انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 3 از 8:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  پسین »

Baseball | بیسبال


زن

 
بیس دزدی
Stolen Base
در بیس بال بیس دزدی زمانی توسط رانر انجام می‌شود كه یا پیچر خود را برای پرتاب آماده می‌كند یا در حال پرتاب است و یا زمانی كه توپ از دست اینفیلدرها افتاده و دور از دسترس آنها است كه در این شرایط رانر بتواند خود را به بیس بعدی بدون ضربه یارش و یا واك برساند .

در آمار به اختصار با (SB) نشان داده می‌شود ، اگر كچر بتواند با پرتابش مانع از بیس دزدی شود و باعث آوت شدن رانر شود برای كچر (CS) در نظر گرفته می‌شود .

بیس دزدی در بیس بال باعث زیبا شدن بازی و هیجان می‌شود و این موضوع باعث می‌شود بازی از طرف مدافعان با تفكر و دقت بیشتری دنبال شود . دو فاكتور مهم برای رانر جهت بیس دزدی مناسب است اولی سرعت ، دومی زمانبندی مناسب .

رکورد دارهای بیس دزدی در میجر لیگ:

ریکی هاندرسون ، ویلی ویلسون ، تیم راینز.

رکورد دارهای بیس دزدی بیس خانه در میجر لیگ:

تی کاب ، ماکس کاری، جكی روبینسون.

تكنیك و استراتژی بیس دزدی :

معمولاً یك بیس دزدی زمانی باید شروع شود كه پیچر حركات خود را برای پرتاب به سمت بَتر شروع كرده اینكار احتیاج به زمانبندی مناسب دارد زیرا اگر رانر زودتر بدود احتمال آوت شدنش توسط پیك آف وجود دارد و اگر دیرتر بدود احتمال آوت شدنش توسط پرتاب كچر زیاد است . رانر باید اول چند قدم از بیس فاصله بگیرد كه در اصطلاح لدآف می‌گویند . این فاصله بستگی به سرعت و چابكی بازیكن و تمركز او دارد فاصله باید طوری باشد كه اگر پیچر خواست پیك آف كند رانر راحت و با یك شیرجه مناسب خود را به بیسی که روی آن بوده برساند تا آوت نشود و یا اگر پیچر توپ را به سمت هُم پِلیت پرت كرد آن چند قدم فاصله می‌تواند كمك بیشتری به زودتر رسیدن به بیس بعدی داشته باشد ،‌یك رانر زمانی كه بیس جلو را می‌دزد باید خود را برای اِسلایدزدن آماده کند زیرا به احتمال فراوان كچر توپ را به سمت بیس پرتاب خواهد كرد و رانر باید سعی خود را در زودتر رسیدن انجام دهد . نكته مهم در اینجا این است كه اگر توپ توسط بَتر زده شد رانر باید حواسش به سرنوشت توپ باشد كه مدافعان آن را هوایی نگیرند زیرا در این صورت سریع باید به بیس قبلش برگردد . گاهی اوقات پیچر با پرتاب‌های مكرر روی بیس باعث می‌شود تا رانر از بیس دزدی منصرف شود . یكی از مزیت‌های بیس دزدی این است كه مهاجمان با دزدیدن بیس باعث می‌شود كه احتمال بازی دَبِل كمتر شود یا حداقل یك نفر بجای 2 نفر آوت شود . اغلب رانرها، بیس دزدی به بیس دوم را راحتر می‌دانند زیرا این بیس فاصله بیشتری با كچر و پرتاب‌های او دارد و احتمال موفقیت بیشتر است .

دزدیدن بیس سوم مشكل‌تر است زیرا پیچر راست دست و پرتاب‌های كچر در محافظت از این بیس موفق‌تر هستند . دزدیدن بیس خانه احتیاج به جسارت زیادی دارد و ریسك بزرگی است كه این ریسك به شرایط بازی و دستور مربی بستگی دارد ، احتمال آوت شدن در این كار بسیار زیاد است .

گاهی اوقات دَبِل استیل یا همزمان 2 نفر اقدام به بیس دزدی می‌كنند ،به طور مثال رانرها در بیس اول و دوم هستند و بیس سوم خالی است با علامت مربی رانر بیس دوم بیس سوم را می‌دزد و رانر بیس اول بیس دوم را و یا رانری روی بیس سوم و رانر دیگر روی بیس دوم است رانر بیس سوم بیس خانه و رانر بیس دوم بیس سوم را می‌دزدند . این عمل در لیگ‌های حرفه‌ای كم اتفاق می‌افتد زیرا مدافعان از تاكتیك‌های مناسبی در این حالت استفاده می‌كنند و اشتباه كمتری دارند . گاهی اوقات فكر می‌شود كه بَتری كه به سمت بیس اول می‌دود در حال دزدیدن است ولی این طور نیست زیرا در بیس دزدی رانر حتماً باید تگ (لمس) شود ولی در این كار اگر بیس هم تگ شود كافی است و اگر بَتر موفق شود به بیس اول برسد برای او بیس دزدی محسوب نمی‌شود حتی اگر زمانی باشد كه در استرایك سوم توپ از دست كچر بیافتد .

در دهه‌های قدیم اگر رانری روی بیس دوم و سوم بود و بیس اول خالی بود رانر بیس دوم ریسك می‌كرد و به سمت بیس اول بر می‌گشت و به قولی بیس اول را می‌دزدید تا در این حالت مدافعان در حالی كه می‌خواستند او را آوت كنند رانر بیس سوم ، بیس خانه را می‌دزدید تا به امتیاز برسد ولی امروزه قانون این اجازه را نمی‌دهد كه بازیكنی كه بطور صحیح و قانونی به بیس جلوتر رسیده به بیس عقب بر گردد . بیس دزدی یك روش و تاكتیك خاص از بازی بیس بال است كه گاهی در اصطلاح به توپ كوچك یا اسمال بال معروف است .

اكثر تیم‌ها برای سریع‌تر رسیدن به امتیاز و كسب امتیاز بیشتر، از ضربه و بیس دزدی همزمان استفاده می‌كنند و این دو را مكمل یكدیگر می‌كنند تا نتیجه بهتری كسب كنند که در اصطلاح هیت اند ران گفته می شود .
     
  
زن

 
ریلف پیچر
Relife Piteher
این اصطلاح به پیچری داده می‌شود كه بعنوان جانشین به بازی می‌آید .

بول پن مكانی است كه پیچرهای تعویضی در هنگامی كه بازی در حال انجام است در آنجا مشغول به گرم كردن خود و آماده ساختن خود هستند ، تعویض پیچر در اختیار سرمربی است .

ری لیف پیچر بعد از پیچر استارتر به بازی می‌آید و آن زمانی است كه پیچر استارتر خسته شده و یا تصمیم مربی برای تعویض وی صادر شده است . اكثر ری لیف پیچرها دست چپ هستند و توپ با مدل ست پرتاب می‌‌كنند . معمولاً ری لیف پیچرها فست اندازهای ماهری هستند و پیچهای اِسلایدر ، چنچ آپ و اسكروبال را نیز با مهارت پرت می‌كنند .

در اوایل بیس بال پیچرهایی كه بازی را شروع می‌كردند تا پایان نیز ادامه می‌دادند ، اما امروزه در میجر لیگ و لیگ‌های حرفه‌ای تعدادی پیچر متخصص وجود دارند كه بنا به استراتژی به بازی می‌روند .

از بهترین ری لیف پیچرها در میجر لیگ می‌توان از : اریك گاگنه ، ماریانو ریوار ، كیت فولك و … نام برد .

رکورد دارهای ریلف پیچر در میجر لیگ:

اسپارکی لیل ، کنت تکولو ، جس اوروسکو.
     
  
زن

 
کچر
Catcher
یكی از پست‌های مهم بازی بیس بال است . کچر در زمان دفاع مدافع بیس خانه است . كچر پشت بیس خانه می‌نشیند و دریافت كننده توپهایی است كه توسط پیچر برای بَتر پرتاب می‌‌شود . در سیستم شماره گذاری آماری شمارة 2 است و به اختصار با حرف C نشان داده می‌شود . یكی از مهمترین و مشكل‌ترین پست‌های بازی بیس بال است ، او با گارد و محافظ بدن باید بازی كند . اكثراً روی دو زانوی خود می‌نشیند و باید توپهایی كه گاهی سرعت آنها به 90 مایل در ساعت می‌رسد را بگیرد . در اصطلاح مادر تیم محسوب می‌شود ، زیرا محل بازی او طوری است كه بر تمام بازی مسلط است و همه بازیكنان را می‌بیند و می‌تواند آنها را هدایت كند . او می‌تواند قدرت و ضعف بَترها را به علت نزدیك بودن به آنها تشخیص دهد و نوع پرتاب را به پیچر برای آوت كردن بَتر علامت دهد . كچر باید دارای سرعت عكس العمل قوی و توپ گیر خوبی باشد ، پرتاب‌های او به بیس‌ها برای جلوگیری از بیس دزدی و پیشرفت رانر باید بدون نقص وهدف دار و سریع باشد . دستكش كچر مخصوص و ضخیم است و توپ‌ گیری مناسب دارد ، این ضخامت باعث می‌شود كه آسیبی توسط توپ‌هایی كه به طور مستقیم و با سرعت بالا به دست برخورد می‌كنندوارد نشود . گارد پای كچر علاوه بر محافظت از برخورد توپ با ساق پا محافظ مناسبی برای برخورد رانرهایی است كه به سمت بیس خانه اِسلاید می‌زنند . محافظ بدن برای جلوگیری از برخورد توپ با بدن است ، این محافظ به خاطر این است كه گاهی كچر به اشتباه نمی‌تواند توپ را با دستكش بگیرد و یا توپ به زمین و یا بَت بَتر برخورد كرده و كنترل آن با دستكش سخت است و به خاطر اینكه توپ با سرعت است و احتمال برخورد با بدن كچر زیاد است این گارد باعث می‌شود كه آن را کنترل کند و یا آنكه آن را متوقف سازد .

آسیب‌های كچر :

كچرها به خاطر اینكه محافظ و مدافع مهترین بیس بازی هستند و آنها باید از امتیاز گرفتن حریف جلوگری كنند همیشه در خطر احتمال آسیب دیدگی می باشند . حتی نشستن زیاد روی زانو در ورزشكاران حرفه‌ای عوارضی به دنبال خواهد داشت . این بازیكنان در صورت صحیح پرتاب نكردن توپ همانند پیچرها سریع دچار آسیب دیدگی می‌شوند ، فشار بازی روی این بازیكنان زیاد است ، برای همین فشار خون در این بازیكنان متغییر است و اكثراً با افت فشار خون مواجه هستند .

اسامی تعدادی از كچرهای معروف میجرلیگ :

ـ جیسون وارینك . ـ تد سیمسون . ـ ری اسچالك . ـ جری لوپز . ـ ایوان رودریگویز . ـ مایك پیازا . ـ وارمن مانسون . ـ الستون هاوارد . ـ جوش گیبسون . ـ جونی بنچ . ـ یوگی برا . ـ باب بونه . ـ رمی كامپانلا . ـ گری كارتر . ـ مایك كوچران . ـ والكر كوپر . ـ بیل دیكی .
     
  
زن

 
آرایش بتینگ
Batting order
آرایش بَتینگ به معنایی است كه 9 بازیكن تیم در زمانی كه در نقش مهاجم هستند به ترتیب و به نوبت برای عمل بَتینگ در محل بَتر باكس می‌آیند و به عنوان بَتر به مبارزه با تیم دفاع می‌پردازند . آرایش تیم بَتینگ توسط مدیر (سر مربی) تیم قبل از شروع بازی مشخص می‌شود و در زمان شروع بازی و در طول بازی به هیچ عنوان جای بازیكنان اصلی در این آرایش و نوبت تغییر نمی‌كند مگر در زمان تعویض كه بازیكن تعویضی باید در این آرایش جای بازیكنی بیاید كه با او تعویض شده ، اگر یك بَتر در خارج از نوبت خود بَت بزند قانون جزای خاصی را برای این موضوع در نظر گرفته . آرایش و نوبت بَتینگ برای مربی یك آرایش تهاجمی است و احتیاج به شناخت كامل بازیكنان و نوع بازی‌های آنها در عمل بَتینگ دارد . به طوری كه در یك آرایش تهاجمی و یا لاین آپ می‌توان مدلهای بسیار زیادی طراحی كرد .

بطور كلی مدل ذیل برای لاین آپ مدنظر قرار می‌گیرد .

بَتر اول : معروف است به فردی كه حتماً می‌تواند خود را به بیس اول برساند .

معمولاً جزء سریعترین بازیكنان است ، زیرا اگر او بتواند خود را به بیس اول برساند ، با ضربه زدن یارانش می‌تواند با سرعتی كه دارد خود را به بیس خانه و امتیاز نزدیك كند ، این بازیكنان معمولاً بَتر‌های قدرتی نیستند .

بَتر دوم : شخصی انتخاب می‌شود كه زیرك باشد ، در زدن توپ مهارت دارد زیرا هم باعث می‌شود بَتر اول را به بیس خانه نزدیكتر و هم خود به بیس اول برسد . باید در ضربه زدن به صورت بانت مهارت داشته باشد و از سرعت خوبی برای دویدن روی بیسها برخوردار باشد .

بَتر سوم : معمولاً جزء بهترین بَترهای تیم هستند و از آمار بَتینگ بالایی برخوردارند . آنها ضربه زنهای خوبی هستند و اكثراً از سرعت كمتری برخوردارند ولی هدف آنها رساندن بَترهای اول و دوم به بیس خانه است .

بَتر چهارم : معروف است به تمیز كننده به این معنی كه با ضربه‌هایش تمام بازیكنان را به بیس خانه می‌رساند . جزء قدرتی‌ترین بَترها است و اكثراً از آمار هُم ران زدن خوبی برخورداراست و حداكثر امتیاز را برای تیم كسب می‌كند .

بَتر پنجم و ششم : معروف هستند به بَترهایی كه رانر را به هُم می‌رسانند ودر آمار از (RBI)خوبی برخوردار هستند و با ضربه‌های فداكارانه باعث كسب امتیاز یارانشان می‌شوند .

بَتر هفتم و هشتم : اغلب بَترهای قوی نیستند و آمار خوبی ندارند ، انتظار زیادی نباید از آنها داشت .

بَتر نهم : معمولاً ضعیف‌ترین بَترها هستند و اگر تیمی از DH یا جانشین پیچر در بَتینگ استفاده نكند آنها پیچرهای تیم در زمان حمله هستند ولی در سرعت و عمل بانت دارای مهارت و تمرین زیاد هستند .
     
  
زن

 
سایکل
Cycle
این اصطلاح به معنی چرخه، به بَتری اطلاق می‌شود كه بتواند در یك بازی 4 ضربه، سینگل ، دَبِل ، تری پل و هُم ران بزند .

ارور(اشتباه)
Error
اِرور یا اشتباه در بیس بال توسط مدافعان انجام می‌شود ، عملی است كه باعث می‌شود بَتر رانر و یا رانر با اشتباه مدافعان به بیس جلوتر برسد . به عبارت دیگر، اِرور زمانی محاسبه می‌شود كه مدافع می‌توانسته از پیشرفت مهاجم جلوگیری كند ، اما این كار به خاطر اشتباه انجام نشده .

مثال : زمانی كه یك مدافع می‌توانسته با كنترل و به راحتی توپ هوایی را بگیرد اما موفق به این كار نشود مرتكب اِرور شده است .

نكته : پست بال و وایلد پیچ كه توسط كچر و پیچر صورت می‌گیرد جزء اِرور محاسبه نمی‌شود .

اهمیت آماری :

به طور معمول اِرور در برگه آمار نوشته می‌شود و از مهارت یك مدافع یا توپ گیر در آمار كاسته می‌شود ثبت اِرور در روند بازی باعث انگیزه‌ای می‌شود كه مدافع به توانایی‌هاش بیافزاید تا مرتكب اِرور یااشتباه نشود و در تمرینات نقاط ضعف خود را پوشش دهد . اِرور گاهی در اسكوربورد ورزشگاه نیز برای تیم نوشته می‌شود .

رکورد دارهای اِرور در میجر لیگ:

پیچرها: اد والش ، هیپو واگهن.

کچرها: والی اسچانگ ، اوی وینگو.

فِرست بیس من ها: هال چاس ، کاپ آنسون.

سِکند بیس من ها: ادی کولینز ، فرد پفر.

تِرد بیس من ها: جیمی آوستین ، جری دنی.

شورت اِستاپ ها: دونی بوش ، بیل دالن.

آوت فیلدر ها: تی کاب ،جورج گورگ.
     
  
زن

 
DH
Designated hitter
در بیس بال بازیكنی كه در زمان حمله به جای پیچر برای بَتینگ می‌آید به اختصار (DH) نام دارد ، این بازیكن فقط در زمان حمله و بَتینگ به تیمش كمك می‌كند و در دفاع حق بازی ندارد . او باید از اول بازی به جای پیچر تیم خودش در بَتینگ شركت كند و حق ندارد در وسط بازی بیاید .

تعویض این بازیكن با بازیكن(DH)دیگر مجاز است ، اگر پیچر با پیچر دیگری خارج از زمین جای خود را تعویض كند (DH) باز هم می‌تواند بازی كند ولی اگر پیچر با بازیكنی داخل زمین جای خود را عوض كند DH لغو می‌شود و از این به بعد خود پیچر باید در زمانی كه تیمش حمله است در بَتینگ شركت كند . پس این بدان معنا است كه زمانی كه DH هست پیچر حق ندارد در بَتینگ شركت كند مگر DH لغو شود . در سال 1973 این قانون تصویب شد كه در حمله هر تیمی می‌تواند به جای پیچر یك بازیكن دیگر را بگذارد ، البته این موضوع دلبخواهی است . این قانون در نشنال لیگ استفاده نمی‌شود .

در 6 آوریل 1973 در تیم نیویورك یانكیز شخصی به نام ران بلومبرگ در استادیوم فن وی پارك به عنوان اولین DH وارد زمین شد .

استراتژی در این كار این است كه پیچرها چون بیشتر وقت تمرین خود را به پرتاب كردن می‌پردازند پس در نقش بَتینگ قدرت چندانی ندارند و علت دیگر این است كه پیچر چون عضو مهم و حساس تیم است او را در این بازی روانی (بَتینگ) شركت نمی‌دهند تا از نظر روحی و جسمی آسیب نبیند و خسته نشود .

در تیم‌های حرفه‌ای معمولاً افرادی ،فقط به عنوان هیتر تمرین می‌كنند تا در زمان استفاده از DH نقطه مثبتی برای تیم باشند . اكثر DH ها مهارت دَبِل سوئیچ و یا بَتینگ با دو دست را دارند كه این بازیكنان بسیار موثر هستند .

چند تن از معروف‌ترین DH‌ های میجرلیگ :

ـ پائول مولیتور ـ كارل یاسترزمسكی ـ جورج برت .
     
  
زن

 
شات آوت
Shut out
این اصطلاح به پیچری اطلاق می‌شود كه اجازه نمی‌دهد بازیكنان تیم حریف امتیازی در كل بازی كسب كنند كه اگر اجازه ندهد بَتری به بیس اول برسد در آمار از اصطلاح پرفكت گیم و نو هیتر برای پیچر استفاده می‌شود و این یك موفقیت بزرگ برای پیچر در آمار محسوب می‌شود .

رکورد دارهای شوت آوت در میجر لیگ:

والتر جونسون ، گروور آلکساندر.


موارد كلی محاسبه در آمار تیمی
1 ـGames Played (G) : تعداد بازی‌های انجام شده ، تعداد بازی‌هایی كه بازیكن در هر قسمتی بازی كرده .
2 ـ Wasn’t Watching (WW) : تعداد دفعاتی كه حواس و توجه از بازی پرت باشد .
(بیشتر مواردی كه نیاز به توضیح بوده در بخشهای مربوطه توضیح بیشتر داده شده است ).
     
  
زن

 
مواردیكه در آمار فیلدینگ مورد محاسبه قرار می‌گیرد:

1 ـ Assists (A) : تعداد آوت كردن‌ها توسط مدافعان .

2 ـ Caught Staling (CS) : تعداد دفعاتی كه كچر از بیس دزدی ممانعت كرده و رانر را آوت كرده .

3 ـDouble Play (DP) : آوت كردن 2 بازیكن همزمان در یك حمله .

4 ـ Errors (E) : اشتباه توپ‌گیرها كه به نفع مدافعان تمام شده .

5 ـ Fielding Percentage (FP) : درصد فیلدینگ = جمع بازی‌ها تقسیم بر تعداد اتفاقها .

6 ـ Innings (INN) : تعداد اینینگ‌هایی كه بازیكن در یك پست بازی می‌كرده .

7 ـ Passed Ball (PB) : تعداد اشتباه‌های كچر درنگرفتن پیچ پیچر كه باعث پیشرفت رانرها شده .

8 ـ Put Out (PO) : تعداد دفعاتی كه مهاجم توسط لمس كردن آوت شده .

9 ـ Range Factor (RF) : مقدار توانایی پوششی را تعیین می‌كند .

10 ـ Stolen Base (SB) : تعداد دفعاتی كه رانرها موفق به بیس دزدی شده‌اند .

11 ـ Total Chances (TC) : جمع اتفاقها: A+PO+E

12 ـ Triple Play (TP) : تعداد دفعاتی كه 3 بازیكن از تیم حمله را همزمان آوت می‌كنند .
     
  
زن

 
مواردی كه در آمار پیچینگ مورد محاسبه قرار می‌گیرد :

1 ـ Opponents Batting Average : میانگین بَتینگ حریف .

2 ـ Base on Balls یا Walk (BB) : تعداد چهار بال‌هایی كه توسط پیچر صورت گرفته است .

3 ـ Blone save (BS) : دفعاتی که به بازی سیو آمده اند.

4 ـ Complete Game (CG) : تعداد بازی‌هایی كه پیچر از اول تا آخر بازی پیچ می‌كرده است .

5 ـ Defense Independent Pitching Statistics (DIPS) : اندازه‌گیری تأثیر یك پیچر در توپ‌های دفاع .

6 ـ Earned Run (ER) : شمارش امتیازهایی كه پیچر در آن نقش داشته است .

7 ـ Eanned Run Averge (ERA) : محاسبه تعداد امتیازهایی كه در زمان پیچر داده شده است .

8 ـ Game In Relife (GIR) : شمارش بازی‌هایی كه به عنوان پیچر استارتر نبوده .

9 ـ Game Finished (GF) : شمارش بازی‌هایی كه به عنوان كلوزر بازی كرده .

10 ـ Game pitched (GP) : شمارش بازی‌هایی كه پیچ كرده .

11 ـ Ground Ball/Fly Ball (G/F) : نسبت توپ‌های زمینی مجاز بر توپ‌های هوایی مجاز .

12 ـ Game started (GS) : تعداد بازیهایی كه به عنوان پیچر استارتر بوده .

13 ـ Hits Pernine Inning (9H/) : نسبت ضربه‌هایی كه از یك پیچر زده‌اند به كل ضربه‌هایی 9 اینینگ .

14 ـ Hits Allowed (HA) : تعداد ضربه‌هایی كه توسط پیچ‌های پیچر زده شده .

15 ـ Hits Batsman (HB) : تعداد توپ‌هایی كه بَتر زده و به بیس رسیده .

16 ـ Hold (HLD) : شمارش بازی‌هایی كه در یك وضعیت سیو وارد شده و با آوت كردن یك نفر خارج شده .

17 ـ Intentional Base on Balls (IBB) : شمارش واك‌های عمدی و دلخواه .

18 ـ Inherited Runs Allowed (IRA) : تعداد دونده‌هایی كه روی بیس بودند و امتیاز می‌‌گیرند، زمانی كه پیچر به بازی می‌آید .

19 ـ Innings pitched (IP) : تعداد اینینگ‌هایی كه پیچ كرده .

20 ـ Runs per nine innings (9/R) : تعداد امتیازهای داده شده تقسیم بر كل 9 اینینگ .

21 ـ Shut Out (SHO) : تعداد بازی‌های كاملی كه پیچر هیچ امتیازی نداده .

22 ـ Strike Out (SO) ، (K) : تعداد بَترهایی را كه با 3 استرایك آوت كرده .

23 ـ Strike Out Per Nine Innigs (9/SO) : نسبت استرایك آوت‌ها به كل 9 اینینگ .

24 ـ Strike Out/Walk (SO/BB) : نسبت استرایك آوت‌ها به واك‌ها .

25 ـ Save (SV) : تعداد بازی‌هایی كه پیچر در آنها پیروز بوده .

26 ـ Totl Batters Faced (TBF) : تعداد رو در رو شدن با بَتر .

27 ـ Win (W) : شماره بازی‌هایی كه تا زمانی كه پیچ می‌كرده پیروز بوده (درصد برنده بودن) .

28 ـ Loos (L) : تعداد بازی‌هایی كه پیچر پیچ می‌كرده و تیم حریف برنده بوده .

29 ـ Relif Winp Puls Save (w+s):با حاصل مجموع (W+SV) محاسبه می شود.

30 ـ Walk plus Hits Per Inning Pitched (WHIP): با حاصل تقسیم(BB+H/IP) محاسبه می شود.

31 ـ Walk Per nine innings (9W/) : نسبت واك‌ها به 9 اینیگ .
     
  
زن

 
مواردی كه در آمار بَتینگ مورد محاسبه قرار می‌‌گیرد :

1 ـ Single (1B) : شمارش تعداد دفعاتی كه بَتر با یك ضربه به بیس اول می‌رسد .

2 ـ Double (2B) : شمارش تعداد دفعاتی كه بَتر با یك ضربه به بیس دوم می‌رسد .

3 ـ Triple (3B) : شمارش تعداد دفعاتی كه بَتر با یك ضربه به بیس سوم می‌رسد .

4 ـ At Bat (AB) : تعداد دفعاتی كه بَتر به بیس می‌رسد .

5 _ Batting Avrage (BA) ، (AVG) : از حاصل تقسیم تعداد ضربه‌ها بر اَت بَت بدست می‌آید .

6 ـ Base on Balls (BB) ، (Walk) : چهار بال توسط پیچر انداخته شود و بَتر به بیس اول برود .

7 ـ walk - to - strike out - ratio (BB/SO) :‌حاصل تقسیم تعداد واك بر تعداد استرایك آوت .

8 ـ Extera Base Hit (HBH) ، (XBH - EB) : مجموع دَبِل + تری پِل + هُم ران .

9 ـ Filder’s choice (FC) : دفعات رسیدن بَتر به بیس به خواست و انتخاب مدافعین .

10 ـ Ground Ball - Fly Ball (G/F) : نسبت توپ‌های زمینی و هوایی .

11 ـ Ground Into Double Play (GIDP) : تعداد توپ‌های زمینی كه منجربه دَبِل پِلی می‌شود .

12 ـ Hit (H) : تعداد رسیدن به بیس با زدن ضربه بدون اشتباه اینفیلدرها .

13 ـ Hit By Pitch (HBP) : تعداد دفعاتی که توپ به بدن بَتر می خورد و باعث پیشروی می شود.

14 ـ Home Run (HR) : هر ضربه‌ای كه توسط آن بَتر بتواند 4 بیس را برود و امتیاز بگیرد .

15 ـ Left On Base (LOB) : تعداد رانرهایی كه در پایان اینینگ روی بیس مانده‌اند .

16 ـ On Base Percentage (OBP) : درصد روی بیس بودن (AB+BB+HBP+SF) ÷ (H+BB+HBP) .

17 ـ On Base Plus Slugging (OPS) : به صورت درصد و از مجموع (OBP+Slugging) بدست می‌آید .

18 ـ Plat Appearance (PA) : تعداد تمام بَتینگ‌ها بدون در نظر گرفتن نتیجه .

19 ـ Run Batted In (RBI) :تعداد ضربهایی که یك بَتر با آن باعث گرفتن امتیاز توسط یارانش شود .

20 ـ Sacrifice Bunt (SAC) : تعداد بانت‌هایی كه با آوت شدن بَتر، رانرها پیشروی كردند .

21 ـ Sacrifice Fly (SF) : تعداد ضربه‌های هوایی بَتر كه آوت شده ولی رانرها پیشروی كردند .

22 ـ Slugging Percentage (SLG) : درصد زدن .

23 ـ Strike Out (SO) : تعداد استرایك آوت‌ها و حتی بانت سومی كه به فاُل رفته است .

24 ـ Total Base (TB) :از حاصل (HR * 3) + (3B * 2) + (2B + H) بدست می آید .

25 ـ Timeson Base (TOB) : دفعات روی بیس بودن .
     
  
صفحه  صفحه 3 از 8:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  پسین » 
ورزش
ورزش

Baseball | بیسبال

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA