ارسالها: 2814
#11
Posted: 16 Sep 2012 04:27
NFC چطور کار میکند؟
instant image upload and sharing without account
وقتی صحبت از NFC در اکو سیستم موبایل میشود، اغلب درباره پرداختهای الکترونیک میشنویم زیرا این، مهمترین کاربرد NFC در آینده است. ولی NFC در دستگاههای موبایل کاربردهای دیگری هم دارد که برخی از آنها هماکنون نیز در دسترس هستند. مثلاً برای شناسایی دو تلفن هوشمند و انتقال عکس، یا هماهنگ کردن هدست بلوتوث با تلفن نیز میتوان از NFC استفاده کرد.
NFC
NFC به معنای «ارتباط میدانی با بُرد کوتاه» است؛ مجموعهای از استانداردها برای تلفنهای هوشمند یا هر دو دستگاه دیگری که قرار است از طریق نزدیک شدن (فاصله صفر تا پنج سانتیمتر) با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این مجموعه استانداردها شبیه 802.11b یا 802.11n برای وای-فای است، یعنی پروتکلهایی را برای ارسال و دریافت اطلاعات تنظیم میکند.
کاربردهای NFC شامل پرداختهای الکترونیک (مثلاً با استفاده از گوگل والت)، تبادل اطلاعات در فاصلههای کوتاه (مثلاً لمس دو تلفن برای تبادل عکس) و سادهسازی راهاندازی وای-فای و بلوتوث است. در عین حال، برقراری ارتباط میان یک دستگاه NFC و یک "چیپ NFC بدون منبع انرژی" که به آن tag گفته میشود نیز ممکن است.
برای اینکه تلفن هوشمند شما بتواند با دستگاههای دارای NFC ارتباط برقرار کند، بایستی از چیپ NFC برخوردار باشد. تکنولوژی NFC بر اساس "شناسایی فرکانس رادیویی" (RFID) ساخته شده که به یک گجت امکان میدهد تا به گجتی دیگر امواج رادیویی ارسال کند و پس از شناسایی یکدیگر، عملیات مشخصی بین آنها انجام شود.
دو دستاورد NFC، مصرف انرژی بسیار اندک و امنیت نسبی مناسب است. اگر کسی بخواهد از طریق NFC به دستگاه شما رخنه کند و یا در ارتباط NFC دستگاه شما با یک دستگاه دیگر اخلال به وجود بیاورد، بایستی بسیار به گجت شما نزدیک شود که این کار بدون جلب توجه و مشکوک کردن شما، تقریباً ممکن نیست.
NFC و بلوتوث
free image hosting
از میان ارتباطات رادیویی موجود در تلفنهای هوشمند، NFC و بلوتوث بُرد کوتاهتری دارند. اولی در حد چند سانتیمتر و دومی تا چند متر. NFC برای پرداختهای الکترونیکی بهتر است و بلوتوث برای انتقال فایلها. فرکانس کاری NFC معادل 13.56 مگاهرتز است که نسبت به بلوتوث با فرکانس 2.5 تا 2.5 گیگاهرتز خیلی کمتر است.
به خاطر همین تفاوت فرکانس است که بلوتوث میتواند از انتقالهای سریع در دامنه چند متر پشتیبانی کند. اما NFC با بُرد کوتاهش نظر بسیاری از کمپانیها از جمله گوگل، مایکروسافت، و کمپانیهای ارائه دهنده کارتهای اعتباری را به سوی پرداخت با کیف پول الکترونیک جلب کرده.
البته NFC میتواند کاربردهای دیگری هم داشته باشد. به عنوان مثال سونی و سامسونگ در حال کار بر روی تگهای NFC هستند که با نصب آنها در خانه، اتومبیل، محل کار، فروشگاهها و بسیاری مکانهای دیگر، میتوان از NFC به عنوان ماشهای برای برقراری ارتباط و انجام بعضی کارها یا دریافت یک سری اطلاعات استفاده کرد. کافی است تلفن همراه خود را به تگ نزدیک کنید، تا به طور خودکار ماشه چکیده شود.
آنتن NFC
where can i host image for free
پس فهمیدیم که NFC یک روش برای ارتباط بین وسایل، در فاصله کوتاه است. اگر درباره آنتنها اطلاعاتی داشته باشید میدانید که هر کدام با فرکانس عملیات خاصی کار میکنند. در مورد NFC این فرکانس 13.56 مگاهرتز است که فرکانس پایینی در مقایسه با فرکانس بلوتوث به شمار میرود.
طول موج این فرکانس 22 متر است و این به آن معنا است که یک آنتن نیمموج مناسب برای دریافت و ارسال از طریق NFC باید 11 متر طول داشته باشد. عین روز روشن است که آنتنهای NFC تلفنهای هوشمند نمیتوانند این اندازه باشند. از طرفی اگر آنتنی نباشد، ارتباطی هم نیست و کیف پول دیجیتال هم معنا نخواهد داشت.
چالش بزرگ این است که بتوان در حجمی کوچکتر از 5٪ از طول موج، آنتن مناسبی جا داد و بر اساس تئوری آنتنها میدانیم که از چنین آنتن کوچکی نمیتوان انتظار ایجاد موجی را داشت. بنابراین آنتنهای قدیمی در اینجا به کار نمیآیند و در نتیجه آنتنهای NFC اصلاً آنتن واقعی نیستند. پس چه هستند؟
آنتن NFC در حقیقت یک القاگر (Inductor) است. القاگرها میتوانند طوری ساخته شوند که با همدیگر کار کنند؛ یعنی با جفت شدن متقابل. بنابراین وقتی میدان مغناطیسی یک القاگر از نزدیکی دیگری عبور کند، یک جریان القایی در دومی ایجاد میشود. یعنی یک انتقال انرژی بدون تماس؛ دقیقاً همان چیزی که به درد NFC میخورد.
از این رو آنتن NFC در حقیقت نه یک آنتن بلکه یک القاگر بزرگ است و هر چه این القاگر بزرگتر ساخته شود، کیفیت ارتباط بهتر میشود. البته به این معنا نیست که فقط با یک چیپ کار ما راه میافتد، چون بُرد آن به زحمت از خودِ چیپ فراتر میرود. بنابراین در صورت لزوم میتوان میدان آن را به طریقی (مثلاً با سیمپیچی به دُور آن) تقویت کرد.
temp img uploader
یک دریافت کننده NFC (مثلاً دستگاه پرداخت وجه در فروشگاه) از طریق القاگر خود که با فرکانس 13.56 کار میکند، یک میدان مغناطیسی را به وجود میآورد. پس وقتی تلفن هوشمند خود را به دریافت کننده نزدیک کنید، باعث القا در آن و برقراری ارتباط میشود.
NFC در تلفنهای هوشمند
upload photo
به نظر میرسد که در برخی از موارد، NFC در حقیقت فقط به عنوان چیپ شناسایی کار میکند و تبادل دادههای سنگین از طریق بلوتوث یا وای-فای انجام میشود. مثلاً برای ارسال سریع عکس با گلکسی اس 3 شما ابتدا باید NFC را فعال کنید، بعد دو تلفن سامسونگ را که قابلیت S Beam دارند از ناحیه پشت (محل قرارگیری چیپ NFC) به هم بچسبانید تا همدیگر را شناسایی کنند، و سپس با تأیید لمسیِ شما کار انتقال انجام میشود؛ اما از آنجا که برای ارسال فایل از Wi-Fi Direct استفاده میشود، میتوانید دو تلفن را از هم دور کنید و خیالتان راحت باشد که ارسال مختل نمیشود.
اما در مواردی مثل پرداخت الکترونیک، از آنجایی که فقط حجم اندکی داده منتقل میشود، کار انتقال میتواند از طریق خود چیپ NFC انجام بگیرد
جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.
اینجوری خاص ترین آدمی
ارسالها: 2814
#12
Posted: 31 Oct 2012 00:28
تبادل اطلاعات از طریق NFC میان ویندوز فون 8 و اندروید
free picture hosting
NFC یکی از تکنولوژی های جدید ارتباطی است که ابتدا نوکیا و آنگاه اندرویدی های بازار به سراغ آن رفتند. اکنون با عرضه رسمی ویندوز فون 8 می دانیم که در این سیستم عامل موبایل هم پشتیبانی از تکنولوژی ان اف سی گنجانده شد و به ابزارهای ویندوز فون 8 امکان می دهد بسته های کوچک اطلاعاتی را با پشت به پشت قرار دادن دو موبایل دارای این قابلیت، با یکدیگر به اشتراک بگذارند. این قابلیت که با نام tap + Send نامگذاری شده به کاربران ویندوز 8 امکان می دهد تا آدرس های وب، اطلاعات تماس، عکس ها و انواع دیگر اطلاعات را در فاصله کوتاه با یکدیگر مبادله کنند.
اما رابطه موبایل های ویندوز فون 8 مجهز به NFC با همسایگان NFCدار اندرویدی شان چگونه است؟ به دلیل اینکه دو گروه دستگاه های اندرویدی و ویندوز فونی از استاندارد یکسان چندپلتفرمی برای NFC بهره می برند، بسیاری از قابلیت های این تکنولوژی میان دو پلتفرم هم باید قابل استفاده باشد.
سایت wpcentral برای تست این قابلیت، آزمایشی را ترتیب داده و به ارسال اطلاعات میان یک گلکسی نکسوس سامسونگ و 8X اچ تی سی پرداخته است. این سایت می گوید که به نظر می رسد امکان تبادل اطلاعات تماس و آدرس های اینترنتی بدون هیچ مشکلی میان دو تلفن قابل استفاده اند. البته دیده شده که امکان تبادل فایل در حال حاضر میان دو پلفترم امکان پذیر نبوده و تنها تلفن های ویندوز فونی با یکدیگر و اندرویدی با یکدیگر می توانند به تبادل فایل بپردازند.
پس فعلا باید منتظر بهبود نرم افزارها و شاید تغییرات فنی در اسمارت فون های ویندوز فون 8 و اندرویدی باشید تا بتوانید عکس ها و موسیقی های تان را با دوستان عضو پلتفرم مقابل به اشتراک بگذارید.
جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.
اینجوری خاص ترین آدمی
ارسالها: 2814
#13
Posted: 1 Aug 2013 00:31
۵ روش انتقال فایل میان دو تلفن هوشمند در فاصله نزدیک
windows screenshot tool
هنگامی با دوستانتان دور هم جمع شده اید، شاید انتقال عکس ها و دیگر انواع فایل موجود روی اسمارت فون ها کاری بسیار ساده به نظر برسد. اما هنگامی در عمل درگیر این موضوع می شود، در می یابید این گونه نیست.
روش های متنوع و مشکلی برای انجام این کار وجود دارند و البته بهترین آنها بستگی به نوع تلفن های هوشمندی دارد که قرار است فایلها میانشان جابجا شوند.
البته این موضوعی پیچیده است، زیرا بسیاری از این شیوه ها با تمام محصولات سازگاری کامل ندارند. اندروید، آیفون و ویندوز فون هر کدام شیوه های خودشان را برای ارسال فایل ها دارند و چندان دوست ندارند که با یکدیگر در ارتباط باشند.
NFC
هر ابزار اندرویدی که سیستم عامل اندروید 4.1 یا بالاتر را روی خود داشته و درون آن هم چیپ NFC به کار رفته باشد، می تواند از طریق اپلیکیشن Android Beam و تکنولوژی ان اف سی به انتقال فایل بپردازد. تنها کافی است فایل یا عکس مورد نظر را باز کرده و پشت دو دستگاه را به هم بزنید. پیغامی روی صفحه ظاهر می شود که از شما می خواهد beam بیسیم فایل از دستگاهی به دستگاه دیگر را تایید کنید.
این شیوه برای ارسال سریع عکس ها بسیار عالی است، اما متاسفانه نمی تواند همه انواع فایل را ارسال کند. همچنین بسیار محدود است. آیفون سخت افزار داخلی NFC را ندارد، لذا در این بازی نمی تواند شرکت کند. اسمارت فون های ویندوزفون و بلک بری سخت افزار NFC را دارند، اما Android Beam نمی تواند با آنها بده بستان داشته باشد. یا اندروید یا هیچ.
ابزارهای ویندوز فونی می توانند از طریق NFC برای یکدیگر فایل ارسال کنند، البته باید خوش شانس باشید که در میان دوستان تان یک ویندوز فونی دیگر بیابید که با وی به تبادل فایل بپردازید.
انتقال فایل با بلوتوث
تقریبا تمام اسمارت فون های امروزی سخت افزار بلوتوث را درون خود دارند و بلوتوث می تواند برای انتقال فایل میان ابزارهای نزدیک به هم مورد استفاده قرار گیرد. به نظر می رسد این می تواند روشی برای استفاده میان تمام پلتفرم های موبایل باشد. اگرچه اندروید از انتقال فایل بلوتوثی پشتیبانی می کند، اما آیفون اپل چنین امکانی ندارد.
خوشبختانه ویندوز فون 8 و بلک بری هر دو از انتقال فایل از طریق بلوتوث پشتیبانی می کنند. لذا این شیوه به صورت تئوری می تواند بین تمام اسمارت فون های مدرن همه پلتفرم ها (به استثناء iOS و موبایل هایی که امکان ارتقاء از ویندوز فون 7 به نسخه بالاتر را ندارند) مورد استفاده قرار گیرد.
در اندروید، برای انتقال فایل لازم است که آن را باز کنید، بر روی دکمه share تپ کنید و آنگاه در منوی باز شده گزینه Bluetooth را انتخاب کنید. آنگاه با این پیام روبرو می شوید که ارتباط بلوتوثی میان دو دستگاه برقرار کنید.
اشتراک از طریق دراپ باکس و دیگر سرویسهای ابری
با توجه به اینکه روش های وابسته به سخت افزار در میان ابزارهای مختلف کاملا ناسازگار اند، شاید دوست داشته باشید به برخی سرویسهای آنلاین تکیه کنید. مثلا اگر یکی از شما آیفون داشته باشد، هیچ یک از روش های سخت افزاری با آن سازگاری ندارند.
اما این شانس وجود دارد که یکی یا هر دو شما پیش از این عضو دراپ باکس بوده و آن را روی اسمارت فون تان نصب داشته باشید. اگر فایل مورد نظر را درون اپلیکیشن دراپ باکس تان آپلود کنید، می توانید لینک آن را با دیگران به اشتراک بگذارید. آنها هم می توانند فایل را مستقیما از اکانت دراپ باکس تان دانلود کنند. در ابزارهای اندرویدی، عکس های گرفته شده با دوربین هم به صورت خودکار در اکانت دراپ باکس آپلود می شوند.
ایمیل کردن فایل
رای اینکه فایلی را به صورت بیسیم به اسمارت فون فرد دیگری ارسال کنید و وی بدون نیاز به هیچ سخت افزار یا اپلیکیشن ویژه ای روی تلفن هوشمندش بتواند آن را دریافت کند، چه شیوه ای را پیشنهاد می کنید؟ بهتر بود که یک استاندارد جهانی برای این کار وجود می داشت. اما حالا که این گونه نیست، می توانید آن را ایمیل کنید.
ایمیل کردن فایلها تنها راهی است که می توانید آنها را با دیگران به اشتراک بگذارید و آنها بدون توجه به پلتفرم و سخت افزار اسمارت فون شان و همچنین عدم نیاز به هیچ اپلیکیشن خاصی، فایل شما را دریافت خواهند کرد.
تنها کافی است اپلیکیشن ایمیل موبایل تان را باز کرده و فایل مورد نظر را در آن اضافه نمایید. حال آدرس ایمیل دوستان تان را وارد نموده و پیام را ارسال کنید. آنها فایل شما را در اینباکس موبایل های شان دریافت خواهند کرد.
واقعا شرم آور است که پس از آن همه توسعه نرم افزار پیچیده و کارآمد، هنوز ایمیل مورد اعتمادترین و عمومی ترین شیوه برای ارسال فایل است.
AirDrop
اگرچه اپل در پشتیبانی از استانداردهایی همانند NFC یا بلوتوث برای انتقال فایل رفوزه شده، اما آنها در نسخه بعدی سیستم عامل موبایلشان (iOS 7) مشغول کار بر روی راه حل انتقال فایل لوکال ویژه اپلی هستند.
قابلیت AirDrop دیگر آیفون های موجود در نزدیکی تان را به شما نشان می دهد و اجازه می دهد که فایلها و دیگر انواع اطلاعات را با آنها به اشتراک بگذارید. متاسفانه این قابلیت تنها میان آیفون ها قابل استفاده بوده و یک استاندارد اختصاصی درون پلتفرمی است. لذا هنوز آیفونها امکان ارتباط با اندروید، ویندوزفون، بلک بری و دیگر پلتفرم ها را به صورت بیسیم ندارند.
البته مجموعه بسیار متنوعی از دیگر شیوه های انتقال فایل را هم می توان به این لیست افزود. شما می توانید اپلیکیشن های متعددی را بیابید که به شما امکان انتقال بیسیم فایل میان اسمارت فون های پلتفرم های مختلف را می دهند. اما لازم است که بر روی اسمارت فون های هر دو فرد فرستنده و گیرنده این اپلیکیشن ها نصب باشند، تا این مسیر کامل شده و ترانزیت فایل امکان پذیر گردد.
از سویی هیچ یک از شیوه های بالا برای فایل های حجیم مناسب نیستند. برای مثال شما نمی توانید به راحتی مجموعه موسیقی موبایل تان را با دوست تان به اشتراک گذارید. برای چنین کارهای حجیمی، شاید بهترین راه انتقال فایل ها به کامپیوتر با استفاده از کابل، و سپس انتقال آنها از کامپیوتر به اسمارت فون دیگر باشد.
شما از چه شیوه هایی برای انتقال فایل بیسیم بهره می برید؟ آیا روشی را می شناسید که بدون نیاز به ابزار ویژه ای، محدودیت های معمول را نداشته و در تمام اسمارت فون ها کاربردی باشد؟
جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.
اینجوری خاص ترین آدمی
ارسالها: 2814
#14
Posted: 1 Aug 2013 00:34
معرفی چیپ جدید کم مصرف NFC کوالکام، جهشی در مصرف بهینه باتری
screencast
کوالکام امروز چیپ جدید QCA1990 خود را رونمایی کرد. این محصول یک چیپ NFC کم مصرف و ارزان قیمت است که توانسته عنوان کوچکترین SoC کم مصرف دنیا را از آن خود کند. این چیپ NFC تقریبا ۵۰ درصد از رقبای اش کوچکتر است و موفق شده انتقادهای فراوان از مصرف باتری زیاد تکنولوژی فعلی NFC را تا حد فراوانی پاسخگو باشد. این چیپ قرار است از فصل اول ۲۰۱۳ وارد بازار گردد.
QCA1990 به صورت مجتمع و یکپارچه با اسنپ دراگون S4 عرضه خواهد شد و هنگامی که با چیپ بلوتوث/وای فای WCN3680 هم همراه شود، نتیجه آن تجربه کاربری یکپارچه و بدون نقصی خواهد بود. جالب تر اینکه چیپ QCA1990 از آنتن هایی ۸ برابر کوچکتر از استاندارد فعلی پشتیبانی می کند.
چنین محصولی چه اثری بر مصرف کننده نهایی خواهد داشت؟ اگر چه NFC کم کم تبدیل به تکنولوژی همه گیر و الزامی برای هر گجتی می شود، اما هنوز برخی از گجت های پرطرفدار به دلیل مصرف بالای باتری، از آن چشم پوشی کرده اند و برخی هم حتی بلوتوث 4.0 را از آن کاربردی تر و پایدارتر می دانند. چیپ جدید کوالکام می تواند پایانی بر این نظریات و بهانه جویی ها و قدمی رو به جلو و در جهت مناسب باشد.
جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.
اینجوری خاص ترین آدمی
ارسالها: 2814
#15
Posted: 1 Aug 2013 00:36
کارت ویزیت ان اف سی برای انتقال سریع اطلاعات
lightshot free download
افراد مختلفی برای معرفی کار و تخصص شان از کارت ویزیت استفاده می کنند. هرچند طی سال های اخیر و با پیشرفت فناوری، افراد کمتری از کارت ویزیت استفاده می کنند. اما شاید ایده جدید شرکت Moo سبب گسترش دوباره کارت ویزیت بشود.
این شرکت یک میکروچیپ ان اف سی را درون این کارت ها پنهان کرده. حالا اگر گیرنده کارت ویزیت تلفن اش را به این کارت بزند می تواند به اطلاعات شما دسترسی پیدا کند. البته به شرطی که تلفن او مجهز به ان اف سی باشد.
میکروچیپ درون کارت می تواند حاوی اطلاعاتی مانند آدرس وب سایت شخصی شما و یا پروفایل تان در فیسبوک باشد و شرکت سازنده می گوید این کاربرد سبب می شود کارت ویزیت های جدید نمای تازه ای از فناوری، همراه خودشان داشته باشند.
می توان میکروچیپ درون کارت ها را دوباره برنامه ریزی کرد و اطلاعات جدیدی را جایگزین آنها نمود. سازنده معتقد است استفاده کنندگان این کارت ها، کاربردهای جالب و خلاقانه ای برای آنها پیدا می کنند.
فعلا قرار است ۱۵۰ هزار عدد از این کارت ها به صورت رایگان میان مشتریان توزیع شود و بعد از آن کار فروش آنها آغاز خواهد شد.
جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.
اینجوری خاص ترین آدمی
ارسالها: 2814
#16
Posted: 1 Aug 2013 00:38
نخستین موس اچ پی با فناوری ان اف سی
image search
شرکت اچ پی به این نتیجه رسیده که هنگام استفاده از موس های بی سیم بلوتوث، وقت مان را برای برقراری ارتباط بین ماوس و کامپیوتر تلف می کنیم و به دنبال راه حلی بوده تا موس های بی سیم سریع تر به کامپیوتر متصل بشوند.
برای همین این موس جدید اچ پی به فناوری ان اف سی مجهز شده و حالا برای برقراری ارتباط بین موس و کامپیوتر کافی است آنها را به هم بزنید تا ارتباط بین آنها برقرار شود.
البته اچ پی هنوز فکر آن طرف ماجرا را نکرده. یعنی برای این کار لازم است که لپ تاپ مان هم دارای ان اف سی باشد. چیزی که این روزها هنوز فراگیر نشده است. اما اگر ان اف سی ندارید، جای نگرانی نیست. می توانید این موس ۳۹ دلاری را با همان روش قدیمی از طریق بلوتوث به لپ تاپ متصل کنید و از آن استفاده کنید.
شاید فعلا محصولی کاربردی به حساب نیاید اما کم کم باید ان اف سی را در بقیه گجت های اطراف مان هم ببینیم و این تازه شروع اش است.
جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.
اینجوری خاص ترین آدمی
ارسالها: 2814
#17
Posted: 1 Aug 2013 00:39
ساخت برچسب ارزان قیمت برای انتقال اطلاعات بی سیم
screen shots
محققین کره ای روش جدید و ارزانی برای انتقال اطلاعات از اشیا به تلفن های همراه ابداع کرده اند. تا به حال اگر می خواستید چنین کاری انجام بدهید باید سراغ استفاده از «کیو آر کد» می رفتید. فناوری ان اف سی نیز مدتی است که از راه رسیده و سر و صدای زیادی به پا کرده اما تا به حال محدودیتی داشته که سبب می شده آنقدرها هم فراگیر نشود: قیمت گران برای برچسب های انتقال اطلاعات.
حالا محققین کره ای حلقه مفقوده را کشف کرده اند. آنها موفق شده اند برچسب های RFID بسازند که چاپ آنها بسیار ارزان تمام می شود و با گیرنده ان اف سی موبایل ارتباط برقرار می کند. در واقع هزینه ساخت هر کدام از این برچسب ها ۱ سنت (یک صدم یک دلار - معادل تقریبا ۲۰ تومان) است.
این برچسب حاوی یک آنتن از نوع Rectenna است که وقتی شما تلفن تان را نزدیک آن می برید، می تواند امواج ارسالی از فرستنده ان اف سی موبایل تان را دریافت و آنها را تبدیل به انرژی الکتریسیته کند. حالا این برچسب می تواند کار انتقال اطلاعات با تلفن را انجام دهد.
جالب تر اینکه این برچسب های نازک و قابل انعطاف هستند و می توان از آنها روی هر چیزی استفاده کرد. از علامت های سطح شهر و پوسترها گرفته تا برچسب قیمت روی لباس و مواد غذایی و ضمنا می توان چند کیلوبایت اطلاعات در آنها ذخیره کرد.
تصورش را بکنید در یک فروشگاه موبایل تان را روی یک ماده غذایی بگیرید تا تمام اطلاعات مربوط به آن ماده شامل کالری، تاریخ مصرف و... ظاهر شود. البته این تازه یک بخش کوچک ماجرا است و کاربردهای بسیار متفاوتی می توان برای این برچسب های کوچک متصور شد.
تیم کره ای ۴ سال را صرف ساخت روش جدید کرده اند تا بتوانند مدلی ارزان قیمت و کاربردی تولید کنند. آنها می گوید مزیت بزرگ تکنیک آنها این است که می توان اطلاعات دیجیتال را با جوهر الکترونیک روی برچسب حک کرد و تمام چیزهایی که برای یک ارتباط بی سیم نیاز دارید در یکجا جمع شده است.
جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.
اینجوری خاص ترین آدمی