انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 30 از 32:  « پیشین  1  ...  29  30  31  32  پسین »

مقالات ورزشی


مرد

 
اینتر و تائید خبر جدایی لوسیو


سایت گل- سران اینتر اعلام کردند که قرارداد لوسیو، بازیکن برزیلی این تیم، با توافقی دو طرفه لغو شده است

این درحالی است که هنوز دو سال دیگر از قرارداد این ملی پوش سابق تیم ملی برزیل با اینتر باقی بود ولی خود لوسیو تمایل زیادی برای جدایی از اینتر داشت . بعد از انجام مذاکرات، این اتفاق درپی توافقی دو طرفه رخ داد

دربیانیه منتشره دروب سایت رسمی باشگاه اینتر می خوانیم:« باشگاه اینتر اعلام می کند که مدارکی مبنی بر توافق دو طرفه برای لغو قرارداد لوسیو، به مسئولان رقابتهای لیگ سری آ ارائه شده است. این مدافع برزیلی که قراردادش تا 30 ژوئن 2014 اعتبار دارد، 136 بازی رسمی با پیراهن نرآتزوری برگزار کرده و 5 گل زده و با این تیم به یک قهرمانی در سری آ، دو قهرمانی در کوپا ایتالیا ، یک قهرمانی در سوپرکاپ، یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و یک قهرمانی در جام باشگاه ای جهان کسب کرده است. از سوی باشگاه اینتر، خداحافظی گرمی را با لوسیو و خانواده اش داریم.»

لوسیوی 34 ساله، 105 بازی ملی برای تیم ملی برزیل برگزار کرده و در سال 2009 از بایرن مونیخ به اینتر پیوست و نقشی کلیدی در موفقیت های این تیم داشت.
     
  
مرد

 
دفاع اوزیل از لو:شانس نداریم

سایت گل - تيم ملي آلمان تا پيش از شكست برابر ايتاليا در نيمه نهايي يورو 2012، پانزده مسابقه پي‌درپي را با پيروزي به پايان رسانده بود كه در دنياي فوتبال يك ركورد به شمار مي‌آيد. با اين حال حذف شاگردان لوو از يورو 2012 انتقادهاي زيادي را از وي به دنبال داشت تا آنجا كه اوزيل به دفاع از مربي خود پرداخته است.

بازيكن باشگاه رئال‌مادريد در دفاع از يوآخيم لوو گفت كه بدون ترديد شكست دو بر يك برابر ايتاليا دردناك بود ولي نبايد در انتقادها زياده‌روي كرد.

اين بازيكن 23 ساله در گفت‌وگو با روزنامه‌‌ آلماني "ولت" گفت: نبايد همه چيز را به نتيجه‌ ربط داد. با همين تيم 15 مسابقه را برديم. آيا به خاطر يك نتيجه‌ - آن هم نزديك - بايد اين همه بحث به راه انداخت؟ در شروع بازي مي‌توانستيم سه گل را به ثمر برسانيم. آيا مربي بايد اين كار را مي‌كرد؟ از زماني كه در تيم بوده‌ام، همواره ستايش شده‌ايم به ويژه در خارج از آلمان و از سال‌ها پيش. اكنون به يك‌باره همه چيز نادرست از آب درآمده است؟
بازيكن پيشين وردربرمن همچنين عنوان كرد: براي رسيدن به قهرماني بايد همه چيز مناسب باشد و كمي هم شانس داشت. مخالف آن هستم كه به يكباره از همه چيز به بدي ياد كنم. چهار بار رسيدن به دور نيمه نهايي عملكرد فوق‌العاده‌اي است ولي مي‌خواهيم قهرمان شويم. همه كاري را هم مي‌‌كنيم تا به اين هدف برسيم، ولي چنين كاري آسان نيست.
     
  
مرد

 
گزارش روز: نیمکت نشینی کلوزه، عامل ناکامی آلمان

سایت گل- زمانيكه يوآخيم لوو سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان به جاي اينكه ميروسلاو كلوزه باتجربه که براي كسب ركورد ركوردداران انگيزه زيادي دارد را از ابتداي بازي با ايتاليا به ميدان بفرستد، ماريو گومز را در ديدار با آتزوريها به ميدان فرستاد و در نهايت با وجود اينكه از دقيقه 46، ميروسلاو كلوزه حضور داشت شكست 2 بر 1 را پذيرا شد، به يك نتيجه رسيدم و اينكه ژرمن ها از جام جهاني 2002 تاكنون، در تمامي تورنمنتهاي حساسي كه كلوزه را در آن بازي سرنوشت ساز در اختيار نداشتند، ناكام بودند.

1- در جام جهاني 2002 كره جنوبي و ژاپن، در حاليكه ژرمن ها با درخشش ميروسلاو كلوزه به فينال اين رقابتها راه يافتند، طي ديدار تعيين كننده قهرماني در برابر برزيل، رودي فولر، ميروسلاو كلوزه را در دقيقه 66 بازي تعويض مي كند تا اوليور بيرهوف را جانشين وي كند، اما پس از اينكه در دقيقه 67 و 79، رونالدو ستاره برزيلي و برترين گلزن تاريخ جام هاي جهاني با 15 گل كه اتفاقا كلوزه با 14 گل درپي ركورد شكني وي است، 2 گل را وارد دروازه اوليور كان مي كند، فولر به اشتباهاتش پي مي برد.

2- در مرحله نيمه نهايي رقابتهاي جام جهاني 2006 آلمان، ژرمن ها كه ميزبان بازي ها بودند و اتفاقا بازهم به لطف درخشش ميروسلاو كلوزه و گلهاي حساس وي بويژه در برابر آرژانتين به اين مرحله رسيده بودند، در برابر ايتاليا بازي حساسي را پيش رو داشتند كه يورگن كلينزمن سرمربي آن زمان ژرمن ها در دقيقه 111 ميروسلاو كلوزه را از تركيب بيرون مي كشند تا در دقيقه 119 و 120، مردان الماني يك شكست دراماتيك را بپذيرند و بازهم نبود كلوزه در لحظه سرنوشت سازي كه مي توانست به كمك آنها بيايد، حذف شدند.

3- در مرحله فينال رقابتهاي يورو 2008 در برابر اسپانيا، در حاليكه ميروسلاو كلوزه تا دقيقه 50، درخشان ظاهر شده بود، يوآخيم لوو وي را تعويض كرد تا ماريو گومز نتواند موقعيت خطرناكي را در برابر ماتادورها خلق كنند.

4- در مرحله نيمه نهايي جام جهاني 2010، يوآخيم لوو سرمربي تيم مل آلمان، به دليل بيماري آنفلوآنزا كلوزه نتوانست از وي در برابر ماتادورها بهره ببرد و در نبرد بمب افكن ژرمن ها، تنها اميد اين تيم به كسب مقام سومي تغيير رنگ يافت.

5- در حاليكه ميروسلاو كلوزه آماده شكستن ركورد گرد مولر در امر گلزني و ركورد لوتار ماتئوس در امر تعداد بازي و جاودانه شدن تاريخ ژرمن ها بود و در ديدار گذشته برابر يونان، توانايي هاي خود را با يك گل و يك پاس گل ثابت كرد، اما در كمال تعجب در نيمه اول روي نيمكت نشست تا گومز بازي ضعيفي ارائه كند، اين در حالي بود كه كلوزه به دليل بازي در لاتزيو آشنايي كامل با خط دفاع ايتاليا و جان لوئيجي بوفون دروازه بان آتزوريها داشت.
     
  
مرد

 
کاسیاس ، پنالتی گیر ترین دروازه بان تاریخ اسپانیا

سايت گل - نه آرکونادا و نه زوبیزرتا . هیچ کس پیش از ایکر در ضربات پنالتی نتوانسته بود که برای اسپانیا پنالتی بگیرد .

به گزارش گل به نقل از مرجع خبری رئال فقط آرکونادا در یورو 1984 نزدیکش شد که در سن 20 سالگی توپ لائودروپ را گرفت که کورتنی انگلیس دستور به تکرار ضربه ز داد . البته در آن دوره اسپانیا در ضربات پنالتی برنده شد که این آخرین بار تا زمان آمدن کاسیاس بود که به این موفقیت می رسیدند .

در زمان زوبیزارتا شرایط اسپانیا در پنالتی ها ایده آل نبود چرا که او هیچ گاه در ضربات پنالتی یک توپ هم نگرفت . اما از زمان حضور کاسیاس ، موفقیت افزایش یافته است . از چهار حضور در ضربات پنالتی با ایکر ، اسپانیا سه تا را برده است . کاسیاس پنج پنالتی از کونولی و کیلبین از ایرلند ، ده روسی و دی ناتاله از ایتالیا و موتینیو از پرتغال گرفته است .
     
  
مرد

 
گواردیولا و حمایت از تظاهرات جدایی طلبان کاتالونیا

سایت گل- پپ گواردیولا،مربی سابق باشگاه بارسلونا حمایتش را از تظاهراتی که به خاطر استقلال طلبی کاتالونیا به راه خواهد افتاد حمایت خواهد کرد. این تظاهرات صبح روز شنبه 30 ژوئن در یئیدا برگزار شده است
طبق اعلام آسامبلئا ناسیونال کاتالونیا، گواردیولا که فعلا در سفر آسیای جنوب شرقی به سرمی برد،دراین راهپیمایی حضور نخواهد داشت ولی حمایتش را از این تظاهرات ابراز کرده است.
     
  
مرد

 
پرسپوليس 4- استقلال 3؛ جاي خالي هست هنوز!/ نگاهي به ليست سرخابي‌ها در نقل‌وانتقالات

سايت گل- طبق جدیدترین قوانین اعلام شده توسط سازمان لیگ و با استناد به ماده 13- تبصره 1، سهمیه باشگاه‌ها در معرفی بازیکنان با شرایط سنی آزاد جهت شرکت در مسابقات لیگ برتر از 22 بازیکن به 21 بازیکن تقلیل یافت. همچنین هر باشگاه لیگ برتری می‌تواند از 6 بازیکن زیر 23 سال استفاده کند. تبصره دوم همین ماده نیز این اجازه را به هر باشگاه لیگ برتری داده تا بتوانند از 13 بازیکن در رده‌های سنی جوانان و نوجوانان بهره ببرند.

با توجه به قوانین ذکر شده، بررسی تعداد بازیکنان بزرگسال باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس جالب توجه است!

استقلال؛ جباري، خلعتبري، و يك جاي ديگر

در لیست بازیکنان با شرایط سنی آزاد استقلال حضور این نفرات قطعی است:

1 - سیدمهدی رحمتی 2- محمد محمدی 3- حنیف عمران‌زاده 4- پژمان منتظری 5- امیرحسین صادقی 6- میثم حسینی 7- علی حمودی 8- هاشم بیک‌زاده 9- خسرو حیدری 10- کیانوش رحمتی 11- فریدون زندی 12- جي‌لويد ساموئل 13- ایمان مبعلی 14- میثم بائو 15- میلاد میداوودی 16- آرش برهانی 17- سیاوش اکبرپور 18- امین منوچهری

18 بازیکن در لیست فوق مشاهده می‌شود که در صورت تمدید قرارداد با مجتبی جباری این تعداد به 19 نفر خواهد رسید. با این شرایط آبی‌پوشان تنها قادر به جذب 2 بازیکن بزرگسال خواهند بود که در صورت اقدام این باشگاه به خرید حتی یک بازیکن خارجی بالای 23 سال، استقلال عملا فقط يك جاي خالي خواهد داشت كه اميدوار است آن را با محمدرضا خلعتبری پر كند.

پرسپوليس؛ 4 جاي خالي و سه گزينه

اما پرسپولیس در لیست بازیکنان بزرگسال خود با چنین وضعیتی روبرو است:

1- شهاب گردان 2- سیدجلال حسینی 3- محسن بنگر 4- حسین ماهینی 5- مهرداد پولادی 6- علیرضا نورمحمدی 7- روبرتو سوسا 8- مهدی مهدوی‌کیا 9- علی کریمی 10- محمد نوری 11- غلامرضا رضایی 12- محمد قاضی 13- ایمون زاید 14- جواد کاظمیان 15- هادی نوروزی 16- امیرحسین فشنگچی 17- سامان آقازمانی

17 بازیکن بزرگسال که به سرخپوشان این اجازه را خواهد داد تا با خیالی آسوده‌تر به جذب دو بازیکن خارجي (يكي آسيايي يكي غيرآسيايي) و خلعتبری بیاندیشند و تازه يك جاي خالي را هم براي نيم‌فصل نگه دارند. ضمن این‌که یکی از بازیکنان خارجی پرسپولیس به احتمال فراوان دروازه‌بان خواهد بود.
     
  
مرد

 
گزارش روز : پنج دلیل جالب برای انتقال کاکا به گوانگژو

سایت گل-این روزها شایعات بسیاری مبنی بر انتقال کاکا ، ستاره‌ی 30 ساله‌ی رئال مادرید به تیم گوانگژو اورگراند به گوش می‌رسد ، شایعاتی که حتی به نشریات مهمی همچون کوریر دلو اسپورت هم نسبت داده شده است. اما بررسی‌های انجام شده از سوی خبرنگاران سایت گل نشان از آن دارد که این شایعات منبع رسمی در وبسایت‌های خبری نشریات مهم ندارد و شاید بتوان این شایعات را محصول روزنامه‌ها دانست.

حتی اگر بپذیریم شایعات بسیار پیرامون انتقال کاکا به گوانگژو صحت دارد ، نمی‌توان پذیرفت که ستاره‌ی اسبق میلان ایتالیا که روزهای خوبی را در رئال سپری نکرد ، بخواهد برای ادامه‌ی زندگی حرفه‌ای خود راهی چین شود. شاید این انتقال از نظر رئال مادرید امکان‌پذیر باشد و باشگاه گوانگژو به شدت به دنبال رسمی کردن این انتقال باشد ، اما نمی‌توان حتی فکر آن را هم کرد که کاکا علاقه‌مند به این انتقال باشد. او در حال حاضر فقط 30 سال دارد و طبیعی است که او بخواهد همچنان در اروپا توپ بزند ، آن هم در باشگاه‌های پرافتخار و بزرگ. کاکا به دنبال حضور در ترکیب تیم ملی برزیل در جام جهانی 2014 است ، بنابراین شرایط به او حکم می‌کند که همچنان در بالاترین سطح فوتبال دنیا حضور داشته باشد. حال نمی‌توان از نظر منطقی پذیرفت که این شرایط برای کاکا در لیگ چین مهیا خواهد شد.

از طرف دیگر ، دستمزد بالای کاکا از جمله عواملی بوده است که تا کنون انتقال او به یکی از باشگاه‌های بزرگ اروپا و جهان را به تعویق انداخته است ، این امر حداقل در مورد دو باشگاه سائوپائولو و آث میلان کاملا صادق است. باشگاه گوانگژو حاضر است که حقوق سالانه 6 میلیون یورو را برای کاکا در نظر بگیرد ، دستمزدی که تقریبا نصف دستمزد فعلی کاکا در رئال مادرید (10 میلیون یورو) است. لازم به ذکر است که اگر میلان ایتالیا نیز حاضر به پرداخت دستمزی نزدیک به این رقم گردد ، بطور حتم گزینه‌ی انتخابی کاکا میلان خواهد بود نه گوانگژو.

واقعیت آن است که اگر منطق را در نظر بگیریم ، گوانگژو مقصد بعدی کاکای برزیلی نخواهد بود ، اما جدا از شرایطی که این انتقال با میل و خواسته‌ی خود کاکا صورت گیرد ، می‌توان دلایل جالبی را برای انتقال کاکا به لیگ چین مورد بررسی قرار داد ، دلایلی که صرفا برگرفته از یک ایده‌ی روزنامه نگاری است.

1. مالک باشگاه گوانگژو اورگراند ، یکی از ثروتمندترین تاجران حال حاضر در سراسر دنیا می‌باشد ، او املاک و مستغلات بسیاری را در اختیار دارد و در سال 2011 دارایی خود را در حدود 5.1 بیلیون دلار آمریکا تخمین زده است. او اخیرا به فوتبال گرایش پیدا کرده است ، صنعتی که علاوه بر سودهای فراوان خود ، برندی خاص برای سایر فعالیت‌های تجاری این تاجر صاحب‌نام محسوب می‌گردد.

2. همچنین شرایط تیم گوانگژو در لیگ چین بهبود یافته است و روبه پیشرفت قرار گرفته است ، این تیم حتی به مرحله‌ی حذفی لیگ قهرمانان آسیا نیز راه یافته است ، این امر از تمایل سران باشگاه برای بهترین بودن خبر می‌دهد. اما در ماه ژوئن ، تیم شانگهای شنهوا ، با یک انتقال بزرگ در کانون توجهات قرار گرفت. این تیم با به خدمت گرفتن دروگبا خط و نشانی جدی برای تیم گوانگژو کشیده است و این تیم را وادار به انجام انتقالی بزرگ کرده است. گوانگژو نیز در راستای اهداف بلند پروازگونه‌ی خود ، برای مقابله با شانگهای به دنبال به خدمت گرفتن نامی بزرگ در حد و اندازه‌های دروگبای ساحل عاجی است و در این میان چه نامی بهتر از کاکا.

3. در اقدامی عجیب اما واقعی ، لیگ چین قوانین نقل و انتقالات بازیکنان خارجی را برای تیم گوانگژو تغییر داده است. بدین صورت که 15 تیم از 16 تیم حاضر در لیگ چین فقط می‌توانند 5 بازیکن خارجی را به خدمت بگیرند ، اما گوانگژو می‌تواند 7 بازیکن را در اختیار بگیرد. توجیه سران لیگ چین نیز کمک به موفقیت هرچه بیش‌تر گوانگژو در لیگ قهرمانان آسیا است. از این هفت سهمیه فقط یک سهمیه خالی است که به نظر مختص انتقال کاکا خواهد بود.

4. مارچلو لیپی ، سرمربی جدید گوانگژو بسیار تمایل به عقد قرارداد با چند بازیکن که سابقه‌ی حضور در سری‌آ را داشته باشند ، دارد و با این شرایط چه گزینه‌ای بهتر از کاکا که سابقه‌ی حضور طلایی در میلان ایتالیا را دارد.

5. کاکا یکی از مشهورترین چهره‌های فوتبال در چین است و زیبایی ظاهری فوق العاده‌ی او نیز مزید بر علت شده است که او به عنوان یکی از گزینه‌های مورد نظر شرکت‌های تبلیغاتی قرار گیرد.

بنابراین اگر در ماه جولای متوجه آن شدید که رئال مادرید و گوانگژو بر سر انتقال کاکا به توافق رسیدند ، تعجب نکنید.
     
  
مرد

 
یادداشت ویژه: ویوا اسپانیا!

ویوا اسپانیا. قهرمان سه دوره یورو که دو دوره آن پیاپی بوده. مدافع عنوان قهرمانی جام جهانی. تیمی که جایش را در تاریخ تثبیت کرد. چه خوب که در دوره‌ای بودیم که توانستیم این مراسم باشکوه را مستقیم ببینیم.

انگار تمام انتقاداتی که پیش از بازی از آنها شده بود، این اتهام «ملالت‌بار» بودن، غرور آنها را زیر سوال برده بود و آنها را مصمم ساخته بود نمایشی به اجرا بگذارند که کمتر تیمی می‌تواند داشته باشد.

به آسانی می‌توان از حکم‌رانی آنها در جنبه‌های فنی فوتبال، از پاس‌های هندسی‌شان، از توانایی‌شان در ایجاد همه چیز از هیچ چیز لذت برد، اما زیبایی حقیقی این تیم این است که آنها به‌راستی تیم هستند.

آنها هرگز شبیه به بارسلونا و رئال مادرید نبودند؛ ماشین‌هایی که تا حد زیادی به لیونل مسی یا کریستیانو رونالدو وابسته هستند. آنها نزدیک به تفسیر هلندی از توتال فوتبال (فوتبال همه‌جانبه) بودند و این بود که کارشان را ویژه می‌ساخت.

اسپانیا در اکثر دقایق تورنمنت بدون مهاجم مرکزی واقعی بازی کرد. برخی، مانند آرسن ونگر به آنها تاختند. اما استفاده از شماره 9 کاذب – که دارد محبوبیت بسیاری می‌یابد – آن هم با حضور سسک فابرگاس – که در نگاه اول کاملا برای این پست نامناسب به نظر می‌رسد –منحصربه‌فرد بودن، زیبایی و شکوه آنها را بیشتر می‌کند.

اعتماد به نفس و رنگ‌های آنها در میدان را می‌شد در سکوها هم دید، جایی که هزاران اسپانیایی که به کیف آمده بودند در تمام روز خیابان‌های کیف را به رنگ تیمشان درآورده و شب هم به ورزشگاه رفته بودند.

شعارهای «اوله» از همان دقیقه 13 آغاز شد و دیگر محو نشد. آندرس اینیستا، چابی و ژابی آلونسو با پاس‌های خود ایتالیا را نابود می‌کردند. بازیکنی به توانمندی و به یکتایی آندره‌آ پیرلو مات و متحیر مانده بود. او که می‌توانست در تیم فعلی اسپانیا حضور داشته باشد به دنبال پاسخ برای پرسش‌های حل‌نشدنی‌اش می‌گشت.

ریکاردو مونتولیوو و کلودیو مارکیزیو هم همین طور. مردانی که موتور محرک ایتالیا بودند و آلمان و انگلیس را حذف کردند این بار به تلفات حمله برق‌آسای اسپانیا تبدیل شدند، حمله‌ای که هیچ کسی را در امان نگذاشت.

تمرکز روی درخشش در خط حمله تاثیری منفی بر خط دفاعی می‌گذارد و هیچ تیمی بدون دفاع خوب نمی‌تواند به پیش برود. اما اکنون 10 بازی حذفی در تورنمنت‌های مهم است که ایکر کاسیاس حتی یک گل هم نخورده.

کارلوس پویول نیست؟ مشکلی نیست. دفاع چپ نیاز دارید؟ جوردی آلبا چطور است؟ او مدافعی با ذهنیت تهاجمی و با ویژگی‌های روبرتو کارلوس است، به درد شما می‌خورد؟

از این مانع که بگذرید، اگر فرصت آن را پیدا کنید که چند پاس پیاپی بدهید حالا باید کاسیاس را مغلوب کنید. البته اگر می‌توانید. آنتونیو دی‌ناتاله زمانی که می‌توانست ایتالیا را به‌شکلی باورنکردنی به بازی برگرداند نتوانست از فاصله‌ای نزدیک گل بزند.

به هر جای این تیم می‌نگرید کمالی زیبا را می‌بینید، حتی بازیکنان ذخیره این تیم، یعنی فرناندو تورس و خوان ماتا از چلسی هم فوق‌العاده کار می‌کنند. به ماتا فوق‌العاده کم بازی رسید، اما چه می‌شد کرد؟

ماریو بالوتلی در گل چهارم اسپانیا زانو زد. حتی بیسنته دل‌بوسکه هم لبخندی بر لبان نشاند. او همه این‌ها را از پیش می‌دانست. چرا بهترین نمایش خود را برای فینال نگذارید و جای دیگری آن را خرج کنید؟ کسی که این فینال را دیده هرگز آن را فراموش نخواهد کرد. ویوا اسپانیا!
     
  
مرد

 
يادداشت وحيد هاشميان بر بازي آلمان و ايتاليا

سايت گل- وحيد هاشميان، اين روزها فرصت بيشتري براي يادداشت‌نويسي پيدا كرده و هر از گاه مي‌توان تحليل‌هاي او را بر وقايع مهم فوتبالي مطالعه كرد. اين بار يادداشت ويژه هاشميان بر بازي آلمان و ايتاليا را به نقل از مجله اينترنتي جهان و ورزش مي‌خوانيد. هاشميان كه سال‌ها در آلمان توپ زده، دلايل شكست آلماني‌ها را بررسي كرده است.

چرا آلمان باخت؟

يادداشت| وحيد هاشميان

یواخیم لو مربی بسیار خوب و بزرگی است و همیشه اعتقاد دارد که سیستم تیمش باید به‌گونه‌اي ارنج و طراحی شود که تیم‌های حریف مجبور به تغییر تاکتیک و آرایش تیمی‌شان شوند.

در واقع او می‌خواهد کاری بکند که حریفان عکس‌العمل نشان بدهند و آلمان عمل‌کننده باشد. اما در بازی مقابل ایتالیا، آلمان سیستم خودش را بر پایه حریف ارنج کرد و این باعث شد که بازی که همیشه از تیم آلمان می‌دیدیم، یعنی همان هماهنگی در پاس دادن، پاس‌کاری‌های ریز، حفظ توپ، استفاده از پاس پشت دفاع و خلاقیت به‌دلیل تغییر بر مبنای ارنج حریف از بین برود.

به‌نظر من قرار گرفتن لوکاس پودولسکی در ترکیب تیم ملی آلمان هم از اشتباهاتی بود که یواخیم لو مرتکب آن شد. با توجه به بازی‌های خوب رئوس، شولر و همچنین مولر استفاده از آن‌ها از ابتدای بازی می‌توانست موثر باشد. جناح راست آلمان در این بازی خالی گذاشته شده بود و با توجه به قرار دادن تونی کروس که یک بازیکن دفاعی است، لو سعی کرده بود با او، شواین‌اشتایگر و سامی خدیرا که خاصیت‌های دفاعی دارند در میانه میدان کار کند. به نظر من تغییر سیستم بازی بر مبنای ایتالیا و استفاده نکردن از رئوس، مولر و کلوزه از اول بازی ایرادهای اساسی آلمان در بازی پنجشنبه‌شب بود.

آلمان تیم خوبی بود؛ همان‌طور که در یکی از مصاحبه‌هایم گفته بودم، آن‌ها در دفاع مشکل دارند. در بازی مقابل ایتالیا اشتباهات فردی در گل اول و مشکل آفسایدگیری و رعایت نکردن فاصله خط دفاعی با توپ در گل دوم کار آلمان را سخت کرد. آلمان در نیمه دوم بازی خوبی انجام داد، ولی ویژگی بازی ایتالیایی بازی بسته و پوشش‌های خوب بود که باعث شد آلمان نتواند گل بزند. ضمن آنکه این امکان وجود داشت در ضدحملات گل‌های بیشتری نیز دریافت کند.

چیزی که برای من عجیب بود، تفاوت در حرکات بدنی لو و پراندلی بود. حرکت‌های بدنی لو حاکی از استرس وارده بر این مربی داشت. او داشت ناخنش را می‌خورد و بیشتر روی نیمکت نشسته بود که این برای مربی بزرگی همچون لو عجیب بود. در مقابل مربی ایتالیا از ابتدای بازی کنار خط بود؛ به بازیکنان هیجان می‌داد و دستورات خوبی صادر می‌کرد. این استرس از لو به بازیکنان هم انتقال داده شد. لو مربی است که نیمه‌نهایی را باخته و این موضوع در بازی پنجشنبه بی‌تاثیر نبود.

در مجموع ایتالیا بهتر بازی و دفاع کرد. آلمان در اوایل بازی فرصت‌های خوبی داشت. ایتالیا از موقعیت‌های خودش استفاده کرد. بعد از کسب نتیجه 2 بر صفر، آلمان نیمه دوم سیستمی که همیشه انجام می‌داد را پیاده کرد، اما برای بازی مقابل تیمی همچون ایتالیا این کارها دیر بود و به نظر این اشتباهات باعث شد که آلمان بازی را واگذار کند.
     
  
مرد

 
سرمربی احتمالی سرخپوشان زیر ذره‌بین

پس از کش و قوس‌های فراوان بین دو گزینه‌ی نهایی پرسپولیس برای بر عهده‌ گرفتن نیمکت داغ و پرحاشیه‌ی این تیم ، به نظر می‌رسد مسئولان پرسپولیس با گزینه‌ی پرتغالی و البته خوش‌نام‌تر خود به توافق رسیده‌اند و این مربی صاحب کارنامه در صورت امضا کردن قرارداد خود با سرخ‌پوشان ، تا چند روز آینده بر سر تمرینات این تیم حضور خواهد یافت. اما در این میان که احتمال حضور گزینه‌ی پرتغالی بیش از گزینه‌ی آرژانتینی است ، قصد داریم مروری کوتاه بر کارنامه‌‌ی این مربی داشته باشیم ، تا هواداران مشتاق پرسپولیس با این مربی بیش از پیش آشنا شوند. مانوئل خوزه دخسوس سیلوا ،

نام این مربی 66 ساله و اهل پرتغال است ، مردی که برخلاف سابقه‌ی درخشان مربیگری خود ، سابقه‌ی خوبی و قابل توجهی در دوران بازیگری خود ندارد.

دوران بازیگری :

سرمربی خوش‌نام احتمالی سرخ‌پوشان دارای پست تخصصی هافبک بوده است و محصول باشگاه بنفیکای پرتغال محسوب می‌شده است. مانوئل گرچه دوران بازیگری خود را در تیم دوم بنفیکا آغاز کرد و پس از یک سال به تیم اصلی نیز راه یافت ، اما پس از انجام فقط یک بازی با پیراهن تیم بنفیکا ، بطور قرضی راهی تیم‌هایی همچون اسپورتینگ دا کویلا ، فارزیم و بلننسس شد. هرچند که در این سه تیم نیز حضور موفقی نداشت. او در موفق‌ترین حضور خود در دوران حرفه‌ای بازیگری ، در تیم تومار حضور یافت و در طول چهار فصل حضور خود در این باشگاه 111 بازی انجام داد و 12 گل نیز به ثمر رساند. پس از آن در تیم‌هایی همچون فارنسه ، بیرا مار و اسپورتینگ دی اسپینو حضور یافت. بزرگ‌ترین افتخار مانوئل خوزه در دوران بازیگری کسب یک عنوان قهرمانی در لیگ برتر پرتغال بود که با تیم بنفیکا و در فصل 69-1968 بدست آمد ، قهرمانی که مانوئل کم‌ترین نقش را در بدست آوردنش داشت.

دوران مربیگری :

اسپورتینگ دی اسپینو :

در دومین فصل حضور مانوئل خوزه در تیم اسپورتینگ دی اسپینو به عنوان بازیکن ، او سمت مربیگری این تیم دست دومی را نیز متقبل شد و به عنوان بازیکن-مربی کار خود را در فصل 79-1978 در این تیم آغاز کرد. او پس از پایان این فصل کفش‌های خود را آویخت و تصمیم گرفت حرفه‌ی مربیگری را بطور تخصصی در پیش بگیرد. او در فصل 80-1979 توانست تیم اسپورتینگ دی اسپینو را به قهرمانی لیگ دست دوم پرتغال برساند و راهی لیگ برتر نماید. مانوئل در پایان فصل 82-1981 از تیم اسپورتینگ دی اسپینو جدا شد و راهی تیم ویتوریا دی گیمارش پرتغال در لیگ برتر شد و توانست در این تیم نیز کارنامه‌ی موفقی را داشته باشد.

ویتوریا دی گیمارش :

او در اولین و تنها فصل حضور خود در این تیم توانست این تیم را به رتبه‌ی چهارم در لیگ برتر پرتغال برساند و این تیم را راهی جام یوفا کند.

پورتیموننزه :

مقصد بعدی این مربی تحول‌گرا باشگاه پورتیموننزه بود. او در اولین فصل حضور خود در این باشگاه توفیق خاصی را نداشت ، اما در دومین فصل ، پورتیموننزه توانست به رتبه‌ی پنجم در لیگ برتر پرتغال دست یابد و راهی جام یوفا گردد. تیم پورتیموننزه در فصل 85-1984 با هدایت مانوئل خوزه پرتغالی به بهترین مقام خود یعنی مقام پنجمی در لیگ برتر پرتغال دست یافت.

اسپورتینگ لیسبون :

او در سال 1985 در حالی با تیم اسپورتینگ لیسبون قرارداد بست ، که رویاهای بسیاری را در سر داشت ، اما هیچ کدام از این رویاها میسر نشد. خوزه در اولین فصل حضور خود قهرمانی در لیگ پرتغال را با اختلاف دو امتیاز از دست داد. او در دومین فصل حضورش در این تیم ، پس از انجام شش بازی بدون پیروزی ، از این باشگاه اخراج شد و آن فصل را بدون باشگاه سپری کرد. یکی از نکات قابل توجهی که به کار او بیش از پیش اعتبار بخشید ، کشف استعداد فیگوی مشهور بود. با این وجود مانوئل این امر را به شدت انکار می‌کند. پیروزی 7-1 برابر رقیب سنتی اسپورتینگ یعنی بنفیکا در دربی شهر لیسبون از جمله افتخارات او در تیم اسپورتینگ بود. جالب آن است بدانیم سرمربی احتمالی پرسپولیس تهران در جام یوفا نیز یک رکورد جاودانه در اختیار دارد ، رکورد او کسب یک پیروزی 9-0 برابر یک باشگاه ایسلندی است.

اسپورتینگ دی براگا و اسپورتینگ لیسبون :

پس از آن‌که مانوئل خوزه نتوانست افتخارات مد نظرش را با باشگاه‌های پیشین خود کسب کند ، راهی تیم اسپورتینگ دی براگای پرتغال شد تا چالشی جدید را کسب نماید. او در بین سال‌های 1987 تا 1989 در تیم براگا حضور داشت و افتخار خاصی را کسب نکرد تا بار دیگر در سال 1990 به تیم اسپورتینگ لیسبون بازگردد ، اما این بازگشت عمر کوتاه و البته ناموفقی را در پی داشت و مانوئل بار دیگر از این تیم اخراج شد ، اما این‌بار به علت حذف تیم از جام حذفی این اتفاق روی داد. تیم اسپورتینگ لیسبون در حالی‌که در ورزشگاه‌ خانگی خود میزبان تیم مارتیمو بود ، با نتیجه‌ی 2-1 شکست خورد و حذف شد.

اسپورتینگ دی اسپینو :

در فصل 91-1990 بار دیگر هدایت تیم سابق خود ، یعنی تیم اسپورتینگ دی اسپینو را در لیگ دسته دوم پرتغال برعهده گرفت ، تا با قهرمانی این تیم بار دیگر ارزش‌های خود را به اثبات رساند ، اما این اتفاق هیچ‌گاه رخ نداد و این دوران نیز برای مانوئل ناکام سپری شد.

بوآویستا :

او پس از ناکام ماندن در رساندن تیم اسپورتینگ دی اسپینو به لیگ برتر ، راهی تیم بوآویستا در لیگ برتر پرتغال شد. مانوئل خوزه دوران مربیگری خود در این تیم دسته دومی را با قهرمانی در جام حذفی پرتغال آغاز کرد. او در دومین فصل حضور خود در این تیم ، سوپر جام پرتغال را نیز فتح کرد و در رقابت‌های جام حذفی نیز فینالیست شد. او پس از پنج فصل حضور در تیم بوآویستا و کسب یک مقام سومی در لیگ برتر پرتغال این تیم را ترک کرد.

مارتیمو و بنفیکا :

خوزه در سال 1996 با تیم مارتیمو قرارداد بست و در میانه‌های فصل جایگزین پائولو اتوری در تیم بنفیکای پرتغال شد و در نهایت با این تیم به رتبه‌ی سوم در لیگ برتر پرتغال دست یافت. با وجود نتایج نه چندان امیدوارکننده او در تیم بنفیکا برای فصل بعد ماندگار شد ، اما قبول شکست تحقیرآمیز برابر تیم ریو آوه باعث اخراج او از سمت خود شد.

لییرا :

او در سال 1999 با تیم لییرا به توافق رسید ، اما به توافق رسیدن با تیم الاهلی مصر باعث شد تا او در هفت هفته مانده به پایان فصل از این تیم جدا شود و مسئولیت خود را به خوزه مورینیو ، سرمربی فعلی رئال مادرید بسپارد. این درحالی است که لییرا در حال رسیدن به بهترین جایگاه خود در تاریخ لیگ برتر پرتغال بود.

اولین دوره‌ی مربیگری در الاهلی مصر :

خوزه با هدف کسب قهرمانی لیگ برتر مصر راهی این تیم شد و در اولین تجربه‌ی خود به عنوان سرمربی تیم الاهلی توانست تیم رئال مادرید را در یک بازی دوستانه با نتیجه‌ی 1-0 شکست دهد. اولین دوره‌ی مربیگری مانوئل خوزه در الاهلی مصر گرچه با فتح لیگ برتر مصر همراه نشد ، اما کسب پیروزی 6-1 برابر تیم الزمالک ، از جمله نتایج درخشان این مربی در لیگ برتر مصر بود. او در لیگ قهرمانان آفریقا بسیار درخشان ظاهر شد و توانست با تیم الاهلی این جام را کسب نماید. او در اولین فصل حضور خود در الاهلی مصر (02-2001) توانست سوپر کاپ آفریقا را نیز کسب کند. با این وجود مانوئل که متهد به کسب عنوان قهرمانی در لیگ برتر مصر شده بود ، از سمت خود اخراج شد و راهی تیم اسبق خود بلننسس شد و فصل 03-2002 در این تیم و البته در لیگ برتر پرتغال سپری کرد و توفیق خاصی را نیز بدست نیاورد.

دومین دوره‌ی مربیگری در الاهلی مصر:

بدون تردید موفق‌ترین دوره‌ی مربیگری مانوئل خوزه در تیم الاهلی مصر بوده است و این مربی پرتغالی با کسب افتخارات متعدد به همراه این تیم مصری توانست کارنامه‌ی مربیگری خود را بیش از پیش پر اعتبار سازد. در ادامه قصد خواهیم داشت به افتخارات این مربی در تیم الاهلی مصر بپردازیم. پس از یک وقفه‌ی یک‌ساله ، مانوئل خوزه در سال 2003 بار دیگر به تیم الاهلی مصر بازگشت تا تمام افتخارات ممکن با این باشگاه را کسب کند. او در بازگشت به تیم الاهلی اقدام به یک رکوردشکنی تاریخی نمود و توانست 55 بازی بدون شکست را در کارنامه ثبت کند. او همچنین در سال‌های 2005 ، 2006 ، 2007 و 2008 توانست چهار بار متوالی تیم الاهلی را به فینال لیگ قهرمانان آفریقا برساند و به جز سال 2007 در بقیه‌ی موارد عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان را از آن خود کند. کسب چهار عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان آفریقا او را به موفق‌ترین مربی تاریخ این رقابت‌ها مبدل کرد. علاوه بر کسب عناوین متعدد قهرمانی در لیگ قهرمانان آفریقا ، مانوئل خوزه توانست الاهلی را در سال‌های 2006 ، 2007 و 2009 به مقام قهرمانی در سوپر کاپ آفریقا نیز برساند. مانوئل خوزه گرچه در اولین دوره‌ی حضور خود نتوانست قهرمانی در لیگ برتر مصر را برای تیم الاهلی به ارمغان بیاورد ، اما در دومین دوره‌ی حضور خود توانست پنج بار متوالی و در فصل‌های 05-2004 ، 06-2005 ، 07-2006 ، 08-2007 ، 09-2008 ، عنوان قهرمانی در لیگ مصر را از آن خود نماید. جام حذفی مصر در فصل‌های 06-2005 و 07-2006 قهرمانی جز الاهلی نداشت ، تیمی که هدایت آن بر عهده‌ی مانوئل خوزه بود. در پایان شایان ذکر است که مانوئل خوزه در سال‌های 2005 ، 2006 ، 2007 و 2008 توانست عنوان قهرمانی در سوپر کاپ مصر را نیز از آن خود نماید. موفق‌ترین فصل خوزه در تیم الاهلی ، بدون تردید فصل 06-2005 بوده‌ است ، فصلی که در آن قهرمانی در لیگ برتر ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آفریقا بدست آمد و یک سه‌گانه‌ی ارزشمند برای این مربی پرتغالی به ثبت رسید. لازم به ذکر است که این مربی در سال 2006 با الاهلی به مقام سومی در رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها نیز رسید ، مقامی که برای اولین بار توسط یک تیم آفریقایی کسب شد. در ضمن الاهلی فصل 06-2005 را بدون شکست به پایان رساند. در فصل بعد نیز فقط در نیم فصل دوم سه شکست را پذیرفت (دو شکست در لیگ قهرمانان آفریقا و یک شکست در جام جهانی باشگاه‌ها). کلیه‌ی این مسائل باعث شد تا مانوئل خوزه به عنوان برترین مربی قاره‌ی آفریقا در سال 2006 انتخاب گردد. این افتخار برای اولین بار بود که نصیب یک مربی غیر آفریقایی می‌شد.

گزینه‌‌ی سرمربیگری تیم ملی پرتغال :

پس از آن‌که لوئیز فیلیپه اسکولاری از تیم ملی پرتغال جدا شد ، شایعات بسیاری مبنی بر حضور مانوئل خوزه بر روی نیمکت تیم ملی پرتغال به گوش می‌رسید ، اما فدراسیون فوتبال پرتغال کارلوس کیروش را به عنوان سرمربی این تیم معرفی کرد.

سرمربیگری در تیم ملی آنگولا :

در تاریخ 13 می سال 2009 ، مانوئل خوزه پس از شش سال هدایت تیم الاهلی مصر به تیم ملی آنگولا پیوست. تیم ملی آنگولا به امید موفقیت در جام ملت‌های آفریقا که میزبان آن نیز بود ، اقدام به استخدام مانوئل موفق نمود ، اما این مربی پس از آن‌که در رقابت‌های یک چهارم نهایی رقابت‌های جام ملت‌های آفریقا شکست را برابر تیم ملی غنا پذیرفت ، از تیم ملی آنگولا جدا شد.

الاتحاد عربستان و سومین دوره‌ی مربیگری در الاهلی مصر :

در 31 می سال 2010 مانوئل خوزه هدایت تیم الاتحاد عربستان را بر عهده گرفت و در دسامبر سال 2010 نیز پس از کسب 8 تساوی متوالی از ادامه‌ی کار در این تیم عربستانی استعفا داد و با یک قرارداد یک ساله و نیم راهی تیم الاهلی مصر شد تا سومین دوره‌ی حضور خود و البته ناموفق‌ترین دوره‌ی مربیگری خود در این تیم را آغاز نماید. او در این دوره به دلایل متعدد از جمله نا آرامی‌های سیاسی موجود در مصر نتوانست نتایج دلخواه را کسب نماید. او در ادامه نیز علی رغم تمایل درونی خود برای ادامه‌ی کار با تیم الاهلی ، نتوانست در جو ناآرام مصر دوام بیاورد و در نهایت نیز این تیم را ترک کرد. افتخارات بزرگی که مانوئل با تیم الاهلی کسب کرد ، سبب شد او به عنوان یکی از اسطوره‌های فراموش نشدنی تاریخ فوتبال باشگاه الاهلی تبدیل شود. او در میان طرفداران تیم الزمالک نیز هواداران بسیار داشت و همه و همه قبول داشتند که او افسانه‌ی فراموش نشدنی فوتبال مصر است.

احتمال حضور افسانه‌ی مصر در پرسپولیس :

حال افسانه‌ی پرتغالی فوتبال مصر در راه پرسپولیس است. پرسپولیس گرچه شرایطی کاملا متفاوت با تمامی تیم‌های تحت هدایت مانوئل خوزه دارد ، اما به هر ترتیب چالشی جدید و پرحاشیه برای این مرد پرتغالی محسوب می‌گردد و البته اگر این مربی خوش‌نام که روزگاری وصف‌ناپذیر را در فوتبال آفریقا پشت سرگذاشته است ، بتواند با تیم پرسپولیس به موفقیت دست یابد و حداقل قهرمانی لیگ برتر ایران را بدست آورد ، در نزد هواداران پرسپولیس به فرشته‌ی نجات سرخ‌پوشان تبدیل خواهد شد و در کنار مربیان محبوبی همچون علی پروین و افشین قطبی قرار خواهد گرفت. اما از این نکته نیز غافل نشویم که انتظار از مانوئل بیش از قهرمانی در لیگ برتر است و هواداران پرسپولیس انتظار خواهند داشت مانوئل با در اختیار داشتن ستارگان بزرگی همچون علی کریمی ، شهاب گردان ، کریم انصاریفرد ، جواد کاظمیان و مهدی مهدوی‌کیا و سایرین در اولین فصل حضورش در ایران یک دوگانه‌ی ارزشمند را کسب نماید ، البته اگر جام حذفی در کار باشد.
     
  ویرایش شده توسط: julien   
صفحه  صفحه 30 از 32:  « پیشین  1  ...  29  30  31  32  پسین » 
ورزش
ورزش

مقالات ورزشی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA