انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 30 از 93:  « پیشین  1  ...  29  30  31  ...  92  93  پسین »

London Olympics 2012 | رویداد مهم المپیک ۲۰۱۲ لندن


مرد

 
پخش زنده مراسم افتتاحیه از ۶ شبکه تلویزیونی


شبکه های تلویزیونی الجزیزه اسپرت قطر و ز.د.اف آلمان به عنوان دو شبکه مهم جهان که اقدام به پخش رویدادهای ورزشی جهان می‌کنند، جمعه شب (امشب) از ساعت ۱۱ به وقت تهران کار پخش مراسم را آغاز خواهند کرد.در کنار این شبکه‌های تلویزیون دولتی انگلیس، شبکه دبی اسپرت، کانال پلاس فرانسه، سی.بی آمریکا و کانال یک اسپانیا نیز اقدام به پخش مراسم افتتاحیه این جشنواره مهم ورزشی جهان خواهند کرد.

پیکارهای لندن ۲۰۱۲ از روز جمعه ۶ مرداد شروع خواهد شد و تا تاریخ یکشنبه ۲۲ مرداد ادامه خواهد یافت.
بدرد نخور هم واژه ایست .....
     
  
مرد

 

ﻧﺎﺩﯾﺎ ﺍِﻟِﻨﺎ ﮐﻮﻣﺎﻧِﭽﯽ

ﺯﺍﺩﻩٔ۱۲ ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ۱۹۶۱ﺩﺭ
ﺍﻭﻧﺸﺖ
ﮊﯾﻤﻨﺎﺳﺖﺭﻭﻣﺎﻧﯿﺎﯾﯽﺑﺮﻧﺪﻩٔ ۵ ﻣﺪﺍﻝ ﻃﻼﯼ ﻣﺴﺎﺑﻘﺎﺕﮊﯾﻤﻨﺎﺳﺘﯿﮏ
ﺍﻟﻤﭙﯿﮏﻭ ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﮊﯾﻤﻨﺎﺳﺘﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻧﺴﺖ ﺩﺭ ﻣﺴﺎﺑﻘﺎﺕﺍﻟﻤﭙﯿﮏﺍﻣﺘﯿﺎﺯ
ﮐﺎﻣﻞ ۱۰ ﺭﺍ ﮐﺴﺐ ﻧﻤﺎﯾﺪ.
ﻭﯼ ﺩﺭﺍﻟﻤﭙﯿﮏ ﺳﺎﻝ ۱۹۷۶ﺩﺭﻣﻮﻧﺘﺮﺁﻝ ﮐﺎﻧﺎﺩﺍﺟﻤﻌﺎً ۵ ﻧﺸﺎﻥ ﺷﺎﻣﻞ ۳ ﻣﺪﺍﻝ ﻃﻼ
ﻭﮏﯾﻧﻘﺮﻩ ﻭﮏﯾﺑﺮﻧﺰ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﺮﺩ ﻭ ۴ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺩﺭ ﺍﻟﻤﭙﯿﮏ ۱۹۸۰ ﺩﺭﻣﺴﮑﻮ
ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ۲ ﻣﺪﺍﻝ ﻃﻼ ﺩﺭ ﺣﺮﮐﺎﺕ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻭﭼﻮﺏ ﻣﻮﺍﺯﻧﻪﻭﮏﯾﻣﺪﺍﻝ ﻧﻘﺮﻩ ﺩﺭ
ﻣﺠﻤﻮﻉ ﺍﻧﻔﺮﺍﺩﯼ ﻭ یک ﻧﻘﺮﻩ ﺗﯿﻤﯽ ﺩﺳﺖ ﯾﺎﻓﺖ.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
سایه سیاست بر المپیک




حلقه‌های المپیک گاه و بیگاه زیر چرخ‌های سیاست رفته‌اند
نزدیک دو ماه پیش بود که محمود احمدی‌نژاد، رییس‌جمهوری ایران گفت که "دوست دارم به المپیک لندن بروم، اما با حضور من مشکل دارند."
آقای احمدی‌نژاد در حالی این حرف را زده است که کمتر از دو سال قبل از آن محمد علی‌آبادی، رییس کمیته ملی المپیک ایران و از چهره‌های نزدیک به آقای احمدی‌نژاد، در نامه‌ای به کمیته بین‌المللی المپیک به نشان بازی‌های المپیک ۲۰۱۲ لندن اعتراض کرده و آن را "صهیونیستی" دانسته بود.


مقامات ایرانی تهدید کرده بودند که در صورت عدم تغییر نشان بازی‌ها، المپیک را تحریم خواهند کرد.
دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا هم در واکنشی تند گفته بود که "جای ایران در المپیک لندن خالی نخواهد بود."
بریتانیایی‌ها به سوریه هم روی خوش نشان نداده‌اند؛ آنها گفته‌اند که لندن پذیرای ژنرال موفق جمعه، رییس کمیته ملی المپیک سوریه نخواهد بود. آقای جمعه از چهره‌های نزدیک به بشار اسد است و بریتانیا می‌گوید دولت اسد در حال جنایت علیه مردم سوریه است.
غیرسیاسی، ولی سیاسی
تنش درباره حضور مقامات ایرانی و سوری در المپیک لندن اولین، و احتمالا آخرین، باری نیست که پای سیاست به این میدان ورزشی باز می‌شود.
از سال ۱۹۲۴، که برندگان جنگ جهانی اول آلمان شکست‌خورده را به بازی‌ها دعوت نکردند، تا حتی المپیک زمستانی ۲۰۱۴ در سوچی روسیه که هنوز نیامده، گرجستان تحریمش کرده، این رقابت‌ ورزشی گاه و بیگاه با جدال سیاسی همراه شده‌ است.
در منشور المپیک تاکید شده است که این بازی‌ها باید از هر نوع تبلیغات سیاسی دور بمانند و کمیته بین‌المللی المپیک هم مسئول این است که مانع از سواستفاده‌های سیاسی از المپیک شود.
با این حال هر قدر هم المپیک بخواهد خود را از سیاست کنار بکشد، سیاست ول‌کن المپیک نیست و این بازی‌ها بارها و بارها صحنه تحریم، تظاهرات، اعتراض و حتی حمله مسلحانه بوده است.

با وقوع جنگ‌های جهانی، مدال‌هایی از این دست جای مدال‌های المپیک را گرفتند
گاهی ترکش‌ جنگ‌ به بازی‌ها برخورد کرده و گاهی پای مسائل نژادی به زمین باز شده است.
میدان ورزش-میدان جنگ
جنگ جهانی اول، که از سال ۱۹۱۴ آغاز شده و تا سال ۱۹۱۸ ادامه داشت، فرصتی برای ورزش و بازی باقی نگذاشته بود. به این ترتیب المپیک ۱۹۱۶ که بنا بود در برلین برگزار شود، لغو شد.
این اتفاق دو بار دیگر هم افتاد؛ در سال‌های ۱۹۴۰ و ۱۹۴۴ هم جنگ جهانی دوم، مرگبارترین رویارویی نظامی تاریخ که بیش از ۶۰ میلیون نفر را به کام مرگ کشاند، مجالی برای برگزاری المپیک باقی نگذاشت.
یک بار هم در سال ۱۹۲۰ کمیته بین‌المللی المپیک، محل برگزاری بازی‌ها را از بوداپست مجارستان به آنتورپ در بلژیک منتقل کرد. مجارستان در جنگ جهانی اول جزو دول محور بود و متفقین پس از پایان جنگ آنان را به عنوان آغازکنندگان جنگ تحریم کرده بودند.
جنگ حتی تا درون مسابقات نیز کشیده شده است.
در بازی‌های سال ۱۹۵۶ درگیری میان بازیکنان واترپلوی مجارستان و شوروی چنان بالا گرفت که به واقعه "حمام خون" ملبورن مشهور شد.
در سال ۱۹۵۶ یک تظاهرات دانشجویی در بوداپست به انقلابی سراسری بدل شد که به سقوط دولت طرفدار شوروی در مجارستان انجامید.

مجارها، که انقلابشان توسط قوای شوروی در هم کوبیده شده بود، در استخر واترپلو به جنگ شوروی‌ها رفتند
ظرف دو هفته قوای نظامی شوروی با اشغال بوداپست به سرکوب انقلاب دست زدند. هرچند بعضی از انقلابیون مجار مسلح شده بودند و قصد دفاع داشتند، اما نیروهای شوروی با کشتن بیش از ۲۵۰۰ نفر موفق به سرکوب انقلاب شدند.
یک ماه بعد تیم‌های واترپلوی شوروی و مجارستان در نیمه‌نهایی بازی‌های المپیک ملبورن به هم برخوردند.
بازیکنان دو تیم که از وقایع یک ماه پیش از هم نفرت داشتند، با یکدیگر درگیر شدند. بازی به دلیل آن که آنان در استخر به کتک زدن هم پرداختند ناتمام ماند و مجارستان برنده مسابقه اعلام شد.
جاری شدن خون از چشم اروین زادور باعث شد که روزنامه‌ها اسم حمام خون روی این بازی بگذارند.
البته این خونبارترین واقعه المپیک نبوده است.
در سال ۱۹۷۲ سازمان سپتامبر سیاه، شاخه‌ای از سازمان آزادیبخش فلسطین، با به گروگان گرفتن ۱۱ ورزشکار اسرائیلی خواستار آزادی زندانیان فلسطینی از زندان‌های اسرائیل، و همچنین رهبران فراکسیون ارتش سرخ، گروه چپ‌گرای چریکی آلمان، از زندان‌های آلمان شدند.
اسرائیل بلافاصله گفت حاضر به مذاکره نیست.
گروگانگیری با کشته شدن ۱۱ ورزشکار اسرائیلی، یک افسر پلیس آلمانی و ۵ تن از گروگانگیران پایان گرفت.

هیتلر امیدوار بود برتری نژاد آریایی را در المپیک برلین ثابت کند
اسرائیل بعدها با عملیاتی مخفیانه به عنوان "خشم خدا" اقدام به قتل کسانی کرد که مشکوک به دست داشتن آنان در واقعه گروگانگیری بود.
'هنر با نژادست و با گوهرست'
دعوا و رقابت همیشه هم با خون و خونریزی همراه نیست.
همه کشورها دوست دارند با کسب پیروزی در المپیک برتری خود را به رخ بقیه بکشند. آدولف هیتلر هم استثنا نبود و می‌خواست در المپیک ۱۹۳۶ برلین نشان دهد که آلمان نازی شایسته‌تر از کشورهای دیگر است.
البته او، به همراه دیگر اعضای حزب و حکومت نازی، به برتری ذاتی نژاد آریایی معتقد بود. نازی‌ها خصوصا سیاهان را نژادی پست قلمداد می‌کردند.
اما جس اوونز، دونده سیاهپوست آمریکایی با کسب چهار مدال طلا این معادلات نژادپرستانه را به هم ریخت.
آن طور که از قول اطرافیان هیتلر نقل شده است او شدیدا از این پیروزی اوونز برآشفته بود.
البته خود اوونز بیش از نژادپرستی آلمانی‌ها، از تبعیض نژادی در کشور خود، آمریکا، آشفته بود. او به طعنه گفت که هیتلر برای من دست تکان داد، اما روزولت حتی یک تلگراف هم برایم نفرستاد.
اگرچه جس اوونز در پیروزی خود آنقدرها رنگ پوستش را برجسته نکرد، اخلاف او ۳۲ سال بعد سکوی پیروزی المپیک را به تریبونی برای اعتراض علیه تبعیض نژادی بدل کردند.

سلام قدرت سیاه هم زمان با جنبش حقوق مدنی در آمریکا بود
تامی اسمیت و جان کارلوس، برندگان طلا و برنز دوی ۲۰۰ متر در المپیک ۱۹۶۸ مکزیکوسیتی، وقتی روی سکو رفتند مشت‌های خود را برای اعتراض علیه تبعیض‌نژادی در ایالات متحده برافراشتند.
این حرکت به "سلام قدرت سیاه" مشهور بود.
با حمله شوروی به چکسلواکی، شورش‌های دانشجویی در اروپا، جنبش ضدجنگ ویتنام و همچنین جنبش حقوق مدنی سیاهان آمریکا ۱۹۶۸ سال ناآرامی بود. و این ناآرامی با مشت‌های گره کرده اسمیت و کارلوس بر سکوی افتخار المپیک هم رفت.
المپیک‌های موازی
گاه تنش‌های سیاسی آن قدر بالا بوده‌اند که بعضی از شرکت در مسابقات المپیک خودداری کرده‌اند.
در سال ۱۹۳۶ که المپیک در آلمان نازی برگزار می‌شد، "جبهه مردمی" حاکم بر اسپانیا که ائتلافی از گروه‌های چپ‌گرا و آنارشیست بود، ضمن تحریم بازی‌ها سعی کرد رقابت‌هایی با عنوان "المپیاد مردم" را سازمان دهد.
هزاران ورزشکار از ۲۲ کشور مختلف قصد شرکت در این بازی‌ها را داشتند. البته آنان نه از سوی مراجع رسمی ورزشی، بلکه از طرف اتحادیه‌های کارگری و احزاب دست چپی به بازی‌ها اعزام شده بودند.
البته وقوع جنگ داخلی اسپانیا مانع از برگزاری بازی‌ها شد.

کسانی که در گروگانگیری ورزشکاران اسرائیلی نقش داشتند بعدها توسط ماموران اسرائیلی کشته شدند
با این حال چند نفر از ورزشکاران که موفق شده بودند خود را به بارسلونا برسانند، آنجا ماندند و به جای ورزش جنگیدند.
در سال ۱۹۶۲ نیز اندونزیایی‌ها در مخالفت با کمیته بین‌المللی المپیک، که بر جدایی المپیک از سیاست اصرار داشت، مسابقاتی را با عنوان "بازی‌های قدرت‌های نوظهور" برگزار کردند. در دور اول این مسابقات حدود ۵۰کشور شرکت کردند که از جمله می‌توان به مصر، فلسطین، برزیل، بولیوی، یوگوسلاوی و ژاپن اشاره کرد.
شوروی نیز برای نشان دادن همبستگی در این بازی‌ها شرکت کرده بود. البته برای این که جایگاهش در کمیته بین‌المللی المپیک تضعیف نشود، ورزشکاران تراز اولش را به این بازی‌ها نفرستاده بود.
در سال ۱۹۸۰ نیز ۲۹ کشوری که بازی‌های المپیک مسکو را به درخواست آمریکا تحریم کرده بودند با شرکت در بازی‌هایی در دانشگاه پنسیلوانیا، در ایالت فیلادلفیای آمریکا، مسابقات "ناقوس رهایی" را ترتیب دادند.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
سردرگمی علاقمندان به تیراندازی با کمان




تیر اندازان با کمان برای مرحله رده‌بندی در جایگاه تیراندازی قرار می‌گیرند
علاقمندان رشته تیراندازی با کمان، که برای تماشای اولین روز برگزاری مسابقات این رشته به ورزشگاه کریکت لردز در لندن رفته بودند، نتوانستند از نزدیک رقابت‌های رده‌بندی این رشته تماشا کنند.
به گزارش سونالی شاه، خبرنگار بی‌بی‌سی در محل برگزاری مسابقات تیر اندازی با کمان، به علاقمندان این رشته که برای تماشای روز اول مسابقات رفته بودند اجازه ورود به ورزشگاه داده نشد.

وب‌سایت رسمی المپیک ۲۰۱۲ لندن روز اول مسابقات تیراندازی را "بدون‌بلیت" اعلام کرده بود. این در حالیست که همیشه این مسابقات بدون تماشاچی و "پشت درهای بسته" برگزار می‌شود.
درج واژه "بدون بلیت" در مقابل مسابقات تیراندازی با کمان دوستداران این رشته ورزشی را دچار سوء تفاهم و سردرگمی کرد.
این علاقمندان با تصور اینکه تماشای رقابت‌های امروز رایگان خواهد بود به محل برگزاری آن رفته بودند. در حالی که منظور وب‌سایت رسمی المپیک این بوده که برای مسابقات امروز بلیت فروخته نخواهد شد و تنها کسانی که اجازه ویژه دارند می توانند وارد ورزشگاه شوند.
یک گردشگر آمریکایی که برای تماشای مسابقات امروز به ورزشگاه لردز رفته بود، به تلویزیون بی‌بی‌سی گفت که مودبانه به آنها اعلام شده که اجازه ورود به ورزشگاه را نخواهند داشت.
مرحله اصلی مسابقات تیراندازی باکمان فردا، شنبه ۷ مرداد (۲۸ ژوئیه)، برگزار خواهد شد.
از ایران هم دو ورزشکار در این رقابت‌ها حضور دارند.
میلاد وزیری، که در رتبه شانزدهم رده‌بندی جهانی است، و زهرا دهقان نفر هشتادم رده‌بندی زنان جهان، دو نماینده ایران در رقابت‌های تیراندازی با کمان المپیک لندن هستند.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
لندن آماده مراسم افتتاحیه




استادیوم محل برگزاری مراسم افتتاحیه المپیک لندن
تنها چند ساعت تا مراسم افتتاحیه مسابقات المپیک لندن باقی مانده است و آخرین تمرین‌های آماده‌سازی برای این مراسم نیز برگزار شده است.
از چگونگی برگزاری مراسم افتتاحیه هنوز چیزی فاش نشده است، اما بی‌بی‌سی موارد زیر را در مورد این مراسم می‌داند:

۱) مقامات برگزار کننده المپیک حتی در عصر توئیتر توانسته اند تا روز برگزاری مراسم، شکل دقیق و کیفیت اجرای آن را مخفی نگاه دارند.
۲) قرار است از هشتاد هزار نفری که در استادیوم حاضر خواهند بود، دعوت شود که در بخشی از مراسم افتتاحیه، در یک پانتومیم دست‌جمعی شرکت کنند.
۳) در تمرینات مقدماتی، بخش‎‌هایی از مراسم تمرین نشد تا شکل نهایی مراسم از پیش لو نرود.
۴) دنی بویل، که به‌خاطر کارگردانی فیلم میلیونر زاغه‌نشین جایزه اسکار را دریافت کرد، مسوول طراحی و اجرای برنامه افتتاحیه المپیک است. او گفته که اگر مردم مراسم او را با مراسم افتتاحیه "بازی‌های مردمی" در مسابقات المپیک سیدنی در هشت سال پیش مقایسه کنند، بسیار خوشحال و مفتخر خواهد شد.
۵) در این مراسم باید منتظر اشاراتی هم به نظام بهداری عمومی بریتانیا و حتی حضور چند پرستار بود.
۶) ورزشکارانی از ۲۰۴ کشور و سرزمین در مراسم افتتاحیه رژه خواهند رفت. هر تیم در پشت پرچم کشورش حرکت خواهد کرد. رژه یک ساعت و نیم طول خواهد کشید.
۷) هزینه این مراسم افتتاحیه بیست و هفت میلیون پوند (حدود 43 میلیون دلار) خواهد بود. با این حال همه بلیت‌های استادیوم محل برگزاری به فروش نرفته اند. اگر کسی ۱۶۰۰ پوند (حدود 2500 دلار) یا ۲۰۱۲ پوند (حدود 3200 دلار) پول اضافی داشته باشد، هنوز می تواند بلیت مراسم افتتاحیه را تهیه کند.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
نمايش روي كره خاكي جزاير شگفتي به عنوان موضوع مراسم افتتاحيه المپيك لندن معرفي شد اين نام با الهام از نمايشنامه توفان اثر ويليام شكسپير برگزيده شده است.
دني بويل كارگردان پرآوازهي هاليوودي در نظر دارد سرزميني
را به نمايش بگذارد كه آلوده به زبالههاي صنعتي است و به تدريج از تمامي آنها پاك ميشود.اين مراسم در روز 27 ژونيه برگزار ميشود و كارشناسان بر اين باورند كه نزديک به یک ميليارد بيننده تلويزيوني در پاي گيرندههاي خود اين مراسم را تماشا خواهند كرد.
بازي هاي المپيك 2012 لندن در روز 27 جولای 2012 ،6 مرداد ماه با نواخته شدن بزرگترين ناقوس اروپا در ساعت 12:20 به وقت لندن با حضور 80 هزار تماشاچي با پيش نمايي در استاديوم المپيك در شرق لندن آغاز مي شود و مراسم رسمي المپيك با اجراي 20 هزار نفر از ساعت 21:00 همان روز آغاز مي شود.
مراسم به وقت ایران : جمعه 6 مرداد ماه ساعت 10:20 صبح
دیلی میل امروز نوشت :در مراسم گشایش بازی های المپیک 2012 علاوه بر هشتاد هزار شرکت کننده، شانزده هزار ورزشکار، هفتاد گوسفند، دوازده اسب، ده مرغ، سه گاو، دو بز و شماری سگ و غاز نیز حضور دارند تا تصویری از مناطق روستایی انگلیس را شکل دهند.
برآورد می شود یک میلیارد نفر در سراسر جهان، این مراسم را تماشا کنند. اگرچه مقامات برگزار کننده تلاش می کنند جزئیات مراسم گشایش را فاش نکنند، تصاویر هوایی از ورزشگاه المپیک نشان می دهد نقشه ای از لندن، به همراه مزرعه ای کوچک در گوشه ای از ورزشگاه، آماده شده است.
مراسم افتتاحیه از اکثر شبکه هایی که مسابقات رو پوشش می دهند پخش می شود فقط به صورت sd بیان میکنم.



شبكه دو سیما از ساعت 13 و 30 دقیقه تا 14 و 15 دقیقه بخشی از این رقابتها را پخش میكند و سپس از ساعت 15 و 15 دقیقه تا 16 این رقابتها از شبكه تهران پخش میشوند.
بر اساس برنامهریزی صورت گرفته شبكه یك سیما نیز از ساعت 16 تا 16 و 45 دقیقه پخش بازیهای المپیك را در جدول برنامههای خود قرار داده است و شبكه سه سیما نیز از ساعت 17 تا 17 و 45 دقیقه مسابقات را پخش میكنند.
شبكه سه همچنین از نیمه شب تا ساعت یك و 10 دقیقه بامداد، پخش مسابقات المپیك 2012 لندن را بر عهده دارد.

ماهواره هاتبردZDF

ARD
Rai Due
TVP 1
France 2
Eurosport Int’l
SF 2
TSR 2
TSI 2

بي بي سي همچنين مراسم افتتاحيه و اختتاميه را به صورت HD-3Dپخش خواهد كرد ماهواره نایلست و عربستAl Jazeera Sport 1

Al Jazeera Sport 2ماهواره ترکست

TRT 3
NTV Spor


ماهوراه یاهست


GEM SPORT HD
lust
     
  
مرد

 
سرانجام روشن‌کننده مشعل المپيک مشخص شد

دارنده مدال طلاي المپيک به عنوان آخرين حمل کننده مشعل المپيک انتخاب شد.

با وجود گمانه زني هاي بسيار درباره روشن کردن مشعل المپيک، مسوولان برگزاري رقابت ها تا آخرين ساعت ها نام روشن کننده را مخفي نگاه داشتند و در نهايت مشخص شد، "سر متيو پينست" پس از حمل مشعل از مقابل پل لندن به سمت ديگ المپيک حرکت کرده و مشعل رقابت ها را در مراسم افتتاحيه روشن خواهد کرد.

"سر متيو پينست" قايقران رويينگ انگليس است که چهار مدال طلاي المپيک را در کارنامه‌اش دارد.

پيش از اين از "ديويد بکام" به عنوان يکي از گزينه هاي روشن کردن مشعل المپيک ياد مي شد هرچند لرد سپاستين کو مسوول ستاد برگزاري رقابت ها عنوان کرده بود که براي بکام نقش ويژه اي در مراسم افتتاحيه در نظر گرفته شده و اين نقش روشن کننده مشعل المپيک نيست.

مراسم افتتاحيه المپيک لندن از ساعت 23 و 45 دقيقه به وقت تهران در دهکده المپيک شهر لندن آغاز مي شود. مراسمي که گفته مي شود 27 ميليون پوند هزينه در پي داشته است.
lust
     
  
مرد

 
مرگ يکي از اعضاي کاروان المپيک ترکيه در لندن

يکي از اعضاي کاروان المپيک ترکيه در لندن پيش از آغاز رسمي رقابت‌ها در گذشت.

به نقل از خبرگزاري فرانسه، اتحاديه بوکس ترکيه روز جمعه اعلام کرد که "غريب ايرکويومجو" داور بوکس اين کشور که قرار بود تعدادي از مسابقات بوکس را داوري کند، پيش از آغاز رسمي رقابت‌ها درگذشت.

وي که 73 ساله بوده، پنجشنبه شب بي‌جان در اتاق هتلش پيدا شد و بر اساس گزارش‌ها به دليل عارضه قلبي درگذشته است.

پليس انگليس اعلام کرده پس از کالبدشکافي نتيجه نهايي درباره مرگ وي را اعلام خواهد کرد
lust
     
  
مرد

 
حال همه ورزشکاران ایران خوب است/ کاظمی پور: مظاهری هم مشکلی ندارد


لطفعلی پورکاظمی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی ایران شرایط همه المپیکی ها ایران مستقر در دهکده را آرام می داند.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرآنلاین از لندن؛او معتقد است همه چیز خوب است و هیچ ورزشکاری مشکل ندارد،حتی پرچمدار.کاظمی پور می گوید:«خوشبختانه از جمع 25 نفری که تا به حال به دهکده آمده اند ،هیچ کش مسکلی ندارد و همه سالم هستند و روحیه بالایی برای رقابت دارند.»او حتی معتقد است مصدومیت مظاهری هم نگرانی ندارد:«با اینکه کمر درد برای مظاهری،پرچمدار کاروان ایران دردسر ساز شده بود اما او در این مدت با فیزیوتراپی بهتر شده و جای نگرانی وجود ندارد. حتی مهدی طلوتی هم دستش با فیزویوتراپی ومصرف دارو مشکلی ندارد.»
خوشحالی رئیس کمیسیون پزشکی کمیته ملی المپیک بیشتر به خاطر نزدیکی بیمارستان دهکده به ساختمان اسکان کاروان ایران است:« جدای از اینکه ما خودمان دستگاه ها و امکانات خوبی را برای درمانگاه کاروان آورده ایم اما بیمارستان و مرکز دوپینگ دهکده نزدیک به ساختمان ما است.این بیمارستان 25 تخت خوابی مجهز به mri،جراحی ،دندانپزشکی،ارتوپدی است و معمولا مصدومان 24 ساعته در آن بستری می شوند. البته سه بیمارستان تخصصی در لندن هم 24ساعته در مدت بازیها ورزشکاران را پذیرش می کند.»
او درباره تست دوپینگ هم می گوید:«50 درصد ورزشکاران المپیکی در این دوره تست دوپینگ می دهند.نفرات اول تا سوم هر رشته وچهارم تا ششم به صورت رندمی . نتایج تستها هم را 72 ساعت بعد آژمایشگاه داخل دهکده اعلام می کند.از مجموع پنج هزار تست،چهار هزار تست ادرار و هزار تست خون گرفته می شود.البته تست خون را اکثرا از مدال آوران می گیرند.»
lust
     
  
مرد

 
تصاویری از روز اول فوتبال زنان در المپیک 2012 لندن

     
  
صفحه  صفحه 30 از 93:  « پیشین  1  ...  29  30  31  ...  92  93  پسین » 
ورزش
ورزش

London Olympics 2012 | رویداد مهم المپیک ۲۰۱۲ لندن


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA