انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
مناسبتها
  
صفحه  صفحه 4 از 11:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  پسین »

۱۸ تیرماه سالروز حمله به کوی دانشگاه تهران


مرد

SexyBoy
 
خروج از ایران

پس از قتل مشکوک اکبر محمدی در زندان اوین، منوچهر از فرصت مرخصی از زندان برای حضور در مراسم خاکسپاری برادرش اکبر محمدی که او هم یکی از متهمان حضور در ناآرامی‌های دانشجویی ۱۸ تیر بود، از ایران خارج و به کردستان عراق سفر کرد. وی از کردستان عراق به ترکیه رفت تا روادید سفر خود به آمریکا را از سفارت این کشور در آنکارا دریافت کند. اما پلیس ترکیه وی را به خاطر حضور غیرقانونی در این کشور به مدت ۱۱ روز بازداشت می‌کند و سپس به عراق بازمی گرداند. او پس از بازگشت به عراق، با کمک سفارت آمریکا در این کشور مستقیما به آلمان منتقل شده و از آنجا به آمریکا منتقل شد.
.What's life? Life is love
.What's love? A kissing
.What's kissing? Come here and I'll show you

Sexy
     
  
مرد

SexyBoy
 
شکایت از سران جمهوری اسلامی در دادگاه بین‌المللی لاهه

وی پس از رسیدن به آمریکا، طی یک کنفرانس مطبوعاتی که در نشنال پرس کلاب شهر واشنگتن برگزار شد، برای اولین بار اعلام کرد که طی شکایتی از سران جمهوری اسلامی در دادگاه بین‌المللی رسیدگی به جنایات ضد حقوق بشر از تمامی سران و مسئولین جمهوری اسلامی شکایت خواهد کرد.
.What's life? Life is love
.What's love? A kissing
.What's kissing? Come here and I'll show you

Sexy
     
  
مرد

SexyBoy
 
تامی حامی‌فر


تامی حامی‌فر (زاده: ؟ پل دختر - درگذشت: تیر ۱۳۷۸، تهران) دختر دانش‌آموزی است که به گفته منابع دانشجویی در جریان درگیری‌های خیابانی در اعتراض به حمله پلیس و شبه‌نظامیان هوادار حکومت به کوی دانشگاه تهران کشته شد. شورای متحصنین - نمایندگان دانشجویان تهرانی که از روز دوشنبه ۲۱ تیر تشکیل و مامور پیگیری خواست دانشجویان و مذاکره با حکومت شدند - در روز شنبه ۲۶ تیر ۱۳۷۸ خبر کشته شدن این دختر دانش‌آموز را تایید کرده و اعلام کرد که پیگیر سرنوشت سایر مفقودین است. در بیانیهٔ شماره ۳ شورای متحصنین هم‌چنین اعلام شد که جسد وی به پل دختر منتقل و دفن شده‌است.تحویل اجساد کشته‌شدگان برای تشیع در تهران یکی از خواسته‌های اعلام‌شدهٔ شورای متحصنین در روز ۲۲ تیر ماه بود.این شورا تعداد دستگیرشدگان را نیز در حدود ۱۴۰۰ نفر اعلام کرد.
.What's life? Life is love
.What's love? A kissing
.What's kissing? Come here and I'll show you

Sexy
     
  
مرد

SexyBoy
 
احمد باطِبی


زادروز: ۴ خرداد ۱۳۵۶ شیراز، ایران
محل زندگی: آمریکا ، واشنگتن دی سی
ملیت: ایرانی
پیشه: عکاس و روزنامه نگارو فعال حقوق بشر
منصب: سخنگوی مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران
همسر: نازلی سلیقه عراقی
والدین: محمد باقر باطبی و مهری کیخسروی
وبگاه: www.ahmadbatebi.com


احمد باطِبی (متولد ۴ خرداد ۱۳۵۶ در شیراز)، فعال حقوق بشر ایرانی، مقیم آمریکا است. او از دانشجویانی بود که در وقایع هیجده تیر ۱۳۷۸ برای چندمین بار دستگیر شد و به دلیل چاپ عکسش روی جلد مجله اکونومیست و دریافت حکم اعدام از دادگاه انقلاب به خاطر این عکس شهرت پیدا کرد. عکس وی در رسانه‌های گوناگون به عنوان نماد جنبش‌های دانشجویی ایران معرفی شده‌است.
.What's life? Life is love
.What's love? A kissing
.What's kissing? Come here and I'll show you

Sexy
     
  
مرد

SexyBoy
 
دستگیری

انتشار این تصویر بر روی جلد مجله اکونومیست و بازتاب بین‌المللی آن به صدور حکم اعدام برای باطبی انجامید.
وی در وقایع هیجده تیر ۱۳۷۸ و کوی دانشگاه تهران دستگیر شد و به اتهام اقدام علیه امنیت ملی کشور در کنار سه تن دیگر؛ اکبر محمدی (که همراه با برادرش دستگیر شده بود)، مهرداد لهراسبی و عباس دلدار دستگیر شد. به گفته قاضی دادگاه وی با قصد ایجاد تشویش و شوراندن دانشجویان سعی در ایجاد اغتشاش و جو ناسازگاری در دانشگاه را داشت که دستگیر شد.

چندی بعد و در شرایطی که نیروی انتظامی، سپاه و انصار حزب الله شایعه حکم اعدام باطبی را مطرح و پس ازمدتی کاهش این محکومین به ۱۵ سال حبس را تبلیغ نمودند.

این گمان وجود دارد که قرار گرفتن عکس معروف باطبی بر روی جلد مجله اکونومیست (عکاس:جمشید بایرامی، دبیر گروه عکس روزنامه جامعه)، نشان می‌داد در تشدید مجازات او تاثیر مهمی داشته‌است .دادسرای انقلاب وعده آزادی او با قید وثیقه را کأن لم یکن تلقی نموده و او را تا انجام تحقیقات بیشتر در بازداشت نگه داشتند. همین تصویر و شایعه صدور حکم اعدام باطبی سبب شد تا وی به نوعی نماد جنبش دانشجویی ایران بدل گردد.
.What's life? Life is love
.What's love? A kissing
.What's kissing? Come here and I'll show you

Sexy
     
  
مرد

SexyBoy
 
دادگاه

از آنجا که جلسه دادگاه احمد باطبی غیر علنی برگزار شد هیچ یک از نشریات نتوانستند گزارشی در این باره منتشر کرده یا به جزئیات آن دست یابند. وی در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه، جریان یکی از محاکمه‌هایش و محکوم شدن به اعدام را شرح داد
.What's life? Life is love
.What's love? A kissing
.What's kissing? Come here and I'll show you

Sexy
     
  
مرد

SexyBoy
 
شکنجه و زندان


انتشار این تصویر بر روی جلد مجله اکونومیست و بازتاب بین‌المللی آن به صدور حکم اعدام برای باطبی انجامید

باطبی در زندان به بدلیل تحمل شکنجه و حبس طولانی سکته ناقص مغزی کرده و به وضعیت کما رفت و به بیماریهای مختلف مبتلا گردید.

وی در گفتگو با روزنامه هرالد تریبون بین‌المللی درباره شکنجه‌ها گفت که ۱۷ ماه را در حبس انفرادی همراه شکنجه گذرانده است. بازجویان در تلاش بودند تا وی در یک اعتراف ویدیویی بگوید که پیراهن خونین متعلق به همکلاسی دانشجوی وی نبوده و با خون حیوانات رنگ شده‌است.

وی را دوبار با چشم بسته به پای چوبه دار بردند که یک بار برای ۴۵ دقیقه، طناب دار به گردن او بود و بار دیگر، با چشمان بسته طناب دار به گردنش انداخته و دو نفر دیگر را در کنار او دار زدند. بازجویان با کابل فلزی بیضه‌های او را مضروب کردند، دندانهایش را شکستند، سرش را در مدفوعش فرو بردند، دستهایش را از پشت می‌بستند و از سقف می‌آویختند، او را محکم به یک صندلی می‌بستند، شبهای متوالی بیدارش نگاه می‌داشتند و روی بریدگی‌هایش نمک می‌پاشیدند.باطبی می‌گوید برای آنکه دیوانه نشود با بازجویان مقابله می‌کرده‌است.

وی در گفتگو با شبکه تلویزیونی صدای آمریکا شکنجه‌های روحی و جسمی‌اش را در زندان تشریح کرد و گفت بر اثر شکنجه‌هایی که بر وی وارد شده بخش راست مغزش متورم گشته‌است. وی همچنین به فشار و تهدید خانواده‌های زندانیان اشاره کرد و هدف از این شکنجه‌ها را اعتراف گرفتن به مسائلی از پیش تعین شده معرفی کرد.

پزشک معالج وی دکتر حسام فیروزی نیز بدلیل گفتگو با رسانه‌ها درباره وضعیت وی و بیماری‌هایی که او در زندان بدانها مبتلا شده‌است متهم به تبلیغ علیه نظام و محکوم به یک سال حبس قطعی شد.

فشارها به باطبی به حدی بود که حتی خانواده وی نیز از تعرضات دستگاه اطلاعاتی و قضایی ایران در امان نماندند. از نمونه فشارهای وارد به خانواده باطبی می‌توان به دستگیری سمیه بینات (همسر وی در زمان دستگیری) و همچنین سانسور همیشگی نام خواهرش ماریا باطبی، قهرمان کاراته کشور در رسانه‌ها خبر داد.

پس از ربودن همسر او در گرگان مقام‌های اطلاعاتی او را مجبور کردند در تماسی با خانواده‌اش بگوید که در یک سفر کاری در مشهد است.[نیازمند منبع] احمد باطبی پس از اعلام ربودن بینات دست به اعتصاب غذای خشک در زندان زد و بدلیل وخامت حال به بیمارستان منتقل شد. ماموران از درمان وی در بیمارستان شهدای تجریش جلوگیری کرده و پس از انتقال به بیمارستان امام خمینی، وی را به زندان باز گرداندند. عفو بین‌الملل نیز در بیانیه‌ای شخص علی خامنه‌ای را خطاب قرار داد و لزوم درمان احمد باطبی و آزادی سمیه بینات را به وی گوشزد کرد.

او پیش از آن نیز بدلیل دیدار با آمبئی لیگابو، گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل توسط ماموران ربوده شده بود.

باطبی در مصاحبه با نوشابه امیری (روزنامه نگار مقیم پاریس) گفت که تحمل دوران مشقت بار زندان با توصیه‌های عباس امیرانتظام، قدیمی‌ترین زندانی سیاسی نظام جمهوری اسلامی ایران، برای وی ممکن شده است. وی یادآور می‌شود عباس امیرانتظام به وی مراجعه می‌کند و درخواست ملاقات می‌کند و در ملاقات‌هایش به باطبی راه کارها و فنونی را برای ادامه زندان می‌آموزد.
.What's life? Life is love
.What's love? A kissing
.What's kissing? Come here and I'll show you

Sexy
     
  
مرد

SexyBoy
 
فعالیت‌های رسانه‌ای



احمد باطبی، عکاس خبری در دانشگاه تهران، ۱۳۸۵
احمد باطبی از سال ۱۳۷۷ با نشریات دانشجویی فعالیت رسانه‌ای خود را آغاز کرد و در دوران مرخصی در سال‌های زندان نیز با نام‌های مستعار گوناگون مانند الهام اویسی، الف-ب و طیب احمدی با نشریات و تارنماهای بخارا، روزآن‌لاین، رادیو زمانه و... به عنوان عکاس و روزنامه‌نگار همکاری داشته‌است.

او همچنین از سال ۲۰۰۸ با بخش پارسی صدای آمریکا همکاری داشت ولی در اکتبر ۲۰۱۱ و در پی اعمال برخی سیاست ها از سوی رامین عسگرد، رئیس بخش فارسی صدای آمریکا همکاری او به همراه سه نفر دیگر از برنامه سازان مطرح این رسانه خاتمه داده شد. این اقدام رامین عسگرد با واکنش های فراوانی از سوی مخاطبین صدای آمریکا مواجه شد. اما مدت کوتاهی پس از این اقدام ، در تاریخ ۳۰ دسامبر ۲۰۱۱ ، احمد باطبی و کورش صحتی از نو توسط صدای آمریکا دعوت به کار شدند . احمد باطبی هم اکنون به عنوان خبرنگار ، نویسنده و تهیه کننده خبرهای مربوط به داخل ایران ، در بخش فارسی صدای آمریکا ( PNN ) مشغول به کار است .

در سال ۱۳۸۷ صدور کارت خبرنگاری برای احمد باطبی جهت پوشش حضور محمود احمدی‌نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک مورد انتقاد رسانه‌های محافظه‌کار در ایران از جمله خبرگزاری فارس قرار گرفت. نهایتا از حضور وی در مجمع و نشست مطبوعاتی جلوگیری به عمل آمد. وی اکنون به‌طور عمده در زمینه‌های حقوق بشر و فرهنگی با وب‌گاه روزآن‌لاین همکاری دارد.
.What's life? Life is love
.What's love? A kissing
.What's kissing? Come here and I'll show you

Sexy
     
  
مرد

SexyBoy
 
فعالیت حقوق بشری

احمد باطبی پیش از خروج از ایران در سال 2008 میلادی ، به همراه برخی از دانشجویان زندانی و زندانیان سیاسی معتقد به فعالیت حقوق بشری همچون کیوان رفیعی ، سازمان حقوق بشری را به نام مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران تاسیس کرد.

مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در 2009 میلادی در ایالات متحده آمریکا به عنوان یک سازمان حقوق بشری غیر انتفاعی به ثبت رسید .


احمد باطبی، ژنو ، سوئیس ، مقر سازمان ملل متحد، ۲۰۰۹

مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران بارها از سوی نهاد های امنیتی جمهوری اسلامی ایران مورد حمله قرار گرفته و اعضای آن دستگیر و در فضای اینترنت نیز وبسایت های وابسته به آن به عنوان خروجی این سازمان مورد تخریب قرار گرفت .

نهادهای امنیتی ایران با ساختن برنامه‌های متعدد تلویزیونی این مجموعه را به وابستگی به نهادهای امنیتی کشورهای غربی متهم کرده و تهدید کردند که از راه پلیس بین المللی اینتر پل ، احمد باطبی و کیوان رفیعی را به عنوان رهبران این سازمان مورد پیگرد بین‌المللی قرار خواهند داد.

احمد باطبی هم اکنون مسئولیت تشکیلات برون‌مرزی و سخنگویی «مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران» را بر عهده دارد . احمد باطبی در سالهای اخیر با همین عنوان در همایش‌های جهانی شرکت کرده و گزارش‌های مروبط به وضعیت حقوق بشر ایران را به نمایندگی از مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران ارائه کرده است .
.What's life? Life is love
.What's love? A kissing
.What's kissing? Come here and I'll show you

Sexy
     
  
مرد

SexyBoy
 
خروج از ایران

باطبی که یکی از آخرین زندانیان سیاسی وقایع هیجده تیر در زندانهای جمهوری اسلامی بوده‌است، پس از تحمل ۹ سال زندان از مرخصی استعلاجی خود استفاده کرده و نوروز ۱۳۸۷ ایران را ترک کرد.


وی توسط یکی از رابطان حزب دموکرات کردستان ایران و با کمک اعضای آن توانست از ایران خارج شود.وی می‌گوید که یک بار توسط تیم تروریستی ارسال شده از ایران تهدید شده‌است و پس از چندی وزارت اطلاعات تلفن وی را یافته و توسط یکی از بازجویانش تهدید شد که به ایران باز گردد. این تهدیدات باعث شد که دفتر سازمان ملل در اربیل سریعتر امکان خروج و سفر وی را به سوئد ایجاد کرد اما وکیل او لیلی مظاهری توانست امکان سفر او به آمریکا را فراهم کند.

او با وثیقه لطف الله میثمی از برای مرخصی زندان بیرون آمد و سپس از کشور فرار کرد. باطبی مدتی بعد گفت تدابیری اندیشیده تا آن را جبران کند.

باطبی اکنون نقش سخنگوی ‏برون مرزی مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران را ایفا می‌کند و از زمان اقامت در ایالات متحده بارها با این عنوان در میزگردهای تلویزیون فارسی صدای آمریکا شرکت کرده‌است.
.What's life? Life is love
.What's love? A kissing
.What's kissing? Come here and I'll show you

Sexy
     
  
صفحه  صفحه 4 از 11:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  پسین » 
مناسبتها

۱۸ تیرماه سالروز حمله به کوی دانشگاه تهران


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA