انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
موبایل
  
صفحه  صفحه 96 از 100:  « پیشین  1  ...  95  96  97  98  99  100  پسین »

Mobile News | اخبار موبایل


مرد

 
اکسپریا زد 5 به همراه اسنپدراگون 810 شهریور ماه معرفی خواهد شد


فاش کننده‌ی Leaksfly اطلاعاتی را در خصوص نسل بعدی پرچمدار سونی یا همان اکسپریا Z5 منتشر کرده که براساس آن سونی این گوشی هوشمند را در ماه سپتامبر معرفی خواهد کرد.



براساس اطلاعات ارائه شده توسط Leaksfly اکسپریا زد 5 با بهره‌گیری از صفحه‌ی نمایش ۵.۵ اینچی با رزولوشن فول اچ‌دی که در مقایسه با کسپریا زد 3 پلاس ۰.۳ اینچ بزرگ‌تر شده روانه‌ی بازار خواهد شد. از جمله‌ی سایر مشخصات فنی این گوشی هوشمند می‌توان به تراشه‌ی هشت هسته‌ای اسنپدراگون ۸۱۰ ، حافظه‌ی رم ۳ گیگابایتی، حافظه‌ی داخلی ۳۲ گیگابایتی و دوربین ۲۰ مگاپیکسلی در پشت و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی در جلوی گوشی اشاره کرد. اکسپریا زد 5 از وجود سنسور اثر انگشت نیز بهره خواهد برد.

به نظر می‌رسد سونی در نظر دارد تا با عرضه‌ی اکسپریا زد 5 در ماه سپتامبر، با گوشی‌های هوشمند دیگری نظیر گلکسی نوت 5، گلکسی اس 6 اج پلاس و آیفون‌های اپل به رقابت بپردازد. پیش از این نیز شایعاتی منتشر شده بود که حکایت از معرفی دو گوشی هوشمند پرچمدار توسط سونی پیش از نمایشگاه IFA 2015 داشت. این محصولات به ترتیب اکسپریا S60 و اکسپریا S70 نام دارند. گمانه‌ها قیمت این دو گوشی را ۹۱۹ دلار عنوان کرده بودند. استفاده از حافظه‌ی ۳۲ گیگابایتی در این محصولات، تنها اطلاعاتیست که از این محصولات در دست است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ال جی جنتل (Gentle) معرفی شد: گوشی هوشمند تا شدنی با نمایشگر ۳.۲ اینچی، اندروید ۵.۱ و پشتیبانی از شبکه LTE


اگر از طرفداران گوشی‌های تاشدنی هستید و به دنبال گوشی هوشمندی هستید که از نظر ابعادی با گوشی‌های هوشمند فعلی متفاوت باشد، شاید خوب باشد که نگاهی به ال‌جی Gentle‌ بیاندازید. به تازگی ال‌جی گوشی هوشمند تاشدنی جنتل را با اندروید ۵.۱ معرفی کرده است.



جدیدترین گوشی هوشمند اندرویدی ال‌جی دارای فرم فکتور تاشو است. چیزی که در سال‌های اخیر کمتر در گوشی‌های هوشمند دیده‌ایم. ال‌جی جنتل دارای نمایشگر ۳.۲ اینچی لمسی، ۴ گیگابایت حافظه داخلی، پشتیبانی از کارت حافظه میکرو SD، پردازنده ۴ هسته‌ای ۱.۱ گیگاهرتزی و ۱ گیگابایت رم است. دوربین پشتی ۳.۲ مگاپیکسلی و دوربین جلوی VGA‌ برای این گوشی انتخاب شده است و ال‌جی جنتل از شبکه LTE‌ پشتیبانی می‌کند. ال‌جی برای تامین انرژی مورد نیاز این گوشی هوشمند تاشدنی از باتری ۱۷۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده می‌کند.

علاوه بر این مشخصات سخت افزاری، ال‌جی برخی ویژگی‌های دیگر را در این گوشی بکار برده است که استفاده از LG Gentle‌ ساده‌تر شود. کی‌پد بزرگ، دکمه دوربین اختصاصی و البته یک دکمه مخصوص Q‌ برای اجرای برخی اَپ‌های مخصوص از این دست ویژگی‌ها هستند.

ال‌جی جنتل ۱۷۱ دلار قیمت دارد که شاید این قیمت کم با توجه به مشخصات سخت‌افزاری که دارد چندان هم ما را شگفت‌زده نکند و حتی شاید از دید برخی کاربران قیمت بالایی هم باشد؛ با این حال از نگاهی دیگر باید در نظر داشته باشیم که این گوشی هوشمند دارای کارت حافظه میکرو SD‌ و البته باتری قابل تعویض است؛ چیزی که این روزها در برخی پرچمداران هم دیده نمی‌شود.

جنتل گوشی هوشمند جالبی است که اندروید ۵.۱ را به همراه دکمه‌های مخصوص اندروید در قالب یک گوشی تا شدنی ارائه می‌دهد. این گوشی در برخی بازارهای خاص عرضه می‌شود؛ چرا که گوشی‌های تا شدنی مثل گوشی‌های هوشمند مرسوم بازار در همه جای دنیا متداول نیستند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
اکسپریا C5 Ultra دارای نمایشگر بدون لبه خواهد بود


به نظر می‌رسد به زمان معرفی گوشی هوشمند میان رده جدید سونی یعنی اکسپریا C5 اولترا که از آن با نام Lavender هم یاد می‌شود نزدیک شده‌ایم. به تازگی تصاویری از دفترچه راهنمای این گوشی هوشمند منتشر شده است که اطلاعات دقیق‌تری به ما در مورد اکسپریا C5 اولترا می‌دهد.



اطلاعاتی از دفترچه راهنمای گوشی هوشمند اکسپریا C5 Ultra فاش شده که جزییات بیشتری از این گوشی هوشمند میان‌رده را آشکار می‌کند. انتظار می‌رود این گوشی که پیش از این با نام سونی Lavender شناخته می‌شد در ماه آگوست (مرداد-شهریور) با شماره مدل E5553‌ معرفی شود.

طبق آنچه که در این دفترچه مشاهده می‌شود اکسپریا C5 Ultra‌ دارای نمایشگر بدون لبه است که این نکته برخی تصاویر که قبلا از این گوشی هوشمند دیده بودیم را تایید می‌کند.

تمامی ویژگی‌های سخت‌افزاری بیرونی این گوشی‌هوشمند هم در تصاویر فاش شده از راهتمای اکسپریا سی 5 اولترا قابل رویت هستند. از جمله این موارد می‌توان به دوربین مجهز به فلاش LED‌ و اسپیکرهای صدا در جلوی گوشی، دکمه‌ی اختصاصی دوربین، درگاه کارت حافظه میکروSD و درگاه نانو سیم کارت اشاره کرد. دکمه‌های کم و زیاد کردن صدا هم می توانند برای کم و زیاد کردن زوم دوربین مورد استفاده قرار بگیرند.

طبق شایعات اکسپریا C5 اولترا به نمایشگر ۵.۵ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰p، پردازنده مدیاتک MT6752، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی اصلی در پشت و ۵ مگاپیکسلی در جلو به همراه ۲ گیگابایت رم مجهز خواهد بود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
آخرین نسخه‌ی پیش نمایش ویندوز 10 موبایل اپلیکیشن‌های اندرویدی را اجرا می کند


مایکروسافت در کنفرانس توسعه‌ دهندگان خود با معرفی پروژه‌ی اَستوریا (Astoria) اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی را در ویندوز ۱۰ برای موبایل بدون نیاز به تغییرات نوید داد. حال آخرین نسخه‌ی پیش نمایش از ویندوز ۱۰ برای موبایل حاوی این API‌ است.



آخرین نسخه‌ی پیش نمایش از ویندوز ۱۰ برای موبایل برای اولین بار به همراه اَستوریا در اختیار کاربران قرار گرفته است. ردموندی‌ها پروژه‌ی اَستوریا را در جریان کنفرانس توسعه دهندگان خود معرفی کردند. با استفاده از قابلیت می‌توان اپلیکیشن‌های اندروید را بدون تغییر در گوشی‌ها و تبلت‌های ویندوز ۱۰ پورت کرد.

البته بسیاری بر این اعتقادند که با این روش نمی‌توان بخش عمده‌ای از اپلیکیشن‌های اندرویدی را در ویندوز ۱۰ اجرا کرد. با استفاده از استوریا توسعه دهندگان نیازی به ایجاد تغییرات در کد برنامه‌های خود ندارند و می‌توانند براحتی اپلیکیشن خود را که برای اندروید توسعه یافته به ویندوز ۱۰ انتقال دهند.

شاید بسیاری بر این تصور باشند که مایکروسافت APKهای اندروید را برای اجرا در ویندوز APX از دوباره کامپایل خواهد کرد، اما نگاهی به ساب سیستم ویندوز ۱۰ برای موبایل نشان از این دارد که این APKها باید بصورت پیش فرض در خود ویندوز ۱۰ اجرا شوند.

در حقیقت آماده کردن APK اپلیکیشن با مانیفست مناسب می‌تواند آن را برای اجرای در APXهای ویندوز ۱۰ آماده کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
سامسونگ برای توسعه تایزن به جنوب شرق آسیا چشم دوخته است


طبق گزارشات رسیده از کره جنوبی، سامسونگ درصدد است تا برای گسترش هر چه بیشتر سیستم عامل خود یعنی تایزن بیشتر روی جنوب شرق آسیا تمرکز کند.



طبق گزارش‌ها سامسونگ در نظر دارد تا کشورهایی نظیر هند را که کمتر تحت سیطره اندروید گوگل و iOS اپل درآمده‌اند، مورد هرف قرار دهد. سامسونگ کشورهایی را که نرخ نفوذ گوشی‌های هوشمند در آن‌ها پایین است با مزیت رقابتی قیمت پایین مورد هدف قرار می‌دهد. استراتژی که به نظر می‌رسد تا اینجا با موفقیت همراه بوده است.

انتظار می‌رود سامسونگ نسل جدید گوشی‌های تایزنی خود یعنی سامونگ زد ۳ را در جریان کنفرانس توسعه دهندگان تایزن در هند معرفی کند. این گوشی هوشمند تایزنی ابتدا در کشورهایی مثل هند، نپال و بنگلادش عرضه می شود تا اندروید و iOS را در این کشورها محدود کند. سامسونگ در این زمینه بخصوص در مورد گوشی های هوشمند ارزان قیمت برنامه خاصی دارد.

در واقع سامسونگ زد ۱ پیش از این با فروش خوبی در بازار این کشورها مواجه شده بود و حتی در سه ماه اول سال ۲۰۱۵ به عنوان پرفروش‌ترین گوشی هوشمند کشور بنگلادش انتخاب شد.

هند دومین کشور پر جمعیت جهان پس از چین است و جمعیتی بالای یک میلیارد نفری دارد، بنگلادش جمعیتی حدود ۱۷۰ میلیون نفری دارد که اگر جمعیت ۳۱ میلیونی نپال را هم به این دو کشور اضافه کنیم با ۲۰ درصد جمعیت کل دنیا مواجه می‌شویم که بیشتر ما را متوجه عمق نیت سامسونگ می‌کند.

به نظر می‌رسد که سامسونگ از همین استراتژی در کشورهای دیگر این منطقه از جمله ویتنام، اندونزی و فیلیپین استفاده کند. تحلیل گران معتقدند سامسونگ قصد دارد تا پیش از ورود تایزن به بازارهای اروپا و آمریکای شمالی از بازار کشورهای ذکر شده بعنوان سکوی پرتابی برای توسعه اکوسیستم تایزن خود استفاده کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
نگاهی به اثرات منفی امواج گوشی های همراه در بدن انسان


احتمالا تاکنون بارها شنیده‌‌اید که امواج حاصل از تلفن‌های همراه برای سلامتی انسان مضر است، اما شاید اطلاع چندانی از جزئیات آسیب‌هایی که امواج گوشی های همراه بر بدن ما تحمیل می‌کنند، نداشته باشید...



همه می‌دانیم که امواج حاصل از بکارگیری گوشی‌های همراه با وجود اینکه به چشم دیده نمی‌شوند، اما زیان‌های فراوانی برای سلامتی ما انسان‌ها به همراه دارند. این امواج الکترومغناطیس همه افراد در سنین مختلف را تحت تاثیر قرار می‌دهند، اما بعضی از محققین معتقدند که زیان‌ده بودن این امواج برای افرادی که در سنین طفولیت به سر می‌برند، بسیار بیشتر و خطرناک‌تر است. البته شاید عده‌ای به همین علت از گوشی‌های همراه استفاده نکنند، اما باید به این نکته توجه کرد که این روزها دکل‌های مخابراتی در اقصی نقاط شهر حضور دارند و نداشتن تلفن همراه شاید بخشی از زیان وارده را کاهش دهد. در ادامه به بررسی تاثیر گوشی‌های همراه و امواج حاصل از ارتباط این گجت‌ها روی بدن انسان‌ها خواهیم پرداخت.


آیا گوشی‌های همراه سرطان زا هستند؟
اولین بیماری که بسیاری از مردم پس از بیان زیان گوشی های همراه به یاد می‌آورند، سرطان است، هرچند بسیاری با اشاره به تست‌ها و آزمایش‌های صورت گرفته که امواج تلفن‌های همراه را به عنوان عامل اصلی سرطان عنوان نمی‌کنند، از این موضوع به سادگی عبور می‌کنند. تاکنون نمونه‌های متعددی از سرطان در افرادی مشاهده شده که نزدیک دکل‌های مخابراتی همچون مواردی که در سطح شهرها می‌بینیم، زندگی می‌کنند. با این حال هنوز این موضوع بصورت علمی و صد در صد تایید نشده است.

با این حال برای درک بهتر این موضوع باید بدانیم که این دکل‌ها فرکانس‌های رادیویی را بصورت شبانه روزی در تمام ساعات و روزهای سال از خود ساطع می‌کنند. برخی از متخصصان گونه‌های مختلفی از سرطان را به دلیل قرارگرفتن در معرض همین دکل‌های مخابراتی می‌دانند که بصورت شبانه روزی به انتشار امواج مشغول هستند. اشاعه‌ی دکل‌های مخابرانی از دهه‌ی نود میلادی آغاز شده و در صورت دقت می‌توان دید که تعداد افراد مبتلا به سرطان نیز از همین سال‌ها رو به افزایش بوده است. برای اینکه عوارض ناشی از در معرض امواج گرفتن خود را نشان دهند، بازه‌ای ۱۰ ساله لازم است.


علائم قرار گرفتن در معرض امواج رادیویی
از جمله‌ی عوارضی که قرار گرفتن در کنار دکل‌های مخابراتی در انسان‌ها بروز می‌دهد می‌توان به بی‌خوابی، سرگیجه، تهوع، افزایش ضربان قلب، استرس، سردرد، اختلالات بینایی و حالات غیرمتعارف در بدن اشاره کرد. همچنین در موراد شدید‌تر امواج رادیویی قادرند اثراتی نظیر تاثیرگذاشتن روی سیستم غدد را نیز ناشی شوند که از جمله‌ی آن می‌توان به غده‌ی تیروئید و خونریزی داخلی اشاره کرد. اغلب پزشکان نیز با نادیده گرفتن امواج رادیویی، بسیاری از امراض حاصل از علائم مورد نظر را مرتبط با موارد دیگری نظیر ویروس‌ها یا استرس عنوان می‌کنند، چراکه علائم اشاره شده می‌تواند عامل بیماری‌هایی باشد که به آن‌ها اشاره کردیم.


آیا آزمایش‌های صورت گرفته به اندازه‌ی کافی معتبر هستند؟
اغلب منابع مربوط به آزمایش‌های اینچنینی در کشورمان وابسته به منابع و ماخذ غیرایرانی است. براساس اطلاعات منتشر شده، اغلب تست‌های صورت گرفته که تاثیر امواج رادیویی ساطع شده از دکل‌های مخابراتی را نشان می‌دهند، تحت تاثیر کمپانی‌های ارتباطی است و از این‌رو به ندرت می‌توان واقعیت‌های موجود را به روشنی دید. مشکل اینجا است که بودجه‌ی بسیاری از تست‌های انجام شده توسط کمپانی‌های ارتباطی تامین می‌شود و همین جا است که شائبه در خصوص بیان همه‌ی واقعیت‌ها پررنگ می‌گردد.

پس برای درک واقعیت‌ها باید به سراغ آزمایش‌هایی برویم که بصورت مستقل انجام شده‌اند. بسیاری از کمپانی‌های ارتباطی راهنماهای کلی را به کاربرانش پیشنهاد می‌هند؛ برای مثال پیشنهاد می‌شود کاربران گوشی‌های خود را حداقل در فاصله‌ی ۲۵ میلی متری قرار دهند.


اما به واقع چه میزان از کاربران به این پیشنهاد جامه‌ی عمل می پوشانیم؟
متخصصان آزمایشی را انجام داده‌اند که طی آن یک تلفن همراه را در مجاورت یک نمونه‌ی پیشرفته‌ی آزمایشگاهی از سر انسان قرار داده‌اند. در این آزمایش میزان گرمای جذب شده توسط سر از تلفن همراه اندازی‌گیری شده است. این معیار با عنوان SAR که اختصار Specific Absorption Rate است نام گذاری شده. براساس اطلاعات ارائه شده، اندازه‌ی سر مورد آزمایش میانگین اندازه‌ی سر بیش از ۱۰٫۰۰۰ سرباز آمریکایی است. با توجه به اینکه اندازه‌ی سر نمونه‌ی مورد آزمایش بزرگ‌تر از اندازه‌ی سر متوسط کودکان است، از این‌رو می‌توان شدت تاثیرگذاری را بیش از پیش درک کرد.

بصورت متوسط در کشورهای توسعه یافته کودکان اولین تلفن همراه خود را در سن ۸ سالگی مورد استفاده قرار می‌دهند. با توجه به ابعاد کوچک‌تر سر، ضخامت کم استخوان جمجمه می‌توان تاثیر امواج رادیویی را بیش از پیش در کودکان متوجه شد. با توجه به اینکه امواج رادیویی برای نمایش تاثیر خود نیاز به یک زمان ده ساله دارند، از این‌رو جوانانی که ۱۹ تا ۲۰ ساله هستند، بیشتر در ریسک ابتلا به تومورهای مغزی قرار دارند، چراکه این افراد در طول ده سال قبل بصورت کامل در جریان امواج رادیویی قرار داشته‌اند.

اطلاعات ارائه شده حکایت از این دارد که ۶۸ درصد از دارندگان تلفن‌های همراه، در زمان خواب گوشی خود را در فاصله‌ی کمی از سر خود قرار می‌دهند که همین موضوع شانس تاثیرپذیری را بیش از پیش افزایش می‌دهد.

ما در دورانی زندگی می‌کنیم که علاوه بر امواج ساطع شده از میلیون‌ها دستگاه گوشی هوشمند، با امواج رادیویی مورد استفاده توسط سایر ابزار‌های الکترونیک در دامنه‌های فرکانسی متفاوت روبرو هستیم. موضوعی که در این بین توسط اغلب مردم نادیده گرفته می شود، خطرناک بودن این امواج است که کمپانی‌ها تلاش می‌کنند با کم رنگ نشان دادن آن، همچنان مردم را به استفاده از این گجت‌ها ترغیب کنند.

یافته‌های دانشمندان نشان از این دارد که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض امواج رادیویی اثر زیان آوری را در میزان ملاتونین ترشح شده توسط غده‌ی صنوبری دارد. غده صنوبری که از آن با عنوان غده‌ی رو مغزی نیز یاد می‌کنند، توده‌ی بافتی مخروطی شکل کوچکی است که به وسیله‌ی یک ساقه به بطن سوم مغز متصل شده است. ماده‌ی شیمیایی ملاتونین و سروتونین توسط این غده ترشح می‌شود که با چرخه‌ی خواب و بیداری مرتبط است. کارکرد دیگر ماده‌ی ملاتونین شبیه به یک ماده‌ی تمیز کننده است، بطوریکه این هورمون، رادیکال‌های آزادی را که در بدن حضور داشته و سلول‌های سالم را هدف قرار می‌دهند، از بدن می‌زداید. رادیکال‌های آزاد اشاره شده دلیل اصلی بروز سرطان هستند و ملاتونین نیز تنها عامل بازدارنده از اثر گذاری این مواد است. کاهش سطح ملاتونین در بدن به معنای کاهش مقاومت دستگاه ایمنی است که همین موضوع مدخلی برای بروز انواع بیماری‌ها در انسان ها است.


سازمان بهداشت جهانی
در سال ۲۰۱۱ میلادی سازمان بهداشت جهانی درجه‌ی خطر تلفن‌های همراه را به عنوان عاملی که ابتلا به سرطان را تسهیل می‌کند، ارتقا داده و به درجه‌ی امکان‌پذیر بالا برد، در حالی که بسیاری معتقدند این درجه از خطر برای تلفن‌های همراه کافی نبوده و باید این گجت‌ها را در رده‌ی بالاتری قرار داده و برچسب هشدار نیز روی بسته‌بندی گوشی‌ها برای جلب نظر عموم نصب شود.

در حال حاضر بیش از چهار میلیارد نفر در سراسر جهان از گوشی‌های همراه استفاده می‌کنند. در این بین بیش از ۴۵ درصد از کودکان نیز دارای گوشی همراه هستند که این موضوع خطر ابتلا به بیماری‌هایی نظیر سرطان را در سال‌های آینده بیش از پیش افزایش می‌دهد، چراکه به دلیل ساختار ضعیف بدن در کودکان، این افراد بیشتر در معرض ابتلا هستند.


چه باید کرد؟
یقینا عادت به استفاده از گجت‌های هوشمندی که امروزه می‌توان در همه‌ی خانواده‌ها دید، دور کردن کودکان از این ابزار‌ها را بسیار سخت کرده است. در مورد افراد بالغ نیز وابستگی به این گجت‌ها بیشتر از نظر کاری است و از این‌رو تقریبا کنار گذاشتن استفاده از گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و وسایل ارتباطی امری محال است. پس چاره چیست؟

برای کاهش تاثیرگذاری امواج رادیویی ساطع شده از گجت‌های هوشمند، باید روند استفاده را تغییر داد و بصورت مدیریت شده‌ای از گوشی‌های همراه استفاده کرد. بدین منظور باید گوشی‌های همراه حداکثر دور از سر نگه داشت که در این راستا استفاده از هدفون‌های سیم‌دار که به گوشی متصل می ‌شوند، بسیار بهتر است. در زمان عدم استفاده از گوشی نیز بهتر است آن را روی میز در دورترین فاصله‌ی ممکن قرار داد. استفاده از انواع هدفون‌ها و هدست‌های بلوتوث و بی‌سیم نیز تاثیری کمتر اما مشابه گوشی ها دارند، چراکه این ابزارها نیز از امواج رادیویی استفاده می‌کنند.

همچنین باید از نزدیک کردن گجت‌های دیجیتال به مراکز حساس در بدن که امکان ابتلا به سرطان در آن‌ها بیشتر است، خودداری کرد. ابتلا به سرطان هایی نظیر سرطان سینه در بانوان به علت کمبود ملاتونین در بدن است. همچنین افراد مذکر نیز باید در صورت امکان گجت‌های دیجیتال را تا حد امکان از اندام‌های تحتانی خود دور نگه دارند. در مردان خطر ناباروی و ابتلا به سرطان پروستات به دلیل قرار گرفتن در جریان امواج رادیوی وجود دارد.

براساس اطلاعات ارائه شده بیش از نیمی از افرادی که به سرطان پروستات مبتلا هستند، به دلیل کاهش هورمون ملاتونین در بدن به میزان نصف، دچار سرطان پروستات شده‌اند. کودکانی که از بیماری اوتیسم رنج می‌برند نیز بیش از سایر کودکان در معرض خطر قرار دارند.

در پایان باید به این نکته اشاره کرد که موضوع مضر بودن امواج رادیوی در کشورمان باید بیش از پیش جدی گرفته شود. متاسفانه به دلیل برخی مسائل، این روزها شاهدیم که کودکان حتی در سنین بسیار پایین، از گجت‌های دیجیتال نظیر تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند بیش از حد استفاده می‌کنند و با توجه به ناآگاهی والدین از خطرات موجود، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های یاد شده هستند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
دعوتنامه مراسم رسمی معرفی گلکسی اس 6 اج پلاس و گلکسی نوت 5 برای 22 مرداد ارسال شد


بالاخره تمام گمانه‌زنی‌ها به یقین تبدیل شد و سامسونگ امسال برخلاف روال همیشگی مراسم معرفی گوشی‌های جدید خود را پیش از موعد برگزار می‌کند. این کمپانی در روز ۲۲ مرداد از گوشی‌های گلکسی نوت ۵ و گلکسی اس ۶ اج پلاس رونمایی خواهد کرد.



شرکت سامسونگ امسال روال جدیدی را برگزیده و قصد دارد پیش از نمایشگاه IFA که در شهریور ماه برگزار می‌شود، روز ۲۲ مرداد در شهر نیویورک از نسل جدید سری گلکسی نوت و همچنین گلکسی اس ۶ اج پلاس رونمایی کند.

سامسونگ همواره ترجیح می‌دهد گوشی‌های مهم خود را در خلال رویداد مهمی به نام Galaxy Unpacked رونمایی کند و حالا اعلام کرده که این رویداد در روز ۲۲ مرداد برگزار خواهد شد. اگرچه سامسونگ هنوز اعلام نکرده که در این روز کدام گوشی‌های هوشمند خود را معرفی می‌کند، اما بر اساس شایعات پیشین احتمال می‌رود از گوشی‌های گلکسی نوت ۵ و گلکسی اس ۶ اج پلاس رونمایی کند.

گفته می‌شود هر دو گوشی‌های گلکسی نوت ۵ و گلکسی اس ۶ اج پلاس از مشخصات فنی شامل صفحه نمایش ۵.۷ اینچی با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل، دوربین اصلی ۱۶ مگا پیکسلی، حافظه‌ی رم ۴ گیگا بایتی و پردازنده‌ی اکسینوس ۷۴۲۰ بهره خواهند برد. البته تنها گلکسی اس ۶ اج پلاس به نمایشگر خمیده مجهز می‌شود و گلکسی نوت ۵ نیز دارای یک قلم دیجیتالی S Pen خواهد بود.

مراسم Galaxy Unpacked در سالن مجلل Alice Tully واقع در شهر نیویورک برگزار خواهد شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
گوشی جدید Lava Pixel V1 با اندروید وان معرفی شد


پس از معرفی سه گوشی‌های مجهز به اندورید وان به نام‌های Karbonn Sparkle V، Micromax Canvas A1 و Spice Dream UNO در ماه سپتامبر سال گذشته، اکنون شاهد رونمایی از مدل جدیدی از گوشی Lava Pixel V1 با سیستم‌ عامل اندروید وان هستیم.



گوشی هوشمند Lava Pixel V1 از سپتامبر سال گذشته با سیستم عامل اندروید وان روانه‌ی بازار شد؛ حال مدل جدید از این گوشی به طور رسمی معرفی شده است. گوشی هوشمند Lava Pixel V1 با مشخصات بسیار خوبی که دارد، قیمت آن معقولانه است. از آنجایی که جنس بدنه‌ی آن در تمامی قسمت‌ها از جمله پشت گوشی و کناره و حاشیه‌ها فلزی است، باعث شده تا گوشی Lava Pixel V1 برخلاف تصورات بیشتر شبیه به یک پرچمدار اندرویدی باشد.

گوشی هوشمندLava Pixel V1 مجهز به صفحه نمایش ۵.۵ اینچی با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسل، پردازنده ی چهار هسته‌ای مدیاتک MT6582 با فرکانس ۱.۳ گیگاهرتز، حافظه‌ی رم ۲ گیگابایتی، دو سیم کارته، ۳۲ گیگابایت فضای داخلی دستگاه با پشتیبانی از کارت SD و باتری با ظرفیت ۲۶۵۰ میلی آمپر ساعتی است. از دیگر مشخصات این گوشی می‌توان به دوربین ۱۳ مگا پیکسلی و دوربین سلفی ۵ مگا پیکسلی اشاره کرد. Lava Pixel V1 از 3G پشتیبانی می‌کند و امکان اتصال LTE روی آن فراهم نیست.

این گوشی‌های هوشمند دارای سیستم عامل اندروید ۵.۱ آبنبات چوبی هستند که به نسخه‌ی جدید اندروید نیز ارتقا خواهند یافت. گوشی هوشمند Lava Pixel V1 با قیمت ۱۷۵ دلار در هند عرضه شده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
وان پلاس 2 با سخت افزار قدرتمند و قیمت استثنایی رونمایی شد


کمپانی چینی وان پلاس بالاخره ۱۵ ماه پس از معرفی اولین گوشی هوشمند خود، تلفن One Plus 2 را معرفی کرد. گوشی هوشمند جدید وان پلاس همراه با بهبود در دوربین، صفحه‌ی نمایش، حافظه‌ی رم و مهمتر از همه، استفاده از منیزیم و آلومینیوم برای ساخت فریم و بدنه همراه شده است.



وان پلاس پس از انتشار تیزرهای متعددی در مورد گوشی هوشمندش بالاخره وان پلاس ۲ را بصورت رسمی معرفی کرد. ۱۵ ماه پیش این کمپانی وان پلاس وان را با قیمت ۲۹۹ روانه‌ی بازار کرده بود که اخیرا این گوشی را با کاهش قیمت ۵۰ دلاری در اختیار مشتریانش قرار داده است. وان پلاس ۲ همراه با بهبودهایی روانه‌ی بازار خواهد شد که از جمله‌ی آن می‌توان به بهره‌گیری از حافظه‌ی رم بیشتر، صفحه‌ی نمایش بهتر، دوربین با رزولوشن بالاتر و استفاده از فلز به جای پلاستیک اشاره کرد. همچنین باید به بهره‌گیری از نسخه‌ی C پورت USB نیز در این گوشی اشاره کرد. با توجه به استفاده از فلز در نسل دوم گوشی وان پلاس قیمت این محصول کمی افزایش یافته است. نسخه‌ی ۶۴ گیگابایتی وان پلاس ۳۸۹ و نسخه‌ی ۱۶ گیگابایتی آن ۳۲۹ دلار قیمت دارد.

بی شک استفاده از آلومینیوم و منیزیم برای ساخت نسل دوم وان پلاس در زمان در دست گرفتن گوشی تجربه کار با یک گوشی رده بالا را القا می‌کند. در قسمت پشتی گوشی نیز می‌توان انحنای بسیار کمی را مشاهده کرد. با نگاهی به وان پلاس تو می‌توان گفت که این گوشی هوشمند تا حدودی شبیه به موتو ایکس موتورولا است، اما این شباهت بسیار کم است.

کاور پشتی وان پلاس ۲ را می‌توان با استفاده از شیاری که در ناحیه‌‌ی چپ قسمت پشتی تعبیه شده، جدا کرد. در پشت کاور پشتی گوشی، اسلات دوگانه‌ی سیم کارت قابل مشاهده است. در زمان خرید این گوشی هوشمندمی‌توان همچون جی ۴ ال‌جی کاورهای متعددی را در رنگ‌ها و طرح‌های مختلف خریداری کرد که هر یک ۲۶.۹۹ دلار قیمت دارند.

از جمله‌ی مشخصات فنی این گوشی هوشمند می‌توان به صفحه‌ی نمایش ۵.۵ اینچی با رزولوشن فول اچ‌دی یا 1080p و تراشه‌ی هشت هسته‌ای اسنپدراگون ۸۱۰ با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز در کنار پردازنده‌ی گرافیکی آدرنو ۴۳۰ اشاره کرد. با توجه به انتشار اخبار متعددی در مورد مشکل گرم شدن بیش از حد اسنپدراگون ۸۱۰، وان پلاس به این نکته اشاره کرده که این نسخه‌ی ۲.۱ این تراشه را مورد استفاده قرار داده و در ساختار گوشی نیز از ژل‌های حرارتی و گرافیتی استفاده شده تا گرمای تولید شده به سطح گوشی نرسیده و کاربران در هنگام استفاده اذیت نشوند. سایر مشخصات فنی گوشی شامل حافظه‌‌ی رم ۴ گیگابایتی برای نسخه‌ی ۶۴ گیگ و ۳ گیگابایت برای نسخه‌ی ۱۶ گیگابایتی از نوع LPDDR4 است. وان پلاس از یک باتری ۳٫۳۰۰ میلی آمپری ساعتی در این گوشی استفاده کرده است. رام اختصاصی اکسیژن مبتنی بر اندروید ۵.۱ آبنبات چوبی روی این گوشی هوشمند قرار دارد.

وان پلاس از یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی به همراه لنز با دیافرگام f/2.0 در وان پلاس ۲ بهره برده است. ضمنا باید به سنسور اثر انگشت خازنی تعبیه شده در زیر صفحه‌ی نمایش نیز اشاره کرد که قادر است تا پنج پروفایل کاربری را شناسایی کند.



ویدیوی نگاه نزدیک

به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
حل مشکل داغ شدن بیش از حد در پردازنده‌ی جدید کوالکام


پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۱۰ کوالکام به دلیل گرم شدن بیش ازحد مورد انتقادات فراوان قرار گرفت. در روزهای گذشته شایعاتی مبنی بر گرم شدن بیش از حد پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۲۰ نیز منتشر شدند اما یک محقق فناوری در چین معتقد است کوالکام این مشکل را حل کرده است.



مشکل داغ شدن پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۱۰ به قدری آزاردهنده بود که برخی شرکت‌ها مانند ال‌جی به استفاده از پردازنده‌ی ۶ هسته‌ای اسنپدراگون ۸۰۸ روی آوردند. برخلاف اخبار منتشر شده مبنی بر داغ شدن پردازنده‌ی جدید کوالکام یعنی اسنپدراگون ۸۲۰، یک محقق فناوری در چین معتقد است که کوالکام مشکل داغ شدن را در این پردازنده‌ حل کرده است.

کوین ونگ، مدیر فناوری IHS در چین، در حساب کاربری خود در شبکه‌ی اجتماعی ویبو مدعی شده است که وجود چهار کرنل در کنار پردازنده‌ی ۱۴ نانومتری، داغ شدن پردازنده‌ی جدید را غیرممکن می‌کند. حتی کوالکام نیز مدعی شده است که پردازنده‌ی جدید این شرکت مشکل گرم شدن بیش از حد را ندارد.

برخی سازندگان از جمله سامسونگ درحال کار بر روی گوشی‌هایی هستند که از پردازنده‌ی جدید کوالکام بهره خواهند برد. انتظار می‌رود تا قبل از پایان سال ۲۰۱۵ میلادی، شاهد عرضه‌ی این گوشی‌ها باشیم. حتی گفته می‌شود شیائومی منتظر عرضه‌ی عمومی اسنپدراگون ۸۲۰ است تا پرچم‌دار جدید خود را معرفی کند.

آن طور که به نظر می‌رسد، کوالکام از شکست اسنپدراگون ۸۱۰ درس گرفته است و قصد تکرار اشتباه گذشته‌ی خود را ندارد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 96 از 100:  « پیشین  1  ...  95  96  97  98  99  100  پسین » 
موبایل

Mobile News | اخبار موبایل

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA