انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 9 از 16:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  15  16  پسین »

ورزش بانوان


مرد

 
زنان باردار بايد با توصيه پزشك نوع ورزش خود را انتخاب كنند

پزشكان امروزي معتقدند كه بر خلاف گذشته كه تصور مي‌شد يك زن به محض باردار شدن بايد تحرك جسمي را كنار گذاشته و فقط استراحت كند، ورزش كردن براي زنان باردار بسيار مفيد بوده و به اين روش مي‌توان اطمينان حاصل كرد كه مادر يك دوران بارداري ‌آرام و سالمي را خواهد گذراند و نيز زايمان راحتي خواهد داشت، در عين حال كه ورزش كردن احتمال ابتلا به ديابت دوران بارداري را نيز كاهش مي‌دهد.


به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، محققان دانشگاه ميامي در فلوريدا در اين باره اظهار كردند: در گذشته زماني كه زنان، باردار مي‌شدند به آنها توصيه مي‌شد كه فعاليت فيزيكي خود را متوقف كنند چرا كه آنها معتقد بودند كه اين امر به جنين آنها آسيب مي‌رساند.



اما مطالعات اخير نشان مي‌دهد كه ضربان قلب جنين و وزن آن به هنگام تولد نه تنها با ورزش ملايم مادر آسيب نمي‌بيند، بلكه رشد آن را در ديواره رحم بهبود بخشيده و خون و مواد غذايي لازم را بهتر به جنين مي‌رساند.



به گفته اين پژوهشگران، ورزش به زنان كمك مي‌كند كه ميزان انرژي در بدن آنها توليد شده و توان كافي در طول تغييرات در بدن در نتيجه بارداري داشته باشند.



با اين حال بايد توجه داشت از آنجا كه ترشحات هورمونها و شرايط فيزيكي بدن به دليل بارداري دچار تغييرات خاص مي‌شود لذا تعيين نوع ورزش متناسب با بدن مادر به گونه‌اي كه به وي و جنين آسيب نرسد بايد از سوي پزشكي متخصص صورت بگيرد.



ورزش معمولا متخصصان براي اين منظور توصيه مي‌كنند يوگاست. اگر چه يوگا استرس را كاهش داده و نيز باعث بهبود شرايط روحي و رواني فرد مي‌شود نبايد آن را با تمرينات مخصوص بيماران قلبي - عروقي تركيب كرد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
پياده‌روي در هواي آزاد بهترين و سالم‌ترين ورزش دوران بارداري


ميترا ذوالفقاري عضو هيات علمي دانشكده پرستاري و مامايي دانشگاه علوم پزشكي تهران در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان»‌ خبرگزاري دانشجويان ايران، هدف از ورزش در دوران بارداري را حفظ حالت و وضع عضلات بدن و زيبايي مادر دانست و تاكيد كرد: ورزش در دوران بارداري موجب آمادگي جسمي و روحي مادر و حفظ تونوسيته عضلاني در بافت‌هايي كه در مكانيزيم زايمان نقش دارند، مي‌شود.



وي افزود: تمرينات بدني ملايم مثل قدم زدن، دوچرخه‌سواري و شنا، موجب آرامش فكري و جسمي مادر مي‌شود؛ همچنين پياده‌روي در هواي آزاد بهترين و سالم‌ترين ورزش است ولي نبايد موجب خستگي مادر شود.



اين عضو هيات علمي دانشگاه با تاكيد بر خودداري از ورزش‌هاي سنگين در 2 ماه آخر بارداري گفت: در ماههاي آخر بارداري از انجام ورزش‌هاي تعادلي و يا ورزش‌هايي كه منجر به افزايش ضربان قلب و صدمه مي‌شود بايد اجتناب كرد.



وي همچنين انجام ورزش‌هاي طولاني مدت به روي پشت را رد كرد و گفت: مادر بايد به محض احساس اولين علايم خستگي فعاليت را متوقف نموده و استراحت كند.



ذوالفقاري انجام تمرينات بدني پس از زايمان را ضروري دانست، چرا كه شروع هرچه سريعتر تمرينات پس از زايمان موجب بهبود گردش خون و سفت شدن كف لگن و عضلات شكم مي‌شود.



وي در خاتمه به ايسنا گفت: تنفس عميق شكمي را از اولين روز بعد از زايمان مي‌توان شروع كرد و تمرينات ديگري از جمله تكان دادن لگن، بالا بردن زانوها، چرخش زانوها و بالا بردن باسن در طي هفته اول پس از زايمان توصيه مي‌شود كه انجام تمرينات ورزشي 2-3 مرتبه در روز و هر بار به تعداد 5 مرتبه توصيه و به تدريج دفعات تمرين را به 10 بار تكرار افزايش دهند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
فعاليت بدني شديد مادر در دوران بارداري باعث كاهش رشد جنين مي‌شود

فعاليت بدني شديد مادر در دوران بارداري باعث كاهش جريان خون جفت و در نهايت كاهش رشد جنين مي‌شود.
به گزارش «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، بر طبق مطالعات انجام شده زناني كه ساكن در مناطق روستايي هند و ديگر كشورهاي در حال توسعه، فعاليت‌هاي بدني شديد خود را در طي حاملگي، چه در خانه و چه در مزارع ادامه دادند، در كاهش وزن هنگام تولد موثر بوده است.
در مطالعه‌اي 797 زن در حاملگي مورد نظر قرار گرفتند. محققان مشاهده كردند كه بيش از دو سوم اين زنان در طول حاملگي، فعاليتهاي بدني شديد و متوسط داشتند.


دكتر S.


Roa و همكاران وي گزارش كردند كه فعاليتهاي فيزيكي متوسط و زياد در 18 و 28 هفتگي با كاهش وزن هنگام تولد نوزاد، كاهش اندازه دور سر و دور بازو، ارتباط داشت.
همچنين آنها افزودند كه فعاليتهاي بدني در 18 هفتگي با كاهش وزن جفت نيز در ارتباط بود.
لازم به ذكر است كه اين ارتباط بيشتر در بين مادراني مشاهده شد كه وزن قبل از حاملگي‌شان، كمتر از 45 كيلوگرم بود كه نشان‌دهنده تاثير وزن مادر در ميزان وزن زمان تولد نوزاد است.


گفتني است، در بين مادراني كه فعاليتهاي بدني آنها، در هفته 28 حاملگي متوسط و شديد امتيازبندي شده بود، افزايش وزن كمتري داشتند هرچند آنها دريافتند كه زايمان زودرس، قد و چربي بدن نوزاد با فعاليت فيزيكي مادر ارتباطي نداشته است.
محققان نتيجه‌گيري كردند كه محدود كردن فعاليتهاي بدني شديد، باعث بهبود وزن زمان تولد مي‌شود.

...................................

شنا و دوچرخه‌سواري از ورزش‌هاي مناسب در دوران بارداري هستند


يك كارشناس ارشد تاكيد كرد: شنا، پياده‌روي و دوچرخه‌سواري از بهترين ورزش‌ها در دوران بارداري محسوب مي‌شوند.
گيتي ازگلي كارشناس‌ ارشد مامايي و عضو هيات علمي دانشكده‌ي پرستاري ـ مامايي دانشگاه شهيد بهشتي با اعلام اين مطلب، افزود: شنا به دليل كاهش نيروي جاذبه بر بدن و كشيدگي عضلات و انعطاف پذيري مفاصل موجب رفع خستگي مي‌شود، اما زنان باردار بايد از انجام فعاليت‌هاي شديدي همچون شيرجه، كرال و پروانه خودداري كنند.


وي با اشاره به ديگر ورزش‌هاي مناسب دوران بارداري اظهارداشت: پياده روي نيز از ورزش‌هاي مفيد در اين دوران محسوب مي‌شود؛ و دوچرخه‌سواري در ماههاي اول حاملگي و با حفظ تعادل بدن مانعي ندارد.
اين كارشناس ارشد، با بيان اينكه بارداري يك عمل فيزيولوژيك و نرمال است، يادآور شد: گاهي زنان باردار در مورد شروع‌ و نحوه‌ي اجراي تمرينات ورزشي نگران هستند و لذا بارداري بهانه‌اي براي تغيير شيوه‌ي زندگي به يك وضعيت بدون تحرك نيست و از طرفي بارداري زمان شروع تمرينات ورزشي شديد و در حد قهرماني هم نيست.
ازگلي تاكيد كرد: افزايش برون‌ده قلبي، افزايش غلظت اكسيژن خون، گردش خون و تن عضلاني بهتر، افزايش انعطاف پذيري مفاصل از جمله مزاياي ورزش در طي بارداري است.


طبق نظر متخصصان زنان و زايمان، زنان باردار بايد حداقل سه بار در هفته تمرينات ورزشي انجام دهند و نبايد پس از سه ماهه‌ي اول بارداري در وضعيت خوابيده ورزش نمايند و همچنين، آنها به علت افزايش فاكتورهاي انعقادي و احتمال تشكيل لخته‌ي خون در عروق نبايد به مدت طولاني بي‌حركت بايستند.


به گفته‌ي وي، زنان باردار بايد از كاهش ميزان اكسيژن در هنگام انجام تمرينات ورزشي آگاه باشند و از انجام تمرينات بي‌هوازي پرهيز كرده و شدت تمرينات را بر حسب علايم در بارداري و حتي شدت خستگي تغيير دهند و به محض احساس خستگي تمرينات ورزشي را قطع و از انجام تمريناتي همانند اسكي و كوهنوردي كه موجب افتادن و يا به هم خوردن تعادل مي‌شود، پرهيز نمايند.


عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، توصيه كرد: زنان باردار بايد از پرتاب كردن ناگهاني دست و پا در هنگام ورزش كردن پرهيز كنند، چرا كه شلي مفاصل حين بارداري و پرتاب شديد و ناگهاني دست و پا منجر به بروز صدمه و يا افزايش فشار به مفاصل مي‌شود.
وي اظهارداشت: تمرينات ورزشي بايد به تدريج و گام به گام شروع شود و مايعات قبل، حين و پس از ورزش به اندازه‌ي كافي استفاده شود و ميزان كالري دريافتي نيز افزايش يابد.
وي اضافه كرد: در صورت پارگي زودرس كيسه‌ي آب، زايمان زودرس، نارسايي دهانه‌ي رحم، خونريزي‌هاي متناوب يا مداوم به ويژه در سه ماهه‌ي دوم و سوم، چند قلويي و عدم رشد كافي جنين نبايد تمرينات ورزشي انجام شود.


ازگلي در خاتمه خاطرنشان كرد: در صورت بروز هر گونه درد به ويژه در ناحيه‌ي كمر و لگن، خونريزي، كاهش تنفس، غش يا سنكوپ و تپش قلب مراجعه به پزشك ضروري است.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
بزرگ کردن و کوچک کردن سینه بانوان با حرکات ورزشی


بزرگ کردن سینه ها
۱- هر روز ۱۵ تا یک دقیقه ورزش مخصوص انقباض سیــنه ها رو انجام بدید
هر دو دست رو از منطقه آرنج به هم قفل کنید
یعنی با دست راست آرنج دست چپ
با دست چپ آرنج دست راست رو بگیرید
بعد دستها رو به سمت هم محکم فشار بدید و تا ۶۰ شماره بشمارید.......
رها کنید ......و چند دقیقه بعد دوباره اینکار رو تکرار کنید......
درطول روز اگر تا ۱۵ یا حتی ۲۰ بار اینکار رو تکرار کنید و عضلات زیر بغل وسیــنه رو حسابی منقبض کنید و نگه بدارید بعد از گذشت دو هفته میبینید چقدرسیــنه ها خوش فرم و سفت شدن.....
۲- این روش هم مثل بالایی ......فقط نحوه گرفتن دست فرق میکنه
هر دو دست رو مشت کرده و مقابل هم مشتها رو به سمت هم فشار بدید
یعنی مشت دست راست و دست چپ به سمت طرفیت فشار بدید و عضلات زیر بغل و سیــنه هارو منقبض کنید..........تا ۶۰ بشمارید.........ول کنید.........
این هم مثل بالایی.........یا اینکار یا کار بالایی .........روزی ۱۵ تا ۲۰ بار
۳- استفاده از ماساژ روزانه........
ل - خ - ت روی تخت صاف یا زمین دراز بکشید........
با دست راست سیــنه چپ رو در دست بگیرید......و با نوازش از طرفین به سمت نوک سیــنه اونو تحریک کنید........خیلی آروم.......
با نوک انگشتان به صورت دورانی از نوک سیــنه تا طرفین حرکت کنید.......
بعد همین حرکات را کمی محکم تر انجام بدید ........طوری که فشار رو احساس کنید.........
یادتون باشه کاری با نوک سیــنه نداشته باشید.......و فقط روی عضلات سیــنه تمرکز کنید.........
سیــنه رو با دست محکم فشار بدید .......انگار که دارید آب پرتغال یا لیمو میگیرید....و رها کنید...
این کار رو تا ۱۰ بار انجام بدید ........
ولی یادتون باشه هرگز فشار رو زیاد نکنید که دردتون بیاد.......
ماساژ باید برای شما لذت بخش و آرام کننده باشه.......
حالا همین کارها رو با دست چپ برای سیــنه راست انجام بدید.........
هنگام ماساژ میتونید از روغن زیتون ...روغن بچه جانسون ...استفاده کنید
۴- استفاده از کرمهای حجم دهنده روز وشب ( ایوروژه )
این کرمها مخصوص اینکار تهیه شدند.......و من مصرفشو بهتون توصیه نمیکنم......چون اثر چندانی جز زیبا سازی پوست سیــنه ندارند..... وحتی ممکنه باعث جوش زدن در اون منطقه هم بشن
۵- استفاده از قرص های ضد بارداری.....ال دی..اچ دی... ژاسمین..مارولون...
البته اگر به مدت ۶ ماه (۶ دوره ۲۱ روزه ) از هر کدام از این قرصها (مخصوصاژاسمین ) استفاده کنید یک تا ۳ سایز رشد سیــنه خواهید داشت.........
ولی عوارض این داروها رو از یاد نبرید........
افسردگی..دلدرد...سر درد ...سر گیجه...تنبلی تخمدان......
البته فواید این داروها هم قابل تامل
منظم شدن دوران پر-یود...خونریزی کم هنگام پر-یود...پر-یود بدون درد.....افزایش سایز سیــنه ها...تثبیت خلق در سیکلهای ماهانه ( ایجاد آرامش ذهنی ) ....به کار انداختن تخمدانهای کم کار...
با یک پزشک متخصص حتما مشورت کنید
۶- مصرف ویتامین ای ( روزی یک عدد به مدت ۱۵ روز.....) بعد ۱۵ روز استراحت بدید ........دوباره شروع به خوردن کنید........
اینو میگم چون ممکنه ویتامین ای زیادی هم براتون ضرر به بار بیاره و باعث پرخوری و چاقی بشه..
اگر برای مصرف ویتامین ای هم با دکتر مشورت کنید بهتر........
چون خود من برای مصرف این داروها تحت نظر پزشک عمل کردم
۷- انجام ورزش باتر فلای ( باز و بسته کردن دستها به طرفین سیــنه با سرعت و قدرت )
درباشگاه های بدن سازی دستگاه باتر فلای موجود........اگر باشگاه نمیریدمیتونید در منزل دستها رو به طرفین سیــنه باز و بسته کنید
ولی اگر باشگاه میرید.........بدون وزنه.........سه تا ۱۰ تایی انجام بدید.......یعنی ۱۰ تا حرکت.....۱۰ تا استراحت......دوباره ۱۰ تا.......دوباره ۱۰ تا استراحت.....و ۱۰ تای سومی رو انجام بدید



کوچک کردن سیــنه ها
۱- انجام ورزش مخصوص
با دست راست آرنج دست چپ و با دست چپ آرنج دست راست رو محکم بگیرید .....
به سمت هم فشار بدید
رها کنید....
در بزرگ کردن سیــنه دستها به سمت هم فشار وارد میکنن ........عضلات منقبض شده.....ولی رها نمکنن تا یک دقیقه
ولی در کوچک کردن........با هر شماره دستها فشار وارد کرده........رها میشن......
یعنی با ۶۰ شماره .......۶۰ بار سیــنه منقبض شده و رها میشود.......
اگر بتونید در طول روز ۲۰ تا ۴۰ بار مرتب سیــنه ها رو به اینصورت شل و سفت کنید نتایج بسیار عالی ازاین کار میگیرید.......
ولی یادتون باشه تحت هیچ شرایطی سیــنه ها رو منقبض شده نگه ندارید ..
منقبض کنید......رها کنید......
دستها با هر ضربه به سمت هم یک شماره میشمارید.......
درست بر عکس کوچک کردن که تا ۶۰ میشمارن بعد رها میکنن........
دوستی داشتم که سایز سیــنه هاش ۸۵ بود.....با این ورزش در عرض ۶ ماه سایز سیــنه ها رو به ۸۰ رسوند......
۲-رژیم گرفتن..........اکثر خانمهایی که سیــنه های بزرگ دارند ........مشکل شکم داشتن و با - سن های بزرگ رو هم تحمل میکنن..........پس با یک رژیم غذایی درست براحتی مشکل رو رفع کنید
۳- رفتن به سونای خشک و مرطوب........و شنا
شنا بهترین ورزش برای کوچک کردن سیــنه هاست......مخصوصا شنای کرال
شنای قورباغه به کوچک شدن با - سن ها کمک میکنه........
شنای سرعتی و قدرتی سیــنه ها رو تا ۵ سایز کوچک میکنه........به شرطی که هفته ای۳ بار به استخر برید و هر بار ۴۵ دقیقه تمام شنا کنید.......

منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
نیاز پروتئینی بانوان ورزشکار

نیاز پروتئینی در ورزشکاران بیش از سایر افراد است، که البته تامین این نیازپروتئینی در افرادی با رژیم های عادی،( یعنی افرادی که از گوشت و منابع حیوانی استفاده می نمایند) راحت تر از گیاهخواران می باشد...

نیاز پروتئینی بانوان ورزشکار

استفاده از منابع حیوانی و گوشت می تواند تمام اسیدهای آمینه ی ضروری و پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا را در اختیار بدن قرار دهد.
منابع گیاهی پروتئین اغلب ارزش بیولوژیکی پایینی دارند. برخی از گیاهخواران به جهت استفاده از شیر کم چرب و مشتقات آن، قادرند نیازهای پروتئینی خود را از این طریق بر طرف نمایند.
در ورزشکاران گیاهخواراغلب منابع پروتئین شامل: حبوبات، دانه ها ی روغنی،
سویا ، غلات سبوس دار، تخم مرغ ، شیر و مشتقات آن می باشد.
ویتامین ها
غلات، دانه های روغنی،
میوه ها ، سبزیجات ،حبوبات، محتوی ویتامین های گروه B (غیر از B12) ، ویتامینC و فولات که برای ورزشکاران ضروری هستند، می باشند. متاسفانه ویتامین B12 در محصولات گیاهی یافت نمی شود و منبع اصلی این ویتامین غذاهای با منشاء حیوانی و گوشت می باشد. . برخی از گیاهخواران ازطریق شیرو مشتقات آن و نیز تخم مرغ مقدار ویتامین B12 مورد نیاز خود را تامین می نمایند.


مواد معدنی
استفاده از مقادیر زیاد فیتات و اگزالات (غلات با فیبر بالا، سبزی جات برگ سبز و...) می تواند باعث کاهش میزان برخی از مواد معدنی در بدن شود.
استفاده ی زیاد از آهن غیر هم ،(آهنی که در منابع گیاهی یافت میشود) فیبر های غذایی و اسید فیتیک می تواند جذب روی را کاهش دهد.
روی ماده ای است معدنی، که اغلب در رژیم ورزشکاران زن مطرح است و کمبود آن معمولاً در زنان ورزشکار مشاهده می شود. از منابع غنی روی می توان به گوشت، حبوبات، محصولات دریایی، غلات سبوس دار و دانه های روغنی اشاره کرد.
استفاده ی زیاد از آهن غیر هم ،(آهنی که در منابع گیاهی یافت میشود) فیبر های غذایی و اسید فیتیک می تواند جذب روی را کاهش دهد.
ورزشکاران زن گیاهخوار باید به دریافت موارد زیر دقت بیشتری نمایند:
* انرژی
* پروتئین
* ویتامین B12
*
آهن
*
کلسیم
* روی
برای اولین بار در سال 1992 کالج پزشکی ورزش آمریکا برای ورزشکاران زن یک مثلثی با 3 بخش پوکی استخوان، آمنوره و مشکلات غذا خوردن مطرح کرده است.
مطالعات انجام گرفته نشان می دهد که، این مشکلات فقط در ورزشکاران حرفه ای مشاهده نمی شود، بلکه در دختران جوانی که ورزش و نرمش می کنند هم مشاهده می گردد.
در زیر به بیان این مشکلات می پردازیم:
1) مشکلات غذا خوردن:
که نتیجه ی آن کاهش وزن می باشد.
2) آمنوره:
شروع نشدن قاعدگی منظم تا سن 16 سالگی در افرادی که حامله نمی باشند را آمنوه گویند. قاعدگی وابسته به تعادل هورمونی مرکبی در بدن می باشد. رژیم های شدید و غیر علمی ورزش های شدید و طاقت فرسا باعث برهم خوردن تعادل هورمونی زنان شده و می تواند باعث برهم خوردن سیکل قاعدگی شود. در آمنوره مقدار استروژن کاهش می یابد.
در ورزشکاران زن به دلیل ورزش های شدید آمنوره مشاهده می شود. و دلایل آن عبارتند از کاهش استروژن در بدن، ترکیب بدن، تغذیه ی نامناسب، نوع و شدت ورزش، شروع ورزش به صورت سریع، شدید و سنگین، استرس.
3) پوکی استخوان:
استروژن برای ساخته شدن استخوان لازم است. کاهش استروژن و استفاده ی کم از منابع کلسیم به جهت کم خوری با هدف کاهش وزن می تواند باعث ضعیف شدن استخوان شود.
مطالعات انجام گرفته نشان می دهد که، این مشکلات فقط در ورزشکاران حرفه ای مشاهده نمی شود، بلکه در دختران جوانی که ورزش و نرمش می کنند هم مشاهده می گردد. در مقابله با این مشکلات بهترین و راحت ترین راه، تغذیه صحیح و علمی می باشد که در این صورت مشکلات غذاخوردن،آمنوره و
پوکی استخوان نیز خود به خود حل خواهند شد.
رعایت نکات تغذیه ای زیر برای حل مشکلات فوق سودمند است:
* استفاده از 6 تا واحد 11 گروه نان و غلات
* 3 تا 5 واحد سبزی
* 2 تا 4 واحد میوه
* 2 تا 3 واحد گوشت
* 2 تا 3 واحد شیر و مشتقات آن
* روغن ها و شیرینی جات به مقدار کم
جانشین های غذایی از مواد غذایی فوق عبارتند از:
* 1 واحد گروه نان و غلات = یک سوم لیوان برنج پخته یا نصف لیوان ماکارونی،یا 30 گرم نان
* 1 واحد سبزی جات = یک لیوان سبزی خام یا نصف لیوان سبزی پخته یا آب سبزی
* 1 واحد میوه جات = نصف لیوان میوه ی تازه یا آب میوه، یایک چهارم لیوان میوه ی خشک شده
* 1 واحد گوشت = 30 گرم از انواع گوشت کم چرب، مرغ، ماهی و ...
* 1 واحد شیر و مشتقات آن = یک لیوان شیر، یا یک لیوان ماست و ...
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
لزوم فراگیری دفاع شخصی بانوان ایرانی

طومار بلند بالای تاریخ بشر را که ورق می‌زنی، لابه‌لای همه پیشرفت‌ها، اختراعات و اکتشافات از روزگار انسان‌های اولیه گرفته تا این روزگار مدرن واژه‌های «دفاع از خود»، «نیاز به احساس امنیت» و... را در کنار ابزارهایی که برای محافظت از جان آدمی ساخته می‌شدند می‌بینی...

لزوم فراگیری دفاع شخصی بانوان ایرانی

ابزارهایی که گاهی خیلی ساده و ابتدایی بودند و گاهی ظریف و پیچیده و البته استفاده کننده همه این ابزارها مردان بودند و دفاع از جان زنان وظیفه و توانایی در تاریخ نوشته شده آنان! و این قانون از پیش نوشته نه‌تنها در کشورهایی که به مردسالاری شهره‌اند حتی در کشورهای مدرن و دموکرات هم تا همین چند سال پیش رایج بوده و کسی به آن اعتراضی نداشته اما طومار تاریخ بشری ورق خورده،حالا نوبت به زنانی رسیده که چون در مراحل زیادی از زندگی روزمره همپای مردان حرکت می‌کنند به این نتیجه رسیده‌اند که باید وظیفه دفاع از جسم و جان خود را خودشان بر عهده بگیرند و همین نتیجه‌گیری که عوامل گوناگونی در آن دخیل بوده به لیست دغدغه‌های زن امروز واژه «دفاع شخصی» را اضافه کرده، واژه‌ای که هر روز پررنگ‌تر می‌شود و دامنه گسترش آن از کشورهای غربی شروع شده و حالا به کشورهای شرقی و زنان ایرانی هم رسیده...

از این مقدمه جدی که بگذریم، می‌رسیم به زن ایرانی و رسیدن به پاسخ این سوال که نیاز زن ایرانی به فراگیری هنر رزمی چیست؟

دفاع شخصی؛ چرا؟
فرقی نمی‌کند که زن ترسویی باشی یا شجاع، فرقی نمی‌کند که وقتی گوشه خیابان یا پیاده رو راه می‌روی حواست جمع راه رفتنت باشد یا یکی‌یکی مساله‌های خانه و خانواده و محل کارت را در ذهنت ورق بزنی، فرقی نمی‌کند در یک شهر شلوغ زندگی کنی یا یک شهر خلوت، این شرایط نمی‌تواند در این اصل تغییری ایجاد کند که تو در مرحله اول به‌عنوان یک انسان و بعد به‌عنوان یک زن ـ که عضو ضربه‌پذیر جامعه‌ها محسوب می‌شود ـ از عهده دفاع از جانت بر بیایی.

وقتی به این نتیجه برسی که خطر همانطور که در کمین مردان است، در کمین تو هم می‌ایستد و همانطور که از یک مرد انتظار می‌رود هنگام مورد حمله یک دزد یا مزاحم قرار گرفتن، از عهده دفاع از خودش بر بیاید، تو هم باید بتوانی از خودت دفاع کنی؛ پاسخ سوال نیاز زنان به فراگیری شیوه‌های دفاع شخصی پیدا می‌شود.

حالا که سال‌ها از ورود زن ایرانی به فضای جامعه گذشته و بعد از سال‌ها باید و نباید و اما و اگرها، افکار عمومی جامعه می‌تواند یک زن را در کنار خانه‌داربودن و مادر بودنش به‌عنوان یک دکتر، مهندس، رئیس یک شرکت یا موسسه، مدیر یک کارخانه و حتی ایجاد کننده و کارفرمای یک شغل بپذیرد؛ موضوع مهم «فراگیری شیوه‌های دفاع از خود» و «ایجاد امنیت زنان با تکیه بر توانایی‌های خودشان» می‌تواند طبیعی‌تر از پیش‌تر‌ها جلوه کند. در سالیان دورتر اگر دختر نوجوان یا زن جوانی به یادگیری هنر رزمی علاقه نشان می‌داد، علاقه‌اش تعبیر‌های عجیب غریبی پیدا می‌کرد. تعبیرهایی مثل اینکه: «دخترک می‌خواهد ادای پسرها را دربیاورد» یا «زن به ظرافتش و دور از خشونت بودنش زن می‌ماند و لاغیر»... اما این روزها وقتی در جمعی شنیده می‌شود دختر خانم یا خانم جوانی در حال یادگیری یک هنر رزمی است تعبیر‌های بهتری پیش می‌آید.

دکتر فهیمه حیدری، جامعه‌شناس علت رشد گرایش زنان به یادگیری هنرهای رزمی و شیوه‌های دفاع شخصی را فضای عمومی جامعه می‌داند و می‌گوید: «وقتی زنی همپای مردان در جامعه کار، تحصیل و فعالیت می‌کند، خیلی دلش نمی‌خواهد که به چشم موجود ضعیف‌تر دیده شود. اگر چه نباید ظرافت زنانه را با ضعف اشتباه گرفت اما گاهی فضای کار یا تحصیل یا زندگی یک زن او را به سمتی سوق می‌دهد که به این نتیجه می‌رسد باید قوی‌تر شود. این نیاز به قوی‌ترشدن و کمرنگ‌شدن امنیت زنان در جامعه که متاسفانه به‌علت رشد بزه کاری روز به روز افزایش پیدا می‌کند؛ می‌تواند هر زن فعال در جامعه را به این فکر بیندازد که برای ایجاد امنیت خودش کاری بکند. حالا هم که چند سالی است یادگیری هنرهای رزمی بین زنان به‌خصوص دختران جوان باب شده و همه این دلایل می‌تواند یک زن را به فکر مساله دفاع شخصی بیندازد.»

دفاع شخصی؛ چگونه؟
این روزها تبلیغ آموزش دفاع شخصی به‌خصوص از نوع ویژه بانوانش مثل تبلیغ کلاس‌های کنکور خیلی بیشتر از همیشه بر در و دیوارهای شهر دیده می‌شود. تبلیغاتی که تشخیص دروغ و راستشان کار مشکلی است. تبلیغاتی با جمله‌های کوتاه و تا حد امکان تاثیر گذار و وسوسه کننده. جمله‌هایی مثل: «آموزش دفاع شخصی ویژه بانوان؛ آموزش استفاده از انواع سلاح سرد و گرم مخصوص بانوان شاغل و دانشجو؛ با گذراندن یک دوره کوتاه ماهرانه از خودتان دفاع کنید و...»

و متاسفانه تعداد زیادی از دخترهای جوان به همان دلایلی که گفته شد بدون هیچ تحقیق و شناختی که قرار است کدام یک از رشته‌های هنرهای رزمی را یاد بگیرند و چطور و چگونه؛ فقط به شوق قوی شدن و توانایی دفاع سراغ این کلاس‌ها می‌روند. کلاس‌هایی که اکثرا نام‌های عجیب و غریبی دارند و مخلوط و ملغمه‌ای از چند رشته و هنر رزمی هستند و در پایان دورها با اعتمادبه‌نفسی که تا حد زیادی کاذب است و روحیه‌ای که حالا خشن‌تر از پیش شده به این نتیجه می‌رسند که چون یک هنر رزمی یاد گرفته‌اند باید شکل خاصی لباس بپوشند - شکلی که کمتر ظریف و زنانه است - و حتی محکم‌تر از پیش حرف بزنند و خشن‌تر از پیش رفتار کنند. این یک روی سکه است که از احساس نیاز یک زن به تامین امنیت خودش شروع می‌شود و به یادگیری یک هنر رزمی ختم می‌شود.

اما روی دوم سکه روی بهتری است، روی عقلانی‌ای که هم مورد پسند ساختار خانواده محور جامعه امروز ماست و هم نتیجه کاربردی‌تری دارد. قدم اول برای رسیدن به این روی سکه این است که اگر خانمی به واسطه شرایط شغلی، محل زندگی، زمان رفت و آمدش در خیابان و... احساس کرد باید یاد بگیرد که چطور از خودش دفاع کند؛ کمی وقت بگذارد و درباره هنرهای رزمی مخصوص بانوان اطلاعات کسب کند. البته هنرهای رزمی هم مثل هر ورزش دیگری زن و مرد ندارد اما مسلما در بین خیل عظیم هنرهای رزمی که تعداد زیادی از آنها این روزها تحریف شده‌اند و به هیچ کاری جزو خشونت‌طلبی نمی‌آیند رشته‌هایی پیدا می‌شوند که کارآمدترند. رشته‌های شناخته شده‌ای مثل کاراته، جودو، تکواندو و‌ای کی دو که جزو رشته‌های اصیل هنرهای رزمی به شمار می‌روند هم مکان‌های آموزش شناخته‌شده‌ای دارند و هم خوشبختانه مربیان زن با تجربه.

از یادگیری ورزش برای شرکت در مسابقات که فاکتور بگیریم، این محافل می‌تواند اعتمادبه‌نفس صحیحی برای یک زن به همراه بیاورد. اعتمادبه‌نفسی که آمیخته به یک توانایی است. توانایی که از قدرت انجام تکنیک‌ها به دست می‌آید و البته باید دقت کرد تا حد امکان تکنیک‌هایی آموزش داده شوند که در فضای جامعه و در یک درگیری واقعی قابل استفاده باشند.

خانم رضایی که سال‌هاست به زنان زیادی کاراته آموزش می‌دهد درباره کیفیت کلاس‌های آموزش دفاع شخصی می‌گوید: «این مساله که هر زنی باید بتواند از خودش به بهترین نحو دفاع کند امری است طبیعی. در سال‌های اخیر به‌خاطر متعارف‌شدن این مساله، متاسفانه فضاهای رنگا رنگی برای آموزش دفاع شخصی به‌وجود آمده.

فضاهایی که اگر حتی از سلامت اخلاقی برخوردار باشند به‌علت کم‌تخصص بودن در آموزش می‌تواند در آینده باعث بروز مشکلات جسمی در دانشجویان آن رشته شوند. به عنوان مثل رشته‌هایی مثل بوکس، فول کنتاکت، کونگ‌فو، نین جو تسو و... چندان نمی‌تواند به یک زن تکنیک‌هایی را بیاموزد که بتواند در کوچه و خیابان از خودش دفاع کند اما رشته‌هایی مثل کاراته و جودو و به‌طور دقیق‌تر‌آی کی دو که ریشه دفاع شخصی در جهان است، تکنیک‌های کاربردی‌تری دارد. تکنیک‌هایی که نه در یک زن ایجاد خشونت می‌کنند و نه جسم او را از حالت و فرم زنانه خارج می‌کنند.

تکنیک‌هایی می‌توانند دفاع‌شخصی محسوب شوند که فقط زیبایی نداشته باشند و بتوانند با کمترین آسیب به مهاجم او را کنترل و مهار کنند. نباید این نکته را فراموش کرد که دفاع شخصی به معنای آسیب رساندن به مهاجم نیست، اگر تکنیکی کمک کند که یک زن بتواند حمله یک مهاجم را خنثی کند یا او را مهار کند، تکنیک کاربردی و مناسب‌تری است.»

داستان نیاز زنان به یادگیری دفاع شخصی با همه موانع و ضعف‌ها و قوت‌هایش داستانی است که این‌طور که فضای جامعه طلب می‌کند روزبه‌روز پررنگ‌تر خواهد شد و هدایت و ایجاد یک مسیر درست برای ادامه این داستان می‌تواند به آرامش، ایجاد اعتمادبه‌نفس و امنیت زن ایرانی کمک کند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
زنان باردار ورزشکار کودکان باهوشتری بدنیا می آورند

تمرينات ورزشي زنان باردار بر هوش كودكاني كه به دنيا مي آورند تاثير دارد...


زنان باردار ورزشکار کودکان باهوشتری بدنیا می آورند

تحقیقات جديد نشان مي دهد مادراني كه در دوره بارداري ورزش مي كنند فرزنداني به دنيا خواهند آورد كه ضريب هوشي آنان بالاتر از كودكاني خواهد بود كه مادرانشان در دوره بارداري ورزش نمي كنند.تمرينات ورزشي باعث مي شود خون بيشتري به مغز كودك برسد علاوه براينكه اين تمرينات به سلامت مادر هم كمك مي كند. توصيه مي شود زنان باردار قبل از ورزش كردن با پزشك خود مشورت كنند چون در برخي شرايط ، ورزش كردن ممكن است براي مادران باردار يا كودكشان خوب نباشد يا برخي ورزش ها هستند كه مادران باردار نبايد آنها را انجام دهند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
تاثیر ورزش در کاهش افسردگی زنان چاق

نتایج بررسی یک گروه پرستاری با موضوع روانپرستاری و پرستاری بهداشت روان نشان داد که انجام تمرین های ورزشی در کاهش سطح افسردگی زنان سودمند است...

تاثیر ورزش در کاهش افسردگی زنان چاق

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری کشور، در پژوهشی با عنوان " تاثیر تمرین های ورزشی بر میزان افسردگی زنان چاق" که در دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد یافته های حاصل از بررسی حاکی از رسیدن وضعیت روحی و روانی بیشترین درصد (1/70درصد) نمونه‌های مورد پژوهش به سطح هنجار پس از انجام تمرین های ورزشی است. همچنین بین سطح افسردگی زنان چاق در دو گروه شاهد و مداخله بعد از تمرینات ورزشی، اختلاف معنادار آماری مشاهده شد (001/0=p و 2=NNT).

بر پایه این گزارش، در مطالعه‌ای نیمه تجربی 222 نفر از زنان چاق و افسرده‌ای که برای برخی مراقبت‌های بهداشتی به مراکز بهداشتی درمانی واقع در منطقه 17 شهر تهران مراجعه کرده بودند در مطالعه شرکت داده شدند.

پس از تشخیص افسردگی آنان توسط پرسشنامه استاندارد بک، به صورت تصادفی در دو گروه شاهد و مداخله قرار گرفتند و برنامه تمرین های ورزشی برای گروه مداخله اجرا شد. سپس تأثیر تمرین های ورزشی بر افسردگی، قبل و پس از انجام تمرین ها در دو گروه مقایسه شد همچنین تحلیل داده‌ها توسط نرم‌افزار SPSS و با استفاده از آزمون‌های مجذور کای، کولموگروف- اسمیرنوف و من‌ویتنی‌یو انجام شد.

نتایج این بررسی نشان داد که انجام تمرین های ورزشی در کاهش میزان سطح افسردگی زنان سودمند است و تعداد بیمارانی که باید تحت درمان قرار گیرند تا یک نفر از نتیجه و پیامد غیر مطلوب رهایی یابد، 2 نفر است.

به این ترتیب وارد کردن برنامه ورزشی به برنامه روزانه جامعه زنان چاق ایرانی مورد تأکید قرار می‌گیرد.

بر اساس نتایج این تحقیق سازمان‌های مرتبط با سلامت ضروری است به عنوان بخشی از برنامه‌های بهداشت روانی جامعه و پیشگیری از عوارض ناشی از افسردگی بر ارتباط بین روش زندگی و بهداشت روانی پرداخته و آن را مورد تأکید قرار دهند.

افسردگی نوعی اختلال خلق است که امروزه به صورت یک اپیدمی جهانی در نظر گرفته می‌شود. شیوع آن در زنان بیش از 2 برابر مردان است و عوارضی مانند عدم تحرک و چاقی را به دنبال دارد.

طبق تحقیقات، زنان بیشتر در معرض خطر چاقی و در نتیجه افسردگی قرار دارند که هر دو اینها بر مشکلات جسمی و روانی و بهداشتی زنان می‌افزاید.

انجام تمرین های ورزشی راهی برای کاهش افسردگی است. از این رو این مطالعه با هدف تعیین اثر تمرین های ورزشی بر افسردگی زنان چاق در ایران انجام شد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
روش کوچک کردن شکم بعد از زایمان

آيا شما هم پس از زايمان، از شكم بزرگتان به ستوه آمده‌ايد و يا نمي‌دانيد چگونه پاهايتان را لاغر كنيد؟

روش کوچک کردن شکم بعد از زایمان

نگران نباشيد. ورزش کردن هوشيارانه جواب پرسش شده است. زايمان معمولا شكم بانوان را شلو بدشكل مي‌كند ولي ورزش كردن از همان هفته‌هاي نخست پس از زايمان، اثرات معجزه‌آسايي در كوچك كردن شكم دارد. بنابراين ديگر نيازي به جراحي پلاستيك براي كوچك كردن شكم نخواهد بود. شايد ورزش كردن در اين روزها براي شما باورنكردني باشد ولي بهتر است اين كار را انجام دهيد.
دكتر كس، استاد دانشگاه «Northwestren» در شيكاگو كه سخنگوي انجمن جراحان پلاستيك آمريكا نيز هست مي‌گويد: «خانم‌ها پس از زايمان چقدر ورزش كنند، چند بار در هفته ورزش كنند و چقدر انرژي در اين راه به كار برند؛ مساله اساسي در ورزش كردن است». او اعتقاد دارد ورزش و رژيم غذايي پايه‌هاي تناسب اندام را تشكيل مي‌دهد. بسياري از بانوان با اجازه پزشك خود مي‌توانند ورزش كردن را از هفته‌هاي نخست پس از زايمان آغاز كنند. درست است خانم‌هايي كه به نوزاد خود شير مي‌دهند، نمي‌توانند رژيم لاغري بگيرند ولي مي‌توانند با كاهش مصرف چربي‌ها، شيريني‌ها و جايگزيني ميوه، سبزي و پروتيين در غذاهاي روزانه خود، به كالري و انرژي لازم براي تغذيه فرزند خود دست يابند. يكي از مربيان ورزش اهل لس‌آنجلس كه به تازگي كتابي درباره روش‌هاي كاهش وزن پس از زايمان به رشته تحرير درآورده است به مادران جوان توصيه مي‌كند: كسالت و تنبلي پس از زايمان را كنار بگذاريد و حداقل 30 دقيقه در طول روز پياده‌روي كنيد، شما مي‌توانيد حتي با كودكتان به پياده‌روي برويد. مي‌توانيد دستگاه‌هاي ورزشي براي منزلتان تهيه كنيد و يا با CDهاي ورزشي در منزل تمرين كنيد. مي‌توانيد از همسر يا والدينتان بخواهيد هنگامي كه ورزش مي‌كنيد از نوزادتان مراقبت كنند. در كنار اين ورزش‌ها براي كوچك كردن شكم، بايد عضلات (شل شده) شكمتان را تقويت كنيد. براي اين كار مي‌توانيد هر حركت ورزشي مربوط به شكم را 5 مرتبه تكرار كنيد و آن را بتدريج تا بيست بار افزايش دهيد. شما مي‌توانيد روي زمين دراز بكشيد و نوك انگشتان دست راستتان را به نوك انگشتان پاي چپتان بزنيد و سپس دست و پاي مخالف ديگر را به هم نزديك كنيد. اين نرمش را چندين بار انجام دهيد. فراموش نكنيد فرصت شما بسيار كوتاه است. (محققان مي‌گويند اگر از شر كيلوهاي اضافي در شش ماه اول پس از زايمان خلاص نشويد، به سختي مي‌توانيد در 15-10 سال پس از زايمان، از شر آن‌ها خلاص شويد)
دكتر كس مي‌افزايد: «پوست شكم برخي بانوان اين قابليت را دارد كه در دوران بارداري به خوبي كش بيايد و پس از زايمان بدون شل و آويزان شدن دوباره جمع شود». نكته ديگري به جز قابليت كشش پوست كه بانوان بايد به آن توجه كنند آن است كه شكمشان چقدر بزرگ شده است. بدون شك بانواني كه انتظار فرزند دوقلو و يا چندقلو را مي‌كشند، بايد انتظار داشته باشند كه شكمي بسيار بزرگتر را تجربه كنند.
دكتر كس معتقد است كه اگر مادران رژيم غذايي مناسب و ورزش را مدنظر قرار دهند مي‌توانند پس از زايمان دوباره خوش‌اندام شوند ولي اين برگشتن به اندام قبلي صد درصد نيست. گاهي درجه موفقيت 95-90 درصد است. اگر شما «سزارين» كرده باشيد، شايد پوست اطراف ناحيه برش، پس از جوش خوردن آويزان شود كه اين، يكي از عوارض برش‌هاي «C» شكل است.
تامي تاك «Tummy tucks» گزينه ديگري براي رها شدن از بزرگي شكم پس از زايمان است ولي آنقدرها كه فكر مي‌كنيد ارزان تمام نمي‌‌شود. اين عمل جراحي 9000-3000 دلار هزينه برمي‌دارد و تحت پوشش بيمه نمي‌باشد. پس از آن هم احتمال عوارضي مثل عفونت و لخته شدن خون وجود دارد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
تاثیر ورزش در افزایش قد خانمها

عمده رشد قد در آقایان تا پایان سن ۲۵ سالگی و در خانمها تا پایان ۱۸ سالگی است ولی با این وجود امکان افزایش قد در همه افراد تا پایان عمر وجود دارد...

تاثیر ورزش در افزایش قد خانمها

مهمترین عامل افزایش قد غده هیپوفیز است که در زیر مغز قرار دارد و با ترشح هورمون رشد باعث افزایش طول و عرض استخوانها به افزایش قد کمک می کند. تحقیقات نشان داده است که مردان کوتاه قد بیشتر در خطر ابتلا به بیماریهای قلبی قرار دارند و این مطلب ضرورت اقدام برای دستیابی به قد مناسب را بیشتر نشان می دهد. در زیر روشهایی برای افزایش قد آورده شده است که با عمل به این روشها می توانید قد خود را به نحو مناسبی افزایش دهید


۱- خواب منظم و کافی: حدود ۵۰٪ هورمون رشد مورد نیاز روزانه بدن ما زمانی ترشح می شود که وارد بخش عمیق خواب شده باشیم و این اتفاق نمی افتد مگر اینکه اولا ساعات خواب شبانه ما تقریبا طبق یک روال معین باشد و نیز اینکه شبها سعی کنیم زودتر بخوابیم.

۲- ورزش: ورزش بعد از خواب کافی و منظم حرف اول را برای افزایش قد می زند. در حین ورزش هورمونهای رشد شروع به ترشح می کنند و به دنبال آن قد ما نیز افزایش پیدا می کند. بهترین زمان برای ورزش هر روز صبح قبل از صرف صبحانه است. نکته مهم در زمینه ورزش این است که ورزش را همیشه می بایست با حرکات آهسته شروع نمایید و به تدریج بر سرعت و شدت آن اضافه کنید و سپس به تدریج از شدت آن کم کنید. حدود پانزده دقیقه ورزش صبحگاهی برای این منظور توصیه می شود.

۳- شیر: بعد از ورزش و قبل از صرف صبحانه مصرف یک یا دو لیوان شیر بسیار مفید و موثر است و در کنار ورزش علاوه بر افزایش قد باعث استحکام استخوانها نیز می شود. بهتر است قبل نوشیدن شیر آن را شیرین نکنید و خالص میل نمایید.

۴- تزریق هورمون رشد: گاهی ترشح ناکافی غده هیپوفیز سبب عدم رشد کافی و کوتاهی قد می شود و در این مواقع می بایست هورمون رشد به شخص بیمار تزریق شود. البته تزریق هورمون رشد در برخی افراد ایجاد عوارض خطرناک می کند و به همین دلیل می بایست این کار زیر نظر مستقیم پزشک متخصص انجام شود.

۵- عدم انجام عادات غلط: مصرف داروهای نیرو زا قبل از سن بلوغ – مصرف انواع چیپس و پفکها- نوشیدن نوشابه های گازدار- کشیدن سیگار- مصرف کم غذاهای حاوی کلسیم- مصرف زیاد نمک و غذاهای شور- کم تحرکی – خواب ناکافی- زندگی در محیطهای نا آرام و داشتن استرسهای دائمی به هر دلیل- مصرف الکل ( اتانول ) به هر دلیل. « تمام این عوامل سبب پوکی استخوان و کوتاهی قد می شوند.»

۶- در جو دو سر و تخم کدو مقداری هورمون رشد وجود دارد و مصرف آنها می تواند به افزایش قد کمک نماید.

۷- جراحی: گاهی در صورت نیاز از روش جراحی نیز برای افزایش قد استفاده می شود.

۸- ماساژ: ماساژ کف پا بخصوص انگشت شست پا روشی ساده و جالب برای افزایش قد است. این کار سبب افزایش بیشتر هورمون رشد و در نتیجه افزایش قد می شود.

تراکم و استحکام استخوان در افراد بعد از سن ۳۰ سالگی به مرور زمان کم می شود و بهترین روش برای جلوگیری از آن ورزش منظم و مصرف غذاهای حاوی کلسیم مانند شیر- ماست- آب پرتقال- سرشیر- کنسرو ماهی و پنیر می باشد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
صفحه  صفحه 9 از 16:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  15  16  پسین » 
ورزش
ورزش

ورزش بانوان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA