انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 43 از 93:  « پیشین  1  ...  42  43  44  ...  92  93  پسین »

London Olympics 2012 | رویداد مهم المپیک ۲۰۱۲ لندن


مرد

 
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
Beach Volleyball

London 2012



نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

بايك قضاوت عجولانه داور
در راند دوم با 3 اخطار در عرض 56ثانيه علي مظاهري را بازنده اعلام كرد.
واقعأ به اين ناداوري در المپيك لندن متأسفم

اما چيزي از أرزش اين ورزشكار باغيرت ايران كم نمي كنــد.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
امیدهای ایران در لندن؛ سعید عبدولی (کشتی فرنگی)




سود بردن از سیستم تنفسی خارق العاده، استقامت ایده آل و جسارت و جنگندگی منحصر به فرد، از جمله شاخصه های کشتی سعید عبدولی محسوب می شود.
نمایش خیره کننده سعید عبدولی در پنج سال اخیر، نامش را در صدر جدول مدعیان مدال طلای ۶۶ کیلوگرم کشتی فرنگی در المپیک لندن ثبت کرده است.
به سینه زدن مدال طلای جهانی و قاره ای در رده های سنی جوانان و بزرگسالان، فتح جام جهانی با تیم ملی ایران در سه دوره پیاپی و مدال طلای بازی های آسیایی گوانگجو، انتظارات را از او چنان بالا برده که نامش در جمع پر امیدترین اعضای کل کاروان ورزش ایران هم ثبت شده.

سود بردن از سیستم تنفسی خارق العاده، استقامت ایده آل و جسارت و جنگندگی منحصر به فرد، از جمله شاخصه های کشتی سعید عبدولی (Abdevali) اعجوبه کشتی فرنگی جهان محسوب می شود.
او حالا در تکاپوی درخشش در المپیک است و این که بتواند دسترنج سالها مرارت در سالن های ورزشی داغ و بی امکانات اندیمشک را در ورزشگاه اکسل لندن، به حاصل برساند.
اما به رغم وجود نشانه های متعددی که برای کامیابی عبدولی در لندن وجود دارد، نمی توان هیچ فرنگی کاری را از حالا برنده مدال دانست و موفقیتش را تضمین شده دانست.
در این وزن از خوش اقبالی سعید، نه روسیه سهمیه گرفته است و نه جمهوری آذربایجان. اما این به معنای خالی شدن انبان این وزن از نام مدعیان نیست.
آنها که به دقت پیگیر نتایج کشتی فرنگی هستند، به خوبی می دانند که تاماش لورینتس از مجارستان، گربه سیاه فرنگی کاران ایرانی است.
او سابقه غلبه بر محمدرضا قضایی، افشین بیابانگرد (دو بار)، علی محمدی و سعید عبدولی را دارد و به تنهایی، چندین مدال مهم را از چنگ ایرانی ها خارج کرده است.
کیم هیون وو از کره جنوبی هم که در استانبول ۲۰۱۱ رقابتی سرتاسر هیجان را با عبدولی برگزار کرد، می خواهد همان نقشی را در المپیک لندن ایفا کند که هشت سال پیش هموطنش جونگ جی هیون در ۶۰ کیلوگرم المپیک آتن به نمایش گذاشت و از سد ستاره هایی چون آرمن نازاریان ارمنی و روبرتور مونزون کوبایی گذشت.
آغاز طوفانی از رده جوانان
عبدولی، سال ۲۰۰۸ در مسابقات جوانان آسیا به میزبانی قطر موفق شد الدار کایراتوف از قزاقستان را شکست دهد و روی سکوی قهرمانی بایستد. او این مدال را فقط ۲۵ روز بعد در مسابقات جهانی جوانان در استانبول نیز تکرار کرد.
رقبای سرسخت او از کره جنوبی، آذربایجان، سوئد و کرواسی، یکی پس از دیگری صحه گذار نمایش برتر رقیب ایرانی شان شدند. فرنگی کار اهل اندیمشک، در فینال نیز از سد الکساندر ماکسیموویچ صربستانی گذشت.
سال ۲۰۰۹ در ۲۰ سالگی به مسابقات بزرگسالان آسیا در تایلند اعزام شد و برنز گرفت. دو ماه بعد همین مدال را در جوانان آسیا به میزبانی فیلیپین نیز تکرار کرد که البته نتیجه خوبی محسوب نمی شد.
بین مسابقات جوانان آسیا با جوانان جهان، این بار هم کمتر از یک ماه فاصله بود اما سعید عبدولی چنان نمایشی ارائه کرد که منتقدان او ناکامی اش در جوانان آسیا را به فراموشی سپردند.
او در فینال توانست میگران آراتونیان از روسیه را تسلیم کند و برای دومین سال پیاپی، روی سکوی نخست جوانان جهان بایستد.
جام جهانی بزرگسالان در سال ۲۰۱۰ به میزبانی ارمنستان نیز عرصه ترکتازی تیم ملی ایران و درخشش سعید عبدولی بود.
در مسابقات جهانی ۲۰۱۰ مسکو، سعید عبدولی در دور اول هوگو پاسو داسیلوا از پورتوریکو را ۱۳-۰ شکست داد اما در گام بعدی مقهور تاماش لورینتس از مجارستان شد و از دور رقابتها کنار رفت.
فرنگی کار جسور ایرانی که روی تشک به معنای کامل کلمه مبارزه می کند، در بازیهای آسیایی گوانگجو موفق شد حرف اول و آخر رقابتها را بزند و روی سکوی قهرمانی بایستد. او دهمین طلا را به کاروان ورزش ایران هدیه کرد.
در فینال، با بایاخمتوف از قزاقستان روبه‌رو شده بود. در تایم اول بعد از یک دقیقه و ۳۰ ثانیه‏ و مطابق مقررات، حریف در خاک نشست اما عبدولی نتواست فنی اجرا کند و یک امتیاز جریمه شد تا این تایم را ببازد.
در تایم دوم هم هیچ کشتی‌گیری در سرپا امتیاز نگرفت. این بار نوبت عبدولی بود که درخاک بنشیند. بایاخمتوف تلاش می‌کرد تا بارانداز بزند اما عبدولی او را روی پل نگه داشت و دو امتیاز گرفت.
در تایم سوم، عبدولی که گویی تازه به روی تشک آمده بسیار پر نفس ظاهر شد و پای حریف را از خط قرمز تشک بیرون برد تا یک امتیاز بگیرد. چند ثانیه بعد هم او را خاک کرد و صاحب امتیاز دوم شد.
در هفت ثانیه پایانی بایاخمتوف در خاک نشست، عبدولی بارانداز زد و دو امتیاز دیگر گرفت تا با نمایشی کاملاً برتر در وقت سوم، مدال طلایش را قطعی کند.
او همچنین در جام جهانی ۲۰۱۱ بلاروس نیز همراه با تیم ملی ایران از عنوان قهرمانی اش دفاع کرد. همچنین در جام جایزه بزرگ گرجستان در ۷۴ کیلو به روی تشک رفت و روی سکوی سوم ایستاد.
مسابقات جهانی ۲۰۱۱ استانبول

سعید عبدولی در حالی که دستش به شدت مصدوم بود، قهرمان ۶۶ کیلوگرم کشتی فرنگی جهان شد.
فرنگی‌کار خوزستانی با دست بانداژ شده در دیدار پایانی به روی تشک رفت و قهرمان جهان شد.
ماتیوس وانکه از لهستان، فرانک استابلر از آلمان (برای دومین بار)، دارخان بایاخمتوف از قزاقستان (دومین بار) و کیم هیون وو (کره جنوبی) فرنگی کارانی بودند که عبدولی آنها را شکست داد تا فینالیست شود.
منوچهر تسخادایا از گرجستان هم در آخرین نبرد، نتوانست از سد رقیب مصدوم خود بگذرد و با قبول شکست ۳-۰، مدال طلا را به سعید عبدولی تقدیم کرد.
مدال طلای جام یادگار در وزن ۷۴ کیلوگرم، دیگر نتیجه جالب توجه عبدولی بود که در ابتدای سال ۲۰۱۲ رقم خورد. حتی محمد بنا قصد داشت او را برای کسب سهمیه المپیک در این وزن اعزام کند اما فیلا مخالفت کرد، زیرا او قبلاً در یک وزن پایین تر موفق به کسب سهمیه شده بود.
سعید عبدولی در جام جهانی ۲۰۱۲ سارانسک، در وزن آرمانی اش به روی تشک رفت و سه پیروزی و یک شکست را رقم زد و برای سومین سال پیاپی با تیم ملی ایران فاتح این رقابتها شد.
تنها شکست او مقابل میگران آراتونیان از روسیه بود. کسی که فینال جوانان جهان در سال ۲۰۰۹ را به عبدولی باخته بود. با توجه به ناکامی روس ها در کسب سهمیه المپیک در این وزن، خیال نماینده ایران در خصوص روسیه کاملاً راحت است.
نارضایتی از "وعده های تحقق نیافته"
قهرمان ۶۶ کیلوگرم کشتی فرنگی جهان اگر نه به اندازه امید نوروزی اما همواره از وعده های تحقق نیافته ابراز نارضایتی کرده است.
او در آخرین روزهای سال ۱۳۹۰ گفت: "وعده هایی که محمود احمدی نژاد رییس جمهوری ایران، همچنین استاندار خوزستان و فدراسیون کشتی داده بودند، تاکنون تحقق پیدا نکرده. رییس جمهور حواله خودرو داد اما از آن هم خبری نیست."
او که پس از قهرمانی جوانان جهان نیز از مسئولان محلی فقط یک عدد پتو به عنوان جایزه دریافت کرده بود، درباره وعده های مسئولان استان خوزستان پس از قهرمانی اش در استانبول گفت: "پنج ماه از مسابقات جهانی گذشت و از قطعه زمینی که استاندار خوزستان قرار بود در منطقه کوروش اهواز به من بدهد خبری نشد."
عبدولی پس از قهرمانی در جهان غیر از نارضایتی از تنگنای اقتصادی، با مشکل دیگری به نام خدمت سربازی و دوری از تمرینات نیز مواجه بود.
زیرا در فوتبال وقتی بازیکنان سرشناس به سن سربازی می رسند، در ترکیب یکی از تیم های نظامی مثل فجرسپاسی، ملوان یا تراکتورسازی قرار می گیرند و چون همچنان در کوران مسابقات قرار دارند، از آمادگی شان کاسته نمی شود و با پیگیری فدراسیون فوتبال، در اردوهای ملی نیز حضور می یابند.
اما کشتی فرنگی اصلاً لیگ ندارد و ملی پوشان برای آماده سازی خود، محلی نمی شناسند جز اردوی های شبانه روزی تیم ملی واقع در مجموعه ورزشی آزادی. به همین خاطر بسیاری از کشتی گیران ملی پوش که مشمول می شوند، پس از پایان خدمت سربازی از بازگشت به دوران اوج خود باز می مانند.
عبدولی در این باره گفت: "از ۱۸ بهمن ۱۳۹۰، خدمت سربازی من در پادگان شهید درویشی اهواز آغاز شده و چند روزی به پادگان نرفته‌ام. فدراسیون برای من هیچ کاری انجام نداده و من نمی‌دانم چند بار باید به این مملکت خدمت کنم! هشت سال است در اردوی تیم‌ملی هستم و در این مدت بهترین مدال‌ها را کسب کرده‌ام و هر سال در اردو بوده‌ام. آیا این خدمت حساب نمی‌شود؟"
او در عین حال همواره تاکید می کند که قصد دارد به رغم تمام این مسائل، نخستین مدال تاریخ المپیک را برای استان خوزستان کسب کند.
آخرین خبر از رقبای او، عزادار شدن آتاکان یوکسل نماینده ترکیه است که فرزند پسر تازه متولد شده اش را از دست داد. یوکسل در فینال جام جهانی ۲۰۱۲ بین ایران و ترکیه مغلوب عبدولی شده بود.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
برتری بزرگان تنیس در مسابقات دور سوم المپیک



فدرر در دو ست پی در پی دنیس استومین ازبک را شکست داد.
امروز در ادامه رقابت های تنیس المپیک، و در دور سوم این بازی ها "روجر فدرر" سوئیسی در دو ست پی در پی، رقیب سخت کوش خود، "دنیس استومین" ازبک را پشت سر گذاشت.
فدرر ست اول را در حالی ۷ بر ۵ به سود خود به پایان برد که استومین تا آخرین لحظات این ست پا به پای فدرر پیش رفت و در حالی که نتیجه ست اول ۵ بر ۵ مساوی بود، شانس این را داشت که سرویس گیم فدرر را از او ببرد اما فدرر هر دو امتیاز عقب افتاده را جبران کرد و در نهایت ست اول را به سود خود تمام کرد. استومین در ست دوم ضعیفتر از ست اول ظاهر شد و فدرر این ست را ۶ بر ۳ برد و به دور بعد راه یافت.

"نواک جوکوویچ" هم در برابر "لیتون هیوئت" استرالیایی روز سختی داشت. او ست اول را ۶ بر ۴ به رقیب کارکشته خود واگذار کرد و فقط در انتهای ست دوم بود که توانست برتری خود را به حریف ۳۱ ساله اش دیکته کند. جوکوویچ این ست را با نتیجه ۷ بر ۵ برد و در ست سوم با نتیجه ۶ بر ۱ پیروز شد تا اوهم به مرحله بعدی برود.
در دیگر بازی امروز "جو ویلفرد سونگا" تنیسور فرانسوی و نفر پنجم جهان بدون آنکه نیازی به تکرار ماراتون شب گذشته داشته باشد در دو ست پی در پی و با نتیجه ۷ بر ۶ و ۶ بر ۴ از سد "فلچیانو لوپز" اسپانیایی گذشت.
جو ویلفرد سونگا شب گذشته در بازی های تنیس رکورد شکنی کرد. او رکورد طولانی ترین ست با ۴۸ گیم و طولانی ترین بازی تاریخ المپیک با ۳ ساعت و ۵۶ دقیقه را از آن خودش کرد. رقیب او در آن بازی "میلوش رائونیک" تنیسور ۲۱ ساله کانادایی بود. سونگا در دور بعدی به مصاف نواک جوکوویچ می رود.
امروز در بازی های انفرادی زنان هم "سورنا ویلیامز" موفق شد که در یک بازی برتر رقیب روس خود "ورا زوناروا" را با نتایج ۶ بر ۱ و ۶ بر ۰ شکست دهد و به همراه "کیم کلایستر" و "ماریا کیرلینکو" که امروز در برابر رقیبانشان پیروز شدند به دور بعد راه یابد.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
امیدهای ایران در لندن؛ حمید سوریان (کشتی فرنگی)




برخی نزدیکان سوریان می گویند؛ اگر او در المپیک روی سکوی قهرمانی بایستد از دنیای قهرمانی خداحافظی خواهد کرد.
سال ۲۰۰۱ دوبنده تیم ملی نوجوانان در وزن ۴۶ کیلوگرم را پوشید و در مسابقات نوجوانان آسیا به روی تشک رفت. او حالا یازدهمین سال عضویتش در تیم های ملی را سپری می کند.
در این بین، سال ۲۰۰۸ تلخ ترین و پارسال سخت ترین سال زندگی ورزشی حمید سوریان بود. سال ۲۰۱۱ سخت ترین بود زیرا دارنده پنج مدال طلای جهانی پس از شش سال حضور متوالی در رقابت های جهانی و المپیک، نتوانست یا نخواست در مسابقات جهانی استانبول به میدان برود.

از طرفی هم قرعه شدن جانشین او یعنی محسن حاجی پور با نماینده اسراییل، باعث شد تا وضعیت سهمیه المپیک در وزن اول به مخاطره بیافتد.
اگر اعجوبه اش می دانند، نه صرفاً به خاطر پنج طلای جهانی بلکه بیشتر به دلیل ریزه‌کاری های مبتکرانه اش است. اینکه ساختار فن "کنده فرنگی" را تغییر داده و وقتی حریفان را لیفت می‌کند، نمی‌توانند متوجه شوند از سمت راست یا چپ، یا حتی از روبرو یا از پشت، تابانده خواهند شد! به همین خاطر از هرگونه بدلکاری یا بکار بستن تمهیدات دفاعی باز می‌مانند.
طلاکوبی سوریان
حمید سوریان در مسابقات گزینشی به میزبانی قزاقستان، به روی تشک رفت و موفق شد سهمیه المپیک را بگیرد. گرچه پس از بازی های آسیایی ۲۰۱۰ گوانگجو، بار دیگر طعم شکست را مقابل گربه سیاهش "کوهی هاسه­گاوا" از ژاپن چشید.
سوریان حالا مهیای حضوری توام با موفقیت در لندن می شود تا اتفاقات تلخ المپیک پکن را نیز جبران کند. او در این راه صعب العبور، رقبای چغری چون روشن بایرامف از آذربایجان، البیک تاژیف از بلاروس و هاسه­گاوا از ژاپن را مقابل خود می بیند.
نمایندگان چین، روسیه، مجارستان، کره جنوبی، اوکراین، قرقیزستان، ترکیه و بلغارستان نیز ضمن کسب سهمیه المپیک، چشم امید به تصاحب یکی از مدال های این وزن دوخته اند.
به طور کلی وزن اول کشتی آزاد و کشتی فرنگی، از معدود اوزانی است که در جمع مدعیانش، پراکندگی جغرافیایی کاملی وجود دارد. هم اروپایی ها داعیه دارند، هم آسیایی ها و هم آمریکایی ها. از اسکاندیناوی تا شرق آسیا، همگی چشم دوخته اند به یکی از چهار مدالی که در این وزن توزیع خواهد شد.
یکی از اصلی ترین حریفان سوریان یعنی رومن آمویان ارمنستانی که شکستی ناباورانه را در استانبول تجربه کرد، از کسب سهمیه باز ماند و مقهور هاکان نیبلوم دانمارکی شد.
حمید سوریان ۲۷ ساله است و متولد ری. آنها شش برادر هستند و حمید تنها قهرمان این خانواده نیست. محسن سوریان قهرمان امیدهای جهان در سال ۱۹۹۵ است. مرتضی و مصطفی هم کشتی گیران قابلی بودند. پدر نیز در دوران جوانی اش کشتی گیر بود.
حاج عبدالله زارع مربی اول حمید از سوی فیلا به عنوان سازنده ترین مربی سال جهان انتخاب شد. خود حمید نیز قهرمان قهرمانان ورزش ایران در سال ۱۳۸۶. یکی از نکاتی که کارنامه سوریان را با دیگر قهرمانان تاریخ کشتی ایران متمایز می کند؛ این است که در او اصطلاح، "بدون خون ریزى" مرد اول دنیاى کشتى شد.
به این معنا که پنج طلا را بی جار و جنجال، بی بحث داوری، بدون حاشیه ای خاص در متن رقابت ها و بی آنکه به نظر برسد کاری سترگ را صورت داده است، به گردن آویخت! اگر عبدالله موحد اولین طلاى خود را در ۲۵ سالگى کسب کرد، سوریان پنجمین طلا را در ۲۵ سالگی به تصاحب کرد.

جالب آنکه هربار طلا گرفت، منتقدانش گفتند این دیگر آخرى است. زیرا اتفاق، حادثه، شانس، بخت و اقبال بوده. اما به تدریج، آتش انتقادات فرو نشست و به خاموشی گرایید.
از بوداپست ۲۰۰۵ تا قبل از مسابقات جهانی مسکو که پنجمین طلا را گرفت، هیچ کدام از طلاهاى حمید، آخرین طلا نبود.
زمانى که محمد بنا این جوان گمنام را به جاى حسن رنگرز عنوان دار برای مسابقات جهانی بوداپست انتخاب کرد، بسیاری این انتخاب را اشتباهی بزرگ مى دانستند. بنا اما خیلی زود و در همان رقابت ها روی تشکهای استادیوم لاژلو پاپ، مزد اعتمادش را گرفت.
سوریان که در نبود جاسم امیرى دوبنده وزن ۵۵ کیلوگرم تیم ملى کشتى فرنگى جوانان ایران را از آن خود کرد، در مسابقات لیتوانى (جوانان جهان - ۲۰۰۵) آن قدر خوب ظاهر شد تا محمد بنا او را جایگزین حسن رنگرز در تیم بزرگسالان کند.
از آن پس هم حمید جوان شایستگى هایش را بیش از پیش به رخ رقبا کشید و پنج طلاى جهان از رقابت هاى بوداپست، گواگجو، باکو، هرنینگ دانمارک و مسکو به دست آورد.
المپیک ۲۰۰۸ پکن
او پیش از رقابت های المپیک پکن درباره طلسمی که آن موقع ۳۶ ساله بود، به روزنامه ایران ورزشی گفت: "در بازیهاى المپیک، حتى دهکده بازیها چنان هیبتى داره که همه تا یکى دو روز گیج هستن. طلسمى که ۳۶ سال طول کشیده خیلى هم بى دلیل نبوده. کار ما خیلى سخته براى جلوگیرى از ۴۰ ساله شدن طلسم. یعنی طلسم که قولنج نیست همین جورى با خیال راحت بشکنه!"
سوریان که امید اول کسب مدال طلا برای کاروان ورزش ایران در المپیک ۲۰۰۸ پکن بود، در آن رقابتها پس از برتری مقابل ونلین ونکوف از بلغارستان و الگین الویس از مجمع الجزایر پالائو، در دور سوم مغلوب نظیر مانکی­یف از روسیه شد.
با صعود رقیب روس به فینال، سوریان در گروه بازنده ها با پیروزی مقابل کریستین فریس از صربستان به دیدار رده بندی رسید اما با ناکامی در برابر پارک یون چول از کره‌جنوبی به مقام پنجم بسنده کرد. همانی که پیش از المپیک، در دو فینال جهانی به حمید باخته بود.
سوریان در جام جهانی ۲۰۱۲ باکو موفق شد انتقام شکست پکن را از مانکی­یف بگیرد و امیدها را بارور کند برای لندن.
سوریان که طلای جوانان آسیا و جهان را در اختیار داشت، در مسابقات جهانی ۲۰۰۵ بوداپست با برتری مقابل پارک یون چول از کره جنوبی و در ۲۰ سالگی به مدال طلای بزرگسالان جهان رسید.
سال بعد در فینال از سد روشن بایراموف از جمهوری آذربایجان گذشت و مدال طلای خود را تکرار کرد. در سال ۲۰۰۷ باز هم مقابل پارک یون چول پیروز شد و روی سکوی نخست جهان ایستاد.
سال ۲۰۰۹ در دانمارک، در نیمه نهایی بر نیبلوم دانمارکی غلبه کرد و در فینال هم از کمند رومن آمویان ارمنی گذشت تا طلای چهارم را به چنگ بیاورد.
طلای پنجم در مسکو ۲۰۱۰ با غلبه بر چوی گیو جین از کره جنوبی ضرب شد. سوریان در روسیه برای پنجمین بار روی سکوی قهرمانی جهان ایستاد. مانکی‌یف از روسیه که در المپیک بر سوریان غلبه کرده بود، این بار مغلوب حریف کره‌ای شد و فرنگی کار کره‌ای هم در فینال به سوریان باخت.
فرنگی کار متولد ری، مدال طلاى روز جهانى کودک به انضمام صندوقی از مدال های طلا، نقره و برنز را در جام هاى مختلف ترکیه، جام پیت لاسینسکى لهستان، جایزه بزرگ باکو، جام نیکولاى پتروف بلغارستان، جام جهانى های جهانی مختلف، جام یادگار امام و دیگر تورنمنت های معتبر بین الملی به گردن آویخته.
او همچنین غیر از طلای جوانان آسیا، دو طلای بزرگسالان آسیا در سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ را هم به فهرست طولانی افتخاراتش افزوده است. در این صندوق وزین فقط جای مدال المپیک خالی مانده.
او برای اخت شدن با فضای لندن، در تورنمنت آزمایشی المپیک نیز به روی تشک رفت و تنش به تشک های سالن اکسل خورد. البته در ۶۰ کیلو روی تشک رفت و پس از استراحت در دور نخست، وینچنزو ماستری از ایتالیا را با نتیجه ۵-۰ شکست داد. سپس به ارسلان آبدولین از روسیه باخت و در دیدار رده بندی نیز مغلوب سئونگ جائه از کره جنوبی شد.
سوریان پارسال گفته بود پس از المپیک اگر که همچنان قصد کشتی گرفتن داشته باشد، به یک وزن بالاتر خواهد رفت تا از فشار سنگین کاهش وزن های طاقت فرسا رهایی یابد.
جالب آنکه گفته می شود امید نوروزی نیز از ۶۰ به ۶۶ و سعید عبد ولی هم از ۶۶ به ۷۴ کیلوگرم خواهند رفت. اما برخی نزدیکان سوریان می گویند؛ اگر او در المپیک روی سکوی قهرمانی بایستد از دنیای قهرمانی خداحافظی خواهد کرد.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
یادی میکنیم از وزنه زدن حسین رضازاده در المپیک

Hossein Rezazadeh Snatch 210kg






Clean and Jerk world record 263kg

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
یادی میکنم از کشتی سنگین وزن در ۹۰کیلو المپیک ۱۹۹۶ رسول خادم




1996 Olympic Games Wrestling FS 90kg FINAL:Chadarzev Makharbek (RUS)-Khadem Azghadi Rasul
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
صفحه  صفحه 43 از 93:  « پیشین  1  ...  42  43  44  ...  92  93  پسین » 
ورزش
ورزش

London Olympics 2012 | رویداد مهم المپیک ۲۰۱۲ لندن


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA