انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 2 از 16:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  13  14  15  16  پسین »

ورزش بانوان


مرد

 
ورزش در بهبود زنان مبتلا به بي‌اشتهايي و اختلالات تغذيه‌يي موثر است

برپايه تازه‌ترين پژوهش‌ها افزودن يك برنامه ورزشي به منظور درمان اختلالات تغذيه‌يي مي‌تواند به زناني كه نگرش بيمار گونه‌اي نسبت به تمرينات بدني دارند، كمك كند.


به گزارش سرويس بين‌الملل ايسنا به نقل از خبرگزاري رويتر، محققان دريافتند كه زناني كه اين برنامه ورزشي را به اتمام رساندند در پايان تمايل آن‌ها نسبت به ورزش كردن بيشتر از كاهش وزنشان بود و رويكرد مطلوب و بهتري نسبت به ورزش كردن به دست آورده بودند.


به علاوه در ميان زنان مبتلا به بي‌اشتهايي نيز ظاهرا افزودن يك برنامه ورزشي به ساير برنامه درماني مي‌تواند در به دست آوردن وزن از دست رفته آن‌ها كمك كند.



مطالعات نشان مي‌دهد كه در اكثر برنامه‌هاي معالجاتي، اختلالات تغذيه‌يي به بيماران اجازه ورزش كردن داده نمي‌شود و تنها برنامه آن‌ها به دست آوردن يك وزن مشخص است.


اين برنامه به زنان امكان مي‌دهد تا ورزش را در راستايي مطمئن‌تر ادامه دهند.


محققان مي‌گويند: ورزش كردن براي زناني كه دچار بي‌اشتهايي و اختلالات تغذيه‌يي هستند، مي‌تواند بسياري از مشكلات بي‌اشتهايي آن‌ها در غذاخوردن را تشكيل دهند.



نتايج اين پژوهش‌ها در مجله درمان و پيگشيري منتشر شده است.
...
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
تأثیر ورزش در فیزیولوژی زنان

● آیا بین مردان و زنان ورزشکار اختلاف فیزیولوژی وجود دارد؟
▪ بله این اختلالات در زمینه سیستم اسکلتی و عوامل بیومکانیکی نمود دارند ورزشکاران زن به‌طور معمول (ولی نه همیشه) کوچکتر و کوتاه‌تر بوده لگنی پهن‌تر دارند. زانوها به داخل متمایل شده و ساق پاها انحنای کمتری دارند این خصوصیات از جمله مواردی است که احتمال ایجاد بعضی از آسیب‌ها مانند دردهای کشککی - رانی را بالا می‌برد ورزشکاران زن درصدد بالاتری از چربی بدن داشته و حدود ۳۰ درصد، قدرت عضلانی کمتری نسبت به مردان دارند که خصوصاً مربوط به اندام فوقانی است. اما در هر صورت بیشتر بستگی به رشته ورزشی خاص دارد تا اینکه جنسی خاص عاملشان باشد.
● آیا ورزش کردن برای زنان سودمند است؟
▪ تمرینان منظم ورزشی دارای فواید مشابهی در زنان و مردان است. یعنی کاهش فشار خون، پائین آوردن تعداد ضربان قلب و افزایش ظرفیت هوازی همراه با کاهش درصد چربی بدن، تام موارد فوق به پیشگیری از آترواسکلروز و بیماری‌های قلبی کمک می‌کنند.

به‌علاوه ورزش‌های توأم با اعمال وزن روی بدن سبب تقویت استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان می‌شوند.
● در چه مواردی بانوان نباید ورزش کنند؟
▪ زمانی تصور می‌شد که ورزش شدید به سیستم تولیدمثل زنان آسیب وارد می‌کند در ضمن عقیده داشتند که زنان خصوصاً در جریان عادت ماهیانه نباید ورزش کنند. امروزه خلاف هر دوی این موارد ثابت شده است.
● اثرات ورزش روی قاعدگی
▪ ورزشکاران زن مستعد اختلالات قاعدگی از جمله تأخیر در شروع آن، فقدان اولیه و ثانویه، افزایش فاصله بین دو سیکل قاعدگی و فقدان تخمکگذاری می‌باشند. مثلاً فقدان قاعدگی در ۳ تا ۵ درصد کل جمعیت رخ می‌دهد اما در ۱۵ تا ۶۰ درصد زنان ورزشکار مشاهده می‌شود. از جمله علل آن وزن پائین بدن، از دست دادن سریع وزن، شروع سریع ورزش‌های سنگین، تغذیه ناکافی در مقایسه با احتیاج به انرژی و وجود استرس‌های فیزکی و روانی است.
● خطر فقدان قاعدگی در چیست؟
▪ در صورت فقدان قاعدگی به مدت طولانی خطر کاهش دانسیته استخوانی و ایجاد پوکی استخوان زودرس وجود دارد.

به‌نظر می‌رسد سایر اختلالات قاعدگی ناشی از ورزش هم در کاهش دانسیته استخوان در درازمدت مؤثر باشند. فقدان هورمون استروژن لااقل به‌صورت تئوریک سبب بالا رفتن چربی‌های خون و ایجاد آترسکلروز زودرس می‌شود پس درمان مناسب اختلالات قاعدگی اهمیت به‌سزائی دارد.
● بهترین راه جلوگیری از حاملگی در یک زن ورزشکار در سنین باوری چیست؟
▪ در کل روش‌های متعددی برای جلوگیری از بارداری وجود دارد. یکی از قابل پذیرش‌ترین این روش‌ها استفاده از قرص‌های ضدبارداری است که با توجه به نسل جدید آنها که دارای تعادل مناسبی از هورمون‌های استروژن و پروژسترون است دارای عوارض کمتری می‌باشند. از جمله فواید دیگر آنان می‌توان به رفع علائم دردناک پیش از شروع قاعدگی، کاهش آنمی فقر آهن، ضایعات خوش‌خیم پستانی، بیماری‌های التهابی لگن، کیست‌های تخمدانی و رماتیسم مفصلی اشاره کرد.


به هر حال در صورت نیاز، از طریق مشاوره با پزشک، نوع و نحوه مصرف دارو معلوم خواهد شد.
● فواید فعالیت بدنی و ورزش در یک زن باردار
▪ انجام تمرینات منظم بدنی در طی حالمگی سبب بهبود خواب، بالا رفتن حس اعتمادبه‌نفس کاهش شدت و یا بروز درد کمر و وریدهای وارسیی، جلوگیری از افزایش بیش از حد وزن و حفظ سطح آمادگی بدنی مادر می‌شود. اگرچه از لحاظ تئوریک ورزش شدید در جریان حاملگی می‌تواند سببایجاد آسیب‌هائی به نوزاد و یا مادر شود. با توجه به تحقیقات انجام شده لزومی به کاهش شدت ورزش در زن باردار حس نمی‌شود.
چه ورزش‌هائی در یک حاملگی سالم و بی‌خطر توصیه می‌شوند؟
از انجام چه ورزش‌هائی باید خودداری کرد؟
اتیا شکل ورزش برای تمام زنان باردار یکسان است؟
در جریان حاملگی ورزش‌های با شدت کم تا متوسط انجام می‌شود. ورزش منظم (حداقل ۳ بار در هفته) به شکل‌های مقطع‌ ترجیح داده می‌شود.
بعد از سه ماه اول حاملگی از ورزش در حالت خوابیده به پشت خودداری ورزند.

چرا که این حالت سبب کاهش برون ده قلبی در بعضی زنان می‌شود. در ضمن دوره‌های طولانی‌مدت ایستادن هم توصیه نمی‌شود.
در صورت احساس خستگی باید ورزش را قطع کنند. اصولاً فعالیت تا حدی توصیه می‌شود که به خستگی نیانجامد ورزش‌های بدون وزنه مثل دوچرخه‌سواری و شنا با حداقل خطر آسیب به مادر و جنین همراه بوده و می‌توانند تا پایان دوران حاملگی ادامه یابند.
انجام هرگونه ورزش که با خطر برخورد ضربه و آسیب به شکم همراه باشد ممنوع است خصوصاً در سه ماه آخر حاملگی.

با توجه به وزن رحم حامله و نیز اضافه وزن مادر باید مراقب از دست دادن تعادل بدن ناشی از تغییر در محور ثقل باشد، باید رژیم غذائی مناسب در جریان حاملگی و ورزش تأمین شود به‌علاوه تأمین آب موردنیاز بدن دارای اهمیت است.
ورزش‌های دوران حاملگی وابسته به وضعیت هر فرد تفاوت خواهد کرد. نوع این ورزش‌ها بسته به سطح آمادگی بدنی قبلی خانم باردار، وضعیت پزشکی وی، در دسترس بودن وسایل تمرینی و ترجیح خود وی است.
قطع ورزش در صورت وجود هر یک از علائم زیر توصیه می‌شود. تنگی‌نفس، سردرد، ضعف عضلانی، تنوع، خستگی، درد قفسه سینه، درد پشت، درد لگن، اشکال در راه رفتن کاهش فعالیت جنین انقباضات متوالی رحم، خونریزی از واژن ترشح مایع آمنیوتیک، منع مطلق انجام ورزش در حین حاملگی شامل موارد زیر است، خونریزی‌های اخیر رحمی، دیسترس جنینی، بیماری‌های قلبی سابقه سقط یا زایمان زودرس (بیش از یکبار) فشار خون حاملگی دیابت و بیماری کلیوی کنترل نشده پارگی اخیر پرده‌ها از شیرجهزدن در آب رفتن به مکان‌های با ارتفاع زیاد و اکسیژن کم‌شنا در آب بسیار گرم یا بسیار سرد و اسکی روی آب نیز خودداری شود.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
ورزش کردن براي زنان مفيد تر از مردان است

پزشكان اعلام كردند ورزش كردن در زنان بيش از مردان خطر ابتلا به بيماري قلبي را كاهش مي دهد.
به گزارش سلامت نیوزبه نقل از خبرگزاري شين هوآ؛ پزشكان دانشگاه بروكات در آلمان اعلام كردند ورزش كردن به طور كلي خطر ابتلا به بيماري قلبي را كاهش مي دهد.
بنابراين گزارش؛ اين نتيجه از انجام بررسي ها بر روي مردان و زناني كه يك ماه متوالي هر روز ورزش مي كردند به دست آمد و بر طبق اين بررسي زناني كه ورزش مي كردند تا 40 درصد بيشتر از مردان در معرض خطرابتلا به سكته قلبي قرار گرفتند.
گفتني است؛ پزشكان علت اين تفاوت را غلظت پايين خون زنان به ويژه زنان در رده سني 20 تا 45 سال اعلام كردند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
ورزش سنگين اشتهاي زنان را افزايش مي‌دهد

انجام حركات ورزشي سنگين باعث افزايش تمايل زنان به خوردن و بالعكس كاهش اشتها در مردان مي‌شود.



به گزارش ايسنا به نقل از منابع اينترنتي، مطالعات نشان مي‌دهد كه ورزش سنگين در زنان آنها را مجبور مي‌كند تا براي كسب كالري كافي كه در حين ورزش سوزانده‌اند، به اندازه جبران آن غذا بخورند و از اينرو به آنان توصيه مي‌شود كه اگر مي‌خواهند تناسب بدن خود را حفظ كنند تعادل سالمي ميان كالري سوخته شده و كالري مصرف شده به وجود بياورند.


اين پژوهش‌ها از سوي محققان كانادايي صورت گرفته است.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
ورزش باعث راحتي زايمان در زنان باردار مي‌شود

ورزش باعث راحتي زايمان در زنان باردار و جلوگيري از پوكي استخوان و افسردگي در
دوران يائسگي مي‌شود.

دكتر فاطمه دژ‌بخش متخصص بيماريهاي قلبي در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و
درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران اظهارداشت: ورزش در زنان باردار باعث تقويت
عضلات و كاهش درد زايمان مي‌شود و جز در مواردي استثنايي حتما ورزش به زنان
باردار توصيه نمي‌شود.

وي ادامه داد: در دوران يائسگي نيز با توجه به تغييرات هورموني بدن ورزش از
پوكي استخوان و افسردگي جلوگيري كرده و مسائل مختلفي همچون چربي خون، ديابت و
فشار خون را تنظيم مي‌كند.

وي با توصيه به ورزشهاي سبك و پياده‌روي گفت: بسياري از سرطانها با ورزش‌هاي
روزانه و در نظر گرفتن رژيم درماني قابل پيشگيري است و با ورزش بدن انسان در
برابر بسياري از بيماريها مقاوم مي‌شود.

عضو تيم ورزش درماني شيراز با بيان اين كه ورزش كمبود HDN (چربي خوب) در بدن را
تامين مي‌كند،

خاطرنشان كرد: متاسفانه كمبود چربي‌هاي خوب HDN و افزايش چربيهاي مضر در بدن
افراد باعث بروز بسياري از بيماريها و ايست قلبي شده است.


وي با توصيه زياد مردم به آب درماني توام با حركات ورزشي گفت: اگرچه دسترسي
جزئي از زندگي بشر است و زندگي بدون استرس وجود ندارد، اما كاهش استرس از اهميت
ويژه‌اي در زندگي انسانها برخوردارست و لذا تحقيقات نشان مي‌دهد كه روزانه 40
دقيقه ورزش 14 درصد استرس را در افراد كاهش مي‌دهد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
يك متخصص بيماريهاي قلبي به زنان توصيه كرد: حداقل روزي 40 دقيقه ورزش كنيد



يك متخصص بيماريهاي قلب و عروق به زنان توصيه كرد: براي پيشگيري از بروز بيماريهاي قلبي و عروقي حداقل روزي 40 دقيقه ورزش كنند.

دكتر رفيعي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران مهمترين عامل در پيشگيري از بيماريهاي قلبي در زنان را ورزش و تحرك دانست و خاطرنشان كرد: هر زن بايد حداقل روزي 40 دقيقه و يا هفته‌اي 3 ساعت پياده‌روي كند.


وي با تاكيد بر اين كه بهترين فعاليتها براي بيماران قلبي ورزشهاي ايزوتونيك است، اظهارداشت: در ورزشهايي مثل شنا، دوچرخه‌سواري و پياده‌روي يك قسمت بدن در حال استراحت و بخش ديگر فعال است كه اين نوع ورزشها براي بيماران قلبي و زنان بسيار مفيد است.


دكتر رفيعي همچنين تاكيد كرد: ورزش بدنسازي به دليل فعاليت و حركت همه عضلات بدن چندان براي قلب مفيد نيست.


اين متخصص بيماريهاي قلبي و عروقي به زنان توصيه كرد از استعمال دخانيات پرهيز كرده و بيشتر از غذاهاي گياهي استفاده كنند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
ويژگيهاي ورزش بانوان


اولين سئوالي که در ذهن مطرح مي شود اين است که آيا بين مردان و زنان تفاوتهاي جسمي که در ورزش کردن تأثير بگذارد وجود دارد يا خير ؟ بايد بگويم بله ، در بسياري از موارد تفاوتهايي وجود دارد که برخي از آنها به نفع خانمها بوده و باعث مي شود آنها در برخي ورزشها موفق تر از آقايان باشند . به طور مثال : توانايي زنان در سرعت بخشي به دويدن بيشتر از مردان است و از آنجائيکه ميزان چربي بدن آنها نيز از آقايان بيشتر است و به عنوان منبع انرژي عمل مي کند ، خانمها در دوهاي با مسافت طولاني از آقايان موفق ترند . از طرفي خانمها در دماهاي بالا قابليت عرق ريزي بيشتري دارند و اين سبب تحمل بيشتر آنان در ورزش در هواي گرم مي شود و بدليل لايه ضخيم تر چربي تحملشان در هواي سرد نيز بيشتر است . البته قدرت عضلاني خانمها ۳۰٪ کمتر از آقايان است و مردان داراي استخوانهاي بلند و متراکم تري هستند . در نتيجه در ضربه زدن مانند ضربات پا نيروي بيشتري وارد مي کنند .

از طرفي خانمها بدليل اينکه پاهاي کوتاهتري دارند در فعاليتهاي تعادلي پايداري بيشتري از خود نشان مي دهند . در هر صورت اين تفاوتهاي جسمي هيچگاه سبب ممنوعيت ورزش خاص براي خانمها نشده است .


در گذشته تصور مي کردند خانمها بدليل گذراندن مراحلي خاص مانند عادت ماهيانه ، حاملگي ، يائسگي و ... نبايد ورزش سنگين انجام دهند در صورتيکه در حال حاضر اين عقايد منسوخ شده اند و حتي در اين مراحل نيز ورزش براي بانوان بسيار مفيد است که در ذيل به آن مي پردازيم .


تمرينات منظم ورزش داراي فوايد مشابهي در زنان و مردان است يعني کاهش فشار خون ، پائين آوردن تعداد ضربان قلب و کاهش درصد چربي بدن که تمامي اين موارد به پيشگيري از بيماريهاي قلبي کمک مي کنند . به علاوه ، ورزش هاي توأم با اعمال وزن روي بدن ، سبب تقويت استخوانها و جلوگيري از پوکي استخوان بخصوص در خانمها مي گردد .


تأثيرات مثبت ورزش در دوران قاعدگي


هيچ دليل قاطعي وجود ندارد که قاعدگي بر عملکرد بدني تأثير منفي داشته باشد . در ميان زناني که در دانشگاه به ورزش مي پردازند ، تفاوتي در حداکثر جذب اکسيژن در مراحل مختلف قاعدگي وجود نداشته است . لذا دليلي وجود ندارد که خانمها تمرينات و مسابقات ورزشي را در زمان قاعدگي تغيير دهند و يا قطع کنند .


در برخي خانمها به علل مختلف مانند علل رواني ، ايجاد اختلالات و علائم شديد در زمان قاعدگي مانند درد ، ضعف شديد و يا علائم پيش قاعدگي مانند سردرد ، علائم گوارشي ، ممکن است در عملکرد جسمي شان در زمان قاعدگي اختلال ايجاد شود . برخي از مطالعات نشان مي دهند که تمرينات ورزشي مي تواند در کاهش درد قاعدگي مؤثر باشد .

در يک مطالعه درد قاعدگي در زنان دانشجو وقتي که به مدت يکسال تحت تمرينات جسماني قرار گرفتند تا ۵۵٪ کاهش يافت . از طرف ديگر انجام تمرينات سبک مي تواند در جلوگيري و تسکين درد قاعدگي مفيد باشد . انجام منظم اين تمرينات باعث بهبود گردش خون در ناحيه شکم ، افزايش قوام عضلات شکم و انعطاف پذيري ناحيه کمر و لگن و انبساط عضلاني ناحيه لگن مي گردد .


بنابراين ورزش براي خانمها حتي در برخي مراحل مانند قاعدگي ، يائسگي ، پس از زايمان و ... نه تنها ضرري ندارد بلکه بسيار مفيد است و حتي خانمهاي ورزشکار با قرار گرفتن در اين مراحل نيازي به تغيير و يا قطع فعاليتهاي ورزشي شان ندارند .


فوايد ورزش در دوران حاملگي


ورزش مي تواند براي خانم حامله بسيار مفيد باشد . همچنين وقتي خانمهاي ورزشکار حامله مي شوند . در طي دوران حاملگي به ورزش خود ادامه مي دهند . لذا بايد اثرات مفيد و خطرات انجام فعاليتهاي ورزشي طي دوران بارداري را دانسته و توصيه هاي مربوط به سالم ورزش کردن در اين دوران را به خاطر بسپاريم .


فوايد انجام فعاليت ورزشي در دوران بارداري :


نرمشها و ورزشهاي سبک با توصيه هاي لازم انجام مي شوند ، هيچ خطري براي مادر و جنين ندارند بلکه به دلايل زير مي توانند براي مادر بسيار مفيد باشند .



ظرفيتهاي ريوي و توانائيهاي تنفسي مادر در حين بارداري را افزايش مي دهند .


احتمال بروز برخي بيماريهاي در حين حاملگي مانند بيماري قند حاملگي و فشار خون بالا را کاهش مي دهند .

از افزايش وزن بيش از حد مادر جلوگيري مي کند
آمادگي و تناسب جسماني مادر را حفظ مي کنند .

کمردرد و وريدهاي واريسي که در حاملگي شايع است کاهش مي دهند .
شرايط روحي و خودباوري و وضعيت خواب مادر را بهتر مي کنند و باعث افزايش اعتماد به نفس در وي مي گردند .
زايمان را آسانتر کرده و بهبودي بعد از زايمان را سريعتر ميکنند .

به دليل ارتقاء سطح سلامت جسمي و روحي مادر به زايمان طبيعي وي کمک مي کنند

منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
چرا دختران ما كم تحرك شده اند؟!

براساس تحقیقات و آمار جهانی ۷۰درصد نوجوانان چاق بزرگسالان چاق خواهند بود و حتی این احتمال وجود دارد كه این افراد در بزرگسالی دچار چاقی مفرط شوند.
چاقی در دوران نوجوانی در اغلب موارد با افزایش خطر ابتلا به دیابت، بیماری های قلبی و عروقی و افزایش فشار خون در بزرگسالی همراه است. مسئله چاقی در دختران بویژه در سنین حساس بلوغ باعث می شود كه اكثر این دختران به رژیم های كاهش وزن روی بیاورند و همین مسئله ممكن است منجر به كوتاه ماندن قد آنان شود و به علاوه به كمبودهای ویتامین كه برای بزرگسالی آنان بی اندازه موثر است مبتلا شوند.
تاخیر رشد و تاخیر در بلوغ جنسی در اثر دریافتت ناكافی غذا و كوتاهی قد باعث اختلالات جبران ناپذیری در دختران خواهد شد و سلامت آنان را به خطر خواهد انداخت.
عوامل ژنتیكی، فیزیولوژیكی، محیطی و عاطفی و روانی از عوامل متعدد بروز چاقی است و تمرینات منظم ورزشی به ویژه در دختران می تواند مانع از بروز چاقی در آنان شود.


در هر صورت كاهش وزن و متناسب بودن وزن با انجام حركات ورزشی و فعالیت های بدنی بسیار مناسب تر از گرفتن رژیم های غذایی می باشد. در بسیاری از موارد گرفتن رژیم های غذایی ممكن است دركوتاه مدت وزن مناسب بوجود بیاورد اما در درازمدت ممكن است باعث چاقی بیش از حد و سایر اختلالات فیزیولوژیكی شود.
● فقط یك ساعت ورزش!
محققان اعلام كردند كه با توجه به افزایش بروز چاقی های دوران مدرسه میان دانش آموزان دختر، تنها یك ساعت ورزش در هفته می تواند منجر به كاهش اضافه وزن در دختران جوان شود.
مطالعات جدید نشان می دهد كه این افزایش چاقی در میان دانش آموزان پسر به مراتب كمتر است، چرا كه به طور كلی تحرك جسمی آنها بیشتر از دختران است و ورزش مدارس می تواند نقش مهمی در جلوگیری از بروز چاقی و بهره مندی از پیامدهای سلامتی آن در دانش آموزان داشته باشد.


از آنجا كه ۱۵درصد كودكان و نوجوانان ما مبتلا به اضافه وزن هستند این مطالعات بر اهمیت سرمایه گذاری بر روی آموزش های جسمی روزانه در مدارس تاكید می كند.
اگر عواقب جسمی و احساسی ابتلا به چاقی برای افراد روشن شود اهمیت توجه به ورزش مدارس جلوه می كند، بررسی های انجام شده بر روی دانش آموزان مدارس نشان می دهد كه تحرك جسمی بیش از یك ساعت در مدرسه در طول یك هفته می تواند ۱۰درصد از چاقی دانش آموزان دختر را كاهش دهد البته این تحركات جسمی و تمرینات بدنی باید با عادات تغذیه ای مناسب با توجه به كنترل برنامه غذایی مدرسه و تنقلات بین روز همراه باشد.
به گفته معاون سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ۸۴درصد از مردم كشور ما فعالیت فیزیكی لازم را ندارند و ورزش همگانی انجام نمی دهند و به همین دلیل افراد مبتلا به اضافه وزن، ۳برابر كسانی كه دارای وزن متناسب به قد هستند دچار بیماریهای قلبی، عروقی، دیابت و فشار خون می شوند و احتمال ابتلا به سرطان در این افراد بیش از ۳۰درصد است، لذا ایجاد رژیم غذایی مناسب به همراه ورزش و تمرینات بدنی از همان اوان كودكی ضروری می نماید.
وی اضافه می كند: كودكان ایرانی كه تحت پوشش شیر مدرسه قرار دارند و از تحرك فیزیكی خوبی برخوردارند، نسبت به دیگر كودكان از بیماریهای كمتری در بزرگسالی برخوردار می شوند.یك روانشناس بالینی نیز در این زمینه این گونه اظهارنظر می كند كه مهم ترین دوره ای كه باید در آن بهداشت روان راكاملا منظور كرد دوره پیش دبستانی است كه پایه های اصلی رشد روانی در آن دوره بنا نهاده شده است.


در این دوران بهتر است به بسترسازی فرهنگی، آموزش و آگاهی، ورزش به عنوان بخش ضروری زندگی توجه كرد تا در آینده جوانانی سالم، تندرست و آماده برای هرگونه استرس، مشكلات و بحران های اجتماعی به جامعه تحویل داده شوند.
● امكانات ورزشی دختران بسیار ناچیز است
دختران امروز پرورش دهنده جسم افراد دیگری در آینده به عنوان مادر خواهند بود، بنابراین نیاز به تن سالم و روح سالم تری دارند.
ورزش نه تنها در سلامت جسمی بلكه در سلامت روحی و فكری افراد به ویژه قشر جوان و نوجوان نقش بسزایی دارد و دانش آموزانی كه دارای فعالیت های ورزشی هستند. در كلاس های درس از نشاط روحی و آمادگی ذهنی و پاسخگویی مطلوب تری نسبت به سایر دانش آموزان برخوردار هستند، به همین دلیل آگاهی عمومی نسبت به نقش ورزش در سلامت انسان امری مهم و خطیر می نماید و وظیفه مسئولین آموزشی كشور توجه ویژه به ورزش جوانان بویژه در مدارس می باشد اما با توجه به این اهمیتی كه برای ورزش جوانان و بویژه دختران مطرح می شود آیا در حال حاضر فضای ورزشی برای دختران دانش آموز كه در سن حساسی به سر می برند به اندازه كافی وجود دارد؟
آیا برای رشد قوای بدنی و سلامتی جان دختران كه مادران آینده جامعه هستند به اندازه كافی امكانات و فضاهای مناسب ورزشی در نظرگرفته شده است؟
متأسفانه بودجه و امكانات ورزشی زنان در كشور بسیار ناچیز است و از مسئولان باید پرسید كه چه میزان برای ورزش دختران هزینه كرده اید؟ هزینه ای كه برای ورزش پسران می شود اصلاً قابل مقاسه با ورزش دختران نیست در حالی كه نیاز زنان جامعه به ورزش بسیار فراتر از نیاز مردان و پسران جامعه است.

براستی آیا ورزش همگانی كه در قانون اساسی بر روی آن تأكید شده است برای زنان جامعه هم تحقق پیدا كرده است یا بطور مثال برای استفاده از ورزش مانند شنا كه مورد توصیه دین است و شدیداً برای جسم و جان شادی بخش است به اندازه كافی بودجه ایجاد استخر برای زنان اختصاص یافته است؟
با توجه به رشد روزافزون جمعیت و گرایش هر چه بیشتر جامعه به ورزش اعتبارات و امكانات موجود جوابگوی نیازهای ورزشی دختران نیست و به همین علت است كه استعدادها و توانایی های دختران ما در زمینه های مختلف ورزشی رشد مناسب نداشته و بی نصیب مانده است.
● ورزش از گرایش به معضلات اجتماعی جلوگیری می كند
كم تحركی و غفلت از فعالیت های ورزشی نه تنها جسم انسان را فرسوده می كند بلكه باعث ابتلاء به انواع بیماریهای روانی و روحی می گردد.
به گفته محققان فعالیت بدنی و ورزش مانند دارو عمل می كنند و نه تنها در بهبودی بیماریهای جسمی مؤثر هستند، استرس، افسردگی و بیماریهای عصبی را نیز بهبود می بخشند.
افراد دارای فعالیت ورزشی در هر شرایط سنی دارای ویژگیهای خاص اخلاقی، رفتاری و نیز آمادگی جسمانی و فیزیكی هستند و به ناملایمات خارجی و مشكلات مختلف اجتماعی واكنش منطقی تر و بهتری می دهند.
شرایط مطلوب آموزشی، تمرینات منظم ورزشی، در جلوگیری از ابتلا به بیماریهای روانی اثر بسزایی دارد و مدرسه در این میان با توجه به گزینش مربیان و معلمان سالم و متعهد كه از نظر روانی مسئول تعلیم و تربیت دانش آموزان هستند از جمله عوامل مؤثر در كاهش ابتلا به بیماریهای روانی و روحی است.

به همین دلیل مهم ترین وظیفه مسئولان برای ارتقاء سطح بهداشت روان در جامعه، افزایش آگاهی مردم، بسترسازی فرهنگی، آموزش و ایجاد امكانات به منظور اشاعه ورزش در جامعه می باشد و بهتر است پایه های این حركت عظیم و این هدف والا در مدارس گذاشته شود.
به عقیده روانشناسان سلامت مفهومی كلی است كه در سه جنبه سلامت جسمی، سلامت روانی و سلامت اجتماعی در مورد انسان در نظر گرفته می شود و فراهم كردن امكانات آموزشی و پرورشی و گذراندن مناسب اوقات فراغت برای نوجوانان و جوانان این امكان را به آنها می دهد كه بتوانند نقش واقعی خود را در جامعه به خوبی ایفا نمایند.
داشتن اعتماد به نفس، نداشتن اضطراب و افسردگی، نبود سوء ظن و بدبینی، قاطعیت، انگیزه، شور و نشاط از مشخصه های نوجوانان و جوانانی است كه از سلامت جسمی، روانی خوبی برخوردارند و ازگرایش به معضلات اجتماعی دوری می كنند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
خانم هاي ورزشكار را از روي انگشتانشان بشناسيد


طول انگشتان دست با خصوصيات ديگر فيزيولوژيك بدن در ارتباط است
‌ دكتر گلرخ ثريا

دست ‌نگه داريد، خواندن اين مطلب شرط دارد. با شما هستم كه چشمانتان گرد شده است و تندتند به خط‌هاي پايين‌تر يك نگاه گذرا مي‌اندازيد تا بفهميد چه شرطي. شرطش اين است كه پيش از همه ترجيحا بايد خانم باشيد. شرط دومش هم اين است كه پيش از خواندن ادامه اين مطلب يك خط‌كش يا متر تهيه كنيد و كنار دستتان قرار دهيد.

طول انگشت انگشتر شما چقدر است؟ مي‌خواهيم جدا از كف‌بيني و فال، پيشگويي كنيم كه شما استعداد ورزشكار شدن را داريد يا نه.


شايد تعجب كنيد ولي اندازه‌گيري طول انگشتان خانم‌ها مي‌تواند راهي آسان براي پيشگويي اين مطلب باشد كه آيا شما مي‌توانيد در آينده ورزشكار نامداري شويد؟


نتايج اين مطالعات دانشمندان انگليسي در مجله <طب ورزشي> در اين كشور به تازگي به چاپ رسيده است و به نظر مي‌رسد اين يافته براي بسياري از بانوان، به ويژه بانوان علاقمند به ورزش بسيار هيجان‌انگيز است.


محققان كالج سلطنتي لندن بر اين باورند كه طول انگشت انگشتر بانوان نشان‌دهنده استعداد آنها در آموختن مهارت‌هاي ورزشي است.


در اين مطالعه گسترده، 607 زن 25 تا 79 ساله انگليسي مورد مطالعه قرار گرفتند و اطلاعات مربوط به توانايي‌هاي ورزشي آنان در طول عمرشان جمع‌آوري شد. نتايج اين مطالعه نشان مي‌دهد خانم‌هايي كه انگشت انگشترشان كشيده‌تر از انگشت اشاره آنهاست، مهارت و توانايي بيشتري در دويدن و ورزش‌هايي مانند فوتبال و تنيس دارند. اين در حالي است كه طول اين انگشت در اكثر بانوان مساوي يا كوتاه‌تر از انگشت اشاره است ولي طول اين انگشت معمولا در آقايان بيش از انگشت اشاره است.


در آينده شايد بتوان از اين شاخص براي ارزيابي و انتخاب ورزشكاران پيش از رقابت‌ها، به عنوان معياري براي گزينش ورزشكاران استفاده كرد.


اين در حالي است كه برخي متخصصان رشته‌هاي ورزشي با نتايج اين مطالعه موافق نيستند و با شك به اين يافته محققان نگاه مي‌كنند. پروفسور <تيم اسپكتور> سرپرست اين مطالعه در كالج سلطنتي لندن در اين باره مي‌گويد: <هنوز خيلي زود است كه بتوان درباره وجود چنين رابطه‌اي نظر قطعي داد.> به علاوه نتايج مطالعات قبلي نشان داده بود كه طول انگشتان دست با خصوصيات ديگر فيزيولوژيك بدن در ارتباط است. به عنوان مثال بانواني كه سطح هورمون تستوسترون در رحمشان بيش از ديگران است، نوزادان دختري با انگشتان كشيده‌تر به دنيا مي‌آورند. جالب‌تر اينكه مطالعات متفاوتي ثابت كرده‌اند كه دوقلوهايي كه به صورت ارثي طول انگشتان دستشان بلندتر بوده است، و پدر و مادر ورزشكاري داشته‌اند، ورزشكاران بهتري نسبت به ديگران بوده‌اند.


اين محققان اعتقاد دارند كه طول انگشتان، 70 درصد تحت اثر عوامل ژني و وراثتي و به ميزان اندكي تحت تاثير محيط و شرايط رشد و نمو جنين در رحم‌ مادر است. بنابراين نقش اصلي را در تعيين طول انگشتان، ژن‌ها بر عهده دارند.

با اين حال هنوز ژن خاص مسوول تعيين طول انگشتان، مشخص و شناسايي نشده است و به نظر مي‌رسد مجموعه‌اي از ژن‌هاي متفاوت اين نقش را بر عهده دارند.


آقايان فراموش نشده‌اند

تا به حال هر چه گفتيم مربوط به خانم‌ها بود ولي محققان آقايان را نيز از ياد نبرده‌اند. پيش از اينكه اين مطالعات بر روي بانوان انجام شود، رابطه بين طول انگشتان و مهارت‌هاي ورزشي در آقايان مورد بررسي و تحقيق قرار گرفته بود. به عنوان مثال مقاله‌اي در سال 2001 در انگلستان به چاپ رسيد كه دانشمندان با مقايسه طول انگشتان 304 فوتباليست حرفه‌اي با افراد عادي، به اين مطلب پي برده بودند كه طول انگشت انگشتر به طول انگشت اشاره در ورزشكاران به مراتب از متوسط طبيعي افراد جامعه بيشتر است.


به‌علاوه مطالعات ديگري ارتباط بين توانايي جنسي مردان، قدرت عضلاني و بيماري‌هاي خاصي در آقايان را با طول انگشتان به اثبات رسانده‌اند.



اشعه ايكس در دستان شما

در اين مطالعه از607 خانم دوقلو دعوت به همكاري شد. بيشترين اين خانم‌ها راست دست بودند و به طور متوسط 53 سال سن داشتند. سپس از دست راست و چپ اين خانم‌ها عكس راديوگرافي با استفاده از اشعه ايكس تهيه شد. اندازه‌گيري طول دقيق انگشتان دست از روي راديوگرافي بسيار آسان‌تر از اندازه‌گيري عادي طول انگشتان بود.


در اين مرحله طول انگشت انگشتر و طول انگشت اشاره هر يك از اين خانم‌ها، از روي كليشه راديوگرافي اندازه‌گيري شد و نسبت بين طول اين دو انگشت با يك تقسيم ساده به دست آمد و به عنوان يك شاخص در نظر گرفته شد. در طي انجام اين مراحل با هر يك از اين بانوان مصاحبه‌اي انجام شد و درباره مهارت‌ها و موفقيت‌هاي ورزشي‌شان از سن 11 سالگي تاكنون در مدرسه و دانشگاه و بعد از آن پرسش‌هايي مطرح گرديد تا مشخص شود اين بانوان در طول زندگي خود تا چه اندازه در مسابقات ورزشي و يادگيري مهارت‌هاي ورزشي موفق بوده‌اند.


در نهايت مشخص شد كه بانواني كه در طول زندگي ورزشكاراني موفق بودند، انگشتان بلندتري نسبت به سايرين داشته‌اند.


در عين حال اين خانم‌ها شناگران، تنيس‌بازان و دوندگان ماهري بودند و برخي از آنها در مسابقات دوچرخه‌سواري بسيار موفق بوده و توانايي داشتند در مسافت‌هاي طولاني ركاب بزنند. بنابراين طول انگشتان با مهارت‌هاي ورزشي ويژه‌اي نيز در ارتباط است. اين محققان بر اين باورند كه طول انگشتان و نسبت بين آنها درطول رشد و نمو جنين درون رحم تعيين مي‌شود و به صورت مشخصي تحت اثر هورمون‌هاي جنسي موجود در رحم قرار مي‌گيرد. اين در حالي است كه مطالعات ديگر نشان مي‌دهند، طول انگشتان مانند ديگر خصوصياتي قامتي بيشتر تحت اثر عوامل ژنتيكي و ژن‌ها است تا محيط رشد و نمو جنين.


زنان ورزشكارتر بخوانند


اگر شما از بانواني هستيد كه به صورت روزانه برنامه مشخصي براي ورزش كردن داريد و يا رقابت‌هاي ورزشي را به صورت حرفه‌اي دنبال مي‌كنيد، بايد به همان نسبت از برنامه و دستورالعمل‌هاي خاصي براي سلامتيتان پيروي كنيد.


گاهي شما فراتر از حفظ سلامتي خود در رشته‌اي خاص جهت كسب مقام قهرماني كوشش مستمر مي‌كنيد كه در اين شرايط تمامي دستگاه‌هاي مختلف بدن شما تحت تاثير قرار مي‌گيرند.

قلب، ريه، دستگاه گوارش، هورمون‌ها، سيستم عصبي و به ويژه ماهيچه‌ها نياز به تطابق با وضعيت جديد دارند. در حقيقت هيچ استرس و فشاري مانند يك ورزش سنگين و طولاني مدت روي بدن تاثير نمي‌گذارد. طي فعاليت ورزشي از يك طرف ميزان متابوليسم پايه افزايش مي‌يابد و از طرف ديگر فعاليت شما زيادتر مي‌شود. بنابراين مقدار انرژي بين 3 تا 6 هزار كيلوكالري در روز توصيه مي‌شود، به طور كلي ميزان نياز انرژي براي زنان ورزشكار 10 درصد كمتر از مردان ورزشكار است. در كنار اين مطلب شما لازم است به كم‌خوني و احتمال وقوع بيشتر آن در خانم‌ها توجه ويژه‌اي داشته باشيد.

علائم كم‌خوني بسيار مشخص و واضح‌اند. در صورتي كه شما احساس رنگ پريدگي، بي‌نظمي غيرقابل توجيه در ضربان قلب حين تمرين، از دست رفتن شكل بدن، سردرد يا بي‌خوابي و سرگيجه كرديد، بهتر است با يك پزشك در اين مورد مشورت كنيد.

حرف آخر


)1 از خوردن نوشابه‌هاي گازدار و موادغذايي نفخ دهنده خودداري كنيد.

)2 از خوردن غذاهاي چرب و سرخ‌كرده دوري كنيد.


)3 بهتر است از چاي كم‌رنگ استفاده كنيد.


)4 مصرف 1تا 3 فنجان قهوه يا نسكافه براي افزايش توان ورزشي مفيد است.


)5 در هر روز حداقل 2 نوع ميوه حاوي ويتامين C استفاده كنيد.


)6 روزانه مصرف سبزيجات تازه را فراموش نكنيد.


)7 مصرف پروتئين زياد پيش از مسابقه مجاز نيست چون نياز به آب را افزايش مي‌دهد.


)8 افزايش انرژي مصرفي بر حسب نوع، مدت و شدت ورزش و مصرف كربوهيدارت زياد تا حداكثر 75 درصد كالري رژيم براي فعاليت‌هاي ورزشي سنگين و طولاني مدت توصيه مي‌شود.

)9 انواع ميوه‌ها، شير، نان و غلات منابع خوب كربوهيدرات هستند كه بهتر است يك ساعت قبل از ورزش شير با عسل و يا آب ميوه با عسل مصرف كنيد زيرا عسل سبب افزايش سطح انرژي در بدن مي‌شود.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
خانم‌ها كي ورزش‌كنند، كي ورزش نكنند


از آنجا كه روي ورزشكاران زن پژوهش‌هاي دقيق و گسترده‌اي صورت نگرفته است، يك اتفاق نظر و تفاهم كلي درباره سطح عملكرد آنها وجود ندارد. وجود اختلافات فيزيولوژيك و نيز ساختاري بين جنس زن و مرد هم مزيد بر علت شده است. اگرچه بر اساس نظرسنجي‌ها، اكثر ورزشكاران زن معتقد به افت عملكرد بدني در دوران قاعدگي هستند، اما از لحاظ فيزيكي زناني بوده‌اند كه در طي زمان قاعدگي قادر به شكستن ركوردهاي جهاني شده اند.

فعاليت ورزشي شديد سبب كاستن سطح استروژن خون مي شود اما لزوماً بر سطح عملكرد بدني اثري ندارند. در تمرينات با شدت برابر اختلافي در ميزان بروز آسيب‌هاي ناشي از ورزش در زن و مرد ديده نمي‌شود.

قرص‌هاي ضدبارداري هر چند ممكن است سبب تغييرات چشمگير فيزيولوژيك در بدن زن شوند اما تأثير عمده اي روي عملكرد فرد نخواهند گذاشت.


حاملگي در دو تا سه ماه اول، اثر منفي روي عملكرد نمي‌گذارد. لابد مي‌دانيد در المپيك سال 1956 ملبورن، سه تن از برندگان مدال طلا حامله بودند. حتي بعد از طي حاملگي اگر وضعيت جسمي به شكل پيش از حامگي زن بازگردد، مشكلي در رقابت‌هاي ورزشي نخواهد داشت. ورزش سبب بهبود تراكم استخوان زنان نمي‌شود بلكه فقط سبب حفظ آن مي‌شود. در صورت مصرف مقادير كافي كلسيم، ورزش احتمالاً در شكل‌گيري استخوان‌هاي قوي‌تر كمك خواهد كرد.


از طرفي هيچ محدوديت سني براي شركت در ورزش‌هاي استقامتي وجود ندارد حتي زنان 80 ساله هم توانايي شركت منظم در دوهاي ماراتن را دارند، اگر چه مدت زمان طي شده بيشتر خواهد بود. دقيقاً معلوم نيست كه آيا زنان سريع تر مي‌دوند يا مردان؟ فقط مي‌دانيم كه در ازاي هر دهه عمر، زنان توانايي سرعت بخشي در دويدن به ميزان 14 متر در دقيقه را دارند. در حالي‌كه اين رقم براي مردان 7 متر در دقيقه است.

البته با توجه به اختلالات فيزيكي به نظر نمي رسد كه زنان توانايي غلبه بر مردان در مسافت‌هاي كوتاه را داشته باشند اما عكس اين موضوع در دوهاي با مسافت طولاني صدق مي‌كند كه به نظر مي‌رسد به علت چربي بالاتر موجود در بدن زنان است كه به عنوان منبع انرژي عمل مي‌كند. به علاوه تعريق در دماهاي بالاتر بدن، سبب حفظ و نگهداري بيشتر آب بدن خواهد شد.


تفاوت فيزيولوژيك بين زنان و مردان ورزشكار


اين اختلافات در زمينه سيستم اسكلتي و عوامل بيومكانيكي نمود دارند.

ورزشكاران زن به طور معمول (ولي نه هميشه) كوچك‌تر و كوتاه‌تر بوده، لگني پهن تر دارند، زانوها به داخل متمايل شده و ساق پاها انحناي كمتري دارند.


اين ويژگي‌ها از جمله مواردي هستند كه احتمال ايجاد برخي از آسيب‌ها مانند دردهاي كشككي - راني را بالا مي‌برند. ورزشكاران زن درصد بالاتري از چربي بدن داشته و حدود 30 درصد قدرت عضلاني كمتري نسبت به مردان دارند كه به ويژه مربوط به اندام فوقاني است اما در هر صورت اين تفاوت‌ها به رشته ورزشي خاصي بستگي دارد تا اينكه جنسي خاص عامل آن باشد.

سودمندي ورزش در بانوان


تمرينات منظم ورزشي داراي فوايد مشابهي در زنان و مردان است. يعني كاهش فشار خون، پايين آوردن تعداد ضربان قلب و افزايش ظرفيت هوازي همراه با كاهش درصد چربي بدن، تمام موارد به پيشگيري از آترواسكلروز و بيماري‌هاي قلبي كمك مي‌كنند.



به علاوه ورزش‌هاي توا‡م با اعمال وزن روي بدن، سبب تقويت استخوان‌ها و جلوگيري از پوكي استخوان مي شوند.

موارد منع ورزش در بانوان


زماني تصور مي شد كه ورزش شديد به سيستم توليد‌مثل زنان آسيب مي‌رساند. در ضمن عقيده داشتند كه زنان به‌ويژه در جريان عادت ماهيانه نبايد ورزش كنند. امروزه خلاف هر دوي اين موارد ثابت شده است.

اثرات ورزش روي قاعدگي


زنان ورزشكار مستعد اختلالات قاعدگي از جمله تأخير در شروع آن، فقدان اوليه و ثانويه، افزايش فاصله بين دو سيكل قاعدگي و فقدان تخمك‌گذاري هستند. به‌عنوان مثال، فقدان قاعدگي در 3 تا 5 درصد كل جمعيت رخ مي‌دهد اما در 15 تا 60 درصد زنان ورزشكار مشاهده مي شود كه از جمله علل آن، وزن پايين بدن، از دست دادن سريع وزن، شروع سريع ورزش‌هاي سنگين، تغذيه ناكافي در مقايسه با احتياج به انرژي و وجود استرس‌هاي فيزيكي و رواني است.

در صورت فقدان قاعدگي به مدت طولاني، خطر كاهش تراكم استخواني و ايجاد پوكي استخوان زودرس وجود دارد. به نظر مي‌رسد ساير اختلالات قاعدگي خانم‌ها هم در كاهش تراكم استخوان در دراز مدت مؤثر باشند. فقدان هورمون استروژن، لااقل به صورت تئوريك سبب بالا رفتن چربي‌هاي خون و ايجاد اترواسكلروز زودرس مي‌شود. پس درمان مناسب اختلالات قاعدگي اهميت به‌سزايي دارد.

بهترين راه جلوگيري از بارداري در يك زن ورزشكار


يكي از قابل پذيرش‌ترين اين روش‌ها، استفاده از قرص‌هاي ضدبارداري است كه نسل جديد آنها كه تعادل مناسبي از هورمون‌هاي استروژن و پروژسترون داشته و داراي عوارض كمتري است.


از جمله فوايد ديگر آنان مي‌توان به رفع علايم دردناك پيش از قاعدگي، كاهش آنمي فقر آهن، ضايعات خوش خيم پستان، بيماري‌هاي التهابي لگن، كيست‌هاي تخمدان و روماتيسم مفصلي اشاره كرد.

به هر حال در صورت نياز از طريق مشاوره با پزشك، نوع و نحوه مصرف دارو معلوم خواهد شد.



انجام تمرينات منظم بدني در طي بارداري


انجام صحيح تمرينات منظم بدني طي بارداري، سبب بهبود خواب، بالا رفتن حس اعتمادبه نفس، كاهش شدت و يا بروز درد كمر و وريد‌هاي واريسي، جلوگيري از افزايش بيش از حد وزن و حفظ سطح آمادگي بدني مادر مي‌شود.


اگرچه از لحاظ تئوريك، ورزش شديد در جريان حاملگي سبب ايجاد آسيب‌هايي به نوزاد و يا مادر مي‌شود اما با توجه به اين پژوهش‌ها، لزومي به كاهش شدت ورزش در زنان باردار حس نمي‌شود.


در جريان حاملگي، ورزش‌هايي با شدت كم تا متوسط انجام و ورزش منظم (حداقل سه بار در هفته) به شكل‌هاي مقطع ترجيح داده مي‌شود. زنان باردار بعد از سه ماه اول حاملگي، از ورزش در حالت خوابيده به پشت خودداري كنند چرا كه اين حالت سبب كاهش برون ده قلبي در برخي از آنها مي‌شود.


در ضمن دوره‌هاي طولاني مدت ايستادن هم توصيه نمي‌شود. در صورت احساس خستگي بايد ورزش را قطع كرد. اصولاً فعاليت تا حدي توصيه مي‌شود كه به خستگي منجر نشود. ورزش‌هاي بدون وزنه مثل دوچرخه‌سواري و شنا با حداقل خطر آسيب به مادر و جنين همراه بوده و مي‌توانند تا پايان دوره حاملگي ادامه يابند.


انجام هر گونه ورزش كه با خطر برخورد ضربه و آسيب به شكم همراه باشد، ممنوع است. به ويژه در سه‌ماهه آخر حاملگي، با توجه به وزن رحم حامله و نيز اضافه وزن مادر بايد مراقب از دست دادن تعادل بدن ناشي از تغيير در محور ثقل باشد. بايد رژيم غذايي مناسب و ورزش در جريان حاملگي تأمين شود. به علاوه تأمين آب مورد نياز بدن اهميت دارد. ورزش‌هاي دوران حاملگي وابسته به وضعيت هر فرد تفاوت خواهد كرد.

نوع اين ورزش‌ها بسته به سطح آمادگي قبلي خانم باردار، وضعيت پزشكي وي، در دسترس بودن وسايل تمريني و ترجيح خود وي است.


درضمن فراموش نكنيد از شيرجه زدن در آب، رفتن به مكان‌هايي با ارتفاع زياد و اكسيژن كم، شنا در آب بسيار گرم يا بسيار سرد و اسكي روي آب نيز بايد خودداري شود
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
صفحه  صفحه 2 از 16:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  13  14  15  16  پسین » 
ورزش
ورزش

ورزش بانوان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA