ارسالها: 7673
#21
Posted: 11 Mar 2012 19:17
دونوع حکم سه نفره بازی می شه یکی با هفده برگ که خودش دو نوع داره باز و یکی با سیزده برگ اون آموزشی که من گذاشتم مال هفده برگ بود بعد منظورت از پنج برگ نفهمیدم ریمم می رم ببیهم کجاش ایراد داره که درستش کنم تازشم دشمنت شرمنته ن دستتم درد نکنه که اشتباهاتو گفتی مرسی
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
ارسالها: 7673
#22
Posted: 12 Mar 2012 17:31
بازی شلم
شرح مختصر بازي :
در اين بازي هر بازيكن دوازده برگ دريافت ميكند.بعد شروع به خواندن امتيازي كه ميتوانند بگيرند ميكنند. مثلآ صد و بیست و پنج امتياز از كل صدو شصت و پنج امتياز ممكن. كسي كه امتياز بالاتري را بخواند به عنوان حاكم تعيين ميشود. سپس او با همكاري يارش بايد تلاش كند تا امتياز تعهد شده را كسب كند.در اينصورت او به همان تعداد امتياز كه كسب كرده امتياز دريافت ميكند.بازي ادامه خواهد داشت تا وقتي كه يك تيم زودتر به امتياز نهايي برسد. در اين بازي بردن هر دست پنج امتياز دارد. هر پنج لو، پنج امتياز ‚ هر ده لو، ده امتياز و هر آس هم ده امتياز دارد . به اين ترتيب در مجموع كل امتياز يك بازي صدو شصت و پنج
البته نوع دیگری نیز وجود دارد که از ژوکر استفاده می شود ژوکر سیاه بیست و ژوکر قرمز سی امتیاز، امتیازاتی که در ادامه به آنها اشاره می شود مخصوص بازی بدون ژوکر می باشد و اگر قصد بازی با ژوکر را دارید امتیازات بالا را اضافه کنید. قدرت ژوکرها هم مثل بازی قهوه است.
شرح كامل بازي:
الف) دست دادن:
يك نفر از بين چهار نفر با قرعه به عنوان اولين دست دهنده انتخاب ميشود. در دست هاي بعد به ترتيب از سمت راست ديگران دست ميدهند. به نحوي كه بعد از چهار دور بازي همه يك بار دست داده باشند و به همين ترتيب دست دادن ميچرخد. نفري كه دست ميدهد ابتدا دوازده برگ به نفر سمت راست، دوازده برگ به نفر روبه رو، دوازده برگ به نفر سمت چپ، چهار برگ به پشت روي زمين و دوازده برگ آخر را براي خود دست ميدهد. (توجه كنيد كه هميشه بايد دست شامل آخرين برگ در دست خود پاسور باشد) در اين جا مرحله دست دادن تمام ميشود.
ب) تعهد كردن، اعلان -خواندن:
نفر سمت راست پس از مرتب كردن دستش امتيازي را فكر ميكند مي تواند بگيرد را اعلام ميكند. اين امتيازنميتواند زير صد باشد. پس از آن نوبت نفر سمت راست او است. او يا بايد امتيازي بالاتر از امتياز خوانده شده را بخواند يا اعلام “پاس“ كند. كسي كه پاس دهد ديگر نميتواند در امتيازخواني تا پايان اين دور بازي شركت كند. سپس نوبت نفر سمت راست او مي رسد . او هم به همين ترتيب‚ يا بايد بالاتر از آخرين امتياز خوانده شده بخواند يا پاس دهد. اين مرحله آنقدر ادامه مي يابد تا سه نفر پاس كرده و كسي كه آخرين امتياز را خوانده به عنوان حاكم بازي را آغاز ميكند.
ج) آغاز بازي:
بعد از مشخص شدن حاكم‚ او چهار برگ روي زمين را بر ميدارد و به جاي آن جهار برگ به دلخواه خود زمين ميگذارد. اين كار براي بهبود دست حاكم و كمك به او براي كسب امتياز تعهد شده صورت ميگيرد. پس از اين كه او چهار برگ را زمين گذاشت (كه اين برگها جزء برگهاي برده حساب ميشوند) حاكم با پائين انداختن برگ حكم ، بازي را شروع ميكند. (دقت كنيد كه حتمآ برگ اول بايد برگي از خال حكم باشد و اين كار در واقع اعلام حكم است.)سپس به همان ترتيب حكم ، بازيكنان از سمت راست شروع به بازي ميكنند. بازي دقيقآ مانند حكم پيش ميرود تا برگها تمام شوند.
د) شمارش امتياز:
بعد از پايان بازي نوبت به شمارش امتيازها مي رسد. براي اين كار برگهاي برنده شده را طبق اصولی که در بالا به آنها اشاره شد می شماریم. بعد از شمردن امتياز يك تيم ‚ با كم كردن آن از صدو شصت و پنج، امتياز تيم ديگر مشخص ميشود. اگر تيم حاكم امتيازي را كه تعهد كرده ‚ يا بيشتر از آن امتيازرا گرفته باشد ‚ همان عدد امتياز او خواهد بود. اما اگر كمتر از آن امتياز تعهد شده باشد‚ منفي آن امتياز تعهد شده را دريافت خواهد كرد. تيم رقيب هم هر اندازه كه امتياز بگيرد برايش منظور خواهد شد.
قانون شلم :
اگر تيم حاكم موفق به جمع كردن كليه برگها شود ‚ ميگويند “شلم“ كرده است .در چنين حالتي به جاي صدو شصت و پنج امتياز ، سیصد و سی امتياز به آنان تعلق ميگيرد(مشخص است كه تيم حاكم هرگز شلم نميشود‚ زيرا در اول بازي فرد حاكم چهار برگ را به عنوان برده از دست خود خارج ميكند)
قانون ياسا :
اگر امتياز تيم حاكم از تيم رقيب كمتر شود( يعني كمتر از هشتادو پنج امتياز) در اينجا تيم حاكم ياسا ميشود و به جاي اينكه به تعداد امتياز تعهد شده منفي بگيرد‚ صدو شصت و پنج امتياز منفي ميگيرد.
قانون سه پاس:
اگر سه بازیکن پشت سرم هم پاس بگویند بدون آنکه کسی خوانده باشد دست را دوباره همان بازیکنی که این دست را تقسیم کرده بود دست را تقسیم می کند.
پايان بازي:
معمولآ بازي شلم تا امتياز هزارو دویست بازي ميشود اما با توافق بازيكنان ‚ در آغاز بازي ميتوان آن را تغيير داد. امتيازهاي شیصدو شصت و سیصدو سی امتيازات معمولي هستند كه ميتوانند جايگزين کرد..
جدول بازي:
براي نگهداري و ثبت امتيازها يك جدول سه ستوني مانند شكل زير كشيده ميشود. هر يك از ستونهاي چپ و راست متعلق به يك تيم است و در ستون وسط امتياز تعهد شده در هر بازي را مينويسم. همچنين بعد از اينكه هر چهار بازيكن دست دادند و دوباره نوبت دست دادن به نفر اول رسيد‚ يك خط افقي در ستون وسط ميكشيم تا مشخص شود كه دست دادن دست بعد با چه كسي است.
مثالي از بازي:
کینگ‚ شایا‚ الون و استون نام چهار بازيكن ما مي باشد كه به ترتيب در سمت راست يكديگر نشستهاند. پس کینگ و شایا در یک تیم الون و استون نيز در يك تيم هستند.
دور اول :
جدول امتيازات را ميكشيم. دست دادن هم از کینگ شروع ميشود. ابتدا الون كه در سمت راست کینگ نشسته بايد شروع به خواندن بكند. او ميخواند صدوده، شایا ميخواند صدو پانزده، استون پاس ميدهد. کینگ ميخواند صدوبیست و پنج، استون ميخواند صدو سی ، شایا پاس ميدهد.اينك فقط کینگ و استون مانده اند. کینگ ميخواند صدوسی پنج و الون پاس ميدهد.
بازي انجام ميشود و تيم الون و استون سی و پنج امتياز دريافت ميكند و در نتيجه امتياز تيم کینگ و شایا صدوسی ميشود، در اين حالت امتياز تيم الون و استون همان سی و پنج امتياز ثبت ميشود، اما تيم کینگ و شایا به دليل اينكه نتوانستهاند تعهدشان را انجام دهند صدو سی و پنج امتياز منفي ميخورند. پس جدول دور یک نوشته ميشود.
کنیگ یاشا خوانده الون استون
منقی صد و سی و پنج صد و سی وپنج کینگ سی و پنج
دور دوم :
حالا نوبت الون است كه دست بدهد. پس از دست دادن شایا بايد اعلان كند. او مستقيمآ پاس ميدهد. استون ميخواند صدوبیست و پنج، کینگ پاس ميدهد. الون هم پاس ميدهد. پس استون با صدوبیست و پنچ امتياز تعهد شده حاكم ميشود. تيم الون و استون موفق ميشود صدوپنجاه امتياز بگيرد. پس تعهد خود را انجام داده است. پس تيم استون و الون صدو پنجاه امتياز و تيم کینگ و شایا پانزده امتياز گرفته است. در جدول دور دوم مينويسيم:
کنیگ یاشا خوانده الون استون
منقی صد و سی و پنج صد و سی وپنج کینگ سی و پنج
منفی صدو بیست صدو بیست و پنج استون صد و هشتادو پنج
دور سوم:
شایا دست ميدهد. استون ميخواند صد‚ کینگ ميخواند صد وبیست‚ ‚الون ميخواند صدوبیست وپنج‚ شایا پاس ميدهد. استون ميخواند صدوسی‚کینگ ميخواند صدوسی و پنج‚الون ميخواند صدوچهل‚ استون پاس ميدهد. کینگ ميخواند صدوپنجاه و الون هم پاس ميدهد. پس کینگ با صدوپنجاه امتياز حاكم ميشود.بازي انجام ميشود و تيم شایا و کینگ موفق به جمع كردن همه برگها و در نتيجه شلم كردن ميشود. پس سیصدوسی امتياز ميگيرد و تيم الون و استون هيچ امتيازي نميگيرد.دور سوم در جدول ثبت ميشود:
کنیگ یاشا خوانده الون استون
منقی صد و سی و پنج صد و سی وپنج کینگ سی و پنج
منفی صدو بیست صدو بیست و پنج استون صد و هشتادو پنج
دویست و ده صدوپنجاه کینگ صدوهشتاده پنج
دور چهارم:
استون دست ميدهد. کینگ ميخواند صدوسی ‚ الون و شایا پاس ميدهند. استون ميخواند صدوسی و کینگ هم پاس ميدهد. بازي انجام ميشود و تيم الون و استون صدوسی و پنج امتياز ميگيرند( و کینگ و شایا سی امتياز). پس امتيازات در جدول ثبت ميشود: کینگ و شایا :دویست وچهل و تيم الون و استون : سیصد و بیست در زير امتياز تعهد شده ستون وسط يك خط ميكشيم ‚ به اين معني كه يك دور كامل همه دست دادهاند و دست دادن دوباره به نفر الف رسيده. اين كار را در هر چهار دست يكبار تكرار ميكنيم تا پاسور اشتباه نشود. بازي به همين ترتيب ادامه مييابد تا يك تيم زودتر به امتياز هزار و دویست يا بالاتر برسد.
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
ارسالها: 7673
#23
Posted: 12 Mar 2012 17:36
شلم دو نفره
سيستم بازي به همان شكل چهار نفره است است . اما براي پر كردن جاي خالي دو نفر بازيكن ديگر از زمين كمك ميگيريم ، به شكل زير
الف) دست دادن:
يك نفر به حكم قرعه دست ميدهد . (دست دادن به ترتيب بين دو نفر تقسيم ميشود و هر بازيكن يك دست را دست ميدهد . بعد از هر دو بازي يك خط كشيده ميشود كه نشانه نوبت دست دادن بازيكن اول است ) . دست دادن به اين ترتيب است كه فرد پاسور ابتدا دوازده برگ به نفر مقابل و بعد دوازده برگ به خودش ميدهد . سپس به ترتيب يك دسته چهار برگي جلوي نفر مقابل ، يك دسته چهار برگي جلوي خودش ، دوباره يك دسته چهار برگي جلوي نفر مقابل ، يك دسته چهار برگي جلوي خودش ، يك دسته چهار برگي جلوي نفر مقابل ، سپس يك دسته چهار برگي در وسط ، و در آخر آخرين چهار برگ را به صورت يك دسته جلوي خودش ميگذارد دقت كنيد كه حفظ ترتيب در دست دادن كاملأ مهم است.
ب) تعهد كردن، اعلان -خواندن:
كاملأ شبيه به حالت چهار نفره ؛ ابتدا نفر مقابل اعلام امتياز مورد نظر خود را ميكند، اگر فرد پاسور موافق باشد پاس ميدهد وگرنه امتيازي بالاتر اعلام ميكند(امتيازها فقط مضرب پنج ميتوانند باشند، يعني پنجتا، پنجتا ) . اين قدر امتياز خواندن طول ميكشد تا يك نفر پاس دهد.
ج) آغاز بازي: بعد از مشخص شدن حاكم‚ او چهار برگ روي زمين را بر ميدارد و به جاي آن چهار برگ به دلخواه خود زمين ميگذارد. اين كار براي بهبود دست حاكم و كمك به او براي كسب امتياز تعهد شده صورت ميگيرد. پس از اين كه او چهار برگ را زمين گذاشت كه اين برگها جزء برگهاي برده حساب ميشوند، حاكم با پائين انداختن برگ حكم بازي را شروع ميكند.(دقت كنيد كه حتمآ برگ اول بايد برگي از خال حكم باشد و اين كار در واقع اعلام حكم است.) پس از بازي نفر ديگر، سه برگ اول سه دسته جلوي هر كس رو ميشوند. ابتدا حاكم از همان خال بازي شده يكي از اين سه برگ مقابل را بازي ميكند، نفر مقابل هم از همان خال از سه برگ جلوي خود بازي ميكند. اگر از خال بازي شده، برگي روي زمين نباشد، بازيكن ميتواند هر برگ دلخواه را بازي كند.
بعد هر كس كه اين دور را برده، دور بعد را از دست خود بازي ميكند و بازي به همين ترتيب ادامه مييابد . تا وقتي كه همه برگها بازي شوند . طبيعتأ در اواخر بازي يك يا دو دسته از برگهاي جلوي فرد تمام ميشوند. در اين حالت هيچ مشكلي پيش نميآيد و فرد بايد با برگ روي همان يك يا دو دسته باقيمانده بازي كند. شمارش امتيازها هم مانند همان بازي چهارنفره است.
در واقع زمين نقش يار هر كس را دارد ، تنها با اين محدوديت كه در هر بار فقط سه برگ براي بازي در اختيار ميگذارد.
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
ارسالها: 7673
#25
Posted: 13 Mar 2012 15:05
پوکر پنج کارته
آموزش پوکر پنج کارته
در این بازی هدف اینه که با استفاده از دو ورق که در دست داری و سه تا از پنج ورقی که رو زمینه (یعنی در کل پنج ورق از هفت ورق رو انتخاب کنی) یکی از حالتهایی را که در پست قبل به آنها اشاره شد، بوجود باورید.
نحوه دست دادن و شرطبندی:
ابتدا خوب بر میزنیم و بعد از آن به ترتیب نفری یک برگ می دهیم، پس از این که دست دهنده یک برگ به خودش داد دوباره این روند را تکرار می کنیم. در انتها ورق ها را گوشه ای قرار می دهیم.
کینگ با توجه به دستش مقداری پول در وسط میدان قرار می دهد. حالا الون دو جور می تواند بازی کند:
یک) چک دادن:
اگر نفر اول هیچی پولی نداده باشد (به اصطلاح چک داده) نفر دوم هم موافق نفر اول هیچ پولی نمی دهد.
دو) همون مقدار بیاید:
به این کار اصطلاحا "سی" گفته می شود.
سه) افزایش شرط:
یعنی بیشتر ار پولی که در میدان قرار دارد پول بداره که در این حالت نفر اول اگر می خواهد به بازی ادامه دهد، باید به اندازه مقدار پول اضافه وسط بیاید.
چهار) خوابوندن:
اگه دستت اونقدر داغونه که باور داری هیچی نمی گیری دستتو می خوابونی؛ به صورت که دوتا ورقی را که داری به پشت زمین میزاری؛ مثلا اگر کینگ صد تا بیاید و الون پانصد تا، کینگ نخواهد آنقدر ریسک کند دستشو می خوابونه، اما صد تایی رو که وسط گذاشته بود همونجا می مونه اما اگه بخواد ادامه بده باید چهارصد تای دیگه وسط بزاره.
بعد از این که هر کی پول اومد وسط سه تا ورق رو رو میکنیم و دوباره شرط بندی رو ادامه می دیم؛ بعد از شرطبندی در مرحله دوم یک برگ دیگه در زمین رو می کنیم و دوباره شرط بندی؛ بعد از آن دوباره یک برگه رو میکنیم و دوباره شرط بندی. یعنی در کل چهار بار شرط بندی می کنیم.
خوب حالا پنج برگه در وسط زمین و هر بازیکن دو برگه داره هرکی با توجه به قوانین یازده گانه ای که در پست قبل به آنها اشاره شد سر تر باشد شرط این دست رو می برد.
اما چند تا توصیه هم بهتون می کنم؛ یک اینکه از همون اول نرید شرطی بازی کنید، اول سعی کنید با انجام دادن بازی های دوستانه مهارت خودتان را افزایش دهید؛ بلف زدن را تمرین کنید که حتی با داشتن دست ضعیف باز هم بازی را ببرید.
در صورتی که هرگونه سوالی راجع به این بازی داشتید در همین تاپیک مطرح کنید.
کـــــــــــیــــــــــــنــــــــــــگ
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
ارسالها: 7673
#26
Posted: 13 Mar 2012 15:21
بازی بلف
اين بازي با جمعيت زياد و چند دسته ورق خيلي بيشتر حال مي ده .
همه ورق ها را بين بازيكنان پخش مي كنيم . بعد به نوبت , هر كس يك دسته از ورق هاي مشابهي ( از نظر عدد ) را كه در دست دارد جدا مي كند و در وسط مي گذارد . يعني نفر اول شروع مي كند و مثلا دو يا سه يا چهار ورق را با هم از دستش جدا مي كند و مي گويد مثلا چهارتا سه لو و به پشت در وسط مي گذارد و همين طور نوبت مي گذرد و دور مي گردد . اگر شما حدس بزنيد كه 1 نفر بلف زده و به دروغ گفته كه چهار ورق يك جور در وسط گذاشته مي گوييد بلف زدي و ورق ها را كه او وسط گذاشته نگاه مي كنيد اگر واقعا دروغ گفته بود او بايد تمام ورق هايي را كه تا به حال جمع شده به عنوان جريمه بردارد و اگر حدش شما اشتباه بود شما به عنوان جريمه بايد همه ورق ها را برداريد كسي كه زودتر از همه دستش خالي شود برنده است .
کـــــــــــیــــــــــــنــــــــــــگ
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
ارسالها: 7673
#27
Posted: 13 Mar 2012 15:21
بازی بورس و قدرت ذهن
برای بازی نياز به دو دست ورق داريم . در اين بازی کارتهای يک دست از ورقها بين بازيکنان پخش (فروخته) میشود. بسته به تعداد و موجودی بازيکنان میتوان برای هر کارت قيمت تعيين کرد. پنجاه و ود ورق هست و هر کدام يک قيمتی دارد. بعد از تقسيم کارتها مقداری پول جمع میشود. اين پولها را به سه قسمت تقسيم میکنيم. که مقدارشان متفاوت است. بر فرض اگر صد تومان پول جمع شد میتوان آنها را به پنجاه ، سی و بيست قسمتشان کرد. حال از دست دوم ورق سه کارت را به گونهای که هيچ کس نبيند زير اين پولها قرار میدهيم ! از اين بعد کسی حق ديدن هيچ کدام از کارتهای دست دوم ( که سه تايش زير پول ها رفت ) را ندارد. يکی از بازيکنان خواننده میشود و به ترتيب کارتها را يکی يکی میخواند. حال بايد حدس زده باشيد از بين کارتهای دست اول که بين بازيکنان پخش شد سه تا کارت هست که برنده آن پولهاست. با هر کارتی که جناب خواننده از دست دوم میخواند تعداد کارتهايی که احتمال برد دارند کمتر میشود. يعنی هر کارتی که میخواند در واقع نشانگر کارت سوخته است و کارتهايی که ماندهاند ارزش بيشتری پيدا میکنند. آنقدر اين خواندن ادامه پيدا میکند تا فقط سه کارت باقی بماند و برندهها اعلام شود. تا اين جا فقط روال بازی بيان شد که به تنهايی جالب است ولی باز جالبتر هم میشود. اما چرا به اين بازی بورس گفته میشود؟
خوب اين بازی به معنای واقعی کلمه بورس است. یعنی در اين بازی هر کارت به عنوان يک واحد خريد فروش در بازار بورس ما هست. در طول بازی ، بازیکنان میتوانند به خريد و فروش کارتها بپردازند. پر واضح است که هر کارت که خوانده میشود و به انتهای بازی نزديک میشويم قيمت کارتها افزوده میشود. البته قيمتها میتواند تا سقف بيشترين پول که برای کارتها در نظر گرفتيم بالا برود. برای روشن شدن يک مثال میزنم. فرض کنيد قيمت هر کارت صد تومان تعيين شود. با فروختن کارتها بايد پولی در حدود پنج هزارو دویست تومان جمع شود. فرض کنيد که سه تا کارت تعيين شده از دست دوم را با اين نرخها تعيين کرده باشيم : دو هزار و هفصد، و هزاروپانصد، هزار. در ابتدای بازی شانس برد هر کارت چندان نيست . خوب حالا فرض کنيد که از چهل و نه کارت باقیمانده که خوانده میشود بیست کارت خوانده شده و بيست و نه کارت مانده باشد. در بد ترين شرايط میتوان قيمت کارتها را در اين مقطع دویست تومان حساب کرد. اما جالب ترين لحظه وقتی رخ میدهد که حدود ده کارت باقی مانده . احتمال يک دهم احتمال بالاييست و البته ريسکش هم بالا. از اين به بعد چانه ها آغاز میشود. يک قيمت ارائه میکنی طرف قبول نمیکند يک خورده بالاتر که بروی شايد قبول کند. قيمت کارت در شديدترين حالت ممکن است تا دو هزار و ششصد هم برود يعنی بيشتر از دو کارت پايين تر!! يعنی ريسک بالاست و طرف تنها در صورتی ضرر نمیکند که کارت اول را ببرد ! ازاين به بعد به شمّ تجاری بازيکن بر میگردد. که بر فرض در انتها حتی کارتهايی که از اول بازی داشته را با قيمت خوب بفروشد يا کارتهايی که از ديگران میخرد ، با قيمت مناسب و در بهترين زمان باشد ! در پارهای اوقات فروختن کارت ، سود بهتری دارد تا بردن سه کارت آخر!
اين را هم بگويم که استراتژیهای متفاوتی دارد اين بازی. برخی هر چه داشته باشند را نگه میدارند يعنی نه میخرند و نه میفروشند تا بلکه شانس بياورند. برخی سريع و در فرصت مناسب کارتها را میفروشند که ضرر نکنند !! برخی همه کار میکنند حتی ضرر تا فقط ببرند. مثلاً همهی کارتها را میخرند تا ببرند!! بهترين به نظر خود بنده خريد و فروش در نيمه پايانی است ، چرا که اگر روحيه ضعيف!! نداشته باشيد ، ضرر نخواهيد کرد!
در يک کلام ساده اگر میخواهيد بدانيد که در تجارت و خريد و فروش موفق خواهيد بود يا نه توصيه میکنم اين بازی را انجام بدهيد.
کـــــــــــیــــــــــــنــــــــــــگ
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
ارسالها: 7673
#28
Posted: 13 Mar 2012 15:23
بازی شیطان
اين بازي هم براي جمعيت هاي زياد باحال
يكي از جوكرها را وارد دست مي كنيم و بعد برگه ها را بين همه پخش مي كنيم . هر كس ورق هاي مشابهي ( از نظر عدد ) را كه دارد دو تا دو تا جدا مي كند و در وسط مي اندازد . بعد بازي شروع مي شود . نفر اول شروع مي كند و يكي از ورق هاي نفر سمت راست خود را از پشت مي كشد اگر ورق جوري با آن داشت هر دو را زمين مي اندازد و يك ورق ديگر مي كشد و همين طور ادامه مي دهد و اگر ورق هم خوان ( ار نظر عددي ) نداشت نوبت او تمام مي شود و نفر سمت راست همين كار را با نفر سمت راست خود مي كند و دور تكرار مي شود . جوكر با هيچ ورقي پايين انداخته نمي شود و كسي كه در آخر جوكر در دستش باقي مي ماند بازنده است و با نظر جمع جريمه اي را مي دهد .
اگر احيانا از دست نفر سمت راست خود جوكر را كشيديد سعي كنيد لبخند نزنيد يا چهرتون تغيير نكنه .
کـــــــــــیــــــــــــنــــــــــــگ
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
ارسالها: 7673
#29
Posted: 13 Mar 2012 15:25
بازی هشت و نه
بازی تعداد خاصی برای بازی کردن نداره اما تعداد زیر پنج و بالای ده دیگه مزه ی بازی رو از بین میبره .
در این بازی کارت های بازی امتیازشون حساب میشه یعنی چی ؟
یعنی آس یعنی یک و ده یعنی ده.
شاه, بی بی و سرباز ها هم یعنی صفر.
این بازی شرطی بازی کردنش کیف داره معمولی مزش از بین میره
پس اول صبر بچه ها رو صدا کنم
خب حالا پنج نفریم : کینگ,الون, شایا, استون, سکس بوی
یک نفر باید برگ پخش کنه و این برگ پخش کردن به نوبت میچرخه از سمت راست نفر شروع کننده .
کینگ برگ میده به این صورت که به هرکدوم به نوبت یک دونه میده تا به خودش برسه به خودش هم میده باز یکی میده این کار ادامه پیدا میکنه تا هر نفر سه تا برگ داشته باشند .
خب تا اینجا که نباید مشکلی باشه .
اما بازی شروع میشه اینجا برگها باید رو بشه این رو شدن دیگه دسته بازی کن هاست .
بذارید اول اینو بگم توی این بازی شرط اینجوری بسته میشه که هر کی نه بیاره فلان قدر میبره هشت بیاره فلان قدر و زیر هشت فلان قدر .
یکم نا مفهموم شد الان توضیح میدم .
شرط میبندیم که هرکی نه آورد و برنده شد از هر نفر دویس تومن بگیره اگه کسی نه نیاورد هشت آورد از هرکس صد تومن بگیره زیر هشت هم اگر کسی آورد و برنده شد پنجاه تومن.
خب اونجا بودیم که برگها رو میشه .
اما ببنیم چجوری حساب میشه .
برگهای کینگ ایناست : پنج , شش, بی بی = صفر+6+5 برابر با یازده میشه اما توی این بازی بالای ده معنا نداره پس ده تاش کم میافته میشه 1 !
برگهای الون : هفت+هفت+هشت= بیست و دو پس اینجا هم میشه چند ؟ دو! مفهوم رو گرفتید .
برگهای سکس بوی: نه+نه+هشت = بیست و شش پس میشه شش تا اینجا از همه بیشتر .
استون: شش + هشت + شاه = چهار
شایا: چهار + پنج + ده = نه ! خب شایا نه آورد پس از همه بیشتر شایا برنده میشه و در این موقعیت از همه نفری دویست میگیره .
خب فرض کنیم که هشت برنده میشد نفری صد تومن و اگه شش برنده میشد نفری پنجاه تومان به نفر برنده تعلق میگرفت.
رسوندم معنا رو ؟
خب حالا اگه دو نفر نه آوردند چی ؟
اینجا پولی که از بقیه گرفته میشه بین این دو نفر تقسیم میشه .
یک نکته ی دیگه میشه قبل از اینکه برگها پخش شه چند نفر با هم شرط ببندند هرکی بیشتر آورد یک پولی رو بین خودشون ببرند یعنی چی ؟
کینگ میگه من پانصد شرط میبندم , الون و سکس بوی هم میگن ما هم بستیم میشه چند روی هم ؟ هزارو پانصد تومن .
خب این سه نفر علاوه بر اینکه با بقیه مسابقه میدند بین خودشون هم چی ؟ رقابت دارند یعنی بین این سه تا هرکی عدد بالاتری آورد هزارو پانصد تومن رو میره ! روشن شد ؟
نکته ی دیگه نوبت دست دادن یک نفر موقعی تموم میشه که برگهای بازی دیگه قابل پخش نباشه یعنی چی ؟
بعد از هر دست بازی برگها گذاشته میشه ادامه ی برگها پخش میشه.
پنچاه و دو برگ داریم در مثال بالا پنج نفر داریم در هر دست پانزده برگ کم میشه بعد از دست اول سی و هفت برگ میمونه این سی و هفت تا پخش میشه همینطور که پیش میرم هفت برگ باقی میمونه که کمه برای پنج نفر پس با برگهای دیگه مخلوط میشه دوباره میشه پنجاه و دو برگ میدیم نفر بعدی که نوبتش برگ پخش کنه .
نکته ای که یادم رفت بگم اینه که کسی که دست میده اولین برگ رو به نفر دست راستش میده همینطور به بعد..
حالا چنتا نکته چنتا قانون اختیاری هست که نیاز به توافق پیش از بازی داره :
اگه یکی سه تا برگش همشون سه باشه دو برابر پول میگیره .
اگه یکی همه برگاش بی بی یا شاه یا سرباز باشه نه محسوب میشه .
دیگه اینکه.................
اگه تعداد زیاد باشه میشه دو دست ورق رو با هم قاطی کرد .
دیگه..............
جذابیت بازی به اینه که همه برگهاشون رو یک دفعه رو نکنند اینجوری بازی لوث میشه باید یکم برای هم کرکی خوند اینا .
مثلا استون برگهاشو میبینه که جمعش میشه هشت میگه که هفت ها برن جا !
یعنی چی ؟ یعنی هرکی عددش هفت یا زیر هفت باخته زور نزنه برگهاشو بذاره .
دیگه اینکه........ یادم میاد الان : دی
جذابیت این بازی به همین کرکی خوندن و شرطی بودنش .
کـــــــــــیــــــــــــنــــــــــــگ
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن
ارسالها: 7673
#30
Posted: 13 Mar 2012 15:26
بازی هفت خبیث یا هفت کثیف
این بازی اصالتا بازی المانی هستش ، بازیش بدرد جمعهای زیاد میخوره نحوه دست دادن اینجوریه که به هر کس یک برگ میدید جهت خلاف عقربه ساعت همینجوری میدید تا هر کس هفت تا برگ داشته باشه بعد باقی کارهای مانده را به پشت در وسط قرار میدهید ویکی از کارت ها مانده بر میگردانید و کنار کارتهایی که از پشت هستند از رو قرار میدهید بازی به این شکل که شما باید یا آن عدد مورد نظر رو بیاید پایین یا آن خال مثلا اگه "سه دل" رو بود اگه دل داشتی گه دل رو میایی اگه نداشته باید سه یه خال دیگه رو بیای اگه سه هم نداشتی باید یک کارت برداری ( کسی نبینه دستتو ) اگه کارتی که برداشتی به برگ رو زمین میخورد میتونی روش قرار بدی اگر نه که تو دستت نگه میداری
قوانین :
عدد ده جهت بازی رو بر میگردونه(یعنی اگر از چپ به راست در حال برگه گذاشتنید حالا از راست به چپ می گدارید.)
عدد دو که میاد باید بگی یکی کارت برداره به انتخاب خودت
عدد هفت که میاد باید دو تا کارت برداری یا اگر هفت داری روش بزاری؛ اگه نفر بعدی نیز نداشت چهار تا برگ باید بردارهدرصورتی که نفر بعدی نداشت شش هشت و..... تا کسی هفت به دست بیارد.
عدد هشت جایزه داره و باید برای جایزه یک خال از همون برگ رو روکنی یا اگه هشت داشتی میتونی دوباره روش بیای و جایزتو بندازی
آس نفر بعدی رو میپرونه و نوبت یک دست بازی رو ازش میگیره
سرباز حکم رو عوض میکنه و میتونه رو همه چیز به جز هفت بیاد(منظور از حکم خال رویی می باشد مثلا کسی که سرباز دل بزارد می تواند بگوید حکم خشت است.)
تو این بازی هر کس زودتر برگاشو تموم کنه اون برندس وقتی که یک برگ تو دستتون هست باید سریع بگید تک برگ اگر نگید یک کارت جرمیه میشید و بهتون یک کار میدن
هر کجا تو این بازی اشتباه کنید مثلا نوبتتون نباشه و برگ بیاید یک کارت جریمه میشید
نحوه امتیاز دهی هم به این صورت هستش که : دولو تا ده لو همون امتیاز منفی برابر خودشون را دارند
سرباز امتیاز منفی برابر بیست را داره
بی بی سه
شاه چهار
آس یازده
و اگر کسی بتونه بازی را با سرباز تمام کنه یعنی آخرین کارتی که میاره سرباز باشه امتیاز منفی بقیه در دو ضرب میشه(دو برابر میشه)
برای خاتمه بازی باید یه مقداری برای حد امتیاز منفی قائل شد که میتونه از صد تا پانصد یا بیشتر باشه و هر کس مقدار امتیاز منفیش به این حد برسه باخته و از دور بازی حذف میشه و بقیه نفرات بازی را ادامه میدن تا نهایت نفری که امتیاز منفیش از همه کمتره برنده حساب میشه
تعداد تقسیم کارتها در ابتدای بازی هم هفت تاست در ضمن بهتره که دو دست ورق را با هم بر بزنیم تا ورقها زود تمام نشند و بازی هم سختتر بشه.
بازم می گم اکه جایی گنگ بود بگید تا توضیح بدم.
با سپاسگزاری کـــــیــــــنـــــگ.
از چی بگم از حالم خودم از فردام بگم دست بردار
منو توو این حاله خودم بذارو برو دست بردار
از تو نه از خودم پرم تو این حال خوبم ترکم کن
دنیا خارم کرد دنیا قانعم کردم دنیا درکم کن