انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 4 از 16:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  13  14  15  16  پسین »

ورزش بانوان


مرد

 
شمشیرباز گیلانی فاتح مسابقات جایزه بزرگ بانوان

رقابت های شمشیربازی جایزه بزرگ بانوان (گرامیداشت سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران) با معرفی برترین های اسلحه سابر در سالن شهید کلاهدوز مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران به پایان رسید .



به گزارش روابط عمومی فدراسیون شمشیربازی ، در آخرین روز رقابت های بانوان 29 شمشیرباز اسلحه سابر به میدان رفتند که در پایان فائزه رفیعی از گیلان عنوان نخست این مسابقات را از آن خود کرد ، نجمه سازنچیان از یزد در جایگاه دوم ایستاد ، شیما میرایی از یزد سوم شد و نیلوفر بابادی از اصفهان نیز مقام چهارم را کسب کرد .
این رقابت ها به مدت سه روز برگزار شد و نتایج دو اسلحه فلوره و اپه نیز به شرح ذیل می باشد :
اسلحه فلوره :
1) فرنوش علیپور از اصفهان 2) نیلوفر بابادی از اصفهان 3) مریم وهابی املشی ازتهران 4)سروناز مرتضوی از تهران
اسلحه اپه :
1) بهاره غیاث آبادی از تهران 2)مریم پوردانا از اصفهان 3) عطیه سادات شفیعی از مازندران 4)سحر محمدیان از اصفهان

یاد آور می شود امروز پیکار های جایزه بزرگ سه اسلحه در بخش آقایان با برگزاری مسابقات اسلحه فلوره آغاز و به مدت سه روز ادامه خواهد یافت .
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  ویرایش شده توسط: e_h_s_a_n   
مرد

 
نگاهى دوباره به ورزش بانوان

اشاره:
فعاليتهاى بدنى و ورزش در شرايط كنونى در جوامع مختلف دنيا به صورت ضرورتى انكار ناپذير پذيرفته شده است. محدوديت شرايط مكانى، تراكم بيش از حد جمعيت و متناسب نبودن فضاهاى حركتى با رشد جمعيت، از عوامل محدود كننده فعاليتهاى مناسب بدنى است. از طرفى بروز مسائل جديد در روند زندگى و اختصاص زمان قابل توجهى از ساعات روزانه براى انجام امور مربوطه، مجال پرداختن به امر ورزش را كاهش مى‏دهد. طبيعى است ارزشهاى انقلاب اسلامى براى زنان و اجراى آن از لحاظ اعتلاى معنوى مقام زن، مانع از پرداختن آنان به فعاليتهاى ورزشى به شكل غير اصولى و مغاير با ارزشهاى اسلامى در اماكن عمومى خواهد بود. اهميت تربيت بدنى و ورزش براى رشد جسمى و روانى، الزامى و غير قابل اجتناب است و با توجه به لزوم گسترش ورزش بين زنان جامعه بايد مسؤولان كشورى بويژه مسؤولان تربيت بدنى، گسترش ورزش زنان در دوره‏هاى مختلف زندگى را مد نظر قرار داده و براى آن شالوده و طرح نوينى تدارك ببينيد كه با ارزشهاى انقلاب اسلامى سازگار بوده و همخوانى داشته باشد.


ورزش بانوان در گذشته
براى ورزش بانوان در دوران باستان، تاريخ مشخصى نمى‏توان يافت و ظاهرا چيزى به نام ورزش بانوان موجود نبوده است. در يونان باستان كه ورزش به عنوان آيين و رسم مذهبى و اجتماعى در بين مردم رواج داشت و براى نخستين بار هر چهار سال يك بار مسابقات ورزشى به نام المپيك برگزار مى‏شد، زنان در اين عرصه حتى براى ديدن مسابقات، ممنوعيت داشتند. نظام برده‏دارى و سيستم طبقاتى در دوره پيشين تنها به زنان اشراف اين امتياز را مى‏داد كه در مراسم ورزشى براى تماشا يا انجام مسابقات شركت كنند و زنان طبقات پايين از اين حق محروم بودند. با رشد نظام برده‏دارى و تغييرات سياسى، اجتماعى، اقتصادى و فرهنگى، موقعيت زنان در تمام صحنه‏ها و از جمله ورزش تغيير كرد. نخستين زنى كه سنتهاى دوران برده‏دارى را در يونان باستان در هم شكست، زنى به نام «هيپوهريا» بود كه مسابقاتى با عنوان «هريا» بدون حضور مردان انجام داد كه در آن مسابقات جوايزى از تاج گل و شاخه‏هاى زيتون كه مظهرى از خدايان يونان بود، به برندگان داده مى‏شد. با آغاز قرن بيستم و با تشكيل نخستين مسابقات المپيك نوين، زنان هم در اين مسابقات شركت يافتند. در اولين المپيكى كه در عصر جديد برگزار شد، تعداد قليلى زن شركت كردند اما سال به سال تعداد زنانى كه در اين مسابقات شركت مى‏كردند، افزايش يافت. به عنوان مثال در سال 1279 (1900 ميلادى) در المپيك پاريس، تعداد زنان شركت كننده 6 نفر بودند ولى در المپيك سئول 1367 اين تعداد به 2470 نفر زن از 119 كشور رسيد و اين رقم در المپيك بارسلون 1371 نيز افزايش يافت.
ورزش بانوان دردنياى امروز
امروز زنان جامعه ما در سطوح مختلف و مشاغل گوناگون انجام وظيفه مى‏كنند و اين مسؤوليت را به عنوان يك وظيفه دينى، اجتماعى و انسانى خود به شمار مى‏آورند. به علاوه بانوان وظيفه باردارى و تولد نوزاد سالم را نيز دارند كه مسؤوليت اجتماعى و انسانى آنها را حساس‏تر مى‏سازد. بنابراين هيچ توجيهى وجود ندارد كه صرفا به دليل جنسيت، زنان از ورزشهاى مختلف منع شوند. برخى عوامل مثبت فرهنگى و نيز تفاوتهاى فيزيكى و فيزيولوژيكى زنان با مردان باعث شده تا زنان از اين نظر محدودتر از مردان فعاليت داشته باشند. در عين حال عوامل متعددى باعث شده است كه اين محدوديت ابعاد تازه‏اى بيابد كه از آن جمله‏اند؛

1ـ نشناختن‏اهميت‏ورزش‏درساختار جامعه به عنوان يك ابزار فرهنگى و بهداشتى بويژه در بين زنان.

2ـهماهنگ نبودن رشد جمعيت و توسعه فضاهاى ورزشى و حركتى بويژه براى زنان.

3ـ محدوديتهاى اجتماعى و خانوادگى كه از آداب و رسوم غلط و نارساييهاى فرهنگى سرچشمه گرفته است.

4ـ تفكر غالبِ در اولويت بودن ورزش مردان نسبت به زنان، همانند بسيارى از زمينه‏هاى ديگر در جامعه.

5ـ درگيرى اكثريت زنان با مسائل روزمره زندگى، به عنوان يك عامل وقت‏گير و بازدارنده بويژه براى زنان شاغل.

6ـ بى‏توجهى رسانه‏هاى جمعى به اشاعه فرهنگ ورزش بين زنان.

7ـ كمبود نيروى انسانى مجرب و آگاه براى هدايت و سوق دادن زنان به سمت فعاليتهاى ورزشى.

اين عوامل كم و بيش در همه كشورهاى جهان با فرهنگهاى مختلف رواج دارد. در اين رابطه «كريستين ولز» از دانشگاه آريزونا مى‏گويد: «... در فاصله سنين 11 تا 13 سالگى، رشد و بلوغ دختران بسيار سريع‏تر از پسران است و رشد طولى آنها قبل از پسران متوقف مى‏شود. اين بدان معنى است كه مجموع دوره رشد پسران، دو سال بيشتر طول مى‏كشد كه در نتيجه آن، پسران قد بلندترى پيدا مى‏كنند و دختران از رشد و توسعه عضلانى كمترى برخوردار مى‏شوند. بنابراين اضافه وزن دختران مربوط به ذخاير چربى بدن است، نه وزن بدون چربى. اين اختلافات باعث مى‏شود تا پسران نسبت به دختران داراى حجم خون، تعداد گلبولهاى قرمز و هموگلوبين بيشترى باشند و داراى قفسه سينه حجيمتر و حفره شكم كوچكتر هستند. در واقع ظرفيت ششها و اندازه قلب پسران با دختران اختلاف دارد. علاوه بر اختلافات فيزيكى و فيزيولوژيكى بين دختران و پسران كه مى‏تواند تفاوتهاى قابل توجهى در كاركرد عملى اندامهاى بدن آنها ايجاد كند، استدلال قوى ديگرى نيز مى‏تواند براى بروز اين اختلافات مطرح شود كه اساس آن را فرهنگ اجتماعى تشكيل مى‏دهد. به دليل اختلافات فرهنگى بين دو جنس، انتظار مى‏رود كه دختران و پسران در ميزان پرداختن به ورزش و فعاليت بدنى با هم تفاوت داشته باشند. از آنجا كه جامعه پذيرش فعاليت بدنى دختران را به اندازه پسران ندارد، پتانسيل ظرفيت آمادگى بدنى دختران به اندازه پسران رشد نمى‏يابد.»

بنابراين وجود تفاوتهاى متعدد بين زنان و مردان در فرهنگهاى مختلف غير قابل انكار است و جالب‏تر از همه اينكه در فرهنگهاى غربى كه زنان ظاهرا از محدوديتهاى اجتماعى كمترى برخوردارند، اما در واقع عوامل فرهنگى اجتماعى حاكم بر آنها تفاوتهاى مشابهى را بين مردان و زنان ايجاد كرده است.
ورزش بانوان در ايران
پس از پيروزى انقلاب اسلامى، هماهنگ با دگرگون شدن همه شؤون زندگى و حاكم شدن ارزشهاى اصيل و اسلامى بر جامعه، زنان نيز از هويت اصلى و با ارزش «زن مسلمان» برخوردار شدند و در اوائل انقلاب شوراى ورزشى بانوان، امور ورزشى مربوط به زنان را زير نظر گرفت.

براى تحقق اهداف تربيت بدنى در راستاى دستورات شرع مقدس اسلام، در مورد فعاليتهاى فرهنگى و اجتماعى بانوان و به منظور برنامه‏ريزى و نظارت و ايجاد هماهنگى در فعاليتهاى ورزشى بانوان كشور و گسترش آن، تشكيلاتى به نام مديريت امور ورزش بانوان در اسفندماه 1360 تأسيس شد. اين تشكيلات بعدها تا سطح معاونت سازمان تربيت بدنى ارتقاء پيدا كرد و انجمنهاى مختلف ورزشى مخصوص بانوان، در سطح معاونت ايجاد شد. جمهورى اسلامى ايران در سال 1370 پايه‏گذار حركتى نوين در ورزش بانوان مسلمان شد. چرا كه اعتقاد بر اين است كه، با حفظ شؤون اسلامى مى‏توان در مسابقات ورزشى شركت كرد و مانع تهاجم فرهنگى غرب به محيط ورزش بانوان مسلمان شد. بنابراين با برگزارى چندين كنگره، با حضور نمايندگان كشورهاى اسلامى طرح تشكيلات شوراى همبستگى ورزش بانوان كشورهاى اسلامى و اساسنامه آن و همچنين طرح برگزارى نخستين دوره بازيهاى بانوان كشورهاى اسلامى به تصويب رسيد. در بهمن‏ماه 1371 اولين دوره مسابقات ورزشى بانوان كشورهاى اسلامى در ايران در هشت رشته بدمينتون، واليبال، بسكتبال، هندبال، تنيس روى ميز، تيراندازى، شنا و دووميدانى با موفقيت چشمگيرى برگزار شد. موفقيت ورزش بانوان در برگزارى مسابقات داخلى و بين‏المللى اگر چه در رشد و پيشرفت ورزش بانوان مسلمان در ايران و جهان مؤثر بوده است، اما نتوانسته در افزايش

توانمنديهاى دختران ايرانى در مقايسه با پسران كارآيى داشته باشد. تحقيقات مختلفى در اين خصوص انجام گرفته است كه همگى گوياى اين واقعيت هستند كه به دليل محدوديتهاى اجتماعى و عوامل ديگر، هنوز دختران ايرانى در سطوح پايين آمادگى بدنى قرار دارند.

در تحقيقى كه در سال 1370 از سوى اداره كل تربيت بدنى وزارت آموزش و پرورش انجام شد، مشخص گرديد آمادگى قلبى، تنفسى كه از مهمترين قابليتها در حفظ و ايجاد سلامتى به شمار مى‏رود در دختران با افزايش سن كاهش مى‏يابد؛ به طورى كه توانايى يك دختر هفده ساله از يك دختر نه ساله ضعيف‏تر است. در صورتى كه اين قابليت در پسران با افزايش سن بهبود مى‏يابد و سير صعودى دارد. نتايج اين تحقيق نشان داد كه عامل رشد اثرات مثبت بر عملكرد پسران دارد و فعاليتهاى بدنى پسران هماهنگ با رشد و آمادگى قلبى، تنفسى آنان است. اما در دختران بر خلاف انتظار آمادگى قلبى، تنفسى با رسيدن به سن بلوغ آنها و بعد از آن كاهش مى‏يابد و فعاليتهاى بدنى آنان هماهنگ با رشد و در جهت بهبود آمادگى قلبى، تنفسى دختران نيست. از نظر سطح توانايى در اين قابليت، دختران اختلاف چشمگيرى با يكديگر دارند و فاصله بين دختران با توانايى بالا و دختران ضعيف بسيار زياد است و اين تفاوت فاحش نشان مى‏دهد كه تنها عده معدودى از دختران به طور مرتب و منظم ورزش مى‏كنند. در حالى كه عده كثيرى از دختران از انجام هر گونه فعاليت ورزشى به دور هستند. بدون شك برگزارى مسابقات مخصوص بانوان باعث مى‏شود تا تنها عده معدودى از دختران بتوانند در فعاليتهاى ورزشى شركت كنند و جمع كثيرى از آنان به دليل محدوديتهايى كه وجود دارد، از پرداختن به ورزش محروم بمانند.

علل متعددى در اين باره وجود دارد كه مى‏توان به تغييرات هورمونى و فيزيولوژيكى و افزايش ميزان چربى دختران، پس از بلوغ اشاره كرد. اما موقعيتهاى خاص روانى، اجتماعى كه در جامعه ما در مورد دختران وجود دارد، نيز از عوامل مهم است. اين يافته‏ها همگى مؤيد آن است كه عامل موقعيتهاى اجتماعى دختران ايرانى، بر قابليتهاى آنها تأثير مى‏گذارد، به طورى كه دختران زير نه سال و نابالغ به راحتى مى‏توانند در كوچه و خيابان به بازى و فعاليت بپردازند در صورتى كه طبيعتا دختران بالغ اين موقعيت را ندارند و چنين توقعى نيز نمى‏رود و از آنجايى كه فضاها و سالنهاى ورزشى مخصوص دختران و زنان بسيار محدود و كم است، لذا امكان شركت قشر وسيعى از دختران و زنان در فعاليتهاى ورزشى وجود ندارد. در نتيجه محدوديت حركتى و فقر حركتى در آنان ايجاد شده و باعث نزول عملكرد آنان در اثر كاهش قواى جسمى مى‏شود.

پس از اجراى اين تحقيق و انتشار يافته‏هاى آن در رسانه‏ها و مطبوعات، فعاليتهاى دامنه‏دارى در ورزش بانوان به اجرا در آمد و توجه مسؤولان نظام بيش از گذشته به اين امر معطوف شد و بودجه‏هاى تخصيص يافته به يكباره افزايش يافت و ساخت اماكن ورزشى مخصوص بانوان شتاب فزاينده‏اى گرفت و سالنهاى ورزشى موجود، زمان بيشترى را به بانوان اختصاص دادند. بدون شك اين فعاليتها اثرات قابل توجهى بر تواناييهاى دختران به جا مى‏گذارد و تخصيص بودجه‏هاى كلان مى‏تواند جايگاه ورزش بانوان را ارتقا دهد. در تحقيق ديگرى كه در سال 1372 از سوى تربيت بدنى آموزش و پرورش انجام شد، نتايج قابل توجهى در مورد دختران به دست آمد. در اين تحقيق سطح قابليتهاى دختران و پسران ايرانى در طول هفت سال از سال 63 لغايت 70 با يكديگر و همچنين با دختران و پسران كشورهاى خارجى مقايسه شد. نتايج اين تحقيق نشان داد كه در طول هفت سال دختران ايرانى از نظر قابليتهاى جسمانى رشد قابل توجهى داشته‏اند و به غير از چند قابليت اكثر آنها در شرايط بهترى قرار گرفته‏اند. اين نتيجه در مورد پسران بارزتر و برجسته‏تر بود و پسران بدون استثناء در كليه قابليتها رشد قابل توجهى داشته‏اند. اما در مقايسه با دختران و پسران كشورهاى پيشرفته، نتايج نشان داده است كه دختران و پسران ايرانى قابليتهاى جسمانى و حركتى پايين‏ترى دارند. البته با توجه به عوامل مؤثر متعدد در ايجاد قابليتهاى جسمانى نبايد انتظار داشت كه قابليتهاى دختران و پسران كشورهاى مختلف در سطوح يكسان قرار گيرند. اين يافته‏ها نشان مى‏دهد كه برنامه‏ها و فعاليتهاى خانه و مدرسه و به طور كلى اجتماع، در مورد آمادگيهاى جسمانى و حركتى دختران مؤثر بوده و در جهت بهبود آنان گام برداشته است و در طول سالها (از 63 تا 70) با توجهات مسؤولان و دست‏اندركاران و ايجاد تشكيلات ورزش بانوان، اثرات قابل توجهى به سطح عملكرد دختران به جا گذاشته است، اما هنوز از سطح قابل قبول در مقايسه با كشورهاى پيشرفته برخوردار نيستند.

از جنبه‏هاى فرهنگى نيز مى‏توان به ورزش بانوان توجه خاص داشت و ديدگاههاى جديدى را در اين عرصه جست و جو كرد. در تحقيقى كه در سال 1374 از طرف اداره كل تربيت بدنى استان تهران در خصوص بررسى وضعيت ورزش در استان تهران به اجرا در آمد، نتايج تازه‏اى از وضعيت ورزش بانوان ارائه داده شد. نتايج اين تحقيق نشان داد كه دختران در سنين قبل از ازدواج كمتر به باشگاهها براى ورزش كردن روى مى‏آورند ولى پس از ازدواج اين امكان را پيدا مى‏كنند كه بيشتر در باشگاههاى ورزشى به فعاليت بدنى بپردازند. در خصوص پسران اين نتايج كاملاً برعكس است. پسران مجرد فرصت بيشترى براى ورزش كردن در باشگاهها دارند، اما با تشكيل خانواده كمتر به اين مهم مى‏پردازند. عوامل فرهنگى و محدوديتهاى اجتماعى تأثيرات شگرفى در ورزش به جا گذاشته است. نتايج تحقيق نشان مى‏دهد كه در مجموع مردان بيشتر از زنان به ورزش روى مى‏آورند. با توجه به برابرى تقريبى تعداد زنان و مردان در جامعه كنونى مردان 8/6 برابر بيشتر از زنان ورزش مى‏كنند. در صورتى كه نتايج اين تحقيق در با توجه به عوامل مؤثر متعدد در ايجاد قابليتهاى جسمانى نبايد انتظار داشت كه قابليتهاى دختران و پسران كشورهاى مختلف در سطوح يكسان قرار گيرند.

با توجه به برابرى تقريبى تعداد زنان و مردان در جامعه كنونى مردان 8/6 برابر بيشتر از زنان ورزش مى‏كنند.

سطح جامعه تعميم‏پذير باشد، تنها 8/12 درصد زنان، قشر ورزشكاران جامعه را تشكيل مى‏دهند و اين در حالى است كه مردان 2/87 درصد مجموع كل ورزشكاران را به خود اختصاص داده‏اند. اين تفكر كه دختران نبايد ورزش كنند، هنوز در بسيارى از خانواده‏ها وجود دارد. نتايج تحقيقاتى كه در گذشته انجام شده است، اين نظريه را تأييد مى‏كند. ولى براى پسران اين محدوديت وجود ندارد. تبليغاتى كه در خصوص اثرات مفيد ورزش كردن از طريق رسانه‏هاى جمعى شده است هنوز نتوانسته اطمينان لازم را به بسيارى از خانواده‏ها بدهد. محيط باشگاهها و اماكن ورزشى بايد چنان سالم شوند، تا از نقطه نظر فرهنگى مكانى براى ارتقاء دختران باشد تا در صورتى كه ممانعت خانواده‏ها به دليل عدم اطمينان به اين اماكن است، باور آنان تغيير يابد. در صورتى كه اين مهم به انجام برسد و روى آن تبليغ شود، مى‏توان اميدوار بود كه دختران براى پرداختن به فعاليت در اين مكانها محدوديتى نداشته باشند، در حال حاضر مدارس تنها مكان براى دختران دانش‏آموز جهت پرداختن به ورزش است، كه بايد ورزش مدارس تقويت شود. از طرف ديگر تشكيلات ورزش بانوان و دست‏اندركاران ورزش مدارس بايد بيش از گذشته به نحوه فعاليت باشگاهها و كانونهاى بانوان نظارت كنند تا از اين طريق بتوان زمينه را براى رشد و توسعه ورزش در بين دختران آماده ساخت.به اميد آن روز.


منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
تاریخچه فدراسیون ورزش زنان


یکی از عرصه های بروز قابلیت های ورزشی ،میادین بین المللی است که بدلیل مغایرت الگوهای رایج با مذهب و اعتقادات زنان مسلمان جهان ، حضور این دسته از زنان مسلمان در مسابقات بین المللی و بعضآ ملی بسیار کمرنگ بوده است.

لذا با ابتکار و پیشنهاد نائب رئیس وقت کمیته ملی المپیک ج. ا. ایران در سال 1369 (خانم فائزه هاشمی ) و نیز با موافقت ریاست کمیته بین المللی المپیک IOC ،آقای خوان آنتونیو سامارانش ، ریاست شورای المپیک آسیا OCA ، آقای شیخ احمد الفهد الصباح و حمایت های ریاست جمهوری اسلامی ایران ،آیت الله هاشمی رفسنجانی ، تشکیل شورای همبستگی ورزش بانوان (فدراسیون اسلامی ورزش زنان )با هدف رفع این خلا در دومین جلسه هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در سال ۱۳۶۹مطرح و به تصویب رسید.



فدراسیون اسلامی ورزش زنان در چهارچوب منشور المپیک با هدف برگزاری مسابقات ورزشی با حفظ و حراست از اصول و موازین اسلامی ، تقویت همبستگی در میان بانوان مسلمان و تعالی هویت اسلامی زنان در میادین ورزشی ،تحکیم مبانی ،عدم تبعیض نژادی و طبقاتی بر طبق موازین اسلامی ،ارتقاء فرهنگ ورزشی و گسترش و تقویت کادر ورزشی و تشکیل دوره های آموزشی در رشته های مختلف را در برنامه کاری خود قرار داده.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
اكبرآبادي: آنچه به ورزش بانوان هويت مي بخشد رعايت حجاب و اخلاق است


معاون امور ورزش بانوان سازمان تربيت بدني گفت: كسب مدال بخشي از بعد قهرماني يك ورزشكار زن است و آن چه كه اين قهرماني را تكميل مي كند حجاب و اخلاق مداري است.
اختتاميه دومين جشنواره ورزشي كاركنان زن دولت" حورا" روز گذشته با حضور مريم مجتهدزاده، مشاور رئيس جمهور و رییس مرکز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري، مرضيه اكبرآبادي معاون امور ورزش سازمان تربيت بدني و عليرضا محجوب نماينده مجلس شوراي اسلامي برگزار شد .
مرضيه اكبرآبادي در حاشيه اختتاميه دومين جشنواره ورزشي "حورا" با تاكيد بر نقش حجاب در شخصيت ورزشكاران زن، اظهار داشت: دختر ورزشكار ايراني زماني كه پا به ميدان مبارزه مي گذارد قبل از آغاز مسابقه، شخصيت خوب خود را به نمايش خواهد گذاشت.
وي ادامه داد: آنچه به قهرماني و ورزش هويت مي بخشد بحث اخلاق مداري است. ورزش در ميان ارزش ها معنا پيدا مي كند . مدالهاي رنگارنگ در صورتي نقش ماندگار خواهند داشت كه در كنار آن ورزشكاران به مقوله اخلاق توجه بيشتري داشته باشند.
معاون امور ورزش بانوان با اشاره به اهميت ورزش در بخش بانوان خطاب به ورزشكاران زن كارمند تصريح كرد: شما به عنوان زناني كه جزئي از قشر كارمند جامعه را تشكيل مي دهيد نقش مهمي در جذب بانوان به ورزش خواهيد داشت. اگر شما الگوي مناسبي باشيد قطعا در زمينه رشد ورزش بانوان گام هاي بزرگي برداشته مي شود.
وي با اشاره به حذف بانوان فوتباليست از مسابقات مقدماتي المپيك ادامه داد: بانوان ملي پوش فوتبال كشورمان حجاب را در اين مسابقات ارجح قرار دادند و با اين كار به حجاب بانوان مسلمان در سرتاسر جهان احترام گذاشتند. تيم ايران در دوره گذشته مسابقات نيز با همين حجاب به مصاف حريفانشان رفت اما نتايج خوب آنها باعث شد تا در اين دوره مسولان بهانه پوشش را بگيرند و از حضور فوتباليست هاي ما جلوگيري كنند.
اكبرآبادي در خاتمه افزود: دوين جشنواره "حورا" با استقبال چشمگير نهادها و وزارت خانه ها روبرو شد كه نشان از اهميت دادن بخش دولتي به ورزش بانوان است. در اين دوره از مسابقات بانوان كارمند در غالب 38 تيم در6 رشته ورزشي به رقابت با يكديگر پرداختند كهخوشبختانه نتايج قابل قبولي كسب شد.
در پايان جوايز نفرات برتر مسابقات ورزشي حورا اهدا شد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
ramin_m
در حمايت از بانوان محجبه فوتباليست
نامه اعتراض آميز فدراسيون فوتبال به رئیس فدراسيون جهاني فوتبال



در پی محرومیت تیم ملی بانوان ایران از حضور در رقابتهای مقدماتی المپیک 2010 لندن، علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال در نامه ای به سپ بلاتر رئيس فيفا، مراتب اعتراض ایران را به فیفا ابراز کرد.
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، متن این نامه به شرح زیر است:
از طرف فدراسیون فوتبال ایران مایلم تا صمیمانه ترین سلامها را به شما ابراز کنم و یک بار دیگر برای انتخاب مجددتان به عنوان رئیس فیفا به شما تبریک بگویم. در حالیکه ما ازشما برای همه حمایت هایی که از فوتبال بانوان و پیشرفت آن در دنیا کرده اید قدردانی می کنیم، همچنین فیفا را برای برای ارائه یک فرهنگ و روح جدید در فوتبال بانوان در سطوح مختلف در رقابتهای داخلی و بین المللی مورد ستایش قرار می دهیم. خصوصا در کشورهای مسلمان بعد از تصمیم هیات رئیسه فیفا در تاریخ 18 و 19 مارس 2010، علاقه به فوتبال بانوان به طور گسترده ای افزایش یافته است و این مهم بدون تلاشهای شما امکان پذیر نبود.
البته این نظریه مثبت به شرکت بانوان در رقابتها جنبه قانونی می داد و همچنین اضطراب زیادی به فدراسیون ما نیز وارد می کرد.هم اکنون ما بازیکنان زیادی در رده فوتبال ساحلی ،فوتسال و فوتبال بانوان در اختیار داریم و تیمهای استانهای سراسر ایران همانطور که در نشستی که در مقر فیفا در دفتر شما سال گذشته در تاریخ 14 آوریل 2010 داشتیم اطلاعاتی در مورد آنها ارائه دادیم.
گفتنی است که فدراسیون فوتبال طبق تصمیم و تایید هیات رئیسه فیفا در تاریخ 18 و 19 مارس، در المپیک نوجوانان در سنگاپور در سال 2010 شرکت کرد و تیم المپیک بانوان ما تحت حمایتهای شما در اولین دوره تورنمنت فوتبال المپیک بانوان (دور مقدماتی )شرکت کرد .
این رقابتها از تاریخ 8 تا 12 مارس 2011 برگزار شد که تیم بانوان ایران توانست به دور دوم این رقابتها صعود کند. همانطوریکه به خوبی آگاه هستید، تیم ما از البسه مورد تایید فیفا در رقابتهای ذکر شده استفاده کرده بود و با این وجود فیفا مخالفتی با تجهیزات بازیکنان ما نشان نداد. اما به اطلاع شما می رسانم به علت درک و تفسیر نادرست قانون چهار بازی، داورانی که هم اکنون در دومین دور رقابتهای مقدماتی المپیک در اردن درتاریخ 3 ژوئن 2011 قضاوت می کنند، به تیم المپیک بانوان ایران اجازه ندادند تا اولین بازیشان مقابل اردن را برگزار کنند، فقط به علت استفاده از تی شرت و کلاهی که قبلا تایید شده بود.به علاوه در هیچ قانونی مشخص نشده که استفاده از تی شرت خطرناک است، در حالیکه می بینیم بسیاری از بازیکنان دنیا از همان تی شرت استفاده می کنند.به این دلیل و به علت سردرگمی و تصمیم غلط داوران ،تیم ما اولین بازی و در نتیجه بازیهای آینده اش را از دست داد و این رفتار داوران،غرور و نجابت آنها را در مقابل بازیکنان تیم مقابل و تماشاگران جریحه دار کرد و به علاوه به اعتبار فدراسیون فوتبال ایران توهین شد.درحالیکه شعار فیفا، فوتبال برای همه و بازی جوانمردانه به همراه پیشرفت فوتبال است.
متاسفانه با تصمیم اشتباه داوران فیفا ،شعار فوق رعایت نشد، چون گروهی از بازیکنان که نمایندگان 70 میلیون مردم ایران هستند از بازی با گروه دیگر بازیکنان از ملیتهای مختلف محروم شده اند واین معنی فوتبال برای همه نیست. بنابراین چون فدراسیون به عنوان عضو فیفا همیشه خودش را مقید به تبعیت از سیاستهای آن نهاد بین الملی در همه جوانب (مقررات ،اساسنامه ها و بخش نامه ها ) کرده است ،عجیب بود که چرا داوران فیفا در اردن ما را از بازی کردن منع کردند.
تیم ما در اردوی تدارکاتی به مدت بیش از سه ماه تمرینات سختی را پشت سر گذاشت و نباید به راحتی از شرکت در رقابتها منع می شد و اگر مشکلی در تجهیزات بود ،چرا در اولین دور مسابقات مجاز به بازی بودند و حتی نامه ای درباره اصلاح تجهیزات بازیکنانمان بعد از اتمام اولین دور رقابتها در تاریخ 12 مارس 2011 دریافت نکردیم؟ اشاره داوران به نامه های فیفا در تاریخهای 1 و 7 مارس 2011 بود که نامه اول شامل همه فدراسیون های عضو فیفا می شد.
نامه دوم توسط فیفا قبل از شروع اولین دوره مقدماتی المپیک که در آن تیم ما برای اولین بازی اش تجهیزاتش را اصلاح کرده بود می شد و بازی دوم و سوم را با همان تجهیزات که مطابق قوانین فیفا بود برگزار کردند و به طور موفقیت آمیز به دور بعد صعود کردند. به منظور اثبات ادعای فدراسیون فوتبال ایران ،اگر شما مکاتبات رسمی فیفا از پایان مارس 2011 تا ژوئن 2011 را بررسی کنید، نامه ای خطاب به فدراسیون ما درباره اصلاح تجهیزات پیدا نخواهید کرد.این امر نشان می دهد که تجهیزات بازیکنان ما مطابق با قانون و تصمیم هیات رئیسه فیفا بوده و مشکلی در تجهیزات بازیکنان ما وجود نداشت و داوران فیفا در اردن از این موضوع آگاهی نداشتند که تیم ما قبل از شروع اولین دوره رقابتها (8 تا 12 مارس 2011) تجهیزاتش را اصلاح کرده بود.در غیر این صورت ،داوران دور اول اجازه شرکت در رقابتها را به آنها نمی دادند. به همین دلیل ،از شما تقاضا داریم به عنوان پیشگام و سردمدار پیشرفت فوتبال بانوان به بخش مربوطه توصیه کنید که این موضوع را بررسی کند وما خواستاریم که مسابقات تیم ملی فوتبال بانوان دوباره تکرار شود.
لازم به یادآوری نیست و خود شما بهتر در جریان هستید که پس از حذف ناباورانه تیم ملی فوتبال بانوان و بازگشت این تیم به ایران حتی بدون انجام یک بازی، فدراسیون فوتبال ایران توسط رسانه ها و خانواده فوتبال و هواداران تحت فشار است و ما قویا از فیفا تقاضا داریم راه حلی برای این اقدام ناخوشایند و تصمیم غلط داوران پیدا کنید.چون ما مطئمین هستیم که این هدف شما و مقامات فیفا نیست که تیمی را از بازی منع کند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  ویرایش شده توسط: e_h_s_a_n   
مرد

 
ramin_m
بله بیچاره ها

وداع افتخارآميز بانوان محجبه تيم ملي فوتبال ایران با المپيك



تیمی که برای افتخار آفرینی و خلق شگفتی دوباره به اردن سفر کرده بود از حضور در مسابقات محروم شد.
سجده شکر و اشک شوقی که بانوان ایرانی در مرحله اول مقدماتي المپيك 2012 ریختند، هنوز از ذهن ها پاک نشده بود. بانوانی که با وجود سنگ اندازی مسولان فیفا و با حجاب کامل اسلامی دست به کار بزرگی زده و با شکست دادن بحرین به عنوان تیم اول به مرحله دوم رقابت های انتخابی المپیک 2012 لندن صعود کرده بودند. تیم ملی فوتبال بانوان با برگزاری اردوهای مختلف و بازی های تدارکاتی خوب از جمله دیدار با اوکراین، مصمم به خلق شگفتی در مرحله دوم رقابت های انتخابی المپيك بود و با انگیزه فراوانی عازم اردن شد. اما به یکباره و با تصمیمی غیر قابل پیش بینی از سوی مسولان فیفا، تیمی که برای افتخار آفرینی و خلق شگفتی دوباره به اردن سفر کرده بود از حضور در مسابقات محروم شد. بحث حجاب و پوشش اسلامی بانوان ایرانی که پیش از این به تایید مقامات فیفا رسیده بود، در عین ناباوری با ایراد و اشکال های بی منطق و بدون دليل فیفا مواجه شد و مسول بحرینی برگزاری مسابقات اعلام کرد که به دستور مقامات فیفا مسابقات ايران در مرحله دوم مقدماتي المپيك لندن لغو شده است. خبری که کادر فنی و بازیکنان تیم ملی ایران را شوکه و اشک را از چشمان آن ها جاری کرد. تيم ملي ایران قرار بود جمعه شب گذشته در نخستين مسابقه خود به مصاف اردن برود، اما به دليل مخالفت فيفا با پوشش بانوان ايراني، اين مسابقه برگزار نشد و در نتيجه اردن ميزبان 3 بر صفر برنده اعلام شد. اما نکته جالب، روحیه بالا و ایستادگی بازیکنان و کادر فنی تیم ملی بانوان بر اعتقاداتشان بود که باعث شد پس از حضور در زمین مسابقه و خواندن سرود ایران و زدن دور افتخار در استادیوم امان، سجده شکر بر پرچم سه رنگ مقدس جمهوري اسلامي ايران به جا بیاورند و با چشمانی اشک آلود زمین مسابقه را ترک کنند. احساسات بانوان ایرانی و مظلومیت آن ها تا حدی نمایان بود که بازیکنان اردنی به همراه تماشاگرانی که در ورزشگاه حضور داشتند با تشویق های خودشان، تیم ملی را بدرقه کردند تا بانوان محجبه ایرانی وداع افتخار آميزي با مسابقات داشته باشند و بابت ایستادگی پای عقایدشان احساس غرور کنند. با توجه به تغییر نظر يكباره و بدون اطلاع فیفا در خصوص پوشش اسلامی تیم ملی بانوان ایران و صادر نشدن مجوز برگزاری بازی توسط ناظر بحرینی، مسولان فدراسیون فوتبال در پی این هستند که بابت تصمیم اتخاذ شده مبنی بر محرومیت بانوان ایران به فیفا شکایت کنند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
ورزش در دوران قاعدگي

هيچگونه حركتي يا ورزشي در اين دوران ممنوع نيست، مگر اينكه فرد با مشكل/بيماري خاصي مواجه باشد و توسط پزشك منع شده باشد، نكته اي كه بايد مد نظر قرار گيرد افزايش احتمال آسيب ديدگي است ( تحقيقاتي در اين زمينه وجود دارند كه نشان مي دهند در دروان قاعدگي احتمال ُآسيب ديدگي به ميزان بيشتري در افرادي كه فعاليت ورزشي دارند وجود دارد )، بهتر است در اين دوران احتياط بيشتري در حين ورزش اعمال شود و ميزان فعاليت ورزشي كاهش يابد
و در سطوح پايين تر و سبك تر انجام شوند. نكته ديگري كه در ورزش بانوان بايستي مورد توجه قرار گيرد، داشتن فعاليت ورزشي با شدت زياد يا طولاني مدت است كه مي تواند به كاهش پريودها و در بعضي موارد قطع دوره ها بينجامد ( اين مسئله در ورزشكاران حرفه اي به علت تمرينات زياد بسيار رايج است )، فعاليت هاي ورزشي بايستي در حد اعتدال و با پرهيز از زياده روي انجام شوند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
اثرات ورزش روی قاعدگی

ورزشکاران زن مستعد اختلالات قاعدگی از جمله تأخیر در شروع آن،فقدان اولیه و ثانویه ،افزایش فاصله بین دو سیکل قاعدگی و فقدان تخمک گذاری می باشند.مثلاً فقدان قاعدگی در 3 تا 5 درصد کل جمعیت رخ میدهد اما در 15تا60 درصد زنان ورزشکار مشاهده میشود.از جمله علل آن وزن پایین بدن،از دست دادن سریع وزن،شروع سریع ورزشهای سنگین،تغذیه ناکافی در مقایسه با احتیاج به انرژی و وجود استرس های فیزیکی و روانی است.

در چه مواردي بانوان نبايد ورزش كنند ؟

زمانی تصور میشد که ورزش شدید به سیستم تولید مثل زنان آسیب وارد میکند.در ضمن عقیده داشتند که زنان خصوصاً در جریان عادت ماهیانه نباید ورزش کنند.امروزه خلاف هر دوی این موارد ثابت شده است.

آیا ورزش کردن برای زنان سودمند است؟

تمرینات منظم ورزشی دارای فواید مشابهی در زنان و مردان است.یعنی کاهش فشار خون،پایین آوردن تعداد ضربان قلب و افزایش ظرفیت هوازی همراه با کاهش درصد چربی بدن،تمام تمام موارد فوق به پیشگیری از آترواسکلروز و بیماریهای قلبی کمک میکنند.به علاوه ورزشهای توام با اعمال وزن روی بدن،سبب تقویت استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان می شوند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
ورزش‌‌ها را مي‌توان به دو دسته تقسيم كرد:

1- ورزش‌هاي سخت و بيشتر از 70 درصد ظرفيت زن باردار:
اين گروه از ورزش‌ها باعث افزايش برون ده قلب‌ و ضربان قلب مادر و جنين، افزايش مصرف اكسيژن، محدود كردن ميزان كاري مادر، كاهش رشد جنين،‌افزايش انقباضات جنين و ... مي‌شود.

2- ورزش‌هاي با شدت كم تا متوسط كه اين ورزش‌ها كمتر از70 درصد ظرفيت كاري مادر را شامل مي‌شود. اين گروه‌ از ورزش‌هاي كنترل شده، اثرات مفيدي روي مادر و رشد جنين به خصوص در سه ماهه دوم و سوم دارد. اين گروه از فعاليت‌هاي بدني موجب كاهش قندخون و افزايش تري‌گليسريد و توده چربي بدن در مقايسه با زمان بعد از زايمان مي‌شود. ورزش‌هاي ياد شده موجب رشد جفتي جنيني شده و همچنين فشار خون مادران داراي فشار خون را پائين مي‌آورد. ورزش ملايم شنا براي مادران باردار بسيار مفيد است. ورزش منظم (حداقل 3 بار در هفته) به شكل‌هاي مقطع ترجيح داده مي‌شود

ورزش در دوران حاملگي براي حفظ فشار خون طبيعي، ثبات قند خون و افزايش وزن طبيعي مفيد است.‌با اين حال، در اين دوره ملاحظات خاصي وجود دارد و اكثرا توصيه مي‌شود كه از انجام ورزش‌هاي سخت و شديد و جدي خودداري شود زيرا ممكن است باعث به هم زدن تعادل در خونرساني به جفت شود و براي مادر و جنين مشكل ساز شود

لذا اگه ورزش ملایم باشه اشکالی نداره...اگه منظورتون از ورزش های آبی..افتادن توی استخر از داخل سرسره هاست..به نظر من بهتره این کارو رو انجام ندید..چون فشار زیادی به بدن وارد وارد میشه..در شرایط شما وارد شدن به آب و آب تنی ملایم کافی هست..
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
پرورش اندام خانمها

تناسب اندام با بدنسازی فرق میکنه.. در تناسب اندام شما کارهایی را انجام میدید که تا حد ممکن باعث جذابیت بدن شما بشه.. مثلا اگر لاغر هستید .. کاری میکنید که بهتر شوید.. اگر چاق هستید..لاغر شوید..وکارهای دیگر.. ولی در بدن سازی کاری میکنند که عضلات بدن ورزیده تر و عضلانی تر به نظر بیاد.. چه در خانمها و یا در آقایان..بهرحال
در خانمها هم عضلانی کردن .., طرفدارانی دارد. این یک لینک انگلیسی هست که یک خانم به بدن سازی علاقه داره ولی از حرف های دیگر خانمها کمی دلگیر شده که چرا اون میخواد بندسازی بکنه..... و حالا بقیه هم وطنان دارن بهش دلداری میدن و دلائل قانع کننده ای براش میارن که به کارش ادامه بده...
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
صفحه  صفحه 4 از 16:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  13  14  15  16  پسین » 
ورزش
ورزش

ورزش بانوان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA