انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
مناسبتها
  
صفحه  صفحه 3 از 4:  « پیشین  1  2  3  4  پسین »

روز جهانی مبارزه با همجنسگرا ستیزی، دوجنسگرا ستیزی و تراجنسی ستیزی گرامی باد


مرد

 
همجنسگرا ستیزی، دوجنسگرا ستیزی و تراجنسی ستیزی
دوستان یعنی چی یکی برام توضیح میده ۳ تا مورد رو .
.......
     
  

 
dorcel: همجنسگرا ستیزی، دوجنسگرا ستیزی و تراجنسی ستیزی
دوستان یعنی چی یکی برام توضیح میده ۳ تا مورد رو .
ایــــــــــن پست رو لطفن مطالعه کنید.
     
  

 
     
  

 
     
  

 
۱۷ می روز مبارزه علیه ستیز با تنوع گرایش‌های جنسی و جنسیتی


لینــــــــــــک دانلود
حالا سالهاست که از جنبش برابری خواهی همجنسگرایان، دوجنسگرایان، ترنس‌ها و همه رنگین‌کمانی‌ها در ایران می‌گذرد. هنوز راه درازی در پیش داریم اما آیا تا همینجای کار پیشرفتی داشته‌ایم؟ چیزی تغییر کرده؟ امروز فرصتی است تا روند کارمان را ارزیابی کنیم، دیروز را ببینیم و برای تحقق رویاهای فردا، نقشه بکشیم.
     
  

 
     
  

 
بيان احساسات و ديدگاه ها درباره همجنسگراستيزی توسط سازمان ملل در روز بين المللی همجنسگراستيزی


در روز هفده می سال ۲۰۱۴، بان کی مون دبير كل سازمان ملل، برای كمك به ساختن جهانی صبور كه در آن مردان و زنان همجنسگرا، دوجنسگرا و دگرجنسگونه بتوانند عاری از تبعيض زندگی كنند، با درخواستی راسخ برای عمل نمودن به شعار « برابری با خواست تو شروع می شود» این روز را روز بين المللی مبارزه عليه همجنسگراستيزی و دگرجنس گونه ستيزی نامگذاری نمود.

دبيركل سازمان ملل در پستی در لينكداین در روز بين المللی مبارزه عليه همجنسگراستيزی و دگرجنس شده ستيزی اعلام نمود :

«حقوق بشر به همه تعلق دارد، مهم نيست شما چه كسی هستيد يا چه كسی را دوست داريد. اين پيام توسط ديگر مقام های ارشد سازمان ملل تایید و انعکاس یافت. کسانی که نه تنها درخواست تغيير در نگرش های تبعيض آميزدارند بلکه خواستار تغییر قوانین موجود در بسیاری از کشورها هستند تا دگرباشان بتوانند با احترامی که شایسته آنهاست زندگی كنند.»

بان كی مون گفت: «چنين تغييراتی حياتی هستند. او اشاره كرد كه در تمام نقاط جهان، دگرباشان تبعيض را در هرجنبه ای از زندگی روزانه شان تجربه می كنند. بسیاری از آنها در کودکی توسط همسالان خود مورد آزار و اذيت قرار می گيرند، از خانواده طرد شده و یا مجبور به رها كردن مدرسه می شوند. در بزرگسالی نیز بسياری از برچسب های توهین آمیز، رفتار ناعادلانه و حتی خشونت رنج می برند.

بسياری از دگرباشان به دلیل ترس از تعصب يا آزار و اذيت، تمايلی به بحث درباره ی زندگی شخصی شان با همكاران در محل كار يا در محيط ها و نشست های اجتماعی ندارند». دبیر کل سازمان ملل در ادامه گفت: «در ٧٦ كشور جهان، داشتن يك شريك همجنس جرمی قابل تعقيب به شمار می آيد. افراد دستگير می شوند، به زندان می افتند، و در برخی موارد اعدام می شوند، فقط به اين دليل كه در يك رابطه ی عاشقانه هستند. دگرباشان در محل كار، جايی كه بسياری از ما بيشتر ساعت های بیداری را سپری می كنيم با دشمنی های عميقا ريشه دار رو در رو می شوند.»

دبيركل سازمان ملل اعلام كرد : «بابد از خودمان بپرسيم كه آيا می خواهيم در دنيايی زندگی كنيم كه عشق مورد تعقیب قرار می گيرد يا از آن تجلیل می شود؟»

وی با اشاره به اینکه كه ميليون ها نفر سراسر جهان اين روز بين المللی را مشاهده می كنند، گفت كه «دفتر حقوق بشر سازمان ملل يك ويديوی كوتاه را به عنوان بخشی از مبارزه برای آزادی و برابری به نام «نیروی سهیم کردن » منتشر كرده است. اين ويديو بر تاثیری که هرکدام از ما می توانيم با به اشتراك گذاشتن داستان هايمان و نشان دادن حمايتمان از همكاران، دوستان و اعضای خانواده دگرباش مان داشته باشيم تمرکز می کند. من شما را تشويق می كنم كه اين ويديو را تماشا كنيد و آن در جهان به اشتراك بگذاريد.»

دبيركل سازمان ملل گفت: «تغيير طرز برخورد و گرايش های مردم زمان بر است و نياز به تلاش و ثبات قدم دارد. ما همگی می بایست عليه همجنسگراستيزی صحبت كنيم و ديدگاه ها و احساس های خود را بيان نماييم، حتی هنگامی كه تظاهر می شود همجنسگراستيزی يك سرگرمی بدون ضرر يا يك ويژگی فرهنگي قابل قبول است. اما این درست نیست. همجنسگراستيزی نوعی تبعيض است و اين مسئولیت همه ی ماست كه با آن مبارزه كنيم و برای جهانی كه كاملا آزاد و برابر است تلاش نماييم. صحبت کردن دراين باره به ما قدرت می دهد. اینکار همواره ما را قوی کرده است و هنگامی تعداد زیادی از افراد بدان گوش كنند، آنها مي تواند دنيا را تغيير دهد.»

ناوی پيلای، كميسياریای ارشد سازمان ملل در حقوق بشر قبلا در پنجمين شورای دگرجنسگونه اروپا درباره ی بالا بردن آگاهی از تبعيض و خشونتی كه دگرباشان با آن مواجه می شوند، صحبت نموده بود. خانم پيلای گفت: «به عنوان کمیسریای ارشد سازمان ملل در حقوق بشر، من هميشه عليه خشونت و تبعيض برپايه گرايش جنسی و هويت جنسی سخن گفته ام با این حال هنوز دولتمردانی را می بینم که از خشونت و تبعيض عليه دگرباشان حمايت می كنند. با اين حال اقدام های كمی برای حفاظت از دگرباشان در مقابل چنين خشونت هایی صورت گرفته است.»

این نخستين بار است كه كارشناسان و گزارشگران مستقل حقوق بشر سازمان ملل بيانيه ای مشترك برای چنين روزی اعلام می كنند. در اين بيانيه با دقت اشاره شده است: «دولت ها بايد محیطی مملو از تحمل و احترام بسازند كه در آن همه ی مردم (که دگرباشان نیز شامل آنها می شوند) بدون ترس از اينكه مورد حمله قرار بگيرند، مجرم شناخته شوند يا مورد ننگ قرار بگيرند بتوانند ايده ها و افكار خود را بيان كنند.»

مايكل سيديبه، مدير اجرايی برنامه مشترك سازمان ملل درباره ی ايدز / اچ آی وی به نقل از نلسون ماندلا رئيس جمهور آفريقای جنوبی گفت: «آزاد بودن به اين معنا نيست كه زنجيرهای كسی را باز كنيم، بلكه بدين معناست كه به شیوه ای زندگی كنيم كه به آزادی های ديگران را توسعه دهیم و به آنها احترام بگذاريم.»

رئيس برنامه مشترك سازمان ملل درباره ی ايدز / اچ آی وی با درنظر گرفتن اين مساله تاكيد كرد كه مجرم شناختن دگرباشان می تواند همه ی جامعه را در خطر قرار دهد. این مساله افرادی را كه نياز به پيشگيری و خدمات درمانی دارند ازاقداماتی که ممکن است به نجات جانشان منجر شود دور نگه میدارد.

او گفت: «شرم آور است كه در سال ٢٠١٤، زمانی كه ما همه وسایل لازم برای دفاع در برابر ايدز را داريم، هنوز در حال مبارزه با تعصب، ننگ، تبعيض و قوانين همجنسگراستيزی در ٧٨ كشور سراسر جهان هستيم.» وی اخطار داد كه ننگ و تبعيض برپايه ی گرايش جنسی و هويت جنسی باعث بروز عفونت های جديد اچ آی وی می شود. او گفت: «ما تنها زمانی می توانيم آزاد باشيم كه به آزادی برادران و خواهران دگرباش مان احترام بگذاريم. بياييد باهم درباره ی جاده ای به سوی آزادی گفتگو كنيم.»

هان كلارك، مدير برنامه توسعه سازمان ملل در انعكاس به اين نگرانی ها گفت: «سال گذشته قوانين مضر ضد دگرباشان تحت پوشش حمايت از كودكان و خانواده ها تصويب شده اند.» او گفت: «قوانين كيفری مانند اينها پتانسيل آن را دارند كه به همجنسگراستيزی و دگرجنس شده ستيزی دامن زنند و بر زندگی مردم تاثیری مضر برجای بگذارند. چنين قوانينی دگرباشان را قرباني مي كند و آنها را از چالش هاي واقعي اجتماعي و پيشرفت كه كشورها با آن مواجه هستند، منحرف می كند.»

وی تاكيد كرد قوانين ضد دگرباشان براین فرض نادرست که همجنسگرايی بافت اجتماعی كشور را با خطر مواجه می كند پايه گزاری شده است.

خانم كلارك گفت: «اما شواهد اين را نشان نمي دهد. در كشورهايي كه رفتار جنسي همجنس گرایانه جرم زدايي شده است، هيچ تهديدی نه بر نهاد ازدواج و نه بر رفاه كودكان مشاهده نشده است درصورتی که جرم زدايی گامی كليدی برای تامين فرصت برای دگرباشان جنسی که درطول تاریخ همواره مورد مخالفت قرار گرفتن است تا بتوانند شکوفا شوند و بعنوان اعضای مورد احترام جامعه در آن مشارکت نمایند.»

برگردان به فارسی : احسان پارسی
تصویر ساز : ماخ
     
  

 
بیماری هراس از گرایش و هویت جنسی دیگران
کاری از شهروندان همجنس‌گرا، دوجنس‌گرا و تراجنسیتی ساکن تورنتو / تدوین: علی فتوتی

به مناسبت روز ۱۷ ماه مه، روز جهانی مبارزه با هراس و نفرت‌ورزی نسبت همجنس‌گرایان، دوجنس‌گرایان و تراجنسیتی‌ها، گروهی از شهروندان تورنتویی فیلم کوتاه کمدی‌ای به نویسندگی و کارگردانی مهرنوش احمدی ساخته‌اند تا بگویند گرایش جنسی و هویت جنسیتی افراد، اختلال و بیماری نیستند. مهرنوش احمدی، هومن خانی‌پور، شهرزاد ش. و پدرام پنهان در این ویدئوی طنز می‌گویند کسانی که همجنس‌گرایان، دوجنس‌گرایان، تراجنسیتی‌ها و میان‌جنسی‌ها را بیمار می‌شمارند و از آن‌ها هراس یا نفرت دارند در واقع بیمارانی هستند که باید برای درمان این حس ترس یا نفرت‌ به دکتر مراجعه کنند.


لینــــــــــــک دانلود

سازندگان این فیلم کوتاه شهروندی سعی کرده‌اند که ضمن به چالش کشیدن کلیشه‌های ذهنی و هنجارهای غالب جنسی و جنسیتی در جامعه دگرجنس‌سالار ایران، از زبان طنز استفاده کنند و کسانی که اقلیت‌های جنسی و جنسیتی را بیمار می‌دانند، دست بیاندازند. سازندگان ویدئو که همگی از اعضای جامعه اقلیت‌های جنسی و جنسیتی ایرانی هستند می‌گویند که بیمار محسوب کردن افراد بر اساس گرایش جنسی و هویت جنسیتی اگرچه در غالب طنزی تلخ در این ویدئو مطرح می‌شود اما سالانه بسیاری از اقلیت‌های جنسی در سراسر جهان را به حاشیه می‌راند یا مورد خشونت و آزار قرار می‌دهد.

از سال ۲۰۰۵ که چند گروه حقوق دگرباشان جنسی در آمریکا تصمیم گرفتند روز ۱۷ ماه می‌سال ۱۹۹۰ میلادی – روزی که سازمان بهداشت جهانی همجنس‌گرایی را از طبقه‌بندی بین‌المللی بیماری‌ها خارج کرد- جشن بگیرند، موضوع بیمار نبودن افراد به دلیل گرایش جنسی و هویت جنسی بارها مطرح شده است. از سال ۲۰۰۹ موضوع حقوق افراد تراجنسیتی و بیمار نبودن افراد به دلیل ترنس بودن هم به کارزار ۱۷ مه اضافه شد. در سال ۲۰۱۵ حقوق دوجنس‌گرایان هم زیر چتر روز ۱۷ مه مطرح شد و بنا به درخواست مکرر کنشگران دوجنس‌گرا، روز ۱۷ ماه مه «روز جهانی مبارزه با همجنس‌گراهراسی، دوجنس‌گراهراسی و تراجنسیتی هراسی» نام‌گذاری شد.
     
  
مرد

 
روز جهانی مبارزه با همجنسگرا ستیزی، دوجنسگرا ستیزی و تراجنسی ستیزی گرامی باد
گرامی باد بیاد روزی که به خواستتون برسید

خنده های زندگی را روزگار ازما گرفت
ای خوشا روزی که ماهم روزگاری داشتیم
     
  

 
روز جهانی همجنسگرا ستیزی بر گی های عزیز مبارک
     
  
صفحه  صفحه 3 از 4:  « پیشین  1  2  3  4  پسین » 
مناسبتها

روز جهانی مبارزه با همجنسگرا ستیزی، دوجنسگرا ستیزی و تراجنسی ستیزی گرامی باد


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA