انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
شوخی و سرگرمی
  
صفحه  صفحه 1 از 7:  1  2  3  4  5  6  7  پسین »

" آموزش پاسور، دومینو ، بازیهای تخته ای و تاسی - پست یک و دو خوانده شوند"


مرد

 
درود

دوستان در تاپیک بازی ها و فال ها و هرچیزی که با پاسور قابل انجام شدن است قرار می گیرد.
هر کسی هر بازی بلده بیاد اینجا و اونو کامل همراه با قوانین بازی بیان کنه.
چند تا قانونم این تاپیک داره که انتظار دارم رعایت بشه.
بازی تکراری گفته نشه
قوانین بازی به طور کامل گفته شده و درست باشند.
پیشاپیش تشکر از همکاری شما.


در صورتی که می خواهید بازی مورد نظرخود را یاد بگیرید و در پست بعدی نام آن نیامده نام بازی در خواستی را پیام دهید.
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
     
  ویرایش شده توسط: King05   
مرد

 
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
     
  ویرایش شده توسط: King05   
زن

Princess
 
King05: جهت راحتی دوستان در این پست نام بازی هایی که آموزش داده شده را قرار می دهم.
اگر بازیها رو تصویری هم نشون بدید خیلی بهتر میشه تاپیکتون
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
مرد

 
Princess: اگر بازیها رو تصویری هم نشون بدید خیلی بهتر میشه تاپیکتون
کینگ جان میدونم با گوشی بلد نیستی عکس اپ کنی
اینجا رو یه نگا بنداز
بــه کــوتــاهــی آن لحــظــه شــادی کــه گذشــت،

غصــه هــم خــواهــد رفــت
     
  
مرد

 
تشکر حتما با عکس می زارم
ام ار جان با تشکر از راهنماییتوت اما رشته تحصیلی من کامپیوتر و تو برنامه نویسی تو استانم نفر اول هستم و ساخت سایت و اینا رو هم بلدم. حالا آپلود کردن کار زیاد سختی نیست.
بازم تشکر از راهنماییتون.
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
     
  ویرایش شده توسط: King05   
مرد

 
فعلا در حال ویرایش کردنشون هستم تا شب شروع می کنم.
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
     
  
مرد

 
ابتدا یک مقدمه و اصلاحات ورق رو قرار میدم بعد میریم سر اصل مطلب و آموزش


مقدمه

طراحان بازی ورق به صورت هوشمندانه ای، از طراحی تمامی جزئیات بازی، رسیدن به هدف خاصی را دنبال می کرده اند. بی شک شما هم سوالات بسیاری درباره ی دلیل انتخاب خال های بازی، دلیل تفاوت چهره ی چهار پادشاه و... از خود پرسیده اید. تمامی موارد یاد شده مفهوم خاصی را در خود پنهان کرده اند. در این پست قصد داریم با مفاهیم پنهان خال های بازی ورق آشنا شویم.

کاربرد خال های بازی ورق

اگر تمام(پنجاه و دو)کارت پاسور به یک شکل می بودند آنگاه بازی کردن با ورق ممکن نبود. بنابراین کارت های بازی را به چهار دسته ی مساوی - که هر کدام(سیزده)کارت خواهند داشت - تقسیم می کنیم.

برای تمایز دادن این (چهار)دسته از همدیگر به هر گروه یک نماد را نسبت می دهیم که آن نماد همان خال کارت است. (خاج، خشت، پیک و دل)

در داخل هر دسته نیز برای تشخیص (سیزده)کارت آن دسته از هم، آنها را با اعداد (یک)تا (سیزده)عددگزاری می کنیم. عدد شماره ی (یک)را آس می نامیم و عدد شماره ی (یازده)را با سرباز، عدد شماره ی (دوازده)را با بی بی و عدد شماره ی (سیزده)را با نماد شاه نمایش می دهیم.

قابل ذکر است که خال های بازی ورق در کشورهای مختلف یکسان نیستند. خال های بازی پاسور امروزی متعلق به کشور فرانسه می باشند که بعدها وارد انگلستان شده و به خاطر سادگی در طراحی، از آنجا به تمام جهان راه یافتند.

معنی نمادین خال های فرانسوی بازی ورق

هر خال در بازی ورق نمادی از یک پدیده است. چهار خال بازی ورق و معنای نمادین و سمبولیک آنها را مرور می کنیم:

خال پیک (Spades) : پیک که از آن با عنوان "دل سیاه" نیز یاد می شود در بین چهار خال بازی ورق بالاترین ارزش را دارد. پیک به عنوان سمبولی از مرگ شناخته می شود. معادل پیک در ورق آلمانی چمن و در ورق سوئیسی سپر است. رنگ خال پیک سیاه است.

خال دل (Hearts) : خال دل پس از پیک برترین ارزش را در بین خال های بازی دارد. دل نمادی است از عشق و مهر. معادل دل در ورق آلمانی همان دل و در ورق سوئیسی رز می باشد. رنگ خال دل قرمز است.

خال خشت (Diamonds) : خال خشت که از آن با نام الماس نیز نامبرده می شود سومین رتبه را بین خال های بازی دارد و نمادی از دارایی و ثروتمندی می باشد. معادل خشت در ورق های آلمانی و سوئیسی زنگوله (ناقوس) می باشد. رنگ خال خشت قرمز است.

خال خاج (Clubs) : خال خاج - که نام های دیگری نظیر گشنیز و یا شبدر نیز دارد - کمترین مقام را در بین چهار خال بازی دارد. خاج را نمادی از جنگ و نزاع می دانند. قابل ذکر است که Club به معنای گرز است. معادل خاج در ورق های آلمانی و سوئیسی بلوط می باشد. رنگ خال خاج سیاه است.

اصطلاحات

با توجه به اين كه اصطلاحات يك دستي براي رويدادهاي ورق بازي در فارسي نداريم ، كار توضيح دادن خيلي مشكل مي شود . توجه كنيد كه به طور متداول ما به خيلي رويداد ها مي گوييم «دست» : به دست دادن ، به دستي كه براي بازي كردن در اختيار ماست ، به دستي كه در حال بازي كردن است ، به دست (هفت)تايي بازي ،مثلأ در حكم ، به دست روي زمين و .... . خلاصه اين ها همه را دست مي گوييم كه اگر بخواهم به آن ها در اين سايت از دست نام ببرم خيلي گيج كننده خواهد شد و مشخص نمي شود منظورم كدام رويداد است . همين طور هم واژه بازي كه براي طيف وسيعي از امور به كار مي رود . به همين دليل ناچارم واژه هاي مشخصي را براي هر كدام از رويدادها به كار ببرم . به اين شرح :

خال (Suit) : علامت مشخصه كارت ها : گشنيز ، خشت ، پيك و دل

دور (Trick) : يك دور بازي كه در آن هر بازيكن يك كارت مي اندازد . مثلأ در حكم ، دور عبارت است از (چهار)برگي كه از نفر اول(آغازگر) شروع مي شود و با بازي نفر آخر پايان مي پذيرد.

دست (Game)هفت) يك بازي كامل ، كه در آن تمام برگها بازي شده باشند . مثلأ در حكم يك دست شامل (سیزده)دور است كه در آن هر تيمي كه ( دور را ببرد ، بازي را برده .

ست (Set): يك ست كامل از پيش تععين شده ؛ مثلأ در حكم هر (هفت)بازي را كه يك تيم ببرد يك ست تمام مي شود . از مجموع بازي ها تشكيل مي شود و با شماري از ست ها كل بازي ورق به پايان مي رسد . مثلأ با (دو)يا (سه)ست .

آغازگر (Leader): بازيكني كه دور را آغاز مي كند و باقي بازيكنان طي ترتيب مشخص بعد از او بازي مي كنند. معمولأ كسي است كه دور پيش با برگ برنده او به پايان رسيده.

دست دادن (Dealing) پخش كردن برگ هاي بازي بين بازيكنان .

دست دهنده (Dealer): كسي كه دست مي دهد .

حكم كردن (Bidding) : عملي كه طي آن خال سر ، ويا امتياز تعهد شده مشخص مي شود . مي تواند به صورت رقابت باشد (يعني هر كس تعهد بزرگتري كرد حكم كردن را ببرد، مثل شلم) و يا مي تواند به صورت نوبتي و تك نفره باشد (مثل حكم).
البته دو ورق دیگر به اسم جوکر یا دلقک با رنگ های سیاه و قرمز نیز وجود دارند که در جای خود توضیح داده می شوند. تو پست بعدی عکس هایی از ورق ها میزارم
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
     
  
مرد

 
درود دوستان؛ در این پست شکل تمام برگه های کاسو جهت آشنایی قرار می گیرد.
اسپیک 'پیک'؛ به ترتیب، آس، شاه، بی بی، سرباز،ده لو،نه لو،هشت لو،هفت لو،شش لو،پنج لو،چهار لو،سه لو،دو لو

دل؛ به ترتیب، آس، شاه، بی بی، سرباز،ده لو،نه لو،هشت لو،هفت لو،شش لو،پنج لو،چهار لو،سه لو،دو لو

خشت‏؛ به ترتیب، آس، شاه، بی بی، سرباز،ده لو،نه لو،هشت لو،هفت لو،شش لو،پنج لو،چهار لو،سه لو،دو لو

خاج 'گشنیز'؛ به ترتیب، آس، شاه، بی بی، سرباز،ده لو،نه لو،هشت لو،هفت لو،شش لو،پنج لو،چهار لو،سه لو،دو لو
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
     
  ویرایش شده توسط: King05   
مرد

 
حکم دو نفره


حکم هم دو هم سه و هم چهار نفره بازی میشه.
در حالت دو نفر یک حاکم داریم و نفر دیگه که این حاکم باید مشخص بشه که برای این منظور اکثرا به این طریق عمل میکنند که برای هر نفر برگ میکشند اولین نفری که تک بهش افتاد حاکم میشه.
فرض میکنیم حامد و حمید دارند بازی میکنند و حامد حاکم میشه.
حمید باید برگ پخش کنه به این صورت که پنجتا میده به حامد پنجتا به خودش و بقیه برگها رو میذاره کنار.
در بازی حکم چیزی وجود داره به نام حکم کردن به این صورت که از خالهای چهار گانه ( خشت, خاج , دل و پیک ) باید یکی به عنوان حکم توسط حاکم مشخص بشه . حالا این حکم چیه ؟
توی این بازی هر برگ ارزشی داره به این ترتیب : آس بیشترین از همه بعد شاه , بی بی , سرباز و ده و همینطور به پایین . حالا در این بین خالی که حکم میشه بالفرض دل حکم میشه در اینجا برگهای حکم از سایر برگها ارزش بیشتری دارند یعنی از همه برگها بهتره و همینطور به پایین و [/‎ حتی ارزشش از ‏ بیشتر !
در این بازی , بازی توسط حاکم و برگی که اون میندازه شروع میشه . خب با این توضیح میریم سراغ حمید و حامد.
حامد حاکم شده و از بین پنج برگ باید حکم رو انتخاب کنه و اعلام کنه ( معمولا برای حکم کردن قاعده خاصی نیست و هر کس یک چیزی و برحسب وارد بودن و تجربه حکم میکنه اما در حالت پیش قرض چیزی حکم میشه که بین اون پنج برگ اولیه از همه بیشتر یا از همه بالاتر باشه به این معنا که فکر میکنیم پنج برگ اولیه حامد عبارت از خب اینجا حامد میتونه هرچی بخواد حکم کنه اما عقل سلیمش میگه که دل هایی که داره سر تر و باید اون رو حکم کنه . بعضی ها هم میگن که خود آس و شاه دل دو دست میگیرند ( اینم بعد توضیح میدم ) پس میان خشت حکم میکنند . پس همونطور که گفتم حکم کردن بستگی به فرد داره .
خب حالا حامد حکم کرده و چون بازی دو نفر است باید از پنج برگی که داره سه تارو بندازه اونور و اون فرد دیگه هم دو برگ از برگهاشو جدا میکنه ( اونایی رو جدا میکنند که ارزش کمتری دارند و حکم هم نیستند البته معمولا ! ممکنه یکی حکم بندازه بیرون اما بجاش آس غیر حکم رو نگه داره ! ) و بعد برگاشونو میذارند کنار اما به پشت که طرف مقابل نفهمه چی رو کنار گذاشتند بعد بازی به این صورت شروع میشه که حاکم از اون برگهای اولیه ( یعنی اونایی که اول حمید گذاشت کنار ) یک برگ رو برمیداره و نگاه میکنه طوری که حمید نبینه و برانداز میکنه که برگ خوبی یا نه اگه خوب بود برش میداره و برگ بعد اون رو میذاره کنار ( برگی که از این به بعد کنار گذاشته میشه نباید دیده بشه ! البته این مورد توافقی بعضی طی میکنند که نگاه کنند ) بعد نوبت حمید اون هم همین کار رو میکنه اما به این صورت که اگه برگ اول رو نخواست اونو میذاره کنار و برگ دوم رو هرچی بود برمیداره ( برگ اول رو ببینی و برداری نمیتونی بفهمی برگ دو چیه ! برگ یک رو بذاری کنار برگ دو رو برداری ممکنه که برگ یک بهتر بوده باشه ! دیگه اینجا بستگی به دو طرف و واردیشون داره ) همینجوری ادامه میدند تا به دو برگ آخر میرسیم که نوبت حاکم برداره که اینجا حاکم دو تا برگ رو با هم اجازه داره نگاه کنه و یکیشون رو انتخاب کنه . اگه درست پیش رفته باشند هر دو باید سیزده برگ داشته باشند و بیست و شش برگ هم که کنار قرار داره که معلوم نیست اون چه برگهایی هست . بعد بازی شروع میشه توسط حاکم به این صورت که هر برگی که حاکم انداخت باید طرف مقابل هم همون رو بره. فرض کنیم که حامد دل حکم کرده و با بازی میکنه اینجا حامد باید خشت بازی کنه و فرض میکنیم که حمید خشت داره /‎ – خب اینجا حمید باید یک خشت بره اما بهتره شش رو بازی کنه به جای شاه . چرا ؟ چون شاه از شش بهتره و باید نگهش داشت درثانی وقتی حامد اس خشت رو میره برگ شاهی که دست حمید هست سرترین برگه خشت می شه .
خب حمید شش رو میره حامد هم آس رو رفته و اینجا آس بهتر از شش و حامد میتونه دو برگ رو برای خودش برداره و جلوی پاش یا کناری بذاره که به این میگن یک دست و هر کی به هفت دست برسه برندست.
توی بازی دو نفر هر دست از دو برگ تشکیل شده که تعداد این دو تایی ها به هفت تا برسه فرد برده
خب ادامه میدیم فرض بالا رو به این صورت که حامد آس خشت بازی کنه اما حمید خشتی نداشه باشه !
در این حالت حمید دو کار میتونه انجام بده یکی معقولانه یکی هم دیوانگی !
حالت اول اینه که برگ حامد رو به اصطلاح ببره ( بریدن, نه برنده شدن ) برای عمل برش باید فرد به جای اون خالی که بازی شده و نداره ازش حکم بره و بهتر هم هست که برش با برگ ریز ( کوچکتر نظیر دو انجام بشه ) ( بازی سه یا چهار نفر موضوع فرق داره ) خب حامد آس خشت رفته حمید هم نداره به جاش با ( یا کوچکترین برگ حکمش ) اون رو برش میده و یک دست برای خودش جمع میکنه ( گفتیم قبلا که حکم از برگهای غیر حکم حتی آس آنها برتر ) این بازی همینطور ادامه پیدا میکنه تا یکی هفت دست جمع کنه و بازی رو ببره . چند نکته ای که باید مد نظر داشت اینه که شروع بازی با حاکم اما ادامه ی آن با کسی که هر دست رو جمع میکنه به این معنا که حمید اگه دستی جمع کرد حالا نوبت اونه که هر چی خواست بره .
دومین نکته بازی حکم تا وقتی ادامه پیدا میکنه که تعداد امتیاز های هر فرد به هفت و پنج برسه که این دو تا رو یا حتی عدد دیگه قراردادی اما بیشتر بازی های حکم هفت امتیازی .
سومین نکته که توی بازی دو نفر اولین حاکم توسط آس مشخص میشه اما در ادامه ی اون هرکی حاکم که برده باشه ( یعنی هفت دست رو جمع کرده باشه ) . اگه بازی ادامه یافت دو نفر شش به شش شدند اینجا باز هم قرار داد تعیین میشه که آیا هرکی به هفت رسید بازی رو برده یا اینکه بازی تا هشت ادامه پیدا کنه ( یا هردو جفت پنج بشن ) حالت اول معلومه که هرکی به هفت برسه برنده میشه اما اگه تعیین کردیم که بازی به هشت افزایش بیابد اینجا دیگه هرکی به هشت رسید برنده شده اما امتیازش باید از طرف دیگه دو تا بیشتر باشه منظورم اینه که هر دو باز جفت هفت شدند باز باید قرار داد کنند که بازی به نه ادامه پیدا کنه یا اینکه در هشت تموم بشه . ( فکر کنم فهمیدید دیگه منظورم همون متوالی مثل والیبال ) .
بازی دو نفره به همین ترتیبی بود که گفتم بازم ابهامی بود بگین یا اگه کسی فکر میکنه چیزی جا انداختم بیاد کاملش کنه .
راستی شما می توانید با هم طی کنید که حاکم هم در دست اول دو برگه بندازد و دو برگ آخر انداخته شوند بیرون ولی قبل از آن حاکم بتواند آنها را ببیند یا دو تا دولو را بیرون بیندازید. اما اگر می خواهید بازی جذاب و بیشتر فکری شود تا شانسی بهتر است همان روش استاندارد را بازی کنید.
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
     
  ویرایش شده توسط: King05   
مرد

 
حکم سه نفره (استاندارد)

بازی سه نفر اینطوریه که باز حاکم اول مشخص میشه بعد نفر دست چپی من شروع میکنه به برگ پخش کردن به این صورت که اول به حاکم پنج تا میده بعد نفر بدی و آخرین نفر هم خودش تا حاکم حکم کنه بعد که حکم کرد باز برگ میده اما این دور نفری چهار برگ مییده . این برگ دادن تموم که میشه چون تعداد ورقهای برگ پنجاه و دو عدد و اینجا سه نفریم نفری هفده تا میرسه ( توی همه انواع بازی حکم هر نفر سیزده برگ داره اصولا !) یک برگ اضافی که برای اینکه این برگ اضافی نباشه قبل از بازی یک برگ بی ارزش که دو هست میندازیم کنار که دو کدوم خال رو بندازیم کنار دیگه توافقی .
خب بازی باز هم توسط حاکم شروع میشه اینجا چون سه نفریم نوبت دست راستی حاکم که بعد اون بازی کنه .
با مثال برای فهم بهتر میگم . حامد و مهدی و علی بازی میکنند . حامد حامد , مهدی دست راست حامد و علی دست چپش ( نشستن باید طوری باشه که هر فرد دست طرف مقابل رو نبینه ) اینجا بعد از حامد مهدی باید بازی کنه و بعد علی و همین طور بازی مثل دو نفر ادامه پیدا میکنه هرکی که دست جمع کرد نوبتش که بازی کنه و نفر بعدیش باید دست راستیش برگ بندازه .
خب این بازی هم ادامه پیدا میکنه تا یکی ببره و هرکی هم به امتیاز هفت برسه بازی رو به کل برده .
چند نکته : بازی سه نفر کمی سخته چون حواس جمع میخواد .
دوم اینکه هرکی برد حاکم بعدی مثل بازی دو نفره ( توی چهار نفره باز متفاوته ) .
یک نکته مهم : فرض کنیم بازی داره ادامه پیدا میکنه حامد حاکم شش دست جمع کرده , مهدی هم شش دست اما علی پنج دست ! اینجا کسی هفت نشده پس کی برده ؟؟؟ اینجا قانون میگه که علی برده ! چون اونا شش هستند این پنج! این قانون .
پس توی این بازی اگه هفت هم نشی میتونی بک امتیاز بگیری اما به شرطی که آنقدر وارد باشی که باعث شی اون دو نفر دیگه شش بشند ! پس این دیگه واردی میخواد .
خب توی این حکم سه نفر هم چیزی به ذهنم بیشتر نمیرسه .
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
     
  
صفحه  صفحه 1 از 7:  1  2  3  4  5  6  7  پسین » 
شوخی و سرگرمی

" آموزش پاسور، دومینو ، بازیهای تخته ای و تاسی - پست یک و دو خوانده شوند"

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA