انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
مناسبتها
  
صفحه  صفحه 2 از 6:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  پسین »

هفدهم دی سالروز رها سازی زن ایرانی گرامی باد


زن

Princess
 
هفدهم دی ماه مصادف با اجرای فرمان کشف حجاب گرامی باد

کشف حجاب در ایران


روز ۱۷ دی ملکه پهلوی و دخترانش در راه پیوستن به رضا شاه در دانشسرای دختران


بازدید رضاشاه و محمدرضا پهلوی (ولیعهد) از صف دانش آموزان در استان مازندران

کشف حجاب در ایران، به بخشی از تاریخ ایران در دوران رضاشاه پهلوی گفته می‌شود که بنابر آن، زنان و دختران ایرانی از استفاده از چادر، روبنده و روسری منع شدند.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  ویرایش شده توسط: Princess   
زن

Princess
 
قاجار

نخستین نشانه‌های کشف حجاب را می‌توان در دربار ناصرالدین شاه قاجار و در محافل روشنفکری یافت، ولی رسمیت پیدا کردن آن به دوره حکومت رضا شاه باز می‌گردد.

در دوران قاجار، مسافرت‌های شاه به اروپا و مشاهداتش از وضعیت پوشش زنان اروپایی در دربار تأثیر به سزایی داشت. به تدریج موضوع «کشف حجاب» در قالب تجدد خواهی به محافل روشنفکری و اشعار شعرا نفوذ کرد و درمطبوعات منعکس شد.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
اولین زنی که در ایران کشف حجاب کرد

تا زمان کشف حجاب و شروع تغییرات پر دامنه مدرنیسم رضاشاهی ، نمونه‌ای یافت نمی‌شود که زنان ایرانی و حتی بانوان درباری ، سر برهنه و بی حجاب در ملأ عام ظاهر شوند مگر یک زن !

در دوره ناصرالدین شاه، اولین زنی که به صورت عمومی و علنی کشف حجاب کرد زنی است با نام زرّین تاج که توسط سران بابیت ملقب به طاهره و قره العین و تنها زنی است که از “حروف حی” محسوب می‌شود.( لقبی که به بر اساس حروف ابجد به 18 نفر از اولین کسانی که علی محمد باب ایمان آوردند، اطلاق می‌شود.)

قره العین زنی بود که او را تا قبل از گرایش به سید علی محمد باب، به عالمه و فاضله و شاعره بودن می‌ستودند. اودر خانواده‌ای روحانی به دنیا آمد و دختر ملا محمّد صالح مجتهد قزوینی است، در شهر قزوین در سنه 1320 ه-. ق متولد شد.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
رضاشاه

رضا شاه قانون کشف حجاب را یکباره صادر نکرد.

نخستین شایعات پیرامون قانون جدید، هنگامی پخش شد که رضاشاه تحت تاثیر اصلاحات دموکراتیک در افغانستان قرار گرفته بود و امان‌الله خان و ملکه ثریا، شاه و ملکه افغانستان در سال ۱۳۰۸ به ایران آمدند. ملکه افغانستان بی‌حجاب بود و جنجالی در میان روحانیون ایران برانگیخت. آنان از رضاشاه خواستند ملکه افغانستان را در ایران مجبور به داشتن حجاب کند اما رضاشاه که شیفته این چنین پوشش گشته بود نپذیرفت. در همین زمان شایعاتی درباره تصویب قانون منع حجاب پخش شد.

رضا شاه پس از تنها سفر خارجی‌اش به ترکیه در ۱۲ خرداد ۱۳۱۳، تحت تأثیر اقدامات غرب‌گرایانه آتاتورک قرار گرفت. در این دوره نیز شایعاتی درباره ممنوعیت حجاب در مدرسه‌های دخترانه پخش شد، ولی قانونی در این راستا تصویب نشد.

رضا شاه ترجیح می‌داد که مردم لباس متحدالشکل بپوشند، مردان کلاه پهلوی به سر گذارند و نسبت به تقیدات دینی در زمینه حجاب سستی نشان دهند. رضا شاه که شدیداً تحت تأثیر بی‌حجابی زنان ترکیه قرار گرفته بود، این مسئله را پس از یک سال از گذشت سفر به ترکیه در آذر ۱۳۱۴ به محمود جم «رئیس‌الوزرا» چنین بازگو کرد:

نزدیک دو سال است که این موضوع سخت فکر مرا به خود مشغول داشته‌است، خصوصاً از وقتی که به ترکیه رفتم و زن‌های آنها را دیدم که «پیچه» و «حجاب» را دور انداخته و دوش به دوش مردهایشان در کارهای مملکت به آنها کمک می‌کنند، دیگر از هر چه زن چادری است بدم آمده‌است. اصلاً چادر و چاقچور دشمن ترقی و پیشرفت مردم است. درست حکم یک دمل را پیدا کرده که باید با احتیاط به آن نیشتر زد و از بینش برد.


جشن کشف حجاب در قم

از این رو بخشنامهٔ کشف حجاب جهت تصویب رضاشاه در تاریخ ۲۷ آذر ۱۳۱۴ از طرف رئیس‌الوزرا به دربار فرستاده شد تا در آغاز دی‌ماه فرمان اجرای غیر رسمی قانون کشف حجاب به تمام ولایات ایران ارسال گردد. رضا شاه در ۱۷ دی سال ۱۳۱۴ طی جشن فارغ‌التحصیلی دختران بی‌حجاب در دانشسرای مقدماتی رسماً بر کشف حجاب تاکید کرد.

کشف حجاب در ترکیه اختیاری بود و علاوه بر آن آتاتورک فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده و تبلیغات محتاطانه‌ای برای تشویق زنان به برداشتن حجاب اجرا می‌کرد. مثلا می‌گفت:

خودتان را به جهان نشان دهید و رودررو به جهان بنگرید.
اما رضاخان این کار را عملا با دیکتاتوری و زور انجام داد و به طور ناگهانی حق انتخاب را از زنان گرفت و هیچ روند جامعه‌پسندی برای این کار طی نشد. بخشی از زنان که مسن‌تر و مذهبی تر بودند و احساس برهنگی می‌کردند عملاً در خانه محبوس شدند.

در سال ۱۳۲۰ که رضاشاه ایران را ترک کرد اجرای قانون کشف حجاب سریعا فراموش شد. وزارت فرهنگ حکم داد از ورود زنان باحجاب به دانشگاه جلوگیری شود و معلمان زن مدرسه‌ها و استادان زن دانشگاه‌ها مجبور شدند بی حجاب به کلاس درس بروند. در تهران و سایر شهرها دختران دانش‌آموز و زنان به خاطر نداشتن حجاب مورد آزار و اذیت قرار گرفتند
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

 
فکر میکنم دیگه هممون داستان کشف حجاب رو از مادربزرگا و بزرگای فامیل شنیده باشیم که سربازای حکومتی اون زمان به دستور رضاشاه چادر دخترا و زنای مردم رو به زور از سرشون میکشیدن و کشف حجاب میکردن.
فقط من متوجه نمیشم فرق اینکار رضاشاه با کار این آخوندای خونخوار چیه.
رضاشاه به روز حجاب رو از سر اونایی که دوست داشتن حجاب داشته باشن میگرفت .
این آخوندا هم به زور حجاب رو سر اونایی که دوست ندارن حجاب داشته باشن میذارن.
افراط و تفریط توی هر دومورد هست.
هر چند که این کار رضاشاه زیاد جالب نبود ولی بخاطر خدماتی که به ایران داشت یاد و خاطرش گرامی
خدایا تمام خنده های تلخ امروزم را می دهم * یکی از آن گریه های شیرین کودکیم را پس بده
     
  
مرد

 
اگه بجای کشف حجاب،اختیاری کردن حجاب بود،الأن واقعأ لیاقت تبریک فراوان داشت این روز‎
هله
     
  
زن

andishmand
 
بالاجبار برداشتن حجاب از سر زنان توسط رضا شاه و ایادی وی کار پسندیده و درستی نبوده و بهیچ عنوان مطابق با اصول دموکراسی و آزادیخواهی نبود و باید زنان با اختیار و اراده خودشان دست به این کار می زدند . اما منظور رضا شاه از این کار یعنی سوق دادن زنان ایرانی برای برداشتن حجاب ، آزاد کردن زنان از زنجیر قید و بندهای پوچ و ظالمانه ای بود که در دوره وی و قبل از آن بر بیشتر بانوان این مرز و بوم اعمال می شد . ۱۷ دی نقطه عطفی بر آزاد ی هویتی ، روحی و روانی و جسمی زن ایرانی بود که تا بدان زمان فقط پشت پرده بودند و ضعیفه . اما با کشف حجاب بصورت سمبولیک بود که زنان هویت و شخصیت خود را شناخته و پابه پای مردان در عرصه پیشرفتهای اجتماعی ، کسب علم و دانش وهنر پیشرفت نموده و به مدارج عالی در عرصه های فرهنگی و علمی نائل شدند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
میهمان
 
غیرت یه احساس حیوانیه.
اینکه زمان هخامنشیان چطوری بوده یا این و اون چی کار می کنن ، خرافات رو توجیه نمی کنه.
مبارزه با خرافاتی که مردم رو به قهقرا برده وظیفه ی رضاشاه بوده که به این وظیفه عمل کرد.
اگه پسرش راه اونو تو این زمینه ادامه می داد الان ایران یه ابرقدرت در جهان بود و آمریکا بدون مشورت با ایران تو دنیا دست به هیچکاری نمی زد.
     
  
مرد

 
به نظر منم بهتر بود به جای این کار دستور به اختیاری کردن حجاب میداد،البته اینو هم بگم که خودم از مخالفین سرسخت حجابم،با تمام این وجود دمش گرم،چه خدمتایی که این مرد واسه کشور انجام داد،من رضاشاه کبیر رو از پسرش بیشتر قبول دارم
درود فراوان بر رضاشاه بزرگگگگ...
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
میهمان
 
اختیاری که قبلشم بوده.
شما ها پادشاه نبودین که بفهمین خرافات رو از بین بردن چه مصیبتی داره.
مگه اون قضیه تاریخی رو نخوندین که امیر کبیر دستور واکسن زدن رو صادر کرده بود اما مردم اجازه نمی دادن بچه هاشونو واکسن بزنن و می مردن.
گریه امیر کبیر از فرط جهالت مردم ، معروفه.
وزیر می تونه گریه کنه ، اما پادشاه باید یه جور این خرافاتو از بین ببره ، مخصوصا وقتی یه عده از قبل اون نون می خورن و نمی ذارن مردم آگاه بشن(آخوندا) یه ذره اجبار برای ریختن ترس مردم از جهنمی که آخوندا ساختن ، لازم می شه.
     
  
صفحه  صفحه 2 از 6:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  پسین » 
مناسبتها

هفدهم دی سالروز رها سازی زن ایرانی گرامی باد


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA