ارسالها: 8967
#262
Posted: 6 Jul 2012 10:11
زارع: نخبهیابی پرسپولیس را در سراسر ایران برگزار خواهیم کرد .
قائم مقام باشگاه پرسپولیس تأکید کرد: این کار را پس از اینکه در تهران تمام کردیم و در کرج نیز استارت زدیم در 30 استان سراسر کشور در طول سال برگزار خواهیم کرد و مطمئن باشید خبرهای خوشی را در تیمهای پایه برای فوتبال کشورمان داریم. ما به گفته رویانیان هرچه در تیمهای پایه سرمایهگذاری کنیم در آینده میتوانیم از آن برداشت کنیم و حتی به تیمهای دیگر و حتی اروپایی بازیکن بدهیم. امسال برای سال شناسایی نخبهها است.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس تأکید کرد: در زمانی که خیلی از تیمها و حتی پرسپولیس در حال جذب بازیکن بودند با دستور رویانیان معاونت ورزشی باشگاه پرسپولیس را مأمور به این کار کرد و مطمئن باشید از این معدن استعداد که در کشور ما بیداد میکند به خوبی باشگاه پرسپولیس استفاده خواهد کرد.
در این بین سعی خواهیم کرد حق حتی یک فوتبالیست نوجوان نیز ضایع نشود و با قرار دادن کارگروههای مشخص به دنبال آن هستیم تا بهترینها به آکادمی فوتبال پرسپولیس راه پیدا کنند این کار مقطعی نیست و با تأکیدات و نگاه ویژه رویانیان مطمئن باشید بر اثر مرور زمان بسیار بهتر اجرا و بازدهی آنها انشاءالله ظرف چند سال آینده در تمام عرصهها خواهیم دید.
ما به دنبال بسترسازی برای کمک به تیم بزرگسالانمان و حتی تیم ملی ایران هستیم که تا امروز تنها یک گام را برای رسیدن به اهدافمان برداشتهایم.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
ارسالها: 8967
#264
Posted: 6 Jul 2012 10:27
مانوئل خوزه؛ از قهرمانيهاي متعدد در مصر تا تخصص در داربيها و كشف لوئيس فيگو
نگاهي به كارنامه سرمربي پرتغالي
مرجع خبری پرسپولیس : مانوئل خوزه پرتغالي نزديكترين فاصله را نيمكت پرسپوليس دارد و به احتمال فراوان فردا به عنوان سرمربي سرخپوشان در فصل جديد معرفي خواهد شد.
بد نيست نگاهي به كارنامه اين مربي پرتغالي در طول دوران مربيگرياش بيندازيم.سرمربي جديد پرسپوليس با نام كامل مانوئل خوزه دي جسوس سيلوا در سال 1946 در شهر ويلا رئال پرتغال به دنيا آمد.
او كه در زمان بازيگرياش در پست هافبك بازي ميكرد، از سال 1964 تا 1979 در در 9 تيم باشگاهي فعاليت كرد. او در حالي از سال 1965 تا 1969 در تيم بنفيكا بازي ميكرد كه در طول اين چهار سال تنها يك بار در تركيب اصلي اين تيم به ميدان رفت. مهمترين دوره بازيگري او به زمان حضورش در تيم يونيائو دي تومار بازميگردد كه در طول چهار سال 111 بازي براي اين تيم انجام داد و 12 گل هم به ثمر رساند.
مانوئل خوزه براي نخستين بار در سال 1978 وارد عرصه مربيگري شد واين كار را از آخرين تيمي كه به عنوان بازيكن در آن حضور داشت آغاز كرد. او به مدت چهار سال در اسپورتينگ دي اسپينيو مربيگري كرد و پس از آن هدايت تيمهايي چون ويتوريا گيمارش، اسپورتينگ براگا، اسپورتينگ ليسبون، بوآ ويستا، ماريتيمو و يونيائو ليريا را به عهده گرفت.
سرمربي كنوني پرسپوليس در زمان مربيگرياش در باشگاههاي پرتغالي كارنامه نسبتا موفقي را از خود به جاي گذاشت.او تيم ويتوريا گيمارش را براي نخستين بار به جام يوفا رساند و همچنين توانست تيم پورتي موننزه را به بالاترين جايگاهش در ليگ پرتغال يعني مكان پنجم برساند. البته خوزه دوران موفقي در اسپورتينگ ليسبون نداشت و در سال 1985 پس از دومين سال حضورش در اين تيم و بعد از 6 بازي بدون برد، از سمت خود اخراج شد. نكته جالب درباره مانوئل خوزه اين است كه در حالي كه در پرتغال همگان از او به عنوان كاشف لوئيس فيگو نام ميبرند خودش اين قضيه را انكار ميكند.
از مانوئل خوزه به عنوان مربي متخصص در داربيهاي بزرگ نام ميبرند. او در زمان حضورش در اسپورتينگ ليسبون توانست بنفيكا را با نتيجه 7 بر يك به شكست دهد كه بهترين پيروزي در تاريخ بازيهاي اين دو تيم كه به داربي شهر ليسبون معروف است محسوب ميشود. در سال 1999 مانوئل خوزه كه از بنفيكا اخراج شده بود، قراردادي را با تيم يونيائو ليريا امضا كرد اما در سال دوم حضورش در اين تيم و در حالي كه 7 بازي به پايان فصل باقي مانده بود و تيمش در حال دست يافتن به بهترين رتبه در تاريخ خود بود، به وسيله مسئولان باشگاه اخراج شد و ژوزه مورينيو جايگزين او شد. مانوئل از آن پس به الاهلي مصر پيوست و نخستين پيروزي خود با اين تيم را با برد يك بر صفر مقابل رئال مادريد به دست آورد.
خوزه در سال 1997 براي دو سال هدايت بنفيكا را در دست گرفت اما در اين تيم چندان موفق نبود.از سال 2001 بود كه اين مربي پرتغالي گام به قاره آفريقا گذاشت كه براي او بسيار خوشيمن بود. اودر اين سال هدايت الاهلي مصر را در دست گرفت و باوجود اينكه سال بعد دوباره به ليگ پرتغال بازگشت و سرمربي بلننزه شد بار ديگر در سال 2003 به الاهلي آمد و 6 سال موفق را با اين تيم پشت سر گذاشت.
مانوئل خوزه به عنوان يكي از موفقترين مربيان باشگاهي در رقابتهاي باشگاههاي آفريقا شناخته ميشود به طوري كه او مهمترين تورنمنتهاي باشگاهي در آفريقا از جمله ليگ قهرمانان آفريقا، به همراه الاهلي فتح كرده است.
خوزه با اين باشگاه مصري توانست در طول سالهاي 2005 تا 2008 ركورد چهار حضور متوالي در فينال ليگ قهرمانان آفريقا را تجربه كند كه در سه بازي از چهار فينال توانست به عنوان قهرماني برسد. او همچنين با الاهلي در سالهاي 2002، 2006، 2007 و 2009 توانست سوپر كاپ باشگاههاي آفريقا را به دست بياورد و نخستين مربياي بود كه توانست يك تيم آفريقايي را به جايگاههاي اول تا سوم جام باشگاههاي جهان در سال 2006 برساند.
يكي ديگر از ركوردهاي جالب مانوئل در الاهلي به جا گذاشتن ركورد 55 بازي بدون شكست با اين تيم است. او همچنين با الاهلي توانست داربيهاي بزرگ مصر از جمله بازي مقابل الزمالك را بارها فتح كند.
همچنين اين نكته هم جالب است كه در زماني كه لوئيس فيليپه اسكولاري ازتيم ملي پرتغال جدا شده بود، مانوئل خوزه در آستانه توافق با فدراسيون فوتبال پرتغال براي پذيرفتن هدايت تيم ملي اين كشور بود اما مسئولان پرتغالي در نهايت با كارلوس كيروش سرمربي كنوني ايران به توافق رسيدند.
مانوئل خوزه كه در سال 2011 بار ديگر به الاهلي بازگشته بود، در جريان بازي جنجالي اين تيم مقابل الزمالك كه به درگيري ميان تماشاگران دو تيم و كشته شدن شمار زيادي از تماشاگران منجر شد از فوتبال مصر خداحافظي كرد و در مصاحبهاي گفت سياست فوتبال را در مصر خراب كرده است.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
ارسالها: 8967
#265
Posted: 6 Jul 2012 10:31
همایون خان سر طلایی
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
ارسالها: 1404
#266
Posted: 7 Jul 2012 15:32
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرين امروز بعدازظهر پرسپوليس در غياب غلامرضا رضايي برگزار شد.
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در نوبت بعدازظهر امروز از ساعت 18:10 دقيقه در ورزشگاه درفشيفر آغاز شد. در اين تمرين ابتدا بازيکنان به آقا وسط پرداختند و سپس در 4 گروه 5 نفره به مدت دو وقت 10 دقيقهاي به کارهاي هوازي در عرض و طول زمين تمرينات خود را ادامه دادند.
در مرحله بعدي به پاسکاري تک ضرب و سپس فوتبال با يک دروازه بزرگ و 2 دروازه کوچک در نيمه زمين در قالب دو تيم بنفش و سفيد پرداختند.
* حدود 250 هوادار در تمرين امروز ديده ميشد، آنها به شدت کريمي را تشويق کردند.
* گروه آناليز سرمربي پرسپوليس نيز امروز از روي سکوها از تمرين فيلمبرداري کرد.
* ژوزه در 40 دقيقه تمرين کنار زمين نظارهگر بود و فقط به يادداشتبرداري پرداخت و سپس در فوتبال دستهگرمي در نقش داور بود و هر لحظه که احساس ميکرد، بازيکنان اشتباه کردند، بازي را نگه ميداشت و به آنها تذکري جدي ميداد.
سرمربي پرسپوليس به کريم انصاريفرد در خصوص حرکتش در محوطه 18 قدم، محسن بنگر به بازي سازيش از دفاع به حمله و به محمد نوري بابت دادن پاسهاي پشت دفاع تذکراتي داد.
وي همچنين از سوسا ميخواست که بيشتر در ميان زمين درگير شود و به مهاجمان حريف اجازه خودنمايي ندهد.
* فريادهاي ژوزه در تمرين امروز نيز در نوع خود بسيار جالب بود.
* غلامرضا رضايي به دليل مصدوميت در رختکن کار خود را دنبال کرد.
* در صحنهاي محسن بنگر برخورد شديدي با فشنگچي داشت. همين موضوع باعث شد تا خوزه بالاي سر او بيايد و موهاي او را به شوخي بکشد که موجب خنده ساير بازيکنان شد.
* در ميانه تمرين ژوزه که در ابتداي کار از عملکرد بازيکنان چندان راضي نبود، تمرين را نگه داشت و به مدت 10 دقيقه با بازيکنان طبق يادداشتهايي که کرده بود به گفتوگو پرداخت. در اين ميان کريمي و مهدويکيا نيز دقايقي صحبت کردند.
* 2 هوادار خانم نيز به صورت يواشکي به داخل ورزشگاه درفشيفر آمده بودند که پس از دقايقي توسط ماموران حراست ورزشگاه به بيرون هدايت شدند.
* يکي از دستياران خوزه به دليل کمبود بازيکن مجبور شد که در فوتبال دستهگرمي به ميدان برود.
* ژوزه به بازيکنان هشدار ميداد که بايد با دو پاي خود به توپ ضربه بزنند و در هنگام فوتبال بايد پاسهاي بيشتري را با هدايت توپ به يکديگر بدهند.
* در فوتبال دستگرمي ژوزه آنقدر به بازيکنان تاکيد داشت که بالاخره براي هر زدن گل بازيکنان حداقل 35 ضربه پاس به يکديگر ميدادند. اين موضوع باعث شد تا سرمربي پرسپوليس در انتهاي تمرين براي بازيکنان دست بزند و از آنها تشکر کند. اين نوع تمرين شبيه فوتبال بارسلونا بود که بازيکنان زير لبي با يکديگر صحبت ميکردند و ميگفتند امروز بارسلونا شدهايم.
* هواداران پلاکاردي با خود با عکس کريمي، رويانيان و مهدويکيا به ورزشگاه آوردند که روي آن نوشته شده، مدير بالياقت، جادوگر با صداقت و پرسپوليس با غيرت.
* حميد درخشان نيز در تمرين امروز پرسپوليس حضور داشت.
* تمرين امروز پرسپوليس ساعت 19:30 به پايان رسيد.
ﺍﺯ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﻢ ﺭﺍﺿﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ . . .
ﻭﻟﯽ ...
ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ﻧﯿﺴﺘﻢ . . . .
ویرایش شده توسط: roohiiii
ارسالها: 8967
#268
Posted: 18 Jul 2012 04:19
تـاریــخ پـرسپـولیـس
پرسپوليس با 14 قهرماني پرافتخارترين تيم ايران
مرجع خبري پرسپوليس : فوتبال در ایران درحالی یکصد و ششمین سال فعالیش را تجربه میکند که در این سالها تنها 31 دوره مسابقات لیگ آنهم با پنج نام مختلف برگزار شده است.
تاریخ شروع فوتبال در ایران، به بیش از یک قرن پیش باز میگردد، زمانی که گروهی انگلیسی برای اکتشاف نفت در جنوب ایران عازم کشورمان شدند و پس از حفر اولین چاه نفت در شهر "مسجد سلیمان" استان خوزستان به سال 1286، به ساخت نخستین ورزشگاه در این شهر مبادرت ورزیدند تا فوتبال در ایران آغاز شود.
در آن سال وزیرمختار انگلیس در ایران به منظور ایجاد حس رقابت در بازیکنان و جنبه رسمی دادن به بازیها، پیشنهاد برگزاری جامی را طرح کرد که در نهایت نخستین دوره رسمی آن، همان سال با حضور تیمهای انگلیسی و بدون بازی دادن به ایرانیها انجام شد. البته در سالهای 1287 تا 1295 کریم زندی به عنوان نخستین فوتبالیست ایران، در آن تیمها بازی کرد.
چندی بعد همین اتفاق در "بوشهر" رخ داد. شهروندان انگلیسی در اوقات فراغت با هیجان رودرروی تیمهای محلی کشورمان میایستادند، رقابتهایی که بیشتر حالت تفریحی داشت. این رشته مهیج به تدریج در شهرهای دیگر ایران از جمله بندرانزلی و بندرعباس توسعه پیدا کرد و در ادامه توجه جوانان شهرهای آبادان و مشهد را به سوی خود جلب کرد.
قبل از شروع جنگ جهانی اول 1914(1293 شمسی) فوتبال در مدرسه آلمانیها بازی میشد. نخستین تیم فوتبال در پایان دوره قاجاریه 1919(1298 شمسی) و برای قدردانی از کوششهای برادران سردارخان که تحصیلکرده بلژیک بودند و در امر بسط و گسترش فوتبال نقش داشتند، تشکیل شد. بازیکنان معروف آن تیم "برادران مفتاح"، "اکبر توفان"، "پان اسدالله"، "رضا والی کلانتری"، "هراند گالوستیان" و" گالیک هاراتونیان" بودند.
تا سال 1299 فوتبال به صورتی پراکنده و کاملا ابتدایی در زمینهای حاشیه تهران بازی میشد اما در سال 1300 با تشکیل انجمنی با نام انجمن ترقی و ترویج فوتبال، فعالیت این ورزش در پایتخت جنبه رسمیتر پیدا کرد. بعد از خاتمه جنگ، کالج آمریکاییها در تهران یا همان دبیرستان البرز به آموزش فوتبال پرداخت. همچنین مسابقاتی بین اعضای سفارتخانههای اروپایی در ایران صورت میگرفت. در سال 1308 هم نخستین بازی خارجی فوتبال با تیم بادکوبه شوروی در تهران برگزار شد.
"ابوالفضل صدری"، رئیس سازمان وقت ورزش افراد را به تشکیل تیمهای آزاد در تهران تشویق و ترغیب کرد و حتی برای برندگان رقابتهای داخلی جوایزی در نظر گرفت. از سال 1312 فوتبال پیشرفتهای زیادی داشت که در این راستا در سال 1313 انجمن ملی تربیت بدنی و پیشاهنگی تشکیل شد تا متصدی اداره امور تربیت بدنی و ورزش در خارج از مدارس باشد. این مسئله باعث شد تا سال 1315 تعداد تیمهای فوتبال فعال در ایران به 367 تیم در 26 استان و شهرستان برسد.
چندی بعد "حسین صدقیانی" که برای ادامه تحصیلات عالیه به ترکیه رفته بود، به تیم فنرباغچه این کشور و سپس "راپیدوین اتریش" ملحق شد. وی در سال 1316 و پس از بازگشت به ایران، موسس یک تیم در شهر مقدس مشهد شد. صدقیانی از جمله اولین کسانی بود که در اروپا با فوتبال مدرن و نوین آشنا شده بود. وی پس از بازگشت به ایران مسئول آموزش و گسترش فوتبال شد و به انتقال تجربه و دانش روز فوتبال جهان به جوانان علاقمندی که تشنه یادگیری صحیح این رشته ورزشی بودند، پرداخت. از جمله اقدامات صدقیانی میتوان به تشکیل تیم ملی و اعزام آن به افغانستان اشاره کرد
سال 1318 را میتوان یکی از نقاط عطف ورزشی به ویژه فوتبال در ایران دانست زیرا ورزشگاه امجدیه در این سال تکمیل شد و به شکلی در آمد که امروز وجود دارد. البته آنطور که به نظر میرسد تیم منتخب اتحادیه کارگران تحت عنوان تیم تهران اولین سفر برون مرزی که جنبه غیررسمی داشت را به "بادکوبه" شوروی انجام داد. در مجموع حاصل سه بازی فوتبالیستهای آن موقع کشورمان، سه شکست پیاپی با نتایج 4 بر یک، 3 بر صفر و 2 بر صفر بود.
البته برگزاری مسابقات فوتبال در اواسط دهه 30 و در حدود سال 1334 در قالبی متمرکز آغاز شد، زیرا در آن زمان فوتبال ایران با ساختاری به نام لیگ یا مسابقات باشگاهی غریبه بود و فوتبال تنها در شکل مسابقات استانی و یا رقابت بین قهرمانان استانها در سراسر کشور انجام میشد.
شاید یکی از قدیمیترین مسابقاتی که در تاریخ فوتبال ایران به ثبت رسیده است، دیدارهای متمرکزی بود که در سال 1339 شمسی برگزار و با قهرمانی شاهین آبادان به پایان رسید. این رقابتها در 6 گروه برگزار شد و تیمهای برتر هر گروه به دیدارهای پایانی راه یافتند اما چون اکثریت تیمهای حاضر در این مسابقات منتخب استانها بودند، نمیتوان نام آن را رقابتهای باشگاهی یا لیگ نهاد. دوسال بعد دارایی فاتح چنین تورنمنتی شد و در سالهای 1346 و 1347 پاس در این مسابقات به مقام نخست دست یافت.
البته آمارنویسان فوتبال ایران، سال 1349 را سال آغاز فوتبال باشگاهی ایران میدانند، مسابقاتی که در زمان ریاست مصطفی مکری برای اولین بار جنبه رقابتهای باشگاهی را به خود گرفت زیرا تمام تیمهای حاضر در آن باشگاهی بودند. تاج یا همان استقلال پیشین قهرمان آن دوره نام گرفت ولی یک سال بعد پرسپولیس موفق به فتح این جام شد تا قهرمانان مسابقات تیمهای سرخابی تهران باشند.
تجربه برگزاری این مسابقات، توجه بیشتر مردم به رشته ورزشی فوتبال، گسترش این رشته ورزشی در زمینهای خاکی مناطق مختلف تهران و شهرهای دیگر و همچنین افزایش امکانات ابتدایی برای این ورزش در نقاط مختلف کشور، زمینه ایجاد مسابقات معتبری به نام تخت جمشید را در فوتبال ایران فراهم کرد.
این رقابتها از سال 1352 به صورت رسمی آغاز شد تا فوتبال باشگاهی ایران وارد مرحله جدیدی از برنامهریزی و انضباط اجرایی شود اما با شکلگیری انقلاب شکوهمند اسلامی، آخرین دوره آن در سال 1357 نیمه تمام باقی ماند. به علت جنگ تحمیلی تا 1368 مسابقات فوتبال در ایران، جنبه متمرکز در هر استان را داشت. پس از 11 سال، فوتبال باشگاهی ایران با نام "لیگ قدس" که تنها یک سال دوام داشت، مجددا شروع به کار کرد.
از سال 1370 فوتبال باشگاهی ایران دوره 10 سالهای را با نام "لیگ آزادگان" سپری کرد اما در دوران ریاست صفایی فراهانی بر فدراسیون فوتبال و آغاز دهه 80، فوتبال ایران برای حرفهای شدن با تغییرات بسیاری مواجه شد که مهمترین آن تغییر عنوان مسابقات لیگ به "لیگ برتر" بود، لیگی که در فصل 91-92 دوازدهمین دوره آن برگزار میشود.
از سال 1349 تا به امروز در فوتبال باشگاهی ایران، پرسپولیس با 14 قهرمانی (نه لیگ - پنج جام حذفی) سرآمد دیگر تیمهاست. استقلال با 13 قهرمانی (هفت لیگ - شش جام حذفی) و سپاهان هفت قهرمانی (چهار لیگ - سه جام حذفی) در ردههای دوم و سوم قرار گرفتهاند و تیمهای پاس پنج قهرمانی (همگی در لیگ)، سایپا چهار قهرمانی (سه لیگ - یک جام حذفی)، ملوان سه قهرمانی (همگی جام حذفی)، ذوبآهن اصفهان دو قهرمانی (همگی در جام حذفی)، صباباتری دو قهرمانی (یک جام حذفی - یک جام در جام ایران) و شاهین اهواز، بهمن تهران، برق شیراز و فجرسپاسی همگی یک قهرمانی در جام حذفی عناوین بعدی را از آن خود کردهاند
تاریخچه کامل قهرمانان ادوار مختلف رقابتهای لیگ برتر باشگاههای ایران و آقای گلهای مختلف این مسابقات را در زیر ملاحظه میکنید
لیگ منطقهای:
1349: تاج (استقلال) - آقای گل: حسین کلانی از پرسپولیس با هفت گلزده
1350: پرسپولیس تهران - آقای گل: حسین کلانی و صفر ایرانپاک هر دو از پرسپولیس با 11 گلزده
جام تخت جمشید:
1352: پرسپولیس تهران - آقای گل: غلامحسین مظلومی از تاج (استقلال) با 15 گلزده
1353: تاج (استقلال) - آقای گل: غلامحسین مظلومی از تاج (استقلال) و عزیز اسپندار از ملوان با 10 گلزده
1354: پرسپولیس تهران - آقای گل: نادر نورایی از هما با 18 گلزده
1355: پاس تهران - آقای گل: غلامحسین مظلومی از تاج (استقلال) با 19 گلزده
1356: پاس تهران - آقای گل: عزیز اسپندار از ملوان بندرانزلی با 16 گلزده
1357: این دوره به علت انقلاب شکوهمند اسلامی ناتمام ماند - آقای گل: حسین فرکی از پاس با هفت گلزده ( تا پیش از لغو مسابقات)
لیگ قدس:
1368-69: استقلال تهران - آقای گل: محمد احمدزاده از ملوان با 16 گلزده
مسابقات جام آزادگان:
1370: پاس تهران - آقای گل: فرشاد پیوس از پرسپولیس با 11 گلزده
1371: پاس تهران - آقای گل: جمشید شاه محمدی از کشاورز با 11 گلزده
1372: سایپای تهران - آقای گل: عباس سیمکانی از ذوب آهن با 17 گلزده
1374: سایپای تهران - آقای گل: فرشاد پیوس از پرسپولیس با 20 گلزده
75 - 1374: پرسپولیس - آقای گل: محمد مومنی از پلی اکریل اصفهان با 19 گلزده
76 - 1375: پرسپولیس - آقای گل: علی اصغر مدیرروستا از بهمن با 18 گلزده
77 - 1376: استقلال تهران - آقای گل: حسین خطیبی از شهرداری تبریز با 15 گلزده
78 - 1377:پرسپولیس - آقای گل: عبدالجلیل گل چشمه از ابومسلم و کورش برمک از تراکتورسازی با 11 گلزده
79 - 1378: پرسپولیس - آقای گل: مهند المهدی از صنعت نفت آبادان با 15 گلزده
80 - 1379: استقلال تهران - آقای گل: رضا صاحبی از ذوب آهن اصفهان با 14 گلزده
تیمهای برتر اداوار مختلف لیگ برتر:
81 - 1380: پرسپولیس - آقای گل: غلامرضا عنایتی از ابومسلم با 17 گلزده
82 - 1381: سپاهان اصفهان - آقای گل: ادموند بزیک از سپاهان با 12 گلزده
83 - 1382: پاس تهران - آقای گل: علی دایی از پرسپولیس با 16 گلزده
84 - 1383: فولادخوزستان - آقای گل: غلامرضا عنایتی از استقلال با 20 گلزده
85 - 1384: استقلال - آقای گل: غلامرضا عنایتی از استقلال با 21 گلزده
86 - 1385: سایپای کرج - آقای گل: عرفان اولروم از ابومسلم و مهدی رجبزاده از ذوب آهن با 17 گلزده
87 - 1386: پرسپولیس - آقای گل: محسن خلیلی از پرسپولیس و هادی اصغری از راه آهن با 17 گلزده
88 - 1387: استقلال - آقای گل: آرش برهانی از استقلال با 21 گلزده
89 - 1388: سپاهان اصفهان - آقای گل: عمادرضا از سپاهان با 19 گلزده
90 - 1389: سپاهان اصفهان - آقای گل: رضا نوروزی از فولادخوزستان با 24 گلزده
91 - 1390: سپاهان اصفهان - آقای گل: کریم انصاریفرد از سایپا با 21 گلزده
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
ارسالها: 8967
#270
Posted: 19 Jul 2012 07:14
تیم فوتبال پرسپولیس در میان تیمهای باشگاهی ایران با ۹ عنوان قهرمانی در لیگ و پنج عنوان فتح جام حذفی و در مجموع با چهارده عنوان قهرمانی، پرافتخارترین تیم باشگاهی تاریخ ایران است.
پرسپولیس تنها تیمی است که در همه ادوار لیگ حاضر بوده است؛ در ضمن محمود یاوری، نخستین گل تاریخ لیگ را در سال ۴۹ به ثمر رساند
پرسپولیس در لیگ ۷۳ با نتیجه ده بر یک، شاهین بوشهر را شکست داد که بیشترین اختلاف گل ثبت شده در یک بازی لیگ است.
بردهای پیدرپی در لیگ که پرسپولیس در فصل ۷۷ لیگ آزادگان با ۱۴ برد متوالی این رکورد را بر جای گذاشت.
شمار بازیهای متوالی بدون باخت در لیگ که مربوط به پرسپولیس در فاصله سالهای ۵۰ تا ۵۳ است.
بهرام مودت سنگربان پرسپولیس در فصل ۵۴ به مدت ۸۴۴ دقیقه دروازه خود را بسته نگه داشت که هنوز این رکورد شکسته نشده است.
محمود خوردبین، سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس به همراه سرخپوشان تهرانی جام قهرمانی هفتمین دوره لیگ برتر را بالای سر برد تا صاحب رکورددار قهرمانی سرپرست تاریخ لیگ شود.
علي پروين پرسپولیسی با سه و امير قلعه نوعي با چهار مقام قهرماني، پرافتخارترين مربيان تاريخ ليگ هستند.(تنها نقطه اشتراک)
-----------------------
آقای گل سال 1349: حسین کلانی از پرسپولیس با هفت گل زده
آقای گل سال 1350: حسین کلانی و صفر ایرانپاک هر دو از پرسپولیس با یازده گل زده
آقای گل سال 1370: فرشاد پیوس از پرسپولیس با یازده گل زده
آقای گل سال 1374: فرشاد پیوس از پرسپولیس با بیست گل زده
آقای گل سال 1382: علی دایی از پرسپولیس با شانزده گل زده
آقای گل سال 1386: محسن خلیلی از پرسپولیس و هادی اصغری از راه آهن با هفده گل
-----------------------
پرسپولیس؛ برنده لیگ سالهای: 1350 - 1352 - 1354 - 1374 - 1375 - 1377 - 1378 - 1380 - 1386
... و این داستان ادامه دارد
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم