انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 31 از 64:  « پیشین  1  ...  30  31  32  ...  63  64  پسین »

عکسها ویدئو های بازیهای یورو 2012


مرد

 

مقامات رسمی یوفا تصمیم به تنبیه و جریمه تیم ملی کرواسی
گرفته اند. برای آنان ثابت شده که موز پرتاب شده به داخل زمین
درهنگام برگزاری بازی ایتالیا & کرواسی بدلیل توهین نژادپرستانه
به ماریو بالوتلی مهاجم سیاه پوست تیم ملی ایتالیا بوده است.
جریمه کروات ها متعاقباً اعلام خواهد شد.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
یادداشت فنی: لهستان0 -چک 1/ بدرود
یونانی ها برای اولین بار در این جام پیش افتادند و با فلسفه دو هزار و چهاری، از تک گلشان تا پایان محافظت نمودند تا به برتری برسند. پس می توان گفت یونان همان یونان است


بازی ها در روز آخر مرحله گروهی به طور همزمان برگزار می شود. بدین ترتیب هر 4 تیم گروه که با درصدهایی متفاوت از شانس صعود برخوردارند با انگیزه های بالا به میدان رفتند.
لهستان که با شعار:«در کنار هم، غیر ممکن ممکن می شود» به استقبال یورو 2012 آمده بود، در بازی مقابل چک فقط برد می خواست. این شعار دومین تیم جوان جام، که حاضر نبودند سقفی برای آرزوهایشان در نظر بگیرند انگیزه های میزبان را چند برابر نشان می داد. در روز تعیین سرنوشت مرحله گروهی، همه چیز برای لخ ها دست خودشان بود. حالا شکست دادن چک، ماموریت غیرممکن آنها را ممکن می ساخت. در دقایق آغازین بازی، میزبان با حمایت طرفدارانش بازی را هجومی شروع کرد. لهستانی ها با تمام نفرات در حمله شرکت می کردند. شاید به همین خاطر بیشتر نفراتشان توانستند حداقل یک بار روی دروازه چک خطرساز شوند.

در سمت مقابل چک اما قصد گرفتن سرعت بازی را داشت تا از زیر فشار ابتدای کار حریف رهایی یابد. مالکیت توپ بیشتر آنها در نیمه اول بخاطر تعداد پاس های زیاد بازیکنان خط دفاعیشان بوجود آمد. شاگردان بیلک در میانه زمین و یک سوم دفاعی زمین با بردن توپ به کناره ها قصد کشتن جریان بازی را داشتند. چکی ها با این کار دو هدف را دنبال می کردند. گرفتن سرعت بازی و استفاده از ارسال های غافلگیر کننده که چند باری تا نزدیک هدف هم رسیدند اما به نتیجه ای دست نیافتند.
هرچه از بازی گذشت شور و هیجان ابتدایی بازی کمتر شد. در اواسط نیمه اول فاصله آخرین مدافع لهستان با آخرین مدافع تیم چک از هم بیشتر و بیشتر شد. اتفاقی که تا پایان نیمه نیز ادامه یافت. دلیل این امر چیزی نبود جز ترس از ضدحمله خوردن از جانب هر دو تیم. این فضاهای خالی و زیاد بوجود آمده کار بازیکنان تکنیکی دو تیم را ساده تر می کرد. به همین خاطر هم بود که در این دقایق،پیلار از جمهوری چک و اوبرانیاک از لهستان به چشم می آمدند.
با توجه به نتیجه پایانی نیمه اول دیگر دیدار این گروه، جمهوری چک برتری خود را در نیمه دوم به رخ حریف کشید. آنها که قصد حذف شدن از جام چهاردهم را به این زودی نداشتند از کناره ها روی دروازه لهستان فشار وارد آوردند و لخ ها را در زمین خود محبوس کردند. وقتی چک روی حرکت انفرادی پیراچک به گل رسید، میزبان که به شدت احساسی شده بود کاملاً با عجله و مضطرب بازی را ادامه داد. همین فراموش کردن برنامه های تاکتیکی موجب شد لهستان خیلی برای صدرنشین تازه گروه خطرناک نباشد.
در این دیدار که سرنوشت تیم ها را تعیین می کرد جمهوری چک در غیاب ستاره خود، روسیچکی، به خوبی توانست تفکراتش را پیاده کند. بازی درخشان پیلار، جوان 23 ساله و خوش تکنیک تیم ملی چک در کنار نمایش عالی پیراچک، زننده تک گل دیدار، از اصلی ترین دلایل توفیق جمهوری چک در راه صعود بود. و اینگونه ماموریت غیر ممکن لهستان، غیر ممکن باقی ماند تا آنها یاد بگیرند کمی حرفه ای تر بیاندیشند. البته آنها بخاطر تلاشی که برای حتی تساوی تا ثانیه های آخر به خرج دادند شایسته تقدیرند.

مربی برتر: میکال بیلک با عقب نگه داشتن تیمش در نیمه اول توانست حملات احساسی میزبان را خنثی کند. در بین دو نیمه و با اتفاقاتی که در بازی همزمان این گروه افتاده بود کافی بود این مربی 47 ساله اختلاف سطح دو تیم را به بازیکنانش یادآور شود. (چک در رنکینگ فیفا 35 پله بالاتر از رقیب امشبش قرار دارد.) همین مساله سبب شد شاگردان بیلک بازی برتری در نیمه دوم ارائه دهند و تیمی که روز اول با چهار گل تحقیر شده بود مرحله گروهی را با صدرنشینی به پایان برساند.

بازی همزمان: گل دقایق پایانی کاپیتان کاراگونیس در نیمه اول برای یونان در برابر روسیه نیمه دوم متفاوتی را برای هر چهار تیم گروه A یورو رقم زد. حالا روسیه و یونان صعود می کردند و دو تیم دیگر حذف می شدند. اما یونان با حفظ پیروزی یک-صفر (و آن طرف، پیروزی چ برابر لهستان) موجب شد چک و یونان به ترتیب به عنوان تیم های اول و دوم به مرحله یک چهارم راه پیدا کنند. یک-صفر یونان مقابل روسیه دو نکته را نشانمان داد. یک اینکه آنها برای اولین بار در این جام پیش افتادند و با فلسفه دو هزار و چهاری، از تک گلشان تا پایان محافظت نمودند تا به برتری برسند. پس می توان گفت یونان همان یونان است. دوم اینکه بازی هجومی و تماشاگر پسند تیم ادووکات هلندی برای روس ها تا زمانی مفید بود که آنها از حریفشان پیش بیافتند و ضدحملات کشنده شان را پیاده کنند اما انگار برای عقب افتادگی چاره ای نیاندیشیده بودند.

ویژه: در پایان یادآوری این نکته خالی از لطف نیست که دومین تیم جوان و دومین تیم مسن یورو 2012 با این نتایج از گردونه رقابت ها کنار رفتند. همان طور که مسن ترین تیم و سومین تیم مسن (ایرلند و سوئد) پیش از این حذف شده های یورو بودند. بلایی که اگر سر ایتالیا و اوکراین هم بیاید، شش تیمی که بیشترین میانگین سنی را دارا هستند ناکامان یورو لقب خواهند گرفت.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  ویرایش شده توسط: maryy   
مرد

 
مربی چک: از اشتباهاتمان درس گرفتیم؛صبور بودیم و مزدش را گرفتیم
سرمربی جمهوری چک در صحبتهایی به تمجید از عملکرد شاگردانش در برد 0-1 مقابل لهستان پرداخت



میشال بیلک ، سرمربی جمهوری چک به تمجید از تلاشهای شاگردانش برای کسب مجوز صعود به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای یورو2012 پرداخت

این تیم در دیدار دور سوم مرحله گروهی موفق شد تا با نتیجه 0-1 لهستان را شکست دهد و به عنوان سرگروه گروه آ، همراه با یونان رده دومی به دور بعد راه یابد.

بیلک در صحبتهایی اعلام کرد که شکست 1-4 تیمش مقابل روسیه در اولین دیدارشان دراین گروه، نقطه عطفی برای شاگردانش بود و شاگردانش از اشتباهاتشان در آن بازی درس گرفتند.

مربی جمهوری چک به خبرنگاران گفت:« ما از اشتباهاتمان مقابل روسیه درس گرفتیم و در بازی های بعدی مان،مسئولانه بازی کردیم. و کیفیت فوتبالی مان را نشان دادیم. ما واقعا خوشحالیم که یکی از میزبانان را شکست دادیم؛ به ویژه بعد از دو بازی خیلی خوبی که انجام داده ایم. در بازی با لهستان و در نیمه دوم هم خیلی پیشرفت کردیم و با انگیزه و روحیه فراوانی بازی کردیم.»


مربی جمهوری چک ادامه داد:«دقیق تر بگویم ؛ ما درانتهای نیمه اول پیشرفت کردیم و با دراختیار گرفتن کنترل بازی ،میدان داری می کردیم. بعد وقتی در دیگر بازی همزمان، یونان به گل رسید، به تیمم گفتم که تمرکزش را حفظ کند. ما صبور بودیم و مزد صبرمان را گرفتیم.»

این مربی 47 ساله همچنین به تمجید از توماس هوبشمن پرداخت ؛ بازیکنی که حضورش در ترکیب اصلی چک، بعد از شکست تحقیرآمیز این تیم مقابل روسیه مصادف شد با دو برد چک.

بیلک درادامه گفت:« هوبشمن باعث پیشرفت ما شد ولی تمام تیم هم پیشرفت کردند. ما 5بازیکن میانی داشتیم و زمانی که همه آنها مسئولانه تر بازی کردند، مبدل به تیم بهتری شدیم. قطعا جای روسیچکی خالی بود ولی ما بدون او هم برنامه هایمان را پیش بردیم. دامیان کولار هم بازی فوق العاده ای را ارائه داد.الان من فقط به مرحله یک چهارم پایانی فکر می کنم تا ببینم که دراین مرحله چه خواهد شد. من قبل از آن هم گفته بودم. هدف ما این بود و می خواستیم تا مقابل آلمان بازی کنیم. ولی الان باید منتظر بمانیم و ببینیم که چه می شود.»
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
اسمودا، لهستان را ترک کرد:نیازی به استعفا ندارم؛قراردادم تمام شده
بعد از شکست 0-1 مقابل جمهوری چک،سرمربی لهستان اعلام کرد که دوران سه ساله حضورش برروی نیمکت مربیگری این تیم به سر آمده




فرانسیسک اسمودا در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از حذف تیمش از گردونه رقابتهای مرحله گروهی یورو2012 از سمت خود کنار خواهد رفت.

تیم میزبان در دو دیدار ابتدایی اش مقابل یونان و روسیه به تساوی دست یافتند و بعد دردیدار شنبه شب مغلوب جمهوری چک شدند و اکنون مربی سابق لخ پوزنان در صحبتهایی اعلام کرد که با اتمام قراردادش با تیم ملی لهستان که تا پایان این رقابتها اعتبار داشت، از سمت خود کنار خواهد رفت. اسمودا در ادامه به این نکته اشاره کرد که تیم ملی لهستان زیر نظر او و در طول این سه سال پیشرفت های زیادی نموده است.


اسمودا در این باره به خبرنگاران گفت:« فکر می کنم که این تیم رشد و پیشرفت زیادی داشته و فکر می کنم که این روند با شروع رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی هم ادامه خواهد داشت. فکر می کنم که این پسرها کاملا آماده اند. من نیازی به استعفا دادن ندارم، چون قراردادم به اتمام رسیده .پس دلیلی نمی بینیم که بخواهم استعفانامه ای آماده کنم.»

مربی لهستان درادامه درمورد مصاف تیمش با جمهوری چک گفت:« ما مجبور بودیم که یک قطعه بزرگ کیک را بخوریم. شاید بیش از حد به موفقیتمان در خانه ایمان داشتیم . چک تیم فوق العاده ای بود و واقعا بهتر از ما بازی کرد. قبل از اتمام نیمه اول، ما چندین فرصت داشتم ولی درنهایت باختیم. ما می توانیم این بازی را با بازی با یونان مقایسه کنیم.

او درادامه صحبتهایش گفت:« ما نیمه دوم را با باور زیادی شروع کردیم ولی صحبتهایی که در رختکن میان ما رد و بدل ند، اوضاع را پیش ببرند. اشتباهات شد، با آنچه واقعا انجام دادیم تفاوت زیادی داشت.فکر نمی کنم که نیازی باشد تا درمورد تصمیماتم توضیحی بدهم. همه می خواهند تا با اعمال تغییراتی آنها می خواهند،اوضاع را پیش ببرند. اشتباهات فردی برای ما گران تمام شد ولی فکر می کنم که بعد از بازی با روسیه، همه شما باید به این تیم،به نحو دیگری نگاه کنید. »

اسمودا در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« من نیمه اول بازی را دوست داشتم.ماشروع خوبی داشتیم ولی بعد منتظر بازیکنان چک ایستادیم و هیچ وقت ریسک نکردیم تا بازی را پیش ببریم. بازیکنان چک درنیمه دوم خیلی خوب بازی کردند. آنها روی دروازه ما حمله می کردند و به مراتب بهتر از ما، فشار می آوردند. ما حتی درضد حملات هم نتوانستیم فرصتی خلق کنیم ولی شیوه بازی خوانی آنها عالی بود.»
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
تماشاگران بازیهای آلمان-دانمارک و پرتغال -هلند(یورو ۲۰۱۲)

     
  
مرد

 
پرتغال 2 هلند 1: فاجعه نارنجی
رونالدو در هر نیمه یک گل زد تا پرتغال به دور بعد صعود کند. هلندی‌ها هم به‌شکلی شگفت‌انگیز و بدون حتی یک امتیاز حذف شدند.



پرتغال با درخشش کریس رونالدو توانست هلند را دو بر یک در ورزشگاه متالیست ببرد. هلند با این باخت از یورو کنار رفت.

برت ون‌مارویک تصمیم گرفته بود ترکیبی تهاجمی‌تر به میدان بفرستد و مارک ون‌بومل، کاپیتان تیم را کنار گذاشته و به رافائل ون‌دروارت بازی بدهد. کلاس-یان هونتلار هم جانشین ابراهیم افلای شد که در دو بازی گذشته درخششی نداشت.

پائولو بنتو هم تغییری در ترکیب پرتغال نداد.

هلند نیاز داشت با اختلاف دو گل پیروز شود و بعد امیدوار بماند که آلمان هم دانمارک را ببرد تا آنها صعود کنند. آنها بازی را با حمله آغاز کردند و در دقایق ابتدایی بود که ضربه وسلی اسنایدر روی پاس گرگوری ون‌درویل به کنار دروازه برخورد کرد.


هلند برای گل‌زنی تا دقیقه 11 صبر کرد. آرین روبن از سمت راست حرکت کرد و در یکی از معدود پاس‌هایی که در این تورنمنت داد ون‌دروارت را صاحب توپ کرد. او هم با شوتی کات‌دار و محکم با پای چپ توپ را به گوشه دروازه روی پاتریسیو زد و آن را به گل تبدیل کرد.

پرتغال هم کم‌کم حملاتش را آغاز کرد. کریس رونالدو از سمت چپ گریخت، رون ولار را جا گذاشت اما ضربه او به تیر دروازه خورد و به بیرون رفت. سپس اشتباه ون‌درویل اجازه داد هلدر پوستیگا توپ را بگیرد اما او نتوانست از پس مارتن استکلنبرگ برآید و موقعیتی خوب را به هدر داد.

اندکی بعد رونالدو ضربه سر قدرتمندی زد که استکلنبرگ به خوبی آن را از روی خط برگرداند.

فشار پرتغالی‌ها شدید بود و آنها توانستند در همان نیمه اول به گل تساوی برسند. جترو ویلمس باز هم در این تورنمنت اشتباه کرد و این بار توپ را به ژوائو پریرا سپرد. او هم پاسی عالی به رونالدو داد. رونالدو از تله آفساید به‌خوبی گریخت و توپ را از زیر دستان استکلنبرگ به گل تبدیل کرد و بازی را در دقیقه 28 به تساوی کشاند. او با این گل با رکورد گل‌زنی لوییس فیگو در تیم ملی پرتغال برابری کرد.

رونالدو سپس با شوتی تماشایی از فاصله 35 متری خواست گل دوم را بزند اما استکلنبرگ با مشت توپ را برگرداند. اندکی بعد رونالدو با ضربه سری خطرناک روی کرنر ژوائو موتینیو می‌توانست گل بعدی را بزند اما ضربه او با فاصله‌ای اندک به بیرون رفت.

نیمه دوم هم جذابیت فراوانی داشت. هلند بسیار کمتر موقعیت ایجاد می‌کرد و حملات پرتغالی‌ها بسیار خطرناک بود. رونالدو یک بار توپ را به نانی سپرد تا او گل بزند، اما هلدر پوستیگا که در بین این دو قرار داشت به توپ ضربه زد و هرچند آن را به گل تبدیل کرد اما داور به‌درستی آفساید او را اعلام کرد. سپس پاس رونالدو به فابیو کوئنترائو رسید اما ضربه او را استکلنبرگ دفع کرد.

ون‌مارویک دست به تعویض زد و افلای را به‌جای ویلمس به بازی آورد. با بیرون رفتن ویلمس دفاع هلند شکننده‌تر از قبل شد. رونالدو در یکی از موقعیت‌های پرتغال از سمت چپ گریخت و توپ را در دهانه دروازه به نانی داد اما این بال منچستریونایتد کاری را انجام داد که دشوارتر بود و توپ را به استکلنبرگ زد و دروازه‌بان هلند هم توپ را گرفت.

اما نانی این گلی که نزد را به نحوی دیگر جبران کرد. او روی یک ضدحمله که از خود رونالدو آغاز شده بود با پاسی فوق‌العاده توپ را به ستاره رئال مادرید رساند، او هم از مدافع مستقیم خود گذشت و توپ را به دروازه هلند رساند. این گل در دقیقه 74 به ثمر رسید و کار را برای هلند عملا به پایان رساند.

هلندی‌ها اندکی خشن شده بودند و ضربه محکم نایجل دی‌یونگ به قفسه سینه رائول میرلس باعث شد او نتواند به بازی ادامه دهد. در این صحنه نه هلندی‌ها و نه پرتغالی‌ها اعتنایی به میرلس نکردند و به بازی ادامه دادند!

اندکی بعد ضربه ون‌دروارت که این بار با پای راست بود پاتریسیو را دوباره مغلوب کرد، اما توپ به تیر دروازه خورد. سپس روبین ون‌پرسی که در شرایطی آفساید صاحب توپ شده بود در حالی که داور بازی را متوقف نکرده بود موقعیتی تک به تک را به بیرون زد. هونتلار هم که بازی خوبی انجام نداد موقعیت دیگری یافت اما ضربه را به جای آن که با دقت بزند قدرتمند زد و توپ را به بیرون فرستاد.

رونالدو هم می‌توانست در دقایق پایانی هت‌تریک کند اما ضربه تماشایی او هم به تیر دروازه برخورد کرد.

به این ترتیب پرتغال به دور بعد رسید و هلند بدون کسب حتی یک امتیاز حذف شد. پرتغال در دور بعد با جمهوری چک بازی می‌کند.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
یادداشت فنی: هلند 1- پرتغال 2/رونال-دو!
اگر بخواهیم رونالدو را با یک کلمه توصیف کنیم چیزی بهتر از این پیدا نمی کنیم. فوق ستاره در شب مرگ و زندگی، شکوهمندانه کشورش را به برتری رساند. او یک همه کاره است



گروه مرگ در روز آخر مرحله گروهی به شکلی در آمده بود که هر چهار تیم امکان صعود و حذف داشتند. نکته جالب در این باره اینکه در گروه B، آلمان تا قبل از دیدار آخر شش امتیازی و هلند صفر امتیازی بود اما هیچ چیزی برای دو تیم قطعی نشده بود! تاریخ فوتبال به یاد ندارد دو کشور، که سابقه دشمنی دیرینه ای با هم دارند سرنوشتشان تا این حد به هم گره بخورد. اگر اتفاقات جوری رقم می خورد که آلمان باید حذف می شد، بدون شک هلند هم به خانه اش باز می گشت و اگر لاله های نارنجی قرار بود در جام باقی بمانند، علاوه بر پیروزی خودشان، باید ژرمن ها را هم تشویق می کردند تا آنها هم برنده دیدار با دانمارک شوند.
با خروج فان بومل و آفلای به نظر می آمد هلند با استفاده از فان پرسی و هونتلار با دو مهاجم به مصاف پرتغال آمده اما در حقیقت نیمه اول که اینگونه نبود و بیشتر می شد اینگونه برداشت کرد که حضور توام دو مهاجم نوک هلند در زمین برای دقایق حساس پایانی پیش بینی شده است. (نمایش فان پرسی در نیمه اول نشان داد او دور از دروازه نمی تواند کمترین سودی به تیمش برساند.) لاله ها بازی پایانی مرحله گروهی را طوفانی آغاز کردند که البته انگیزه های شخصی نفرات جایگزین پر رنگ تر از تغییر تاکتیکی فان مارویک بود چرا که بعد از به ثمر رساندن گل اول عطششان فروکش کرد.
پرتغال بازهم از پشت سر رونالدو ضربه خورد. گل فان در فارت، چهارمین گلی بود که برزیل اروپا درون دروازه اش دید. چهار گلی که همگی از سمت چپ آنها طرح ریزی شده بود. حضور موتینیوی ریز نقش ما بین کوئنترائو و کریس سمت چپ پرتغالی ها را بی دفاع گذاشته بود. برای همین پس از دریافت گل، میرلش خشن با موتینیو جابه جا شد و از آن پس بود که شاگردان بنتو توانستند بازی را در اختیار بگیرند. پرتغال در این دیدار بی نهایت حساس دو حربه جالب هم داشت. استفاده از بازی مستقیم برای خارج کردن هافبک های سرشناس هلندی از جریان بازی و فرستادن این توپ های بلند به سمت راست برای نانی. آنها با این کار فضای بیشتری برای استارت های فوق سریع رونالدو مهیا می کردند. همچنین با این ترفند رونالدو بیشتر به دروازه نزدیک می شد تا کناره ها و این برای هلند که مدافعین بسیار ضعیفی در این جام داشت دردسر ساز می شد. هر چهار مدافع هلند از مهار کریس عاجز بودند و جالب اینکه دی یونگ که در این دیدار به فان بومل ترجیح داده شده بود هم این وظیفه را نداشت.
چهره فان مارویک چهره یک مربی ناتوان بود. وقتی او احساسی عمل می کند و روی به سیستمی می آورد که تا به حال حتی به صورت آزمایشی آن را اجرا نکرده نمی شد از هلند انتظار معجزه داشت. ورود آفلای بجای ویلمس آنها را از 1-3-2-4 به 2-3-2-3 تغییر حالت داد اما بیشتر از آنکه هلند از این تغییرات سود ببرد این پرتغال بود که با عرض دادن به بازی و بهره گرفتن از سرعت دو بال کناری روی ضد حملات کلاسیکشان هر کار دلشان خواست کردند. هلند فقط در 15 دقیقه ابتدای کار روی دروازه حریف خیمه زد و به یک گل هم رسید. آنها برای پیروزی به نزدیک بودن به دروازه پرتغال نیاز مبرم داشتند اما اضافه کردن یک بازیکن کناری بجای افزودن به بازیکنان میانی عملاً این امکان را غیر ممکن ساخت. شاید این تنها دیداری بود که آقای مربی باید از دامادش در نظم دادن به تیمش استفاده می کرد اما فان مارویک در یورو 2012 یک اشتباه نداشت تا شاهد حذف ناباورانه هلند، بدون امتیاز از این مسابقات باشیم.
مربی برتر: پائلو بنتو از تیم معمولی پرتغال و یک تک ستاره ی فوق العاده تیمی تمام و کمال ساخته است. تیزبینی، هوش بالا و شوری که در کنار زمین دارد گویای این هست که او چقدر به موفقیت فکر می کند و از آن لذت می برد. کریستیانو را کنار بگذارید و ببینید او با چه بازیکنانی این نمایش بی نظیر و دلچسب را ارئه می دهد. حالا می توان تیم او را با این رونالدوی مهار ناشدنی در حدّ یک مدعی دانست.
بازی همزمان: فوتبال زیباست. این را می شود از نمایش مردانه هر 4 تیم گروه مرگ در روز پایانی برداشت کرد. در تمام لحظات دو بازی اتفاقاتی روی می داد که جدول را زیر و رو می کرد اما همه چیز در نهایت احساس مسئولیت به پایان رسید. وقتی آلمان در بازی همزمان دانمارک را شکست می دهد و پرتغال، هلند پر ادعا را، این نکته را به ما می آموزاند که هر تیمی به وظیفه خودش عمل کند خیلی وقت ها برای موفقیت کفایت می کند و نیازی به معجزه نیست.
ویژه: انگیزه. اگر بخواهیم رونالدو را با یک کلمه توصیف کنیم چیزی بهتر از این پیدا نمی کنیم. فوق ستاره در شب مرگ و زندگی، شکوهمندانه کشورش را به برتری رساند. او یک همه کاره است. اگر پرتغال، قهرمان یورو شد تعجب نکنید!
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
آلمان 2 – دانمارک 1: صعود با 9 امتیاز
دانمارک پایانی تلخ در این تورنمنت داشت. آنها نتوانستند از پس تیم قدرتمند آلمان برآیند.



آلمان توانست با برد مقابل دانمارک به مرحله یک‌چهارم نهایی یورو 2012 صعود کند تا در آن مرحله با یونان بازی کند. دانمارک هم با دو شکست پیاپی از جام کنار رفت.

آلمانی‌ها می‌دانستند با داشتن 6 امتیاز باز هم صعودشان قطعی نیست. یواخیم لو لارس بندر را جانشین ژروم بواتنگ محروم کرده بود و یاکوب پولسن هم در دانمارک جانشین دنیس رومدال مصدوم شده بود.

آلمان دو فرصت عالی در ابتدای بازی داشت که هر دو را توماس مولر به هدر داد. او که همچنان مقابل دروازه ضعیف عمل می‌کند ابتدا از فاصله 15 متری توپ را به بالای دروازه زد و سپس سانتر عالی لوکاس پودولسکی را نتوانست از فاصله‌ای نزدیک به گل تبدیل کند.


مولر البته روی گل اول بازی نقش زیادی داشت. پاس عالی او را ماریو گومز با لمس توپ در مسیر پودولسکی قرار داد و او هم با ضربه‌ای محکم دروازه حریف را در دقیقه 19 باز کرد تا صدمین بازی ملی خود را با چهل و چهارمین گل ملی جشن بگیرد.

دانمارک به فاصله چند دقیقه این گل را پاسخ داد. کرنر لارس یاکوبسن را نیکلاس بنتنر به سمت دروازه زد و مایکل کرون-دهلی از فاصله‌ای نزدیک با سر آن را به گل تساوی تبدیل کرد. این گل در دقیقه 24 به ثمر رسید.

آلمان موقعیت‌های خطرناک‌تری ایجاد می‌کرد و یک بار ضربه ایستگاهی پودولسکی از فاصله 20 متری از بالای دروازه با فاصله‌ای اندک به بیرون رفت و سپس سامی خدیرا هم که ضربه‌اش بلوکه شده بود توپ را با فاصله‌ای کم از کنار دروازه به بیرون زد.

ماریو گومز در دقیقه 44 می‌توانست موقعیتی عالی به دست بیاورد اما کنترل توپ او بد بود و توپ از دست رفت.

دانمارک که در نیمه اول جان سالم به در برده بود فرصتی فوق‌العاده در دقیقه 50 یافت تا پیش بیفتد. سیمون پولسن با سرعت از سمت چپ گریخت و توپ را به بنتنر سپرد. او هم توپ را به یاکوب پولسن داد، اما این هافبک که موقعیتی عالی داشت توپ را به تیر دروازه کوبید.

دو تیم در ادامه به نوبت برای لحظاتی طولانی توپ را در اختیار می‌گرفتند اما نمی‌توانستند موقعیت خطرناکی ایجاد کنند. آندره شورله در دقیقه 64 جانشین پودولسکی شد تا از سمت چپ حملاتی را ترتیب دهد. ضربه او اندکی پس از ورودش به میدان را استفن اندرسن به راحتی مهار کرد.

سپس نیکی زیملینگ شوتی نه‌چندان خوب به سمت دروازه مانوئل نویر زد اما او در ابتدا نتوانست توپ را به خوبی مهار کند ولی هرچه بود دروازه آلمان باز نشد.

آلمان سرانجام در دقیقه 81 گل دوم را زد. بندر روی پاس عالی مسعود اوزیل به پیش تاخت و با ضربه‌ای خوب گل برتری آلمان را زد.

بنتنر سپس تلاش کرد با ضربه سر گل بزند، اما ضربه او به بیرون رفت. دانمارکی‌ها که خبر گل‌زنی کریس رونالدو به هلند را شنیده بودند دیگر می‌دانستند که بختی برای صعود ندارند و در نهایت با وجود خلق شگفتی، با 3 امتیاز از جام کنار رفتند.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
یواخیم لو: دانمارک بسیار خطرناک بود
او عملکرد لارس بندر، زننده گل برتری آلمان را هم ستوده.



یواخیم لو، مربی تیم ملی آلمان عملکرد لارس بندر در پیروزی دو بر یک مقابل دانمارک را ستود.

آلمان در این بازی از دانمارک پیش افتاد اما سپس گل خورد تا این که بندر در دقایق پایانی گل برتری را زد. این هافبک بایر لورکوزن در این بازی در پست مدافع راست به میدان رفت.

لو گفت که بندر کیفیت‌های لازم برای درخشش در پست مدافع کناری را دارد.

او گفت: «لارس هرآن‌چه برای مدافعان کناری خوب نیاز است را دارد. بازی دو تیم پایاپای پیش می‌رفت که لارس به محوطه جریمه رفت و گل زد.

هر دو بندر [لارس و برادر دوقلویش، سون] از بازیکنان برنده به شمار می‌روند. آنها بی‌نهایت جاه‌طلب هستند و هرگز تسلیم نمی‌شوند. آنها بازیکنان مثبتی هستند.»

او درباره بازی با دانمارک گفت: «آنها بسیار خونسرد بودند و این از آنها تیمی فوق‌العاده خطرناک می‌ساخت. تیم‌ها اغلب مقابل ما به دفاع محض می‌پردازند و بازی با یونان هم دیدار دشواری خواهد بود.»

او درباره فشار بر تیم آلمان گفت: «فشار از این بیشتر نمی‌شود و در حد بازی‌های قبلی خواهد بود. من می‌خواهم از طرفداران هم تشکر کنم. حمایت آنها عالی بود.»
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
ون‌مارویک: تقصیر کسی نبود جز خودمان
مربی هلند گفته تیمش شایسته صعود به مرحله بعد نبود.



برت ون‌مارویک، مربی هلند گفت که ناکامی این تیم در یورو 2012 را نباید به گردن کسی انداخت.

هلند در حالی به رقابت‌ها وارد شد که آنها را از مدعیان اصلی قهرمانی می‌دانستند. آنها با این حال با سه باخت و ناکامی در گرفتن حتی یک امتیاز قعرنشین گروه B شدند.

هلند با وجود باخت مقابل دانمارک و آلمان می‌دانست می‌تواند با بردن پرتغال به صعود امیدوار باشد، اما دو گل کریس رونالدو باخت آنها را رقم زد.

ون‌مارویک گفت: «این فریبی بزرگ برای ما بود. در هر سه دیدار کار را عالی آغاز کردیم اما نتوانستیم بازی را آن‌طور که می‌خواهیم نگاه داریم. ما یک بر صفر پیش افتادیم اما باید این شروع خوب را ادامه می‌دادیم اما باز هم نتوانستیم.


ما در این تورنمنت وضعیت خوبی برای ایجاد گل نداشتیم. ما موقعیت‌ها را بیش از حد راحت از دست می‌دادیم و سپس گل هم خوردیم. اولین بازی ما مقابل دانمارک بسیار مهم بود و پس از آن دیگر نامطمئن بودیم.»

ون‌مارویک امیدوار بود هلند فرم دو سال پیش را تکرار کند، اما این مربی 60 ساله می‌گوید آنها هرگز در اندازه نایب‌قهرمان جام جهانی نبودند: «از همان ابتدا می‌دانستم که رسیدن به یک‌چهارم نهایی بسیار دشوار است. امیدوار بودم که نمایش خوب دیگری مانند دو سال پیش در جام جهانی داشته باشیم.

هنگامی که به سن تیم می‌نگرید می‌بینید که تیم ما دیگر از این بهتر نمی‌شد. اما اکنون تقصیر را باید بپذیریم و نباید به گردن دیگران بیندازیم.»

مشخص نیست ون‌مارویک مربی هلند بماند. او گفت: «به آینده فکر نمی‌کنم. درگیر خیلی چیزها هستم و پس از چنین مسابقه‌ای نمی‌خواهم به آینده فکر کنم.»
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
صفحه  صفحه 31 از 64:  « پیشین  1  ...  30  31  32  ...  63  64  پسین » 
ورزش
ورزش

عکسها ویدئو های بازیهای یورو 2012


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA