ارسالها: 3620
#71
Posted: 11 Jul 2011 06:30
جامجهانی فوتبال زنان؛
ژاپن با حذف میزبان شگفتی آفرید
تیم ملی ژاپن شب گذشته در مرحله یك چهارم نهایی مسابقات جام جهانی فوتبال زنان به مصاف آلمان رفت و با شكست این تیم شگفتی جام را رقم زد.
تیم ملی ژاپن شب گذشته در مرحله یك چهارم نهایی مسابقات جام جهانی فوتبال زنان به مصاف آلمان رفت و با شكست این تیم شگفتی جام را رقم زد.
ژاپن در وقت های اضافه با نتیجه یك بر صفر در این مسابقه به پیروزی رسید تا مدافع عنوان قهرمانی و میزبان مسابقات را از گردونه رقابت های جام جهانی فوتبال زنان حذف كند و برای اولین بار به مرحله نیمه نهایی این بازی ها راه یابد. رویای آلمان برای كسب سومین عنوان قهرمانی، با این شكست بر باد رفت.
كارینا مارویاما در دقیقه ۱۰۸ گل پیروزی ژاپن را وارد دروازه آلمان كرد تا اولین شكست این تیم در ۱۶ مسابقه متوالی در این تورنمنت (از مرحله یك چهارم نهایی رقابت های جام جهانی ۱۹۹۹آمریكا) را رقم بزند. ژاپن در مرحله بعد به مصاف برنده دیدار سوئد و استرالیا كه امشب مشخص خواهد شد، می رود.
آلمان در دقایق ابتدایی بازی با بدشانسی مواجه شد و كیم كولیگ به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو مجبور به ترك زمین مسابقه شد. وی برای زدن ضربه سر روی شوت از ناحیه كرنر به هوا بلند شده بود كه فرود بدی داشت و از ناحیه زانو مصدوم شد.
دو تیم موقعیت های خطرناكی روی دروازه یكدیگر ایجاد كردند، اما بازی با نتیجه بدون گل در وقت های معمول به پایان رسید تا وقت های اضافه تعیین كننده برنده این دیدار باشد.
آلمان در نیمه دوم موقعیت های بیشتری نسبت به حریف داشت، اما نماینده آسیا مالكیت توپ را در میانه میدان در اختیار داشت و همكاری خوبی در ارسال پاس های كوتاه به نمایش گذاشت.
ضربه آزاد میاما و شوت تمام كننده مارویاما فاجعه را برای آلمان به ارمغان آورد، توپ از انگرر عبور كرد و به تور دروازه چسبید تا تماشاگران ورزشگاه ایم آلرپارك وولفسبورگ در بهت فرو روند. گل مارویاما كه در نیمه دوم به بازی آمده بود، به تلاش ۲ تیم برای برتری در این مسابقه پایان داد.
هومار ساوا از ژاپن به عنوان بهترین بازیكن میدان لقب گرفت.
آوسا ایواشیمیزو (۵۵)، میزوهو ساكاگوچی (۷۲)، هومار ساوا (۸۷) و ساكی كوماگای (۱۱۵) از ژاپن و بابت پیتر (۱+ ۱۰۵) از آلمان اخطاری های این بازی بودند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#72
Posted: 11 Jul 2011 06:30
جامجهانی فوتبال زنان؛
سوئد به رویای استرالیا پایان داد
تیم ملی فوتبال زنان سوئد با پیروزی ۳ بر یك مقابل استرالیا به رویای این تیم برای رسیدن به نیمه نهایی جام جهانی پایان داد.
تیم ملی فوتبال زنان سوئد با پیروزی ۳ بر یك مقابل استرالیا به رویای این تیم برای رسیدن به نیمه نهایی جام جهانی پایان داد.
سوئد اولین و تنها صدرنشین مرحله گروهی مسابقات جام جهانی فوتبال زنان است كه توانست به جمع چهار تیم برتر این رقابت ها راه یابد.
این تیم با نتیجه ۳ بر یك استرالیا را شكست داد تا در فرانكفورت حریف ژاپن باشد.
سوئد در اكثر زمان بازی بر میدان مسلط بود، اما كار سختی برای پیروزی مقابل استرالیایی های جوان و باانگیزه داشت.
دروازه استرالیا در دقیقه ۱۱ توسط ترز اسجوگران باز شد. همین بازیكن سازنده گل دوم سوئد شد تا لیزا دالكویست ۵ دقیقه بعد دومین گل نماینده اروپا را به ثمر برساند. سوئد كنترل بازی را به دست گرفت؛ در حالی كه استرالیایی ها تلاش می كردند تا از نیمه خودی خارج شوند و حملاتی روی دروازه حریف ایجاد كنند. این تیم سرانجام توانست در دقیقه ۴۰ توسط الیز پری یكی از گل های خورده را جبران كند.
در نیمه دوم لوتا شلین كه به عنوان بهترین بازیكن میدان انتخاب شد، روی اشتباه مدافعان حریف، توپ بادآورده ای را صاحب شد تا گل سوم تیمش را در دقیقه ۵۲ به نام خود ثبت كند تا استرالیا از راهیابی به دور بعد بازماند.
سوئد راهیابی به المپیك ۲۰۱۲ لندن و رسیدن به نیمه نهایی جام جهانی را با این پیروزی جشن گرفت.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#73
Posted: 11 Jul 2011 06:31
عرب عامری: مربی كره ای تا پایان مسابقات آسیایی با ما قرارداد دارد
نایب رئیس بانوان فدراسیون تكواندو در مورد ادامه همكاری با مربی كره ای گفت: قرارداد ما با این مربی تا پایان مسابقات آسیایی تایلند است.
نایب رئیس بانوان فدراسیون تكواندو در مورد ادامه همكاری با مربی كره ای گفت: قرارداد ما با این مربی تا پایان مسابقات آسیایی تایلند است.
الهه عرب عامری در خصوص جلسه ای كه قرار بود در مورد انتخاب بانوان اعزامی به مسابقات آسیایی تایلند تشكیل شود، گفت: من درخواست برگزاری این جلسه را داده ام اما هنوز فدراسیون نظری نداده و مشخص نیست كه چه زمانی این جلسه را برگزار كنیم. در این نشست تصمیم می گیریم در مسابقه بعدی كه تنها رقابت باقی مانده برای كسب سهمیه المپیك است در چه وزن هایی اعزام داشته باشیم.
وی همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینكه آیا فدراسیون تصمیم دارد با وجود عدم كسب نتیجه مربی كره ای در مسابقات اخیر، باز هم با وی همكاری كند، اظهار داشت: ما با این خانم تا پایان مسابقات آسیایی تایلند قرارداد داریم. البته در مورد مربی كره ای نیز هنگامی كه جلسه تشكیل شد، صحبت خواهیم كرد.
نایب رئیس بانوان فدراسیون تكواندو در خصوص اینكه آیا بانوان نیز خواهند توانست برای المپیك سهمیه كسب كنند، عنوان كرد: مسابقات گزینشی باكو و مسابقات جهانی كره جنوبی، میدان سختی بود و از سطح بالایی سود می برد، اما در مسابقات آسیایی تایلند امیدوار به كسب مدال و سهمیه المپیك هستیم.
مسابقات آسیایی كه تنها شانس باقی مانده كسب سهمیه برای بانوان تكواندوكار است آبان ماه در تایلند برگزار می شود.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#74
Posted: 11 Jul 2011 06:31
لیگ برتر فوتسال بانوان؛
پرونده لیگ ۱۴ تیمی با یازده تیم بسته شد
ششمین دوره لیگ فوتسال بانوان كه با حضور ۱۴ تیم استارت خورده بود با حذف سه تیم، با یازده شركت كننده به پایان رسید.
ششمین دوره لیگ فوتسال بانوان كه با حضور ۱۴ تیم استارت خورده بود با حذف سه تیم، با یازده شركت كننده به پایان رسید.
ششمین دوره لیگ برتر فوتسال بانوان روز جمعه (۱۷ تیر) با قهرمانی تجارتخانه جنوب هرمزگان به پایان رسید. این مسابقات با حضور ۱۴ تیم از دوم دی ۱۳۸۹ شروع شد و هفدهم تیر ۹۰ با یازده تیم به كار خود پایان داد.
تیم های شركت ملی حفاری اهواز، شهروند ساری، تجارتخانه جنوب هرمزگان، منطقه ویژه خلیج فارس، حجاب قزوین، فرهنگ ایثار ایرانیان، فدك یاسوج، داماش گیلان، وحدت خوزستان، همدان، صنعت نفت آبادان، صدرای زیر آب، اوج نصر فارس و سرخپوشان گرگان تیم های شركت كننده در این مسابقات بودند.
* ۱۲۴۲ گل از خط دروازه ها گذشت
در ۱۶۹ بازی انجام شده طی ۲۴ هفته، تیم های تجارتخانه جنوب هرمزگان با ۶۵ امتیاز، ملی حفاری اهواز با ۵۳ امتیار و حجاب قزوین با ۴۹ امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به فدك یاسوج عنوان های اول تا سوم را كسب كردند.
۱۲۴۲ گل از خط دروازه ها عبور كرد؛ فاطمه اعتدادی از تیم حجاب قزوین با ۵۱ گل زده و سهیلا ملمولی از تیم حفاری اهواز با ۴۱ گل زده عنوان های اول و دوم خانم گلی مسابقات را به خود اختصاص دادند.
همچنین ۲۷۶ كارت زرد و ۱۷ كارت قرمز از سوی داوران به بازیكنان خاطی داده شد.
بهترین خط حمله را تیم حجاب قزوین با ۱۳۹ گل زده و بهترین خط دفاع را تیم تجارتخانه جنوب با ۵۰ گل خورده به نام خود ثبت كردند.
* حذف سه تیم از مسابقات
مسابقات لیگ برتر فوتسال بانوان با ۱۴ تیم كار خود را شروع كرد و با حضور یازده تیم خاتمه یافت. در دور رفت مسابقات تیم سرخپوشان گرگان به دلیل مشكلات مالی از ادامه رقابت ها انصراف داد؛ تیم همدان نیز كه نتوانست حتی یك امتیاز در این دوره از بازی ها كسب كند، به دلیل عدم شركت در ۲ مسابقه از سوی كمیته انضباطی از ادامه مسابقات كنار گذاشته شد.
شهروند ساری هم در حالی كه تنها یك هفته به پایان مسابقات باقی بود، در دومین دیدار حاضر نشد تا این تیم نیز به جمع همدان و سرخپوشان بپیوندد. این سه تیم به لیگ دسته یك فوتسال بانوان سقوط كردند و از سوی كمیته انضباطی به پرداخت جریمه نقدی محكوم شدند.
* تنها تیم پایتخت؛ بدون حامی مالی
تهران تنها یك نماینده در لیگ برتر فوتسال بانوان دارد. فرهنگ ایثار، تنها نماینده پایتخت، بدون حامی مالی و با مشكلات فراوان تا پایان لیگ پیش رفت. مشكلات مالی تیم به حدی رسید كه در یك بازی به دلیل این مسائل از بازی انصراف داد. رحمتی سه سال هدایت فرهنگ ایثار را در دست داشته است و بدون حمایت مالی و با تلاش بازیكنان و اتكا به خود، تیم را اداره می كند. هرچند كسانی بودند كه در ابتدا قول همكاری دادند، اما با شروع فعالیت ها از اطراف تیم پراكنده شدند. انتظار می رود هیئت فوتبال تهران تلاش بیشتری برای رسیدگی به تنها نماینده تهران در فوتسال بانوان انجام دهد. فرهنگ ایثار در پایان مكان یازدهم جدول یازده تیمی مسابقات را به خود اختصاص داد.
* صدرنشین بدون سالن تمرین، فدك دست به گریبان مشكلات مالی
دور برگشت لیگ برتر فوتسال بانوان در حالی شروع شد كه تجارتخانه جنوب هرمزگان، كه با اختلاف امتیاز بالا نسبت به تیم دوم گوی سبقت را از دیگر تیم ها ربوده بود و فكر قهرمانی را از سر رقبا خارج كرده بود، تا هفته ها نتوانست سالن تمرینی در تهران پیدا كند و در سالن های مختلف در گردش بود.
در یاسوج هم سرمربی فدك كه به دلیل مشكلات مالی تصمیم به جدایی از این تیم گرفته بود، با قول مساعد مسئولان از استعفای خود صرف نظر كرد.
فدك یاسوج تا پایان فصل با مشكلات فراوانی در زمینه مالی مواجه شد تا جایی كه كار به شكایت رسید. از طرفی مدیرعامل باشگاه و از سوی دیگر سرمربی فدك به كمیته انضباطی شكایت كردند. موسوی اتهام تبانی را به مربی و ۲ بازیكن تیمش زد یك هفته مانده به پایان مسابقات شهناز یاری را اخراج و ۲ بازیكن دیگر را محروم كرد.
مربی و بازیكنان این تیم نیز كه نتوانسته بودند بیش از ۶۰ درصد مبلغ دستمزد خود را دریافت كنند، به دلیل متهم شدن به تبانی، از مدیر عامل به كمیته انضباطی شكایت كردند.
* تعویق مكرر بازی ها در لیگ برتر
غیبت تیم ها در لیگ برتر به دلیل دغدغه هایی از قبیل آماده نبودن سالن، مشكلات مالی و حضور بازیكنان در امتحانات دانشگاهی یا تمرین تیم ملی به خصوص در نیم فصل دوم بیشتر به چشم می خورد.
هفته پنجم لیگ برتر فوتسال بانوان در حالی پیگیری شد كه تیم اوج نصر فارس مقابل تجارتخانه جنوب حاضر نشد تا دیدار این ۲ تیم به صورت معوقه برگزار شود. دلیل اینكه تیم اوج نصر فارس در بازی حاضر نشد، حضور بازیكنان این تیم در امتحانات دانشگاهی اعلام شد. دیدار ۲ تیم حجاب قزوین و اوج نصر فارس نیز به دلایلی معوقه اعلام شد.
* شركت در تمرینات تیم ملی، دلیل تعویق برخی از مسابقات
در هفته دوم لیگ برتر فوتسال بانوان تیم سرخپوشان گرگان كه هم در لیگ برتر فوتسال و هم فوتبال شركت كرده بود، به دلیل در اختیار قرار دادن بازیكنان خود به تیم فوتبال، ترجیح داد در لیگ فوتسال غیبت كند.
دیدار ۲ تیم فدك یاسوج و منطقه ویژه خلیج فارس در هفته نهم دور برگشت لیگ برتر فوتسال بانوان به دلیل حضور بازیكنان تیم میهمان در تركیب تیم ملی فوتبال با نظر كمیته مسابقات به تعویق افتاد.
رقابت تیم های صدرای زیرآب و صنعت نفت آبادان و صدرای زیرآب و وحدت خوزستان به دلیل حضور ۲ بازیكن تیم صدرا در اردوی تیم ملی فوتبال به تعویق افتاد.
* مشكلات مالی گریبانگیر تیم های لیگ برتری
دیدار ۲ تیم حجاب قزوین و صدرای زیرآب كه قرار بود ۹ اردیبهشت ماه در قزوین برگزار شود، به دلیل وجود مشكلات سالن به روز هشت اردیبهشت موكول شد.
همچنین تیم وحدت خوزستان به دلیل مشكلات مالی نتوانست پذیرای منطقه ویژه خلیج فارس باشد.
مسابقه تیم های صدرا با ملی حفاری و فرهنگ ایثار با تجارتخانه به دلیل مشكلات مالی لغو شد تا فدراسیون در خصوص تیم های خاطی تصمیم گیری كند و شهروند ساری نیز بدون اعلام قبلی در بازی مقابل داماش گیلان حاضر نشد.
* مخالفت تیم ها با تعویق بازی ها
تعویق در برگزاری بازی ها به جایی رسید كه گاهی تیم ها از تغییر زمان مسابقه ناراضی می شدند و گاهی با آن موافقت نمی كردند. در این خصوص می توان به مخالفت فدك با تعویق بازی مقابل منطقه ویژه خلیج فارس (هفته نهم) و ملی حفاری اهواز (هفته یازدهم) اشاره كرد.
این اعلام فدراسیون فوتبال اعتراضاتی را از سوی تیم فدك یاسوج كه میزبان مسابقه است در پی داشت. اعتراض شدید فدك به اعمال تأخیر در مسابقه از سوی شجاعی و تهدید به انصراف از مسابقات در صورت تداوم این مسائل از دیگر نكات قابل توجه در این باره بود.
* محرومیت های پر سر و صدا برای مربیان و بازیكنان
تیم وحدت خوزستان كه در دور رفت حواشی زیادی ایجاد كرده بود، در بازی مقابل منطقه ویژه خلیج فارس نیز شكایت مسئولان این تیم را به دلیل رعایت نكردن اخلاق و ادب برانگیخت. فرزانه ظریف پور، مربی این تیم دوبار در جریان دیدارهای دور برگشت به دلیل توهین به داور و اعتراض به نحوه قضاوت از سوی كمیته انضباطی از همراهی تیمش مرحوم شد.
زهره میثمی، بازیكن تیم حفاری به دلیل اعتراض و بی احترامی به داور از بازی اخراج شد. وی به مدت یك جلسه از همراهی تیم خود و حضور در مسابقات رسمی محروم و به پرداخت یك میلیون ریال جریمه نقدی محكوم شد. منیژه زیبا، سرپرست تیم حفاری اهواز نیز به دلیل تخلفات، به توبیخ كتبی و درج در پرونده و پرداخت یك میلیون ریال جریمه نقدی محكوم شد. شهرزاد مظفر، سرمربی تیم تجارتخانه جنوب هرمزگان به علت اعتراضات مكرر از سوی داور اخراج شد و بر همین اساس به دلیل تخلفات به پرداخت ۲ میلیون ریال جریمه نقدی و توبیخ كتبی محكوم شد. برای نیلوفر اردلان، بازیكن تیم تجارتخانه جنوب نیز به دلیل رفتار غیر ورزشی، توبیخ كتبی و درج در پرونده و پرداخت یك میلیون ریال جریمه نقدی در نظر گرفته شد.
حضور فاطمه معماری، بازیكن سه اخطاره تیم تجارتخانه جنوب هرمزگان در دیدار با وحدت خوزستان نیز با واكنش كمیته انضباطی مواجه شد.
معصومه رضازاده و مرضیه فتحی، بازیكنان تیم فرهنگ ایثار در جریان بازی مقابل داماش گیلان به دلیل توهین به داور به توبیخ كتبی و درج در پرونده و هر نفر به پرداخت یك میلیون ریال جریمه نقدی محكوم شدند.
همچنین به دلیل تخلف هانیه رحمتی، مربی تیم فرهنگ ایثار مبنی بر اعتراض به داور مسابقه، وی به یك جلسه محرومیت از همراهی تیم مربوطه و پرداخت یك میلیون ریال جریمه نقدی محكوم شد.
* بانوان از محرومیت های درون باشگاهی هم بی نصیب نبودند
ششمین دوره لیگ از محرومیت های درون باشگاهی نیز بی نصیب نبود و سهیلا ملمولی خانم گل لیگ و عضو تیم ملی فوتسال به دلیل شركت در مسابقات دانشجویی در شوشتر بدون كسب اجازه از باشگاه ملی حفاری اهواز و شركت نكردن در جلسه كمیته انضباطی با وجود ۲ بار احضار، از این تیم اخراج شد.
اعظم آخوندی نیز به دلیل ترك خوابگاه بدون اجازه و شركت در مسابقات دانشجویان، با حكم اخراج از سوی باشگاه مواجه شد. زهره میثمی دیگر بازیكن ملی پوش این تیم به دلیل دریافت كارت زردهای متعدد غیرفنی در مسابقات نیز به كمیته فنی احضار شد و پس از اظهار ندامت، جریمه مالی پنج میلیون تومانی كه باشگاه برای وی در نظر گرفته بود، به حالت تعلیق درآمد تا در صورت تكرار این حكم اجرا شود.
تیم فدك یاسوج نیز در هفته دوازدهم مربی خود را اخراج و ۲ بازیكن به نام های فاطمه شریف و سعیده بنی هاشمی را از حضور در تیم محروم كرد.
* گله مربیان تیم های لیگ برتر فوتسال بانوان از آرای كمیته انضباطی
در حالی كه چند هفته شاهد اعلام رأی از سوی كمیته انضباطی در خصوص مربیان و بازیكنان متخلف بودیم، مربیان و كادر فنی تیم های لیگ برتر فوتسال بانوان به عدم ابلاغ به موقع رأی كمیته انضباطی به باشگاه ها و بی اطلاعی شان از تخلفات مورد بررسی اعتراض كردند.
تیم های وحدت خوزستان، ملی حفاری اهواز و فدك یاسوج از جمله تیم هایی بودند كه به بی اطلاعی از رأی كمیته انضباطی اعتراض داشتند. تجارتخانه جنوب نیز از نحوه عملكرد كمیته انضباطی در خصوص صدور رأی بدون حصور فرد خاطی و متناسب نبودن جریمه با خطای فرد انتقاد كردند.
* اعتراض به داوری ها
لیگ ششم از موارد انضباطی و حاشیه ای زیادی برخوردار بود، مربیان در چندین بازی به نحوه عملكرد داوری شكایت داشتند و از سوی دیگر كمیته داوران از نرسیدن شكایت های كتبی به این كمیته خبر می داد.
اعتراض دارا، سرمربی منطقه ویژه خلیج فارس به داوری در بازی مقابل داماش و زیبا، سرپرست ملی حفاری اهواز مبنی بر حمایت داوران از تجارتخانه از جمله این موارد بود.
فرهنگ ایثار، حجاب قزوین و دیگر تیم ها نیز به صورت شفاهی اعتراضاتی را به عملكرد كمیته داوران داشته اند. این در حالی است كه در طول لیگ برتر فوتسال بانوان تنها ۲ شكایت رسمی به كمیته داوران ارسال شده بود و دیگر تیم ها تنها به اعتراضات شفاهی علیه داوران بسنده می كردند.
به هر شكل دفتر لیگ ششم نیز با همه محسنات و معایبش بسته شد. امید است كه با تلاش و برنامه ریزی برگزار كنندگان این رقابت ها، لیگ ۹۰ از معایب كمتری برخوردار بوده و همچنان بر بار فنی آن افزوده شود. برگزاری لیگی منسجم و بابرنامه قطعا از نظر فنی تاثیر ویژه ای در پیشرفت فوتسال بانوان خواهد داشت
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#75
Posted: 24 Jul 2011 12:41
بدنسازی زنان
تاثیر بدنسازی بر عضلات زنان تنها سفت شدن و آب شدن چربی های دور عضلات است که خود از افتادگی عضله جلوگیری کرده و فورمت منسجم , محکم و استیل فوق العاده دخترانه و منسجمی را به فرد می دهد
ورزش بدنسازی امروزه یکی از پر طرفدارترین ورزشهای جهان است و مردان زیادی به این رشته ورزشی علاقه مند هستند . طبق آمار های رسمی فدراسیون جهانی بدنسازی در حال حاظر بدنسازی بیشترین ورزشکار جهان را به خود اختصاص داده است و پس از آن هنرهای رزمی به علت گستردگی فراوان در جنوب شرق آسیا و فوتبال رتبه های دوم و سوم را در اختیار دارند .
اما سوالات عمده ای که معمولا برای خانم ها مطرح می شود بدین قرار است :
۱) آیا ورزش بدنسازی همانطور که برای مردان مفید است برای زنان نیز مفید است ؟
۲) آیا زنان در صورت پرداختن به بدنسازی دارای بدنی عضلانی ، تفکیکی و در یک کلام مردانه می شوند و ظرافت زنانه آنها تحت تاثیر قرار می گیرد ؟
۳) آیا این ورزش خطری از لحاظ فیزیولوژی و آناتومتیک برای زنان ندارد ؟
در پاسخ به سوال اول باید بگویم فلسفه هر ورزشی ورای قهرمانی و کسب افتخار برای مردان و زنان داشتن اندام دلخواه ، سوزاندن چربی اضافی , توانایی بدنی مطلوب در مواقع بحران و کسب مهارت های خاص بدنی با تکیه بر تمرینات مکرر است . باید گفت که بدنسازی ورزشی است که موارد فوق را با تضمین کامل به ورزشکار خود ارایه می دهد . این ورزش علاوه بر سوزاندن سریع و سبک چربی های اضافه بدن , اندام شما را کاملا موزون و هماهنگ کرده و علاوه بر آن به شما اعتماد به نفس و اقتدار فوق العاده ای می دهد که می توانیدآن را در تمامی بدنسازان در سطوح مختلف ببینید .
پس به نظر من با توجه به شرایط عدم تحرکی که بر زنان جامعه ایران حاکم است بدنسازی نه تنها برای آنها مفید است بلکه برای آنان الزامی است . آمار وحشتناکی که از پوکی استخوان ، روماتیسم مفصلی و .
در زنان ایرانی مؤید این نکته است که اپیدمی خطرناکی ناشی از کم تحرکی در بین زنان در حال شیوع است که تنها را آن تحرک بیشتر در قالب ورزشهایی مثل آیروبیک و بدنسازی است .
علاوه بر این داشتن تناسب اندام برای یک دختر یا زن امتیازی غیر قابل انکار محسوب می شود که نمی توان ان را انکار کرد در پاسخ به سوال دوم باید بگویم که بدنسازی نه تنها بدن زن را مردانه نمی کند بلکه به بدن فرمت دخترانه تری می دهد.
اشتباه زنان در این است که بدنسازان زن را قهرمانان استروئیدی می پندارند که دارای بدن هایی مردانه و خشن هستند اما واقعیت این است که تمام مدل های روز دنیا مثل هنرپیشه های هالیوود و خوانندگان زن مطرح جهان که بدن متناسب آنها آرزوی هر زنی می تواند باشد , بدنسازی و آیروبیک را در سرلوحه برنامه های روزمره خود قرار داده اند . اما این مطلب را از نظر علمی هم به شما ثابت می کنم .
عضلانی شدن بدن مردان به علت وجود هورمون تستترون در بدن آنهاست که هرقدر میزان تمرینات شدید بدنی را افزایش دهند میزان ترشح وتولید این هورمون در بدنشان افزایش یافته در نتیجه بدنشان عضلانی تر و خشن تر می شود اما در بدن زن مقدار این هورمون فوق العاده کم است و افزایش فعالیت بدن تاثیر خاصی بر روی میزان ترشح این هورمون در بدن ندارد . در نتیجه در صورتی که قرص ها و مواد تزریقی حاوی تستترن مصرف نشود { مثل کاری که زنان بدنساز حرفه ای انجام می دهند یعنی تزریق تستترن به بدن } ما به هیچ وجه شاهد بدنی با فرمت مردانه نخواهیم بود بلکه :
تاثیر بدنسازی بر عضلات زنان تنها سفت شدن و آب شدن چربی های دور عضلات است که خود از افتادگی عضله جلوگیری کرده و فورمت منسجم , محکم و استیل فوق العاده دخترانه و منسجمی را به فرد می دهد .
در خصوص سوال سوم هم باید بگویم دقیقا این سوال برای مردان هم مطرح است و برنامه نویسی ورزشی و تغذیه یکی از مهمترین نکات بدنسازی است که می باید به آن توجه خاص شود .
مثل همیشه توصیه من مشاوره با مربیان مجرب بدنسازی و متخصصین تغذیه است که در صورتی که تمایل داشته باشید طبق هماهنگی های به عمل آمده با مربیان برتر بدنسازی کشور شما می توانید از طریق سایت آژانس بدنسازی ایرانیان برنامه های غذایی ، مکمل و ورزشی را که بوسیله برترین های بدنسازی جهان نگاشته شده است را دریافت کنید .
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#76
Posted: 24 Jul 2011 12:42
۷ روش برای بدنسازی بانوان
زنان بهطور متوسط به لحاظ ژنتیکی از استعداد کمتری در قیاس با مردان برای ساختن عضلات برخوردار هستند. مردان بهطور میانگین میتوانند با اجراء تمرینات با شدت بر روی اکثر عضلات بدنشان حدود ۳۰۰ درصد بر قدرتشان قبل از رسیدن به حداکثر استعدادشان بیفزایند.
۱. سیستم عضلانی و هورمونی خود را بشناسید
۲. بههیچ عنوان از داروهای آنابولیک ـ آندروژنیک استروئیدی استفاده نکنید
۳.
سخت تمرین کنید اما مختصرتر
۴. از تمرین کردن عضلات بزرگ واهمه نداشته باشید
۵. واقعیتهای مربوط به چربیسوزی موضعی را یاد بگیرید
۶. سلولایت (Cellalite) یا همان چربی برآمده
۷. واقعگرا باشید
● سیستم عضلانی و هورمونی خود را بشناسید
زنان بهطور متوسط به لحاظ ژنتیکی از استعداد کمتری در قیاس با مردان برای ساختن عضلات برخوردار هستند. مردان بهطور میانگین میتوانند با اجراء تمرینات با شدت بر روی اکثر عضلات بدنشان حدود ۳۰۰ درصد بر قدرتشان قبل از رسیدن به حداکثر استعدادشان بیفزایند. در صورتیکه زنان در شرایط مساوی تنها قادر هستند حدوداً ۲۰۰ درصد بر قدرتشان بیفزایند. اساسیترین دلیل فیزیولوژیکی که چرا زنان به لحاظ ژنتیکی از استعداد کمتری برخوردار هستند بیشتر مربوط میشود به سلولهای عضلانی و هورمونی آنها.
سلولهای عضلانی: تمامی ما وقتی به دنیا میآئیم دارای میلیاردها سلول عضلانی هستیم که پس از آن هم به هیچ عنوان بر تعداد آنها افزوده نمیشود و تنها سایز سلولها است که افزایش مییابد و نه تعداد آنها و همین خاصیت به آنها این امتیاز را میدهد به سایز و قدرت قابل ملاحظهای دست یابند.
هورمون: هورمونها عناصر قدرتمندی هستند که توسط غدد مختلف در بدن تشکیل میگردند. هورمونها نقش اساسی در تنظیم عملکردهای بدن دارند. قویترین هورمون مردانه که توسط بیضهها تولید میگردد تستسترون نام دارد و قویترین هورمون زنانه که توسط تخمدان تولید میگردد استروژن نام دارد. استروژن مسئولیت صفات ثانویه جنسی را در زنان عهدهدار میباشد. دخترها قبل از دوران بلوغ ۱۰ تا ۱۵ درصد بیشتر از پسرها دارای چربی میباشند. ولی پس از رسیدن به بلوغ کامل این میزان تقریباً به دو برابر (۲۰۰%) افزایش مییابد. که در این خصوص استروژن نقش اصلی در افزایش نرخ چربی زنانه دارد. در مردان تستسترون مسئولیت صفات ثانویه جنسی را برعهده دارد. از دو نمونه این صفات میتوان به افزایش حجم عضلات و کاهش درصد چربی بدن اشاره کرد. بنابراین تستسترون در ماهیچهای بودن و استروژن در چربی داشتن نقش دارند.
بهصورت اتوماتیک تعداد سلولهای عضلانی و سیستم هورمونی بهطور میانگین زنان را در روند ساختن عضلات محدود میسازند. روش منطقی برای مقایسه پیشرفت زنان در مقایسه کردن آنها با یکدیگر میباشد و نه مقایسه کردن آنها با مردان. بنابراین شناخت سیستم عضلانی (تعداد سلولهای عضلانی) و هورمونی به زنان کمک خواهد کرد که به یک دید واقعگرایانه در خصوص استعداد پیشرفتشان در بدنسازی دست یابند. با این وجود تمام سیستمهای تمرینی و راهکارهای ارائه شده در مبحث برای استفاده توسط زنان نیز صدق مینماید.
● بههیچ عنوان از داروهای آنابولیک ـ آندروژنیک استروئیدی استفاده نکنید
آنابولیک مرتبط است با رشد و ترمیم سلولها در صورتیکه آندروژنیک مربوط میشود به تولید صفات مردانه. داروهای آنابولیک ـ آندروژنیک استروئیدی نوع مصنوعی هورمون تستسترون و دیگر هورمونهای مردانه میباشند. دیر زمانی است که اکثر بدنسازان مرد به مصرف این هورمونها مبادرت میکنند و با عوارض جانبی و تأثیرات آن سروکار دارند. در صورتیکه این مسئله بهندرت در بین بدنسازان زن مشاهده گردیده. شاید یکی از دلایل اصلی استفاده این داروها در میان زنان نحوهٔ قضاوت مسابقات باشد که شبیه به مسابقات مردان میباشد و بزرگ بودن حجم عضلات و تفکیک عضلانی بهعنوان فاکتور اصلی پیروزی قلمداد میگردد.
داروهای استروئیدی در روند افزایش حجم عضلانی تأثیرگذار هستند و بهدلیل فقدان تستسترون در زنها این داروها دارای تأثیر به مراتب بیشتر در آنها میباشند. با اینوجود عوارض جانبی آنها برای زنها به مراتب بیشتر از مردها میباشد. به خاطر داشته باشید که داروهای استروئیدی جدائی از خاصیت آنابولیکیشان دارای خاصیت آندروژنیکی نیز میباشند که مسئولیت اصلیاش توسعه ارگانهای جنسی مردانه همچون (موی صورت و بدن، کلفتی صدا و...) میباشد. تقریباً هیچ داروی استروئیدی وجود ندارد که کلاً دارای خاصیت آنابولیک باشد و تمام داروهای استروئیدی دارای هر دو خاصیت آنابولیک باشد و تمام داروهای استروئیدی دارای هر دو خاصیت آنابولیک و آندروژنیک میباشند. به همین خاطر هنگامیکه یک زن از داروهای استروئیدی استفاده میکند در حال وارد کردن یک عنصر رشد با خواص مردانگی بهداخل بدنش میباشد که کاملاً با سیستم هورمونی (استروژن) و طبیعت بدن او متضاد میباشد. بدین ترتیب با مصرف این هورمونها او مبدل میشود به یک جنس مؤنثی که دارای صفات مردانه نیز میباشد و نتیجتاً ریسک و خطر بسیار زیادی او را تهدید مینماید.
مصرف داروهای استروئیدی علیالخصوص برای دخترانی که به بلوغ کامل نرسیدهاند بسیار خطرناک میباشد. طبق بیانهای که توسط سازمان پزشکی ورزشی آمریکا به چاپ رسیده عوارض جانبی ناخواسته بر اثر مصرف داروهای استروئیدی به ترتیب ذیل میباشد.
۱. افزایش صفات مردانگی
۲. توقف زودهنگام رشد قد
۳.
آکنه
۴. کلفت شدن صدا
۵. پرموئی
۶. بزرگ شدن دستگاه تناسلی زنانه
عوارض بلندمدت داروهای استروئیدی هنوز بهصورت کامل شناخته نشده است ولی بهطور قطع در این حوزه نیز دارای تأثیر سوء میباشند. بههر حال اختلال در روند پریود بارزترین عوارض مصرف استروئیدها میباشد که در خصوص آن چندین مطلب علمی تا به حال به رشته تحریر درآمده است.
بهدلایل فوق بر تمامی دستاندرکاران و مربیان و آنهائیکه مسئولیتی در تمرین زنان عهدهدار هستند واجب میباشد که در خصوص آگاهی دادن از عوارض جانبی این داروها به دختران و زنان هیچ کوتاهی نمایند.
البته این موضوع در خصوص مردان نیز صادق میباشد و تأکیدهای فوق تنها به زنان ختم نمیشود. و مردها نیز میبایست از عوارض جانبی این داروهای مصنوعی مطلع شوند.
بههر حال بدون استفاده از این قبیل داروها نیز میتوان با تمرین صحیح، استراحت کافی، تغذیه مناسب، صبر و پیروی از یک زندگی سالم به یک بدن ماهیچهای و خوش فرم بسته به ژنتیک خدادادی دست یافت.
● سخت تمرین کنید اما مختصرتر
تمرینات سخت و با شدت همانطور که برای مردها کارساز میباشد برای زنها نیز کارا میباشد. از آنجائی که اکثر زنها از پائینتنه قویتر نسبت به بالاتنهشان برخوردار هستند لذا در ادامه برنامه تمرینی با شدت مضاعفی آورده شده است که بیشتر تأکیدش بر روی بالاتنه میباشد.
برنامه تمرینی با شدت مضاعف برای بانوان
۱. پرس سرشانه با هالتر از پشت
۲. سیمکش دست باز از جلو (کشش دست باز)
۳. پرس سینه
۴. شراگ با دمبل
۵. پولاور با دمبل
۶. نشر جانب با دمبل
۷. جلوبازو لاری با هالتر
۸. پشتبازو با دمبل تک دست خوابیده
۹. بارفیکس (منفی کامل). برای اجراء این نوع بارفیکس با کمک پاها خود را به بالاتنه برده و سپس در مقابل پائین آمدن مقاومت مینمائید.
۱۰. پارالل (منفی کامل)
۱۱. پشت پا با دستگاه
۱۲. جلو پا با دستگاه
۱۳. ساق پا ایستاده با دستگاه
۱۴. پشت پا با هالتر
۱۵. شکم (کرانچ)
همانطورکه مشاهده میکنید در برنامه تمرینی فوق ۱۰ حرکت برای بالاتنه و ۵ حرکت برای پائینتنه آورده شده است. ضمن اینکه بالاتنه قبل از پائینتنه تمرین داده میشود.
از هر حرکت تنها یک ست اجراء کنید و این برنامه را بهصورت ۳ بار در هفته انجام دهید و پس از انجام این برنامه تمرینی برای مدت ۴ هفته نتایج آنرا بر روی فیزیک بدنی خود مشاهده نمائید.
● از تمرین کردن عضلات بزرگ واهمه نداشته باشید
هنوز خیلی از زنهائی که به بدنسازی علاقهمند هستند از داشتن عضلات بزرگ و توسعهیافته میترسند. ولی آنها باید از این نکته مهم آگاه باشند که بیشتر مردانی که در آرزوی داشتن عضلات بزرگ هستند حتی با وجود تمرین برای برای حدود ۱۰ سال باز از رسیدن به آن ناکام میمانند حال چه برسد به زنان.
همانطورکه میدانید ساختن عضلات بزرگ و حجیم بیشتر از همه چیز مرتبط است با ژنتیک برای اینکه به عضلات حجیم و بزرگ دست یابید، باید بهصورت مادرزادی این عضلات در بدنتان وجود داشته باشد (یعنی از عضلات بلند و پهن و اتصالات تاندونی کوتاه) معمولاً در مردها یکچنین خصوصیتی یک در هزار میباشد حال چه برسد به زنها.
قهرمان میس المپیا (Ms Olympia)، کری اورسون (Cory Everson) جزء معدود زنانی بود که یکچنین فیزیک بدنی را دارا بود. حال اگر بخواهید بازوی او را با لیهنی (Lee Haney) قهرمان مستر المپیا مقایسه کنید، اصلاً نمیتوان آنها را با هم مقایسه کرد. چون بازوی کری حتی در بهترین شرایط هم کوچکتر از مردی میباشد که تا بهحال به تمرین نپرداخته است.
بهعقیده من امروزه اکثریت مردان و زنان حدود (۹۹ درصد آنها) دارای استعداد ژنتیکی نیستند که بتوانند عضلات بسیار حجیم و بزرگ بسازند. با تمام این تفاسیر اگر یک چنین اتفاقی افتاد و شاهین اقبال بر شانهتان نشست و فردی شدید که دارای عضلات بزرگ و حجیم بود راه چاره چه میباشد؟ برای فائق آمدن بر این مسئله کافی است چندین هفته تمرین نکنید و آنموقع است که عضلات سریعاً آب رفته (کوچک شده) و به سایز اولیهشان باز میگردند. برخلاف هایپرتروفی (بزرگ شدن حجم عضلانی) که به زحمت و تلاش مضاعف نیازمند است آتروفی (کوچک شدن حجم عضلانی) خیلی سریع و بدون هیچ تلاشی بهدست میآید. بنابراین زنها میبایست این خیال را از خود دور کنند که به عضلات حجیم دست مییابند و صددرصد خیالشان راحت باشد که با تمرین با وزنه تنها فرم زنانگیشان بهتر شده و بافت استخوانیشان قویتر میگردد و در نهایت به مادران تندرستتری مبدل میگردند که فرزندان سالمتری را بهدنیا میآورند.
● واقعیتهای مربوط به چربیسوزی موضعی را یاد بگیرید
حرکاتی مثل دراز و نشست، پا دوچرخه، پهلو، مسگری و.
.. برای سالیان زیاد بهعنوان حرکات آبکننده چربی و باریککننده دور کمر مورد توجه مردم بود. ایده اجراء این تمرینها بر این پایه استوار بود که با اجراء حرکات مربوط به میان تنه چربی لایه زیرین آن قسمت جهت تولید انرژی شروع به سوختن مینماید ولی متأسفانه باید گفت که این مسئله صحت واقعی ندارد.
چربی زیرپوستی ذخیره شده در دور کمر به فرمی میباشد که به آن لیپید (Lipid) میگویند برای اینکه لیپید بهعنوان انرژی مورد استفاده قرار بگیرد ابتدا میبایست به اسیدهای چرب (Fatty acids) تبدیل گردد که یکچنین تبدیلی جهت بهکارگیری لیپید بهعنوان سوخت به لحاظ شیمیائی بسیار پیچیده میباشد. بهطور ساده میتوان اینطور عنوان کرد در این پروسه تبدیل لیپید میبایست در جریان خون گرفته و به کبد برود و در آنجا به اسیدهای چرب مبدل میگردد و سپس از آنجا دوباره برای تأمین انرژی به عضله در حال فعالیت فرستاده شود. خب تا اینجای کار همه چیز منطقی بهنظر میرسد. ولی یک مشکل عمده وجود دارد و آن اینکه راه دلخواه و مستقیمی از سلولهای چربی به سلولهای عضلانی وجود ندارد. هنگامیکه چربی بهعنوان سوخت به مصرف بدن میرسد، روند متابولیزه شدن آن بهطور عمده در داخل کبد و از طریق سلولهای چربی سراسر بدن تأمین میگردد و همانطور که میدانید نحوه این اولویتبندی در مصرف سلولهای چربی برمیگردد به ژنتیک فردی. بنابراین چربیسوزی موضعی از طریق اجراء حرکات ورزشی غیرممکن میباشد و هر کسیکه حرکت یا حرکات خاصی را برای چربی سوزی موضعی در سمتی از بدن توصیه میکند به احتمال بسیار زیاد دارای اطلاعات نادرست و غیرعلمی میباشد.
● سلولایت (Cellalite) یا همان چربی برآمده
چربی برآمده یا همان سلولایت یک ظاهر ناهموار و برجسته و فرو رفته دارد. هنگامیکه بدن به دلایلی همچون استرس گردش نامناسب، وضعیت خون، اکسیژنگیری ناکافی، دهیدراته شدن (نرساندن آب کافی به بدن) از وضعیت بالانس و نرمال خود خارج شود این وضعیت غیرنرمال باعث میشود که چربی، مایعات و مواد در سطحی پائینتر از حد معمول زیرپوست حبس شوند و به چربی برآمده مبدل میشوند هنگامیکه یک چنین حالتی رخ میدهد بافتهای اتصال دهنده بین سلولی شروع به ضخیمتر شدن و سفتتر شدن میکنند و در نتیجه یکسری منافذ کوچک بر روی سطح پوست ظاهر میشود.
چربی برآمده تنها در بخشهای مشخصی از بدن ظاهر میشود در مردان این نوع چربی در بخش شکم و کمر و در زنها در قسمت پشت ران، باسن و شکم میباشد. چرا این نوع چربی تنها در قسمتهای مشخصی از بدن ظاهر میشود؟
دلیل یکچنین تمایلی به خاطر وجود بیش از اندازه یک آنزیم است که برای ذخیره چربی در آن قسمت بهنحو قابل توجهی بیش از حد نرمال میباشد. تمرکز یک چنین آنزیمهائی که به آنها لیپوپروتئین یا لیپاز میگویند به مراتب در قسمتهائی همچون سینه، باسن و ران در زنان بیشتر میباشد. البته تمرکز این آنزیمها در قسمت شکم و کمر مردان بیشتر میباشد. با وجودیکه سلولهای چربی نرمال و چربی برآمده از لحاظ شکل ظاهری با هم تفاوت دارند ولی در بعضی موارد دارای وجه مشترک میباشند و بههمین دلیل میتوان از آنها برای تأمین انرژی بدن استفاده کرد. پس از این لحظه به بعد میبایست به این چربی برآمده هم بهعنوان منبع تأمین انرژی که در بدن ذخیره میشود و میتوان از آن در آینده استفاده کرد نگاه کنید. هنگامیکه فرد وزن کم میکند بالانس انرژی را در بدن بر هم میزند یعنی فرد کالری بیشتری از کالری مورد نیاز روزانه بدن مصرف میکند. این کالری مازاد مورد نیاز بدن از طریق چربی موجود در بدن تأمین میشود و بدین ترتیب از سایز سلولهای چربی کاسته میشود. یک موضوع که دانستن آن چندان خوشایند نیست این است که هنگامیکه یک سلول چربی در بدن تولید شد دیگر از بین نمیرود و در نهایت تنها اتفاقی که برایش میافتد این است که حجم خود را از دست میدهد. بهصورت طبیعی هیچ راهی برای جدا کردن آن از بدن وجود ندارد ولی موضوع خوشایند کننده اینست که وقتی سلول چربی مصرف میشود از حجم کاسته میگردد و دیگر بهنظر نمیرسد. با دانستن موارد فوق چند تکنیک منطقی و علمی در ادامه عنوان گردیده که در رهائی از دست این چربیها مفید میباشد.
▪سلولایت چیزی بیشتر از چربی ذخیره شده نمیباشد.
▪ تمام چربیهای ذخیره شده، آب کردن و یا همان سوزاندن و از بین بردن چربی جدای از محل ذخیره شده آن کار دشواری میباشد.
▪زنها در قیاس با مردها دو برابر چربی بیشتری در ناحیه پشت ران و باسن ذخیره مینمایند که قسمت اعظم این مسئله مربوط است به سیستم هورمونی آنها و دوران مادر شدن و بچهدار شدن.
▪ زشتی و برآمده شدن چربی چند دلیل دارد که از جمله میتوان به ذخیره شدن چربی بیش از حد، کاهش سایز عضلات، تحلیل قدرت و روند پیر شدن بافتهای اتصال دهنده اشاره کرد.
▪ روشهای سریع خلاصی از دست این قبیل چربیها بر پایه برداشتهای غلط، ناآگاهی و دروغ مطلق استوار میباشد.
▪ چربی از طریق سونا، ماساژ، کمپرس آب گرم، کمربند لاغری و هر دستگاه تبلیغاتی دیگر از بدن خارج نمیشود.
▪ راه علاج رهائی از دست چربیهای برآمده در پیروی از یک رژیم غذائی کمکالری جهت کوچکتر کردن حجم سلولهای ذخیره چربی و اجراء تمرینات با وزنه (دستگاه) جهت قویتر ساختن عضلات و نوشیدن آب به میزان کافی و از همه مهمتر صبور بودن خلاصه میشود. بنابراین آگاه باشید که سلولایت هم یک نوع چربی است و تفاوت چندانی هم با چربی نرمال ندارد و بدین ترتیب به هیچ عنوان اجازه ندهید که تبلیغات مربوط به رهائی از دست چربی در کوتاهترین مدت که تنها ثمری که برایتان دارد هدر دادن پول و سلامتیتان است و شما را از هدف اصلیتان دور سازد.
● واقعگرا باشید
در دنیای واقعی خیلی از زنها (مثل مردها) بیشتر از اینکه به سلامتیشان ارزش قائل شوند به ظاهرشان ارزش قائل میشوند. البته بیشتر اینگونه افراد دیر یا زود عواقب ناخوشایند این نوع رویکرد را تجربه خواهند کرد. اجراء تمرینات ورزشی و رژیم غذائی صحیح هر دو مزایائی را برای فرد به همراه دارند که در نوع خود منحصربهفرد میباشند. به همین ترتیب تلاش در جهت بهتر بهنظر رسیدن همزمان سطح سلامتی و تندرستی را نیز ارتقاء میدهد و نهایتاً فرد با یک تیر دو نشان را میزند و در درازمدت حس شادی و شعف حاصله از داشتن یک فیزیک بدنی سالم میتواند نقش بسیار زیادی در ارتقاء تندرستی و سالم زیستن فرد ایفا کند.
تنها نکتهای که متذکر شدن آن لازم بهنظر میرسد نادیده گرفتن این حقیقت میباشد که افراد به لحاظ فیزیکی با هم دو برابر نیستند و به همین خاطر سعی نکنید تنها با کپی کردن و اجراء تمرینات بیش از حد برای رسیدن به یک فیزیک بدنی سوپر مدل باعث صدمهدیدگی و افسردگی خود شوید. وضعیت خود را در نظر بگیرید و با شرایط و امکانات موجود خود را برای رسیدن به هدفتان تجهیز نمائید و مطمئن باشید که با صبر و پشتکار به نتایج قابل توجهی دست خواهید یافت
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#77
Posted: 24 Jul 2011 12:42
بدنسازی زنان ، آری یا نه
ورزش بدنسازی امروزه یکی از پر طرفدارترین ورزشهای جهان است و مردان زیادی به این رشته ورزشی علاقه مند هستند . طبق آمار های رسمی فدراسیون جهانی بدنسازی در حال حاظر بدنسازی بیشترین ورزشکار جهان را به خود اختصاص داده است و پس از آن هنرهای رزمی به علت گستردگی فراوان در جنوب شرق آسیا و فوتبال رتبه های دوم و سوم را در اختیار دارند .
● اما سوالات عمده ای که معمولا برای خانم ها مطرح می شود بدین قرار است :
۱. آیا ورزش بدنسازی همانطور که برای مردان مفید است برای زنان نیز مفید است ؟
۲. آیا زنان در صورت پرداختن به بدنسازی دارای بدنی عضلانی ، تفکیکی و در یک کلام مردانه می شوند و ظرافت زنانه آنها تحت تاثیر قرار می گیرد ؟
۳.
آیا این ورزش خطری از لحاظ فیزیولوژی و آناتومتیک برای زنان ندارد ؟
در پاسخ به سوال اول باید بگویم فلسفه هر ورزشی ورای قهرمانی و کسب افتخار برای مردان و زنان داشتن اندام دلخواه ، سوزاندن چربی اضافی , توانایی بدنی مطلوب در مواقع بحران و کسب مهارت های خاص بدنی با تکیه بر تمرینات مکرر است . باید گفت که بدنسازی ورزشی است که موارد فوق را با تضمین کامل به ورزشکار خود ارایه می دهد . این ورزش علاوه بر سوزاندن سریع و سبک چربی های اضافه بدن , اندام شما را کاملا موزون و هماهنگ کرده و علاوه بر آن به شما اعتماد به نفس و اقتدار فوق العاده ای می دهد که می توانیدآن را در تمامی بدنسازان در سطوح مختلف ببینید .
پس به نظر من با توجه به شرایط عدم تحرکی که بر زنان جامعه ایران حاکم است بدنسازی نه تنها برای آنها مفید است بلکه برای آنان الزامی است . آمار وحشتناکی که از پوکی استخوان ، روماتیسم مفصلی و ....
آگهي
.. در زنان ایرانی مؤید این نکته است که اپیدمی خطرناکی ناشی از کم تحرکی در بین زنان در حال شیوع است که تنها را آن تحرک بیشتر در قالب ورزشهایی مثل آیروبیک و بدنسازی است .
علاوه بر این داشتن تناسب اندام برای یک دختر یا زن امتیازی غیر قابل انکار محسوب می شود که نمی توان ان را انکار کرد در پاسخ به سوال دوم باید بگویم که بدنسازی نه تنها بدن زن را مردانه نمی کند بلکه به بدن فرمت دخترانه تری می دهد. اشتباه زنان در این است که بدنسازان زن را قهرمانان استروئیدی می پندارند که دارای بدن هایی مردانه و خشن هستند اما واقعیت این است که تمام مدل های روز دنیا مثل هنرپیشه های هالیوود و خوانندگان زن مطرح جهان که بدن متناسب آنها آرزوی هر زنی می تواند باشد , بدنسازی و آیروبیک را در سرلوحه برنامه های روزمره خود قرار داده اند .
اما این مطلب را از نظر علمی هم به شما ثابت می کنم .
عضلانی شدن بدن مردان به علت وجود هورمون تستترون در بدن آنهاست که هرقدر میزان تمرینات شدید بدنی را افزایش دهند میزان ترشح وتولید این هورمون در بدنشان افزایش یافته در نتیجه بدنشان عضلانی تر و خشن تر می شود اما در بدن زن مقدار این هورمون فوق العاده کم است و افزایش فعالیت بدن تاثیر خاصی بر روی میزان ترشح این هورمون در بدن ندارد . در نتیجه در صورتی که قرص ها و مواد تزریقی حاوی تستترن مصرف نشود { مثل کاری که زنان بدنساز حرفه ای انجام می دهند یعنی تزریق تستترن به بدن } ما به هیچ وجه شاهد بدنی با فرمت مردانه نخواهیم بود بلکه :
تاثیر بدنسازی بر عضلات زنان تنها سفت شدن و آب شدن چربی های دور عضلات است که خود از افتادگی عضله جلوگیری کرده و فورمت منسجم , محکم و استیل فوق العاده دخترانه و منسجمی را به فرد می دهد .
در خصوص سوال سوم هم باید بگویم دقیقا این سوال برای مردان هم مطرح است و برنامه نویسی ورزشی و تغذیه یکی از مهمترین نکات بدنسازی است که می باید به آن توجه خاص شود .
مثل همیشه توصیه من مشاوره با مربیان مجرب بدنسازی و متخصصین تغذیه است که در صورتی که تمایل داشته باشید طبق هماهنگی های به عمل آمده با مربیان برتر بدنسازی کشور شما می توانید از طریق سایت آژانس بدنسازی ایرانیان برنامه های غذایی ، مکمل و ورزشی را که بوسیله برترین های بدنسازی جهان نگاشته شده است را دریافت کنید .
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#78
Posted: 24 Jul 2011 12:44
ورزش دوران حاملگي و پس از زايمان
آنچه اهميت دارد، تغييراتي است كه طي چند دهه اخير در مراقبت هاي دوران بارداري به وجود آمده است. در گذشته، مادران را از هر نوع ورزش و تحركي منع مي كردند و حركات نرمشي و پياده روي را باعث سقط يا زايمان زودرس مي دانستند. امروز با تشكيل كلاسهاي آمادگي براي زايمان و آموزش تمرين هاي تنفسي و آماده سازي بدن براي زايمان، بيش از پيش اهميت ورزش مشخص شده است.
گذشته از مساله آمادگي براي زايمان، اعتقاد بعضي مردم بر اين است كه بارداري تناسب اندام را خراب نمي كند. افزايش وزن، تغيير رفتارهاي جسماني، تغيير وزن بدن، كاهش نسبي شكم و بزرگي سينه ها موقتي است و مادر عاقل کسی است که این تغییرات را به عنوان یک پدیده موقتی بپذيرد و با ورزش و نرمشهاي مناسب در دوران بارداري و پس از زايمان در رفع آن بكوشد.
در دوران بارداري، مركز ثقل بدن تغييرمي كند و به جلوي ستون فقرات متمايل مي شود. به اين علت مادر باردار تمايل دارد شانه هاي خود را به عقب بكشد و در نتيجه حالت فرورفتگي بيش از اندازه اي در ستون فقرات او به وجود مي آيد كه موجب دردهايي در كمر خواهد شد. كم تحركي، تاثيرهورمون هاي مثمر ثمر جفت، تغيير در نحوه خوابيدن و برخاستن، اين كمردرد را تشديد مي كند.
قرارگيري صحيح بدن، جلوگيري از افزايش وزن، نرمش هاي مداوم روزانه و استفاده از سينه بند مناسب از عواملي است كه به برقراري و تناسب اندام كمك مي كند.
ضرورت نرمش در دوران بارداري:
براي تامين اكسيژن اضافي مورد نياز جنين، ضربان قلب و مقدار تنفس مادر افزايش مي يابد. نيم ساعت پياده روي در محيطي آرام و هواي تميز سبب مي شود كه اين ميزان اكسيژن اضافي راحت تر جذب شود. به دليل تاثير هورمون هاي جفت، كم تحركي و فشار رحم حامله روي دستگاه گوارش و يبوست نيز يكي ديگر از مشكلات بارداري است كه با نرمش، پياده روي و تغذيه مناسب مي توان از آن پيشگيري كرد.
فوايد نرمش در دوران بارداري:
شايد بتوان در يك جمله گفت هدف از تمرين هاي بدني در دوران بارداري حفظ حالت و وضع عضلات بدن و زيبايي اندام مادر است تا بتواند از نظر جسمي و روحي براي زايمان آماده شود.
نرمش هاي صحيح 3 امتياز بارز به همراه دارند:
نخست آن كه نرمش باعث مي شود دوران بارداري روند بهتري داشته باشد.گردش خون و اكسيژن گيري را تسريع مي كند و بدن را در وضعيتي قرار مي دهد كه قادر باشد كودك را با خستگي كمتري حمل كند. از نظر سلامت اعصاب نيز اثرات ورزش غير قابل انكار است.
دليل ديگر آن كه نرمش با نيرومند كردن ماهيچه هايي كه هنگام زايمان نقش عمده اي به عهده خواهند داشت و نرم كردن مفصل هاي باسن، بدن را براي زايمان سريع تر و راحت ترآماده مي كند. مادري كه دوران بارداري به طور مرتب نرمش مي كند به داروي مسكن كمتري هنگام تولد نوزادش نياز دارد.
بالاخره نرمش به قسمت هاي مختلف بدن اجازه مي دهد پس از زايمان، زودتر شكل طبيعي خود را باز يابند، شكم دوباره تو برود، بدن لاغرشود، سينه ها از شكل نيفتند و غيره.
همانطوركه قبلا گفتيم، نرمش و تحرك سبب فعال شدن بهتر دستگاه تنفس و گوارش و رفع مشكل يبوست و تسريع گردش خون در تمام قسمتهاي بدن بخصوص در ناحيه پاها خواهد شد.
ورزش مناسب براي مادران باردار:
پياده روي، شنا و نرمش هاي مخصوص دوران بارداري از ورزشهاي مفيد در دوران بارداري هستند.
پياده روي:
روزي 10 دقيقه تا نيم ساعت، پياده روي روي چمن يا زمين خاكي (سطوح نرم) با يك كفش مناسب و لباس راحت باعث تقويت عضلات شكم و سبب احساس راحتي و نشاط مي شود. در صورت احساس ناراحتي يا درد بايد اين ورزش را قطع و از ديگر ورزشها سود جست.
شنا: براي يك خانم باردار، پس از پياده روي، شنا بهترين ورزش محسوب مي شود. خانم ورزشكاري كه به دليل بارداري مجبور است ورزش را كنار بگذارد، مي تواند شنا كند و با اين كار، هم فعاليت بدني خود را حفظ مي كند و هم ورزش مفيد و فرح بخشي انجام مي دهد. شنا موجب آرامش جسم و روح مي شود و در كم كردن اضافه وزن نيز موثر است. از طرف ديگر شنا يكي از بهترين تمرين هاي ماهيچه اي و تنفسي است. با توجه به اين دلايل، شنا براي مادر آينده بسيار مفيد است. استفاده از استخر بجز در فصل تابستان كه معمولا تعداد مراجعان زياد است، در ديگر فصول بي ضرر است و خطري براي مادر باردار ندارد، ولي بايد از شيرجه زدن و مسابقه خودداري شود.
نرمش هاي مخصوص دوران بارداري:
اين نرمش ها را مي توان در منزل انجام داد. روزانه 10 تا 15 دقيقه از وقت خود را به اين نرمش ها اختصاص دهيد. اين تمرين ها به سه دسته تقسيم شده اند: تمرين هاي تنفسي، ماهيچه اي و آرام بخش.
با داشتن چگونگي روند يك زايمان و آنچه شما بايد در طول مدت وضع حمل انجام دهيد، بهتر مي توانيد به فوايد اين نرمش ها پي ببريد.
اين نرمش ها با وجود سادگي براي زن باردار، كافي است و زايمان راحت تر را سبب مي شود.
راهنمايي هاي لازم براي ورزش كردن:
◄ اگر بارداري شما دچار مشكلاتي است، پيش از شروع به نرمش يا ورزش با پزشك يا ماما مشورت كنيد.
◄ قبل از نرمش 15 تا 10 دقيقه خود را گرم كنيد.
◄ چند دقيقه ورزش روزانه (حداقل 3 بار در هفته) بهتر از يك ساعت ورزش هفتگي يا نامنظم است.
◄ بهتر است بعد از هر 15 دقيقه فعاليت 5 دقيقه استراحت كنيد.
◄ از انجام ورزشهاي سنگين در هواي مرطوب، گرم يا هنگامي كه تب داريد خودداري كنيد.
◄ به منظور پرهيز از سرگيجه، به آرامي از جاي خود بلند شويد و از ماه چهارم حاملگي به بعد، تمرين هایي در وضعيت خوابيده به پشت را انجام بدهيد.
◄ اگر علايم غير معمول در شما ظاهر شد، ورزش را متوقف و با مشاور ورزشي خود مشورت كنيد.
◄ براي جلوگيري از كاهش آب بدن، قلب، حين و پس از ورزش مايعات فراوان بنوشيد.
◄ هنگام شنا از شركت در مسابقه و شيرجه رفتن خودداري كنيد. از وان گرم و سونا بخصوص در 3 ماهه ابتداي بارداري بپرهيزيد.
◄ از ورزشهاي سخت، پرانرژي و قدرت گير در دوران بارداري خودداري كنيد، بخصوص اگر آن فعاليت ها را قبلا تجربه نكرده باشيد.
◄ تمرين را بايد به محض احساس خستگي، درد، گرفتگي عضلاني، ضربان قلب نامنظم، ضربان قلب بالاتر از 100 بار در دقيقه قطع كنيد.
بايد يادآوري كرد كه اگر در نرمش بدني زياده روي نشود، اين گونه ورزشها خطري به همراه ندارند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#79
Posted: 24 Jul 2011 12:44
ماه چهارم
هفته اول : روزي ده دقيقه راه رفتن و ده دقيقه تمرين نرمشي آرام
هفته دوم :روزي پانزده دقيقه راه رفتن و ده دقيقه تمرين نرمشي آرام
هفته سوم:دقيقا همانند هفته اول
هفته چهارم: روزي بيست دقيقه راه رفتن و پانزده دقيقه تمرين نرمشي
ماه پنجم
هفته اول:روزي بيست دقيقه راه رفتن و بيست دقيقه نرمش
هفته دوم:روزي پانزده دقيقه راه رفتن و بيست دقيقه تمرين نرمشي آرام
هفته سوم: روزي بيست وپنج دقيقه راه رفتن و ده دقيقه نرمش آرام
هفته چهارم:روزي ده دقيقه راه رفتن و ده دقيقه تمرين نرمشي آرام
ماه ششم:
هفته اول:روزي سي دقيقه راه رفتن و سي دقيقه نرمش آرام
هفته دوم:روزي بيست و پنج دقيقه راه رفتن و بيست دقيقه نرمش آرام
هفته سوم:روزي سي دقيقه راه رفتن و بيست دقيقه نرمش ملايم
هفته پنجم:روزي سي وپنج دقيقه راه رفتن و بيست وپنج دقيقه نرمش ملايم
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#80
Posted: 24 Jul 2011 12:45
ورزش بیماریهای دوران بارداری را کاهش می دهد
با توجه به اینکه بسیاری از زنان در دوران بارداری مبتلا به عفونتها و مشکلات دستگاه ادراری می شوند ، بنابراین ورزش یکی از موثرترین راه ها برای جلوگیری از این گونه عوارض است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، محققان اعلام کرده اند، زنان در دوران بارداری نسبت به فشار خون بالا ، اختلالات گوارشی و دستگاه ادراری آسیب پذیرترند، زیرا فشار خون بالا منجر به فشار بیشتر به کلیه ها شده و مشکلاتی را ایجاد می کند.
بررسی ها نشان می دهد، ورزشهای منظم ، مانع بالارفتن فشار خون و صدمه به کلیه ها و مجاری ادراری می شود. افرادی که در خانواده سابقه فشار خون بالا و مشکلات کلیوی دارند ، بیشتر در معرض خطر هستند و باید مراقبت بیشتری نمایند.
کارشناسان توصیه می کنند، ورزش از قبل از بارداری شروع شود و در بارداری به طور سبک و منظم ادامه پیدا کند ، همچنین از شروع ورزشهای سنگین و طولانی در دوران بارداری خودداری شود زیرا در این صورت ممکن است با عوارضی همراه باشد.
متخصصان معتقدند، زنان ورزشکار هنگامی که اقدام به باردار شدن می کنند با مشکلات کمتری روبرو می شوند و به علت داشتن وزن مناسب در دوران بارداری نیز، از عوارضی مانند فشار خون بالا و اختلالات گوارشی کمتر رنج می برند.
....
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب