انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 27 از 93:  « پیشین  1  ...  26  27  28  ...  92  93  پسین »

London Olympics 2012 | رویداد مهم المپیک ۲۰۱۲ لندن


مرد

 

بازیکنان دعوت شده به المپیک 2012 لندن

برگرفته شده از سایت رسمی المپیک 2012





نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
ورود اولین گروه ورزشکاران ایران به لندن



کاروان المپیک ایران در یازده گروه وارد لندن خواهند شد.
اولین گروه از ورزشکاران کاروان المپیک ایران وارد لندن شدند.
نماینده های تیراندازی، دوچرخه سواری، پینگ پنگ، تیر و کمان، روئینگ و شمشیر بازی ایران، بامداد روز دوشنبه به وقت لندن از طریق فردوگاه هیترو وارد این شهر شدند.
مطالب مرتبط
ورود اولین گروه ورزشکاران المپیک به لندن
ایران هیچ نماینده‌ای در جودو المپیک ندارد
روسای برکنار شده فدراسیون‌ها در المپیک حضور خواهند داشت
تیم دوچرخه سواری ایران، در حالی پا به مسابقات المپیک گذاشتند که فدراسیون دوچرخه سواری ایران از سوی فدارسیون بین المللی این رشته تعلیق شده است.
تیم های تیر و کمان و قایقرانی هم در هفته های گذشته نامه های متعددی از سوی فدراسیون های این رشته مبنی بر احتمال تعلیق فدراسیون هایشان دریافت کردند. زهرا دهقان و میلاد وزیری که تا یک هفته پیش از لیست ورزشکاران اعزامی به لندن حذف شده بودند با پا در میانی وزیر ورزش مسافر لندن شدند.
پیش از این بهرام افشارزاده، رئیس کمیته ملی المپیک ایران و اعضای تیم سرپرستی کاروان المپیک ایران جمعه 29 تیرماه وارد لندن شده بودند.
سایر اعضای کاروان ایران قرار است به ترتیب بین چهارم تا هفده مرداد وارد لندن شوند.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
maryy: مدال آوران ایرانی المپیک؛
عباس جدیدی




کارنامه عباس جدیدی در المپیک یک مدال نقره و یک مقام چهارمی است.
ساکن فلکه اول خزانه بودند، نوجوانان آن محله اگر گرایشی به ورزش داشته باشند، نخستین انتخابشان همین رشته است. عباس هم رفت باشگاه کارگران برای اسم نویسی تا زیر نظر استاد حسینقلی، الفبای کشتی را بیاموزد.
او قبل از این که قهرمان کشتی باشد شیفته این ورزش بود. عباس جدیدی با کشتی زندگی کرد. گویی کشتی را به مثابه یک شخصیت حقیقی پذیرفته بود و با او همراه می شد و همکلام.

خصلت و روحیه ای که برخی دیگر از قهرمانان تاریخ کشتی ایران داشته اند. هنوز نوجوان بود که در وزن ۸۲ کیلوگرم قهرمانی بزرگسلان تهران چهره شد. روی سکوی سوم پایتخت ایستاد. وزنی که مدال طلایش به حبیب قدیم ملالو رسید.
سال ۱۳۶۸ در بیست سالگی کارنامه ای عالی به جا گذاشت. در شیراز با پیروزی بر عباس مجیدی قهرمان ۸۲ کیلوگرم ایران شد. سپس با غلبه بر مرحوم کیومرث رجبی و رسول کاتیناواسف از شوروی روی سکوی نخست جام تختی ایستاد. و باز همان سال در رقابت های امیدهای جهان که در مغولستان برگزار شد، پس از صباح الدین اوزترک به مدال نقره رسید.
دوبنده تیم ملی در رقابت های جهانی اما سهم محمدحسین محبی بود. جدیدی جوان سال بعد به ۹۰ کیلوگرم رفت و این بار در تبریز با غلبه بر اردشیر بلنداقبال، دومین طلای کشوری را به گردن آویخت. همان سال در جام تختی نیز با غلبه بر مرحوم احمد افغان و بالاتر از ایوب بنی نصرت روی سکوی نخست جام تختی ایستاد.
دوبنده تیم ملی در رقابت های جهانی اما این بار سهم آن یکی محبی یعنی محمدحسن بود که اتفاقاً از سکوی جهانی صعود کرد و مدال برنز را به گردن آویخت.
سال ۱۹۹۱ طلسم اعزام جدیدی به رقابت های جهانی شکست. عباس در مسابقات جهانی وارنا با دو شکست مقابل روبرتو لیمونتا از کوبا و کریس کمپل آمریکایی از دستیابی به مدال باز ماند. با این حال هیو چول از کره جنوبی را ۴-۱ و گریگوری اجیلو از کانادا را ۳-۲ مغلوب کرد. جدیدی در کشتی برای کسب مقام هفتم نیز ژوزف پالاتینوس از چکسلواکی را ۴-۱ شکست داد.
پس از مسابقات جهانی، در جام تختی سال ۱۳۷۰ که به میزبانی ساری برگزار شد مقابل شیرزاد صدیقی تن به شکست داد. در فینال رقابت های قهرمانی ۱۹۹۲ آسیا به میزبانی تهران نیز به سوهبات از مغولستان باخت. دو شکستی که زمینه را برای عدم اعزام او به المپیک بارسلون مهیا کرد.
پس از المپیک در اراک بالاتر از کوروش کهریزی و شیرزاد صدیقی برای سومین بار قهرمان ایران شد. در جام جهانی مسکو نیز به اتفاق ویتالی گیزوف از روسیه در رده نخست رده بندی مجازی قرار گرفت.
او که در اوج آمادگی بود، در اولان باتور به راحتی طلای آسیا را گرفت. در دو رقابت رودررو هم از سد رسول خادم گذشت تا اعزام شود به مسابقات جهانی تورنتو.
در سالن وارسیتی تورنتو ابتدا ماخاربک خادارتسف را شکست داد که نخستین ناکامی خادارتسف در تاریخ مسابقات جهانی و المپیک محسوب می شد. سپس نمایندگان کره جنوبی، آفریقای جنوبی و قزاقستان را مغلوب کرد. در فینال هم ملوین داگلاس را شکست داد و قهرمان جهان شد. اما پس از بازگشت به ایران، فیلا عنوان قهرمانی جهان را به دلیل استفاده از داروهای غیرمجاز از او پس گرفت.
وقتی محرومیت دو ساله عباس جدیدی به پایان رسید، عازم رقابت های جهانی ۱۹۹۵ آتلانتا شد تا این بار در ۱۰۰ کیلوگرم کشتی بگیرد. قرعه اش بسیار سخت بود. اسلام بایرامکف از قزاقستان، اندرو دیویدسون از آفریقای جنوبی، دیوید موسول بز(روسیه)، میلان مازاچ(اسلواکی) و جامبولات تدیف اوکراینی را از پیش رو برداشت.
جدیدی در دیدار سرگروهی به گونه ای غیر منتظره مقابل ویلفردو مورالس کوبایی ضربه فنی شد تا از راهیابی به فینال باز بماند. در دیدار رده بندی نیز کشتی اش با سرگئی کوالفسکی از بلاروس گره خورد اما قدر بزنگاه را دانست، در حالی که ۲-۲ بودند و داشت روی پل می رفت با اجرای فیتو، مدال برنز را از کف نداد.
۱۹۹۶ آتلانتا – نقره

منصور برزگر سرمربی وقت تیم ملی اصرار داشت که همه مدعیان اعزامی به المپیک باید در جام تختی (۱۳۷۴ - مشهد) کشتی بگیرند. با این حال برادران خادم از حضور در رقابت ها سر باز زدند. اکبر فلاح هم که معتقد بود سرمربی تیم ملی با خادم ها مقتدرانه برخورد نکرده، از رفتن به روی باسکول وزن کشی خود داری کرد.
عباس جدیدی نیز قصد داشت صحنه را خالی کند اما با اصرار برزگر حاضر به شرکت در رقابت ها شد. با این حال ناباورانه مقابل علیرضا رضایی ۱۹ ساله شکست خورد تا شگفتی بزرگ جام تختی رقم بخورد. رضایی بقیه کشتی هایش را هم برد و طلا گرفت. اما جدیدی مسافر رقابت های قهرمانی آسیا در شیائوسن چین شد و خیلی راحت طلا گرفت تا مسافر آتلانتا شود.
او برای درخشش در المپیک در اوج آمادگی بود و روی تشک های آتلانتا می رزمید. ابتدا به مصاف داود ماگومدوف نایب قهرمان سال ۱۹۹۴ جهان از جمهوری آذربایجان رفت و ۴-۰ از سد او گذشت.
رقیب بعدی اش لری خابیلوف بود. از مشاهیر تاریخ کشتی با سه طلای نوجوانان، جوانان و امیدهای جهان. چهار طلای اروپا، پنج طلای جهان به انضمام یک طلا و یک نقره از المپیک های پیشین. جدیدی اما مانند آوار روی سر حریف بلندآوازه اش فرود آمد و پشتش را به تشک چسباند.
عباس سپس مارک گارمولوویژ لهستانی را ۴-۱ شکست داد و به فینال رسید. رقابتی که پس از نبرد تختی با عصمت آتلی در المپیک رم، دراماتیک ترین فینال منجر به شکست در تاریخ کشتی ایران در رقابت های المپیک محسوب می شود.
رقابتی پرحاشیه مقابل کورت آنگل از آمریکا. قهرمان پارسال جهان که این بار با عضلاتی پیچیده تر به روی تشک آمده بود. آدوخ هاسکو داور مغولی دست کشتی گیر آمریکایی را در شرایطی بالا برد که قضاوت این مسابقه با چند ابهام همراه بود.
کورت آنگل دوان دوان به روی تشک آمد. کشتی گیر ایران که دوبنده آبی بود اما با گام هایی آهسته تر وارد سالن شد. جدیدی درباره حاشیه های پیش از مسابقه گفته است: "قبل از اعزام به المپیک اختلافات متعددی با برزگر داشتم.
کار به جایی رسید که او گفته بود اگر جدیدی اعزام شود سوار هواپیما نخواهم شد. من کشتی هایم را بدون کوچینگ او بردم و به فینال رسیدم. قبل از فینال دیدم گرمکن پوشیده و آمده تا دنبالم بیاید کنار تشک. به افشارزاده التماس کردم گفتم اگر می خواهید ۱۰-۰ برنده شوم، بگذارید باز هم محمد خادم همراهم بیاید. اما برزگر عصبی شد و گرمکنی که دستش بود را کوبید زمین."
این روایت جدیدی از ماجرای تیمی پرحاشیه است که عباس حاج کناری عضو ۶۲ کیلوگرمی همان تیم می گوید: "تیم مان سه تکه شده بود و هرکسی در آن ساز خودش و باند خودش را می زد."
جدیدی سرانجام با وساطتت افشارزاده، در معیت منصور برزگر به روی تشک رفت. شرح این رقابت و لحظات حساس آن در ادامه آمده است.
ثانیه بیستم: جدیدی سر و گردن کورت آنگل را در اختیار گرفت. آنگل با حرکت رو به عقب از تشک خارج شد.
دقیقه نخست: آنگل دوبار اجرای پیچ پیچک را نشان داده بود اما موفقیتی در اجرای آن نداشت. با این حال اخطار اول به جدیدی داده شد تا در خاک بنشیند. کشتی گیر آمریکایی نتوانست فنی اجرا کند.
۲:۲۸ ثانیه: اخطار نخست به آنگل تعلق گرفت و در خاک نشست. جدیدی که در آتلانتا همه رقبایش را در خاک تابانده بود، فن یه پاروکار را جمع کرد و با تبدیل آن به فتیله پیچ، یک امتیاز از حریفش گرفت.
دقیقه سوم: وقتی سرپا اعلام شد، یک زیر ناقص و بی هدف از جدیدی بهترین موقعیت بود تا آنگل بلافاصله نتیجه را به تساوی ۱-۱ تغییر دهد.
۴:۱۹ ثانیه: اخطار دوم به جدیدی داده شد تا در خاک بنشیند. این سومین بار بود که آنگل در خاک روی جدیدی کار می کرد. دو بار به خاطر اخطار و یک بار هم که خودش خاک کرده بود. اما باز هم از تقلای سرسختانه اش برای اجرای سگک و بارانداز نتیجه ای نگرفت.
دقیقه پنجم: مطابق روال رقابت های کشتی، این بار باید اخطار به طرف مقابل تعلق بگیرد اما داوران چنین عقیده ای ندارند. حتی تحرک بیشتر جدیدی نیز منجر به این امر نمی شود.
۶:۰۷ ثانیه: جدیدی با زیر دوخم و ادامه حرکت روی پاهایش، آنگل را به بیرون از تشک برد اما داور به جای امتیاز به او، بلافاصله وسط تشک را نشان داد. مربیان تیم آمریکا از کنار تشک دست زدند.
۶:۱۵ ثانیه: جدیدی این باز از پای چپ حریف زیر گیری کرد اما بدنش به حریف نرسید.
۶:۳۶ ثانیه: عجیب ترین صحنه در این ثانیه رخ داد. جایی که جدیدی زیرگیری کرد و آنگل روی منطقه زون پا درهوا شد. سه یا حداقل یک امتیاز، پاداش اجرای فن توسط جدیدی بود. اما داور باز هم نقطه وسط تشک را نشان داد. شاید همان حاشیه های کهنه باعث شد اعتراض چشمگیری نیز از کنار تشک توسط کادر فنی ایران صورت نگیرد. از این لحظه به بعد، تماشاگران حاضر در سالن داور را هو می کردند.
۶:۴۵ ثانیه: جدیدی باز هم زیرگرفت. داور به آنگل اخطار داد. جدیدی فن "یه پاروکار" را اجرا کرد و آنگل در یک لحظه روی نشیمنگاه قرار گرفت و بلافاصله برگشت که طبق مقررات یک امتیاز دارد. اما البته باز هم امتیازی به جدیدی داده نشد.
۷:۳۰ ثانیه: جدیدی که خسته شده بود، گاردش باز شد و آنگل زیر گرفت. جدیدی نشست اما آنگل نیز به قدری خسته و کم رمق بود که نتوانست این زیرگیری را تبدیل به امتیاز کند. وقت کشتی نیز به پایان رسید. حتی بدون در نظر گرفتن ابهامات، نتیجه ۱-۱ بود و اخطارها ۲-۲. داوران با یکدیگر مشورت کردند و سپس داور مغولی به وسط تشک بازگشت تا رای را اعلام کند.
عباس جدیدی دست خود را به نشانه قهرمانی بالا برد اما داور عقیده دیگری داشت و آنگل را برنده اعلام کرد. مربیان و مسئولین ایران بیرون از تشک مشغول اعتراض بودند. جدیدی نیز خود را به میز میلان ارسگان رییس وقت فیلا رساند.
اعتراضات اما فایده ای نبخشید. جدیدی با چهره ای برافروخته روی سکو رفت تا مدال نقره را به گردنش بیاویزند.
۲۰۰۰ سیدنی – چهارم

سال ۱۹۹۷ را ترجیح داد کشتی نگیرد که شاید یکی از بزرگترین اشتباهات دوران قهرمانی اش باشد. زیرا به سادگی یک مدال جهانی را از دست داد. اما از همان سال با حضور در رقابت های قهرمانی کشور، حرکت جدی اش برای قهرمانی جهان را آغاز کرد.
ابتدا در کرمان با غلبه بر سعید اکرم خانی از اصفهان به مدال طلای ایران رسید. سال ۱۹۹۸ در جام جهانی استیل واتر قهرمان شد. در گودویل گیمز اما مانند رسول خادم در رده چهارم ایستاد.
جدیدی سرانجام در مسابقات جهانی ۱۹۹۸ تهران روی سکوی قهرمانی جهان قرار گرفت. جاگدیش کالیرامان از هندوستان را ۱۰-۰ برد. گریگوری اجیلو از کانادا را که هفت سال قبل برده بود، این بار راحت تر و ۱۰-۰ از پیش رو برداشت.
کورماگومدوف از روسیه و ملوین داگلاس آمریکایی را ۳-۰ شکست داد. در فینال نیز با مشقت توانست پس از هشت دقیقه مبارزه، با نتیجه ۰-۰ از سد مارک گارمولوویژ لهستانی عبور کند.
جدیدی سپس در بازی های آسیایی بانکوک نیز طلا گرفت. برای مسابقات جهانی ۱۹۹۹ آنکارا، مسابقه انتخابی برگزار نشد. به صلاحدید محسن فرح وشی سرمربی وقت تیم ملی، جدیدی را به ۱۲۰ کیلو فرستادند و از حیدری در ۹۷ کیلو استفاده کردند.
او به ترتیب شین جین هونگ (کره جنوبی)، تاماش سوئیچک (لهستان) و الکساندر کوالفسکی از قرقیزستان را شکست داد. مقابل آندره شومیلین از روسیه شکست خورد و در دیدار رده بندی، ۳-۱ مقابل عاشق بالایف از آذربایجان به برتری رسید.
در المپیک سیدنی باز هم در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به روی تشک رفت. مقابل توپالیدیس از یونان به برتری ۹-۱ رسید. الکساندر مودبادزه از گرجستان را هم ۲-۱ شکست داد اما ۳-۰ مغلوب دیوید موسول­بز از روسیه شد.
جدیدی در دیدار رده بندی هم در رقابتی که عاری از ابهامات داوری نبود، مغلوب آلکسیس رودریگز کوبایی شد و به مقام چهارم رسید.
سال ۲۰۰۱ در مسابقات جهانی مقابل تئوفیلوس از یونان و فوجیتا از ژاپن برنده شد اما تیغش به آرتور تایمازوف نبرید و از دور رقابت ها کنار رفت.
سال ۲۰۰۲ و بازی های آسیایی بوسان پایان دوران قهرمانی عباس جدیدی بود. او در فینال مقابل آرتور تایمازوف ۵۹ ثانیه بیشتر مقاومت نکرد تا با مدال نقره این بازی ها از تیم ملی خداحافظی کند. گرچه بعداً مجدداً تلاش های مقطعی داشت اما به نتیجه نرسید.
در جام جهانی ۲۰۰۶ از اعضای کادر فنی تیم ملی بود اما به خاطر اختلاف با محسن کاوه از ادامه همکاری خودداری کرد. در دوران مدیریت یزدانی خرم بر فدراسیون کشتی از منتقدان سرسخت او بود. با انتصاب حجت الله خطیب، او حالا یکی از اعضای شورای سیاستگذاری فدراسیون کشتی است.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
امیدهای ایران در لندن؛ کیانوش رستمی (وزنه برداری)


کیانوش رستمی حالا مثل سهراب مرادی، فقط به قهرمانی در لندن می اندیشد و پاک کردن حدنصاب های پیشین جهان.
كیانوش رستمی از پرامیدترین اعضای کاروان اعزامی ایران به المپیک لندن است. او در آخرین رکوردگیری که به صورت غیر رسمی برگزار شد، دو كیلو بیشتر از ركورد دوضرب و پنج كیلو هم افزون تر از ركورد مجموع جهان را به ثبت رساند.
در اردوی بجنورد، او در یکضرب به 179 کیلو، در دوضرب به 220 و در مجموع هم به 399 كیلوگرم رسید.

با توجه به اینکه مدال طلا در المپیک ها فقط به قهرمان مجموع حرکات اهدا می شود، رستمی با این رکوردها تهدید چندانی از جانب رقبای خارجی برای سکوی نخست، پیش رو نخواهد داشت.
از جانب رقیب داخلی اما به شدت احساس نگرانی می کند. سهراب مرادی نیز متقابلاً همین احساس را نسبت به کیانوش دارد! این دو که دوست همدیگر هستند، رقابتی تنگاتنگ دارند برای کسب نشان زرین المپیک لندن.
وزنه بردار نیرومند کرمانشاهی درباره رقابتش با حریف اصفهانی گفته است: «طلای المپیک به هرکدام مان برسد تفاوتی ندارد. ما هم از حالا بین خودمان طلا و نقره المپیک را تقسیم نمی‌کنیم، زیرا رقیبان دیگری هم هستند که برای قهرمانی به لندن می‌آیند.»
کیانوش، خرداد ۱۳۸۹ در بلغارستان موفق شد روی سکوی نخست رقابت‌های جوانان جهان بایستد و نام خود را به عنوان یکی از آینده سازان این رشته ورزشی مطرح کند.
رستمی سپس در وزن ۷۷ کیلوگرم مسابقات جهانی 2010 آنتالیا هم به روی تخته رفت و مدال برنز یکضرب جهان را به گردن آویخت. در دوضرب پنجم شد و در مجموع نیز در رده چهارم قرار گرفت.
نتایج آنتالیا آن هم در نخستین حضور جهانی در رده سنی بزرگسالان، برای او نویدبخش احراز موفقیت در مسابقات بعدی بود. گرچه مصدومیت زانویش او را آزار می داد.
قهرمانی جهان در پاریس
در هفتاد و نهمین دوره رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان و گزینشی المپیک که به میزبانی پاریس برگزار شد، مدال طلای دوضرب و مجموع دسته 85 کیلو به کیانوش رستمی از ایران رسید
قبل از اعزام به مسابقات جهانی 2011 فرانسه با اشاره به مصدومیت زانوی خود به خبرنگاران گفته بود: «درد دارم اما این موضوع نمی‌تواند مرا از هدفم که کسب موفقیت برای کشورم است بازدارد. امیدوارم هم به وزنه‌های سنگین و هم مصدومیت پایم غلبه کنم تا با کسب عنوان قهرمانی، نتیجه سال‌ها زحمات خود، خانواده و مربیانم را بگیرم.»
کیانوش که در استارت لیست وزن پنجم رقابت‌ها در رده پنجم قرار گرفته بود، به آرزوی خود رسید و روی بالاترین نقطه سکو ایستاد.
در متن رقابت ها، نماینده چین سه بار مقابل وزنه درخواستی اش تسلیم شد تا حذف شود. در حالی که هر چهار طلایی در چهار وزن نخست، چینی‌ها بودند.
لو یونگ از چین فاتح بازی‌های آسیایی گوانگجو شده و رستمی در رده ششم قرار گرفته بود، در پاریس اما نماینده چین حذف شد تا فقط نظاره گر قدرتنمایی وزنه بردار بیست ساله ایرانی باشد.
رستمی در حرکت یکضرب با مهار ۱۷۳ کیلو به مدال برنز رسید. این وزنه بردار کرمانشاهی که در حرکت اول، ۱۶۹ کیلو را مهار کرده و در حرکت دوم نیز از پس وزنه ۱۷۳ کیلویی برآمده بود، در انتخاب آخر مقابل وزنه ۱۷۶ کیلویی ناکام ماند.
در دو ضرب در‌‌ همان حرکت اول وزنه ۲۰۹ کیلوگرمی را مهار کرد تا با توجه به شرایط این دسته و پس از اتمام حرکت سوم تمام وزنه‌برداران، با همین یک حرکت مدال طلایش را مسجل کند.
پس از قطعیت قهرمانی رستمی و کسب مدال طلا، این وزنه‌بردار دو بار پیاپی به وزنه ۲۱۹ کیلوگرم که رکورد جهان است حمله کرد اما نتوانست رکورد ۱۳ ساله رکورد وزنه‌بردار چینی را بهبود ببخشد.
او در نخستین یورش به رکورد جهان، وزنه را بالای سرش برد اما نتوانست زانو‌های مصدومش را صاف کند و حدنصاب تازه را به تایید داوران برساند.

رده‌بندی نهایی ۸۵ کیلوگرم مسابقات جهانی 2011 پاریس به شرح زیر بود.
۱-کیانوش رستمی (ایران) ۳۸۲ کیلوگرم
2- بنیامین هنیکوئن (فرانسه) ۳۷۸ کیلوگرم
3- آدریان زیلینسکی (لهستان) ۳۷۶ کیلوگرم
نمایندگان لهستان، گرجستان، فرانسه، بلاروس، کوبا و آلمان از جمله رقبای اصلی سهراب و کیانوش در لندن هستند.
تام شوارتسباخ آلمانی خصوصاً در حرکت دوضرب، پیش بینی ناپذیر است و در قهرمانی اروپا نیز طلای این حرکت را با 201 کیلو به گردن آویخت. او طبعاً در المپیک، وزنه ای به مراتب سنگین تر را مهار خواهد کرد.
رائولی سیرکیدزه از گرجستان هم مثل هرناندز کوبایی از جمله مدعیان کسب مدال در این وزن است.
آندری ریباکوف از بلاروس هم که در یکضرب هماوردی نمی شناسد، دو نقره از دو المپیک قبلی به گردن آویخته.
انتقاد از مسئولین ورزش
کیانوش رستمی پیش از آغاز رقابت های وزنه برداری المپیک لندن، ابراز امیدواری کرده است تا رکوردهای المپیک و جهان را ترقی دهد.
رستمی اما یک نگرانی دارد که چند بار در مصاحبه های مختلف با خبرگزاری های داخلی مطرح کرده.
ملی‌پوش دسته 85 کیلوگرم تیم ملی وزنه برداری ایران می گوید: «پاداش‌هایی که اعلام کرده‌اند، نگران کننده است. فکر می‌کردم اگر طلای المپیک بگیرم، می‌توانم خانه ای در تهران بخرم اما با جوایزی که اعلام شده، بعد از سه المپیک دیگر در صورتی که هر دوره را هم من طلا بگیرم، شاید بتوانم یک خانه در مرکز تهران خریداری کنم!»
کنایه او به پاداش 150 میلیون تومانی برای مدال طلای المپیک است. وزنه بردار کرمانشاهی که بیشتر ماه های سال را در اردوی تیم ملی به سر می برد، می گوید: «دوست داشتم در تهران خانه‌ای بخرم تا زمانی که در اردوی تیم ملی هستم، بتوانم پدر و مادرم را در کنارم داشته باشم.»
او غیر از مسئله اسکان، مشکل خاص دیگری برای درخشش در لندن ندارد. مصدومیت زانویش به طور کامل برطرف نشده اما میزان درد، کاهش یافته.
او همچنین با انتقاد از مسئولان استان کرمانشاه به خبرگزاری فارس گفته است: «شاید مسئولان کرمانشاه مشغول کار هستند و سرشان شلوغ است. سعی می‌‌کنم با کسب طلای المپیک کاری کنم که مرا هم ببینند و جلوی چشمشان باشم.»
جالب انکه در پی قهرمانی رستمی در مسابقات جهانی، فدراسیون وزنه برداری ایران اعلام کرده بود که مسئولین تیم آلمان به کیانوش پیشنهاد دادند با پذیرش تابعیت این کشور، برای آنها وزنه بزند.
فدراسیون وزنه برداری در متن همان خبر تاکید کرد که «این پیشنهاد اغواکننده مالی» با پاسخ منفی رستمی مواجه شد.
رستمی حالا مثل سهراب مرادی، فقط به قهرمانی در لندن می اندیشد و پاک کردن حدنصاب های پیشین جهان.
رکورد یکضرب جهان به میزان 187 کیلوگرم در اختیار آندری ریباکوف از بلاروس است که سال 2007 به جا گذاشته.
رکورد دوضرب جهان را ژانگ یانگ چینی با 218 کیلو در اختیار دارد که هم کیانوش و هم سهراب، بارها در تمرینات از مرز آن گذشته اند. رکورد مجموع جهان نیز با 394 کیلوگرم در اختیار ریباکوف است.
اما رکوردهای المپیک، دست یافتنی تر هستند. خصوصاً رکورد 215 کیلوگرمی پیروس دیماس یونانی که در المپیک سیدنی به جا گذاشته است. رکوردی که شاید کیانوش و سهراب، در همان حرکت نخست خود به آن یورش ببرند!
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
امیدهای ایران در لندن؛ سجاد انوشیروانی (وزنه برداری)



سجاد انوشیروانی برای تکمیل کلکسیون و نقره و برنزهای آسیایی و جهانی اش، در انتظار شروع رقابت های فوق سنگین المپیک لندن است.
بین تمام رشته های ورزشی المپیک لندن؛ ایران فقط در یکی از رشته ها این فرصت را دارد که طی رقابتی داخلی، دو مدال را نصیب خود کند. رشته وزنه برداری؛ اوزان ۸۵ کیلو و ۱۰۵+ کیلوگرم.
کیانوش رستمی و سهراب مرادی رکوردهایی به جا گذاشته اند که می تواند هر دو را به روی سکو بفرستد. موقعیتی که برای سجاد انوشیروانی و بهداد سلیمی هم مهیاست.

رقابت بهداد و سجاد و کسب دو مدال برای ایران، پیشینه موفقی داشته. کامیابی همزمان آنها باعث قهرمانی ایران در رقابت های قاره ای شده و در مسابقات جهانی هم نتیجه بخش بوده.
وقتی آنها به اتفاق در یک دوره از مسابقات شرکت می کنند، گویی از حاصلجمع نیروی خود استفاده کرده و با قوت بیشتری به روی تخته می روند.
حالا فصلی تازه آغاز شده و یورش مجددی خواهند داشت برای کسب موفقیت همزمان. این بار اما رقابتی به مراتب دشوارتر از همیشه، مهم ترین مسابقات در تمام دوران ورزشی شان.
سجاد خودش متواضعانه درباره این رقابت دوستانه به خبرنگاران گفته است: «طلای لندن برای بهداد است و من برای نقره مبارزه خواهم کرد.»
این وزنه بردار نیرومند در یک دهه اخیر پس از حسین رضازاده و سعید علی حسینی، سومین نماینده اردبیل در دسته فوق سنگین تیم ملی ایران است.
او با بیان اینکه برای او مهار ۲۰۵ کیلو در یکضرب و ۲۴۵ کیلو در دوضرب در المپیک ایده آل خواهد بود، گفت: در المپیک پکن ویکتور شرباتیس لتونیایی با مجموع ۴۴۸ کیلو صاحب مدال برنز شد، اما من امیدوارم بتوانم با این رکوردها حتی به مدال نقره برسم.
انوشیروانی ۲۸ ساله اگرچه معتقد است که غیر از بهداد سلیمی، وزنه بردار دیگری در جهان نیست که بتواند به ۴۵۵ کیلوگرم برسد، اما وزنه برداران کره جنوبی، روسیه، آلمان و اوکراین را خطرناک و مدعی توصیف کرده.
سجاد انوشیروانی همواره کسب مدال المپیک در لندن را برای خود تصویرسازی می کند. او معتقد است که در مسابقات جهانی ۲۰۱۱ پاریس نیز کمک و نیروی فراوانی از فضاسازی ذهنی گرفته است.
مسابقات جهانی ۲۰۱۰ آنتالیا
در ترکیه، بهداد سلیمی برای اولین بار روی سکوی قهرمانی جهان ایستاد. او در یکضرب نقره گرفت، در دو ضرب نیز نایب قهرمان شد اما در مجموع با ۴۵۳ کیلوگرم روی سکوی برتر ایستاد.
ماتیاس اشتاینر قهرمان المپیک پکن از آلمان در دوضرب قهرمان شد اما در مجموع به عنوان نایب قهرمانی رضایت داد.
سجاد انوشیروانی اگرچه مدال نگرفت اما خوش درخشید. در حالیکه ویکتور شرباتیس قهرمان سابق جهان از لتونی، سه بار پیاپی در مهار وزنه‌های دوضرب ناکام ماند و حذف شد.
یوگنی چیگیشف از روسیه هم که در یکضرب طلا گرفته بود، در دوضرب از مهار وزنه‌ها بازماند تا از جدول خارج شود.
آن یونگ کئون از کره جنوبی نیز که سال گذشته در خانه، ناباورانه به مقام قهرمانی جهان رسیده بود این بار در رده نازل نهمی قرار گرفت.
سجاد انوشیروانی در حرکت یکضرب با ۱۹۱ کیلو که در سومین حضورش روی تخته به ثمر نشاند، در رده هفتم قرار گرفت.
او در حرکت دوضرب نیز مثل حرکت یکضرب، اولین وزنه را انداخت اما دو حرکت بعدی‌اش را به ثمر نشاند و موفق به ثبت رکورد ۲۳۵ کیلوگرمی شد تا در مجموع با ۴۲۶ کیلوگرم در رده پنجم قرار بگیرد.
بازی های آسیایی گوانگجو

پرده دوم از رقابت مثلث غول های فوق سنگین آسیا، در بازی های آسیایی گوانگجو بالا رفت. مصاف سنگینی بین بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی از ایران با سانگ گئون از کره جنوبی.
در رقابت‌های گروه A این دسته فقط پنج وزنه‌بردار حضور داشتند که دو نفرشان ایرانی بودند.
بهداد در یکضرب با ۲۰۵ کیلوگرم در جایگاه نخست ایستاد. در دوضرب هم ۲۳۵ کیلو را مهار کرد تا در مجموع با ۴۴۰ کیلوگرم به مدال طلای رقابت های سنگین وزن برسد.
سانگ گوئن با ۱۹۰ کیلوگرم در یکضرب و ۲۳۸ کیلو در دوضرب، به مجموع ۴۲۸ کیلوگرم رسید تا نقره بگیرد.
سجاد انوشیروانی هم با ۱۹۵ کیلو در یکضرب و ۲۳۲ کیلو در دوضرب، با مجموع ۴۲۷ کیلو به مدال برنز رسید.
آن یونگ کئون قهرمان سال ۲۰۰۹ جهان پس از انوشیروانی در رده چهارم ایستاد. او یازده کیلوگرم از انوشیروانی عقب افتاد.
مسابقات جهانی ۲۰۱۱ پاریس
وزنه برداران فوق سنگین ایران در شب پایانی مسابقات قهرمانی ۲۰۱۱ جهان به میزبانی پاریس، مدال‌های طلا و نقره را نصیب خود کردند. تیم ملی ایران نیز با ۵ طلا، ۲ نقره و ۴ برنز پس از چین و روسیه در رده سوم جهان ایستاد تا هر شش سهمیه المپیک لندن را کسب کند.
در حرکت یکضرب، سلیمی طلا گرفت و ایگور شیمیچکو از اوکراین دوم شد. انوشیروانی نیز پس از این که وزنه‌های ۱۹۳ و سپس ۱۹۸ کیلویی را مهار کرد، به مدال برنز رسید.
در حرکت دو ضرب که باز هم سلیمی طلا گرفت، شیمیچکو چندان موفق نبود. روبن الکسانیان از ارمنستان هم بر اثر اشتباه تاکتیکی در انتخاب وزنه، سه بار در برابر ۲۴۰ کیلوگرم ناکام ماند.
سجاد انوشیروانی اما حرکت به سمت مدال را به آهستگی آغاز کرد. ابتدا ۲۲۸ کیلو را بالای سر برد. برای بار دوم وزنه ۲۳۳ کیلویی را درخواست کرد که در مهار آن هم موفق بود.
انوشیروانی برای بار سوم درخواست وزنه ۲۴۱ کیلویی را کرد و وزنه را با تسلط بالای سر نگه داشت تا پس از برنز یکضرب، به مدال نقره دوضرب و مجموع هم برسد.
برنز قهرمانی آسیا – ۲۰۱۲

در کره جنوبی و در شب آخر مسابقات قهرمانی آسیا، هر دو باید به موفقیت می رسیدند تا ایران به مقام قهرمانی برسد.
بهداد سلیمی در حرکت یکضرب، ۲۰۶ کیلو را به آسانی بالای سر برد تا طلای یکضرب را به دست آورد. در حرکت دوضرب هم وزنه‌ ۲۴۵ را بالای سر برد تا نشان طلا و مجموع نیز به ایران برسد.
اما با توجه به جدول امتیازی رقابت‌ها، عملکرد انوشیروانی نیز اهمیت زیادی در تعیین تیم قهرمان داشت. او پس از مهار وزنه‌های ۱۸۸ و ۱۹۳ کیلوگرمی در یکضرب، نتوانست وزنه ۱۹۶ کیلوگرمی را بالای سر ببرد.
به این ترتیب با هفت کیلوگرم اختلاف نسبت به سانگ گوئن از کره جنوبی مدال نقره را از دست داد و سوم شد.
در دوضرب، انوشیروانی برای وزنه سوم درخواست ۲۳۲ کیلو را داد. اما سانگ گوئن که ۲۲۰ کیلو را بالای سر برده بود، وزنه‌ سنگین ۲۴۱ کیلوگرم را پیشنهاد داد تا بتواند عنوان دومی‌اش را تثبیت کند.
انوشیروانی هم وزنه درخواستی‌اش را بالاتر برد تا شانس مدال نقره را از دست ندهد و هم اینکه فرصت استراحت بیشتری داشته باشد.
در ادامه، نبرد تاکتیکی مربیان دو تیم ادامه پیدا کرد تا چندبار دیگر نیز وزنه‌های پیشنهادی تغییر کند.
سانگ گوئن ۲۳۷ کیلوگرم را پیشنهاد داد و آن را بالای سر برد. انوشیروانی هم هزار گرم بالاتر درخواست داد و کارش را با ۲۳۸ کیلو به پایان برد.
حرکت سوم سانگ گوئن تکلیف قهرمان تیمی رقابت‌ها را مشخص کرد. او ۲۵۰ کیلوگرم را پیشنهاد داد اما هرچه زور زد نتوانست بالای سر ببرد.
به این ترتیب نشان نقره دوضرب به انوشیروانی رسید و ایران عنوان قهرمانی در رده بندی تیمی را به دست آورد. بهداد سلیمی هم که قهرمانی‌اش قطعی شده بود، نتوانست ۲۶۰ کیلو را بالای سر ببرد و با ۲۴۵ کیلو به کار خود پایان داد.
رده بندی دسته فوق سنگین رقابت های قهرمانی آسیا به شرح زیر بود.
۱- بهداد سلیمی - ایران (۲۰۶+ ۲۴۵) در مجموع ۴۵۱
۲- سانگ گوئن – کره جنوبی (۲۰۰+ ۲۳۷) در مجموع ۴۳۷
۳- سجاد انوشیروانی - ایران (۱۹۳+ ۲۳۸) در مجموع ۴۳۱
حالا سجاد انوشیروانی برای تکمیل کلکسیون و نقره و برنزهای آسیایی و جهانی اش، در انتظار شروع رقابت های فوق سنگین المپیک لندن است.
در دهه ۸۰ میلادی این وزنه برداران اتحاد جماهیر شوروی بودند که در دسته فوق سنگین، رقابت داخلی شان به مراتب حساس تر از مسابقات بین المللی آن ها بود. غول هایی مثل الکساندر کورلوویچ، لئونید تاراننکو و سلطان رحمانوف که تداوم نام آن ها به قدرتنمایی آندره چمرکین در دهه ۹۰ انجامید.
حالا این ایران است که چنین موقعیتی دارد. حتی با وجود خداحافظی حسین رضازاده و محرومیت سعید علی حسینی و رشید شریفی، باز هم در مسابقات جهانی پاریس، دو پله از سکوی سه گانه جهانی نصیب ایران می شود.
این در حالی است که برای بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی، پشتوانه های جوان و آینده داری چهره شده اند. بهادر مولایی و همایون تیموری اعضای تیم ملی جوانان ایران در مسابقات جهانی که دوست دارند در المپیک های بعدی، جای بهداد و سجاد را پر کنند.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
امیدهای ایران در لندن؛ سعید محمدپور (وزنه برداری)


جوان ترین وزنه بردار اعزامی ایران به لندن، اهل اردبیل است و فقط 19 سال دارد.
وزنه بردار دسته 94 کیلوگرم ایران مانند سایر اعضای این تیم شش نفره، از جمله امیدهای کسب مدال در کاروان اعزامی ورزش ایران به لندن است.
او در آخرین رکوردگیری که در اردوی بجنورد انجام شد، در یکضرب توانست 175 کیلو را بالای سر ببرد. در دوضرب 215 کیلو را مهار کرد تا در مجموع به حدنصاب 390 كیلوگرم برسد.

برخلاف وزنه بردارانی مثل کیانوش رستمی که رکوردهای خود را در بجنورد به صورت غیررسمی ترقی دادند، محمدپور از تمام توان خود بهره نگرفت و ترجیح داد وزنه هایی به مراتب کمتر از حدنصاب های شخصی اش را برگزیند. او رکوردهای حقیقی اش را در مصاف با بزرگان وزن ششم وزنه برداری جهان ارائه خواهد کرد.
ایلیا ایلین از قزاقستان سرآمد تمام شرکت کنندگان این وزن است. دارنده رکوردهای دوضرب و مجموع المپیک و از مطرح ترین وزنه برداران اوزان هشت گانه که به لندن خواهند آمد.
آلکسی ایوانف از روسیه، آرتم ایوانف اوکراینی، کیم مین جائه از کره جنوبی، آناتولی سیریچیو قهرمان سال 2012 اروپا از رومانی و آئوریماس دیزبالیس (لیتوانی) از جمله رقبای محمدپور در سالن وزنه برداری اکسل لندن هستند.
جوان ترین وزنه بردار اعزامی ایران به لندن، اهل اردبیل است و فقط 19 سال دارد. او در کل کاروان ایران نیز جزو کم سن سال ترین هاست و البته نسبت به سایر جوانان کاروان، بخت بیشتری هم برای کسب مدال دارد.
نخستین عنوان مهم او در شانزده سالگی اش رقم خورد که در تایلند توانست یک نقره و دو برنز از مسابقات نوجوانان جهان را صید کند.
سعید همیشه خندان، حالا جانشین اصغر ابراهیمی کاپیتان تیم ملی وزنه برداری ایران شده. ضمناً او در همان دسته ای رقابت می کند که کوروش باقری سرمربی تیم ملی ایران، رکورد حرکت یکضرب المپیک را در اختیار دارد.
قهرمان 2011 جوانان جهان
سعید محمدپور پارسال در شهر پنانگ مالزی با مجموع 385 كيلوگرم روی سکوی نخست مسابقات وزنه‌برداری جوانان جهان ایستاد.
با این نتیجه تیم ایران از رده ششم به رده سوم صعود کرد تا با توجه به دو وزن باقی مانده، این تیم بخت شماره یک کسب عنوان قهرمانی نیز محسوب شود. اتفاقی که در شب آخر رخ داد و ایران قهرمان شد.
حدنصاب او حتی 10 کیلوگرم بیشتر از رکوردی بود که به استارت لیست مسابقات ارائه کرده بود.
محمدپور در حرکت یکضرب پس از مهار وزنه‌های 166 و 171 كيلوگرمی در مرتبه سوم 175 كيلو را بالای سر برد و به مدال طلا رسيد. يوگنی كولوميتس با مهار 170 كيلو دوم شد و الكساندر زايچيكوف از قزاقستان به مدال برنز رسيد.
سعيد محمدپور در حرکت دوضرب با وزنه 205 كيلوگرمی که پنج كيلو بيشتر از ساير وزنه‌برداران بود آغاز كرد ،اما نتوانست بالای سر ببرد.
با اين حال برای مرتبه دوم، 206 كيلو را درخواست کرد و موفق شد اين وزنه را بر فراز دست هایش نگه دارد. نماینده ایران برای آخرین، پيشنهاد 210 كيلوگرم را داد كه اين بار هم در مهار آن موفق بود تا طلای دوضرب نيز نصيب ایران شود.
به این ترتیب، رده بندی وزن 94 کیلوگرم در مجموع حرکات به شرح زیر بود.
1- سعید محمدپور(ایران) 385 كيلوگرم
2- یوگنی کولومیتس(روسیه) 375 كيلوگرم
3- الكساندر زايچيكوف(قزاقستان) 371 كيلوگرم
برنز بزرگسالان جهان

پس از درخشش در مسابقات جوانان جهان، او در هفتاد و نهمین دوره از رقابت‌های جهانی به میزبانی پاریس هم به دو مدال برنز دست یافت.
محمدپور در پاریس 2011، در حرکت یکضرب با این که هرسه وزنه درخواستی مربیان را بالای سر برد اما در نهایت از رسیدن به مدال باز ماند. حرکت سوم او ۱۸۱ کیلوگرم بود.
در حرکت یکضرب الکساندر ایوانف از روسیه با ۱۸۶ کیلو و به دلیل سبکی وزن به مدال طلا رسید. آرتم ایوانف از اوکراین دوم شد و وزنه‌بردار کره‌ای فقط با یک کیلو برتری نسبت به محمدپور، به مدال برنز رسید.
با آغاز رقابت‌های دوضرب، محمدپور ابتدا ۲۱۶ کیلوگرم را مهار کرد اما در انتخاب دوم خود که ۲۲۱ کیلو بود ناکام ماند.
جوان اول وزنه برداری ایران در حرکت سوم با بالای سر بردن ۲۲۱ کیلو، دو مدال برنز در دو ضرب و مجموع را نصیب خود کرد.
در این دسته ایلیا ایلین از قزاقستان در دوضرب و مجموع به مدل طلا رسید. این وزنه بردار با سابقه قزاق، هنگامی که به روی تخته می آید بدون حس گرفتن ها و تمرکزهای رایج، به سرعت پشت وزنه قرار گرفته و به محض لمس کردن میله هالتر، وزنه را بالای سر می برد.
روسلان نورالدینف نقره دو ضرب را کسب کرد و نقره مجموع نیز به آرتم ایوانوف از اوکراین رسید که همگی رقبای سعید در لندن هستند.
محمدپور پس از کسب مدال برنز جهان به خبرنگاران گفت: «بسیار خوشحالم که به قولم برای گرفتن مدال عمل کردم. رقابت ها نفس گیر و غیر قابل پیش بینی بود. یک اشتباه کوچک نیز می توانست هر قهرمانی را از رسیدن به آرزوهایش محروم کند.»
مدال آوران دسته 94 کیلوگرم مسابقات جهانی پاریس به شرح زیر بودند. سه وزنه برداری که در لندن هم برای کسب مدال به روی تخته خواهند آمد.
1- ايليا ايلين (قزاقستان) 181 + 226، مجموع 407 کيلو
2- آرتم ايوانف (اوکراين) 186 + 221، مجموع 407 کيلو
3- سعيد محمدپور (ايران) 181 + 221، مجموع 402 کيلو
تکرار طلای جوانان جهان
سال 2012 و در گواتمالا، سعیدمحمدپور با کسب دو مدال طلا و یک نقره دسته 94 کیلوگرم، برای دومین سال متوالی قهرمان جوانان جهان شد.
او در حالی برای اولین حرکت خود روی تخته رفت که تمام وزنه برداران این دسته هر سه حرکت خود را انجام داده بودند و ایگور کلیمونف از روسیه با 170 کیلو، بهترین نتیجه را به جا گذاشته بود.
وزنه بردار اردبیلی در نخستین حرکت با بالای سر بردن 171 کیلو، مدال طلای یکضرب را از آن خود کرد. سپس با آسودگی خاطر پشت وزنه 178 کیلویی قرار گرفت و فاصله خود با وزنه بردار روس را به هشت کیلوگرم افزایش داد. انتخاب سوم او وزنه 182 کیلوگرمی بود که موفق به مهار آن نشد.
این ماجرا در حرکت دوضرب هم تکرار شد. محمدپور در شرایطی روی تخته رفت که همه حریفانش غیر از کلیمونف به حرکات خود پایان داده بودند.
انتخاب نخست محمدپور 215 کیلو بود که آن را بالای سر برد، اما پس از او وزنه بردار روس هم در آخرین حرکتش 215 کیلو را مهار کرد تا به واسطه وزن کمتر بالاتر از نماینده ايران قرار بگیرد.
محمدپور در ادامه پشت وزنه 217 کیلو قرار گرفت ولی در مهار آن ناموفق عمل کرد. او که خیالش از بابت کسب مدال طلای مجموع این دسته راحت بود، ریسک کرد و مدال طلای دوضرب را به خطر انداخت تا در آخرین حرکت به رکورد یازده ساله کوروش باقری حمله کند.
او به همین خاطر وزنه 223 کیلو را برگزید تا یک کیلو بیشتر از حدنصاب ملی باقری را بالای سر ببرد. اما نتوانست از پس فولاد سرد بربیاید.
سعید اما با این وجود، با حدنصاب 393 کیلوگرم برای دومین سال متوالی عنوان قهرمانی دسته 94 کیلوگرم جوانان جهان را به دست آورد. ایگور کلیمونف از روسیه با 385 کیلوگرم روی سکوی نایب قهرمانی ایستاد.
او در آستانه آغاز مسابقات وزنه برداری المپیک به خبرنگاران گفته است: «من هيچ وقت قول ايستادن روی سكو و كسب مدال در المپيک را ندادم. المپيک آنقدر ميدان بزرگی است كه به هيچ وجه نمی‌شود قبل از ورود و رقابت در آن چيزی را پيش‌بينی كرد. فقط می توانم قول بدهم که تمام تلاشم را انجام خواهم داد دهم تا با ثبت ركوردهای ايده‌آل، بهترين نتيجه را رقم بزنم.»
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
امیدهای ایران در لندن؛ سهراب مرادی (وزنه برداری)



سهراب مرادی در مسابقات قهرمانی آسیا رکورد ملی شاهین نصیری نیا را پس از سیزده سال شکست.
وزنه بردار چابک و قدرتمند اصفهانی، مدتی را از تیم ملی دور ماند و فرصت حضور در مسابقات جهانی پاریس را از دست داد. اما حدنصاب عالی اش در جام باشگاه های آسیا، حتی از رکوردهای قهرمان سال ۲۰۱۱ جهان نیز بالاتر بود!
سهراب مرادی در جام باشگاه‌های آسیا موفق شد سه مدال طلای دسته ۸۵ کیلوگرم این رقابت‌ها را کسب کند و در مجموع، سه کیلوگرم بیشتر از حدنصاب کیانوش رستمی در مسابقات جهانی ۲۰۱۱ پاریس را به جا بگذارد.

وزنه بردار ۲۳ ساله باشگاه ملی حفاری سپس با اعلام این که مشکلی با کادرفنی تیم ملی ندارد و در صورت دعوت شدن در خدمت تیم ملی خواهد بود، مدنظر کوروش باقری قرار گرفت تا مجدداً به اردو فراخوانده شود.
سهراب مرادی و کیانوش رستمی از پرامیدترین ورزشکاران کاروان اعزامی ایران به المپیک لندن، برای تصاحب مدال های طلا و نقره وزن ۸۵ کیلوگرم هستند.
این دو وزنه بردار، در رقابت‌های قهرمانی ۲۰۱۲ آسیا نیز با یکدیگر رقابت کردند تا مدال‌های طلا و نقره را بین خود تقسیم کنند.
سهراب مرادی با دو مدال طلای دوضرب و مجموع و مدال نقره یکضرب به رتبه نخست آسیا رسید. کیانوش رستمی نیز مدال طلای یکضرب و مدال های نقره دوضرب و مجموع را نصیب خود کرد.
سهراب، سال ۲۰۰۹ نیز روی سکوی نخست آسیا ایستاد. اما رکورد او در قزاقستان ۲۰۰۹ در قیاس با ۲۰۱۲ کره جنوبی، بیست و یک کیلوگرم کمتر بود.
رقابت نفسگیر سهراب و کیانوش
در مسابقات قهرمانی ۲۰۱۲ آسیا، فاصله سهراب و کیانوش با حریفان به قدری چشمگیر بود که ناگزیر، منتظر ماندند تا هر ۱۰ حریفشان به کار خود خاتمه دهند.
وقتی همه وزنه بردارها هر سه حرکت خود را انجام دادند، نوبت رسید به دو ملی پوش نخبه ایرانی که وزنه ۱۶۸ کیلویی را برای حرکت نخست یکضرب انتخاب کرده و همچون پر کاهی بالای سر بردند.
سپس توسط کوروش باقری برای هر دو، وزنه ۱۷۲ کیلوگرم انتخاب شد. ابتدا کیانوش رستمی به روی تخته آمد تا این وزنه را بالای سر ببرد. بعد از او سهراب مرادی هم این کار بزرگ را تکرار کرد.
باقری سرمربی تیم ملی ایران برای هر ‌دو نفر، وزنه ۱۷۵ کیلوگرم را انتخاب کرد. ابتدا کیانوش رستمی به روی تخته آمد، اما وزنه را انداخت. سهراب مرادی نیز موفق به مهار این وزنه نشد.
رقابت به پایان رسید. وزنه ها مساوی بودند و جالب آن که وزن بدن هر دو نیز کاملاً مساوی بود!
به این ترتیب مطابق مقررات، چون کیانوش زودتر از سهراب موفق به مهار ۱۷۲ کیلو شده بود، به‌عنوان نفر اول و سهراب به‌عنوان نفر دوم رقابت های یکضرب معرفی شد.
شاهکار سهراب در دوضرب

در دوضرب نیز وزنه برداران ایرانی منتظر ماندند تا کار سایر وزنه برداران به اتمام برسد و پس از آن به روی تخته بیایند.
باز هم همانند یکضرب، این کیانوش بود که پیش از سهراب برای مهار وزنه ۲۰۱ کیلویی به روی تخته آمد و باز هم به‌راحتی و بدون مشکل، وزنه را بالای سر برد.
سهراب اما وزنه‌ای سنگین‌تر از کیانوش یعنی ۲۱۰ کیلو را درخواست کرد و با انگیزه ای بالا به روی تخته آمد. دستش را به پودر مخصوص آغشت تا نلغزد، کمربندش را محکم کرد و پشت میله هالتر ایستاد.
او با کمی تامل وزنه را به روی سینه کشید و ۲۱۰ کیلوگرم را در عین ناباوری کارشناسان خارجی حاضر در سالن، بالای سرش نگه داشت.
کیانوش همئبه روی تخته آمد و در اوج این رقابت داغ، وزنه ۲۱۱ کیلوگرم را بدون مشکل به روی سر کشید.
نوبت به حرکت دوم سهراب رسید تا برای مهار ۲۱۶ کیلوگرم به روی تخته بیاید. او در غلبه بر این وزنه ناکام بود. فرصت به رستمی رسید تا در حرکت سوم به وزنه ۲۱۶ کیلوگرم حمله کند اما او نیز موفق نبود.
حالا فقط یک حرکت به پایان رقابت ۸۵ کیلوگرمی‌ها باقی مانده بود؛ نبرد سهراب مرادی با فولاد سرد ۲۱۶ کیلوگرمی.
سهراب با انگیزه ای بالا پشت وزنه ایستاد، به روی سینه کشید و با یک جهش و قیچی بی نقص، وزنه را بالای سر برد و نگه داشت تا سه چراغ سفید از داوران بگیرد.
پاداش قدرتنمایی سهراب مرادی، شکسته شدن رکورد ملی شاهین نصیری نیا پس از سیزده سال بود. او با مهار این وزنه به مجموع ۳۸۸ کیلوگرم رسید و قهرمان آسیا شد.
حدنصاب سهراب، شش کیلوگرم بیشتر از رکوردی بود که کیانوش رستمی را به قهرمانی سال ۲۰۱۱ جهان رساند.
ستاره مسابقات قاره ای
فدراسیون وزنه برداری ایران اعلام کرد که در پایان چهل و سومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا در کره جنوبی، سهراب مرادی به عنوان بهترین وزنه بردار مسابقات معرفی شده.
مرادی به دلیل نزدیک تر بودن رکوردهایش به رکوردهای جهانی این رشته، از سوی کمیته برگزاری مسابقات به عنوان بهترین وزنه بردار معرفی شد.
تیم ملی ایران هم با کسب هشت مدال طلا و ۵۰۱ امتیاز، پس از ۹ سال روی سکوی برتر آسیا ایستاد.
مرادی درباره رقابت خود با رستمی می گوید: «اینکه من و کیانوش با رکوردهایی بالاتر از مسابقات جهانی روی سکوی اول و دوم آسیا ایستادیم نشان از قدرت وزنه برداری ایران در دسته ۸۵ کیلوگرم دارد.»
او در مصاحبه های مختلف خود تاکید کرده که روند روبه رشد خود را تا المپیک ادامه خواهد داد.
سهراب مرادی در تحلیل چگونگی رقابت مدعیان این دسته در لندن، به خبرنگاران گفته است: «برای رسیدن به مدال طلای المپیک باید حداقل پنج کیلو در یکضرب و یک یا دو کیلو در دوضرب به رکوردهایم اضافه کنم. من هر روز با انگیزه طلای المپیک، شکستن رکورد المپیک و البته شکستن رکورد دنیا تمرین می کنم.»
او با احترام به کیانوش رستمی و نیرومند دانستن رقیب ایرانی اش می گوید: «من با وجود آنکه از ناحیه پشت پا به شدت احساس درد می کردم روی تخته رفتم و توانستم با شکستن رکورد نصیری نیا قهرمان آسیا شوم. اما در تمرینات به مراتب بهتر از روز مسابقه وزنه زده بودم.»
او همچنین با تکذیب برخی شایعات درباره وجود تبعیض در اردوی تیم ملی گفته است: با وجود آن که رستمی قهرمان جهان بود و من بعد از مسابقات جهانی پاریس به اردو دعوت شدم، اما شرایط اردو برای من و کیانوش کاملاً یکسان بود که از این بابت باید از کوروش باقری سرمربی تیم ملی صمیمانه تشکر کنم.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
امیدهای ایران در لندن؛ سوسن حاجی پور (تکواندو)




او تنها دختر ایرانی است که با کسب مدال طلا از مسابقات گزینشی، توانسته سهمیه حضور در رقابتهای تکواندوی المپیک لندن را کسب کند.
در المپیک ۲۰۰۸ پکن، هر چهار نماینده مرد و زن کره جنوبی روی سکوی قهرمانی ایستادند تا این تیم عملکردی خارق العاده به جا بگذارد.

تکواندوی ایران هم در پکن با مدال طلای هادی ساعی، موفق‌ترین تیم در کاروان اعزامی ورزش ایران بود.
دبیر فدراسیون تکواندوی ایران که خود سالها هدایت تیم های ملی ایران را برعهده داشته؛ درباره تنها نماینده دختران ایران در تکواندوی المپیک ۲۰۱۲ می گوید: "کادر فنی تیم ملی بانوان برای گزینش ملی پوش اعزامی به لندن، با دقت نظر بسیار بالا، حاجی پور را انتخاب کرد. معتقدم او قابلیت کسب مدال را دارد، هر چند که بسیار سخت است، اما دور از دسترس نیست."
در مرحله‌ آخر مسابقات گزینشی المپیک برای آسیایی‌ها که در تایلند به انجام رسید، سوسن حاجی‌پور با کسب مدال طلای وزن سوم، جواز حضور در المپیک لندن را کسب کرد.
گرچه سهمیه های تکواندو، به وزن تعلق می گیرد و فدراسیون های ملی می توانند نفرات دیگری را جایگزین ورزشکارانی کنند که موفق به کسب سهمیه شده اند.
به همین خاطر، فدراسیون تکواندوی ایران نیز با آزمون های آمادگی جسمانی و اردوهای تدارکاتی متعدد داخلی و خارجی، سرانجام از بین فاطمه روحانی و سوسن حاجی پور، رای به انتخاب حاجی پور داد.
فاطمه روحانی که در جزیره کیش، مدال طلای نوجوانان آسیا را نصیب خود کرده بود، در مسابقات گزینشی المپیک و در وزن ۶۷+ کیلوگرم به مبارزه پرداخت اما از کسب سهمیه بازماند. او در ویتنام موفق شد روی سکوی سوم سال ۲۰۱۲ آسیا بایستد.
نحوه کسب سهمیه
در مسابقات جهانی ۲۰۱۱ کره جنوبی، حاجی پور ابتدا "وو انگو" از هنگ کنگ را ۱۱-۲ شکست داد. سپس ادینا کوتسیس از مجارستان را هم ۴-۳ از پیش رو برداشت.
در سومین مبارزه، گونای آقاکیشیه­وا از جمهوری آذربایجان را ۷-۵ مغلوب کرد و پا به مرحله یک چهارم نهایی گذاشت. جایی که در مبارزه ای فوق العاده نزدیک و نفسگیر، ۷-۶ مغلوب هو یوژهو (قهرمان این وزن) از چین شد.
سوسن حاجی‌پور تکواندوکای ۶۷ کیلوگرم ایران سپس در مسابقات گزینشی به میزبانی تایلند حضور یافت.
نخستین بازی خود مقابل "کارما دما" از بوتان را با برتری کامل به پایان برد.
در راند اول ۱۱-۰ به برتری رسید. در راند دوم نیز پس از این که به امتیاز ۱۲ رسید، داوران مطابق مقررات، پایان مسابقه را اعلام و رای به برتری کامل نماینده ایران دادند.
حاجی‌پور سپس مقابل "گل نفیس" از قزاقستان نیز به برتری رسید تا مجوز حضور در المپیک لندن را بگیرد. او همچنین با این پیروزی راهی فینال شد.
در فینال این وزن، بانوی ایرانی مقابل چو هووانگ لین از ویتنام قرار گرفت. نماینده ویتنام در همان راند اول به خاطر آسیب دیدگی از ادامه مسابقه انصراف داد تا سوسن حاجی به مدال طلا دست پیدا کند.
محمد پولادگر رییس فدراسیون تکواندوی ایران پس از موفقیت حاجی پور گفت: او یک کار بسیار استثنایی را انجام داد و همه حریفانش را با اختلاف امتیاز بالا شکست داد. حریف قزاقستانی اش دارای مدال برنز المپیک بود و این موضوع نشان می‌دهد که طی ماه های اخیر توانسته سطح فنی خود را بالا ببرد.

رییس فدراسیون تکواندو یادآور شد: "تمام کارشناسان حاضر در این رقابت‌ها معتقد بودند که سطح فنی حاجی‌پور بسیار بالاست و از عملکرد این تکواندوکار تعجب کرده و از او تعریف می‌کردند."
مهیای درخشش در لندن
حاجی پور که به همراه فاطمه روحانی اردوی یک هفته ای را در کره جنوبی پشت سر گذاشته بود، حالا با قطعی شدن حضورش در المپیک، تمرینات فشرده را در اردو تیم ملی ادامه می دهد.
زهرا سروی نایب رییس بانوان فدراسیون تکواندو با نام بردن از فاطمه روحانی، راحله آسمانی و نفیسه مخلصی به عنوان رقبای تمرینی حاجی پور می گوید:
"نظر شخصی من این بود که رقبای تمرینی حاجی پور در زمان باقی مانده تا المپیک به صورت متغیر باشند."
حضور در المپیک، مستلزم سپری کردن آزمون های تدارکاتی متفاوت و متنوع است. حاجی پور نیز برای افزودن بر بار تجارب خود، در تورنمنت هلند حضور یافت و در وزن پنجم با قبول شکست، حذف شد.
سپس فدراسیون تکواندو اعلام کرد؛ احتمال دارد فرد المپیکی در مبارزه ای انتخابی مشخص شود و سوسن حاجی پور به اتفاق راحله آسمانی و فاطمه روحانی گزینه‌های اصلی هستند.
فدراسیون سپس فاطمه روحانی و سوسن حاجی پور را به ستاد برگزاری بازیهای المپیک معرفی کرد و قرار شد پس از اعزام این دو به اردوی تدارکاتی کره جنوبی، گزینه نهایی را معرفی کند.
پس از آن اردو و تشکیل جلسه کمیته فنی، سوسن حاجی پور انتخاب شد، زهرا سروری در توضیح علل انتخاب نهایی گفت: "مجموع موضوعاتی چون آمادگی جسمانی، عملکرد در اردوهای برون مرزی،‌ چگونگی حضور در مسابقات و شرایط روحی و روانی، در این انتخاب دخیل بود."
ملی‌پوش المپیکی ایران درباره چگونگی حضورش در لندن می گوید: در المپیک طوری ظاهر خواهم شد که پس از آن پشیمان نشوم. پس از کسب سهمیه، تمرین‌ها را به صورت منظم آغاز کردم و ‌اکنون این روند به صورت سخت‌گیرانه‌تری تا المپیک ادامه خواهد داشت. طوری که بعضی اوقات غیر از تمرین‌های روزانه، شب­ها هم تمرین می‌کنم!
سوسن حاجی پور درباره اینکه چرا در تورنمنت هلند خوب ظاهر نشد، می گوید: مسابقه‌های هلند سطح کیفی بسیار بالایی داشت و ما نیز به آمادگی کامل نرسیده بودیم.
حاجی پور در مسابقات قهرمانی ۲۰۱۲ آسیا به میزبانی ویتنام نیز در دور اول رقابتهای ۶۲ کیلوگرم، با نتیجه ۹-۳ مقابل حریف خود از تایوان شکست خورد و از مسابقات کنار رفت. همین حریف تایوانی در پایان به مدال نقره رسید.
حاجی‌پور حالا با اشاره به اینکه کسب مدال در المپیک دور از ذهن نیست، معتقد است: هیچ چیز دور از دسترس نیست، زمانی هم که در تایلند با مدال طلا توانستم سهمیه المپیک کسب کنم، کسی فکرش را نمی‌کرد که چنین نتیجه‌ای به دست بیاید. طوری در المپیک بازی می‌کنم که پشیمان نشوم.
مدعیان مدال در المپیک
کیم می کیونگ از کره جنوبی از بخت های اصلی قهرمانی المپیک در وزن ۶۷ کیلوگرم دختران محسوب می شود.
الین یوهانسون از سوئد و فریدا عزیزووا از جمهوری آذربایجان نیز در همان مرحله نخست رقابتهای گزینشی به میزبانی باکو، موفق به کسب سهمیه شدند.
کارین سرگری (Karine Sergerie) از کانادا هم سابقه نایب قهرمانی المپیک پکن را دارد و مدال طلای مسابقات جهانی ۲۰۰۷ را.
پگی مک­فرسون از آمریکا و نور تاتار از ترکیه نیز چشم دوخته اند به یکی از مدال های این وزن در المپیک لندن. هلنا فروم از آلمان، قهرمانی اروپا و دو برنز جهان را در کارنامه دارد.
فرانکا آنیچ از اسلوونی نیز از جمله شرکت کنندگان اروپایی این وزن در المپیک لندن خواهد بود.
کارمن مارتون (استرالیا)، آندریا برنارد (گرانادا)، چو هووانگ (ویتنام)، گل نفیس از قزاقستان، به اتفاق سیهام ساوالهی از مصر و روث قاباقی از ساحل عاج که نمایندگان آفریقا هستند نیز در لندن به روی شیاپ چانگ خواهند رفت.
سارا استیونسون نماینده پر امید کشور میزبان است و یکی از جدی ترین مدعیان. او در المپیک پکن روی سکوی سوم وزن ۶۷+ کیلوگرم ایستاد. دو طلا و یک نقره جهان و چهار مدال طلای اروپایی نیز در کارنامه وزین او دیده می شود.
در این بین، سوسن حاجی پور با برخی از این رزمی­‌کارها مبارزه کرده و به پیروزی رسیده، به برخی از آنها نیز باخته. او مترصد قرعه ای مناسب در جدول است تا یکی از شگفتی های رقابتهای المپیک لندن را به جا بگذارد.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

پر رنگ ترين حضور بانوان ايران در تاريخ المپيك

ايران براي اولين باردر تاريخ المپيك خود، با هشت نماينده زن در اين بازي‌ها حضور پيدا مي كند.

المپيك 1964 توكيو اولين المپيكي بود كه زنان ايراني در آن حاضر بودند . در اين رقابت ها رشته دوميداني نازلي بيات ماكو در پرش ارتفاع ، ژوليت گفركف در پرتاب ديسك و سيمين صفامهردر دو 100 متر و پرش طول نماينده داشت و در رشته ژيمناستيك هم جميله سروري حضور داشت.

هر چند اولين حضور بانوان ايران در المپيك با چهار نماينده قدرتمند بود اما ايران در اين بخش تا المپيك 1976 مونترال نماينده‌اي نداشت و در اين دوره ژيلا الماسي، گيتي محبان و مهوش صفايي شمشيربازان راه يافته به اين رقابتها بودند. اين درحالي است كه در بخش تيمي شمشيربازي هم گيتي محبان، ژيلا الماسي، مهوش صفايي و مريم آچاك با حريفان خود مبارزه كردند.

ليدا فريمان در سال 1996 آتلانتا اولين تيرانداز المپيكي ايران بود كه در رشته تفنگ 10 متر بادي حضور داشت و توانست رنكينگ 47 را به دست بياورد.

حضور ورزشكاران بانوي ايران در المپيك 2000 سيدني هم تكرار شد. منيژه كاظمي در المپيك سيدني توانست در رشته تپانچه 10 متر بادي تير بيندازد و با حضور اين ورزشكار طلسم مقطعي بودن راهيابي بانوان به المپيك هم شكست به طوري كه در المپيك 2004 آتن نسيم حسن پور در 10متر تپانچه بادي شركت كرد.

سال 2008، المپيك پكن با حضور نجمه آبتين در تيروكمان، هماحسيني در قايقراني كه پرچمدار كاروان ايران دراين رقابت ها بود و سارا خوش جمال فكري در وزن منفي 49 تكواندو براي ورزش بانوان ايران كليك خورد. اما در تمام ادوار از اين رقابت ها، شاهد حضور بيش از چهار بانوي ايراني در المپيك نبوده‌ايم اتفاقي كه اين بار در المپيك 2012 لندن به وقوع پيوست.

يكي از نكات قابل توجه در اين دوره از رقابتها اين است كه بانوان ورزشكار ايران بدون وايلد كارت و با كسب سهميه مستقيم به المپيك لندن رسيده‌اند و اين بار زهرا دهقان در تيروكمان، ليلا رجبي در دوميداني ، آرزو حكيمي و سولماز عباسي در قايقراني، مه لقا جام بزرگ و الهه احمدي در تيراندازي ، ندا شهسواري در پينگ پنگ و سوسن حاجي‌پور در تكواندو نمايندگان ورزش بانوان در رقابت هاي 2012 هستند.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

رونمايي از طرح رسمي بليت‌هاي المپيك

كميته برگزاري المپيك 2012 لندن، طرح رسمي بليت اين بازي‌ها را رونمايي كرد.

ايسنا: در فاصله حدود دو ماه مانده به مراسم افتتاحيه المپيك 2012 لندن، كميته محلي برگزاري المپيك و پارالمپيك از طرح رسمي بليت‌هاي اين بازي‌ها رونمايي كرد.

بليت هر يك از رشته‌هاي ورزشي داراي طرحي از آن رشته بوده و رنگ آن نشان‌دهنده ورزشگاه محل برگزاري رقابت‌ها است تا تماشاگران بتوانند به سرعت مقصد خود را پيدا كنند. در هر يك بليت‌ها، يك هلوگرام، باركد و نام صاحب بليت درج شده و بليت‌ها داراي موارد امنيتي مختلفي هستند تا احتمال جعل آن‌ها كاهش يابد.

پل دايتون مدير اجرايي كميته برگزاري المپيك 2012 لندن به وب‌سايت رسمي اين بازي‌ها گفت: حالا كه مشعل المپيك سفر خود را به سمت ورزشگاه المپيك آغاز كرده و تا آغاز بازي‌هاي پارالمپيك هم كمتر از 100 روز زمان باقي‌ است، هيجان براي شروع بازي‌هاي لندن به حداكثر رسيده است.

وي گفت: مردم بايد بليت‌هاي خود را در مكان امني نگه دارند و آماده رسيدن زمان بازي‌ها شوند. همچنين همه بايد مراقب وب‌سايت‌ها و سازمان‌هايي كه ادعا مي‌كنند بليت المپيك را به فروش مي‌رسانند، باشند.

بليت بازي‌هاي المپيك در چند مرحله مختلف پيش‌فروش شده و قرار است بليت‌هاي باقي‌مانده از روز چهارشنبه مجددا براي فروش در وب‌سايت بازي‌ها عرضه شود. پيش‌فروش تعداد معدودي از بليت‌هاي پاراليمپيك نيز در حال حاضر در جريان است.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
صفحه  صفحه 27 از 93:  « پیشین  1  ...  26  27  28  ...  92  93  پسین » 
ورزش
ورزش

London Olympics 2012 | رویداد مهم المپیک ۲۰۱۲ لندن


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA