انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 63 از 64:  « پیشین  1  ...  61  62  63  64  پسین »

عکسها ویدئو های بازیهای یورو 2012


مرد

 


اسپانیا 4 ایتالیا صفر: اسپانیا تاریخ را از نو نوشت
اسپانیا با در هم کوبیدن ایتالیا به دو رکورد جدید دست یافت: سه قهرمانی پیاپی در جام‌های بزرگ، و دفاع از قهرمانی یورو.



اسپانیا با برد چهار بر صفر مقابل ایتالیا در ورزشگاه کیف توانست با فتح یورو 2012 به سومین قهرمانی پیاپی خود در جام‌های بزرگ برسد و در این زمینه صاحب رکورد شود.

آنها در یورو 2008 و جام جهانی 2010 هم قهرمان شده بودند و اولین تیمی هم شدند که از عنوان قهرمانی خود در یورو دفاع می‌کند.

دل‌بوسکه پیش از بازی اشاره کرده بود که شاید تیمش با یک مهاجم سنتی به میدان برود اما باز هم ترجیح داد سسک فابرگاس را در پست شماره 9 کاذب بگمارد.

چزاره پراندلی هم اینیاتسیو آباته را که از مصدومیت رهایی یافته بود به جای فدریکو بالتزارتی در ترکیب اصلی قرار داده بود.


پس از چند حمله نه‌چندان جدی ایتالیا در دقایق آغازین، اسپانیا به‌سرعت ریتم خود را به بازی تحمیل کرد و ایتالیا مجبور شده بود به عقب برود و مقابل امواج پیاپی حملات سرخپوشان دفاع کند و هرزمان که توانست دست به ضدحمله بزند.

سرخیو راموس در اوایل بازی توپ را با ضربه سر به بیرون زد، اما اولین فرصت جدی بازی نصیب چابی شد که پس از یک و دو با فابرگاس با ضربه‌ای تماشایی توپ را به سمت دروازه زد اما توپ با اختلافی بسیار اندک از روی دروازه جیان‌لوییجی بوفون به بیرون رفت.

اسپانیا تنها چهار دقیقه بعد و در دقیقه 14 بود که پیش افتاد. آندرس اینیستا معمار این گل بود. او توپ را در اورلپ به فابرگاس سپرد و این مهاجم کاذب هم توپ را گرفت، جورجیو کیه‌لینی را از جریان بازی محو کرد و آن را برای داوید سیلوا به صورت کوتاه سانتر کرد و او هم با ضربه سر توپ را به سقف دروازه بوفون زد.

ایتالیا تلاش کرد بازی را برگرداند و ضربه ایستگاهی آندره‌آ پیرلو از فاصله 20 متری با برخورد به مدافعان اندکی ارتفاع پیدا کرد و به بیرون رفت. هافبک یوونتوس کرنر را زد و سانتر خطرناک او را ایکر کاسیاس با نوک انگشتان دفع کرد.

ایتالیا در دقیقه 21 ضربه سخت دیگری خورد. کیه‌لینی مصدوم شد و لنگ‌لنگان زمین را ترک کرد و بالتزارتی به جایش به میدان رفت.

اندکی بعد جرارد پیکه با خطایی خشن روی پای آنتونیو کاسانو اولین بازیکن اخطاری دیدار شد.

ایتالیا البته اجازه نمی‌داد که اسپانیا بازی را کاملا در دست بگیرد و در این دقایق تا حدی که مقابل اسپانیا قابل قبول باشد توپ را در اختیار داشت.

بالتزارتی حضور فعالی در بازی داشت و سانتر دیدنی او را کاسیاس با نوک انگشتان دور کرد و توپ به پیکه برخورد کرد و کاسیاس توانست با خیالی آسوده توپ را در آغوش بگیرد. سپس شوت بالتزارتی از سمت چپ را کاسیاس گرفت.

ایتالیا به حملات خود ادامه می‌داد و این بار نوبت به آنتونیو کاسانو رسید که شوت بزند. توپ از بین پاهای دو مدافع اسپانیا گذشت اما کاسیاس اجازه نداد این اتفاق برای او بیفتد و توپ را گرفت. ایتالیا حمله می‌کرد و تماشاگران اتفاقی نادر را شاهد بودند: این که اسپانیا به فکر ضدحمله است!

اما همین ضدحملات بود که کار را برای ایتالیا بسیار دشوار کرد. در دقیقه 41 بود که اسپانیا به گل دوم رسید. جوردی آلبا توپ را به چابی سپرد و خودش به قلب دفاع ایتالیا زد. چابی پاسی فوق‌العاده تماشایی به آلبا داد و او هم با شوتی سرضرب توپ را از کنار دستان بوفون به گل دوم تبدیل کرد.

اسپانیایی‌ها خوشحال بودند اما ایتالیا به فکر برگرداندن بازی در همان نیمه اول بود. شوت خوب ریکاردو مونتولیوو را باز هم کاسیاس به خوبی دفع کرد تا اسپانیا با برتری دو گل به رختکن برود.

پراندلی در نیمه دوم آنتونیو دی‌ناتاله را به جای کاسانو به میدان فرستاد. دی‌ناتاله که تنها گل خورده اسپانیا در این تورنمنت را زده بود کم مانده بود در همان ابتدا گل بزند ولی سانتر آباته را با ضربه سری از روی نقطه پنالتی با فاصله‌ای اندک از بالای دروازه به بیرون زد.

پس از این ضربه بود که اسپانیا به حملات گسترده دست زد تا گل سوم را بزند. فابرگاس یک بار توپ را با فاصله‌ای اندک به بیرون زد، و یک بار هم حرکت او داشت به‌شدت خطرناک می‌شد که ابتدا بوفون و سپس آباته نگذاشتند که اینیستا دروازه خالی را باز کند.

ایتالیا خوش‌اقبال بود که داور پنالتی واضحی را به سود اسپانیا اعلام نکرد. لئوناردو بونوچی در محوطه جریمه با دست توپ را زد اما داور در میان ناباوری بازیکنان اسپانیا دستور به ادامه بازی داد.

اندکی بعد دی‌ناتاله که از تله آفساید گریخته بود می‌توانست گل بزند اما ضربه او را کاسیاس عالی دفع کرد و سپس خود مهاجم اودینزه توپ را می‌خواست برای آباته بفرستد اما آن را به کاسیاس تقدیم کرد.

سپس تعویض‌ها از راه رسیدند. سیلوا و مونتولیوو جای خود را به پدرو و تیاگو موتا دادند. اما موتا تنها سه دقیقه پس از ورود به میدان به دلیل آسیب همسترینگ مجبور به ترک میدان شد و ایتالیا چاره‌ای نداشت جز این که نیم ساعت پایانی را ده‌نفره بازی کند؛ پراندلی هر سه تعویض خود را انجام داده بود.

در نتیجه ده‌نفره شدن ایتالیا بود که اسپانیا با خیالی آسوده و با حوصله فراوان تنها به پاس‌های پیاپی پرداخت. آنها مالکیت توپ را در اختیار داشتند و تنها آن را پاس می‌دادند تا زمان بازی بگذرد!

در دقیقه 74 بود که فابرگاس جای خود را به فرناندو تورس داد، بازیکنی که تنها گل فینال یورو 2008 را زده بود. در این لحظه تنها پرسشی که مطرح می‌شد این بود که آیا اسپانیا دوباره گل خواهد زد و آیا دل‌بوسکه به فکر افزایش اختلاف است؟ حملات اسپانیا با حضور تورس خطرناک‌تر شد و در یک صحنه پدرو موقعیتی عالی داشت اما توپ را به تیر و بیرون زد، هرچند که داور اعلام آفساید کرده بود.

اسپانیا باز هم می‌توانست به پنالتی برسد اما داور خطای هند آشکار دیگری را، این بار از فدریکو بالتزارتی نگرفت.

اما گل‌های دیگری در راه بود. تورس در دقیقه 84 روی پاس فوق‌العاده دیگری از چابی با بغل پا و در حالی که توپ با دستان بوفون هم برخورد کرد با ضربه‌ای نرم گل سوم را زد. خوان ماتا در دقیقه 85 به جای اینیستا به میدان آمد و در اولین بازی خود در این تورنمنت گل‌زنی کرد. تورس با پاس بوسکتس به پیش تاخت و موقعیتی عالی یافت اما ترجیح داد توپ را به ماتا بسپرد و او هم دروازه بدون دروازه‌بان ایتالیا را باز کرد.

بازی اتفاق دیگری نداشت جز پاس‌های پیاپی اسپانیایی‌ها؛ آنها در نهایت با این قهرمانی تاریخ را تغییر دادند.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
یادداشت فنی؛جام برفراز شایسته ترین دستها
اگر اسپانیا را لایق قهرمانی در یورو 2012 نمی دانید به آمار زیر توجه فرمایید: بهترین خط دفاعی با تنها یک گل خورده. بیشترین گل زده با 12 گل زده.



سیستم پایه: استادیوم المپیک کیف میدان نبرد سی و یکمین و آخرین بازی جام چهاردهم اروپا بود. جایی که اسپانیا 2-1-3-4 و ایتالیا 2-3-1-4 پای به آن گذاشته بودند. از همین انتخاب سیستم پایه بازی مشخص بود چه تفکرات عمیقی پشت این چیدمان نهفته است.
آتزوری برای هرچه بیشتر بهره بردن از فوق ستاره خط میانیشان، سایر نفراتش را به بازی گرفته بود. در واقع تمام بار طراحی حملات، بازیسازی و اداره کردن جریان بازی بر دوش همین تک ستاره بود. همچنین حضور آباته در سمت راست خط دفاعی لاجوردی پوشان، برای مهار اینیستا به نظر می آمد. چرا که مدافع باشگاه میلان سخت دریبل می خورد و در بازگشت ها نیز سریع عمل می کند.
در طرف مقابل پراندلی اما دل بوسکه در بازی گرفتن از نفراتش سورپرایزی نداشت. البته او با وجود فابرگاس می توانست در حین بازی و با توجه به شرایط آن، تغییرات تاکتیکی مناسبی را برای ماتادورها اتخاذ نماید. با حضور همزمان ژاوی، ژابی آلونسو، بوسکتس، فابرگاس، سیلوا و اینیستا آنها قصد داشتند تا بر قدرت حفظ توپشان بیافزایند تا از داشتن این ویژگیشان مطمئن گردند و قدرتشان را بر علیه حریف قدرشان به کار گیرند.

تقابل: بوفون و کاسیاس! تعجبی هم ندارد اگر تقابل دو دروازبان برتر دنیای فوتبال را جدال دو نفره فینال جام چهاردهم بنامیم. همین طور در این دیدار بی نهایت حساس و سرنوشت ساز نقش بازیسازان اصلی دو تیم، پیرلو و ژاوی نیز از اهمیت بالایی برخوردار بود. اگر دو کاپیتان با تجربه وظیفه حفظ دروازه و رهبری تیمشان را بر عهده داشتند، این دو ستاره تمام نشدنی کار سختی در میانه میدان داشتند و آن اجرای دستورات تاکتیکی مربیانشان بود که در هر لحظه از بازی و با توجه به اتفاقات متفاوت بود.





تفکرات تاکتیکی: ایتالیا که در این جام تا به حال از تیمی عقب نیافتاده بود و این می توانست بدان معنا باشد که آنها دوست داشتند بازی به اراده خودشان پیش برود خیلی زود این برتری روانیشان را از دست دادند. هرچند در دقایقی از بازی نبود یک مهاجم نوک که میل حرکت به جلو، کمی خودخواهی و پرسه زدن جلوی دروازبان اسپانیا را بی خطر جلوه می داد (اولین حرکت اسپانیا و ارسال آلبا به محوطه جریمه حریف به دلیل این کمبود، بدون ایجاد خطری همراه شد.) اما بی شک 0-6-4 ماتادورها برای تکامل نیاز به زمان بیشتری دارد. هرچند در به ثمر رسیدن گل اول، وجود سه مهاجم، با توانایی بازیسازی به خوبی دیده شد. این سه نفر مدام در حال تغییر جا، چرخش و اضافه شدن به خط هافبک بودند.
اینیستا به عقب آمد. پاس در عمقی برای فابره فرستاد. و سسک با دید بالا در میان مدافعین پر تعداد ایتالیایی توپ را درست برای سیلوا مهیا نمود تا او که در این لحظه نقش نوک حمله کاذب را ایفا می کرد موفق به گلزنی شود.
ایتالیا با تعویض اجباری کیه لینی و دریافت گل زودهنگام طبیعی هم بود که کمی به هم بریزد. در این میان، تفکرات ابتدایی پراندلی هم دیگر بی فایده شده بود. تاکتیکی که بیشتر توپ هایی که به پیرلو می رسید در جلوی دروازه خودی بود. این امر سبب شده بود بازیساز اصلی آتزوری در طراحی حملات دچار مشکل شود. چرا که به نظر می رسید دستور تاکتیکی پراندلی در بیش از حد معمول عقب نگه داشتن پیرلو، جلو کشیدن خط دفاعی اسپانیا تا میانه زمین و ارسال توپ پشت سر آنها برای استفاده بالوتلی و کاسانو بود. بازی بی نقص ژاوی هرناندز که در شب فینال بسیار سرحال بود باعث شده تا اسپانیا تیکی تاکای واقعیش را به نمایش بگذارد. با بالا رفتن توقعات از ایتالیا این تیم تمرکز کافی برای ادامه کار پس از خوردن گل دوم را نداشت. در آغاز نیمه دوم دی ناتاله به بازی گرفته شد تا تکنیک او چاره ساز شود. ایتالیا با ورود او توپ را به تجمع پشت قوس محوطه جریمه اسپانیا می برد و از آنجا با فرستادن توپ به کناره ها موقعیت ارسال فراهم می ساخت تا از توپ های هوایی بهره ببرد. بعلاوه این دو فرصت خوب گلزنی که دی ناتاله از دست داد طرفداران آتزوری را امیدوار کرد اما بی تجربگی مربی لانازیوناله در انجام سومین تعویضش در دقیقه 60 کار دست آنها داد. او نیمکت تیمش را که به مانند انبار مهمات لشکرش می ماند را خیلی زود خالی کرد!
با مصدومیت موتا (که البته از اتفاقات غیر قابل پیش بینی و نادر است.) ایتالیا از لحاظ روحی به مشکل خورد و از این دقیقه دیگر عملاً بازی برای لاجوردی های شگفتی ساز و دوست داشتنی تمام شد. شاید بهتر بود پراندلی با توجه به مصدومیت کیه لینی و تعویض اجباری او در اوایل نیمه اول، بجای تعویض های زودهنگام در روش بازی تیمش تغییر ایجاد می کرد و مثلاً به 2-5-3 ای می رفت که قدرت را به کناره هایش می افزود. آنها تجربه استفاده از این سیستم را هم در این تورنمنت داشتند و می شد نگاه عوض کردن بازی با نیمکت نشینان را در فینال نداشت.





نکته :کاسیاس با بالای سر بردن جام چهاردهم نشان داد چرا ایکر مقدس است. او ببش از تمام تاریخ اسپانیا برای کشورش جام بالای سر برده است. ژاوی ثابت کرد چرا بهترین بازیساز حال حاضر دنیاست. او در دومین فینال اروپایی اش بالای 90% پاس صحیح داد و بازهم در یک فینال، پاس گل داد. این را فراموش نکنید که لاروخا پویول و ویا را به دلیل مصدومیت در این جام به همراه نداشت.

اگر اسپانیا را لایق قهرمانی در یورو 2012 نمی دانید به آمار زیر توجه فرمایید: بهترین خط دفاعی با تنها یک گل خورده. بیشترین گل زده با 12 گل زده. تورس با سه گل زده در بین بهترین گلزنان. طبیعتاً با بیشترین تعداد پاس ممکن برای یک تیم در طول این دوره از مسابقات و در هر 6 بازی، بیشترین مالکیت توپ نسبت به رقیب. حالا و با پایان یافتن یورو 2012 فقط این شعار ماتادورهاست که باقی مانده: دلیلی براي زندگي، فرصتی براي رويا، زنده باد اسپانيا.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
وقتی کاسیاس مسایل کاری رو با مسایل زناشویی قاطی می کنه
.
.
.
.
.
. خبرنگار خانم سارا کاربونرو همسر ایکر کاسیاس

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
دل‌بوسکه : این برد متعلق به همه اسپانیاست
آنها تلاش بسیاری انجام دادند. گل اول ما به آنها آسیب رساند ولی گل دوم، گل تعیین کننده پیروز مسابقه بود



بیسنته دل‌بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا ، پس از کسب دومین عنوان قهرمانی متوالی خود ، در مصاحبه‌ی بعد از بازی خود از موضع قدرت سخن گفت و طوری صحبت کرد که دیگر هیچ منتقدی اجازه‌ی انتقاد به خود ندهد. هرچند در حال حاضر دل‌بوسکه سرمربی تیم قهرمان است ، آن هم قهرمان جهان و اروپا. بنابراین انتقاد از تیمی که صاحب کلاس و عنوان است کمی سخت و بی‌طرفدار است.

دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا پس از قهرمانی تیمش گفت که گل دوم، گلی تعیین کننده در پیروزی چهار بر صفر اسپانیا مقابل ایتالیا در فینال یورو 2012 بود. مربی 61 ساله اسپانیایی معتقد است که پس از گل دوم ماتادورها، راه بازگشتی برای ایتالیا باقی نمانده بود: «آنها تلاش بسیاری انجام دادند. گل اول ما به آنها آسیب رساند ولی گل دوم، گل تعیین کننده پیروز مسابقه بود.»
دل بوسکه در ادامه صحبت هایش به تله سینکو گفت: «ما احترام زیادی برای ایتالیا قائلیم. آنها حریفی بسیار سخت برای ما بودند ولی ما در جریان بازی رفته رفته بهتر شدیم و از آنها پیشی گرفتیم.» تاکتیک اسپانیا در این تورنمنت به علت عدم استفاده از یک مهاجم نوک تخصصی با انتقادهای زیادی مواجه شد ولی سرمربی قرمزها روی عقایدش ایستاد و از سسک فابرگاس، هافبک بارسلونا به عنوان شماره 9 کاذب استفاده کرد و حالا هم به درست بودن تصمیمش اعتقاد دارد: «من کاری را انجام دادم که فکر میکردم برای تیم بهترین تصمیم است؛ همین. حالا این پیروزی را به فوتبال اسپانیا و مخصوصا خانواده ام تقدیم می کنم. این پیروزی متعلق به همه است.»
اسپانیا در این رقابت ها بهترین گلزن ملی اش داوید ویا و مرد متعصب خط دفاعی خود کارلس پویول را در اختیار نداشت ولی دل بوسکه گفت که آنها برای جشن قهرمانی در زمین حاضر خواهند بود: «من پویول و ویا را دیدم و به آنها گفتم که برای جشن قهرمانی به زمین بروند. این قهرمانی به آنها هم تعلق دارد؛ نقش این دو تا کنون برای ما بسیار مهم بوده است.»
اسپانیا اولین دیدارش در مرحله مقدماتی جام جهانی را روز یازده سپتامبر در خاک گرجستان برگزار خواهد کرد.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
پراندلی : ما آن‌چه را می‌توانستیم به خوبی انجام دادیم
سرمربی تیم ملی ایتالیا با بیان این‌که تیمش در مقابل اسپانیا به اندازه‌ی کافی خوب نبوده است ، عنوان کرد که آمادگی حضور بر روی نیمکت آتزوری را دارد.



چزاره پراندلی مجبور بود تا واکنش و اظهارات خود را در مورد شبی که تلخ و ناامیدکننده برای تیم ملی ایتالیا سپری شده بود ، بیان کند و از شرایطی بگوید که شاگردان او با بی‌رحمی تمام مقابل ماتادورها تحقیر شدند.

آتزوری به هیچ وجه آن تیمی نبود که در برابر آلمان و انگلیس ، شاهد نمایش‌های زیبا و تحسین‌برانگیز او بودیم. آتزوری در همان 15 دقیقه‌ی اول شرایط تحمیل شده‌ی ماتادورها را پذیرفت و کمی بعد هم در دقیقه‌ی 20 روی اورلپ زیبایی که توسط اینیستا برای سسک فابرگاس فرستاده شد ، هافبک ارزشمند تیم بارسا کیلینی را از صحنه محو کرد با سانتری زیبا زمینه‌ساز گلزنی داوید سیلوا از فاصله‌ی شش یاردی شد.


همه چیز برای ایتالیا در این بازی بد دنبال شد و از همه بدتر زمانی‌که بود که جوردی آلبا با چابی یک و دوی بسیار زیبایی را انجام داد و توانست روی یک نفوذ بی‌نقص دروازه‌ی بوفون را بگشاید ، تا تعیین‌کننده‌ترین گل بازی از دید دل‌بوسکه را به ثمر برساند.

دو گل آخر بازی که توسط دو بازیکن مطرح تیم چلسی به ثمر رسید ، حسن ختامی بر درخشش ماتادورها و تحقیر آتزوری بود. پراندلی یکی از علل بازی ضعیف شاگردان خود را ضعف و خستگی عنوان کرده است ، عاملی که شاید آن‌ را می‌توانستیم در چشمان و ساق‌های خسته بازیکنان لاجوردی‌پوش نیز ببینیم.

او در این رابطه به گزارشگران گفت : " ما در شرایط خوبی به ثمر نمی‌بردیم ، بسیاری از بازیکنان من به دور از شرایط آرمانی بودند.از طرفی دیگر رویارویی با اسپانیا ، مستلزم بهترین بودن است. ما بسیار خسته بودیم و نتوانستیم بهترین و کوبنده‌ترین نمایش خود را ارائه دهیم."

پراندلی با اعتراف به این مطلب که قهرمانی در رقابت‌های یورو به آسانی بدست نخواهد آمد ، با تمام وجود قول داد که برای آینده بر روی این مهم تمرکز خواهد کرد.

او در این رابطه گفت : " من فکر می‌کنم عملکرد شاگردان من فوق العاده بوده است ، چراکه آن‌چه در توان داشتند را بروز دادند."

در پایان پراندلی با عرض تشکر از تمامی کسانی که به نوعی تیم ملی ایتالیا را در این تورنمنت یاری کردند ، گفت : " بدون تردید دیدگاه من روبه آینده و فردا خواهدبود."
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
تورس برنده کفش طلای یورو
در حالی که ماریو گومز آلمانی هم سه گل و یک پاس گل داشت ولی مهاجم چلسی به علت دقایق کمتر بازی برنده کفش طلا شد



فرناندو تورس با به ثمر رساندن سه گل در رقابتهای یورو، توانست کفش طلای یورو 2012 را از آن خود کند.
تورس که در 15 دقیقه پایانی دیدار فینال به بازی آمد با به ثمر رساندن گل سوم و پایه گذاری گل چهارم اسپانیا که خوان ماتا آن را به ثمر رساند، پایانی زیبا برای اسپانیا در این مسابقات رقم زد. تورس دو گل دیگر خود در این تورنمنت را مقابل ایرلند در جریان پیروزی چهار بر صفر لاروخا به ثمر رساند.
در حالی که ماریو گومز آلمانی هم سه گل و یک پاس گل داشت ولی مهاجم چلسی به علت دقایق کمتر بازی برنده کفش طلا شد.
ال نینیو همچنین به تنها بازیکنی تبدیل شد که توانسته در دو فینال یورو گلزنی کند. وی گل پیروزی بخش اسپانیا در فینال یورو 2008 مقابل آلمان را هم به ثمر رسانده بود.


نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  ویرایش شده توسط: maryy   
مرد

 
رکورد شکنی ماتادورها؛بهترین تیم دوران؟
رکوردهای شخصی بازیکنان هم خیره کننده است. با قهرمانی اسپانیا، سیزده بازیکن قرمزها قهرمانی در دو دوره یورو را تجربه کردند



در جریان پیروزی اسپانیا برابر ایتالیا در فینال یورو 2012، ماتادورها چندین رکورد فردی و تیمی را جابجا کردند. پیروزی چهار بر صفر لاروخا، بهترین پیروزی تاریخ در فینال یک رقابت یورو یا جام جهانی بود و آنها به اولین تیمی تبدیل شدند که توانسته به صورت پیاپی در سه جام معتبر بین المللی قهرمان شود.

اسپانیا که پیش از این در سالهای 1964 و 2008 نیز جام قهرمانی ملتهای اروپا را بالای سر برده بود، با رکورد آلمان که سه بار در یورو قهرمان شده اند نیز برابری کرد. رکورد دیگری که آنها در دست دارند، یازده بازی بدون باخت است. رکوردی که از یورو 2008 آغاز شد و هنوز هم ادامه دارد.
رکوردهای شخصی بازیکنان هم خیره کننده است. با قهرمانی اسپانیا، سیزده بازیکن قرمزها قهرمانی در دو دوره یورو را تجربه کردند. از طرفی دیگر ایکر کاسیاس، سنگربان اسپانیا به نخستین بازیکنی تبدیل شد که 100 پیروزی ملی کسب کرده است. وی همچنین با ثبت رکورد 509 دقیقه گل نخوردن، رکورد دینوزوف را شکست. دروازه بان ایتالیایی 494 دقیقه دروازه اش را بسته نگه داشته بود.
فرناندو تورس که کفش طلای مسابقات را به خود اختصاص داد هم به نخستین بازیکنی تبدیل شد که در دو فینال قهرمانی اروپا گلزنی کرده است. نکته جالب اینجاست که پایه گذار هر دو گل چابی ارناندس، مغز متفکر تیم ملی اسپانیا بوده است.
همچنین داوید سیلوا با به ثمر رساندن دو گل و دو پاس گل تاثیر گذارترین بازیکن تورنمنت نام گرفت. حالا با ثبت این همه رکورد به جرات می توان اسپانیا را بهترین تیم همه دوران ها نامید.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
عکاس : جرارد پیکه!
این تصویری است که جرارد پیکه در رختکن گرفت و بلافاصله آن را روی صفه فیس بوکش قرار داد



بعد از دریافت جام ، اسپانیایی ها در درختکن هم جشن مفصلی گرفتند که با توجه به حضور ویا و پویول این جشن پرستاره تر و خودمانی تر هم بود.
این یکی از چند عکسی است که جرارد پیکه روی صفحه فیس بوکش گذاشته تا لایک و کامنت بگیرد!
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
گزارش تصویری:اسپانیا چگونه قهرمان شد؟ قسمت اول




کدام پیک‌نیک؟ | بازیکنان اسپانیا تمرینات دشواری داشتند تا از قهرمانی دفاع کنند

برخورد نزدیک | تکل راموس در آخرین لحظه مانع گل‌زنی بالوتلی می‌شود

توتو وظیفه را به عهده می‌گیرد | کاسیاس نمی‌تواند مانع گل‌زنی ایتالیایی‌ها شود

شروع کاذب | فابرگاس، شماره 9 کاذب اسپانیا گل تساوی را می‌زند

خدمات همیشگی | تورس گل‌زنی اسپانیا را مقابل ایرلند آغاز می‌کند

قدم‌زنی در پارک | سیلوا به آسانی یکی از چهار گل اسپانیا را می‌زند

قلب‌ها در دهان | راکیتیچ کم مانده کرواسی را به گل برساند

بگیر و بکوب | ناباس گل برتری اسپانیا را در دقایق پایانی به کرواسی می‌زند

فرانک را بگیر | لاروخا در تلاش برای مهار فرانک ریبری
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  ویرایش شده توسط: maryy   
صفحه  صفحه 63 از 64:  « پیشین  1  ...  61  62  63  64  پسین » 
ورزش
ورزش

عکسها ویدئو های بازیهای یورو 2012


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA