انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 54 از 93:  « پیشین  1  ...  53  54  55  ...  92  93  پسین »

London Olympics 2012 | رویداد مهم المپیک ۲۰۱۲ لندن


مرد

 

پرونده توزیع مدال ها در روز هفتم هم بسته شد و ایالات متحده بالاخره توانست از چین جلو بزنه ! آمریکا این موفقیت رو مدیون شناگرانش میباشد که تا آخر امروز توانستند 28 مدال رنگارنگ در این رشته ورزشی برای کشورشون به ارمغان بیارن. ایران نیز با یک برنز در رده 46ام قرار گرفت.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
اولین مدال ایران در المپیک لندن




کیانوش رستمی نوانست وزنه 214 کیلوگرمی را مهار کند و به مقام سوم رسید.
کاروان ورزش ایران اولین مدال خود را در بازی های المپیک کسب کرد. کیانوش رستمی وزنه بردار دسته ۸۵ کیلو پس از رقیبانی از لهستان و روسیه در جایگاه سوم این وزن ایستاد و صاحب مدال برنز شد.
به این ترتیب ایران با کسب یک مدال برنز در هفتمین روز از بازی های المپیک در مکان چهل و ششم جدول مدال ها قرار گرفته است. علاوه بر ایران، هشت کشور دیگر در این جایگاه قرار دارند.

در دیگر رشته ها، سه ورزشکار دیگر ایرانی در روز جمعه در رقابت های دو و میدانی شرکت کردند و حذف شدند.
در پرش طول محمد ارزنده در گروه خود یازدهم شد.
در پرتاب چکش کاوه موسوی که در گروه دوم رقابت می کرد، دهم شد.
امین نیکفر هم در گروه دوم پرتاب وزنه شانزدهم شد.
اولین مدال ۲۰۱۲


محمد ارزنده در پرش طول به رقابت پرداخت
کیانوش رستمی یکی از امیدهای قهرمانی در دسته ۸۵ کیلوگرم وزنه برداری، در اولین حرکت خود در یک ضرب وزنه ۱۷۱ کیلویی را بالای سر برد ولی در مهار وزنه ۱۷۴ کیلوگرمی ناموفق بود. پس از پایان حرکات یک ضرب، وزنه بردار ایران پس از یونگ لیو (چین - ۱۷۸ کیلوگرم)، آپتی آیوکادوف (روسیه - ۱۷۵)، آدریان زیلنسکی (لهستان - ۱۷۴ کیلوگرم) و ایوان مارکوف (بلغارستان - ۱۷۲ کیلوگرم) در رده پنجم قرار داشت.
او در حرکات دو ضرب برای جبران فاصله خود با رقبایش باید ۷ کیلو رکورد خود را ارتقا می داد. اما پس از آنکه وزنه بردار چینی نتوانست وزنه ۲۰۵ کیلویی را مهار کند، شانس مدال او بیشتر شد. کیانوش رستمی در اولین حرکت دو ضرب خود وزنه ۲۰۹ کیلوگرمی را بالای سر برد و بالاتر از دیگر رقبایش در جدول قرار گرفت.
اما از طرف دیگر آپتی آیوکادوف با بالا بردن وزنه ۲۱۰ کیلویی به رده دوم صعود کرد و آدریان زلینسکی با مهار وزنه ۲۱۱ به صدر جدول. کیانوش رستمی در حالی که دو فرصت عالی برای رسیدن به مدال طلای این وزن را داشت، نتوانست وزنه ۲۱۴ کیلوگرمی را بالای سر ببرد و با ۳۸۰ کیلوگرم در مجموع به مقام سوم این وزن رسید.
پیش از این دیگر نماینده ایران در این وزن یعنی سهراب مرادی هم در مهار وزنه ۱۶۶ کیلوگرمی ناکام مانده بود و از دور رقابت ها کنار رفت.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

درورد به کیانوش رستمی، وزنه‌بردار ایرانی که اولین مدال المپیک لندن رو برای ایران و ایرانیان به ارمغان آورد و با تبریک دوباره به هم‌میهنان عزیز.
کاروان ورزش ایران، امروز اولین مدال خود در بازی های المپیک کسب کرد. کیانوش رستمی وزنه بردار دسته ۸۵ کیلو پس از رقیبانی از لهستان و روسیه در جایگاه سوم این وزن ایستاد و صاحب مدال برنز شد. کیانوش رستمی یکی از امیدهای قهرمانی در دسته ۸۵ کیلوگرم وزنه برداری، در اولین حرکت خود در یک ضرب وزنه ۱۷۱ کیلویی را بالای سر برد ولی در مهار وزنه ۱۷۴ کیلوگرمی ناموفق بود. پس از پایان حرکات یک ضرب، وزنه بردار ایران پس از یونگ لیو (چین - ۱۷۸ کیلوگرم)، آپتی آیوکادوف (روسیه - ۱۷۵)، آدریان زیلنسکی (لهستان - ۱۷۴ کیلوگرم) و ایوان مارکوف (بلغارستان - ۱۷۲ کیلوگرم) در رده پنجم قرار داشت. او در حرکات دو ضرب برای جبران فاصله خود با رقبایش باید ۷ کیلو رکورد خود را ارتقا می داد. اما پس از آنکه وزنه بردار چینی نتوانست وزنه ۲۰۵ کیلویی را مهار کند، شانس مدال او بیشتر شد. کیانوش رستمی در اولین حرکت دو ضرب خود وزنه ۲۰۹ کیلوگرمی را بالای سر برد و بالاتر از دیگر رقبایش در جدول قرار گرفت. اما از طرف دیگر آپتی آیوکادوف با بالا بردن وزنه ۲۱۰ کیلویی به رده دوم صعود کرد و آدریان زلینسکی با مهار وزنه ۲۱۱ به صدر جدول. کیانوش رستمی در حالی که دو فرصت عالی برای رسیدن به مدال طلای این وزن را داشت، نتوانست وزنه ۲۱۴ کیلوگرمی را بالای سر ببرد و با ۳۸۰ کیلوگرم در مجموع به مقام سوم این وزن رسید. پیش از این دیگر نماینده ایران در این وزن یعنی سهراب مرادی هم در مهار وزنه ۱۶۶ کیلوگرمی ناکام مانده بود و از دو رقابت ها کنار رفت.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
امیدهای ایران در المپیک؛ مهدی تقوی (کشتی آزاد)




مهدی تقوی در اردوی تیم ملی با کمک رسول خادم، توانسته نقص فنی در زیرگیری از پای راست را برطرف کند.
سوشیل کومار قهرمان ۶۶ کیلوگرم سال ۲۰۱۰ مسابقات جهانی مسکو، در گفت و گو‌ با India today می‌گوید: "انتخاب بهترین نفر این وزن در جهان کار سختی است، اما مهدی تقوی از ایران و تاتسوهیرو یونیمیتسو از ژاپن، شانس‌های اصلی قهرمانی در المپیک لندن هستند."
مهدی تقوی­ کرمانی ۱۶ ساله بود که در مسابقات نوجوانان آسیا (۲۰۰۳- تایوان) روی سکوی سوم ۵۰ کیلوگرم ایستاد. اما در دوره بعد به میزبانی قرقیزستان و در یک وزن بالاتر، مدال طلا را به گردن آویخت.

سال ۲۰۰۶ در رده جوانان و در ۶۰ کیلوگرم، در امارات مجدداً صاحب نشان زرین شد. همان سال و در روز نخست رقابتهای کشتی آزاد جوانان جهان در گواتمالا، در مصاف با گئورگی ماکیشویلی از گرجستان به پیروزی رسید تا مدال طلای قاره ای را در مسابقات جوانان جهان نیز تکرار کرده باشد.
تقوی در این رقابتها چنان آماده و مسلط بود که حتی در نیمه نهایی مقابل زلیم خان از روسیه با نتیجه قاطع ۷-۰ به برتری رسید.
نخستین محک معتبر برون مرزی او در رده بزرگسالان، جام جهانی ۲۰۰۷ کراسنویارسک بود. در آن مسابقات نمایشی امیدوار کننده مقابل ماولت باتیروف قهرمان المپیک پکن ارائه کرد. مایک زادیک آمریکایی دارنده مدال نقره جهان را هم پشت سر گذاشت.
دو ماه بعد سختی های فراوانی متحمل شد تا در مسابقات قهرمانی ۲۰۰۷ بزرگسالان آسیا به سر وزن قانونی برسد. او در بیشکک به شینیا اوداتا از ژاپن باخت و به مدال برنز رسید.
دشواری ­های کاهش وزن
سه ماه بعد برای مسابقات ۲۰۰۷ جوانان جهان به میزبانی پکن، به رغم اصرار کارشناسان کشتی برای حضور تقوی در یک وزن بالاتر، محمود معزی پور سرمربی تیم ملی جوانان تاکید کرد که نمی شود از مدال طلای او در ۶۰ کیلو به سادگی گذشت.
تقوی نیز ۱۰ کیلوگرم از وزن بدنش را کاست. ابتدا آرتور آراکلیان از ارمنستان را برد و سپس لیوبومیر سیماک از اوکراین را مغلوب کرد.
اما خطر حذف شدن آنهم بدون شکست، او را تهدید می کرد! زیرا باید با برنده رقابت نمایندگان اسراییل و آفریقای جنوبی روبرو می شد. آن مسابقه حساس را رولاند هندریکس از رقیب اسراییلی اش برد.
جعفر اولیا سرپرست تیم ایران درباره آن مسابقه گفته بود: "برای تشویق کشتی گیر آفریقای جنوبی، مبلغی را به دلار به او پاداش دادم."
تقوی که از مهلکه حذف شدن گریخته بود، با پیروزی مقابل هندریکس از آفریقای جنوبی به نیمه نهایی رسید. ملی پوش وزن ۶۰ کیلوگرم ایران برای راهیابی به فینال، جبرئیل حسن اوف از آذربایجان را ۳-۱ مغلوب کرد.
تقوی و حسن اوف؛ بعداً دو مرتبه دیگر نیز با هم رویارو شدند که هر بار نیز تقوی پیروز بود. پس از پایان نخستین جدال تقوی و حسن اوف که در پکن به انجام رسید، برتری او مقابل نماینده بلغارستان در فینال، دومین قهرمانی اش در مسابقات جوانان جهان را رقم زد. این مدال طلا، مربیان تیم ملی بزرگسالان را نیز مصمم کرد که او را در همین وزن نگه دارند.
اما تقوی که در لیگ برتر نیز پنج بار در همین وزن به روی تشک رفته بود، دی ماه ۱۳۸۶ و علیرغم تمایل مربیان تیم ملی، گفت‌: در دو ماه ۳۰ کیلو کم کرده ام و دیگر خسته شده ام. در نهایت به این نتیجه رسیدم که برای همیشه به ۶۶ کیلو بروم.
حضور در المپیک پکن
در رقابت‌های گزینشی المپیک پکن که در سوئیس برگزار شد، مهدی تقوی در وزن جدید و با پیروزی ۵-۳ مقابل سرافیم بارزاکوف از بلغارستان قهرمان شد.
او توانست طلسم دهساله ناکامی‌های کشتی‌گیران ایرانی مقابل بارزاکوف را بشکند. بارزاکوف از سال ۱۹۹۸ تا رقابت های گزینشی در سوئیس، عباس حاج‌کناری، علیرضا دبیر، محمد طلایی، مسعود واحدی، علی اصغر بذری، مهدی سهرابی و سعید داداش پور را مغلوب کرده بود. آلبرت باتیروف از بلاروس نیز که قهرمان اروپا شده بود، در سوئیس مغلوب تقوی شد.
برای المپیک اما نابسامانی در تمرینات تیم ملی، از تقوی جوان و کم تجربه گرفته تا یزدانی و ابراهیمی مدعی و معصومی با تجربه، همه را متضرر کرد و غیر از مراد محمدی که برنز گرفت، بقیه آزادکارها مثل همه فرنگی کارهای اعزامی، یکی پس از دیگری از دور رقابت ها حذف شدند.
تقوی که حریف کانادایی را برده و به رمضان شاهین از ترکیه باخته بود، در اولین مبارزه خود در مرحله شانس مجدد به گاندری گارزون از کوبا هم باخت و از گردونه مسابقات بیرون افتاد.

او با وجود پیروزی ۴-۱ در تایم اول، مسابقه را واگذار کرد. تقوی در تایم سوم در حالی که می خواست حریف را خاک ‌کند، به بیرون از تشک رفت و امتیاز پیروزی را به رقیبش اعطا کرد. ضعف فنی در به ثمر نشاندن زیرگیری از پای مخالف، نکته ای بود که مانع از خاک کردن گارزون می شد.
طلای جهانی در دانمارک
سال ۲۰۰۹ مهدی تقوی کارنامه ای رویایی از خود به جا گذاشت. در جام جهانی تهران همه رقبایش از جمله جبرئیل حسن­اوف از آذربایجان را شکست داد و در رده بندی مجازی صاحب عنوان نخست شد.
در قهرمانی آسیا به میزبانی پاتایا، کشتی‌گیران پاکستان، ترکمنستان و کره شمالی را شکست داد و راهی دیدار فینال شد. تقوی در آغاز دیدار فینال با کول انداز برق آسای تاتسوهیروی ژاپنی غافلگیر شد اما در ادامه توانست برتری خود را به او دیکته کند.
او سپس به جام زیلکوفسکی در لهستان اعزام شد و همه حریفانش را از پیش رو برداشت. تقوی در فینال به دلیل حاضر نشدن رمضان شاهین قهرمان المپیک پکن از ترکیه، صاحب مدال طلا شد.
اوج درخشش تقوی در مسابقات جهانی ۲۰۰۹ هرنینگ دانمارک بود. در وزن ۶۶ کیلوگرم مهدی تقوی ابتدا شالوا آباجیف از گرجستان را مغلوب کرد. در مسابقه دوم موفق شد آندری استانیچ نایب قهرمان المپیک از اوکراین را ۲-۰ شکست دهد.
تقوی سپس به مصاف لئونید اسپریدونف قهرمان سال ۲۰۰۶ آسیا از قزاقستان رفت. تایم اول را با کلینچ به سود خود پایان داد و در تایم دوم در حالی که کلینچ به سود اسپریدونف افتاده بود، ملی پوش ایران پایش را از دست حریف خارج کرد تا این تایم را هم ۱-۰ برنده شود و به نیمه نهایی صعود کند.
محمد ایلکام از ترکیه را در نیمه نهایی شکست داد و در فینال هم از سد رسول ژوکائف از روسیه گذشت تا روی سکوی نخست جهان بایستد.
سال بعد در مسابقات جهانی ۲۰۱۰ مسکو مدافع عنوان قهرمانی بود. در کشتی با اختیار نوروزاوف از ازبکستان ۵-۱ پیروز شد. سپس مثل پارسال با استانیچ اوکراینی روبرو شد.
در وقت اول و درست در ثانیه آخر توانست او را خاک کند. در تایم دوم، تقوی بار دیگر حریف اوکراینی را در خاک نشاند و در ادامه با اجرای زیبای پیچ کمر، کار را تمام کرد.
در کشتی بعدی اما تقوی چپ گارد، برای دومین بار و باز هم به خاطر ضعف تکنیکی در زیرگیری از پای راست، مغلوب گاندری گارزون کوبایی شد تا پرونده اش در این رقابتها بسته شود.
در فینال ۶۶ کیلوگرم بازی های آسیایی گوانگجو هم باز معضل قدیمی زیرگیری از پای راست، مانع از قهرمانی او شد و نتوانست از سد تاتسوهیرو از ژاپن عبور کند.
تقوی در حالی به این میدان آمد که بند کفش‌هایش را چسب نزده بود و این مسئله، تاخیری در شروع مسابقه ایجاد کرد تا تمرکز تقوی را نیز به هم بریزد.
۲۰ ثانیه به پایان تایم اول، کشتی‌گیر ژاپنی با زیرگیری امتیاز گرفت و ۱-۰ برنده شد. در شروع وقت دوم تقوی بود که یونمیتسو را در خاک نشاند اما در ادامه خودش هم خاک شد. سپس روی زیرگیری تقوی، باز هم یونیمیتسو به پشتش رفت و یک امتیاز دیگر گرفت تا پیروزی را نصیب خود کند؛ انتقام شکست پاتایا را هم بگیرد.
طلای دوم در استانبول
در مسابقات جهانی ۲۰۱۱ استانبول، ابتدا دژان میتروف از مقدونیه را شکست داد. در کشتی دوم اینوکنتی‌یف از قرقیزستان را پشت سر گذاشت. داوران به دلیل ضربات خطای کشتی‌گیر قرقیز، یک امتیاز به ملی پوش ایران دادند تا وقت اول با همین امتیاز به سود تقوی به پایان برسد.
در تایم دوم و در ثانیه های پایانی اینوکنتی‌یف توانست تقوی را به پل بزند. در وقت سوم، تقوی موفق شد حریفش را در خاک بنشاند و برنده مسابقه شود. تقوی در دور بعد برنده رمضان شاهین را مغلوب کرد، یعنی علی شعبانووا از بلاروس.
نماینده ایران در ادامه موفق شد آدام باتیروف از روسیه را در سه تایم شکست دهد و ضمن راه یابی به نیمه نهایی، سهمیه المپیک را هم بگیرد.
در شروع این مسابقه هر دو کشتی‌گیر محتاط بودند تا کلینچ تعیین کننده باشد. گوی به سود باتیروف بیرون آمد و با خاک کردن تقوی، وقت اول را یک بر صفر برد.
در وقت دوم تقوی موفق شد باتیروف را در خاک بنشاند. در تایم سوم، باز هم این تقوی بود که با زیر گیری در ۱۳ ثانیه مانده به پایان مسابقه، حریفش را خاک کند و با این برد، انتقام شکست در جام جهانی ۲۰۱۰ مسکو را هم از باتیروف بگیرد.
در شب پایانی رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان در استانبول، مهدی تقوی در فینال ۶۶ کیلوگرم رویاروی تاتسوهیرو یونیمیتسو از ژاپن به برتری چهار بر صفر رسید و ضمن گرفتن انتقام شکست بازی های آسیایی، برای دومین بار روی سکوی نخست جهان ایستاد.
مدال طلای آسیا در سال ۲۰۱۲ و سپس حضور در جام جهانی ۲۰۱۲ به میزبانی باکو، او را مهیای حضور در المپیک لندن کرده است. خصوصاً که در اردوی تیم ملی با کمک رسول خادم، توانسته نقص فنی در زیرگیری از پای راست را هم برطرف کند.
گرچه او مثل سایر هم تیمی هایش اعتراضاتی هم دارد و می گوید: " کشتی‌گیران از نظر مالی در شرایط خوبی قرار ندارند و فکر می کنند که باز هم بعد از المپیک در صورت کسب مدال، جوایز آن‌ها داده نخواهد شد، این باعث می شود قطعاً از نظر روحی مشکل پیدا می‌کنند و نتوانند نتیجه‌ خوبی بگیرند."
مهدی تقوی در توضیح این مسئله می گوید: "یک کارگر می‌داند که سر ماه حقوقش را دریافت خواهد کرد، اما کشتی‌گیر باید ۹ ماه در اردوی تیم ملی تمرینات پر فشار را تحمل کند و امیدوار باشد به کسب مدال طلای جهانی تا شاید مبلغی حدود ۳۰ یا ۴۰ میلیون تومان به او بدهند که تازه همین وعده هم در دو سال اخیر به تحقق نرسیده!"
تقوی در ادامه می گوید: کشتی‌گیران چه گناهی کرده‌اند که کشتی‌گیر شده‌اند؟ ما در شرایطی در اردوها حضور داریم که مدت‌ها باید از خانواده دور باشیم و این خود تاثیر منفی بر روحیه ما می‌گذارد. در استانبول خودم شاهد بودم که یکی از کشتی‌گیران ترکیه که به مدال طلا رسیده بود، همان شب مبلغی معادل ۵۰۰ میلیون تومان پاداش دریافت کرد، اما در ایران یک کشتی‌گیر اگر طلای جهان هم بگیرد، باز هم به اندازه یک بسکتبالیست درجه سه پول نمی‌گیرد.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
امیدهای ایران در لندن؛ سجاد مرادی (دو ومیدانی)





سجاد مرادی یا تمرینات سنگین در آفریقا و دویدن زیر نظر مربیان مجرب بین المللی از جمله مربی مراکشی، امیدوار به حضور در فینال دوی ۸۰۰ متر است.
سجاد مرادی که در لندن از باتجربه‌ترین اعضای کاروان ورزش ایران است و در سومین المپیک متوالی خواهد دوید، سال ۱۳۶۲ در روستاى "لهدراز" بروجن از استان چهارمحال و بختیاری متولد شد.
تا پایان تحصیلات مقطع دبستان همانجا ماند. مقطع راهنمایی را نیز در بروجن سپری کرد. همکلاسی‌هایش او را با دو مشخصه "دویدن" و "هرگز خسته نشدن" می‌شناختند. دو و میدانی را از شانزده سالگی زیر نظر معلم ورزشش آقای محمدی فر آغاز کرد.

در انتخابى نوجوانان براى مسابقات جهانى لهستان، هم قهرمان شد و هم رکورد نوجوانان ایران را شکست. سپس در مسابقات جهانى صحرانوردى نوجوانان در مراکش شرکت کرد.
صحرانوردى جوانان جهان در نپال نیز رقابت دیگری بود که سجاد در آن دوید.
پس از برنز جوانان آسیای سال ۲۰۰۱ در نپال، سال بعد نیز به میزبانى تایلند، دو مدال نقره ۸۰۰ و برنز ۱۵۰۰ متر را نصیب خود کرد. چند روز قبل از اعزام به تایلند هم رکورد جوانان ایران را بهبود بخشیده بود.
۸۰۰ متر از سنگین ترین مواد دو در این رشته ورزشی است. تلفیقی برابر از سرعت و اسقامت. دو دور کامل، دور پیست.
سال ۲۰۰۲ فقط ۱۹ ساله بود که در بازی‌های آسیایی بوسان هم دوید. همان سال در قهرمانی آسیا به میزبانی سریلانکا پنجم شد. سال ۲۰۰۳ که قهرمانی آسیا در فیلیپین برگزار شد، یک پله بالاتر آمد و به مقام چهارم رسید.
همان سال توانست سه مدال نقره رقابت‌های جایزه بزرگ آسیا در کشورهای سنگاپور، مالزی و تایلند را نصیب خود کند.
در رقابت‌های لیگ دو و میدانی ایران به میزبانی سارى، موفق شد پایین تر از حدنصاب لازم برای حضور در المپیک آتن بدود. همان سال در رقابت‌های داخل سالن قهرمانی آسیا به میزبانی تهران، دو مدال نقره در مواد ۸۰۰ متر و ۱۵۰۰ متر را به گردن آویخت.
این افتخارات و سه مدال طلای جایزه بزرگ آسیا در هند، تایلند و فیلیپین حاصل حضور پربار او در رقابت های سال ۲۰۰۴ بود.
فروپاشی رکوردها
بعد از المپیک آتن به هلسینکى رفت تا در مسابقات جهانی ۲۰۰۵ شرکت کند. در گروه ششم قرار گرفت و با سرعتی مناسب ضمن حضور در نیمه نهایی، چند دونده صاحب نام را هم جا گذاشت. محمد ال­صلحی دونده کنیایی الاصل عربستان که قهرمان نوجوانان جهان شده بود، باریوس از اسپانیا، اشرف تادیلی از کانادا و کوبن هیکس آمریکایی و نماینده سوئد از جمله دوندگانی بودند که پس از او به خط پایان رسیدند.
در گروه سوم مرحله نیمه نهایی موفق شد با حدنصاب ۱:۴۵.۸۸ ثانیه رکورد جدیدی برای ایران ثبت کند. مهم تر اینکه توانست زودتر از جیمز کروم­ناخر آمریکایی (قهرمان داخل سالن ۲۰۰۳ جهان) و جیمز مک­لروی انگلیسی از خط پایان بگذرد.
سال ۲۰۰۵ در قهرمانى آسیا که به میزبانی کره جنوبی برگزار شد، بعد از دو رقیب قطری‌اش روی سکوی سوم ایستاد و مجددا رکورد ایران را کاهش داد. دونده سختکوش چهارمحالی حدنصابی به جا گذاشت که هنوز دست نخورده مانده. رکورد جالب توجه ۱:۴۴.۷۴ ثانیه.
سال ۲۰۰۷ و قهرمانى آسیا به میزبانى اردن، در ۸۰۰ و ۱۵۰۰ متر دو مدال نقره گرفت. در داخل سالن قاره‌ای به میزبانی ماکائو هم مدال برنز تیمی در ماده چهار در ۴۰۰ متر امدادی را نصیب خود کرد.
همان سال به مرحله نیمه نهایی قهرمانی جهان در ژاپن رسید.
سال ۲۰۰۹ هم قهرمان دانشجویان جهان شد و هم در رقابت های قهرمانی آسیا روی سکوی نخست ایستاد. در داخل سالن آسیا نیز نشان زرین را تصاحب کرد. سال بعد هم با تداوم قهرمانی‌هایش، مدال طلای ۸۰۰ متر بازی های آسیایی گوانگجو را به گردن آویخت و رکورد بازی‌ها را نیز بهبود بخشید. او در ۱۵۰۰ متر هم دوید و روی سکوی نایب قهرمانی آرام گرفت. ضمن اینکه او پرچمدار کاروان ورزش ایران در مراسم اختتامیه نیز بود.
سال ۲۰۱۱ در شهر کوبه دو مدال نقره آسیا در مواد ۸۰۰ و ۱۵۰۰ متر را به خود اختصاص داد.
در این سال ها در ده ها دوره دیگر از رقابت های جایزه بزرگ آسیا و تورنمت های بین المللی دویده. طلای جایزه بزرگ آفریقا درالجزایر و عنوان پنجمی تورنمنت مراکش را به نام خود ثبت کرده. مدال نقره ارتش‌های جهان در بلغارستان را گرفته و چند مرتبه نیز رکورد ۱۵۰۰ متر ایران را فرو ریخته.
سال ۲۰۰۹ در آلمان تا مرحله نیمه نهایی قهرمانی جهان صعود کرده و مجموعه ای دیگر از افتخارات، که حاصل هزاران کیلومتر دویدن در پیست های مختلف قاره‌های گوناگون است.
سجاد در المپیک
او یکی از ۴۴ دونده‌ای بود که تا ماه مه ۲۰۱۲ سهمیه حضور در پیست دو و میدانی استادیوم المپیک لندن در ماده ۸۰۰ متر را دریافت کرده‌اند. تا آن مقطع زمانی از قاره آسیا، غیر از او فقط دوندگانی از کویت و قطر در رقابت‌های این ماده توانستند زودتر از حدنصاب های تعیین شده از خط پایان بگذرند.
تلاش برای کسب سهمیه‌های دو و میدانی اما تا ۱۹ روز قبل از مراسم افتتاحیه المپیک لندن ادامه خواهد داشت و احتمال افزایش شرکت کنندگان نیز بالاست. در المپیک پکن و در همین ماده ۶۱ دونده از جمله سجاد مرادی و احسان مهاجر شجاعی از ایران حضور داشتند.
سجاد مرادی در المپیک پیشین، حضور در مرحله نیمه نهایی را تجربه کرد. اما حالا به اتکای به افزایش تجربه، تمرینات سنگین در آفریقا و دویدن زیر نظر مربیان مجرب بین المللی از جمله مربی مراکشی، امیدوار به حضور در فینال این ماده است.
سجاد در المپیک آتن، بیست و یک ساله بود و کم تجربه. او بین ۷۲ شرکت کننده ماده ۸۰۰ متر در رده شصت و یکم قرار گرفت.
در المپیک پکن اما خوش درخشید و بین ۶۱ شرکت کننده توانست چهاردهمین رکورد دور مقدماتی را به جا بگذارد. در نیمه نهایی نیز در گروه دوم قرار گرفت و بین هشت شرکت کننده، رتبه پنجم را نصیب خود کرد.
رکورد او در نیمه نهایی، دو صدم ثانیه بهتر از مرحله مقدماتی بود اما برای صعود به فینال، باید پانزده صدم ثانیه سریعتر می دوید. با این حال توانست آنتونیو رینا قهرمان جام جهانی از اسپانیا و فابیو فاتح پان آمریکن از برزیل را جا بگذارد.
جالب آنکه امبولائنی از آفریقای جنوبی هم پس از سجاد مرادی قرار گرفت! کسی که سال ۲۰۰۹ مدال طلای جهان را به گردن آویخت.
او حالا با دنیایی از تجربه، چشم به پیست لندن دوخته است تا با کسب نتایجی باشکوه، سومین المپیک دوران حرفه‌ای اش را به پایان برساند.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
امیدهای ایران در لندن؛ حسن رحیمی (کشتی آزاد)




آخرین باری که ایران در وزن اول کشتی آزاد المپیک به مدال رسید، توسط ابراهیم جوادی و المپیک ۱۹۷۲ مونیخ بود.
فقط ۲۳ سال دارد اما غیر از المپیک، بقیه میادین مهم قاره‌ای و جهانی را تجربه کرده، با تمام حریفانش دست کم یک بار سرشاخ شده و در آستانه رقابت‌های المپیک لندن، نتایج اخیرش نشان می‌دهد که در اوج آمادگی قرار دارد.
نماینده وزن اول تیم ملی کشتی آزاد ایران، سال ۲۰۰۷ در پکن و رقابت های جوانان جهان، به نمایندگان ترکیه و مغولستان باخت تا پنجم شود. اما این نتیجه کمتر کسی را آزرده خاطر کرد، زیرا او ۱۸ ساله بود و تا دو دوره دیگر هم می‌توانست در مسابقات جوانان جهان به روی تشک برود.

سال بعد در دوحه روی سکوی نخست جوانان آسیا ایستاد. همان سال در استانبول فقط به نریمان اسرافیلوف از روسیه باخت و نایب قهرمان جوانان جهان شد. او البته این شکست را در بزرگسالان و جام جهانی ۲۰۱۰، در خاک روسیه جبران کرد.
در جام جهانی ۲۰۰۹ بزرگسالان به میزبانی تهران، او و عباس دباغی نمایندگان وزن اول ایران بودند. رحیمی در ورزشگاه آزادی مقابل لوئیز ایبانز کوبایی پیروز شد اما با ضربه فنی به جمال اوتار سلطانف از روسیه باخت. رقابتی که شاید در لندن نیز تکرار شود.
او سپس قهرمانی در جام تختی را با پیروزی مقابل بابک نورزاد نایب قهرمان سال ۲۰۰۱ جهان تجربه کرد. در پاتایا (تایلند) نیز روی سکوی سوم بزرگسالان آسیا در سال ۲۰۰۹ ایستاد.
پیشرفت تدریجی‌اش تداوم داشت و همان سال در مسابقات جوانان جهان به میزبانی آنکارا، روی سکوی نخست قرار گرفت. نمایندگان هندوستان، ازبکستان و مهم تر از همه میخاییل ایوانف از روسیه و خینچگاشویلی از گرجستان را که الان هم رقیب درجه یک اوست شکست داد.
از رقابت‌های جوانان جهان تا مسابقات بزرگسالان جهان در دانمارک، فقط شش هفته فاصله بود. رحیمی ۲۰ ساله در دانمارک توانست حریفان اهل ترکمنستان و قرقیزستان را شکست دهد اما شکست ۷-۳ مقابل رضوان گاژیف از بلاروس، او را تا رده دهم تنزل داد.
سال ۲۰۱۰ در جام جهانی مسکو کشتی‌های خوبی گرفت و نشان داد که از شکست در دانمارک درس‌های مهمی آموخته. اما ناکامی در قهرمانی آسیا به میزبانی هندوستان، این باور را پدید آورد که کشتی‌گیری است پرنوسان و غیر قابل اعتماد برای میادین مهم.
رحیمی تا مسابقات جهانی ۲۰۱۰ مسکو سخت تمرین کرد تا ناکامی پارسال را جبران کند. اما چون سرباز بود، به اصرار مسئولان تربیت بدنی نیروهای مسلح مجبور شد در مسابقات ارتش‌های جهان هم به روی تشک برود. آنهم در فاصله کمتر از یک ماه تا اعزام به مسابقات جهانی مسکو!
فدراسیون کشتی و مربیان تیم ملی نیز مخالفت چشمگیری در برابر مسئولین ورزش نیروهای مسلح بروز ندادند. رحیمی ناگزیر به فنلاند اعزام شد و به راحتی هم طلا گرفت، اما این طلا به قیمت ذوب شدن مدالش در مسابقات جهانی تمام شد.
او بلافاصله پس از بازگشت به تهران، در حالیکه تمرکزش برای مسابقات جهانی به هم ریخته بود باید کاهش وزن خود را آغاز می‌کرد.
در مسکو ۲۰۱۰، مقابل لهستان و گرجستان پیروز شد اما به فرانک مارکز ۱۸ ساله از کوبا باخت تا مثل پارسال در رده دهم قرار بگیرد. عدم کسب مدال در بازی های آسیایی گوانگجو، به فشار انتقادات رسانه‌ها بر روی او دامن زد.
مدال برنز جهان در سال ۲۰۱۱
از گوانگجو به بعد نتایج رحیمی دگرگون شد و نوسانات گذشته نیز در عملکرد او کاهش یافت. ابتدا در جزیره کیش روی سکوی نخست جام تختی ایستاد. در جام جهانی ماخاچکالا نیز کشتی‌های بسیار سنگینی را از سر گذراند. مانند شکست مجدد از مارکز کوبایی و ناکامی مقابل ویکتور لبدوف از روسیه. با این حال دو پیروزی مهم مقابل حریفان اهل گرجستان و جمهوری آذربایجان کسب کرد.
اوج کار رحیمی مسابقات جهانی ۲۰۱۱ استانبول بود که شش دوره مبارزه کرد و بر روی پیش‌بینی‌های کارشناسان کشتی مبنی بر تداوم ناکامی‌های جهانی‌اش خط بطلان کشید.
"دلشاد منصوراوف ازبکستانی با وجود اینکه می‌‌گویند پیر شده اما هنوز خطرناک است. حریف گرجستانی هم خوش فیزیک‌ترین کشتی‌گیر جهان در این وزن است. باید خودم را از لحاظ روحی برای غلبه بر اینها آماده کنم"
حسن رحیمی، کشتی‌گیر ایرانی
رحیمی برخلاف دو سال پیشین، در آستانه مسابقات جهانی فقط روی تمریناتش متمرکز شد و مربیان تیم ملی از اعزام او به رقابت های مختلف صرف نظر کردند.
او در ورزشگاه سینان اردم شهر استانبول، ابتدا آندری دوکوف از رومانی و سپس یانگ کیونگ ایل از کره شمالی را شکست داد. در گام سوم اما مغلوب رادوسلاو ولیکوف بلغاری شد. یعنی دقیقا داستان دو سال قبل تکرار شده و او پس از دو پیروزی، متحمل شکست شده بود.
اما فینالیست شدن ولیکوف، فرصتی مجدد را به رحیمی داد تا در دالان تنگ و طولانی گروه بازنده‌ها برای کسب مدال برنز مبارزه کند.
ابتدا ولادیسلاو آندریف از بلاروس را شکست داد. سپس در مصافی دشوار، باز هم از سد ولادیمیر خینچیگاشویلی مهره مستعد گرج­ی‌ها عبور کرد تا سهمیه حضور در لندن را مسجل کند.
رحیمی برای کسب مدال برنز هم در نبردی آسان، توانست نیکولاس سیمونز آمریکایی را از پیش رو بردارد.
او در جام جهانی ۲۰۱۲ باکو که آخرین رویداد مهم این رشته ورزشی تا قبل از المپیک لندن محسوب می شود، با نتیجه ۷-۳ مقابل احمت پکر از ترکیه پیروز شد. اما به گئورگی ادیشراشویلی از گرجستان با نتیجه ۴-۷ باخت. سپس توانست نیکولاس سیمونز آمریکایی را مانند مسابقات جهانی استانبول از پیش رو بردارد.
رحیمی بهترین کشتی خود در این مسابقات را در مبارزه فینال و مقابل محمود ماگومدوف روسی الاصل و عضو تیم ملی جمهوری آذربایجان گرفت. او بار دیگر چشمه‌هایی از مبارزه‌های جذاب خود در رقابت‌های جهانی استانبول ۲۰۱۱ را بروز داد و ۳-۱ بر رقیب سرشناس خود چیره شد.
حسن رحیمی برای المپیک لندن، از جمله مدعیان کسب مدال در وزن نخست است. آخرین باری که ایران در وزن اول کشتی آزاد المپیک به مدال رسید، توسط ابراهیم جوادی و المپیک ۱۹۷۲ مونیخ بود.
رحیمی که از سال ۲۰۰۹ تا به امروز نماینده ۵۵ کیلوی ایران در مسابقات جهانی بوده، قصد دارد با اتکا به زیرگیری‌‌های استادانه‌اش از سد رقبایی بگذرد که هیچکدام به کمتر از تصاحب یکی از سکوهای المپیک نمی‌اندیشند.
جمال اوتار سلطانف که حادثه ساز بزرگ رقابت های داخلی روسیه بود را می توان سرآمد مدعیان این وزن دانست. رقابت او با ویکتور لبدوف در فینال مسابقات کشوری در روسیه، به نوعی فینال المپیک نیز محسوب می‌شد.
لبدوف که برنز ۲۰۰۹ و دو مدال طلای ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ را در کارنامه دارد، مغلوب اوتارسلطانف شد تا در شرایطی که هماوردی در جهان نمی‌شناسد، بخت حضور در المپیک را از کف بدهد.
جمال دو بار قهرمان جوانان جهان شده و سه طلای بزرگسالان اروپا را هم دارد. پس برای حضور در المپیک؛ چندان هم بی تجربه نیست!
ولادیمیر خینچیگاشویلی گرجستانی گرچه در استانبول به رحیمی باخت اما با پیشرفت چشمگیرش در یکسال اخیر، مترصد تصاحب مدال المپیک است.
خینچیگاشویلی که پدرش ۲۰ سال پیش در مسابقات امیدهای جهان از سد رسول خادم گذشت، به رغم قبول دو شکست مقابل حسن رحیمی در رقابت های قهرمان جوانان و بزرگسالان جهان می تواند از جمله شگفتی سازان رقابت های المپیک لندن باشد.
رحیمی خودش درباره مدعیان کسب مدال در لندن می گوید: "دلشاد منصوراوف ازبکستانی با وجود اینکه می‌‌گویند پیر شده اما هنوز خطرناک است. حریف گرجستانی هم خوش فیزیک‌ترین کشتی‌گیر جهان در این وزن است. باید خودم را از لحاظ روحی برای غلبه بر اینها آماده کنم."
او با ابراز رضایت از تمرینات تیم ملی می گوید: "همه چیز که کادر فنی نیست. مسئولان به وضعیت ما رسیدگی نمی‌کنند. من فقط به عشق خودم و مدال المپیک دارم تمرین می‌کنم در غیر این صورت آنقدر که متحمل سختی‌ها می‌شویم مزد ما را نمی‌دهند. همه ملی‌پوشان اعتراض دارند. چرا باید قهرمان جهان، دو ماه مانده به المپیک از پول صحبت کند؟"
رحیمی همچنین تاکید می کند که با این شرایط، بعد از المپیک معلوم نیست کشتی را ادامه دهد.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
امیدهای ایران در لندن؛ حبیب اخلاقی (کشتی فرنگی)






با وجود موفقیت های چشمگیر اخلاقی در سال های اخیر برای المپیک لندن و در وزن ۸۴ کیلوگرم او فقط یکی از خیل مدعیان این وزن محسوب می شود.
سال ۲۰۰۵ وقتی در مسابقات جوانان آسیا قهرمان شد؛ علاقمندان این رشته ورزشی با پدیده ای دیگر از معدن کشتی فرنگی خوزستان آشنا شدند.
در آن سالها اما سامان طهماسبی حرف اول کشتی فرنگی ایران در ۸۴ کیلوگرم را می زد. اخلاقی اگرچه در اغلب اردوها حاضر بود اما تا سال ۲۰۰۸ که روی سکوی نخست دانشجویان جهان ایستاد، کمتر فرصتی پیدا کرد برای عرض اندام در میادین معتبر برون مرزی.

سال ۲۰۰۹ سال شکوفایی حبیب اخلاقی بود. فرنگی کاری که در ۲۴ سالگی با غلبه بر یوگنی بوگومولف از روسیه روی سکوی نخست جام جایزه بزرگ باکو ایستاد.
او سپس در مسابقات جهانی دانمارک، آلکسی میشین قهرمان جهان و المپیک از روسیه را در دور اول از پیش رو برداشت. آردو آروسار از استونی را نیز در دیدار بعدی اش مغلوب کرد. سپس از سد نناد زوگاج از کرواسی گذشت اما در نیمه نهایی مغلوب رقیب فرانسوی شد.
اخلاقی برای کسب مدال برنز، بدری خاسایا از گرجستان را پشت سر گذاشت و روی سکوی سوم جهان ایستاد.
شکست میشین مقابل اخلاقی در دور اول و فینالیست نشدن اخلاقی برای بازگشت مجدد میشین به جدول، باعث شد روس ها سقوطی چشمگیر داشته باشند در جدول رده بندی روز پایانی این رقابتها.
در سال ۲۰۱۰ اما اخلاقی فروغ سال قبل را نداشت و چند شکست متوالی را در رویدادهای بین المللی از جمله دانشجویان جهان و جام جایزه بزرگ تفلیس متحمل شد.
نوسانات محسوس، به روند مبارزه های او محدود نمی شد. قبل از او طهماسبی و پس از او نیز دیگر مدعیان این وزن مثل داود عابدین زاده، داود اخباری و طالب نعمت پور نیز نتوانسته بودند نظر محمد بنا را به حمایت قاطعانه از خودشان جلب کنند.
در سال ۲۰۱۱ مجدداً سیر صعودی را برگزید و به حبیب سرحال و آماده دو سال قبل شباهت پیدا کرد. او روی سکوی نخست جام جایزه بزرگ باکو ایستاد؛ جایی که پس از استراحت در دور نخست، ۵ بر صفر جیم پترسون از سوئد را با شکست بدرقه کرد.
سپس احمت ییلدریم از ترکیه را ۲-۰ مغلوب کرد. در دیدار نیمه نهایی و در سه تایم که نتیجه مشابه ۱-۰ در هر سه آن ثبت شد، طالب نعمت پور دیگر نماینده ایران را از پیش رو برداشت.

اخلاقی در فینال هم با سامان طهماسبی از جمهوری آذربایجان روبرو شد و با غلبه بر او، مدال طلا را به خود اختصاص داد. رقابتی که ممکن است در المپیک لندن هم تکرار شود.
ماجرای سهمیه المپیک
در مسابقات جهانی ۲۰۱۱ استانبول و در رقابت های وزن ۸۴ کیلوگرم، حبیب اخلاقی در نبردی حساس به مصاف نظمی آولوجا دارنده پنج مدال جهانی و المپیک از ترکیه رفت. وقت اول را اخلاقی برد و وقت دوم به سود آولوجا به پایان رسید.
تایم سوم در حالی آغاز شد که تماشاگران پر تعداد میزبان با هیجان فراوان، کاپیتان تیم ملی شان را حمایت می ‌کردند. این مبارزه پایاپای پس از وقفه ای طولانی برای استراحت خارج از مقررات آولوجا که خستگی به وضوح در او نمایان بود، به سود نماینده کشور میزبان خاتمه یافت.
در مرحله نیمه نهایی این وزن اما آولوجا شکست خورد. به این ترتیب اخلاقی نیز در گروه بازنده ها شانس کسب مدال برنز و سهمیه المپیک را از دست داد.
وقتی حبیب اخلاقی حذف شد و نتوانست سهمیه بگیرد، کمتر کسی از بابت آینده این وزن و احتمال عدم کسب سهمیه نگران بود. زیرا سطح نه چندان بالای وزن ۸۴ کیلوگرم کشتی فرنگی آسیا و تعدد مدعیان وزن پنجمی در ایران، نویدبخش کسب آسان مجوز ورودی المپیک در این وزن بود.
اما شکست غیر قابل پیش بینی طالب نعمت پور مقابل نمایندگان قزاقستان و ازبکستان در شهر آستانه، بار دیگر بر باطل بودن هرگونه پیش داوری در این رشته ورزشی (خصوصاً پس از تغییر قوانین و سرعتی تر شدن کشتی فرنگی) صحه گذاشت.
سپس قرعه به نام حبیب اخلاقی خورد تا با استفاده از فاکتورهایی چون جنگندگی، خوش نفسی و استانداردهای عالی در وضعیت سرپا و زیرکتف زدن های بی وقفه برای عبور از دستان حریف، بتواند خیال هواداران کشتی در قبال وضعیت این وزن را آسوده کند.
او با حربه یورش های دائمی و از تک و تا انداختن رقبا توانست سهمیه المپیک را در مرحله سوم یعنی مسابقات گزینشی چین بگیرد.
در دور نخست لیونگ بک از سوئد را با نتیجه ۲-۰ شکست داد، سپس با همین نتیجه از سد تیگران ساهاکیان از ارمنستان گذشت.
در دور سوم با ملونین نومونوی از فرانسه روبرو شد و باز با همان نتایج کشتی های قبلی، پیروزی دیگری را به نامش ثبت کرد. ضمن اینکه انتقام شکست مسابقات جهانی ۲۰۰۹ دانمارک را از این کشتی‌گیر گرفت. در استادیوم مسه­سنتر شهر هرنینگ در دانمارک، اخلاقی در نیمه نهایی به نومونوی باخته بود.
حبیب­الله اخلاقی پس از تسویه حساب با رقیب نیرومند فرانسوی، در مرحله نیمه‌نهایی نیز در سه تایم و با نتیجه ۶ بر ۴ ولادمیر گوگیشیدزه از گرجستان را شکست داد تا با حضور در دیدار پایانی این وزن، سهمیه المپیک ۲۰۱۲ لندن را نیز قطعی کند.
فرنگی کار اندیمشکی در فینال هم به نناد زوگاج از کرواسی فرصت عرض اندام نداد و ۴-۰ از سد او گذشت تا پس از مسابقات جهانی دانمارک، در چین نیز دومین شکست را به او تحمیل کند.
اخلاقی حدود دو ماه قبل از کسب سهمیه در مسابقات گزینشی، در کره جنوبی موفق به کسب مدال طلای آسیا شده بود. او در دور نخست مقابل تائیچی اوکا از ژاپن را ۲-۰ شکست داد. سپس نزار صلاح از سوریه را با همین نتیجه مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه‌نهایی شد تا مقابل نینگ دان از چین هم ۳-۰ برنده شود.
او در دیدار فینال، در دو تایم با نتیجه ۳-۰ از سد بشیکی سالادزه از ازبکستان گذشت تا پرونده رقابتهای این وزن را با قهرمانی خود ببندد.
با وجود موفقیت های چشمگیر اخلاقی، او برای المپیک لندن و در وزن ۸۴ کیلوگرم فقط یکی از خیل مدعیان این وزن محسوب می شود.
آلیم سالیموف از بلاروس، نظمی آولوجای کهنه کار از ترکیه، آلن خوگائف (روسیه) و دامیان یانیکوفسکی از لهستان را می توان در خط اول مدعیان قرار داد.
سامان طهماسبی (فرنگی کار ایرانی تیم آذربایجان)، رامی هیتانیمی از فنلاند، دانیل گاژیف (قزاقستان)، هریستو مارینوف (بلغارستان) و پابلو انریکه هرناندز کوبایی نیز از جمله مدعیان کسب مدال های طلا، نقره و برنز المپیک لندن در ۸۴ کیلوگرم هستند.
اخلاقی در این باره می گوید: "تمام تلاشم را برای کسب بهترین مدال در المپیک انجام می‌دهم، در هیچ رقابتب کم نمی‌گذارم تا بتوانم خوش رنگ‌ترین مدال را به دست بیاورم. در المپیک همه مدعی هستند و هر مسابقه یک فینال است."
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

در رقابت های شنای المپیک، مایکل فلپس پُرافتخارترین ورزشکار المپیک و اسطوره شنای جهان بار دیگر در ۲۰۰ متر مختلط، مدال طلا را کسب کرد. بدین ترتیب او اولین مرد شناگری است که در سه المپیک متوالی در یک رشته خاص مدال طلا کسب می کند. در این رشته رایان لاکتی، هموطن فلپس دوم شد و لاسلو چه از مجارستان هم به مقام سوم رسید.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

امروز 9 نماینده ایران به مصاف حریفان می روند"
در ادامه رقابت های رشته های مختلف المپیک لندن نمایندگان کشورمان در رشته های دوومیدانی، وزنه برداری، قایقرانی ،تیراندازی وبوکس امروز شنبه 14 مرداد ماه تا بامداد فردا به مصاف حریفان خود می روند.
در ادامه رقابتهای روئینگ بانوان سولماز عباسی در گروه D برای قرار گرفتن در رده نوزدهم تا بیست و چهارم باید پارو بزند.
مسابقات گروه D ساعت 13 به وقت تهران آغاز می شود تا سولماز عباسی به کار خود در این رقابت ها خاتمه دهد.
اما در تیراندازی بعد از درخشش خانم الهه احمدی در تفنگ 10 متر بادی و کسب عنوان ششمی، دو نماینده تیراندازی بانوان کشورمان یعنی الهه احمدی و مه لقا جام بزرگ در تفنگ سه وضعیت 50 متر ساعت 13:30 به وقت تهران به مصاف حریفان می روند.
در دوومیدانی نیز سجاد هاشمی آهنگری در دو 400 متر ساعت 14:05 دقیقه و رضا قاسمی در دو 100 متر مردان ساعت 13:30 دقیقه به وقت تهران هر دو در استادیوم المپیک به مصاف حریفان می روند.
ابراهیم رحیمیان هم در پیاده روی 20 کیلومتر ساعت 20:30 رقابت می کند.
در وزنه برداری هم سعید محمد پور در دسته 94 کیلو گرم از ساعت 22:30 به وقت تهران باید بر روی تخته برود.
اما دو مشتزن باقی مانده کشورمان در المپیک هم بر روی رینگ خواهند رفت.
در ادامه رقابت های بوکس مهدی طلوطی که در بازی نخست حریف اسپانیایی را برده بود در دور دوم امروز در وزن منهای 64 کیلوگرم ساعت 18:30 به وقت تهران باید به مصاف حریف قدرتمندی از کشور قزاقستان به نام دانیار یلوسینف برود.
احسان روز بهانی نیز در وزن منهای 81 که در بازی نخست حریف کلمبیایی را شکست داده بود در بازی دوم خود امروزساعت 22:45 دقیقه به وقت لندن به مصاف بهرام مظفر حریف ترکیه ای ازبکی الاصل خواهد رفت ولی از آنجایی که لندن با تهران سه ساعت و نیم فاصله زمانی دارد بازی روزبهانی به ساعت 2:15 دقیقه بامداد یکشنبه به وقت تهران طول خواهد کشید.


نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

برنامه ی ورزشکاران کاروان المپیکه ایران

امروز شنبه 14 مرداد 1391

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
صفحه  صفحه 54 از 93:  « پیشین  1  ...  53  54  55  ...  92  93  پسین » 
ورزش
ورزش

London Olympics 2012 | رویداد مهم المپیک ۲۰۱۲ لندن


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA