انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
مناسبتها
  
صفحه  صفحه 4 از 6:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  پسین »

نوزدهم مرداد ماه زادروز عارف گرامی باد


زن

Princess
 
ترانه‌های نوین فارسی

اوایل دهه ٥٠ خورشیدی، ترانه‌سراهای بزرگی مانند شهیار قنبری، اردلان سرفراز و ایرج جنتی عطایی شروع به تغییر دادن مسیر ترانه‌ها نمودند و از ادبیات سنگین فارسی استفاده کردند. این نوع ترانه‌ها مانند معادلات ٢-٣ مجهولی بودند که باعث گمراهی شنونده می‌شد. عارف به دنبال اجرای ترانه‌های ساده‌ای بود که برای شنونده ملموس باشد. مانند ترانهٔ «دلم باور نداره» با شعری از شهیار قنبری که اواسط دهه ٤٠ خورشیدی اجرا شد:

میدونم مثل همه، تو هم از من سیر میشی
از غم و غصهٔ من، یه روزی دلگیر میشی
این دو تا دست سپید که توی دست منه
میدونم که عاقبت دستمو پس میزنه
میدونم اما دلم اینو باور نداره
بس که ساده‌س دل من، پشت هم بد میاره
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  ویرایش شده توسط: Princess   
زن

Princess
 
ترانه‌های چند صدایی



دوصدایی با همکاران خانم


عارف علاوه بر نارملا و پوران با دلکش، الهه، رامش، گوگوش، عهدیه، بهشته، شاهین، هايده، پوران زندی(همسر جمشید زندی) نیز ترانه‌های دوصدایی را اجرا کرد که بیشتر برای در فیلم‌های سینمایی ساخته شدند. همچنین در سال ٢٠٠٢ میلادی، عارف به عنوان خوانندهٔ مهمان در کداک تئاتر حضور یافت و ترانهٔ «سلطان قلبها» را همراه با لیلا فروهر اجرا کرد.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
دوصدایی با همکاران آقا



ترانه‌هایی که عارف به همراه خواننده‌های مرد اجرا کرده عبارتند از: نصیحت (امیر رسایی)، گل سرخ(ستار)، ایران ایرانه(شهرام کاشانی) و اگه نباشی(رضا نادری)
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  ویرایش شده توسط: Princess   
زن

Princess
 
اجرای مشترک با ویگن و سخایی



اواخر سال ١٣٧٠ خورشیدی (١٧ مارس ١٩٩٢) در یک فستیوال هنری ترانه‌های بارون بارونه، کلاغا و حالا خیلی دیره توسط ویگن و منوچهر سخایی و عارف به صورت مشترک اجرا شدند.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
چند صدایی‌های دیگر

  • ترانه‌های چهار صدایی(مربوط به فیلم دنیای پول):

برای این فیلم دو ترانه به نام‌های «دل غافل» و «دستت را در دست من ده» با صدای عارف، ویگن، پوران و بهشته ضبط و اجرا شد.

  • ترانه‌های شش صدایی مربوط به نوروز ١٣٥٧:

در یکی از ویژه برنامه‌‌های تلویزیونی دو ترانهٔ «سمنو» و «ای انسان» توسط عارف، سلی، بتی، نلی، نسرین و فرامرز پارسی اجرا شد.

  • ترانهٔ شش صدایی «سرود ایران»(وطن جان من، جانم ایران من):

این ترانه اواخر دههٔ ٧٠ خورشیدی (پس از حوادث ١٨ تیر ٧٦) توسط عارف، ویگن، شماعی زاده، هوشمند عقیلی و شیفته اجرا شد.

  • ترانهٔ هشت صدایی «نوبهار»:

اجرا شده توسط عارف، ویگن، ستار، لیلا فروهر، مرتضی، اندی، کوروس و دلارام

  • ترانهٔ هشت صدایی «حاجی فیروز»:

اجرا شده توسط عارف، ویگن، شماعی زاده، فتانه، حسن شجاعی، ناهید، اندی و کوروس

  • ترانهٔ دوازده صدایی «خاک من ایران من کو»:

اجرا شده توسط عارف، ستار، هوشمند عقیلی، شاهرخ شاهید، مرتضی برجسته، حبیب، علی نظری، احمد آزاد، نازی افشار، صادق نجوکی، دلارام و شهلا سرشار
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
ترانه‌های شاخص



  • سایهٔ گریزان:

این ترانه در سال ١٣٤٦ خورشیدی منتشر شد و هفته‌ها در صدر آهنگ‌های پر فروش بود. سایهٔ گریزان بر اساس آهنگی از « گروه بیتلز » ساخته شده که ریتم آن از دوچهارم به شش‌هشتم تبدیل شده و همچنین به سبک گروه بیتلز با ٣ گیتار نواخته شده است. سرایندهٔ این ترانه پرویز خطیبی بود که برای تبدیل ریتم کمک بسیاری به عارف کرد.

  • دریاچهٔ نور:

این ترانه در سال ١٣٤٧ با ملودی زیبایی از پرویز مقصدی اجرا و منتشر شد. دریاچهٔ نور از سوی خوانندگان مجلهٔ جوانان در «رتبهٔ دوم برترین ترانهٔ سال ١٣٤٧ » قرار گرفت که باعث شهرت و محبوبیت بیشتر عارف گردید. احساس رضایتمندی عارف به حدی بود که بُغض صدایش را فراموش کرد. عارف می‌گوید:

زمانی که آهنگ « دریاچهٔ نور » بسیار گل کرده بود، ویگن هم به مقصدی مراجعه کرد تا آهنگی در این سطح برایش بسازد و او هم « گل سرخ » را نوشت که بسیار هم مورد توجه قرار گرفت.

  • سلطان قلبها:

این ملودی ماندگار توسط انوشیروان روحانی بر روی کلام ساده‌ای از محمدعلی شیرازی با تنظیم منوچهر چشم‌آذر در سال ١٣٤٧ برای فیلمی به همین نام ساخته شد. این ترانه با وجود اینکه «ترانهٔ فیلم» به مفهوم مدرن و شناخته‌شده‌اش نیست، اما در گذر سال‌ها آن‌ قدر شهرت و ماندگاری یافته که چشم‌پوشی از آن غیرممکن به نظر می‌آید. ترانه‌‌ای که شاید به‌ظاهر ساده و حتی تا حدی بازاری و بیش از حد رقیق به نظر بیاید، اما در خود راز ماندگاری و «آن»ی را دارد که بسیاری از آثار جدی‌تر و موفق‌تر فاقد این عنصر جادویی بوده‌اند.
فردین در «فیلم سلطان قلبها» برخلاف دیگر آثارش كه ایرج به جایش مى‌خواند و او لب مى‌زد، در این اثر عارف را جایگزین ایرج كرد. این جابجایی موجب شد که «ترانهٔ فیلم سلطان قلبها» با دیگر آثار فردین تفاوت‌هاى چشمگیرى داشته باشد. این تفاوت چه به لحاظ ترانه‌هاى فیلم و اشعار آن و چه به لحاظ اركستراسیون و اجرا یك سر و گردن از تمام ترانه‌هاى قبلى فیلم‌هاى فردین بالاتر بود.
فردین برای اجرای ترانه‌های این فیلم انگیزهٔ شخصی داشت، او می‌گوید:

... خیلی از دست‌اندرکاران سینما اعتقاد داشتند اگر ایرج جای فردین نخواند، فردین شکست می‌خورد. به همین خاطر من «سلطان قلبها» را ساختم با صدای عارف. از دیگر دلایلش این بود که ایرج هم مثل جلیلوند جای همه می‌خواند و از طرف دیگر دستمزدش را هم زیاد کرده بود.
این ترانه شنونده را به تماشاى یك عشق رویایى و افسانه‌اى دعوت مى‌كند كه با وجود تردیدها، نیروى خیر بر شر پیروز مى‌شود و عاشق و معشوق به هم مى‌پیوندند. استقبال مردم از «ترانه‌هاى فیلم سلطان قلبها» موجب شد كه به فاصلهٔ كوتاهى آهنگ‌هاى این فیلم به صورت صفحه به بازار بیاید و عارف (به عنوان خوانندهٔ این ترانه‌ها) جایگاه مستحكم‌ترى در بین خوانندگان آن دوره به دست آورد. عارف در سال ١٣٧٢ (١٩٩٣ میلادی) مجدداً این ترانه را با تنظیم عبدی یمینی اجرا نمود. با این حال در حافظهٔ شنیداری مردم نسخهٔ قدیمی ثبت شده است.
عارف می‌گوید:

من وظیفه داشتم که این ترانه را بازسازی کنم، به دلیل اینکه برای فیلم ضبط شده بود. در فیلم لازم بود که صداهای اضافی سنج (به نوازندگی شهبال شب‌پره) وجود داشته باشد، که در تنظیم دوم حذف شذند. همچنین در آن زمان ترانه‌ها به صورت استریو ضبط نمی‌شدند، ولی در تنظیم دوم با بهترین کیفیت ضبط شد. عبدی یمینی در تنظیم دوم از ٥٠-٦٠ نوازنده در استدیو استفاده کرد و صداهای گروه کر(متشکل از دختران و پسران آمریکایی) را در یک کلیسا ضبط نمود. اما من هرقدر هم این ترانه را عظمت دهم باز هم مردم نسخهٔ قبلی را می‌پسندند، چرا که آن اجرا در ذهنشان جا افتاده است.

  • جهان پهلوان:

این مرثیه پس از درگذشت غلامرضا تختی در اواخر دههٔ ٤٠ ضبط می‌شود، اما هیچ وقت منتشر نمی‌شود. موسیقی زیبای بابک بیات بر روی سروده‌ای از شهرام دانش منجر به خلق اثر درخشانی شده که نشان از تعهد و شهامت بالای عوامل سازنده‌اش نیز دارد. اجرای چنین ترانه‌ای در شرایط سخت سیاسی زمانه‌اش اتفاق آسانی نبوده است. بابک بیات این قطعه یکی از افتخارات کارنامه کاری‌اش می‌دانست. در تاریخ ٢١ اذرماه ١٣٩١ این ترانه توسط عارف در اختیار یکی از شاگردان بابک بیات فرار می‌گیرد تا در فضای مجازی منتشر شود. دکلمه‌ای که در انتهای آهنگ شنیده می‌شود نیز صدای شهرام دانش است. این قطعه به «بابک» پسر غلامرضا تختی تقدیم می‌شود.

  • طلسم آرزوها:

این ترانه از سوی خوانندگان مجله جوانان عنوان « بهترین ترانهٔ سال ١٣٤٨» را کسب کرد. طلسم آرزوها اولین همکاری عارف با علیرضا طبایی بود در زمان خودش بارها از رادیو پخش شد و حدود یک سال و نیم ترانه روز به حساب می‌آمد. شهرت و فروش صفحهٔ «طلسم آرزوها» به حدی بود که کمپانی‌های صفحه پُرکنی یک صفحه از طلا به عنوان کادو عارف اهدا کردند.

  • قصهٔ شهر سکوت:

این ترانه اواخر دهه ٤٠ به همراه «ارکستر دانشگاه تهران»(به رهبری فریدون شهبازیان) ضبط شد و به صورت صفحهٔ ٤٥ دور منتشر گشت. همچنین این ترانه در آلبوم « ٣٧ترانه، ٣٧خواننده، ٣٧سال رادیو ایران » نیز به یادگار انتشار یافت.

  • با من بمان:

این ترانه نیز اواخر دهه ٤٠ به همراه «ارکستر مخصوص زنان ایران» ضبط شد و به صورت صفحهٔ ٤٥ دور منتشر گشت.

  • عشق تو نمی‌میرد:

این ترانه سال ١٣٥٠ با کلام علیرضا طبایی و ملودی زیبایی از جمشید زندی و تنظیم منوچهر چشم‌آذر ضبط و منتشر شد. همچنین لقب « مرد حنجره طلایی » برای عارف بر روی کاور صفحهٔ این ترانه درج شده بود. در سال ١٣٧٢ (١٩٩٣ میلادی) عارف مجدداً این ترانه را با تنظیم عبدی یمینی اجرا نمود.

  • مرد تنها:

این ترانه با ملودی زیبایی از سورن و شعری از ایرج جنتی عطایی می‌باشد. عارف دربارهٔ این ترانه می‌گوید:

من وقتی این ترانه را اجرا می کنم احساس پرواز و سبکی می کنم. این آهنگ و شعر اثر عجیب و غیرقابل وصفی در من دارد.


  • پرنده(پرندهٔ مهاجر):

این ترانه در اوایل دهه ٥٠ خورشیدی توسط ایرج جنتی عطایی نوشته شد. نخست قرار بود این کار را ابی بخواند ولی به دلیل سانسور این امر میسر نشد. در سال ١٣٥٣ ایرج جنتی عطایی بر روی ملودی بابک بیات کلام ترانهٔ « تپش » را می‌نویسد که توسط عارف اجرا می‌شود. پس از باز شدن نسبی فضای سانسورها، ترانهٔ «پرندهٔ مهاجر» با صدای عارف اجرا می‌شود. در سال ١٣٦٩ خورشیدی(١٩٩٠ میلادی) این ترانه با ملودی کاملاً متفاوتی توسط داریوش اجرا و منتشر می‌شود.

  • به امید دیدار:

این ترانه در سال ١٣٥٣ (١٩٧٤ میلادی) برای یادبود بازی‌های آسیایی تهران با شعری از تورج نگهبان (و تصحیح دکتر نیر سینا) اجرا و ضبط شد. عارف در مراسم اختتامیهٔ این بازی‌ها، در حضور بیش از صدهزار نفر تماشاگر و همچنین مهمانان ویژه(مقامات عالی‌رتبهٔ ایران و سران دولت‌های آسیایی) این ترانه را همراه ارکستر سمفونیک تهران (شامل هفتاد نوازنده) به رهبری حشمت سنجری اجرا کرد. اجرای بی‌نقص عارف در این مراسم یک نتیجهٔ مهم را برای او در پی داشت: دریافت "مدال درجه اول همایون در بخش فرهنگی" از سوی محمدرضا شاه پهلوی.

عارف می‌گوید:

آن روز در استادیوم جمعیت زیادی آمده بود، صفحهٔ این ترانه با قاب زیبایی در بین تماشاگران پخش شده بود و همچنین متن ترانه برای مهمانان ویژه ترجمه شده بود تا متوجه بشوند همراه ارکستر چه خوانده می‌شود. اولین ملودی که زده شد، پژواک صدایش بعد از چند ثانیه به گوش‌مان برگشت. بروز این مشکل پیش‌بینی نشده بود و گروه را غافلگیر کرد. همه عصبی و کلافه شده بودند و می‌ترسیدند که من پس و پیش بخوانم. من سعی کردم به اعصابم مسلط باشم و صدای برگشتی را کاملاً نشنیده بگیرم و صدایم را با ریتم رهبر ارکستر هماهنگ کنم. پس از پایان اجرا همه گروه از خوشحالی همدیگر را در آغوش کشیدند، چرا که از بروز یک آبرویزی جلوگیری شده بود.

  • انتظار:

این ترانه در سال ١٣٥٤ با ملودی زیبایی از انوشیروان روحانی و با شعری از اردلان سرفراز منتشر شد و نیز در جشن چهارم آبان سال ١٣٥٦ به صورت زنده در تلویزیون ملی به همراه تکنوازی پیانو اجرا گردید. همچنین این ملودی با شعر تازه‌ای از هما میرافشار(به نام تب انتظار) با صدای لیلا فروهر در فیلم «مهمان» عرضه شد.

  • مردم همیشه مردم
  • روزگار غریبست نازنین:

این ترانهٔ معروف با آهنگی از احمد پژمان بر روی شعری از احمد شاملو به همراه ارکستر بزرگ ضبط و منتشر شد.

  • بمان مادر:

این ترانه در سال ١٣٦٥ خورشیدی با آهنگی از بابک افشار بر روی شعری از نادر نادرپور به همراه ارکستر بزرگی به رهبری احمد پژمان ضبط شد و به مادران شهدای جنگ ایران و عراق تقدیم گردید. همین ترانه ٢ سال بعد توسط داریوش اجرا شد.

  • خاک من ایران من کو:

این سرود ملی میهنی در نوروز ١٣٦٦ به تهیه‌کنندگی عارف منتشر شد. موزیک و تنظیم و رهبری ارکستر توسط احمد پژمان (با دستیاری فرید فرجاد) بر روی شعری از هما میرافشار انجام شده است. ١٢ خواننده‌ای که در این اثر حضور داشتند عبارتند از: عارف، ستار، هوشمند عقیلی، شاهرخ شاهید، مرتضی برجسته، حبیب، علی نظری، احمد آزاد، نازی افشار، صادق نجوکی، دلارام و شهلا سرشار.

  • نوبهار:

این سرود نوروزی در نوروز ١٣٧٢ به تهیه‌کنندگی منوچهر بی‌بیان در تلویزیون جام‌ جم ضبط شد. ٨ خواننده‌ای که در این اثر حضور داشتند عبارتند از: عارف، ویگن، ستار، مرتضی برجسته، لیلا فروهر، اندی، کوروس و دلارام.

  • خلیج فارس:

پس از خودداری ابی از خواندن ترانه خلیج‌ در کنسرتی در دبی(نوروز ١٣٨٢) و مشاجرهٔ این خواننده با جمعی از طرفدارانش، شهر لس‌آنجلس برای مدتی به دو اردوی موافق و مخالف این آوازخوان تقسیم شد. عارف در صدد برآمد تا برای ابراز پشتیبانی از نام و نشانه‌های تاریخی خلیج‌فارس، ترانه‌ای تازه به همین نام اجرا کند. عارف می‌گوید:

با مسائلی که پیش آمد که من وارد آن مطالب نمی‌شوم، احساس کردم که برادر عزیر من آقای ابی در این مسئله تنهاست و احتیاج است که ما هم در کنارش باشیم و او را تنها نگذاریم و در سنگر تنها مانده. نتیجتاً این فکر را همیشه داشتم که ترانه‌ای به اسم خلیج‌فارس باید خوانده شود با یک مضمون دیگری با شکل دیگری و تابلوی دیگری. ولی می‌دانستم که این کار بسیار کار مشکلی است. اول این که همیشه فکر می‌کردم اگر این کاری که قرار است ما اجرا کنیم نتواند نمره بیست بیاورد و حداقل کنار آن خلیج قبلی بایستد و محکم بایستد نباید اجرا شود ولی خوشبختانه این مسئله حل شد و به جرأت می‌توانم بگویم که ترانه‌ای به همان زیبایی خلیج ابی خواهد بود و سنگر دو سرباز خواهد داشت و من در کنار آقای ابی خواهم ایستاد.

  • توفان:

ویدئوی این ترانه در مهرماه ۱۳۹۲ پخش شد که شعر آن تلفیقی از ترانه‌های گذشتهٔ عارف است. «توفان» تداعی‌کنندهٔ ترانه‌های دریاچهٔ نور، عشق تو نمی‌میرد، قصر صدف ، سلطان قلبها، نامهربان(ای دو چشمت سبزه‌زاران)، گل گلخونه، حالا باز دوباره من، غریبه(ای خدا حرفی بزن) و ای‌خدا(دنیا فقط دو روزه) می‌باشد. این ترانه در بسیاری از رده بندی‌ها به عنوان بهترین ترانه انتخاب شد و رکوردی بالغ بر یک میلیون دانلود را کسب کرد. هم‌آوایی قسمتی از این ترانه توسط هلن انجام شده است.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
حضور در سینما



به عنوان خواننده


با توجه به اطلاعات موجود، اولین ترانه‌ای که عارف برای فیلمها اجرا کرد در سال ۱۳۴۱ برای فیلم قربانی هوس بوده است. این فیلم در اول فروردین ۱۳۴۲ در سینماها به اکران عمومی درآمد.

در میان آثار سینمایی عارف، ترانه‌هایی که در فیلمهای سلطان قلبها و غلام ژاندارم اجرا شد دارای شهرت بیشتری می‌باشند. ترانه سلطان قلبها در گذر سال‌ها آن‌ قدر شهرت و ماندگاری یافته که چشم‌پوشی از آن غیرممکن به نظر می‌آید.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
به عنوان هنرپیشه و خواننده



اولین بار که چهرهٔ عارف بر روی پردهٔ سینما نقش بست در سال ١٣٤٤ برای فیلم «در دنیا بیگانه بودم» می‌باشد. او در این فیلم در به عنوان خوانندهٔ کاباره ایفای نقش نمود.

به دعوت تهیه کنندگان سینما، عارف هم به مانند ویگن و منوچهر سخایی به سینما کشیده شد. او مجموعاً در ۶ فیلم بازی کرد ولی پس از مدتی از دنیای بازیگری کناره گیری کرد.

فیلمهایی که عارف بازی کرده عبارتند از:

  • ازدواج ایرانی (احمد نجیب زاده ، ۱۳۴۷)
  • عشق آفرین (احمد نجیب زاده، ۱۳۴۸)
  • ساقی (جمشید شیبانی ، ۱۳۴۹)
  • آینه زمان (احمد نجیب زاده، ۱۳۴۹)
  • قربون هرچی خوشگله (نظام فاطمی، ۱۳۵۲)
  • بزن بریم دزدی (داریوش کوشان ، ۱۳۵۳)

همچنین در سال ۱۳۴۵ خسرو پرویزی (کارگردان معروف) فیلمی به نام آقا دزده را به سه خواننده روز و محبوب (یعنی ویگن و عارف و منوچهر سخایی) پیشنهاد می‌دهد که هر سه موافقت می‌کنند. مقدمات کار فراهم می‌شود، همه چیز مرتب است اما بنا به دلائلی امکان ادامه پروژه میسر نمی‌شود. در نهایت پیشنهاد بازی در این فیلم به رضا بیک ایمانوردی داده می‌شود که ناچاراً دو نقش گانگستر و ساده لوح را بازی می‌کند.
در صورت اتمام این پروژه با حضور هر سه خواننده، این فیلم می‌توانست یکی از فیلمهای پولساز دهه ۴۰ باشد.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
پس از انقلاب



مستند «عارف به توان دو»


این فیلم مستند- داستانی که به کارگردانی " نادر داودی" در سال ۱۳۸۶ ساخته شده است، شرح آمال و آرزوی جوانی به نام "بزرگمهر" در تهران است که شیفتهٔ "عارف" می‌باشد و به همین دلیل به "عارف" مشهور است. او امیدوار است روزی عارف عارف‌کیا را از نزدیک ببیند.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  ویرایش شده توسط: Princess   
زن

Princess
 
فیلم «آهنگ غربت»

این فیلم بلند (با نام اصلی The Tune of Nostalgia) به کارگردانی ژوزف هوسپیان (فرزند کشیش هایک هوسپیان‌) ساخته شده و در جشنوارهٔ سان فرانسیسکو به عنوان بهترین فیلم خارجی انتخاب گردیده است. این فیلم براساس تجربیات واقعی زندگی از پناهندگان ایرانی در اتریش می‌باشد.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
صفحه  صفحه 4 از 6:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  پسین » 
مناسبتها

نوزدهم مرداد ماه زادروز عارف گرامی باد


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA