انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 17 از 93:  « پیشین  1  ...  16  17  18  ...  92  93  پسین »

London Olympics 2012 | رویداد مهم المپیک ۲۰۱۲ لندن


مرد

 

معرفی ورزشکاران المپیکی

امیر زرگری:
زرگري پس از حضور در تست تيم "AG2R LA Mondiale" فرانسه و موفقيت در اين تست، به طور رسمي به اين تيم حرفه‌اي پيوست.
بعد از درخشش امير زرگري رکابزن ملي پوش کشورمان در رقابتهاي دوچرخه سواري برون مرزي و کسب رده سوم آسيا در رده بندي رکابزنان آسيايي با 218 امتياز، مسئولان تيم حرفه اي "AG2R LA Mondiale" فرانسه از اين دوچرخه سوار ايراني براي عضويت در تيم خود دعوت کردند.
به منظور مشخص شدن ترکيب اصلي اين تيم حرفه اي براي شرکت در مسابقات مختلف، از رکابزنان تست توان به عمل آمد که در اين تست امير زرگري با کسب 45 امتياز و قرار گرفتن در رده برترين دوچرخه سوار اين تيم، توانست به ترکيب اصلي راه پيدا کند.
ترکيب اصلي تيم حرفه اي "AG2R LA Mondiale" فرانسه با حضور امير زرگري در سه مسابقه بين المللي در کشور اسپانيا شرکت خواهد کرد.
گفتنی است؛ امير زرگري به عنوان اولين دوچرخه سوار ايراني با آغاز سال 2012 ميلادي فعاليتش را به صورت رسمي با اين تيم حرفه اي فرانسوي آغاز کرد.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
maryy: معرفی ورزشکاران المپیکی
ساره اسدی:
بیوگرافی:
ساره اسدی متولد تهران 1366 ، حدود 5 سال است که در رشته ریکرو فعالیت دارد که 2 سال آن را عضو تیم ملی بوده است.
عناوین:
کسب 38 مقام کشوری و اخذ مدال های طلا و نقره و برنز
اسدی :
هدفم از شرکت در این مسابقات بیشتر محک زدن خودم برای شرکت در مسابقات بزرگتر است. این دوره از مسابقات می تواند انگیزه بالایی را ایجاد نماید و همچنین از نظر مالی نیز می تواند ورزشکاران را تامین نماید، خصوصا در مورد ورزشکارانی که خارج از تیم ملی فعالیت می کنند و به اردوهای برون مرزی اعزام نمی شوند. طرف مقابلم مهم نیست چه کسی باشد، تمام تلاشم را برای برنده شدن می کنم.
اسدی: طرف مقابلم مهم نیست چه کسی باشد، تمام تلاشم را برای برنده شدن می کنم

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
maryy: معرفی ورزشکاران المپیکی
محمد رضا رودکی :
محمدرضا رودکی (۱۳۶۳ در تهران) ورزش‌کار رشتهٔ جودو و کشتی کوراش اهل ایران ا‌ست. وی برندهٔ سه مدال بازی‌های آسیایی ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ در ۱۰۰+ کیلوگرم و وزن آزاد، نفر پنجم المپیک پکن و قهرمان کوراش جهان در سال ۲۰۰۹ است.
المپیک ۲۰۰۸ پکن
او در رقابت‌های وزن خود، در دیدار نیمه‌نهایی گروه بازندگان تامرلان تمنوف، نایب‌قهرمان جهان و المپیک از روسیه را با ضربه فنی شکست داد، اما در رده‌بندی مغلوب اسکار بریسون، ورزشکار ۲۲ ساله کوبایی شد و از دست یابی به مدال باز ماند. او در راه رسیدن به این مرحله چهار تن از پنج حریفش را ضربه‌فنی کرده بود.
بازی‌های آسیایی
نقره دوحه ۲۰۰۶
نقره گوانگ‌ژو ۲۰۱۰
برنز گوانگ‌ژو ۲۰۱۰
مسابقات آسیایی
طلا تاشکند ۲۰۰۵
نقره کویت ۲۰۰۷
نقره جه‌جو ۲۰۰۸
قهرمانی کوراش جهان
طلا آلوشتا ۲۰۰۹

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  ویرایش شده توسط: maryy   
مرد

 
maryy: معرفی ورزشکاران المپیکی
بهداد سلیمی:
بهداد سلیمی (زادهٔ ۱۷ آذر ۱۳۶۸ در قائمشهر) وزنه‌بردار ایرانی دستهٔ فوق سنگین و دارنده‌ی ركورد یک ضرب جهان در این وزن با ۲۱۴ كیلوگرم است.
سلیمی در سال ۲۰۱۰ قهرمان وزنه‌برداری دستهٔ +۱۰۵ کیلو جهان شد و دومین وزنه‌بردار ایرانی، پس از حسین رضازاده، شد که مدال طلای فوق سنگین را به دست می‌آورد. او در این مسابقات با ۲۰۸ کیلوگرم در یک‌ضرب پس از یوگنی چیگیشف روس دوم شد و در دوضرب در پی مصدومیت چیگیشف با ۲۴۵ کیلوگرم پس از ماتیاس اشتاینر آلمانی دوم شد و به دو مدال نقره در یک‌ضرب و دوضرب و مدال طلای مجموع با ۴۵۳ کیلوگرم رسید. وی همچنین رکورد یک‌ضرب جوانان ایران و آسیا را با ۱۸۸ کیلوگرم در سال ۱۳۸۷ در اختیار دارد.
بهداد سليمی در رقابت‌های وزنه‌برداری آسیا در تانگ لينگ چین در وزن فوق سنگین با مجموع ۴۵۸ کیلو گرم (۲۰۸ کیلوگرم در یکضرب و ۲۵۰ کیلوگرم در دو ضرب) قوی‌ترین مرد آسیا شد.
بهداد سلیمی، وزنه بردار ایرانی موفق شد در حرکت یک ضرب دسته فوق سنگین رقابت های جهانی وزنه برداری در فرانسه، با بالا بردن وزنه ۲۱۴ کیلوگرمی رکورد جهانی این رشته را به نام خود ثبت کند.
جایزه‌ها
مدال طلای فوق سنگین قهرمانی جهان پاریس ۲۰۱۱
مدال طلای فوق سنگین قهرمانی جهان آنتالیا ۲۰۱۰
مدال طلای بازی های آسیایی گوانگ ژو ۲۰۱۰
مدال نقره قهرمانی بزرگسالان آسیا ۲۰۰۹
مدال طلای قهرمانی جوانان جهان ۲۰۰۹
مدال نقره جوانان آسیا ۲۰۰۸
نشان ملی جوان ایرانی ۱۳۸۹

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

هر مدال المپیک 50 میلیارد تومان آب می‌خورد:
تا به حال فکر کرده‌اید هر مدال المپیک برای ورزش ایران چقدر آب می‌خورد؟ یک میلیون،دو میلیون، ‌نه، باید از میلیون عبور کرد و به میلیارد رسید، آن هم نه یک میلیارد و دو میلیارد، بلکه 50 میلیارد تومان.بله، 50 میلیارد تومان ناقابل و البته ما برای به دست آوردن این رقم کلی چرتکه انداخته‌ایم تا آن را استخراج کنیم. می‌گویید چگونه؟ ‌توضیح می‌دهیم.از آنجا که المپیک‌ها در فاصله چهار سال از یکدیگر برگزار می‌شود، از یک منظر باید تمام هزینه‌هایی را که صرف ورزش قهرمانی در این مدت می‌شود حساب کرد تا با ضرب و تقسیمی ساده متوجه شد که ورزش ایران به طور تقریبی چه میزان در راه کسب مدال المپیک هزینه و به عبارتی سرمایه‌گذاری می‌کند.
این نیز به این خاطر است که جملگی کشورها در راه حضور در المپیک از چند سال قبل دست به سرمایه‌گذاری روی تیم‌ها و ورزشکاران خویش در رشته‌های انفرادی می‌زنند تا در وهله نخست با کسب سهمیه‌های حضور در المپیک و سپس با حضور در تورنمنت‌ها و مسابقات بین‌المللی مختلف برای حضور در بازی‌های المپیک آماده شوند.
اگرچه عمده این نظر متوجه مسوولان ارشد ورزش است که با حمایت و پشتیبانی از ورزش قهرمانی، تیم‌ها و قهرمانان را در راه حضور در این بازی‌ها، تحت پوشش قرار می‌دهند، اما در مقابل هم هستند عده‌ای که معتقدند از بدو ورود یک ورزشکار به عرصه قهرمانی، برای باروری و رشد وی هزینه می‌شود که به طور بدیهی اگر خواسته شود ‌این هزینه‌ها نیز محاسبه گردد، ‌رقم 50 میلیارد مورد اشاره خیلی بیشتر از اینها می‌شود.
البته باید این نکته را در نظر داشت که کسب مدال المپیک برای هر کشوری جدا از هزینه‌های مادی صورت گرفته، به لحاظ معنوی، ملی و سیاسی برای هر کشور از ارزش زیادی برخوردار است که اگر برای آن نیز ده‌ها میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شود، منطق هزینه‌کرد آن پذیرفتنی است و نباید چنین پنداشت که پول عبثی خرج ورزش شده است.
غرور و افتخار ملی ایرانیان در هنگامه بازی‌های المپیک سیدنی، آتن و پکن و کسب مدال طلا از سوی حسین رضازاده و هادی ساعی را به یاد آورید تا شما نیز در زمره کسانی قرار بگیرید که معتقدند ‌هزینه‌کرد در ورزش خود یک نوع سرمایه‌گذاری پربازده است. این را از این نظر گفتیم تا عده‌ای نگویند چرا باید این همه پول را صرف ورزش کرد. اما برسیم به اصل قضیه...

350 میلیارد تومان، بودجه ورزش قهرمانی
نگاهی به بودجه چهار ساله دستگاه‌های ورزش شامل وزارت ورزش و جوانان (سازمان تربیت بدنی سابق) و کمیته ملی المپیک نشان می‌دهد در فاصله چهار ساله بین المپیک‌های پکن و لندن (از سال 87 تا 91) حدود 350 میلیارد تومان بودجه به بخش ورزش قهرمانی تزریق شده یا می‌شود.
بدون در نظر گرفتن این‌که در پکن تنها 2 مدال (یک طلا و یک برنز) گرفته‌ایم، ما در اینجا بیشترین تعداد مدال کسب‌شده برای ورزش ایران را مبنای محاسبه قرار می‌دهیم، یعنی هفت مدال کسب‌شده در المپیک 1952 هلسینکی فنلاند بنابراین اگر 350 میلیارد را بر عدد هفت تقسیم کنیم عدد 50 میلیارد تومان برای هر مدال به‌دست می‌آید که رقمی نزدیک به واقع به حساب می‌آید.
آمار و ارقام اعلام شده از سوی کمیته ملی المپیک نیز نشان می‌دهد هزینه‌های هر ورزشکار المپیکی فقط طی دو سال منتهی به المپیک، ‌حدود 500 میلیون تومان می‌شود.
با توجه به این‌که حدود یکصد ورزشکار در اردوهای تدارکاتی المپیک حاضر هستند که در نهایت از بین آنان 40 تا 60 ورزشکار برای حضور در المپیک انتخاب می‌شوند، می‌توان استنباط کرد که نزدیک به 50 میلیارد تومان تنها به فاصله دو سال منتهی به المپیک، روی ورزشکارانی که شانس حضور در این بازی‌ها را دارند، هزینه می‌شود.
در جدول زیر، ‌ریز این هزینه‌ها به ازای هر ورزشکار حاضر در اردوهای المپیک، ‌ذکر شده است.
احمد ارشدی، معاون اداری و مالی کمیته ملی المپیک در این باره می‌گوید: بعد از پایان المپیک پکن، دیوان محاسبات با محاسبه ساده‌ای، ارقام بودجه صرف شده ورزش در مقابل تعداد مدال‌های به دست آمده را هنگفت خواند و این قضیه یکی از سه بندی بود که در تحقیق و تفحص به عمل آمده، فضای مدیریت ورزش را به چالشی بزرگ کشاند. البته با توضیحات کارشناسی ارائه شده، مسوولان مربوط قانع شدند تا این چالش فرو نشیند.

هر مدال چقدر می‌ارزد؟
شاهرخ شهنازی، عضو کمیته اجرایی کمیته ملی المپیک با بیان این که به دلیل وجود فاکتورها و پارامترهای مختلف، محاسبه هزینه‌های مدال‌آوری سخت است، تصریح می‌کند: شرایط برای مدال‌آوری ورزشکاران در رشته‌های مختلف کاملا متفاوت است.
برای مثال در رشته‌هایی مثل کشتی، تکواندو و وزنه‌برداری، با هزینه‌هایی به مراتب پایین‌تر، شانس مدال‌آوری می‌یابیم.
در حالی که در رشته‌هایی چون شنا و پینگ‌پنگ، برای کسب حتی یک مدال برنز المپیک، باید میلیاردها تومان صرف هزینه‌های زیرساختی و قهرمان‌پروری کرد که البته مهم‌تر از حجم این سرمایه‌گذاری، کیفیت و برنامه‌ریزی و زمان مناسب است تا طی دوره‌ای بلند، پیشرفت پله به پله در این گونه ورزش‌ها را شاهد باشیم.

ده‌ها میلیون دلار می‌ارزد
«خیلی از کشورهای دنیا حاضرند حتی برای دریافت یک مدال المپیک، میلیون‌ها دلار هزینه کنند».
رضا مهماندوست سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو (رشته‌ای که تک مدال طلای المپیک پکن را برای کشورمان به ارمغان آورد) در تشریح این جمله خود می‌گوید: در ابعاد حکومتی و سیاسی، کسب مدال المپیک ارزش‌های راهبردی مثبت فراوانی برای هر کشور دارد. علاوه بر آن، تاثیر اجتماعی این کار نیز بسیار بارز است؛ به طوری که باعث تشویق جامعه به سوی ورزش و دوری آنها از اعتیاد می‌شود. از این گذشته، اتحاد و انسجام ملی با کسب پیروزی‌های ممتاز المپیکی به میزان بالایی تقویت می‌شود. عکس موضوع هم صدق می‌کند یعنی وقتی کاروان ورزشی به المپیک، نتواند نتایج مطلوبی کسب کند اثرات منفی زیادی در جامعه به وجود می‌آید.
احمدرضا طالبیان، نخستین قایقرانی که در تاریخ ورزش کشورمان مجوز ورود به المپیک را به دست آورده است، اعتقاد دارد ورزشکاری که به حد دریافت مدال المپیک می‌رسد، دست‌کم دو میلیارد تومان روی او سرمایه‌گذاری شده است که این سرمایه‌گذاری هم در ابعاد مالی و هم معنوی است.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

تست دوپینگ همه المپیکی ها منفی شد:
نتیجه تست دوپینگ 170 ورزشکار ایرانی که در قالب اردوهای آمادهسازی رشتههای مختلف از آنها نمونه گیری شده بود، منفی اعلام شد.
در این بین همه ورزشکارانی که تاکنون سهمیه المپیک گرفته اند نیز در سلامت کامل هستند.
از این ورزشکاران در جریان اردوهای تیمهایی که برای حضور در بازیهای المپیک لندن یا رقابتهای انتخابی این بازیها تمرینات آمادهسازی خود را دنبال میکردند، نمونهگیری شد و جهت آنالیز و بررسی و اعلام نتیجه به آزمایشگاه کلن آلمان ارسال شد.
پزشکان و متخصصان این آزمایشگاه نیز نتیجه هر 170 نمونه ارسالی به این آزمایشگاه را منفی اعلام کرده‌اند.
بدین ترتیب سلامت و پاک بودن ورزشکاران المپیکی ایران که در قالب این مرحله پروسه نمونه گیری از آنها تست دوپینگ گرفته شده بود، تائید شده است.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  ویرایش شده توسط: maryy   
مرد

 

رده بندی بهترین ورزشکاران کشورمان در ادوار مختلف المپیک به شرح زیر است این جدول بر اساس ارزش مدالی و تعداد بیش از یک مدال در المپیک تنظیم شده است):

1- هادی ساعی: دو مدال طلا (2004) و(2008)، یک برنز(2000)

2- حسین رضازاده: دو مدال طلا(2000 و 2004)

3- غلامرضا تختی: یک طلا(1956)، دو نقره(1952 و 1960) و یک مقام چهارم(1964)

4- محمد نصیری: یک طلا(1968)، یک نقره(1972) و یک برنز(1976) و یک مقام پانزدهم(1964)

5- رسول خادم: یک طلا(1996) و یک برنز(1992)

6- عسکری محمدیان: دو نقره(1988 و 1992)

7- محمود نامجو: یک نقره(1952) و یک برنز(1956)

8- امیررضا خادم: دو برنز(1992 و 1996)، چهارم(2000) و حذف(1988)

همچنین در زیر نام سایر مدال آوران ایران در رقابت های المپیک آمده است:

یک مدال طلا:
امامعلی حبیبی(1956)، عبدالله موحد(1968)، حسین توکلی(2000) و علیرضا دبیر(2000)

یک مدال نقره:
ناصرگیوه چی(1952)، محمد علی خجسته پور(1956) و محمدمهدی یعقوبی(1956)، پرویز جلایر(1968)، رحیم علی آبادی(1972)، منصور برزگر(1976)، عباس جدیدی(1996)، مسعود مصطفی جوکار(2004)، علیرضا رضایی(2004)

یک مدال برنز:
جعفر سلماسی (1948)، علی میرزایی(1952)، محمود ملاقاسمی(1952)، جهانبخت توفیق(1952)، عبدالله مجتبوی(1952)، محمد ابراهیم سیف پور(1960)، محمد پذیرایی(1960)، اسماعیل علمخواه (1960)، محمدعلی صنعت کاران(1964)، علی اکبر حیدری(1964)، شمس‌الدین سیدعباسی(1968)، ابوطالب طالبی(1968)، ابراهیم جوادی(1972)، علیرضا حیدری(2004)، یوسف کرمی(2004)

البته در المپیک 1992 بارسلونا که تکواندو بصورت رقابت غیررسمی و نمایشی برگزار شد، فریبرز عسگری‌ به مدال نقره و رضا مهماندوست به مدال برنز دست یافتند.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

اینم برنامه و زمان دقيق رقابت 6 وزنه بردارکشورمان در المپيک 2012 لندن است:

رقابتهاي گروه A دسته 85 کيلوگرم
جمعه 13 مرداد، ساعت 30/22 به وقت تهران
در اين دسته کيانوش رستمي و سهراب مرادي روي تخته مي روند.
رقابتهاي گروه A دسته 94 کيلوگرم
شنبه 14 مرداد، ساعت 30/22 به وقت تهران
در اين دسته سعيد محمدپور روي تخته مي رود.
رقابتهاي گروه A دسته 105 کيلوگرم
دوشنبه 16 مرداد، ساعت 30/22 به وقت تهران
در اين دسته نواب نصيرشلال روي تخته مي رود.
رقابتهاي گروه A دسته 105+ کيلوگرم
سه شنبه 17 مرداد، ساعت 30/22 به وقت تهران
در اين دسته بهداد سليمي و سجاد انوشيرواني روي تخته مي روند.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
maryy: معرفی ورزشکاران المپیکی
سهراب مرادی

وزنه بردار دسته 85 کیلوگرم کشورمون.
-سهراب مرادی نفر چهارم رده‌بندی جهان در سال گذشته میلادی
-بهترین وزنه بردار چهل و سومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا به دلیل شکستن رکورد آسیا بعد از 13 سال
-کسب 2 طلا و یک نقره در مسابقات جام باشگاه های آسیا
-کسب طلای مسابقات قهرمانی آسیا
-یک ضرب ۱۷۱، دوضرب ۲۱۵، مجموع ۳۸۶ کیلوگرم

به نظرتون تو المپیک چه نتیجه ای میگیره؟

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
maryy: معرفی ورزشکاران المپیکی
کیانوش رستمی

نماینده ایران در دسته 85 کیلوگرم مسابقات وزنه برداری المپیک
-قهرمان مسابقات جهانی در پاریس
-یک ضرب ۱۷۹، دوضرب ۲۲۰، مجموع ۳۹۹ کیلوگرم

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
صفحه  صفحه 17 از 93:  « پیشین  1  ...  16  17  18  ...  92  93  پسین » 
ورزش
ورزش

London Olympics 2012 | رویداد مهم المپیک ۲۰۱۲ لندن


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA