انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 14 از 32:  « پیشین  1  ...  13  14  15  ...  31  32  پسین »

مقالات ورزشی


زن

 
يوگا (آساناها) Asana



حرکات اصلي يوگا (آساناها) Asana

يوگا کوششي منظم براي تکامل فردي با توسعة کارائيهاي فيزيکي، حياتي، ذهني و معنوي است (آروبيندو)
تمرينات و حرکات اين دوره متناسب با بدنهاي پائين تر از حد متوسط است و تقريباً همه مي توانند اين تمرينات را انجام دهند.
افراد ضعيف با انجام دادن مکرر تمرينها و رعايت نکات آن مي توانند خود را به سرعت به وضعيت مناسب تنفسي و انرژي عضلاني برسانند و جهت انجام دادن حرکات اصلي يوگا آماده شوند. دوره ي ابتدايي يوگا شامل 65تکنيک است. نرمشها حدوداً 24حرکت هستند که انجام دادن آنها سبب نرم شدن و رفع خشکي و انقباضهاي مفاصل و عضلات پرکار بدن مي شوند مانند: انگشتان دستها، مچها، آرنجها، بازوها، شانه ها،گردن، انگشتان و کف و مچ پاها، ساقها، زانوها، رانها و لگن و ستون فقرات.

حرکات اصلي يوگا حدود 30حالت يا آساناي يوگا با احتساب 12حرکت سلام به خورشيد است که شامل حالات کششي (پشت، جلو، طرفين)، انقباضي (قدرتي، تعادلي، معکوس، پيچشي، مرکب و انبساطي و تنفس شکمي و حالات وانهادگي عمومي (شاوآسانا) مي باشد.

چند نکته براي سلامت جويان قبل از تمرين:
چنان چه لباسي براي تمرين انتخاب مي کنيد، لباسي باشد که در آن احساس راحتي کامل بکنيد و لذا کاملا گشاد و رنگ لباستان ترجيحاً سفيد باشد و جنس آن از مواد شيميايي مثل نايلون نباشد. اگر به صورت گروهي کار مي کنيد، جهت کمک به ايجاد محيط آرام و عاري از موارد جلب توجه که ذهن را از تمرکز باز مي دارد لطفاً از استعمال ادکلن، عطر و اسپري خودداري کنيد. حداقل تا سه ساعت قبل از انجام تمرينات يوگا هيچ گونه غذاي جامدي ميل نفرماييد. (مي توانيد تا نيم ساعت قبل از تمرين از آب ميوه و يا نوشيدنيهاي شيرين استفاده نماييد).

نکتة خيلي مهم:
A آساناهاي يوگا با تمرينات ورزشي فرق اساسي دارد و آن اين که سه جزء اساسي دارد آرامش، تمرکز و همراهي حرکات با تنفس.
در انجام تمرينات يوگا هميشه به خاطر داشته باشيد که ابداً فشار اضافي به خود وارد نياوريد بلکه تا جايي وارد حرکات بشويد که احساس لذت داشته باشيد و نه درد. در يوگا هيچ گاه مسابقه و مقايسه وجود ندارد بلکه اساس کار بر اين است که هرکس براي خودش موجود واحدي است با ويژگيهاي مخصوص به خود و در مسير اختصاصي خود قدم برمي دارد و لذا هميشه اول است.
ايده آل ترين حالت انجام تمرينات يوگا، انجام آن روزي دوبار هنگام طلوع و غروب آفتاب در زمان و مکان يکسان و با لباس تمرينات ثابت در محلي که داراي هواي سالم و عاري از دود و گرد و غبار است، مي باشد و لذا براي کسب نتيجه ي بهتر سعي کنيد تا حد امکان خود را به شرايط نزديک کنيد هيچ گاه تمرينات يوگا را با عجله و از روي اجبار انجام ندهيد.
انجام تمرينات يوگا به طرز صحيح به دلايل علمي هميشه باعث ايجاد طراوت و آرامش مي شود و لذا آگاه باشيد هيچ گاه خود را با غير اصولي انجام دادن تمرينات خسته نکرده و به خود صدمه نزنيد. مدت انجام تمرينات يوگا حداقل 40دقيقه در روز است و سعي کنيد تمرينات را در محلي انجام دهيد که هواي ملايم و تميز داشته باشد.
سعي کنيد در طول تمرين چشمهايتان بسته باشد مگر در مواقعي که لازم است براي حفظ تعادل و... چشمها باز باشد. مي توانيد جهت زيرانداز از يک پتوي دولا يا تشک مخصوص يوگا استفاده کنيد. تمرينات را در محلي انجام دهيد که دماي آن ملايم و داراي هواي کافي باشد و در جريان باد يا گرد و غبار و دود نباشد. سعي کنيد تمرينات را با روحيه ي معتدل و صبورانه و افکاري مثبت و اميدوار انجام دهيد.
در حين اجراي تمرينات تنفسها آهنگ طبيعي خود را داشته باشند و از حبس تنفس يا نگهداشتن دم خودداري کنيد. اگر دچار کسالت يا ناراحتي بارزي هستيد قبل از اجراي تمرينات با پزشک خود مشورت کنيد.
در اين مواقع تمرينات يوگا را انجام ندهيد: در هنگام خستگي يا کوفتگي شديد عضلاني، بيماري و تب.
     
  
زن

 
ورزش و سلامت جسم


1- تقویت سیستم اسکلتی و پیش‌گیری از ابتلا به بیماری پوکی استخوان
مشخص شده است که تقویت سیستم اسکلتی بدن و متراکم بودن آن ارتباط مستقیمی با میزان فعالیت بدنی و فشارهای مکانیکی دارد.
به طور مثال در فضانوردانی که به مدت طولانی در فضا به سر می‌برند،به دلیل بی‌وزنی و یا در بیماران مزمن که به مدت طولانی بستری شده یا پایشان گچ گرفته شده و تحرکی ندارند، تراکم استخوانی به‌ شدت کاهش یافته و بسیار مستعد شکستگی می‌شود.
این همان پدیده ای است که به آن « پوکی استخوان» می گویند و در افراد سالمند به طور شایع دیده می‌شود. پوکی استخوان منجر به دردهای متوسط تا شدید و مزمن اسکلتی می‌شود و زندگی عادی فرد را تحت تأثیر قرار می‌‌دهد.

2- به تأخیر انداختن پدیده‌ی سالمندی یا پیر شدن
با افزایش سن، مصرف انرژی پایه کاهش می‌یابد. به ازای هر 10 سال افزایش سن در بزرگسالی، میزان مصرف انرژی پایه حدود 2 تا 3 درصد کاهش می‌یابد، که گفته می‌شود به دلیل از دست دادن توده‌ی عضلانی بدن و افزایش بافت چربی است.
این تغییرات در ترکیب بدن را می‌توان با ورزش کاهش داد. ورزش سبب حفظ توده‌ی عضلانی بدن و افزایش مصرف انرژی پایه می‌گردد. هم‌چنین از یبوست و بیماری‌های قلبی- عروقی جلوگیری می کند که بعداً به آن اشاره خواهد شد و بدین ترتیب پدیده‌ی سالمندی را به تأخیر می‌اندازد.

3- مصرف بی‌واسطه و مستقیم اسیدهای چرب
می‌دانیم که اکثر بافت‌های بدن از گلوکز (قند خون) به عنوان سوخت اصلی خود استفاده می‌کنند.
یکی از وظایف دستگاه گوارش و کبد این است که مواد غذایی دریافت شده را هضم و جذب کرده و در نهایت، قسمتی از آن را به شکل گلوکز برای مصرف بافت‌ها و سلول‌های بدن وارد خون کند.
برای ورود گلوکز به درون سلول و مصرف آن، وجود هورمون انسولین ضروری است. انسولین هورمونی است که از افزایش قند خون جلوگیری می‌کند. این هورمون از آب شدن چربی بدن و آزاد شدن اسیدهای چرب از بافت چربی جلوگیری می کند. حتی در صورت مصرف زیاد غذا، به ذخیره شدن انرژی به صورت چربی نیز کمک می‌کند.
اما عضلات در حال فعالیت از این امر مستثنی هستند و می‌توانند بدون نیاز به انسولین، انرژی خود را علاوه بر گلوکز از اسیدهای چرب نیز تأمین کنند. این امر باعث می‌شود سطح انسولین خون کاهش یابد و باعث ذوب شدن توده‌ی چربی و آزاد شدن اسید‌های چرب از آن می شود که به نوبه‌ی خود توسط عضلات به مصرف خواهند رسید.

4- تأثیر مثبت در بیماران دیابتی و کاهش مقاومت به انسولین
در بیماران دیابتی نوع دو، انسولین وجود دارد اما قادر به عمل نیست که اصطلاحاً به آن «مقاومت به انسولین» گفته می‌شود.
مشخص شده است که بافت چربی، گیرنده‌ی عمده‌ای برای انسولین ندارد و به طور بارزی باعث مقاومت به اثرات انسولین و در نتیجه بالا رفتن قند خون و عوارض ناشی از آن می‌شود.
ورزش با کاهش بافت چربی و افزایش میزان سوخت و ساز بدن، مقاومت به انسولین را کاهش داده و باعث بهبود عملکرد گیرنده‌های انسولین شده و سطح گلوکز خون را کاهش می‌‌دهد.
حتی در بیماران دیابتی نوع یک که در بدن آن‌ها انسولین وجود ندارد یا به میزان کافی ترشح نمی‌شود، ورزش با افزایش میزان متابولیسم و مصرف انرژی، سطح گلوکز یا قند خون را کاهش می دهد و بدین ترتیب نیاز به انسولین تزریقی یا رعایت رژیم‌های بسیار سخت و محدود از قند و انرژی را در این افراد کمتر می کند.
5- کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی و سکته‌های مغزی
ورزش باعث کاهش اسیدهای چرب آزاد خون و افزایش کلسترول خوب یا HDL می‌شود. بدین طریق پدیده‌ی آترواسکلروز یا تنگ شدن عروق بدن از جمله عروق قلبی و مغزی به تأخیر می‌افتد و هیچ‌گاه به حد بحرانی و انسداد (که در این صورت شاهد سکته‌های مغزی یا قلبی خواهیم بود) نمی‌رسد.
هم‌چنین باعث کاهش مقدار تری‌ گلیسیرید و کلسترول بد یا LDL خون می‌شود که همگی آن‌ها در آترواسکلروز یا تنگ شدن عروق نقش دارند.

6- افزایش حجم گردش خون موثر بدن و جلوگیری از ترومبوز (لخته شدن خون) در سیاهرگ عمقی پا
فعالیت بدنی و تحریک زیاد باعث افزایش حجم گردش خون موثر و جلوگیری از رکود خون در سیاهرگ عمقی پا می‌گردد و جریان خون را در کل عروق بدن افزایش می‌دهد، از جمله بازگشت خون را زیاد می‌کند. بدین طریق احتمال ترومبوز یا لخته شدن خون در سیاهرگ عمقی پا، که خود می‌تواند منشاء لخته‌های آزاد خون(آمبولی) و گیر افتادن در رگ‌های دیگر بدن از جمله عروق مغز و قلب باشد، کاهش می‌یابد.

7- تقویت سیستم قلبی- عروقی، دستگاه تنفسی و سیستم ایمنی
با افزایش فعالیت بدنی، نیاز بافت‌ها و سلول‌های بدن به اکسیژن و مواد مغذی افزایش می‌یابد. برای تأمین این نیاز و نیز برای دفع مواد زاید تولید شده ی بیشتر توسط سلول‌ها، جریان خون و فعالیت قلب و تهویه‌ی ریوی زیادتر می‌شود. هم‌چنین عضله‌ی قلب با قدرت و سرعت بیشتری خون را پُمپ می‌کند و فعالیت دستگاه تنفس نیز با افزایش عمق و سرعت تنفس، افزایش می‌یابد.
در صورت داشتن برنامه‌ی ورزشی مرتب در زندگی روزانه‌، به تدریج عضله‌ی قلب و دستگاه تنفس در اثر تمرین قوی‌تر شده و سلامتی فرد را تضمین می‌کند.
هم‌چنین با فعالیت بدنی، تعداد گلبول‌های قرمز و سفید خون و به‌طور کلی حجم خون و عناصر خونی دخیل در سیستم ایمنی بدن، افزایش می‌یابد و به عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

8- اثرات مثبت بر سیستم گوارشی
شناخته شده‌ترین اثرات ورزش در سیستم گوارشی بدن، افزایش حرکات روده و جلوگیری از یبوست مزمن است. به همین خاطر بیماران جراحی شده را در اولین فرصت پس از جراحی، به راه رفتن تشویق می‌کنند تا حرکات گوارشی سریع‌تر باز گردد و از یبوست جلوگیری شود. هم‌چنین بیمار قادر به تحمل تغذیه‌ی خوراکی باشد.
از عوارض نامطلوب یبوست می‌توان به چاقی و بیماری‌های روده‌ی بزرگ از قبیل دیورتیکولوز، بواسیر و حتی سرطان‌ روده‌ی بزرگ اشاره کرد که به سادگی با ورزش قابل پیش‌گیری هستند.
     
  
زن

 
علل شایع كمردرد در بین ورزشكاران


) پیچ خوردگی ها(2) و كشیدگی ها (3)

كشیدگی عضله می تواند در اثرآمادگی عضلانی ناكافی و یا كاربیش از حد عضله رخ دهد. 5 مهره كمری بوسیله رباطها به هم متصل شده اند. این رباطها دراثر آمادگی ناكافی و یا استفاده بیش از حد و مفرط دچار ضعف و یا سفتی می گردند . بنابراین، این امكان وجود دارد كه با یك حركت شدید ناگهانی، دچار پیچ خوردگی شوند.

در صورت آسیب رباطها، ممكن است با انقباض شدید(4) ویا گرفتگی عضلات كمری مواجه شویم. پیچ خوردگی ها و كشیدگی ها از علل شایع كمر درد درمیان ورزشكاران هستند.

2- ضایعات دیسك بین مهره ای

درگذشته تصور بر این بود كه دیسك های بین مهره ای هیچ گونه عصب دهی حسی ندارند و بنابراین معتقد بودند كه تنها علت كمر درد با منشا دیسك بین مهره ای، بیرون زدگی (1) و یا پارگی دیسك است كه منجر به گیر افتادن (2) ریشه عصبی می گردد. بهر حال، بین 3/1 تا 2/1 خارجی آنولوس فیبروزوس ( بخش خارجی دیسك ) عصب دهی می شود. آسیب های فشاری و یا پیچشی می توانند منجر به پارگی دراین بخش ودر نتیجه درد گردند. همچنین این گونه آسیب ها می توانند به عنوان فاكتوری مستعد كننده برای بیرون زدگی بخش مركزی دیسك مطرح باشند.

3- آسیب دیدگی مفاصل لولایی (3)

از علل شایع درد با منشا مفاصل لولایی می توان به شكستگی های تحت غضروفی(4) ، پارگی های كپسولی، كندگی های كپسولی و خونریزی های داخل فضای مفصلی اشاره نمود.

4- اسپوندیلولیزیس (5)

اسپوندیلولیزس ( شكستگی های تنشی بخش بین مهره ای ) در ورزش ها یی كه با بازشدن شدید مفاصل(6) همراه هستند، مانند ژیمناستیك، كریكت و بدمینتون، بیشتر دیده می شود. اسپوندیلولیزیس ( لغزیدن یك مهره روی مهره دیگر) ممكن است در ورزشگارانی كه دارای مشكلات دوطرفه حاشیه خارجی مهره ها هستند، رخ دهد.

پیشگیری از كمردرد
1) وضعیت قرارگیری نامناسب به ستون مهره های شما فشار وارد می آورد. رباطها بیش از حد كشیده، عضلات خسته و مفاصل و اعصاب تحت فشار قرار می گیرند.

به راست قامتی بیند یشید: قفسه سینه را جلو داده ، شانه ها را رها نمایید، چانه را به سمت داخل و سر را همتراز سطح بدن قرار دهید.

2) انعطاف پذیری(1)

انعطاف پذیری عضلات باز كننده كمری، خم كننده لگنی، عضلات خلف رانی و دور كننده های لگنی را حفظ نمایید. اگر این عضلات سفت وانعطاف ناپذیر باشند، به علت افزایش تنش روی بخش كمری خارجی (2) درمعرض آسیب خواهید بود.

دراین زمینه تمرینات كششی به شما كمك می نمایند.

3) تمرینات استحكام بخش كمری (1)

هدف از تمرینات استحكام بخش كمری، انقباض همزمان عضلات عمقی شكمی و باز كننده های كمری است.

این امر می تواند به پیشگیری و تخفیف درد كمر كمك نماید.

4) كار با وزنه

شیوه صحیح كار با وزنه به پیشگیری از كمر درد كمك می كند.

پاها را به اندازه عرض شانه باز كنید.

روی لگن و زانو خم شوید. وزنه را محكم در دست گرفته و آن را به بدن خود نزدیك نمایید. عضلات شكم خود را سفت نموده و از عضلات قوی پاهای خود جهت بلند كردن وزنه استفاده كنید. پشت خود را درحد امكان صاف نگهدارید. از پیچش بدن بپرهیزید. روی پاهای خود بچرخید نه روی پشت خود.

5) خوابیدن

تشك شما باید درحد كافی سفت باشد تا از وضعیت طبیعی بدن شما حمایت نماید.

6) تمرینات متقاطع (2)

توصیه براین است كه در كنارورزشهایی نظیرقایقرانی، دو، تنیس كه مشتمل بر تمرینات و چرخش های فشارنده هستند، ورزشهای غیر فشرده نظیر شنا به برنامه تمرین افزوده شود. این امر به عضلات، رباطها، دیسكها و مفاصل فرصت استراحت می دهد. بهرحال دركمردرد حاد، باید از شنای قورباغه، كرال و پروانه اجتناب نمود.
     
  
زن

 
شنا در آب گرم




محققان اسپانيايي اعلام كرده اند شنا در آب گرم به تسكين بسياري از دردهاي اسكلتي و حتي عضلاني كمك مي كند.

به گزارش مهر به نقل از نچرال نيوز، در بسياري از بيماران كه اكثر آنها را نيز زنان تشكيل مي دهند دردهايي در ناحيه گردن، شانه و كمر موجب اختلالات بسياري شده و آنها را از انجام كارهاي روزانه باز مي دارد.

بررسيها نشان داده شنا كردن به ويژه در آب گرم موجب مي شود اينگونه دردها تا حد زيادي كاهش يابند و به واسطه تاثير نشاط بخش آب از نظر روحي نيز در وضعيت بهتري قرار مي گيرند.

محققان بسياري از بيماران مبتلا به انواع دردهاي استخواني و مفصلي و حتي عضلاني مانند مبتلايان به آرتروماتوئيد و فيبروميالجي بين سنين 37تا71 سال را مورد بررسي قرار دادند.

نتيجه اينكه گروهي را با نظارت متخصص ورزش روزانه يك ساعت ورزش دادند و اين كار را به مدت 8 ماه ادامه دادند. گروه ديگر را نيز با نرمشها و حركات كششي و هوازي ورزش دادند و سپس به مدت يك ساعت در روز و سه بار در هفته در آب گرم شنا دادند. در نهايت اينكه گروه دوم تا حد زيادي آرام شدند و دردهايشان تسكين يافت.

جالب است كه گروه دوم نه تنها در مورد اين بيماري خاص بلكه در وضعيت كلي بدن نيز تا حد زيادي به بهبودي و سلامت رسيدند.

محققان معتقدند مبتلايان به دردهاي بدني به جاي اينكه صرفا از داروهاي مسكن استفاده كنند بهتر است با انجام حركات نرمشي براي گرم كردن بدن و سپس شنا در آب گرم به سلامت خود كمك كنند.
     
  
زن

 
دويدن احتمالا فرآيند پيری را كند می كند




تحقيقي آمريكايي نشان داده است كه مردم اگر به طور منظم بدوند ديرتر به عوارض جسماني پيري مبتلا مي شوند.

احتمال مرگ زودرس دونده هاي سالمند - به خاطر ابتلا به بيماري هايي مانند سرطان - پنجاه درصد كمتر از سالمندان غير دونده است.

گروه محققان مركز پزشكي دانشگاه استنفورد آمريكا، كشف كرده است كه سالمندان دونده همچنين زندگي سالمتر و معلوليت هاي كمتري نسبت به غير دونده ها دارند.

كارشناسان گفتند كه يافته هاي محققان استنفورد تاكيدي است بر اهميت وزرش منظم براي گروه هاي سني بالاتر.

سالم ها مي مانند

در اين تحقيق 500 دونده براي بيست سال تحت نظر بوده اند و با گروهي مشابه از غيردونده ها مقايسه شدند. همه اين افراد در پنجمين دهه زندگي خود بودند كه اين تحقيق آغاز شد.

نوزده سال بعد از شروع تحقيق، 34 درصد از غيردونده ها مردند در حاليكه فقط پانزده درصد از گروه دونده درگذشتند.

هر دو گروه با بالا رفتن سنشان دچار معلوليت هايي شدند اما شروع اين معلوليت ها در گروه دونده به طور ميانگين شانزده سال ديرتر بود.

تفاوت در سلامت دونده ها و غير دونده ها در نهمين دهه از زندگي آنها حتي بيشتر هم شد.

دويدن ظاهرا نه تنها ميزان مرگ و مير از امراض قلبي و عروقي را كاهش مي دهد، بلكه با كاهش مرگ هاي ناشي از سرطان، امراض دستگاه عصبي، عفونت و ديگر بيماري ها نيز مرتبط است.

همچنين برخلاف نگراني محققان، مدركي دال بر بيشتر بودن احتمال ابتلا به آستئو آرترايت يا نياز به جراحي قاپك زانو در ميان دونده ها نسبت به غير دونده ها مشاهده نشده است.

در آغاز اين مطالعه، دونده ها به طور ميانگين براي حدود 4 ساعت در هفته مي دويده اند. بعد از 21 سال، زمان دويدن هفتگي آنها به 76 ساعت در هفته كاهش يافته است اما آنها همچنان از ورزش منظم خود بهره مي برند.

پرفسور جيمز فرايز، كه هدايت اين گروه تحقيقي را برعهده داشته است، گفت: "پيام اين تحقيق ترغيب مردم به ورزش است. اگر قرار باشد يك ورزش را انتخاب كنيم كه مردم را تا سنين پيري سالم نگه دارد، ورزش ائروبيك است. ارزش اين گونه ورزش ها بيشتر از آن است كه تصور مي كرديم."

سازمان خيريه "ايج كانسرن" (Age Concern)، مي گويد كه بسياري از سالمندان به اندازه كافي ورزش نمي كنند.

بنا به آمار بين المللي بيش از 90 درصد از افراد بالاي 75 ساله بريتانيا كمتر از معيارهاي جهاني ورزش مي كنند. بنا به راهنماي بين المللي همه افراد بالاي 75 سال بايد دست كم پنج بار در هفته نيم ساعت ورزش سبك انجام دهند.

گوردون ليشمن، مديرعامل ايج كانسرن مي گويد: "ورزش مي تواند به سالمندان كمك كند فعال و مستقل بمانند، از سلامت قلبشان اطمينان حاصل كنند، وزن و ميزان استرس خود را تحت كنترل داشته باشند و بهتر بخوابند."
     
  
زن

 
نقش پیاده روی بر پیکر سلامتی


نتايج مطالعات جديد نشان مي‌دهد كه دويدن به طور منظم در پيشگيري از بروز استئوآرتريت (التهاب استخوان و مفصل) مفيد است.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، پژوهشگران مي‌گويند: دويدن به طور حتم هرگونه احتمال بروز مشكلات و ناراحتي‌هاي زانو را از بين مي‌برد و افرادي كه عادت به دويدن ندارند بيشتر به عارضه استئوآرتريت مبتلا مي‌شوند.

نتايج اين تحقيق در چاپ ماه آينده نشريه «اسكلتال راديولوژي» منتشر خواهد شد.

در اين تحقيقات گروهي از راديولوژيست‌هاي اتريشي تصاوير ام آر آي از زانوي هفت دونده را ارائه كردند كه در مطالعات قبلي و پيش از شركت در ماراتن وين در سال 1997 شركت كرده بودند.

بررسي‌ها نشان داد: شش نفر از اين گروه هفت نفري كه پس از آن رقابت به طور مداوم به دويدن ادامه داده بودند در طول يك دوره ده ساله دچار هيچ آسيب جديد در ناحيه مفاصل زانو نشده بودند.

در مقابل تنها فردي كه دويدن در فواصل طولاني را در اين مدت رها كرده بود دچار تخريب شديد ساختارهاي داخلي زانوهايش شده بود.

از سوي ديگر يك مطالعه بلند مدت در دانشگاه استانفورد در همين زمينه روي 45 دونده و 53 نفر كه عادت به دويدن نداشتند از سال 1984 صورت گرفته است. تمام اين افراد با اشعه ايكس پرتونگاري شدند.

نتايج مطالعات نشان داد كه پس از گذشت 18 سال 20 درصد از دوندگان دچار التهاب مفصلي در زانوهايشان شدند در حالي كه اين رقم در بين گروهي كه عادت به دويدن نداشتند به 32 درصد مي‌رسيد.

اين دو پژوهش با ارائه شواهد علمي بيشتر تاكيد مي‌كنند كه دويدن در حفظ سلامت مفصل‌ها موثر است.

اما اين پژوهشگران تاكيد كردند: ما هنوز هم در اين مرحله از آزمايشات نمي‌توانيم نتيجه قطعي را بدست آوريم و نمي‌توانيم قاطعانه به دويدن به عنوان راهي براي حفاظت از زانوها توصيه‌ كنيم.

از سوي ديگر، كالج طب ورزش آمريكا اخيرا گزارش كرده است كه هر پوند وزن اضافي در توده بدني،‌چهار برابر پوند بر فشار وارد شده به زانو مي‌افزايد و بنابراين با اين روال پس از گذشت يك دهه احتمال ابتلا به آرتريت يا التهاب مفاصل 50 درصد افزايش پيدا مي‌كند. بنابراين دويدن مي‌تواند به عنوان يك عامل كاهش دهنده وزن در حفاظت از مفاصل زانو نقش بسزايي ايفا كند.
     
  
زن

 
داروهای نیروزا و اعتیاد



یك متخصص فیزیولوژی ورزشی معتادان با اعلام اینكه گرایش به اعتیاد در بین قهرمانان قدیمی ورزش به دلیل كمبود حمایت‌های اجتماعی و در بین ورزشكاران كنونی به علت گسترش مصرف داروهای نیروزا، رو به افزایش است، تأكید كرد: "بازار داغ داروهای نیروزای غیرمجاز، دام اعتیاد را برای ورزشكاران گسترده‌تر كرده است."
مصرف داروهای نیروزا گرایش به مصرف داروهای مسكن و مخدر را حتی در سطح قهرمانی افزایش می ‌دهد.

دكتر مسعود حاج رسولی اظهارداشت: "اعتیاد در بین قهرمانان قدیمی ورزش به دلایل روانی یا كمبود حمایت‌های اجتماعی و همچنین در ورزشكاران كنونی به علت افزایش مصرف داروهای نیروزا كه عمدتاً از نیازهای روانی و فیزیولوژیك ناشی می‌ شود،‌ در حالی رو به افزایش است كه متأسفانه اقدامات لازم برای مقابله با این امر انجام نمی‌ شود." وی ضمن هشدار نسبت به افزایش ورود داروهای نیروزای غیرمجاز به كشور،‌ تصریح كرد: "اعمال نكردن كنترل و نظارت لازم بر این بازار از سوی دستگاه‌های مسئول، گسترش اعتیاد در ورزشكاران را در پی داشته است، زیرا مصرف داروهای نیروزا گرایش به مصرف داروهای مسكن و مخدر را حتی در سطح قهرمانی افزایش می ‌دهد."

این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد همچنین به برخی از داروهای مورد سوء مصرف در ورزشكاران اشاره كرد و با بیان اینكه همه داروهای مخدر و مسكن مورد سوء مصرف ورزشكاران، به ویژه ورزشكارانی كه ورزش‌های تصادمی و برخوردی مانند بوكس انجام می ‌دهند، زمینه ساز اعتیاد به مسكن‌های بسیار قوی در آنهاست، افزود: "از جمله داروهای مخدر و مسكن مورد سوء مصرف در ورزشكاران،‌ داروهای ناركوتیكی یعنی داروهای ساخته شده از تركیبات كدئین، تریاك، حشیش و مرفین است كه ورزشكاران آنها را برای از بین بردن دردهای جسمی خود مصرف می‌ كنند.
     
  
زن

 
با شكم پر شنا نكنيد.

شاید شما هم شنیده باشید که مادرها به بچه‌های‌شان می‌گویند تا نیم ساعت(یا یک ساعت) بعد از غذا خوردن نباید شنا کرد.اما دلیل این توصیه چیست؟

ظاهرا هیچکس دقیقا علت این توصیه را نمی‌داند.
واضح ترین توضیح در این مورد این است که:

افرادی که بلافاصله بعد از غذا خوردن شنا می کنند، بیشتر دچار درد یا گرفتگی(کرامپ) شکمی غیرقابل ‌کنترل می‌شوند که ممکن است باعث غرق‌شدن آنها شود.

با اینکه ممکن است چنین دردهایی، شناگران یا هرکس دیگری را که فعالیت جسمی انجام می‌دهد، گرفتار کند، اما بسیار بعید است که فرد را در معرض خطر غرق شدن قرار دهد.

مسئله عجیب دیگر نیم یا یک ساعت زمان تاخیری است که در این مورد ذکر می‌شود: یعنی غذا تا نیم ساعت به صورتی خطرناک هضم‌نشده باقی می‌ماند و بعد از این مدت، ناگهان بی خطرمی‌شود؟!

از لحاظ پزشکی دلیل خاصی وجود ندارد که پس از غذاخوردن شنا نکنید.

البته شاید این گفته در صورتی درست باشد که حسابی شکمی از عزا درآورده باشید(زیاد غذا خورده باشید)، اما در چنین حالتی بهتر است نه تنها شنا، بلکه هیچ ورزش دیگری را هم انجام ندهید.
     
  
زن

 
درمان بیماری توسط انجام حرکات یوگا



يوگا يك نظام خوديارى فردى براى حفظ تندرستى و پيشرفت روحى-معنوى است

تاریخچه شکل گیری این روش چیست؟

يوگا را روش كنترل امواج فكر يا ذهن شرح مى‏دهند. يوگا يك روش رويكرد نظام‏مند دستيابى به وحدت با هستى است و يك مكتب مراقبه فكر است كه انسان را تشويق مى‏كند و يارى مى‏دهد به عالى‏ترين امكانات بالقوه خود دست يابد و آن‏ها را بالفعل كند.

اين روش چگونه عمل می کند؟

استادان برجسته يوگا در طول قرن‏ها ظرايف و حالات بدنى انسان را مطالعه كرده و سپس حالات و حركاتى كه به آسانى مى‏توان آن‏ها را تعليم داد و اجرا و تكرار كرد عرضه كرده‏اند. اين حالات و حركات را که هندوان آسانا مى‏نامند آثارى قابل پيش‏بينى روى كاركردهاى بدن انسان مى‏گذارند و از پيدايش دردها و بيمارى‏ها پيش‏گيرى مى‏كنند و يا آن‏ها را درمان مى‏كنند

روش اجراچگونه است؟

پهنه قلمروى آساناهاى يوگا وسيع است و حالات و حركات آن گوناگونند. هر آساناى يوگا سه بخش اصلى دارد: يك حركت بدنى، يك فرآيند كنترل فكر، و يك فرآيند كنترل تنفس.

فرآيند گردش خون بدن انسانى را مى‏توان با تمرين‏هاى يوگا تقويت كرد و سرعت جريان آن را كم يا زياد كرد. همچنین این تمرینها، غده هيپوفيز زير مغز را كه مركز كنترل نظام ترشحات درونى يا هورمون‏هاى درون‏ريز است تحريك مى‏كند. صاحب‏نظران يوگا تأكيد مى‏كنند كه تنفس اساس كل زندگى انسان است. نه تنها به اين دليل كه اكسيژن به بدن مى‏رساند، بلكه همچنين به اين خاطر كه شبكه عصبى خودكار را تنظيم و تقويت مى‏كند و به آن انرژى حياتى مى‏دهد.

اما آنچه از آثار يوگا بر ذهن و تن آدمى خيلى جالب است تغيير امواج مغزى است.

اين روش چه کاربردی دارد؟

این روش براى پيش‏گيرى و درمان اسكيزوفرنى، بى‏قرارى عصبى-رفتارى و كم توجهى كودكان و نوجوانان، نگرانى و وسواس و افسردگى، دردهاى پشت، سوءهاضمه، حساسيت مزمن، فشار زياد خون، تنگى نفس، سردردهاى ميگرن، ضعف و خستگى عمومى، بى‏حسى و سردى در دست‏ها و پاها، انواع روماتيسم، مشكلات مفصلى، كمبودهاى هورمونى و چندى ديگر مفيد است

چه انتقاداتی به این روش وارد است؟

بايد توجه شود كه اجراى منظم و طولانى مدت يوگا مى‏تواند تغييرات جسمى و روانى در بدن توليد كند و كوشش‏هاى خودسرانه فردى ممكن است به جاى كمك‏رسانى به آسيب‏رسانى انجامد. اگر بخواهیم درمان قطعى براى برخى دردها و اختلال‏هاى عصبى-روانى و بيمارى‏ها را از يوگا بطلبيم بايد آماده باشيم كه استادى وارسته پيدا كنيم و تحت هدايت او به تمرين‏هاى طولانى مدت پردازيم
     
  
زن

 
ماساژ و درمان بیماریها



اين روش نوعى ماساژ است كه هر كس مى‏تواند روى بدن خود اجرا كند. اين روش متكى به روش شياتسو ماساژ درمانى و روش سوزن درمانى است ولى شباهت‏هايى نيز به روش انعكاس درمانى دارد.

در این طريق شخص با ماساژِ نقاطی از بدن که در سوزن درمانى بکار گرفته می شود می تواند بسيارى منافع كسب كند. به واقع همه مردم وقتى دردى در بخشى از بدن خود حس مى‏كنند، هرازگاهى به طور ناخودآگاه روش خودماساژ درمانى را به كار مى‏گيرند. بنابراين مى‏توان گفت كه روش خود ماساژ درمانى نوعى نظام‏مند كردن يك واكنش ناهوشيارانه طبيعى است.
به طور مثال وقتی که سر شما درد میگیرد میتوانید با فشار و ماساژ انتهای شصت دست (بین انگشت شصت و انگشت اشاره. باید کمی به دنبال نقطه صحصح بگردید) همان طرفی که سر درد میکند سر درد خودرا کاهش دهید (این عمل باید با فشار همراه باشد به طوری که مقطه مذکور کمی درد بگیرد)
خود ماساژ درمانى اگر به طريقى صحيح اجرا شود بى‏ترديد مؤثر و مفيد است. شخصى كه به اين روش خود را ماساژ مى‏دهد به طريقى نظام‏مند روى يك يا چند مريديان )خطوط نقاط سوزنى( يا روى آن عضو بدن خود كه حس مى‏كند به توجه و بهبود نياز دارد فشار منظم مالشى مى‏آورد. خود ماساژ درمانى مانند روش شياتسو و روش سوزن درمانى با تحريك نقاط سوزنى و خطوط آن‏ها كه مريديان‏ها مى‏ناميم نه تنها بر يك اندام خاص بيرونى بدن كه درد يا بيمارى دارد، بلكه بر برخى اندام‏هاى درونى بدن نيز اثر مى‏گذارد و بهبودهايى توليد مى‏كند. خود ماساژ درمانى را مى‏توان هم براى پيش‏گيرى و هم براى درمان شمارى از دردها و بيمارى‏ها استفاده كرد.
     
  
صفحه  صفحه 14 از 32:  « پیشین  1  ...  13  14  15  ...  31  32  پسین » 
ورزش
ورزش

مقالات ورزشی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA