انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خاطرات و داستان های ادبی
  
صفحه  صفحه 118 از 134:  « پیشین  1  ...  117  118  119  ...  133  134  پسین »

بحث و پیشنهاد پیرامون رمان ها | لیست معرفی کتاب ها در پست دوم



 
محله ی چینی ها، فیلم نوآر امریکایی را پس از سال ها از محاق بیرون آورد. یکی از شاهکارهای سینمای دهه ی 1970 امریکا و ساحته و پرداخته ی مشترک یک ذهن اروپایی (رومن پولانسکی) و یک ذهن امریکایی (رابرت تاون)، پایه گذار نئونو آمریکایی و از بدبینانه ترین فیلم های هالیوود که در عین حال نگاهی ستایشگرایانه به عصر طلایی هالیوود دارد و جزئیات آن دوران را با دقتی مثال زدنی، همپای توصیفات ریموند چندلر و دشیل همت به تصویر می کشد.
     
  

 
بلیدرانر از مهم‌ترین و شاخص‌ترین فیلم‌های سینمای پست‌مدرن است. اقتباسی از رمان نویسندۀ مشهور و دوران‌ساز داستان‌های علمی-تخیلی، فیلیپ کی دیک، که گرچه در زمان نمایشش با استقبال تجاری و انتقادی مواجه نشد، اما کمتر از یک دهه بعد به یکی از فیلم‌کالت‌های شاخص تاریخ سینما تبدیل شد. تلفیقی درخشان از عناصر فیلم نوآر و نقش‌مایه‌های روایتی و بصری سینمای علمی - تخیلی و یکی از پیشگامان تلفیق ژانر در سینمای امریکا که همچنان منبع الهام بسیاری از فیلمسازان و هنرمندان است. اسکات بوکاتمن در این تک‌نگاری تبارشناسیِ بلیدرانر را در اختیار خواننده قرار می‌دهد و در عین حال مضامین و نقش‌مایه‌های فلسفی فیلم را هم وامی‌کاود.
     
  

 
شايان ذكر است كه اثر حاضر كتابي تحقيقي در باب رابطه شمس و مولانا نيست كه بر پايه مستندات تاريخي يا ادبي نوشته شده باشد؛ بلكه تذكره‌اي است تخيلي از زبان شمس كه نويسنده در آن ضمن اشاره به برخي اتفاقات مشهور در زندگي شمس و مولانا، به شرح شوريدگي اين دو عارف بي‌همتا مي‌پردازد. در امر ترجمه سعي بر آن بوده است كه بر سيك و سياق تذكره‌هاي عرفاني موجود در زيان فارسي، برگرداني در حد بضاعت دقيق و در عين حال زيبا و روان پيشكش خوانندگان گرامي گردد.
     
  

 
اگر فیلم مترو پلیس را دیده اید حتما این کتاب را بخوانید چون با نقد های ظریف و مویی و زیبایی رو به رو می شوید فیلمی که کاملا درباره ی دنیای پست مدرن و مدرن
     
  ویرایش شده توسط: Erfan1993   

 
ایراندخت» دختر یکی از سپاهیان دربار ساسانی بود که پدر خود را در خردسالی از دست داده و با مادر و دایی نیمه‌عاقل خود زندگی می‌کرد. در جوانی ایراندخت عاشق «روزبه» پسر «بدخشان» بزرگ شد، اما به زودی خبر مرتد شدن روزبه و احتمال به سیاه‌چال انداخته‌شدش در شهر پیچید. روزبه از آیین زرتشتی بیرون آمد و به آیین مزدکی، سپس مسیحی درآمده بود. روزبه از شهر فرار کرد و در مدتی که روزبه مراحل تکامل دین خود از زرتشتی به مزدکی و مسیحی و سپس مسلمانی را طی می‌کرد، ایراندخت نیز نزد بدخشان خواندن و نوشتن می‌آموخت و قصد داشت وقایع دوران خود را بنویسد تا آیندگان بفهمند که بر آنها چه گذشته است. شایان ذکر است این رمان تاریخی نیست و بر اساس تخیل، داستان‌پردازی شده است.
     
  

 
سه دختر حوا
کتاب سه دختر حوا اثر الیف شافاک نویسنده ی ترک تبار و صاحب اثر پرفروش کتاب ملت عشق می باشد که توسط مریم طباطبائیها به زبان فارسی ترجمه شده است. سه دختر حوا همانطور که از نامش پیداست روایتگر داستان سه دختر با ویژگی ها منحصری خود می باشند.
     
  

 
بعد از عشق» رماني است درباره‌ي زنان و زنانگي و دوره‌اي غمبار و تيره اما گذرا در زندگيِ زنانِ عاشق: دوره‌ي بعد از عشق. اليف شافاك با ذهن و قلم توانايش اين دوره را كه يكباره از راه مي‌رسد و موج‌وار مي‌گذرد و مي‌رود،‌ شرح و بسط داده و به شكل رماني مدرن پيش چشم خواننده تصوير مي‌كند. «بعد از عشق» رماني جسورانه و حيرت‌انگيز و سحرآميز است: اليف شافاك در ميانه‌ي اين همه بدي و نوميدي، به ما اميد مي‌بخشد تا بتوانيم تاب بياوريم و مقاومت كنيم و باز زندگي را، معجزه‌وار، از سر بگيريم
     
  
زن

andishmand
 
پیرمرد صد ساله ای که از پنجره ی خانه سالمندان زد به چاک و ناپدید شد

نویسنده: یوناس یوناسون

مترجم: جلال رضائی راد




مروری بر کتاب

کتاب «پیرمرد صدساله‌ای که از پنجره بیرون پرید و ناپدید شد»، آمیزه‌ای از یک داستان پلیسی، داستان طنز و داستان سیاسی است. قهرمان داستان پیرمرد صد ساله‌ای است که از سیستم و نظام یک خانه سالمندان به تنگ می‌آید و روز تولدش از پنجره فرار می‌کند.
در ایستگاه قطار از روی تصادف یک چمدان پر از پول را ناخواسته صاحب می‌شود، چمدانی که از آن یک باند خلافکار و گانگستری بوده است و ... اما چیز جالب این کتاب این است که در طول خواندن کتاب، ما داستان زندگی پیرمرد قهرمان داستان را هم مرور می‌کنیم و از ورای آن تاریخ قرن بیستم را البته به صورت طنز مرور می‌کنیم. در حقیقت نویسنده کتاب هر بار به بهانه‌ای قهرمان داستان را در یک رشته اتفاقات تصادفی درگیر می‌کند تا او با تعدادی از مهم‌ترین شخصیت‌های سیاسی قرن بیستم دمخور شود: استالین، فرانکو، ترومن، چرچیل، مائو، کیم ایل سونگ و ...
از این طریق و با مرور خاطرات پیرمرد، ما البته به صورت طنز در بطن حوادثی مثل ساخت بمب اتم، جنگ‌های داخلی اسپانیا و انقلاب چین قرار می‌گیریم. نویسنده حتی، قهرمان داستان را در سال‌های دهه ۱۳۲۰ به ایران هم آورده است و باعث شده او توسط سازمان امنیت وقت دستگیر هم بشود!
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
نام من سرخ

نویسنده: اورهان پاموک

مترجم: عین الله غریب





مروری بر کتاب


آن‌چه این رمان را تا حد یک شاهکار ادبیات ترکیه بالا برده ترکیب انبوهی از مؤلفه‌های روایی و ساختاری‌ست که پاموک آن‌ها را با شگردی خاص در رمانی پرحجم اجرا کرده است.

‌نام من سرخ‌ قصه‌ی قتل یک نقاش است به‌دست نقاشی دیگر. اما آن‌چه به این رمان اهمیت داده شکل اجرای این قصه‌ی جنایی‌ست.

پاموک با تسلط خاص بر شکل‌های روایی مدرن از یک‌سو و تسلط کم‌نظیر بر تاریخ و تمدن اسلامی از سوی دیگر توانسته انبوهی از مؤلفه‌های ساری در این دو ذهنیت را به‌کار گیرد.

اتفاقات این رمان مربوط می شود به قرن 16.پادشاه عثمانی تصمیم دارهدبه مناسبت هزارمین سال هجرت پیامبر کتابی رو به دوک ونیز هدیه کند.که نقاشی های این کتاب به خواست پادشاه باید بر اساس اصول نقاشی غربی کشیده شوند.

نقاشان دربار وظیفه کشیدن این نقاشی ها رابه سرپرستی یکی از راویان کتاب، که ما با نام "شوهر عمه" با وی آشنا می شیم بر عهده دارند.

در این میان به خاطر اتفاقاتی که رخ می دهد قتلی اتفاق می افتد که این کتاب را به یک رمان کارآگاهی تبدیل می کند.و باعث می شود شما تا پایان کتاب به دنبال قاتل بگردید.
در این بین شما یک داستان عاشقانه هم می خوانید."کارا" که دوازده سال پیش به خاطر ابراز عشق اش طرد شده و به سرزمین ایران آمده بوده ،بعد از دوازده سال به استانبول برگشته و دوباره برای به دست اوردن معشوق قدیمی اش همه ی تلاشش را انجام می دهد.


جوایزی که این کتاب برنده شده است
برنده جایزه نوبل ادبیات ۲۰۰۶
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
مراسم تشییع

نویسنده: ماری رنولت

مترجم: سهیل سمی




مروری بر کتاب
درگذشت اسکندر و مبارزه بر سر جانشینی او

این کتاب از سه گانه اسکندر (« اخگر پردیس» « پسر ایرانی» و « مراسم تشییع») اگر چه شرح مراسم پر فراز و نشیب تشییع اسکندر است، اما با سرگذشت اوست: سرگذشت کسی که سرنوشت جهان حتی پس از مرگ نیز تا مدتها متاثر از اوست.

اکنون اسکندر مرده است . اما امپراطوری اش پا بر جاست . پس کشمکش ها آغاز می شود : بطلمیوس، آنتیگو ئوس،کراتر و دیگر سرداران اسکندر هر یک خود را شایسته سریر پادشاهی این امپراتوری عظیم می دانند.

و باز هم هستند: المپیاسف کلئو پاترا، رکسانه، استاتیر و دیگر زنانی که پرده نشین نیستند و برآنند سرنوشت امپراطوری را به شیوه ای دیگر رقم زنند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 118 از 134:  « پیشین  1  ...  117  118  119  ...  133  134  پسین » 
خاطرات و داستان های ادبی

بحث و پیشنهاد پیرامون رمان ها | لیست معرفی کتاب ها در پست دوم

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA