انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 37 از 49:  « پیشین  1  ...  36  37  38  ...  48  49  پسین »

Barcelona Club | باشگاه بارسلونا ( نظر سنجی در پست اول )



 
بارسلونا تنها تیم لالیگا است که هنوز گلی دریافت نکرده است. والدز در بازی دیشب عملکرد بسیار عالی داشت. بدون شک در شرایط فعلی والدز یکی از آماده ترین دروازه بانهای اسپانیاست و اگر کاسیاس نتواند به افت خود پایان دهد، این امکان نیز وجود دارد که والدز در جام جهانی جایگزین او شود.

گرچه دل بوسکه همیشه نشان داده است که در بازیها و رقابتهای حساس تجربه ملی برای او مهمتر از آمادگی بازیکنان است.


/////////////////
با وجود اینکه نیمار در بازی دیشب تنها 30 دقیقه بازی کرد ولی مانند بازی مقابل اتلتیکو، انواع خطاها روی او انجام شد. با شرایطی که پیش میرود نیمار میتواند تا پایان فصل از این لحاظ رکورددار شود.

نکته جالب چشم پوشی مجدد داور این بازی، به مانند داور بازی مقابل اتلتیکو، از بسیاری از خطاهای روی نیمار بود. این در حالی است که کمیته داوران اسپانیا در آغاز فصل بر سختگیری بیشتر نسبت به خطاها تاکید کرده بود. به نظر میرسد این سختگیری شامل حال حریفان بارسا نخواهد بود.

علاوه بر آن کمک داور بازی نیز یک موقعیت مسلم گل را از نیمار گرفت تا عملکرد ضعیف تیم داوری بازی را تکمیل کند.

L
     
  ویرایش شده توسط: the_last_of_us   

 
نگاهی به پیروزی بارسلونا در دومین هفته لالیگا در مقابل مالاگا:

بارسلونا در زمین تیم مالاگا به یک پیروزی نزدیک 1-0 دست یافت. در بازی که بارسا 72% مالکیت توپ را در اختیار داشت و 15 موقعیت گل و 12 شوت و 11 شوت درون چارچوب داشت، آدریانو تک گل بارسا را روی یک شوت دیدنی به ثمر رساند تا تیم مارتینو موقعیت خود را در صدر جدول لالیگا حفظ کند.

نکته 1: تاتا همچنان نیمار را در ترکیب اصلی خود قرار نداده است تا این جوان برزیلی از ابتدای حضور خود در فوتبال اروپا تحت فشار سنگین قرار نگیرد. این یک تفکر شجاعانه و قابل تمجید است. بدین ترتیب اگر نیمار در هر بازی عملکرد خوبی نداشته باشد، انتقادها به جای او به سمت مارتینو برمیگردد. نیمار در 30 دقیقه پایانی بازی به میدان آمد و به عنوان یک وینگر عملکرد خوبی داشت و هرگاه لازم بود نیز به مرکز می آمد و به خوبی توانست تکنیک خود را به نمایش بگذارد.
همان گونه که انتظار میرفت نیمار بارها با تکل های خشن مدافعین حریف متوقف شد ولی متاسفانه این یک حقیقت است که او باید با این نوع بازی کنار بیاید. به نظر میرسد نیمار از نظر بدنی در شرایطی قرار دارد که در ترکیب اصلی بارسا قرار گیرد و این نیمکت نشینی ها تنها به دلیل دور کردن او از حاشیه های بعد از یک بازی ضعیف احتمالی قرار دارد، و با توجه به عملکرد خوب او در سه بازی اخیر بارسلونا باید در انتظار باشیم که در آینده بسیار نزدیک نیمار در ترکیب اصلی بارسا قرار گیرد.

نکته 2: این واضح بود که بارسلونا هنوز از شرایط فیزیکی ایده آل خود دور است. فاکتور مهمی که مانع این میشد که خط دفاع فشرده و منظم مالاگا در حد انتظار شکسته شود. با توجه به شرایط فیزیکی بازیکنان کسب 3 امتیاز در خارج از خانه و در مقابل یکی از تیمهای خوب لالیگا نمیتواند نتیجه بدی باشد. مطمئنا تیم مارتینو در روند رو به رشد قرار دارد.

نکته 3: بارسلونا در اکثر دقایق بازی تیم برتر میدان بود، ولی ممکن بود در آخرین دقایق بازی و وقتهای تلف شده پیروزی را در مقابل تیمی از دست بدهند که تا آن زمان قادر به خلق موقعیتهای خطرناک زیادی نبود. مسلما بازیکنان بارسلونا هنوز از نظر بدنی آماده نیستند و در مقابل تک حملات تیم حریف آسیب پذیر نشان میدهند. همچنین بازیکنان بارسلونا در این بازی بار دیگر مشکل تمام کنندگی داشتند. بارسلونا مسلما میتوانست اختلاف را در موقعیت های متعددی به 2 گل برساند و با خیال آسوده تر بازی را دنبال کند.

سسک فابرگاس در این بازی به جای مسی به میدان رفت و عملکرد خوبی در ساختن موقعیت برای دیگر بازیکنان و نیز اضافه شدن مناسب به خط حمله داشت. بارها در طول بازی زمانی که دو مدافع میانی تیم حریف فابرگاس را گرفته بودند، سسک با بازگشت به سمت مرکز زمین، مدافعین مستقیم خود را از موقعیت خود خارج میکرد و فضای بسیار مناسبی در پشت مدافعین میانی حریف میساخت.
آدریانو بار دیگر مهارت خود را در شوتهای راه دور نشان داد و تک گل بازی را به ثمر رساند، ولی باز هم با مصدومیت دچار شد و مجبور شد زمین بازی را ترک کند.



///////////////////////
تاتا مارتینو:‌ "ما بازی رو با خوب شروع کردیم ولی در ادامه افت پیدا کرد عملکرد تیم. در نیمه اول بازی خوبی رو ارائه دادیم ولی حمله هامون اثربخش نبودند."
تاتا: "تا ۲۵ دقیقه پایانی کنترل بازی در اختیار ما بود ولی از اون دقیقه به بعد مالکیت توپ رو از دست دادیم"
تاتا: "نیمار در بازی امشب و مقابل اتلتیکو عملکرد بهتری به نسبت بازی با لوانته داشت، او بازی به بازی بهتر میشود"
تاتا: "ما در تیممون بازیکنی داریم (منظور او مسی بوده است) که مثال این است که چگونه از نظر انگیزه تسلیم نشود، و نیمار هم راه همان شخص را میرود"

L
     
  ویرایش شده توسط: the_last_of_us   

 
تاتا مارتینو : غیبت مسی نباید بهانه ای برای نتیجه نگرفتن ما باشد.

-ما بازیکان فوق العاده ای داریم تا بازی خوبی را به نمایش بگذاریم.

-مسی برای احتیاط با تیم سفر نکرده است.لازم نیست که در ابتدای فصل ریسک کنیم.من نگران مسی نیستم زیرا که او بسیار خوب به نظر میرسد.او در تعطیلات خود را آماده کرده است و در فرم بسیار خوبی بازگشته.

-نیمار بهتر و بهتر میشود.قصد من این است که وقتی او بازی میکند در بهترین فرم خود باشد.این که مسی بازی نمیکند دلیل نمیشود که نیمار از ابتدا در بازی باشد.ما برای نیمار برنامه ی خاصی در نظر گرفته ایم

-من از اتلتیکو درسهای بیشتری نسبت به لوانته گرفتم.من اعتقاد دارم که ما به خوبی پرس کردیم و اتلتیکو را تحت فشار قرار دادیم.
L
     
  

 
6 بازی آخر بارسا در لالیگا که بدون حضور مسی بوده اند

///////////
در 25 بازی گذشتۀ آرژانتین و بارسا، مسی تنها در یک بازی به طور کامل بازی کرده است.

L
     
  ویرایش شده توسط: the_last_of_us   

 
آخرین نظریه Fermat یکی از مشکل ترین مسائل ریاضی تاریخ بود. زمانی که Fermat در سال 1637 نظریه خود را ارائه داد، برای قرنها ذهن بسیاری از دانشمندان را به خود مشغول کرده بود. تا اینکه در نهایت در سال 1995 دانشگاه آکسفورد موفق شد اثباتی برای این نظریه ارائه دهد.
این اثبات باعث شد دانشمندان برای چند سالی استراحت کنند و مسئله بزرگی برای حل کردن نداشته باشند، تا این که مسئله خرید یک مدافع مرکزی برای بارسلونا مطرح شد.

جستجوها برای حل این مشکل در هر فصل نقل و انتقالات دنبال میشود و هنوز به هیچ راه حلی نرسیده است. در این فصل نیز تیتو ویلانوا، جراردو مارتینو، زوبیزارتا، راسل و سایر مدیران بارسا نتوانستند این مسئله بغرنج را حل کنند. سیلوا، لوییز، مارکینیوس، ورتونگن، آگر، کمپانی، فرمایلن، کوشیلینی، ساموئل، ورجینی، مارتینز، ساخو، مانگالا، متیو و بعضی اسامی دیگر افرادی هستند که در این مدت در رسانه ها آمده اند.

مشکل بارسا در دفاع مرکزی اگر یک مشکل 3 قرنه نباشه، حداقل از سال 2006 تا اکنون وجود داشته است. در زمان لاپورتا، گابریل میلیتو، هنریکه، کاسرس و چیگرینسکی مجموعا با مبلغ حدود 70 میلیون به بارسلونا آمدند و هیچ کدام نتوانستند انتظارات را برآورده کنند. در زمان راسل بیشتر به امید مدافعان جوان لاماسیا بودیم ولی این استراتژی نیز با شکست مواجه شد. آلبرتو بوتیا در 5 فصل گذشته در هیچ تیمی نتوانسته است ماندگار شود، فونتاس پس از یک فصل ناامید کننده در مایورکا، به سلتا پیوست. مونیسا پس از یک مصدومیت طولانی به صورت آزاد به استوک سیتی رفت.

در این حین بالا رفتن آمار مصدومیت های پویول اوضاع را آشفته تر کرد. 1 سال پیش تیتو ویلانوا قصد جذب مارتینز یا سیلوا را داشت که در هر دو مورد با شکست مواجه شد و الکس سانگ نیز نتوانست انتظارات تیتو در خط دفاع را برآورده کند. شکست 7-0 در مقابل بایرن مسئولان باشگاه را متقاعد کرد که از بعضی قوانین در فوتبال نمیتوان سرپیچی کرد. اگر بارسا بخواهد در اروپا قهرمان شود باید مدافعین بزرگ، قوی، سریع و با قابلیت سرزنی بالا داشته باشد. تیاگو سیلوا یک گزینه ایده آل ارزیابی شد و مسئولان بارسا خوشحال بودند که در نهایت گزینه خود را یافته اند، ولی در نهایت مشخص شد که سیلوا از علاقه بارسلونا برای افزایش حقوق خود در پاریسن ژرمن استفاده کرد.

ولی تحلیل های مدافعین از خود مشکل دفاع عجیب تر بود. برای جایگزینی پویول، 3 گزینه مختلف معرفی شدند: لوییز، کمپانی و مارتینز. بدون شکل هر سه این مدافعین بازیکنان بسیار بزرگی هستند ولی نکته جالب تفاوتهای زیاد این سه بازیکن و همچنین تفاوت آنها با پویول است که در واقع اگر این اسامی از منابع نزدیک به باشگاه خارج شده باشد، نشان میدهد کادر فنی بارسا هنوز نمیدانند چه بازیکنی با چه ویژگیهایی میخواهند. در واقع بیشتر به نظر میرسد به جای خرید فردی که مشکل بارسا را فع کند، بهترین مدافعین موجود (صرف نظر از سبک بازی آنها) در لیست بارسا قرار گرفته اند.

مطمئنا صرف نظر از سبک بازی، هر یک از این بازیکنان میتوانند تا حدی مشکل بارسا در خط دفاع را برطرف کنند ولی به نظر میرسد تاتا راه دیگری را در ذهن خود دارد. تاتا مارتینو تصمیم گرفت به دانشمندانی که این معمای بزرگ را دنبال میکنند چند ماه استراحت دهد. او اعتقاد دارد مشکل دفاعی بارسا در بازیکنان موجود نیستند، بلکه مشکل اصلی سیستم دفاعی بارسا است که دچار خدشه شده است. بسیاری از بازیکنان بارسلونا از این طرز تفکر تاتا استقبال کرده اند.

در جلسه هفته گذشته اعضای کادر فنی و مدیران باشگاه، تاتا اعلام کرد که لوییز و آگر هیچ کدام گزینه های ایده آل برای خط دفاع بارسا نیستند و لازم نیست بیش از حد برای خرید این بازیکنان هزینه شود. تاتا اعلام کرده که اگر بازیکنی با ویژگی های مدنظر به قیمت مناسب یافت نشود، پیکه و ماسکرانو گزینه های اول او در خط دفاع هستند و پویول، بارترا و بگناک جانشینان این دو نفر خواهند بود و بلافاصله رسانه های کاتالان تصویرهایی از پویول منتشر کردند و از بازگشت سریع او به میادین خبر دادند.

بارسا دو قهرمانی گذشته خود در لیگ قهرمانان را با حضور توره و ماسکرانو در خط دفاع تجربه کرد. در واقع تیم پپ در طول 4 سال چندان دفاع نمیکرد، یا بهتر است بگوییم بارسا با معنای سنتی دفاع کردن غریبه بود. آنها با حفظ توپ حریف را خارج از بازی نگه میداشتند و در زمان از دست دادن مالکیت توپ با پرس شدید سعی در بازپس گیری توپ و ایجاد موقعیت داشتند. مدافعین و هافبک های تدافعی تیم های رقیب نیز که تکنیک بالایی نداشتند نمیتوانستند به خوبی زیر این پرس دوام آورند. همین طرز تفکر باعث شد که قدرت بازیخوانی، سرعت و تکل های خوب ماسکرانو، این بازیکن را به یک مدافع خوب در سیستم بارسلونا تبدیل کند. همچنین این بازیکن آرژانتینی توانایی خوبی در پوشش دادن جای خالی مدافعین کناری بارسا داشت. پویول نیز پیش از مصدومیتهایش، با فیزیک بدنی مناسب، جاگیری عالی، و قدرت بدنی بالا و همچنین قدرت سرزنی و تکل های خوب خود توانسته بود به بازیکنی بی نظیر در خط دفاع بارسا تبدیل شود.

اکنون مارتینو قصد دارد با بازگرداندن سسیستم دفاعی بارسا به شرایط ایده آل، بار دیگر از مدافعین بارسا بازیکنانی موثر بسازد. گرچه هنوز یک هفته دیگر از نقل و انتقالات مانده است و همیشه شاهد بودیم که در هفته آخر انتقالات بزرگی انجام شده اند. شاید چلسی قیمت پیشنهادی خود برای لوییز را کاهش دهد. شاید یکی از مدافعین کم نام و نشان تر بتوانند نظر کادر فنی را به خود جلب کنند. شاید استعدادیابهای بارسلونا گزینه ای مناسب بیابند.

یک مسئله بزرگ ممکن است قرنها لاینحل بماند و یا ممکن است به صورت ناگهانی راه حلی برای آن یافت شود. برای مسئله Fermat، دقیقا 358 سال زمان لازم بود تا به جواب برسیم ولی امیدواریم برای مسئله بارسلونا زمان کمتری لازم باشد. شاید بازیکنی با ویژگیهای اریک آبیدال با توانایی بازی در دفاع مرکزی و دفاع کناری (برای پوشش مناسب جای خالی مدافعان کناری نفوذ کرده) در شرایط فعلی بهترین گزینه برای بارسا باشد. پیشنهاد من به باشگاه این است که اگر تا یک هفته دیگر مدافعی پیدا نکردند، در آخرین روز نقل و انتقالات برای خرید متیو با والنسیا تماس بگیرند.

L
     
  

 
[b]متن زیر برگرفته از مقاله ای است که یک مربی انگلیسی در مورد بارسلونای این فصل منتشر کرده است (ترجمه دقیق نیست ولی تحلیلی از جانب خودم بهش اضافه نکردم):

بارسلونا فصل جدید را با یک مربی جدید و یک ستاره جدید آغاز کرده است و هواداران بارسلونا در انتظار این هستند که ببینند آیا این ستاره جوان برزیلی و مربی آرژانتینی (که هیچ کدام تجربه اروپایی نداشته اند) می توانند ضعف های فصل پیش بارسا را پوشش دهند یا خیر.

اجازه دهید در ابتدا به عملکرد بارسلونا در فصل گذشته نگاهی داشته باشیم. بارسلونا در فصل گذشته موفق بود یا خیر؟ جواب این سوال به ملاک قضاوت ما برمیگردد. زمانی را به یاد بیاورید که بارسلونا برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان مبارزه میکرد و فصل قبل در مرحله گروهی لیگ قهرمانان حذف شده بود و در اولین مرحله کوپادل ری در مقابل حریفی بسیار ضعیف حذف شد. اکنون بارسلونا در نیمه نهایی اروپا در مقابل آماده ترین تیم اروپا حذف شد، در جام حذفی در مرحله نیمه نهایی در مقابل حریفی قدرتمند حذف شد و در لالیگا مقتدرانه ترین قهرمانی تاریخ این رقابتها را کسب کرد. این بار با فصل 2008/09 تحت هدایت پپ مقایسه کنید که بارسلونا 3 گانه را کسب کرد (که در ادامه به 6 گانه منجر شد)

قضاوت در مورد عملکرد بارسلونا به سطح انتظارات هواداران بازمیگردد. در 2009 چه اتفاقی افتاد که بارسلونا چنان نتایجی را کسب کرد؟ بارسلونا یک تیکی تاکای دیدنی و کامل را به نمایش گذاشت و همه فوتبال دوستان را با بازیهای زیبای خود به وجد آورد. ولی اکنون داستان تغییر کرده است. پاسکاری سریع دیگر نتیجه سابق را نمیدهد. هنوز بازیکنان در سطح بالایی هستند، پس چه چیز تغییر کرده است؟ اکنون بازی بارسا قابل پیش بینی شده است. اکنون تقریبا همه در جهان فهمیده اند که حتی اگر شما بهترین بازیکن جهان و یکی از بهترین بازیکنان تاریخ (مسی) را در تیم خود داشته باشید، پاسکاری در مرکز زمین بدون ایجاد موقعیت، نمیتواند سودمند باشد.

ممکن است این تصور ایجاد شود که حفظ مالکیت توپ مزیت هایی دارد: مثلا این که از گلزنی تیم رقیب ممانعت به عمل می آورد و حریف را خسته میکند، زیرا بازیکنان حریف باید توپ را دنبال کنند. ولی اگر منطقی به مسئله نگاه کنیم چنین نتیجه گیری هایی صحیح نیست. حفظ مالکیت توپ نمیتواند مانع گلزنی تیم حریف شود، مخصوصا وقتی مدافعان کناری دائما در حال حمله هستند و از 3 هافبک حاضر در زمین تنها یکی وظیفه دفاعی بر عهده دارد. موفقیت در سال 2009 ناشی از این بود که تیم حریف با سبک بازی بارسلونا آشنا نبود، آنها در تلاش بودند که جنگ میانه میدان را پیروز شوند و همین مسئله باعث خستگی بازیکنان رقیب میشد. ولی اکنون آنها میدانند چه چیزی در پیش دارند. آنها مرکز زمین را به بارسلونا واگذار میکنند. منطقه ای که بازیکنان حریف در زمان مالکیت توپ در آن بازی میکنند منطقه کوچکی است و فضای کمی را باید پوشش دهند، ولی در مقابل این بارسلونا است که دوندگی بیشتری دارد تا بتواند در دفاع حریف رخنه کند. حفظ مالکیت توپ برخلاف تصور اولیه نیاز به دوندگی بالا و تغییر مکان زیاد بازیکنان دارد. این سبک بازی از نظر روحی فشار کمتری نسبت به تیم رقیب به بازیکنان بارسلونا وارد میکند، ولی از نظر فیزیکی خستگی بیشتری در پی دارد.

ولی بارسلونا در اواخر دوره پپ و به خصوص در دوره تیتو چگونه به این تغییر تاکتیک رقیبان پاسخ داد؟ بهتر است بگوییم که تقریبا هیچ پاسخی را شاهد نبودیم. وقتی پلان A بارسلونا جواب میدهد، بازی آنها لذت بخش است. تیم های زیادی نیستند که بتوانند در مقابل این سبک بازی بارسا دوام بیاورند. ولی اکنون دیگر پلان A تضمین کننده پیروزی نیست. در لیگی که 18 تیم از 20 تیم آن، برای قهرمانی نمیجنگند، پلان A به خوبی جواب میدهد. در واقع این روش عالی است. ولی در مقابل رقیبان قویتر، به خصوص در اروپا چطور؟ حریفان بارسلونا برای پاسخ دادن به این سبک بازی بارسلونا تاکتیک هایی را پیش بینی کرده اند ولی بارسلونا برای مقابله با تاکتیک رقیبان هیچ تغییری ایجاد نکرد، شاید تغییر تاکتیک های موثر در مقابل تیم های نسبتا خوب لالیگا در نیم فصل اول دوران تیتو امیدهایی را ایجاد کرده بود، ولی بیماری تیتو هرگونه امیدی را برای عملکرد مناسب تاکتیکی تیم از بین برد.

و اینجا جایی است که تاتا مارتینو وارد میشود. او مربی با تفکرات تاکتیکی خوب است، یا بهتر است بگوییم امیدواریم که باشد. ولی این پلان B چه می تواند باشد؟ شاید 4 مرحله را بتوان برای این پلان ب عنوان کرد:

مرحله اول: یادگیری از اشتباهات صورت گرفته در مورد شرایط فیزیکی بازیکنان:
برنامه پیش فصل گذشته به گونه ای تنظیم شده بود که بارسلونا در اروپا و اطراف آن سفر کند و با ممانعت از سفرهای طولانی شادابی و طراوت بازیکنان برای فصل پیش رو حفظ شود. این ایده بسیار خوبی است، ولی این برنامه پیش فصل با چیزی که در ادامه فصل از بارسلونا دیدیم متفاوت بود. بارسا میخواست هرچه سریعتر قهرمانی در لالیگا را قطعی کند. بازیکنان ذخیره فرصت کمتری برای حضور در زمین یافتند. شاید ماموریت یوردی رورا در مدت غیاب تیتو، حفظ قهرمانی لالیگا بود. زمانی که تیتو به کنار تیم بازگشت دیگر انرژی برای بازیکنان کلیدی تیم باقی نمانده بود. تنها چند روز پس از بازی سنگین آرژانتین در مقابل بولیوی، مسی 90 دقیقه در برابر سلتاویگو بازی کرد. آیا این اشتباه مربی بود؟ شاید، شاید هم نه. شاید این اشتباه مدیران تیم بود که یک قهرمانی زودرس و یا یک قهرمانی با اقتدار برای جبران قهرمانی فصل گذشته رئال در لالیگا میخواستند. در مونیخ مسی و بوسکتس با وجود مصدومیت به بازی رفتند. این اشتباه چه کسی بود؟ این بار بدون شک فقط سرمربی تیم مقصر بود. مارتینو باید به سیستم چرخشی رو بیاورد (همان طور که خودش بارها در مصاحبه های خود به این موضوع اشاره کرده است.) اگر لازم است که مسی و اینیستا استراحت کنند تا دونگو و روبرتو در مقابل تیم های ضعیفتر لالیگا دقایقی فرصت حضور پیدا کنند، این کار باید انجام شود. مسی فصل گذشته را با مصدومیت به پایان رسید و فصل جدید را هم نتوانست در شرایط مناسبی آغاز کند. چه اتفاقی بر سر بهترین بازیکن جهان می افتد؟ تاتا باید شرایط را بهبود بخشد. حتی اگر برای استراحت دادن به مسی، مهاجمان دیگر تیم آماده نیستند، آلوز یا آدریانو میتوانند به پست وینگر منتقل شوند. استراحت دادن به بازیکن خسته و استفاده از یک بازیکن غیرتخصصی در آن پست در نهایت سود بیشتری برای باشگاه دارد تا اینکه بخواهیم شرایطی مانند فصل قبل را ایجاد کنیم.

مرحله دوم: پرسینگ قوی
در این مورد پیش از این زیاد صحبت شده است. مارتینو از اولین بازی که روی نیمکت بارسا قرار گرفت سعی کرد پرسینگ قوی را به بازی تیم بازگرداند. این ایده خوبی است، ولی به انرژی زیادی نیاز دارد. بارسلونا باید تلاش کند در لالیگا خیلی زود از حریف پیش بیفتد. اگر تنها مالکیت توپ را داشته باشیم ولی گلی به ثمر نرسد، تیم حریف اعتماد به نفس خود را کسب می کند. بازیکنان نیز علاوه بر فشار جسمی، فشار روحی برای زدن گل را متحمل میشوند که باعث خستگی مضاعف میشود. ولی اگر بارسا پیش بیفتد دیگر از دفاع فشرده و چند لایه حریفان خبری نیست. در دقیقه 60 به بعد اگر اختلاف خوبی به دست آمده بود باید بازیکنان کلیدی از بازی خارج شوند تا انرژی کافی برای یک بازی پر از دوندگی دیگر داشته باشند. ولی اگر بازیکنان با انرژی کافی به میدان نروند، پرسینگ نمیتواند به خوبی اجرا شود. در نتیجه برای یک پرسینگ قوی، باز هم به اجرای سیستم چرخشی در همه پست ها نیاز داریم.

مرحله سوم: نظم دهی به خط حمله:
هیچ شکی در این مورد وجود ندارد. نیمار برای همین منظور خریداری شد و اکنون دست مارتینو در خط حمله باز است. بارسلونا برنامه ویژه ای برای بدنسازی نیمار بعد از جام کنفدراسیون ها در نظر گرفته بود، ولی عملی که انجام داد و کم خونی پس از آن باعث شد با شرایط کاملا آماده فصل را آغاز نکند، ولی مسلما به زودی نیمار کاملا برای حضور در زمین آماده خواهد بود. تنها نگرانی در مورد وی سازگاری وی با بازیهای سنگین اروپایی است. بازیهای درخشان وی در جام کنفدراسیون ها انتظارات را از او به شدت بالا برده است و این نمیتواند شرایط خوبی برای یک مهاجم جوان در یک تیم بزرگ باشد. او اکنون به دقت زیر نظر مربیان و بازیکنان و طرفداران حریف، و همچنین هواداران خودی و داوران است. ولی نباید فراموش کنیم که او نیاز به زمان دارد که با بازی در اروپا و بازی در بارسلونا هماهنگ شود. تیو قرارداد خود را تمدید کرده است و نیاز به بازی دارد که توانایی های خود را به اثبات برساند. الکسیس از اواخر فصل قبل عملکرد بسیار خوبی داشته است که هنوز این عملکرد ادامه دارد. پدرو نیز با کسب دوباره اعتماد به نفس میتواند مانند گذشته ستاره ای خطرناک در خط حمله بارسا باشد. به نظر میرسد در فصل جاری خط حمله بارسلونا بسیار قویتر از فصل قبل باشد.

مرحله چهارم: سازماندهی بهتر به خط دفاع:
گفته شده که تیمهای مارتینو در نظم دفاعی در ضدحملات حریفان عملکرد خوبی دارند. یک بار دیگر گلی که بارسلونا در مقابل مالزی خورد را نگاه کنید. پیکه به سمت راست رفته بود که جای دنی آلوز را پر کند. ولی جای خود او به خوبی پر نشده بود. زیرا بوسکتس به تنهایی برای این کار کافی نبود. چاره در چیست؟ یک راه این است که با توجه به کاهش سرعت آلوز به دلیل افزایش سن، میزان نفوذهای او کم شود و در این شرایط از قدرت سمت راست بارسا در حملات کاسته میشود، آیا راه دیگری وجود دارد؟

یک نفر به بوسکتس کمک کند:
وقتی آلوز نفوذ میکند یک مدافع را به خود مشغول میکند و همین موضوع فضای بیشتری برای وینگر راست بارسا فراهم میکند، البته این اتفاق در مقابل تیم هایی که دفاع اتوبوسی را انتخاب میکنند مشهود نیست. نفوذهای دنی آلوز از سمت راست در مقابل چنین تیمهایی در صورتی موثر است که یک مهاجم چپ پا و گلزن در سمت راست داشته باشیم که با یک و دو کردن با آلوز در موقعیت گلزنی قرار گیرد. آیا ما چنین بازیکنی در تیم خود نداریم؟ چرا دوباره روی مسی به عنوان وینگر راست حساب نکنیم؟ مسی در مرکز زمین بسیار موثرتر است، زیرا او یک بازیساز و یک گلزن بزرگ است. ولی این در صورتی است که ما دو مهاجم گلزن دیگر داشته باشیم. افرادی مانند ویا و پدروی آماده در فصل 2010-11. ولی اگر الکسیس و پدرو آماده نباشند چه؟ بارسلونا با کمبود بازیساز مواجه نیست. شاید در چنین مواقعی مسی بتواند برای همکاری مناسب با آلوز به سمت راست برود. همه ما همکاریهای دیدنی مسی و آلوز را به خاطر داریم که گاهی بدون دریبل زدن و بدون دخالت بازیکن دیگر، تنها با پاسکاری 3 یا 4 مدافع حریف را از پیش رو برمیداشتند. شاید بتوانیم در مقابل تیم هایی با دفاع اتوبوسی بار دیگر روی چنین همکاری حساب کنیم.

ولی اجازه دهید از موضوع اصلی دور نشویم. سن ژاوی بالا رفته است و حریفان میدانند با استفاده از فاکتور سرعت، در مواقعی که آلوز نفوذ کرده است، میتوانند موقعیت های گل خطرناک روی دروازه بارسا ایجاد کنند. اگر بخواهیم باز هم روی نفوذهای آلوز حساب کنیم باید فکری برای ضدحملات حریف بکنیم. بارسلونا فصل پیش در مجموع دو بازی 7 گل از بایرن دریافت کرد و مارتینو این بازی را دیده است. مطمئنا او نقاط ضعف بارسا در آن بازی را دید و به رفع آنها فکر کرده است. اکنون همان تیم بایرن را در نظر بگیرید که فصل پیش مارتینز و شوان اشتایگر در کنار هم منطقه جلوی مدافعان خودی را به خوبی پوشش میدادند. پپ گواردیولا با ورود به بایرن، تصمیم به استفاده از یک هافبک دفاعی گرفت و خط دفاع او در مقابل دورتموند بسیار تحت فشار قرار گرفت و بازی را به راحتی واگذار کرد. حتی در مقابل مونشن گلادباخ که خط حمله ضعیفی داشت نیز خط دفاع بایرن آرامش سابق را نداشت و پپ زودتر از آنچه که انتظار میرفت مورد انتقاد هواداران و رسانه ها قرار گرفت. شاید زمان آن رسیده است که بارسلونا بازی با دو هافبک دفاعی در مقابل تیم های قوی را تجربه کند. سانگ و ماسکرانو ویژگیهای لازم برای کمک به بوسکتس را دارند و میتوانند بسیار مفید باشند، ولی بازیکنان دیگری نیز هستند که چنین توانایی هایی دارند. دوس سانتوس تجربه بازی در این پست را دارد، روبرتو و سسک با وجود قابلیتهای بالا در حرکات هجومی، در نزدیک دروازه خودی نیز عملکرد عالی دارند و میتوانند مهره ای موثر در این پست باشند. همین مسئله تنوع تاکتیکی بالایی به بارسا میدهد و این امکان را فراهم میکند که در هر لحظه از بازی، بنا به شرایط، با نفوذ زیاد مدافعین کناری، به بازی با دو هافبک دفاعی رو بیاوریم.

تقریبا همه بازیکنان بارسلونا، بازیکنانی چندپسته هستند. همین موضوع مربی را قادر میسازد در هر لحظه از بازی بنا به شرایط سیستم را به شکل مناسبی تغییر دهد و بازی با دو هافبک با وظایف دفاعی (نه صرفا هافبک های تدافعی سنتی) مسئله ای است که تاتا میتواند برای بهبود نظم تیمی از آن استفاده کند.
به امیدی فصلی پر از موفقیت برای بارسلونا زیر نظر مارتینو

حمید
نگاره: ‏متن زیر برگرفته از مقاله ای است که یک مربی انگلیسی در مورد بارسلونای این فصل منتشر کرده است (ترجمه دقیق نیست ولی تحلیلی از جانب خودم بهش اضافه نکردم):

بارسلونا فصل جدید را با یک مربی جدید و یک ستاره جدید آغاز کرده است و هواداران بارسلونا در انتظار این هستند که ببینند آیا این ستاره جوان برزیلی و مربی آرژانتینی (که هیچ کدام تجربه اروپایی نداشته اند) می توانند ضعف های فصل پیش بارسا را پوشش دهند یا خیر.

اجازه دهید در ابتدا به عملکرد بارسلونا در فصل گذشته نگاهی داشته باشیم. بارسلونا در فصل گذشته موفق بود یا خیر؟ جواب این سوال به ملاک قضاوت ما برمیگردد. زمانی را به یاد بیاورید که بارسلونا برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان مبارزه میکرد و فصل قبل در مرحله گروهی لیگ قهرمانان حذف شده بود و در اولین مرحله کوپادل ری در مقابل حریفی بسیار ضعیف حذف شد. اکنون بارسلونا در نیمه نهایی اروپا در مقابل آماده ترین تیم اروپا حذف شد، در جام حذفی در مرحله نیمه نهایی در مقابل حریفی قدرتمند حذف شد و در لالیگا مقتدرانه ترین قهرمانی تاریخ این رقابتها را کسب کرد. این بار با فصل 2008/09 تحت هدایت پپ مقایسه کنید که بارسلونا 3 گانه را کسب کرد (که در ادامه به 6 گانه منجر شد)

قضاوت در مورد عملکرد بارسلونا به سطح انتظارات هواداران بازمیگردد. در 2009 چه اتفاقی افتاد که بارسلونا چنان نتایجی را کسب کرد؟ بارسلونا یک تیکی تاکای دیدنی و کامل را به نمایش گذاشت و همه فوتبال دوستان را با بازیهای زیبای خود به وجد آورد. ولی اکنون داستان تغییر کرده است. پاسکاری سریع دیگر نتیجه سابق را نمیدهد. هنوز بازیکنان در سطح بالایی هستند، پس چه چیز تغییر کرده است؟ اکنون بازی بارسا قابل پیش بینی شده است. اکنون تقریبا همه در جهان فهمیده اند که حتی اگر شما بهترین بازیکن جهان و یکی از بهترین بازیکنان تاریخ (مسی) را در تیم خود داشته باشید، پاسکاری در مرکز زمین بدون ایجاد موقعیت، نمیتواند سودمند باشد.

ممکن است این تصور ایجاد شود که حفظ مالکیت توپ مزیت هایی دارد: مثلا این که از گلزنی تیم رقیب ممانعت به عمل می آورد و حریف را خسته میکند، زیرا بازیکنان حریف باید توپ را دنبال کنند. ولی اگر منطقی به مسئله نگاه کنیم چنین نتیجه گیری هایی صحیح نیست. حفظ مالکیت توپ نمیتواند مانع گلزنی تیم حریف شود، مخصوصا وقتی مدافعان کناری دائما در حال حمله هستند و از 3 هافبک حاضر در زمین تنها یکی وظیفه دفاعی بر عهده دارد. موفقیت در سال 2009 ناشی از این بود که تیم حریف با سبک بازی بارسلونا آشنا نبود، آنها در تلاش بودند که جنگ میانه میدان را پیروز شوند و همین مسئله باعث خستگی بازیکنان رقیب میشد. ولی اکنون آنها میدانند چه چیزی در پیش دارند. آنها مرکز زمین را به بارسلونا واگذار میکنند. منطقه ای که بازیکنان حریف در زمان مالکیت توپ در آن بازی میکنند منطقه کوچکی است و فضای کمی را باید پوشش دهند، ولی در مقابل این بارسلونا است که دوندگی بیشتری دارد تا بتواند در دفاع حریف رخنه کند. حفظ مالکیت توپ برخلاف تصور اولیه نیاز به دوندگی بالا و تغییر مکان زیاد بازیکنان دارد. این سبک بازی از نظر روحی فشار کمتری نسبت به تیم رقیب به بازیکنان بارسلونا وارد میکند، ولی از نظر فیزیکی خستگی بیشتری در پی دارد.

ولی بارسلونا در اواخر دوره پپ و به خصوص در دوره تیتو چگونه به این تغییر تاکتیک رقیبان پاسخ داد؟ بهتر است بگوییم که تقریبا هیچ پاسخی را شاهد نبودیم. وقتی پلان A بارسلونا جواب میدهد، بازی آنها لذت بخش است. تیم های زیادی نیستند که بتوانند در مقابل این سبک بازی بارسا دوام بیاورند. ولی اکنون دیگر پلان A تضمین کننده پیروزی نیست. در لیگی که 18 تیم از 20 تیم آن، برای قهرمانی نمیجنگند، پلان A به خوبی جواب میدهد. در واقع این روش عالی است. ولی در مقابل رقیبان قویتر، به خصوص در اروپا چطور؟ حریفان بارسلونا برای پاسخ دادن به این سبک بازی بارسلونا تاکتیک هایی را پیش بینی کرده اند ولی بارسلونا برای مقابله با تاکتیک رقیبان هیچ تغییری ایجاد نکرد، شاید تغییر تاکتیک های موثر در مقابل تیم های نسبتا خوب لالیگا در نیم فصل اول دوران تیتو امیدهایی را ایجاد کرده بود، ولی بیماری تیتو هرگونه امیدی را برای عملکرد مناسب تاکتیکی تیم از بین برد.

و اینجا جایی است که تاتا مارتینو وارد میشود. او مربی با تفکرات تاکتیکی خوب است، یا بهتر است بگوییم امیدواریم که باشد. ولی این پلان B چه می تواند باشد؟ شاید 4 مرحله را بتوان برای این پلان ب عنوان کرد:

مرحله اول: یادگیری از اشتباهات صورت گرفته در مورد شرایط فیزیکی بازیکنان:
برنامه پیش فصل گذشته به گونه ای تنظیم شده بود که بارسلونا در اروپا و اطراف آن سفر کند و با ممانعت از سفرهای طولانی شادابی و طراوت بازیکنان برای فصل پیش رو حفظ شود. این ایده بسیار خوبی است، ولی این برنامه پیش فصل با چیزی که در ادامه فصل از بارسلونا دیدیم متفاوت بود. بارسا میخواست هرچه سریعتر قهرمانی در لالیگا را قطعی کند. بازیکنان ذخیره فرصت کمتری برای حضور در زمین یافتند. شاید ماموریت یوردی رورا در مدت غیاب تیتو، حفظ قهرمانی لالیگا بود. زمانی که تیتو به کنار تیم بازگشت دیگر انرژی برای بازیکنان کلیدی تیم باقی نمانده بود. تنها چند روز پس از بازی سنگین آرژانتین در مقابل بولیوی، مسی 90 دقیقه در برابر سلتاویگو بازی کرد. آیا این اشتباه مربی بود؟ شاید، شاید هم نه. شاید این اشتباه مدیران تیم بود که یک قهرمانی زودرس و یا یک قهرمانی با اقتدار برای جبران قهرمانی فصل گذشته رئال در لالیگا میخواستند. در مونیخ مسی و بوسکتس با وجود مصدومیت به بازی رفتند. این اشتباه چه کسی بود؟ این بار بدون شک فقط سرمربی تیم مقصر بود. مارتینو باید به سیستم چرخشی رو بیاورد (همان طور که خودش بارها در مصاحبه های خود به این موضوع اشاره کرده است.) اگر لازم است که مسی و اینیستا استراحت کنند تا دونگو و روبرتو در مقابل تیم های ضعیفتر لالیگا دقایقی فرصت حضور پیدا کنند، این کار باید انجام شود. مسی فصل گذشته را با مصدومیت به پایان رسید و فصل جدید را هم نتوانست در شرایط مناسبی آغاز کند. چه اتفاقی بر سر بهترین بازیکن جهان می افتد؟ تاتا باید شرایط را بهبود بخشد. حتی اگر برای استراحت دادن به مسی، مهاجمان دیگر تیم آماده نیستند، آلوز یا آدریانو میتوانند به پست وینگر منتقل شوند. استراحت دادن به بازیکن خسته و استفاده از یک بازیکن غیرتخصصی در آن پست در نهایت سود بیشتری برای باشگاه دارد تا اینکه بخواهیم شرایطی مانند فصل قبل را ایجاد کنیم.

مرحله دوم: پرسینگ قوی
در این مورد پیش از این زیاد صحبت شده است. مارتینو از اولین بازی که روی نیمکت بارسا قرار گرفت سعی کرد پرسینگ قوی را به بازی تیم بازگرداند. این ایده خوبی است، ولی به انرژی زیادی نیاز دارد. بارسلونا باید تلاش کند در لالیگا خیلی زود از حریف پیش بیفتد. اگر تنها مالکیت توپ را داشته باشیم ولی گلی به ثمر نرسد، تیم حریف اعتماد به نفس خود را کسب می کند. بازیکنان نیز علاوه بر فشار جسمی، فشار روحی برای زدن گل را متحمل میشوند که باعث خستگی مضاعف میشود. ولی اگر بارسا پیش بیفتد دیگر از دفاع فشرده و چند لایه حریفان خبری نیست. در دقیقه 60 به بعد اگر اختلاف خوبی به دست آمده بود باید بازیکنان کلیدی از بازی خارج شوند تا انرژی کافی برای یک بازی پر از دوندگی دیگر داشته باشند. ولی اگر بازیکنان با انرژی کافی به میدان نروند، پرسینگ نمیتواند به خوبی اجرا شود. در نتیجه برای یک پرسینگ قوی، باز هم به اجرای سیستم چرخشی در همه پست ها نیاز داریم.

مرحله سوم: نظم دهی به خط حمله:
هیچ شکی در این مورد وجود ندارد. نیمار برای همین منظور خریداری شد و اکنون دست مارتینو در خط حمله باز است. بارسلونا برنامه ویژه ای برای بدنسازی نیمار بعد از جام کنفدراسیون ها در نظر گرفته بود، ولی عملی که انجام داد و کم خونی پس از آن باعث شد با شرایط کاملا آماده فصل را آغاز نکند، ولی مسلما به زودی نیمار کاملا برای حضور در زمین آماده خواهد بود. تنها نگرانی در مورد وی سازگاری وی با بازیهای سنگین اروپایی است. بازیهای درخشان وی در جام کنفدراسیون ها انتظارات را از او به شدت بالا برده است و این نمیتواند شرایط خوبی برای یک مهاجم جوان در یک تیم بزرگ باشد. او اکنون به دقت زیر نظر مربیان و بازیکنان و طرفداران حریف، و همچنین هواداران خودی و داوران است. ولی نباید فراموش کنیم که او نیاز به زمان دارد که با بازی در اروپا و بازی در بارسلونا هماهنگ شود. تیو قرارداد خود را تمدید کرده است و نیاز به بازی دارد که توانایی های خود را به اثبات برساند. الکسیس از اواخر فصل قبل عملکرد بسیار خوبی داشته است که هنوز این عملکرد ادامه دارد. پدرو نیز با کسب دوباره اعتماد به نفس میتواند مانند گذشته ستاره ای خطرناک در خط حمله بارسا باشد. به نظر میرسد در فصل جاری خط حمله بارسلونا بسیار قویتر از فصل قبل باشد.

مرحله چهارم: سازماندهی بهتر به خط دفاع:
گفته شده که تیمهای مارتینو در نظم دفاعی در ضدحملات حریفان عملکرد خوبی دارند. یک بار دیگر گلی که بارسلونا در مقابل مالزی خورد را نگاه کنید. پیکه به سمت راست رفته بود که جای دنی آلوز را پر کند. ولی جای خود او به خوبی پر نشده بود. زیرا بوسکتس ب
L
     
  ویرایش شده توسط: the_last_of_us   

 
قهرمانی بارسا در شب فوتبال کثیف!
تک گل نیمار در بازی رفت برای قهرمانی کافی بود

بارسلونا 0 - اتلتیکو مادرید 0
(بارسا بخاطر گل زده در خانه حریف برنده شد)


مسی هم دقیقه 89 یه پنالتی از دست داد
فقط میتونم بگم لعنت به تیم اتلتیکو و لعنت به دیگو سیمئونه که گند زدن تو بازی.پست فطرتا فقط به قصد زدن بارسایی ها بازی میکردن!
انقدر عصبانیم که چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه...


اولین جامت با بارسا مبارکت باشه پسر

به امید اینکه جامهای بیشتری با بارسا کسب کنی


ژاوی با جامی که امشب کسب کرد پر افتخارترین فوتبالیست تاریخ اسپانیا شد،با 25 جام در طول دوران بازیش.
رکورد قبلی متعلق به پاکو جنتو از رئال مادرید بود با 24 جام

L
     
  ویرایش شده توسط: the_last_of_us   

 
به جای مانده از دیدار بارسلونا - اتلتیکو مادرید:
بارسلونا این بازی را با هفت بازیکن از محصولات آکادمی خود آغاز کرد.


سرخیو بوسکتس دیروز، ۲۰۰ بازی رسمی خود را برای بارسا به انجام رساند


سسک دو سال پیش و در بازی سوپر کاپ و مقابل رئال مادرید اولین بازی خود را برای بارسا انجام داد، حالا او به مرز ۱۰۰ بازی با لباس بارسا رسیده است.


دیروز ۷۴،۵۳۶ نفر در ورزشگاه کمپ نیو حضور داشتند


فقط یک بازی در سوپر کاپ اسپانیا ۰ - ۰ شده بود، دپورتیو و اسپانیول در سال ۲۰۰۰


بارسلونا در ۷۲ بازی گذشته خود در برابر تیم های اسپانیایی حداقل یک گل به ثمر رسانده بود


آخرین باری که اتلتیکو و بارسا ۰ - ۰ کردند به ۲۷ سال پیش برمیگردد، ۲۶ فوریه ۱۹۸۶، در بازی سوپر کاپ


پنالتی مسی، دومین پالتی از دست رفته در تاریخ سوپر کاپ بود، قبل از او جان متگود از رئال پنالتی خود را در سوپر کاپ از دست داده بود


بارسلونا با 11 سوپر کاپ، پر افتخارترین تیم در این رقابت ها است، پس از آنها رئال با ۹ بار و


حال ژاوی و والدز با ۶ سوپر کاپ پر افتخار ترین بازیکنان در این رقابت ها هستند


منبع:www.FCBarca.ir
L
     
  

 
پینتو ، مسی ، ماسکرانو و پپه کاستا بعد از بازی در رختکن

سسک و دومین سوپر جامش همراه با بارسا

یکی 2011 درست 2 روز بعد از ورودش به بارسا و یکی امشب

L
     
  

 
Barcelona Club | باشگاه بارسلونا ( نظر سنجی در پست اول )
L
     
  
صفحه  صفحه 37 از 49:  « پیشین  1  ...  36  37  38  ...  48  49  پسین » 
ورزش
ورزش

Barcelona Club | باشگاه بارسلونا ( نظر سنجی در پست اول )

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA