انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خاطرات و داستان های ادبی
  
صفحه  صفحه 80 از 134:  « پیشین  1  ...  79  80  81  ...  133  134  پسین »

بحث و پیشنهاد پیرامون رمان ها | لیست معرفی کتاب ها در پست دوم


زن

 
: تیله آبی
موضوع: داستان ایرانی
نویسنده: محمدرضا صفدری‌




توضیحات کتاب:
مجموعه داستان «تیله آبی» در برگیرنده7 داستان از برجسته‌ترین داستان‌های محمد‌رضا صفدری است. تسلط او به تکنیک‌های داستان پردازی، شناخت ژرفش از باورها و آداب بومی و پیشنهادات تازه‌اش در روایت او را در زمرۀ شاخص‌ترین نویسندگان ایران قرار داده است. «مرد می‌خواند و از سینۀ کوه بالا می‌رفت. خنکای بامدادی، بیشه‌زار و سایه‌های وهمناک که با برآمدن آفتاب ندیدار می‌شدند. همه چیز و هر جا سایه بود، سایه‌های سپید شیری رنگ. مرد نمی‌دانست از کی به خواندن بنا کرده بود. از خانه درآمده بود. از گندمزار گذشته بود و رسیده بود به نمکزار و شور‌آب و کوه‌هایی که آب باران در سنگچال‌هایش گس بود و تلخ. دیروز هم یک بار دیدار آمد. سایۀ رمندۀ آهو نبود. موهای بلند سر اندر پای سایه را می‌پوشاند. دو چشم لابه‌لای شاخ و برگ نی پیدا و ناپیدا شد. خواندن از یادش رفت . ایستاد و دوید. بلند موی سبزه‌رو گریخت. مرد با خود گفت: «زن تو این کوه و کمر چه می‌کند؟»
آشفته سریم !
شانه‌ی دوست کجاست ؟
     
  
زن

 
سنگ و سایه
موضوع: داستان ایرانی
نویسنده: محمدرضا صفدری‌




توضیحات کتاب:
داستان سنگ و سايه گونه‌اي ياركشي پيش از بازي بود كه از هر بازي‌اي زيباتر مي‌نمود و كودك مي‌خواست كه بازي هرگز آغاز نشود ، همچنان ايستاده باشند پشت به مهتاب ، چشم به سايه‌ها كه بر زمين افتاده بودند . چنين نمي‌شد . سردسته‌ها سنگ به ساية دلخواه خود مي‌انداختند و يارگيري آغاز مي‌شد . گاه پيش مي‌آمد كه سنگ بر ساية كودك مي‌ماند اما او از جا تكان نمي‌خورد . دلش مي‌كشيد سنگ پيوسته در راه باشد و سايه در حنكاي خاك مهتاب گرفته ، بماند .
شيوة ديگر براي يارگيري ، « چُرچُر ، دست پُر » بود . بدين گونه كه سردسته‌ها در كنار هم مي‌ماندند و بچه‌ها دست به گردن هم انداخته دور مي‌شدند و با هم مي‌خواندند كه يكي ماه باشد و ديگري ستاره ، يا يكي آسمان باشد و ديگري آفتاب .
پس از اينكه « واخواندن » انجام مي‌گرفت ، دوتايي به سردسته‌ها نزديك مي‌شدند ، مي‌گفتند : « چُرچُر » سردسته‌ها مي‌گفتند : « دست پُر ! » مي‌گفتند : « كي مي‌خواهد ماه ؟ كي مي‌خواهد ستاره ؟ » . (ازمقدمة كتاب )
آشفته سریم !
شانه‌ی دوست کجاست ؟
     
  
زن

 
لالایی‌ لیلی‌
موضوع: داستان ایرانی
نویسنده: حسن‌ بنی‌عامری‌




توضیحات کتاب:
دخترک‌ و سیب‌ و سفر و عشق‌، هر عشقی‌، در زمان‌ و مکان‌های‌ مستقل‌ هر یک‌ از دوازده‌ داستان‌ این‌ مجموعه‌ سخنی‌ نامرئی‌اند که‌ با عنصر مشترک‌ جاده‌ و حادثه‌های‌ درونی‌ و بیرونیِ از جاده‌ آمدگان‌ و به‌ جاده‌روندگان‌ به‌ هم‌ گره‌ می‌خورند. این‌ جاده‌ از ازل‌ و از مسیر لحظه‌های‌ داستانی‌ شیطنت‌های‌ کودکی‌ گذر کرده‌ و آمده‌ رسیده‌ به‌ راه‌ پرسنگلاخ‌ عشق‌ و بعد وسوسه‌های‌ آنی‌ قتل‌ و بعد جنگ‌ و در نهایت‌ تمامشان‌ یادآور زمزمه‌های‌ عاشقانه‌ معشوقی‌اند به‌ نام‌ لیلی‌ که‌ عشق‌ ناتمامش‌ به‌ مجنون‌ (قیس‌ عامر) نگذاشت‌ هرگز فرصت‌ خواندن‌ لالایی‌ را برای‌ فرزندانش‌، برای‌ نسل‌های‌ بعدی‌اش‌ داشته‌ باشد. این‌ مجموعه‌ سعی‌ کرده‌ زمزمه‌گر لالایی‌ تمام‌ لیلی‌های‌ عاشق‌ ایران‌ باشد.
آشفته سریم !
شانه‌ی دوست کجاست ؟
     
  
زن

 
به گزارش اداره هواشناسی؛ فردا این خورشید لعنتی
موضوع: داستان ایرانی
نویسنده: مهدي يزداني خرم




توضیحات کتاب:
رمان «به گزارش اداره هواشناسی...» ساختاری درهم پیچیده و ضد زمان دارد. کتاب به خاطرات چند سویة یک روزنامه‌نگار و نویسنده به نام احمد می‌پردازد که صورت‌ها و شکل‌های مختلف مرگ را در دهه‌های مختلف تجربه کرده است. احمد زمان را گم کرده است گاهی به سال 60 برمی‌گردد و کودک می‌شود و گاهی مردی می‌شود که از جنگ برگشته، او در روایت شاعرانه خود می‌کوشد کابوس‌ها و رؤیاهایش را لمس کند اما با مرگ ناگهانی همسر و دختر محبوبش کابوس‌هایش دو چندان می‌شود. رمان خط سیر زمانی منظمی ندارد و به طریقی می‌کوشد با زبانی آهنگین به فرم‌های رمان – شعر نزدیک شود.
آشفته سریم !
شانه‌ی دوست کجاست ؟
     
  
زن

 
شهر یک نفره
موضوع: داستان ایرانی
نویسنده: مرجان بصیری




توضیحات کتاب:
ده داستان کوتاه که مجموعه « شهر یک نفره» را پدید آوده‌اند، جزو اولین کارهای «مرجان بصیری» هستند. این داستان‌ها در موضوعات مختلف و با فضاهایی متنوع نگاشته شده است . در داستان «نادیا»، فضایی رئال را پیش رو داریم که در آن نویسنده به چالش‌های میان دو شخصیت راوی و دوستش نادیا می‌پردازد. در داستان «آن‌ها» با داستانی در ژانر گروتسک رو به رو می‌شویم. داستانی در فضایی به ظاهر سرد و ناآشنا که افرادی سرگشته و بی‌گناه را به ما می‌شناساند. داستان کوتاه «نارنجی» امیدها، یأس‌ها و عشق زن و شوهری را پیش روی ما قرار می‌دهد که بدون یکدیگر موجوداتی ضعیف، تنها و ناقص هستند. داستان «اژدها» قصه تنهایی دختر راوی داستان است. قصه پرواز فکر تا جایی که خیال خود را به ما می‌باوراند. داستان «چند ثانیه بعد»، خواننده را از فضای شاد، شلوغ و پرهیاهو، به گوشه‌ای دنج، خلوت و بی‌صدا می‌کشاند، تا همانند راوی داستان تنها چند ثانیه به چرایی‌های پنهان پیرامونش فکر کند. آخرین داستان (شهر یک نفره) برایمان می‌گوید که چگونه جرقه‌ای کوچک، می‌تواند دنیای ذهنی و زندگی فردی را زیر و رو کند و او را به امتحان راه‌های نرفته سوق دهد. مجموعه داستان «شهر یک نفره»، کتابی قصه‌گوست. بصیری در این کتاب تلاش کرده طیف رنگارنگ احساسات انسانی را در میان کلمات و در دل داستان به صورتی پنهان بیان کند و مجالی برای ادامه یافتن خط سیر داستان در ذهن خواننده ایجاد کند. داستان‌های کتاب «شهر یک نفره»، اتاق‌هایی غریب و دربسته‌اند، که با ورود به آن، هر بار با انسان‌هایی متفاوت از شخصیت‌های داستان قبلی، آشنا می‌شویم. با آن‌ها حرف می‌زنیم و حرف‌هاشان را می‌شنویم، و هنگامی که از اتاق، از شهر کوچک‌شان بیرون می‌آییم، گویی دیگر تنها نیستیم.
آشفته سریم !
شانه‌ی دوست کجاست ؟
     
  
زن

 
بُت دوره‌گرد
موضوع: داستان ایرانی
نویسنده: مرجان بصیری




توضیحات کتاب:
رمان « بت دوره‌گرد » روایت نابودی انسان امروز در برابر هجوم بی‌وقفه خاطرات است . حوادثی واقعی که در گذشته دور و نزدیک واقع شده ، مانند گردباد ، زندگی انسان این روزگار را با خود می‌کشاند و از سویی به سوی دیگر می‌برد . در این کتاب خواننده به تماشای مبارزه میان انسان و ذهن می‌نشیند . از یک سو تقلای یک فرد برای بیرون آمدن از گرداب خاطرات روزگار از دست رفته و از سویی دیگر واکنش شخصیت‌هایی که هر یک با نگاه و تفکر و احساس خاص خود ، در این ماجرا درگیر شده‌اند . انگار تمامی انسان‌های گذشته و حال و آینده بر روی کره زمین در تمامی تجربه‌ها با یکدیگر شریکند : « امروز از مادر سها شنیدم که دخترش یک ماه پیش در بازار گم شده است . رفته بودم طبقه پایین . مادر سها داشت ناهار درست می‌کرد . رفتم توی آشپزخانه و نشستم پشت میز . » نمی‌دانم اولین خواب خاصی که دیدم چه بود ؟ خیلی قبل‌تر از زمانی که وارد این دنیای خاطره‌ها بشوم
آشفته سریم !
شانه‌ی دوست کجاست ؟
     
  
زن

andishmand
 
او هم یک زن بود

نويسنده: اليزا سعيدی

ناشر: ياران - آذربايجان



مروري بر كتاب


شاید فقط خودش می دونست چی شده ، اما به کسی حرفی نباید بزنه ، هیچوقت .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
شیوا

نويسنده: شهرزاد ميلانی

ناشر: پاسارگاد



مروري بر كتاب

داستاني از نويسنده رمان هاي گلرخ و پريدخت
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
پاييز پدر سالار

نويسنده: گابريل گارسيا ماركز

مترجم: كيومرث پارساي



مروري بر كتاب

در آخرين روزهاي هفته ، لاشخورها به كاخ رياست جمهوري يورش برده ، با منقارهايشان همه پرده هاي پنجره هاي ايوان را از هم دريده ، وارد كاخ شده و با صداي بالهايشان سكوت مطلق حاكم بر درون كاخ را شكسته بودند.

هنوز سپيده صبح روز دوشنبه ندميده بود كه نسيمي گرم و ملايم پس از عبور از فراز جسد مردي كه در دوران زندگي ابهتي سترگ و در عين حال پوشالي داشت ، شهر را از رخوت صد ساله ، رهايي بخشيد و بيدار كرد و ما هم در آن لحظه به خود جرات داديم و گام به محوطه ايوان كاخ نهاديم .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
رنج روح

نويسنده: ايروينگ استون

مترجم: پرتو اشراق




مروري بر كتاب

داستان زندگي زيگموند فرويد ؛ روانپزشك اتريشي و بنيان گذار روانكاوي

ايرونيگ استون در كتاب شيرين «شور ذهن» خواننده را با فراز و نشيب و زير و بم زندگي فرويد آشنا مي سازد.

با مطالعه اين كتاب خواندني و بسيار جالب كه با نثري شيرين ترجمه شده، با لطافت و ظرافت خاص به دورترين زواياي زندگي فرويد نزديك مي شويم و بر شاهبال انديشه شاعرانه اين نويسنده و مترجمان فرهيخته كتاب به مواردي از زندگي فرويد بر مي خوريم كه تا پيش از نگاشته شدن اين كتاب مكتوم مانده بود...
فروید، در ۶ مه ۱۸۵۶ در شهر پریبور در جمهوری چک کنونی و امپراتوری اتریش پیشین چشم به جهان گشود. به نظر او او بسیاری از رفتارهای انسان تحت تأثیر انگیزه‌های ضمیر ناخودآگاه است، افکار و خاطرات بخصوص ضمیر ناخودآگاه، بویژه از نوع جنسی و پرخاشگرانه، ریشه اختلالات روانی هستند، و اینگونه اختلالات روانی می‌توانند با تبدیل افکار و خاطرات ناخودآگاه به آگاهی از طریق معالجات روانکاوانه، درمان شوند. فروید در سال ۱۹۳۹ به دلیل ابتلا به سرطان فک درگذشت.
افکار و خاطرات بخصوص ضمیر ناخودآگاه، بویژه از نوع جنسی و پرخاشگرانه، ریشه اختلالات روانی هستند، و اینگونه اختلالات روانی می‌توانند با تبدیل اندیشه‌ها و خاطرات ناخودآگاه به آگاهی از طریق معالجات روانکاوانه، درمان شوند.
متاسفانه نظریات فروید در میان عامه به شدت مورد سوء تعبیر و حتی تحریف قرار گرفته‌اند. برای مثال عموما به اشتباه تصور می‌شود وی طرفدار بی بند و باری جنسی بوده‌است. از نظر فروید آسیبهای روانی انسان، در ۵ سال نخست زندگی ریشه دارند؛ خصوصا نحوه ارضای تمایلات جنسی کودک؛ و حوادث بزرگسالی نقش چندانی در شکل گیری شخصیت ندارند.
به علاوه افراط در ارضا به اندازه محرومیت مضر است
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 80 از 134:  « پیشین  1  ...  79  80  81  ...  133  134  پسین » 
خاطرات و داستان های ادبی

بحث و پیشنهاد پیرامون رمان ها | لیست معرفی کتاب ها در پست دوم

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA