انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 32 از 192:  « پیشین  1  ...  31  32  33  ...  191  192  پسین »

Sports News | اخبار ورزشی


مرد

 
پیروزی ملی‌پوشان آلمان بر انگلیس در استادیوم ویمبلی
دوئل میان تیم‌های ملی فوتبال آلمان و انگلیس همواره از جذابیت برخوردار است، چه در چارچوب تورنمنتی بین‌المللی و چه در قالب دیداری آزمایشی. تازه‌ترین نبرد دو تیم در استادیوم ویمبلی با موفقیت آلمان خاتمه یافت

free photo hosting
شامگاه سه‌شنبه (۱۹ نوامبر / ۲۸ آبان) تیم ملی فوتبال آلمان در آخرین دیدار خود در سال جاری میلادی (۲۰۱۳) به مصاف انگلیس، یکی از رقیبان دیرینه خود رفت.
این دیدار آزمایشی که در حضور بیش از ۸۵ هزار تماشاگر در استادیوم اسطوره‌ای ویمبلی لندن برگزار شد، با پیروزی یک بر صفر ملی‌پوشان آلمان خاتمه یافت.
یواخیم لوو، سرمربی آلمان، پس از این دیدار از نتیجه‌ی به‌دست آمده ابراز خشنودی کرد، اما در عین حال گفت: «ما باید گل دوم را هم به ثمر می‌رساندیم و نتیجه بازی را قطعی می‌کردیم. این نکته‌ای است که از آن ناراضی هستم.»
وی افزود: «با وجود این باید بگویم که تسلط ما بر توپ و بازی بسیار خوب بود و تمامی بازیکنان به وظایف دفاعی خود عمل کردند. به همین خاطر هم حس نمی‌کردم که تیم انگلیس توان پشت سرگذاشتن ما را داشته باشد.»
تیم ملی آلمان در این دیدار شمار زیادی از ستارگان و مهره‌های کلیدی خود را در خدمت نداشت، اما با وجود این تیم برتر میدان بود. تک‌گل این دیدار را پر مرتس‌آکر، مدافع ‌بلندقد و کارکشته آلمان در دقیقه ۳۹ بازی به ثمر رساند.
مرتس‌آکر که خود در باشگاه آرسنال لندن توپ می‌زند، در دیدار مقابل انگلیس بازوبند کاپیتانی را بر بازو داشت. این ۹۵مین بار بود که او با پیراهن تیم ملی آلمان پا به میدان می‌گذاشت.

بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
صعود فرانسه، پرتغال، کرواسی و یونان به جام جهانی فوتبال
تیم‌های ملی فوتبال فرانسه، پرتغال، کرواسی و یونان توانستند دیدارهای برگشت پلی‌آف جام جهانی ۲۰۱۴ را که در برزیل برگزار می‌شود، با موفقیت پشت سر گذارند و به جمع حاضران در دور نهایی بپیوندند.

print screen windows xp
شامگاه سه‌شنبه (۱۹ نوامبر / ۲۸ آبان) دیدارهای برگشت پلی‌آف جام جهانی ۲۰۱۴ برای مشخص شدن چهار تیم باقیمانده از اروپا برگزار شد.
یکی از پرهیجان‌ترین پیکارها رویارویی تیم‌های ملی سوئد و پرتغال بود که همزمان دوئل زلاتلان ابراهیمویچ و کریستیانو رونالدو، فوق‌ستاره‌های دو تیم، محسوب می‌شد. دیدار رفت میان دو تیم در لیسبون با پیروزی یک بر صفر پرتغال به پایان رسیده بود.
در دیدار برگشت در سوئد نیز تیم پرتغال توانست بر میزبان خود با نتیجه ۳ بر ۲ پیروز شود و بلیت ورود به دور نهایی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل را کسب کند.
چهره‌ی درخشان این دیدار کریستیانو رونالدو، کاپیتان و ستاره‌ی پرتغال بود که هر سه گل تیمش را به ثمر رساند. در خور توجه آنکه دو گل سوئد نیز توسط ابراهیمویچ به ثمر رسید، اما او نیز نتوانست منجی سوئد شود و ناکامی دیدار رفت را جبران کند.



screen shot pc

کریستیانو رونالدو (پیراهن قرمز) و زلاتان ابراهیمویچ، ستارگان پرتغال و سوئد
تیم ملی فرانسه نیز که در دیدار رفت با نتیجه ۲ بر صفر از اوکراین شکست خورده بود، ناممکن را ممکن ساخت و با سه گل در استادیوم عظیم پاریس صعود خود به دور نهایی جام جهانی را مسجل ساخت.
تیم یونان نیز موفق شد پس از پیروزی ۳ بر یک در دیدار رفت مقابل رومانی، دیدار برگشت در بخارست را با تساوی یک بر یک به پایان برد و جواز راهیابی به دور نهایی را کسب کند.
پس از سال‌های ۱۹۹۴ و ۲۰۱۰ این سومین بار است که یونان در دور نهایی جام جهانی فوتبال حضور می‌یابد.
تیم کرواسی نیز پس از تساوی بدون گل در دیدار رفت در خاک ایسلند توانست با دو گل دیدار برگشت در زاگرب را به پایان رساند. ماریو منزوکیچ و داریو سرنا گل‌های کرواسی را در این دیدار به ثمر رساندند.
در دوئل‌های قاره آفریقا برای کسب بلیت حضور در دور نهایی جام جهانی نیز تیم‌های غنا و الجزایر به موفقیت دست یافتند.
در حال حاضر ۳۰ تیم از ۳۲ تیم شرکت‌کننده در دور نهایی جام جهانی مشخص شده‌اند: برزیل (میزبان)، ژاپن، ایران، استرالیا، کره‌جنوبی، هلند، ایتالیا، ایالات متحده آمریکا، کاستاریکا، آرژانتین، بلژیک، سوئیس، آلمان، کلمبیا، بوسنی و هرزگوین، روسیه، انگلیس، اسپانیا، شیلی، اکوادور، هندوراس، نیجریه، ساحل عاج، غنا، کامرون، الجزایر، فرانسه، پرتغال، کرواسی و یونان
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
گزارش فیفا از انتخابی جام‌جهانی در آسیا: ایران ِ موثرترین، مدیون جادوی گوچی

print screen windows
فدراسیون جهانی فوتبال در گزارشی از رقابت‌های انتخابی جام ملت‌های آسیا گل رضا قوچان‌نژاد به کره‌ جنوبی را "جادوی این بازیکن" توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رقابت‌های انتخابی جام‌جهانی 2014 برزیل در آسیا خیلی زودتر از قاره‌های دیگر به پایان رسید و چهار تیم ایران، کره‌جنوبی، ژاپن و استرالیا موفق شدند جواز حضور در بیستمین دوره جام‌جهانی را به دست آورند.

سایت فیفا در گزارشی به بررسی رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2014 در قاره آسیا پرداخت و نوشت:

"رقابت‌های طولانی‌مدت انتخابی جام‌جهانی 2014 در قاره آسیا دو سال و پنج ماه به طول کشید. 43 تیم در این رقابت‌های بزرگ حضور داشتند و در مجموع 116 بازی برگزار شد. همانطور که از قبل پیش‌بینی می‌شد ژاپن و کره‌جنوبی توانستند به جام‌جهانی صعود کنند. استرالیا سومین صعود پیاپی خود را به جام‌جهانی جشن گرفت و ایران با هدایت کارلوس کی‌روش توانست پس از یک دوره غیبت دوباره به جام‌جهانی 2014 برگردد. البته نحوه صعود این چهار تیم به جام‌جهانی متفاوت بود. ژاپن با هدایت آلبرتو زاکرونی عملکرد با ثباتی از خود به نمایش گذاشت و یک بازی مانده به پایان رقابت‌ها صعودش به جام‌جهانی را قطعی کرد. استرالیا برای صعود به جام‌جهانی به درد سر افتاد و با گل دقایق پایانی جاش‌ کندی برابر عراق توانست بلیت جام‌جهانی را نهایی کند. در دیگر گروه ایران و کره‌جنوبی رقابت فشرده‌ای برای صعود به جام‌جهانی داشتند. ایران با این که بازی‌های خود را خیلی خوب شروع نکرد، در ادامه توانست با قدرت بازی‌ها را به اتمام برساند و با کسب 3 پیروزی پیاپی به عنوان صدر‌نشین راهی برزیل شود. کره‌جنوبی در حالی که بازی آخر خانگی خود را برابر ایران باخت اما به دلیل گل زده بهتر نسبت به ازبکستان توانست هشتمین صعود پیاپی خود به جام جهانی را جشن بگیرد."

فیفا در ادامه به بررسی 5 اتفاق بسیار مهم در انتخابی جام‌جهانی در قاره آسیا پرداخت که یک مورد به درخشش خیره کننده رضا قوچان‌نژاد اختصاص داشت. فیفا درباره مهاجم تیم ملی ایران نوشت:‌ "ایران در حالی در بازی آخر خود برابر کره‌جنوبی به میدان رفت که 4 سال قبل با تساوی برابر این تیم در بازی آخر خود از رسیدن به جام‌جهانی باز‌مانده بود اما در این بازی شرایط فرق می‌کرد. ایران باید صعودش به جام‌جهانی را مدیون رضا قوچان‌نژاد بداند که در یک لحظه با جادوی خود ایران را به جام‌جهانی رساند؛ در حالی که ایران در بازی برابر کره‌جنوبی بازی دفاعی را به نمایش می‌گذاشت، رضا قوچان نژاد موفق شد در یک لحظه همه چیز را تغییر دهد و ایران را به گل پیروزی‌بخش در این دیدار و صعود به جام‌جهانی 2014 برساند."

سایت فیفا در ادامه بهترین گفته مربیان در انتخابی جام‌جهانی را به گفته کارلوس کی‌روش اختصاص داد که گفته بود:‌ "هدف ما این است که یک گام رو به جلو برداریم و خودمان را به سطح تیم‌هایی چون ژاپن و کره‌جنوبی برسانیم و بتوانیم جای خود را در میان بزرگان آسیا باز کنیم."

سایت فیفا همچنین درباره دو آمار منحصر به فرد در انتخابی جام‌جهانی نوشت:‌ "ایران با زدن تنها 8 گل در انتخابی جام جهانی موثر‌ترین نتایج را کسب کرده است. همچنین ژاپن با داشتن 14 بازیکن لژیونر در بازی برابر استرالیا که با تساوی یک بر یک به پایان رسید، بیشترین تعداد لژیونر را در بین تیم های آسیایی به خود اختصاص داد."

برترین گلزنان:

شین‌جی اوکازاکی (ژاپن) 8 گل

لی چونگ وینگ (ویتنام) و حسن محمود (اردن) 7 گل
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
اروگوئه به جام‌جهانی راه یافت

print screen
بعد از تساوی بدون گل اروگوئه و اردن، نام آخرین تیم راه‌یافته از آمریکای جنوبی به جام‌جهانی ۲۰۱۴ مشخص شد.
در دور برگشت بازی‌ها پلی‌آف بین قاره‌ای جام جهانی ۲۰۱۴، امروز (پنج‌شنبه ۲۱ نوامبر) تیم ملی اروگوئه در خانه خود برابر اردن با تساوی بدون گل رسید.
اما پیروزی ۵ بر ۱ اروگوئه در بازی رفت، که هفته پیش انجام شد منجر به پیروزی این تیم مقابل اردن شد.
بنابر این اروگوئه به عنوان پنجمین نماینده آمریکای جنوبی و آخرین تیم مرحله انتخابی راهی جام جهانی شد.
این نماینده آمریکای جنوبی که اکنون در رده بندی فیفا در رتبه ششم جهان قرار دارد، دارای سابقه درخشانی در تاریخ مسابقات جام جهانی است.
اروگوئه تاکنون دو بار در سال های ۱۹۳۰ و ۱۹۵۰ قهرمان جام جهانی شده است و در آخرین دوره از این مسابقات که در آفریقای جنوبی برگزار شد، به مرحله نیم نهایی رسید.
اما مردان اسکار تابارز، سرمربی، به خاطر تفاضل گل کمتر نسبت به اکوادور نتوانستند به طور مستقیم به جام جهانی صعود کنند.
به همین دلیل می‌بایست با اردن که ازبکستان را شکست داده بود، برای برگزاری یک بازی رفت و برگشت وارد مذاکره می‌شدند.
هرچند با وجود لوئیز سوارز، مهاجم لیورپول و کاوانی، مهاجم ۵۵ میلیون پوندی پاری سن ژرمن، احتمال آن می‌رفت که کاملا بتوانند از پس حریف خاورمیانه‌ای خود برآیند.
اردن که هیچگاه به مرحله نهایی مسابقات جام جهانی راه نیافته است، در رده بندی فیفا در رتبه ۶۴ قرار دارد.

بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
شکایت فیفا از سیمونیچ و تیم ملی کرواسی

screencast
فیفا علیه تیم ملی فوتبال کرواسی و یوسیپ سیمونیچ، بازیکن این تیم اقامه دعوای انضباطی کرده است.
این اقدام به دلیل رفتار سیمونیچ بعد از بازی مقابل ایسلند در چارچوب بازی‌های مقدماتی جام جهانی صورت می‌گیرد.
سیمونیچ ۳۵ ساله، از طرف شاکی کروات و به دلیل "اشاعه نفرت نژادی" به پرداخت معادل ۲۶۰۰ پوند جریمه شده است.
بعد از مسابقه فوتبال دو تیم ملی کرواسی و ایسلند که در چارچوب بازی‌های مقدماتی جام جهانی برزیل ۲۰۱۴ انجام شد، مدافع تیم کرواسی طرفداران تیم را در سر دادن شعارهایی رهبری کرده است که گفته می‌شود "ترویج دهنده نفرت نژادی" است.
یوسیپ سیمونیچ داشتن هرگونه نیت سیاسی را انکار کرد.
در عین حال شاکی کروات می‌گوید که سیمونیچ از اینکه این شعار مورد استفاده هواداران حزب نازی در زمان جنگ دوم جهانی بوده، اطلاع داشته است.
فیفا برای گرفتن تصمیم نهایی منتظر گزارش مقامات مسئول مسابقه و ناظران "فوتبال ضد نژاد پرستی" در اروپاست.
یک سخنگو به بی‌بی‌سی گفت: "شکایت‌ها علیه سیمونیچ به دلیل رفتارش تنظیم شده و شکایات دیگر علیه کرواسی به دلیل مدیریت نامناسب ناظران صورت گرفته است".
تصاویر ضبط شده از مسابقه سیمونیچ را در حالی نشان می‌دهد که فریاد می‌زند: "میهن" و طرفداران تیم کرواسی هم در جواب می‌گویند "آماده".
این سرود مربوط به حکومت کرواسی در زمان جنگ جهانی دوم است.
سیمونیچ در بیانیه‌ای که روز چهارشنبه صادر شد گفت: "حتا فکر اینکه کسی بتواند مرا در متن اشاعه نفرت یا خشونت قرار دهد وحشتناک است".
او در ادامه گفت: به عنوان یک کروات متولد استرالیا کشورم را با مفاهیم عشق، ملایمت و تقلای مثبت مربوط می‌دانم و هر آنچه که در زمین فوتبال انجام دادیم در در جهت تصاحب جایگاهمان در جام جهانی برزیل ۲۰۱۴ بوده است."
این سرود پیش‌تر هم به همراه سلام نازی توسط هواداران تیم کرواسی خوانده و با تنبیهاتی از طرف فیفا و یوفا مواجه شده بود.
بلافاصله بعد از بازی روز سه‌شنبه سیمونیچ گفه بود: " بعضی‌ها باید کمی تاریخ بخوانند؛ من هراسی ندارم؛ من از کرواسی حمایت می‌کنم از وطنم؛ اگر کسی مخالفتی داره مشکل خودشه".
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
کاپیتانِ عصبانی/ AFC از اعتبار ما سو استفاده کرد





جواد نکونام بعد از عدم دریافت جایزه بسیار ناراحت و عصبی به نظر می رسید تا حدی که با اکثر رسانه ها مصاحبه نکرد و فقط در اظهارات کوتاهی جایزه را حق خودش دانست و از اینکه بازیکن چینی برنده جایزه ای اف سی شد ابراز تعجب کرد
او گفت اگر می دانست جایزه را قرار است به چین بدهند اصلا به مالزی نمی آمد ، وی همچنین حضور نامزد ایرانی را در کاندیدا های کنفدراسیون آسیا ، سوء استفاده ی این نهاد از اعتبار بازیکنان ایرانی دانست
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
بهترین بازیکنان آسیا از ابتدا تاکنون



اين جايزه از سال 1994 به صورت رسمي اهدا شد که نام رسمي آن «جايزه بازيکن سال – سانيو – کنفدراسيون فوتبال آسيا » است. قبل از 1994 اين جايزه در چند دوره بطور غيررسمي اهدا مي‌شد



بازيکن سال فوتبال آسيا در واقع جايزه‌اي است که به بهترين بازيکن قاره داده مي‌شود. اين جايزه از سال 1994 به صورت رسمي اهدا شد که نام رسمي آن «جايزه بازيکن سال – سانيو – کنفدراسيون فوتبال آسيا » است. قبل از 1994 اين جايزه در چند دوره بطور غيررسمي اهدا مي‌شد و برندگان جوايز 1988 تا 1993 از سوي فدراسيون بين‌المللي تاريخ و آمار فوتبال انتخاب مي‌شدند .

بر اساس قانون بحث‌برانگيزي که در سال 2005 وضع شد حضور در مراسم اهداي جايزه اجباري است و همين موضوع باعث مي‌شود که بازيکنان فوتبال مطرح آسيايي که در باشگاه‌هاي اروپايي بازي مي‌کنند حتي نامزد دريافت جايزه نيز نباشند.

فهرست ادوار گذشته اين انتخابات چنين است :

*سال 1988 : اولين عنوان به يک عراقي رسيد

در اين سال احمد راضي ، بازيکن مطرح پيشين فوتبال عراق و ستاره باشگاه الرشيد به خاطر درخشش در مسابقات بين‌المللي صاحب بيشترين امتيازات شد و عنوان بازيکن سال را از آن خود کرد. راضي براي اين منظور 26 امتياز کسب کرد.

*سال 1989: يک کره‌اي مرد سال شد

دومين عنوان مرد سال آسيا پس از احمد راضي به کيم جو سونگ، ستاره تکنيکي آن هنگام تيم ملي کره‌جنوبي شد.

وي که در تيم دوورويالز بازي مي کرد، براي اين منظور 38 امتياز از هيئت داوري آي.اف.سي گرفت و اين مقام را بدست آورد.

*سال 1990 : صعود يک ايراني تا پله دوم ، " فرشاد پيوس " دوم شد

سال 1990 اولين مرتبه اي بود که يک بازيکن شاخص ايراني توانست پس از 2سال برگزاري اين انتخابات جزو 3 نفر اول قرار گيرد.

اين ستاره کسي جز فرشاد پيوس نبود. مهاجم بزرگ پرسپوليس که نقش زيادي در قهرماني تيم ملي ايران در پيکارهاي آسيايي پکن داشت، پس از کيم جو سونگ (36 امتياز ، دوو رويالز) با 28 امتياز دوم شد.

در رده سوم عدنان طلياني که به همراه تيم ملي امارات در رقابت‌هاي جام جهاني 1990 ايتاليا، بازي‌هاي خوبي ارائه کرد، با 16 امتياز جاي گرفت.

*سال 1991: " عبدالصمد مرفاوي " سوم شد

در اين سال نيز يک ايراني در جمع 3 ستاره برتر سال جاي گرفت.عبدالصمد مرفاوي ، مهاجم قدرتمند و دونده وقت تيم ملي و استقلال که در قهرماني جام باشگاه‌هاي آسيا در تيم محبوب آبي‌پوش بازي کرد، مورد توجه قرار گرفت.

مرفاوي براي اين منظور 16 امتياز کسب گرفت و سوم شد. در اين دوره براي سومين مرتبه پياپي کيم جو سونگ از کره جنوبي و باشگاه دوو رويالز با 31 امتياز به مقام بهترين بازيکن قاره رسيد. چونگ يونگ هوان، هموطنش که مثل او در تيم دوورويالز بازي مي کرد، با 28 امتياز دوم شد.

*سال 1992: در اين سال انتخاب مرد سال فوتبال آسيا توسط کنفدراسيون انجام نشد.

*سال 1993: "مهدي فنوني زاده " سوم شد


در اين سال " مهدي فنوني زاده "، بازيکن ملي‌پوش بانک تجارت که به استقلال نقل مکان کرده بود، با 13 امتياز سوم شد.

در اين سال عنوان مرد سال بالاخره از دست کره‌اي ها خارج شد هر چند بازيکني ديگر از خاور دور آن را کسب کرد. کازويوشي ميورا، مهاجم تکنيکي ژاپن با وردي کاوازاکي با 30امتياز بهترين بازيکن قاره شناخته شد و يوسف الثنايان ، بازيکن عربستان و الهلال با 17 امتياز در رتبه دوم جاي گرفت.

*سال 1994: يک بازيکن از آسياي غربي مرد سال شد

در اين سال عنوان مرد سال فوتبال آسيا به «پله صحرا»‌ يا همان سعيد عويران، مهاجم تکنيکي عربستان سعودي و باشگاه الشباب رسيد. وي در گزينش کنفدراسيون آسيا صاحب بيشترين راي شد و اين عنوان را از شرق به غرب قاره آورد.

*سال 1995 : بازگشت عنوان مرد سال به خاور دور

پس از يک دوره که عنوان مرد سال فوتبال قاره به ستاره اي از ممالک شرقي رسيد، در اين دوره بازيکني از شرق بهترين بازيکن شد. ماسامي ايهارا ، ستاره تکنيکي ژاپن و باشگاه يوکوهاما مارينوس بيشترين راي را کسب کرد و به اين افتخار رسيد.

*سال 1996 :‌ اولين عنوان مرد سال براي فوتبال ايران با انتخاب "خداداد عزيزي " ، عنوان دومي براي " علی دايي "



در اين سال فوتبال ملي ايران مزد درخشش در بازي‌هاي جام ملت‌هاي 1996 آسيا در امارات را گرفت. خداداد عزيزي، بازيکن تکنيکي خط حمله ايران و باشگاه بهمن کرج ، توانست نظر هيئت داوري AFC را به خود جلب کرده و بيشترين آرا را از آن خود کند.

در اين گزينش علي دايي، مهاجم بلندقامت تيم ملي و پرسپوليس رتبه دوم را به خود اختصاص داد. اما رده سوم به کو جئونگ وون از کره جنوبي و باشگاه سئونگنام ايلهوا رسيد.

*سال 1997: " خداداد عزيزي " و " کریم باقري " ، دوم و سوم شدند

در اين سال براي دومين بار 2 ايراني در جمع 3 بازيکن اول جاي گرفتند. هر چند عنوان نخست از آن بازيکني از کشورمان نشد، اما خداداد عزيزي و کريم باقري ، به مقام دوم و سوم رسيدند.

در حالي‌که هيدتوشي ناکاتا ، بازيکن توانمند ژاپن که در تيم بلمار بازي مي‌کرد، عنوان نخست را کسب کرد.

*سال 1998: ناکاتا بازهم مرد سال آسيا، غبيت ايراني‌ها در جمع 3 نامزد برتر

در اين سال هيچ يک از بازيکنان ايراني در گروه 3 نفره برترين‌هاي آسيا جاي نگرفتند. زيرا هيدتوشي ناکاتا ژاپني بازهم مرد سال شد. پس از او فان زي‌هي از چين که در تيم کريستال پالاس انگليس بازي مي کرد و جاسم الهويدي، مهاجم تيم ملي کويت و السالميه، دوم و سوم شدند.

*سال 1999: " علي دايي " دومين طلايي ايران


در اين سال فوتبال ايران براي دومين مرتبه در تاريخ توانست عنوان مرد سال را از آن خود کند. پس از خداداد عزيزي که در سال 1996 بهترين بازيکن قاره کهن شد، علي دايي، ملي پوش ايراني که لژيونري در بوندس‌ليگا و تيم آلماني «هرتابرلين» بود،‌ به اين افتخار رسيد.

در اين سال هيدتوشي ناکاتا از ژاپن و سون ون از چين، دوم و سوم شدند.

*سال 2000: يک عنوان ديگر براي فوتبال عربستان

در اين سال بازيکني از فوتبال عربستان عنوان بهترين بازيکن قاره را از آن خود کرد. نواف تمياط که براي الهلال بازي مي کرد، در گزينش AFC اول شد. هيروشي نانامي و ريوزو موريوکا ،‌هردو از ژاپن ، دوم و سوم شدند.

*سال 2001 : فان زي‌هي براي چين افتخارآفرين شد

در اين سال فان زي‌هي از فوتبال چين عنوان مرد سال را کسب کرد. وي به لطف درخشش در تيم دندي‌يونايتد اسکاتلند و بازي در تيم کشورش ، به اين مهم رسيد.

پس از او عبداله الشيهان از عربستان و لي تاي ،ستاره تيم ليائونينگ هونگيون چين ، دوم و سوم شدند.

*سال 2002 : اونو از ژاپن اول شد

در اين سال شينجي اونو، لژيونر ژاپني تيم فاينورد رتردام هلند مزد زحمات زياد خود را با کسب مرد سال قاره گرفت.

وي بيشترين راي را کسب کرد. پس از او يونيچي ايناموتو از کشورش که در تيم فولام عضو بود، راي آورد. پله سوم نيز به آن يونگ هووان از کره جنوبي رسيد که بازيکن تيم پروجا ايتاليا بود.

*سال 2003:سومين عنوان مرد سال براي ايران" مهدی مهدوي کيا "مرد طلايي شد


پس از خداداد عزيزي و علي دايي، يک عنوان مرد سال ديگر فوتبال قاره آسيا در اين سال براي ايران بدست آمد. مهدي مهدوي کيا که در آن هنگام همراه با تيم هامبورگ آلمان در بوندس‌ليگا خوش مي‌درخشيد، بالاتر از ساير رقبا جاي گرفت و اين افتخار را کسب کرد.

پس از او تردساک چايمان از تايلند و باشگاه تروساسانا و ماکسيم ساتسکيخ از ازبکستان که براي تيم ديناموکيف بازي مي کرد، در پله دوم و سوم جاي گرفتند.

*سال 2004 : چهارمين عنوان مرد سال با افتخار‌آفريني " علي کريمي "


در اين سال علي کريمي با بازي‌هاي خوبي که در تيم الاهلي امارات انجام داد و بعد راهي بوندس‌ليگا آلمان و تيم بايرن‌مونيخ شد، نظر راي‌دهندگان را به خود اختصاص داد. اين ستاره تکنيکي توانست بالاتر از علا هبيل بحريني ( الاهلي منامه) و شونسوکه ناکامورا ، بازيکن ژاپني رجيانا ايتاليا جاي گيرد.

*سال 2005: عنوان مرد سال براي حمد المنتشري عربستاني

در اين سال بازيکني ديگر از شرق آسيا صاحب افتخار شد. حمد المنتشري که در موفقيت الاتحاد نقش بسزايي داشت، بالاتر ازهمه نامزدها ايستاد.

پس از او ماکسيم شاتسکيخ از ازبکستان و تيم ديناموکيف اوکراين و شونسوکه ناکومورا، ستاره تيم ژاپن دوم و سوم شدند.

*سال 2006:اولين عنوان مرد سال براي قطري‌ها!

براي اولين بار در جريان همه سال‌هاي که گزينش مرد سال آسيا انجام شد، بازيکني از قطر توانست در اين دوره افتخار‌آفرين شود. خلفان ابراهيم بازيکن شاخص تيم السد و ملي قطر به همين منظور بيشترين راي را کسب کرد.

اما در اين ميان نکته جالب حضور بازيکناني ديگر از کشورهاي حوزه خليج فارس در رده‌هاي دوم وسوم بود. زيرا بدر المطوي از کويت (القادسيه) و محمد شلهوب از الهلال عربستان ، در پله دوم و سوم جاي گرفتند.

*سال 2007: عنوان نخست براي يک عربستاني

در اين سال ياسر القحطاني، بازيکن الهلال عربستان در اين دوره بهترين بازيکن سال شد. يونس محمود و نشاط اکرم که همراه تيم ملي عراق در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا در مالزي خوش درخشيدند، دوم و سوم شدند.

*سال 2008: جباروف مزدش را گرفت

در اين سال سرور جباورف، بازيکن تيم ملي ازبکستان و باشگاه بنيادکار مزد درخشش فراوانش را با کسب عنوان مرد سال گرفت. پس از او اسماعيل مطر از امارات (الوحده) و سباستين سوريا بازيکن تيم القطر دوم و سوم شدند.

*سال 2009: يک عنوان ديگر براي ژاپني‌ها

در اين سال ياسوهيتو اندو توانست پس از مدت‌ها ژاپن را به عنوان برساند. او که در تيم گامبا اوزاکا بازي مي کرد، 120 امتياز گرفت. سيد محمد عدنان از بحرين و باشگاه الخور قطر با 100 امتياز شد. البته در اين عنوان کنگو ناکامورا از ژاپن که در تيم کاوازاکي فرونتال بازي کرد، با همين تعداد امتياز شريک شد.

*سال 2010 : " فرهاد مجيدي " دوم شد


در اين سال فرهاد مجيدي ، بازيکن پرسابقه ايران و استقلال با کسب 90امتياز دوم شد و پس از ساسا اوگنهنوسکي از استراليا(سئونگنام کره ، 102 امتياز) جاي گرفت.

بدر المطوي از کويت و باشگاه القادسيه با 87 امتياز سوم شد.

*سال 2011: " هادي عقيلي " دوم شد


در سال گذشته ميلادي براي دومين سال پياپي يک ايراني در جمع 3 بازيکن برتر جاي گرفت. اين ستاره کسي جز سيد هادي عقيلي، مدافع تيم ملي نبود که در العربي قطر بازي کرد و با 95 امتياز دوم شد. وي پس از سرور جباورف ازبک (100 امتياز) جاي گرفت.

رتبه سوم نيز کيسوکه هوندا از تيم زسکا مسکو و ژاپن با 87 امتياز شد.

*سال 2012:‌ " علی کريمي " دوم شد

در انتخابات AFC علي کريمي در کنار لي کيون هو از کره جنوبي و بازيکن اولسان هيونداي و ژانگ ژی حضور داشتند . لی کیون هو بازیکن تیم ملی کره‌جنوبی ، عنوان بهترین بازیکن مرد سال آسیا شد و علی کریمی دوم شد و ژانگ ژي از چین سوم شد .


در مجموع :

خداداد عزیزی : 1 بار بهترین بازیکن آسیا / 1 بار مقام دوم

علی دایی : 1 بار بهترین بازیکن آسیا / 1 بار مقام دوم

مهدی مهدوی کیا : 1 بار بهترین بازیکن آسیا

علی کریمی : 1 بار بهترین بازیکن آسیا / 1بار مقام دوم

فرشاد پیوس : دوم

صمد مرفاوی : سوم

مهدی فنونی زاده : سوم

کریم باقری : سوم

فرهاد مجیدی : دوم

هادی عقیلی : دوم




این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
رئیس فیفا شعارهای 'نژادپرستانه' هواداران رئال بتیس را محکوم کرد

print screen windows 7
هواداران رئال بتیس پس از اخراج پائولائو مدافع این تیم در بازی مقابل سویل، او را هدف شعارهای نژادپرستانه قرار دارند
سپ بلاتر، رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال، حرکات "نژادپرستانه" هواداران باشگاه رئال بتیس علیه بازیکن خودی را محکوم کرد. این اتفاق، پس از اخراج پائولائو مدافع رئال بتیس هواداران در جریان باخت چهاربر صفر این تیم مقابل سویل، رخ داد.
مدافع برزیلی بتیس سه دقیقه مانده به پایان نیمه اول بازی، روی خوزه آنتونیو ریس بازیکن سویل مرتکب خطا شد، او که پیش از این کارت زرد گرفته بود با دریافت کارت زرد دوم از زمین اخراج شد.
او شعارهای هواداران بتیس را "شرم آور" و "بسیاز زشت" توصیف کرد و در گفتگو با رسانه‌های اسپانیایی گفت:" خانواده من چه در برزیل چه در اینجا ناراحت و نگران هستند. زمانی که من در حال خارج شدن از زمین بودم متوجه شعارهای هواداران نشدم ولی بعد از بازی دوستانم ماجرا را برای من تعریف کردند."
داور بازی این رخداد را در گزارش خود نیاورده است. پس از این اتفاق، سپ بلاتر در توئیتر خود نسبت به آن واکنش نشان داد، او نوشت: "از رفتار برخی هواداران رئال بتیس علیه بازیکن خودشان رفتار نژادپرستانه منزجر شدم."
او در ادامه نوشته است: "من حرکتی را که میلیون‌ها نفر در رسانه‌ها مشاهد کردند را محکوم می‌کنم، این مسخره است که برای مقابله با نژادپرستی تیم یا بازیکنی را جریمه کرد، زمان آن فرا رسیده که جریمه‌ها و محرومیت‌های جدی تری را اعمال کرد."
روز دوشنبه باشگاه رئال بتیس، در توئیتر خود "هر گونه رفتار نژادپرستانه و خشونت را علیه بازیکن خودی و یا بازیکنان حریف را به شدت محکوم کرد."
بر اساس قانونی که فیفا در بهار امسال به تصویب رساند، در صورت مشاهده هر گونه شواهد مرتبط با نژادپرستی به آن تیم اخطار داده خواهد شد و در صورت بروز "اولین و یا حرکت کوچک نژادپرستانه" آن تیم یک بازی را بدون حضور تماشاگر برگزار کند.
در قوانین جدید آمده است: "در صورت تکرار حرکت و یا در هنگام بروز حوادثی بسیار جدی، محرومیت‌های مانند کسر امتیاز، حذف از مسابقات و سقوط به دسته پایین تر اعمال خواهد شد."
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
رئیس برگزاری المپیک ۲۰۱۶ برزیل: هر روز برای ما روز آخر است

image upload no size limit
رئیس برگزاری المپیک ریو دوژانیرو معتقد است که با توجه به تاخیر در تکمیل پروژه‌های عمرانی اصلی بازی‌های تابستانی ریو هر روز برای دولت و برگزارکنندگان "روز نهایی" است.
کارلوس نوزمان رئیس کمیته برگزاری المپیک ۲۰۱۶ گفته اطمینان دارد که شهر ریو به تعهداتی که چهار سال پیش هنگامی که امتیاز میزبانی میزبان المپیک و پاراالمپیک را به دست آورد، متعهد است و آنها را اجرایی خواهد کرد.
او گفته است: "باید به نحوی کار کنیم که انگار در فینال مسابقه‌ای هستیم. من مطمئن هستم و اعتماد دارم تمامی پروژه های عمرانی مرتبط با المپیک به موقع و بر اساس برنامه ریزی قبلی به پایان خواهد رسید."
آقای نوزمان که برای ارائه گزارش پیشرفت پروژه‌های پارالمپیک ریو به آتن سفر کرده در پاسخ به انتقاداتی که از کندی اجرای پروژه‌های المپیک می‌شود گفته است: "من فکر می کنم شرایط هر شهر با شهر دیگر فرق دارد، ما اطمینان داریم که به همراه دولت که مسئولیت ساخت و سازهای مربوط به المپیک را برعهده دارد، سر زمان مشخص شده، پروژه‌ها تکمیل خواهیم کرد."
پیشتر آژانس بین المللی مقابله با دوپینگ، مجوز آزمایشگاه دوپینگ ریو را به دلیل " تکرار اشتباهات" باطل کرده بود.
پس از اعلام خبر باطل شدن مجور آزمایشگاه دوپینگ ریو، فیفا اعلام کرد که برای آنالیز و سنجش نمونه‌های دوپینگ جام جهانی برزیل، آنها را به آزمایشگاهی در لوزان سوئیس خواهد فرستاد.
به گفته رئیس کمیته برگزاری المپیک ریو آزمایشگاه جدید تست دوپینگ ریو که گفته می‌شود در جریان المپیک و پارالمپیک توانایی تجزیه و تحلیل بیش از ۶۰۰۰ نمونه را دارد تا دو سال دیگر آماده نخواهد بود.
آقای نوزمان، در عین حال در این باره گفته است: "ما مطمئنیم که این آزمایشگاه سر موقع و برای المپیک و پارالمپیک آماده خواهد شد."
کمتر از ۱۰۰۰ روز تا آغاز المپیک ۲۰۱۶ ریو باقی مانده، ولی با توجه به ناآرامی‌های تابستان امسال در زمان برگزاری جام کنفدراسیون‌ها در برزیل، هنوز سوال‌های متعددی درباره امنیت ریو مطرح است.
معترضان خواهان تغییرات اجتماعی و سیاسی در برزیل هستند. این معترضان همچنین سوالاتی درباره نحوه هزینه کردن برای برای امنیت دو رخداد مهم ورزش جهان یعنی المپیک و جام جهانی فوتبال دارند.
آقای نوزمان که در سال ۱۹۶۴ عضو تیم ملی والیبال برزیل بوده، معقتد است که برزیلی‌ها از برگزاری المپیک در کشورشان خوشحال هستند و اطمینان می دهد که تظاهرات و درگیری‌ها مانعی بر سر المپیک نخواهد بود.
وی تاکید دارد: " این مسائل تاثیری بر آماده‌سازی ما برای المپیک نخواهد گذاشت، ما به طور کامل در این مورد اطمینان داریم."
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
۶ نفر در رابطه با تبانی در فوتبال انگلستان بازداشت شدند

screen capture software
ماموران آژانس ملی مبارزه با جرایم (ان‌سی‌ای) در بریتانیا شش نفر را در رابطه با تبانی در مسابقات فوتبال انگلستان بازداشت کرده‌اند.
گفته می‌شود دست کم سه نفر از آنها که در نقاط مختلف کشور بازداشت شده‌اند، بازیکنان فوتبال هستند.

اما آنطور که بی‌بی‌سی دریافته است، هیچیک از آنها با باشگاه‌های حرفه‌ای فوتبال مرتبط نیستند.
آژانس ملی مبارزه با جرایم می‌گوید که عملیات آنها در زمینه فعالیت‌های یک باند تبانی و شرط بندی غیر قانونی متمرکز بوده است.
این آژانس همچنین گفته است که به منظور انجام تحقیقات، همکاری نزدیکی با کمیسیون شرط بندی و فدراسیون فوتبال داشته است.
این آژانس در سال‌جاری میلادی به منظور مبارزه با جرائم سازمان یافته و جدی تاسیس شد.
سخنگوی این آژانس گفت: "روند تحقیقات هنوز ادامه دارد و در حال حاضر بیشتر از این نمی توانیم جزئیاتی ارائه دهیم."
گزارش‌ها حاکی از آن است که افراد مظنون تحت بازداشت پلیس میدلندز هستند.
اتحادیه فوتبال انگلستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: "ما با مقامات در رابطه با این اتهامات همکاری نزدیکی داشته‌ایم. از آنجایی که تحقیقات هنوز ادامه دارد، اتحادیه فوتبال نمی‌تواند بیشتر از این اظهار نظر کند."
کمیسیون شرط بندی نیز گفت که با ارائه مشاوره و اطلاعات به آژانس ملی مبارزه با جرایم و اتحادیه فوتبال، به روند تحقیقات کمک کرده است.
بازداشت‌ها پس از آن صورت گرفت که خبرنگاران پوششی روزنامه دیلی‌تلگراف تحقیقاتی را در مورد تبانی در فوتبال و فعالیت های برخی از دلالان بین‌المللی انجام دادند.
بر اساس تحقیقات دیلی‌تلگراف که منجر به کشف این باند تبانی شد، افراد دستگیر شده وابسته به یک باند بین‌المللی از قاره آسیا (سنگاپور) هستند که اخیرا مسابقات فوتبال در انگلستان را هدف قرار داده بودند.
به نوشته این روزنامه یکی از عوامل تبانی که از سنگاپور به بریتانیا آمده بود، در جلسه ای که در منچستر برگزار شد در مورد تعیین نتیجه مسابقات لیگ‌های دسته پایین در ازای پرداخت حدود ۵۰ هزار پوند صحبت کرده بود.
طبق گزارش دیلی‌تلگراف این عامل تبانی پیشنهاد هدف قرار دادن دو مسابقه فوتبال را در این جلسه مطرح کرده و گفته بود که به بازیکنان خواهد گفت که به چند گل نیاز است.
دیلی‌تلگراف همچنین نوشته بنگاه‌های شرط بندی می‌توانند با استفاده از اطلاعاتی که در وب سایت های شرط بندی مستقر در آسیا منتشر می‌شود، صدها هزار پوند به دست بیاورند.
بر اساس این گزارش صدای عامل تبانی در ویدیویی قابل شنیدن است که می‌گوید او حاضر است به یک بازیکن ۵۰۰۰ پوند بپردازد تا به علامت آنکه احتمالا نتیجه بازی را می‌توان تعیین کرد، در آغاز بازی کاری کند تا کارت زرد بگیرد.
لیگ فوتبال انگلستان گفت که پلیس در رابطه با تحقیقات با این نهاد تماس نگرفته است.
شان هاروی، مدیر عامل لیگ فوتبال می‌گوید: "فساد در فوتبال تهدیدی است که لیگ فوتبال و سایر نهادها و مسئولان این رشته ورزشی با جدیت تمام با آن برخورد می‌کنند."
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
صفحه  صفحه 32 از 192:  « پیشین  1  ...  31  32  33  ...  191  192  پسین » 
ورزش
ورزش

Sports News | اخبار ورزشی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA