انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خاطرات و داستان های ادبی
  
صفحه  صفحه 111 از 134:  « پیشین  1  ...  110  111  112  ...  133  134  پسین »

بحث و پیشنهاد پیرامون رمان ها | لیست معرفی کتاب ها در پست دوم


زن

andishmand
 
قلعه پری

نویسنده: بهرام افراسیابی





مروری بر کتاب

از کریم خان تا لطفعلی خان

قلعه پری رمانی تاریخی است که درباره اوضاع و احوال دوره زندیه, از کریمخان تا لطفعلی‌خان زند ذیل بیست و پنج فصل نگارش یافته است .

نام کتاب برگرفته از قلعه‌ای است مستحکم به نام پری در لرستان که به ایل زند تعلق داشته و نویسنده, شروع داستان را با آغاز قدرت ایل زند در قلعه یاد شده پی گرفته است .

گفتنی است که در ابتدای هر فصل, تصویری از آثار و بناها و وسایل مربوط به زندیه به طبع رسیده و صفحه پایانی آن به جدولی از افراد خاندان زند اختصاص یافته است .

فهرست

شیرزنان قلعه پری (سال 1144قمری)
آغاز کار کریمخان
پیمان سه جانبه و شرایط آن
محمد حسن‌خان قاجار حریف نیرومند
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
پاردایانها

متن کامل

نویسنده: میشل زواگو

مترجم: منوچهر مطیعی




مروری بر کتاب

ده جلدی

میشل زواگو (در سال ۱۸۶۰ در اژاکسیو مرکز جزیره ی کرس دیده به جهان گشود.او تحصیلات خود را در رشته ی ادبیات با موفقیت به پایان رساند.سپس در کالج وین به عنوان استاد معانی بیان به تدریس پرداخت.او در این کالج مدت زیادی نماند و به علت افکار تجدد خواهی از ان جا اخراج شد.و به پاریس روی اورد و در روزنامه هرج و مرج طلب اگالیته به سردبیری ژول رک به نوشتن مقالات اتشین پرداخت.سال ۱۸۹۰ به خاطر مبارزات قلمی سخت و برخوردش با مخالفان سیاسی به زندان سنت پلازی(Saint Plagie)افکنده شد.

یک روز در برخورد با وزیر کشور کنستان(Constans)خطاب به او گفت: -من به تو فرصت می دهم که ثابت کنی با ترسو نامیدن تو دچار اشتباه شده ام.البته اگر تا ان موقع پیکر فرسوده ی تو از هم متلاشی نشده باشد و نرس نفرت انگیری که چهره ی وحشت اورت را رنگ پریده کرده است تو را ارام بگذارد.روز اول مه در ساعت ۲ در میدان کنکورد برای مبارزه با من حاضر باش.از این جا چهره نجیب زاده ماجراجویی به نام ارتانیان به چشم می خورد که بعدا پاردایان نام می گیرد و با لحن مخصوص خودش مخالفانش را می کوبد...
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
خانواده تیبو

نویسنده: روژه مارتن دوگار

مترجم: ابوالحسن نجفی

چهار جلدی



مروری بر کتاب

این رمان از سویی به بررسی وقایع اروپا در سالهای ابتدایی قرن بیستم و سالهای جنگ اول جهانی می‌پردازد و از سویی دیگر همگام با آن شرح وقایع خانواده ثروتمند و فرهیخته فرانسوی یعنی خانواده تیبو را توصیف می‌کند.

فرزند کوچک این خانواده، ژاک تیبو با روح سرکش و رام نشدنی اش سرنوشت خود را در دنیای پیرامونش می‌جوید و خانواده را ترک می‌گوید. او در تعامل با اندیشه‌های سوسیالیستی اش به تضاد با خوشبختی و زندگی ایده آل در کنار کسی که دوستش دارد می‌رسد.

از میان رمان‌های بزرگی که سرنوشت یک فرد یا جماعت را همه زیروبم‌هایش شرح می‌دهند و در فرانسه از رمان ژان‌کریستف اثر رومن رولان گرفته تا رادمردان اثر ژول رومن شهرت فراوان به دست آورده‌اند، خانواده تیبو اثر روژه‌مارتن دوگار (1881-1958)در مقام نخست قرار دارد.

درحالی‌که رومن رولان چشم‌اندازی از یک زندگی استثنایی را به دست می‌دهد و ژول رومن می‌خواهد سیر تحولی تاریخی یک کشور یا احیانا سراسر یک قاره را از برابر چشم ما بگذراند، روژه‌مارتن دوگار مانند ژرژ دوهامل در رمان گزارشنامه خانواده پاسیکه تصویر پویایی از یک خانواده بورژوا را به ما عرضه می‌دارد.ولی، گرچه حوادث رمان برگرد دو شخصیت اصلی به نام آنتوان‌ و ژاک‌ تیبو دور می‌زند، که مانند دو قطب متضاد گاهی وجوه مشترکی نیز باهم دارند و چون از یک خانواده‌اند طبعا این وجوه مشترک آن‌ها را از دیگر افراد بشر متمایز می‌سازد ، این رمان بزرگ در عین حال، شرح بحران سیاسی و اجتماعی سال‌های نخست قرن بیستم است که نتیجه فاجعه‌آمیز آن، جنگ جهانی 1914-1918 بود.

بخش نخست، با عنوان «دفترچه خاکستری»، شاید جذابترین بخش رمان باشد.دوستی خالصانه‌ای میان دو دانش‌آموز به نام‌های ژاک تیبو و دانیل دوفونتانن پدید می‌آید.یکی از معلمان مدرسه نامه‌های عاشقانه‌ای را که این دو پسر با یکدیگر ردوبدل می‌کرده‌اند کشف می‌کند و غوغا به پا می‌شود.دو پسر که از اشتباه بزرگترها، به ماهیت این احساسات دوستانه به خشم آمده‌اند و تصور جدایی از یکدیگر بیرون از حد تحملشان است، با یکدیگر فرار می‌کنند و ...

...رمان نویس واقعی کسی است که می خواهد همواره در شناخت انسان پیش تر برود و در هر یک از شخصیت هایی که می آفریند زندگی فردی را آشکار کند، یعنی نشان دهد که هر موجود انسانی نمونه ای است که هرگز تکرار نخواهد شد. اگر اثر رمان نویس بختِ جاودانگی داشته باشد به یُمنِ کمیّت و کیفیت زندگی های منحصر به فردی است که توانسته است به صحنه بیاورد. ولی این به تنهایی کافی نیست.

رمان نویس باید زندگیِ کلّی را نیز حس کند، باید اثرش نشان دهندۀ جهان بینی خاص او باشد. هر یک از آفریده های رمان نویس واقعی همواره بیش و کم در اندیشۀ هستی و ماورای هستی است و شرح زندگانی هر یک از این موجودات، بیش از آنکه تحقیقی دربارۀ انسان باشد، پرسش اضطراب آمیزی دربارۀ معنای زندگی است.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
هوس های امپراتور

نویسنده: آدام هنریک سینکویچ

مترجم: بهرام افراسیابی




مروری بر کتاب

این کتاب روایتگر عشقی انسان‌ساز و روشنگر بین سرداری بنام مارکوس وینچیوس و شاهزاده خانمی از سرزمین لیژین به نام کالینا که در بیشتر صفحات کتاب ما او را به نام لیژیا میشناسیم، است و در خلال این جریان اوضاع اجتماعی و سیاسی حاکم بر روم باستان در زمان حکمرانی نرون بیان میگردد.

مارکوس و لیژیا برخلاف بسیاری افراد دیگر در این کتاب، هردو از شخصیتهای غیرواقعی و ساختگی‌اند. خواننده به خوبی در سیر داستان درمی‌یابد که چگونه عشق به عنوان یکی از مظاهر زیبایی، سردار صاحب منصب و جاه و مقامی را از گذشته پر زرق وبرقش جدا می‌کند و زندگی او را اگرچه آمیخته با درد ولی زیبا می‌سازد و از پیله زندگی مادی وی موجود کاملی بیرون می‌آورد.

زیباترین بخش کتاب جایی است که خواننده فلسفه نام کتاب را درمی‌یابد. نرون در آخرین ماه‌های فرمانروایی‌اش پس از اینکه با شقاوت و سنگدلی و بدون هیچ دلیل قانع‌کننده‌ای هزاران مسیحی بی‌گناه از زن و مرد و کودک را به قتل می‌رساند، برای ریشه کن کردن مذهب مسیح تصمیم می‌گیرد به هر قیمتی رهبران مسیحی را دستگیر و قبل از دیگران پطرس را مصلوب کند. این خبر به حواری میرسد و به او پیشنهاد می‌شود شهر مخوف رم را ترک کند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
مرد

 
معرفی کتاب

عنوان: چه قدر خوبیم ما !

نویسنده: ابراهیم رها

درباره کتاب:
ابراهیم رها نویسنده کتاب چه قدر خوبیم ما می گوید : سعی کرده ام به طنز رفتارهای فرهنگی – اجتماعی مان (همه ی مان) را به نگاهی بی تعارفات معمول مهمان کنم. شاید طنزی نقادانه یا نقدی طنازانه باشد! شما هر جور راحتید حساب کنید.

ما یکی از ایراداتی که داریم این است که خیلی زیادی از خودمان تعریف می کنیم. آنقدر که معایب مان را نمی بینیم و این ندیدن عیوب باعث شده کم کم به این باور برسیم که کاملا" و اصلا" و اساسا" و اصولا" عیبی هم نداریم. من در این کتاب خواستم بگویم که عیب داریم ، خوبشم داریم!

یعنی همانطور که در ادب و فرهنگ و هنر وهوش و .... مدعی هستیم زیادی اش را داریم شکر خدا در عیب هم در حد صادرات هستیم و باور بفرمایید اگر از صدور آن درآمدی حاصل شود می توانیم همین امروزوابستگی مان به نفت را کلا" قطع کنیم و با خیال راحت با درآمد همین مورد خاص از صادرات ، کشور را مثل دسته ی گل بپرخانیم.


بخش هایی از متن کتاب:

«ما مردم عین دسته گلیم. لاقل بخشی اول این عبارت دو قسمتی را مطمئنم. رفتار ما، واکنش‌های ما، اطوار ما، برخوردهای ما... یکی از یکی بهتر. ما مردمانی زیبا جادار مطمئن هستیم که اعتماد به نفسمان یک جاهایی از آسمان را انشقاق داده است. حالا من در این کتاب سعی کرده‌ام به زبانی که به هیچ جای هیچ کسمان بر نخورد، رفتارهای اجتماعی و فراگیرمان را که تبعاتش صاف می‌رود توی چشم خودمان مرور کنم. اگر از دسته گل بودن خود، اطرافیان، فامیل، دوست، زاننده خطی دور میدان یا سوپر مارکت محله‌تان به تنگ آمدید یا به هر چیز دیگر آمدید، این کتاب را بخوانید...»
     
  
مرد

 
معرفی کتاب

عنوان: من از گردنم بدم میاد

نویسنده: نورا افرون

درباره کتاب:

تجربیات جالب نورا افرون بعنوان کارآموز در کاخ سفید و همکاری با بعضی از چهره‌های هالیوود از جمله دیگر موضوعاتی است که در این مجموعه دست مایه کار وی بوده‌اند. در سرتاسر کتاب ‌های وی، حکایت های خنده‌داری وجود دارد که زنان در هر سنی می‌توانند با آن ارتباط برقرار کنند و خنده بر لبانشان جاری گردد. در « من از گردنم بدم میاد » با گفتاری درباره احساس نورا نسبت به گردنش، مانند آنچه در عنوان کتاب مورد اشاره قرار گرفته است ، آغاز می‌شود.

نورا افرون در هر قسمت از کتاب مشکلات زندگی زنان را با زبان طنز بیان می‌کند و البته امید و بردباری را از نظر دور نمی‌دارد. این کتاب نبردهایی را که در مقابل سالخوردگی در برمی‌گیرد. اگرچه هرکس می‌تواند عوارض سالخوردگی را کاهش دهد و تلاش کند که منکر پیری شود ، اما واقعیت این است که هرگز نمی‌تواند زندگی را متوقف سازد.

این کتاب بانوان را به سمتی سوق می دهد که به جای آنکه از گردنشان متنفر باشند ، سپاسگزار باشند که همچنان زنده‌اند. « زن بودن » چالش‌های ویژه خودش را دارد اما در حین توصیف این چالش‌ها ، کتاب نورا افرون همچنین شادی‌ها و لذت‌هایی را که زندگی می‌تواند ارائه کند ، نشان می‌دهد.

قسمت هایی از متن کتاب:


آدم راحت تر می تواند عشقش را به کسی فراموش بکند، اگر بتواند خودش را فریب بدهد که از اول هم خیلی از آن طرف خوشش نمی آمده است.
حالت شعفی که حین خواندن بعضی از کتاب ها به من دست می دهد دلیل اصلی مطالعه من است. اما معمولاً چنین حسی هر بار و یا حتی در هر دو بار یک بار هم به من دست نمی دهد. ولی وقتی چنین حسی داشته باشم واقعاً سر از پا نمی شناسم. موقعی که بچه بودم تقریباً هر کتابی را که می خواندم من را دچار چنین احساس شعفی می کرد. به نظر شما من تجربیات اولیه ام را در زمینه مطالعه کتاب را یک کم بیش از حد رمانتیک نکردم؟ خودم که فکر نمی کنم.
     
  
مرد

 
معرفی کتاب

عنوان: شاگرد قصاب

نویسنده: پاتریک مک‌کیب



درباره کتاب:

اسم کتاب شاگرد قصاب از یک آهنگ به همین نام گرفته شده است.

کتاب شاگرد قصاب نوشته پاتریک مک کیب نویسنده ایرلندی درباره یک بیمار روانی است و کل داستان آن، ماجراهایی از حوادث و اتفاقاتی است که این دیوانه رقم زده است.

داستان کتاب از زبان بچه روان پریشی به نام فرنسی به صورت اول شخص بیان می شود.

فرنسی تنها فرزند خانواده ای است که پدر این خانواده یک دائم الخمر است. مادر خانواده نیز از وضعیت موجود بسیار ناامید شده و اقدام به خودکشی می کند و به همین خاطر در بیمارستان روانی بستری می شود.

پیمان خاکسار – مترجم کتاب در مورد این اثر می گوید:

واقعا مسحور رمان "شاگرد قصاب" نوشته‌ی "پاتریک مک کیب" نویسنده‌ی ایرلندی شده‌ام. این رمان یک راوی منحصر به فرد دارد. یعنی طریقه‌ی روایت در این رمان، برای افرادی که دغدغه‌ی نوشتن دارند، بسیار جذاب و راهگشاست.

قسمتی از متن کتاب:

گفت دیگه باید تمام این چیزها رو فراموش کنی. هفته ی دیگه تنهاییت تموم میشه، از انفرادی می آی بیرون، نظرت چیه؟ دوست داشتم توی صورتش بخندم : چطور تنهایی آدم تمام میشود؟ خنده دار تر از این نشنیده بودم. ولی چیزی نگفتم، فقط گفتم چه قدر عالی.
     
  

 
سري كتاب‌هاي گفتگو با گارگردانان جهان، مجموعه‌اي است بي‌نظير براي درك و بينش بهتر در ارتباطي دو سويه با كارگردان‌هايي كه دوست‌شان داريم: فيلمسازاني كه واجد بينش خاصي درباره دنيا و نحوه به فيلم درآوردن آن هستند. مجموعه گفتگو با كارگردانان نشر «شورآفرين» رهنموني است به دنياي شخصي و هنري اين آدم‌هاي خاص، به ويژه براي خواننده ـ بيننده‌اي كه مي‌خواهد از مولفه‌هاي گوناگون تشكيل‌دهنده يك فيلم و كليتي كه اين عناصر را شكل مي‌دهد، به اين دريافتي روشنگر هنرورانه نايل آيد. همين شناخت است كه موجب مي‌شود خواننده ـ بيننده راه‌هاي ورود به دنياي فيلمساز و ادراك فيلم را كشف كند تا بتواند به داستان و كاراكترهاي فيلم نزديك شود: دست‌يافتني به مدد كلمه و كلام و تصوير فيلم‌ساز، در يك سفر مكاشفه‌آميز براي لذت آگاهي از آفريده‌هايشان در مديوم سينما
     
  

 
فیلم‌های بلند دیوید لینچ از منظر روانکاوی لاکانی می‌پردازد و از آن‌جایی که به همة فیلم‌های لینچ پرداخته است بسیار کتاب ارزشمندی است که به گونه‌ای جامع و با رویکردی منسجم سینمای لینچ را به روانکاوی و فلسفه پیوند داده است. این کتاب در جهان انگلیسی‌زبان نیز مورد استقبال قرار گرفته و نقدهای مثبتی بر آن شده است. تاد مک‌گوان دست به اکتشافی برانگیزاننده از غرابت و فانتزی در آثار پیشگامانة دیوید لینچ می‌زند. او به مطالعة مهارت
     
  

 
: دیدید لینچ با کمک روزنامه‌نگاری به نام کریستین مک‌کنا زندگینامه شخصی و کاری خود را می‌نویسد.این کتاب که در ضمن پاسخی خواهد بود به اطلاعات نادرستی که درباره زندگی و کار این کارگردان وجود دارد قرار است سال ۲۰۱۷ منتشر شود.لینج درباره انگیزه خود از نوشتن این کتاب گفت : «چیزهای نادرست زیادی درباره من در کتاب‌های گوناگون و اینترنت موجود است. من می‌خواهم تمام اطلاعات درست را یک‌جا گردآوری کنم تا اگر کسی خواست چیزی درباره من بداند، به راحتی موضوع مورد نظر خود را در این کتاب پیدا کند.»اما همانگونه که از این کارگردان انتظار می‌رود، این یک زندگینامه معمولی نخواهد بود. برای مثال مک‌کنا ۹۰ مصاحبه با دوستان، خانواده و همکاران لینچ ترتیب داده و از ترکیب آن‌ها داستان دوران کاری این کارگردان را شکل گرفته است. لینچ پیش از این هم در سال ۲۰۰۷ کتاب «صید ماهی بزرگ» را روانه بازار کرد. این کتاب پژوهشی در زمینه «مدیتیشن، آگاهی و خلاقیت» بود، که به بیش از ۲۶ زبان زنده دنیا ترجمه شده است.لینچ سال ۱۹۴۶ بدنیا آمد، او ابتدا به تحصیل هنر در دانشگاه پرداخت و پس از آن در سال ۱۹۷۰ وارد عرصه فیلم‌سازی شد. دیدگاه متفاوت او در فیلم «کله‌ پاک‌کن» برای او موفقیت و شهرت به سزایی به ارمغان آورد. فیلم «مرد فیل‌نما»ی او هم از نظر تجاری موفق بود و هم نظر مساعد منتقدان را به خود جلب کرد، این فیلم نامزد دریافت ۸ جایزه اسکار شد. از دیگر کارهای موفق این کارگردان می‌توان به فیلم سینمایی «مخمل آبی»، «بزرگراه گمشده» ، «جاده مالهالند» و سریال تلویزیونی «تویین پیکس»اشاره کرد
     
  
صفحه  صفحه 111 از 134:  « پیشین  1  ...  110  111  112  ...  133  134  پسین » 
خاطرات و داستان های ادبی

بحث و پیشنهاد پیرامون رمان ها | لیست معرفی کتاب ها در پست دوم

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA