انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 18 از 19:  « پیشین  1  ...  16  17  18  19  پسین »

Volleyball | واليبال


مرد

 
تشکر ویژه آمریکایی‌ها از ایران

آمریکایی‌ها با ارسال نامه‌ای از فدراسیون والیبال و مردم ایران برای میزبانی شایسته از آنها تشکر و قدردانی کردند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، پس از بازگشت تیم ملی والیبال ایالات متحده به کشورش، آمریکایی‌ها با ارسال نامه‌ای به فدراسیون والیبال ایران، به طور رسمی از میزبانی ایران و فراهم آوردن همه امکانات برای آمریکا و برخورد خیلی خوب و مناسب مردم ایران با آنها تشکر کردند.
آنها ضمن ابراز قدردانی از زحمات شبانه‌روزی کارکنان فدراسیون والیبال کشورمان، اظهار امیدواری کردند تا بار دیگر به ایران سفر کنند و بتوانند این کشور را دوباره از نزدیک ببینند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
پنجمین پیروزی متوالی تیم ملی والیبال ایران

تیم ملی والیبال ایران در نهمین مسابقه‌اش از لیگ جهانی ۲۰۱۵ در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی تهران مقابل لهستان به میدان رفت و با نتیجه ۳ بر ۲ پیروز شد.
ایران در این مسابقه در ست‌های اول، چهارم و پنجم به برتری دست یافت اما گیم دوم و سوم را واگذار کرد تا به جای سه امتیاز کامل، دو امتیاز بگیرد و یک امتیاز هم نصیب لهستان شود.
ایران با این پیروزی ۱۵ امتیازی شد. لهستان ۱۷ امتیازی است و همچنان در رده دوم جدول رده‌بندی قرار گرفته. آمریکا پس از برتری در برابر روسیه، با ۲۰ امتیاز در صدر جدول گروه ب ایستاده.
اسلوبودان کواچ تیمش را با ترکیب سعید معروف، سیدمحمد موسوی، عادل غلامی، مجتبی میرزاجانپور، میلاد عبادی‌پور و شهرام محمودی به زمین فرستاد.
در طرف مقابل کوبیاک و یاکوب یاروژ شبی خیره کننده را سپری کردند و همانطور که سرمربی لهستان در نشست خبری قبل از بازی تاکید کرده بود، اجازه ندادند جای خالی بارتوژ کورک برترین بازیکن لیگ جهانی امسال احساس شود. کورک به خاطر مصدومیت در این بازی نتوانست تیمش را همراهی کند.
ست اول با نتیجه ۲۵ بر ۲۱ به سود ایران خاتمه پیدا کرد اما احساس ناراحتی شدید میرزاجانپور باعث شد از زمین خارج شود و جای خودش را به فرهاد قائمی بدهد.
در ست دوم لهستانی‌ها که با جو ورزشگاه آشنا شده و خودشان را با محیط مسابقه وفق داده بودند، بازی را با قدرت آغاز کردند و سرانجام نیز ۲۵-۲۳ برنده شدند.
در ست سوم، مجدداً لهستان پیش افتاد و بارها با موفقیت از دفاع روی تور ایران گذشت. دریافتهای ناقص در عقب زمین و سرویس‌های خطا هم مزید بر علت شد تا لهستان ۲۵-۲۱ به برتری برسد.
روند بازی و تسلط لهستانی‌ها به توپ و تور به گونه‌ای بود که به نظر می‌رسید نخستین شکست خانگی نصیب همبازیان سعید معروف خواهد شد.
اما نماینده آسیا با نمایشی خیره کننده در گیم چهارم، اختلاف را به قدری افزایش داد که آنتیگا پیش از پایان ست، شکست را پذیرفت و ستارگانش را بیرون کشید تا استراحت کنند برای گیم آخر. ست چهارم را ایران ۲۵ بر ۱۶ به سود خود رقم زد.
در ست پنجم هم درخشش مجتبی میرزاجانپور نقش چشمگیری در کسب پیروزی ایران ایفا کرد. این ست با حساب ۱۵-۱۱ ثبت شد تا ایران، یکی از زیباترین بازیهای لیگ جهانی ۲۰۱۵ را نصیب خود کند. در دیدار همزمان هم آمریکا ۳-۰ بر روسیه چیره شد.
شهرام محمودی با ۱۸ امتیاز به عنوان امتیازآوترین بازیکن در جدال ایران و لهستان شناخته شد. میلاد عبادی‌پور با ۱۲ امتیاز دومین بازیکن برتر ایران بود.
یاکوب یاروژ از لهستان ۱۶ امتیاز گرفت و میشائیل کوبیاک نیز ۱۳ امتیاز کسب کرد که برای برتری تیمشان کافی نبود.
کوبیاک در نشست مطبوعاتی بعد از بازی گفت: «حرف زیادی برای گفتن ندارم. ای کاش داور برای هر دو تیم خوب قضاوت می‌کرد. این داوری برای این سطح از بازی‌ها قابل قبول نیست.»
ستاره لهستانی‌ها با اشاره به حضور تماشاگران گفت: «بدون شک این جو شگفت‌انگیز است. بازی بسیار نزدیک بود و ایران در مسابقه حساسی پیروز شد.»
سعید معروف هم گفت: «به کاپیتان لهستان که ما را اذیت کرد و جور همه را کشید تبریک می‌گویم. از باخت ترس داشتیم و این باعث شد کارایی لازم را نداشته باشیم.»
کاپیتان تیم ملی ایران یادآور شد: «تماشاگران کمک کردند و در جایی که همه فکر می‌کردند بازی تمام شده به مسابقه برگشتیم. داور دوم می‌خواست به سود لهستان قضاوت کند. فکر می‌کنم داور اشتباه عمدی نداشت و اعتراض ما به موقع بود.»
ایران در بازی بعدی‌اش یکشنبه به مصاف لهستان خواهد رفت که در صورت کسب پیروزی می‌تواند بخش چشمگیری از دشواری‌های مسیر صعود را بپیماید. زیرا با وضعیتی که تیم روسیه به نمایش گذاشته، کسب هر شش امتیاز از این تیم در تهران، دور از دسترس پسران کواچ نیست.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ایران یک-لهستان ۳/شکست تلخ قهرمان های ایران

ایران در بازی دوم خود به لهستان باخت تا شانسش برای صعود به مرحله نهایی کمتر شود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم ملی والیبال ایران که موفق شد جمعه شب لهستان قهرمان دوره قبلی جام جهانی را 3 بر 2 شکست دهد، امشب در ورزشگاه آزادی و در دومین مسابقه 3 بر یک به این تیم باخت تا سه امتیاز را به آنها بدهد. با این شکست ایران 15 امتیازی باقی ماند و لهستان 20 امتیازی شد. حالا شانس تیم ملی برای صعود به دور نهایی سخت تر شده است چراکه لهستان با روحیه ای که دارد، قطعا در زمین خودش به راحتی به آمریکا امتیاز نخواهد داد.


ست اول؛ ایران 25- لهستان 23
ایران در این ست شروع خوبی داشت و توانست سه بر یک از حریف خود پیش بیفتد. در این لحظات دوباره شهرام محمودی با یک آبشار قدرتی سالن را به وجد آورد. اما لهستان سریعا به بازی برگشت و توانست با سرویس های خوب که با دفاع بد ایران همراه بود، بازی را مساوی کند. در ادامه ولی ایران بود که توانست امتیاز چهارم و پنجم را به دست بیاورد. لهستان دوباره در ادامه توانست امتیازهای عقب افتاده را جبران کند و با دو سرویس خوب که یکی از آنها پشت خط خوابید، دوباره بازی را 5 بر 5 مساوی کند و حتی لهستان به امتیاز ششم هم برسد.
امتیاز هشتم این بازی کار را به ویدئو چک رساند. در حالی که لهستان امتیاز هشتم را گرفت ایرانی ها درخواست ویدئو چک دادند که مشخص شد داور اول دچار اشتباه شده است. بدین ترتیب سرویس یک بار دیگر زده شد تا ایران امتیاز هشتم را با یک دفاع روی تور عالی کسب کند.
در ادامه بازی همچنان پایاپای بود. یک امتیاز ایران می گرفت یک امتیاز لهستان و دو تیم در امتیاز 12 مساوی بودند. در این لحظات لهستانی ها بیشتر با تیزهوشی امتیاز می گرفتند. در ادامه آبشار عالی میرزاجانپور را هر چند بازیکن لهستان با پا گرفت اما داور سوت زد تا امتیاز 13 به ایران برسد و یک امتیاز جلو بیفتد. اما دوباره لهستان توانست بازی را مساوی کند. بازی تا این لحظات بسیار نزدیک پیش می رفت و این تیم ملی بود که توانست دو امتیاز از حریف پیش بیفتد و مسابقه 15 بر 13 شود. در ادامه هم با درخشش بازیکنان و ضربه تمام کننده محمودی ایران به امتیاز شانزدهم برسد.
پس از شروع دوباره بازی لهستانی ها یک امتیاز عقب افتاده را جبران کردند اما اختلاف دو امتیاز تا امتیاز بیستم باقی ماند. در ادامه با اشتباهات بازیکنان تیم ملی، اختلاف به حداقل رسید و نتیجه 21 بر 20 شد. دوباره ایران در این لحظات به بازی پر اشتباه خود ادامه داد تا بازی 22-22 شود. درادامه امتیاز دو تیم روی 23 مساوی شد تا نفس ها در سینه حبس شود.
ایران با تیزهوشی قائمی و جای خالی او توانست امتیاز 24 را بگیرد و در ادامه با ضربه عالی میلاد عبادی پور امتیاز 25 را بگیرد و در نهایت ایران 25 بر 23 ست اول را از حریف خود ببرد.
در این ست اشتباه داور برزیلی زیاد بود و بازیکنان هر دو تیم را عصبی کرد.


ست دوم؛ ایران 20 - لهستان 25
در این ست هم بازی بسیار نزدیک شروع شد و با هر امتیاز لهستان، ایران هم یک امتیاز می گرفت. اما از امتیاز سوم به بعد بود که ایران ضعیف ظاهر شد و لهستان با اشتباهات مکرر بازیکنان ایران در چشم به هم زدنی سه امتیاز جلو افتاد و نتیجه 6 بر 3 شد. در ادامه با دفاع خوب معروف و همینطور سرویس فوق العاده موسوی اختلاف به یک امتیاز رسید. اما با اشتباه دوباره موسوی در زدن سرویس لهستان 7 شد و ایران 5. امتیازهای رد و بدل شده در نهایت لهستان را به امتیاز 8 رساند تا دو تیم به استراحت وقت فنی بروند.
با شروع بازی لهستان گویا نفس تازه ای گرفته بود. با اشتباه در دریافت و همینطور اشتباه رو تور، این حریف بود که درخشید و توانست دوباره در چشم به هم زدنی سه امتیاز دیگر جلو بیفتد. اگر درخشش شهرام محمودی نبود چه بسا لهستان اختلاف را به عدد 4 می رساند. در این لحظات قضاوت داور دوباره با اعتراض تیم ها همراه بود و با گرفتن خطای پنجه از سعید معروف اعتراض ها به اوج رسید. امتیاز دو تیم در این لحظات 14 بر 11 بود.
همانطور که پیش بینی می شد لهستانی ها اختلاف را حفظ کردند و توانستند با امتیاز 16 بر 13 به وقت دوم استراحت فنی برسند. اشتباه عبادی پور در زدن یک آبشار باعث شد تا فرصت خوب برای ایران از دست برود و اختلاف سه امتیاز حفظ شود.
با بازگشت دو تیم در زمین اختلاف به عدد 4 رسید تا امیدها برای برد کمرنگ شود. خطاها دوباره دردسرساز شد و لهستان 5 امتیاز پیش افتاد تا امتیاز دو تیم 19 بر 14 شود. در این لحظه کواچ سریعا وقت استراحت گرفت تا تشری به ملی پوش ها بزند. در این لحظات بازی ضعیف و پر اشتباه بازیکنان، لهستانی ها را به برد بسیار نزدیک کرد.
با اشتباه بازیکنان روی زدن سرویس و دوباره بازی خوب لهستان، اختلاف پا برجا ماند. لهستانی ها که خیال شان از بردن این ست راحت بود با خیال راحت تری بازی می کردند. کواچ در این لحظات بسیار عصبانی بود. لهستانی ها همانطور که پیش بینی می شد به امتیاز 25 رسید و ایران هم بیشتر از 20 امتیاز نتوانست بگیرد تا ست دوم را واگذار کند. دو تیم در ست شماری یک بر یک شدند.


ست سوم؛ ایران 20 - لهستان 25
این ست با اشتباه شهرام محمودی شروع شد تا ایران همین اول کار 3 بر صفر عقب بیفتد. در ادامه با سرویس خوب بازیکنان، تیم ملی توانست جبران کند و نتیجه را به 3 بر 2 برساند اما اشتباه سعید معروف در سرویس زدن امتیاز چهارم را به لهستان داد. بازی در ادامه به نتیجه 6 بر 4 رسید. لهستان با گرفتن امتیاز هفتم اختلاف را سه امتیاز کرد اما آبشار فوق العاده موسوی نتیجه را 5 بر 7 کرد. همانطور که پیش بینی می شد لهستان امتیاز هشتم را گرفت و دو تیم به وقت استراحت فنی رفتند. در بازگشت دو تیم به زمین ایران توانست دو امتیاز را جبران کند و این عبادی پور بود که با یک آبشار خوب اختلاف را به حداقل رساند. اما با اشتباه عبادی پور در سرویس زنی امتیاز لهستان به عدد 9 رسید. بازیکنان تیم ملی در این لحظات دوباره بازی را سفت گرفتند و در چشم به هم زدنی دو اختلاف را جبران کردند تا بازی 9 بر 9 مساوی شود. ایران به درخشش خود ادامه داد و حتی توانست 11 بر 10 از حریف خود پیش بیفتد. لهستان دوباره توانست بازی را مساوی کند و حتی در ادامه یک امتیاز از ایران پیش بیفتد. عبادی پور که شب بدی را سپری می کرد، در ادامه به شکل عجیبی امتیاز سیزدهم را به لهستان داد تا ایران دو امتیاز عقب بیفتد. با اشتباه شهرام محمودی لهستان یک امتیاز دیگر جلو افتاد تا بازی 14 بر 11 شود. تیم ملی در واقع در این دقایق 4 امتیاز پشت سر هم به حریف داد تا کار سخت شود.
ایران در ادامه یک امتیاز گرفت تا بازی 12 بر 14 شود اما عبادی پور که همچنان ضعیف بازی می کرد سرویس خود را به تور زد. بعد از سرویس لهستانی ها شهرام محمودی با یک آبشار محکم امتیاز سیزدهم را گرفت ولی این لهستان بود که در نهایت توانست 16 بر 13 به وقت استراحت فنی دوم برود. در بازگشت دو تیم به زمین اشتباهات بازیکنان ایران دوباره ادامه داشت. با اشتباه قائمی اختلاف به 5 امتیاز رسید. تماشاگران باورشان نمی شد ایران 13 بر 18 از حریف خود عقب افتاده. لهستانی ها در این لحظات شدیدا روحیه گرفته بودند و مدام توپ های خود را تبدیل به امتیاز می کردند. خط دفاع ایران در این دقایق بی دقت بود.
لهستان به امتیاز 19 هم رسید اما در این لحظات ایران دو امتیاز متوالی گرفت که یکی از آنها با سرویس فوق العاده قائمی به دست آمد. کواچ در این لحظه عبادی پور را بیرون کشید و زرینی را به زمین فرستاد. تعویض نتیجه داد و ایران امتیاز هفدهم را هم گرفت تا اختلاف به عدد دو برسد اما آبشار فوق العاده یاروش دوباره اختلاف را به عدد سه رساند. در این لحظات امتیازها 20 بر 17 به نفع لهستان بود. با اشتباه بازیکن لهستان در سرویس ایران به امتیاز 18 رسید ولی اختلاف دوباره دو امتیاز بود. در حالی که همه امیدوار بودند ایران اختلاف را کم کند لهستان دوباره اختلاف را به عدد 4 رساند. آنها 22 شدند و ایران در امتیاز 18 باقی ماند. تشویق های تماشاگران ایرانی در این لحظات همچنان فوق العاده بود.
ایران در ادامه فقط یک امتیاز گرفت و دوباره لهستان به امتیاز 24 رسید. زرینی در این لحظات اصلا آماده نشان نمی داد. کواچ در این لحظات وقت استراحت گرفت که نشان می داد هنوز امیدوار است تیمش شانس دارد. او گویا نمی خواست ایران با چنین اختلافی ست سوم را ببازد. در بازگشت به زمین کوبیاک سرویسش را به تور کوبید اما میکا در ادامه امتیاز 25 را به دست آورد تا لهستان در ست شماری 2 بر یک جلو بیفتد.


ست چهارم؛ ایران 19- لهستان 25
این ست با امتیاز گیری لهستان شروع شد و ایران هم سریعا امتیاز اول را گرفت. دوباره بازی پر اشتباه ملی پوش ها باعث شد تا در این ست هم لهستان دو امتیاز جلو بیفتد. اختلاف با دفاع شدن آبشار موسوی به سه هم رسید. لهستان 4 بر یک پیش افتاد تا دوباره روحیه بازیکنان ایران خراب شد. ایران سرانجام توانست امتیاز دوم را با آبشار میرزاجانپور به دست بیاورد. ایران امتیاز سوم را هم به دست آورد تا اختلاف به یک برسد. با آبشار فوق العاده محمودی دو تیم در امتیاز 4 مساوی شدند. بازی به نفع ایران پیش می رفت چون با جای خالی میرزاجانپور که روحیه گرفته بود ایران به امتیاز پنجم هم رسید. بازی در ادامه 5 بر 5 شد و امتیاز ششم هم به ایران رسید. با اشتباه میرزاجانپور در سرویس زدن لهستان هم به امتیاز ششم رسید. امتیاز هفتم از آن ایران شد و دوباره اشتباه ایران در سرویس زدن امتیاز را به لهستان داد. امشب اشتباهات ایران در سرویس بسیار زیاد بود و کار لهستان را راحت تر کرد. همین اشتباه موسوی باعث شد تا در ادامه دوباره لهستان امتیاز بگیرد و 8 بر 7 به وفت استراحت فنی برود. روی این توپ میرزاجانپور با بی دقتی تمام و در حالی که دفاع های لهستان هم جا مانده بودند، در کمال تعجب توپ را به اوت زد!
در بازگشت دو تیم به زمین امتیاز نهم هم به لهستان رسید. انگار قرار نبود تیم ملی بازی های خوب شب های گذشته اش را تکرار کند. در ادامه بازی بسیار نزدیک پیش می رفت. دو تیم به امتیاز 10-9 رسید و لهستان همچنان جلو بود. باز هم اشتباه روی سرویس زدن تکرار شد و ایران امتیاز یازدهم را به لهستان داد. عبادی پور یکی از پراشتباه ترین بازیکنان ایران بود، چه در سرویس زدن و چه در آبشار زدن. میرزاجانپور هم در ادامه دوباره در آبشار زدن اشتباه کرد تا واقعا هواداران متعجب شوند. او بسیار پراشتباه بود. در ادامه کوبیاک امتیاز سیزدهم را هم برای ایران گرفت تا تیم ملی 4 امتیاز عقب بیفتد. کوبیاک روی امتیاز سیزدهم فوق العاده خوب کار کرد و با خونسری تمام توپ را به دست شهرام محمودی زد تا به اوت برود. در این لحطات امتیازها 13 بر 9 به نفع لهستان بود و در چشم به هم زدنی تماشاگران دیدند امتیاز لهستان به 15 رسید و ایران در 10 باقی ماند. ایران دوباره کمی به بازی برگشت و توانست دو امتیاز بگیرد ولی در نهایت با امتیاز شانزدهم لهستان دو تیم به وفت استراحت فنی رفتند. در بازگشت دو تیم به زمین سریعا لهستان امتیاز هفدهم را هم گرفت تا واقعا کواچ عصبانی شود. او باورش نمی شد در چنین شبی تیمش اینقدر پراشتباه بازی کند. جالب اینجاست امتیاز هجدهم هم به لهستان رسید تا اختلاف به 6 امتیاز برسد. ایران در امتیاز 12 باقی مانده بود و لهستان به امتیاز 18 رسید. در ادامه با اشتباه سرویس زن لهستان امتیاز 13 به ایران رسید.
بازی به اختلاف 5 رسید و سپس 6. لهستان مهار نشدنی به نظر می رسید. درست از زمانی که فابیان به زمین آمد، لهستان توانست بر بازی مسلط شود و در سه ست پیاپی ایران را محصور قدرت خود کند. کواچ در این لحظات خسته و ناامید به نظر می رسید. لهستان به امتیاز 21 رسید و ایران همچنان 15 بود. در ادامه تیم ملی امتیاز شانزدهم را هم گرفت. کواچ با تعویض های خود در این لحظات قصد داشت دفاع روی تور ایران را قدرتمند کند. با سرویس خوب غفور ایران به امتیاز 17 رسید و اختلاف 4 شد ولی لهستانی که قدرت گرفته بود امتیاز بیست و دوم را هم به دست آورد. ایران امتیاز هجدهم را گرفت و همچنان تماشاگران امیدوار بودند. عبادی پور با زدن توپ به تور در ادامه دوباره نشان داد شب شب او نیست. لهستان امتیاز بیست و سوم را گرفت.رسرانجام لهستان دو امتیاز دیگر گرفت و در پایان موفق شد 25 بر 19 برنده شود تا این مسابقه را سه بر یک از ایران ببرد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
کوبیاک را باید دشنام دهیم یا ستایشش کنیم؟

کوبیاک ؛ نام او این روزها بدجوری سوهان روح ما ایرانی هاست.
خبرآنلاین: کوبیاک او حالا شاید منفور ترین چهره دنیاست برای ایرانی ها. حتی منفور تر از فابیوس که هر بار سنگی سر راه مذاکرات هسته ای می اندازد. او نه فقط برای شادی تلخ بعد از بردش که برای تمام رفتارهایش در تک تک دقایق این 4 بازی متوالی با تیم ملی ایران . مدام او و رفتارش روی مخ هواداران تیم ملی بود. همه جا بود. هم خوب دفاع روی تور می کرد ، هم عالی دریافت توپ داشت ، هم خیلی خوب آبشار می زد ، هم در جنگ های روانی یک سردار فاتح بود. احتمالا هرچه ما این سمت داشتیم به او دشنام می گفتیم ، مردم کشورش داشتند قربان صدقه غیرتش می رفتند و ستایشش می کردند. آنها احتمالا همان حسی را در این دعوا به یارشان داشتند که ما به محمد موسوی مان.
حالا می توانیم به کوبیاک دشنام بدهیم و از او دیوی دو سر بسازیم و مدام در ذهن مان او را اژدهایی خونخوار تلقی کنیم اما شاید اگر کمی منطقی تر به اتفاقات این چند بازی نگاه کنیم باید او را یک الگوی حرفه ای بدانیم. بازیکنی که برای تیم کشورش از جان مایه می گذارد، در وقت عصبانی شدن ، سعی می کند به خود مسلط باشد و بازی گروهی و تیمی را فدای یک دعوای پای تور نمی کند. وقتی چیزی اعصابش را به هم ریخته تلاش می کند با بالا بردن روحیه تیمی و همکاری جمعی ، از پس مشکل بر بیاید. اصلا او بود که با تمرکز روی سرویس هایش توانست به هم تیمی هایش یاد بدهد چطور این سد فشار جمعیتی را بشکنند و روی پا بایستند اما ستاره های جوان و کم تجربه تر ما نسبت به کاپیتان لهستان ، در این جنگ پای تور ، فکر می کردند باید به نبرد تک به تک با کوبیاک بروند و تمام سهم پیروزی را از آن خود کنند. می خواستند به تنهایی سردار فاتحی باشند که کوبیاک را فرو می اندازد اما آنها تک به تک و جدا از جمع ، یارای هم آوردی اش را نداشتند. شاید کواچ قبل از هر اتفاقی ، برای رویاهای بزرگ پیش روی مان بارها و بارها صحنه های جدال های تک به تک یاران ما با کوبیاک را برای شان بگذارد و تحلیل کند. مدام برای شان بگوید و باز تکرار کند تا بچه ها ببینند و البته یاد بگیرند چطور می توان وزنه یک تیم شد . چطور می توان در بدترین شرایط روحیه را حفظ کرد و چطور می توان از غیر ممکن،ممکن ساخت.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
به سلامتی کواچ به ایران اومد و امروز با حضور خوش خبر و داورزنی و بقیه اعضای فدراسیون جلسه بررسی مشکلات و مذاکره شون شروع شد... ! امیدوارم قبول کنه که کادر فنی خودش مخصوصا کادر انالیز رو یه تغییراتی بده.. و الا گزینه های قویتر دارن که جایگزین میکنن. تا مسابقات انتخابی زیاد فاصله نداریم و مربی جدید سخت بتونه مچ بشه.
جام باشگاه های جهان هم شروع شد و به سلامتی پیکان هم امشب بازی داره که امیدواریم ببره:

گروه‌بندی دور مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های جهان به شرح زیر است:

گروه اول: زنیت کازان روسیه، سادا کروزیروی برزیل و کاپیتانس دآرسیبوی پورتوریکو
گروه دوم: پیکان ایران، یو پی سی ان آرژانتین و الاهلی مصر

برنامه دور مقدماتی این رقابت‌ها به شرح زیر است:

سه‌شنبه پنجم آبان:
پیکان ایران - الاهلی مصر
سادا کروزیروی برزیل - کاپیتانس دآرسیبوی پورتوریکو

چهارشنبه ششم آبان:
یو پی سی ان آرژانتین - اهلی مصر
سادا کروزیروی برزیل - زنیت کازان روسیه

پنج‌شنبه هفتم آبان:
زنیت کازان روسیه - کاپیتانس دآرسیبوی پورتوریکو
پیکان ایران - یو پی سی ان آرژانتین

جمعه هشتم آبان:
مرحله نیمه نهایی
تیم دوم گروه دوم - تیم اول گروه اول
تیم دوم گروه اول - تیم اول گروه دوم

شنبه نهم آبان:
دیدار رده‌بندی (تیم‌های بازنده دو مسابقه مرحله نیمه نهایی)
دیدار نهایی (تیم‌های برنده دو مسابقه مرحله نیمه نهایی)
The Search for Freedom
درک کردن سخته، درک نشدن سخت تر
     
  
مرد

 
به سلامتی دیشب تیم پیکان تونست بازی رو ۳-۰ ببره از الاهلی... فکر نکنم از دوستان لوتی کسی اهل والیبال به اون صورت باشه.. اگه بازی رو دیده باشین دیدین که توی پارت اول امتیاز گیری توی هر ست، تیم الاهلی بهتر بود، ولی در پارت دوم و سوم تیم پیکان بالا میرفت و ست رو میبرد... خوب این کاملا این ۲ تا مساله رو میرسونه که ۱. تیم انالیزوری پیکان خیلی قوی عمل کرد و سریع نکات SWOT رو به پیمان اکبری منتقل میکردن ۲. اینکه تیم مصری سیستم به اون صورت پیشرفته ای نداشت و تنها نقطه قوتش سرعتی ۱ ش بود که اونم سریع بستنش...

به نقل از سایت فدراسیون والیبال:


نخستین روز مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های جهان با صدرنشینی نمایندگان ایران و برزیل به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، یازدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های جهان با حضور 6 تیم پیکان ایران (نماینده آسیا)، زنیت کازان روسیه(نماینده اروپا)، کاپیتانس دآرسیبوی پورتوریکو (نماینده نورسکا)، الاهلی مصر (نماینده آفریقا)، یو پی سی ان آرژانتین (نماینده آمریکای جنوبی) و سادا کروزیروی برزیل(میزبان مسابقات) از شب گذشته آغاز شد.
در نخستین مسابقه این رقابت ها پیکان موفق به شکست سه بر صفر الاهلی مصر شد و با سه امتیاز در صدر جدول گروه دوم قرار گرفت. در این گروه تیم یو پی سی ان آرژانتین بدون امتیاز در رتبه دوم است و الاهلی مصر با یک شکست در رتبه سوم قرار دارد.
در دیگر مسابقه روز نخست نیز تیم سادا کروزیروی برزیل، میزبان این دوره از رقابت ها سه بر صفر دآرسیبوی پورتوریکو را از پیش رو برداشت و در گروه اول صدرنشین شد. در این گروه زنیت کازان روسیه بدون امتیاز در رتبه دوم است و نماینده پرتوریکو در رتبه سوم قرار دارد.
نتایج کامل دو دیدار روز نخست به قرار زیر است:
پیکان تهران 3 – الاهلی مصر صفر (25 بر 19، 25 بر 20 و 25 بر 15)
سادا کروزیروی برزیل 3 – دآرسیبوی پورتوریکو صفر (25 بر 13، 25 بر 18 و 25 بر 20)
دومین روز این رقابت ها امروز چهارشنبه با دو مسابقه پیگیری خواهد شد که برنامه آن به قرار زیر است و پیکان تهران استراحت دارد:
یو پی سی ان آرژانتین – الاهلی مصر
سادا کروزیروی برزیل – زنیت کازان روسیه
The Search for Freedom
درک کردن سخته، درک نشدن سخت تر
     
  
مرد

 
به سلامتی دیشب تیم پیکان تونست بازی رو ۳-۰ ببره از الاهلی... فکر نکنم از دوستان لوتی کسی اهل والیبال به اون صورت باشه.. اگه بازی رو دیده باشین دیدین که توی پارت اول امتیاز گیری توی هر ست، تیم الاهلی بهتر بود، ولی در پارت دوم و سوم تیم پیکان بالا میرفت و ست رو میبرد... خوب این کاملا این ۲ تا مساله رو میرسونه که ۱. تیم انالیزوری پیکان خیلی قوی عمل کرد و سریع نکات SWOT رو به پیمان اکبری منتقل میکردن ۲. اینکه تیم مصری سیستم به اون صورت پیشرفته ای نداشت و تنها نقطه قوتش سرعتی ۱ ش بود که اونم سریع بستنش...

به نقل از سایت فدراسیون والیبال:


نخستین روز مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های جهان با صدرنشینی نمایندگان ایران و برزیل به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، یازدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های جهان با حضور 6 تیم پیکان ایران (نماینده آسیا)، زنیت کازان روسیه(نماینده اروپا)، کاپیتانس دآرسیبوی پورتوریکو (نماینده نورسکا)، الاهلی مصر (نماینده آفریقا)، یو پی سی ان آرژانتین (نماینده آمریکای جنوبی) و سادا کروزیروی برزیل(میزبان مسابقات) از شب گذشته آغاز شد.
در نخستین مسابقه این رقابت ها پیکان موفق به شکست سه بر صفر الاهلی مصر شد و با سه امتیاز در صدر جدول گروه دوم قرار گرفت. در این گروه تیم یو پی سی ان آرژانتین بدون امتیاز در رتبه دوم است و الاهلی مصر با یک شکست در رتبه سوم قرار دارد.
در دیگر مسابقه روز نخست نیز تیم سادا کروزیروی برزیل، میزبان این دوره از رقابت ها سه بر صفر دآرسیبوی پورتوریکو را از پیش رو برداشت و در گروه اول صدرنشین شد. در این گروه زنیت کازان روسیه بدون امتیاز در رتبه دوم است و نماینده پرتوریکو در رتبه سوم قرار دارد.
نتایج کامل دو دیدار روز نخست به قرار زیر است:
پیکان تهران 3 – الاهلی مصر صفر (25 بر 19، 25 بر 20 و 25 بر 15)
سادا کروزیروی برزیل 3 – دآرسیبوی پورتوریکو صفر (25 بر 13، 25 بر 18 و 25 بر 20)
دومین روز این رقابت ها امروز چهارشنبه با دو مسابقه پیگیری خواهد شد که برنامه آن به قرار زیر است و پیکان تهران استراحت دارد:
یو پی سی ان آرژانتین – الاهلی مصر
سادا کروزیروی برزیل – زنیت کازان روسیه
The Search for Freedom
درک کردن سخته، درک نشدن سخت تر
     
  
مرد

 
Volleyball world competitions

تیم والیبال پیکان با پیروزی بر نماینده آرژانتین به دومین برد متوالی خود در مسابقات جام باشگاه‌های جهان دست یافت.

به گزارش کاپ، تیم والیبال پیکان ایران در یازدهمین دوره مسابقات قهرمانی باشگاه‌های جهان به دومین پیروزی‌اش دست یافت. پیکان ایران موفق شد یو پی سی ان آرژانتین را از پیش رو بردارد و به عنوان صدرنشین گروه اول مسابقات به نیمه نهایی برود.

پیکان ایران مقابل یو پی سی ان آرژانتین با نتیجه 3 بر صفر و امتیازهای ۲۲-۲۵، ۲۲-۲۵ و ۲۲-۲۵

به برتری رسید. پیکان باید در نیمه نهایی این مسابقات سادا از ساعت 23 روز جمعه 8 آبان به مصاف سادا کروزیروی برزیل برود.
-----------------------------------------------------------------

تیم والیبال پیکان با شکست از نماینده برزیل از راهیابی به فینال مسابقات جام باشگاه‌های جهان بازماند.

به گزارش کاپ،تیم والیبال پیکان بامداد امروز در ادامه مسابقات قهرمانی باشگاه‌های جهان به مصاف سادا کروزیروی برزیل رفت و با نتیجه سه بر صفر شکست خورد و از صعود به فینال بازماند.

پیکان پیش از این الاهلی و یو پی سی ان آرژانتین را شکسته داده و به عنوان صدرنشین گروه اول مسابقات به نیمه نهایی صعود کرده بود.

پیکان فردا در دیدار رده بندی برای کسب مدال برنز به میدان می‌رود.
---------------------------------------------------------------

پیکان در دیدار رده بندی جام باشگاه های جهان شکست خورد.

به گزارش کاپ،تیم والیبال پیکان که بامداد امروز با قبول شکست برابر نماینده برزیل از صعود به فینال رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان بازماند از ساعت 17:10 در دیدار رده‌بندی برابر یوپی‌سی‌ان آرژانتین قرار گرفت و با نتیجه 3 بر 2 (25 - 21، 25 - 22، 20 - 25، 23 - 25، 14 - 16) مقابل حریف خود را مغلوب شد.

این دو تیم در مرحله مقدماتی هم برابر هم قرار گرفته بودند که آن بازی با نتیجه 3 بر صفر به سود پیکان خاتمه پیدا کرد.
The Search for Freedom
درک کردن سخته، درک نشدن سخت تر
     
  ویرایش شده توسط: Hosein777   
مرد

 
درود

تو یکی دیگه از تاپیک ها بحثی شد که گفتم خالی از لطف نیست که اینجا هم باشه:

Hosein777: عرض کنم خدمتت جناب ایرانی جان، که تقریبا توی تمام مسابقات کشوری و استانی بعد از از لیگ چهانی امسال ، وقتی مربی ها و کارشناسای والیبال دور هم جمع میشدن صحبت هایی میشد که قشنگ مسابقات قهرمانی جهان رو پیش بینی میکرد. عملکرد بد والیبال ایران تو مسابقات قهرمانی جهان که به تیم هایی مثل استرالیا و کانادا هم باخت دادیم، بر میگرده به مجموعه ای از عوامل.. که راس اونا کادر فنی تیم بود. بخاطر همین هم هست در جلسات فدراسیون با کواچ در هفته پیش موضوعیت بحث تغییر در کادر فنی بود. البته خیلی از کارشناس ها میگن که تعویض مربی لازم هست که اون هم دلایلی داره که یک به یک میگم.
البته قبلش بگم که مثل یه عضو کوچک از والیبال هستم و فقط گفته های کارشناسای خبره رو بازگو میکنم، چون خودم صلاحیت نظر دادن رو ندارم

بعضی از عوامل عملکرد بد تیم ملی تو قهرمانی جهان ۲۰۱۵ :
- جت لَگ: قبل از مسابقات قهرمانی جهان تیم ایران به یک جام چهارجانبه به نام جام واگنر در لهستان دعوت شد و بازیکنان یک اختلاف ساعت تقریبا ۶ ساعته (دقیقا یادم نیست چقدر بود) بین ایران و لهستان رو تجربه کردند.پس از حدود چند روز مسابقات و تمرین سنگین در اون جام، بلافاصله پرواز اکونومی داشتند به ژاپن برای بازی های قهرمانی جهان. یک پرواز طولانی مدت همراه با خستگی بازی های جام واگنر.. اختلاف ساعت بسیار زیاد، باعث مشکلی به نام جت لگ شد که اختلاف ساعت بین دو محل، تاثیر بسیار بدی روی بازیکنان گذاشت.
- برنامه ریزی های مسافرتی بد: متاسفانه برنامه ریزیهای سفر های تیم ملی به گونه ای بود که بازیکنان مجبور بودند ساعت های زیادی رو در صندلی های کلاس اکونومی هواپیما که برای راحتی قد نهایت ۱۸۵ تعبیه شده بگذرانند، در حالی که غیر از لیبرو های ما کوتاه قد ترین بازیکن اقای غلامی با قد ۱۹۵ بود. لذا مجبور بودند از ۱۸ ساعت پرواز ساعات زیادی رو در راهرو هواپیما قدم بزنند و این باعث افزایش خستگی جسمی و روحی در اونها شد. مشکلات بعد از پرواز ها از قبیل گم شدن ساک بعضی بازیکنان در فرودگاه، سرما خوردگی، ندادن اولین زمین تمرین توپی در ژاپن، همه انرژی های منفی به بازیکنان میداد.
- از بین رفتن و جا به جایی روتین ها: بازیکنان ایران در لیگ ۱ و سوپر لیگ ایران روتین هایی داشتن، از قبیل غذای ایرانی، دوست ها و خانواده، نهایتا ۳ تمرین لاکتیکی در هفته و . . . که این روتین ها در جام واگنر و مسابقات قهرمانی جهان تغییر کرد به طوری که بازیکنان در هفته حداقل ۵ بار لاکتیکی می شدند، چه در بازی ، چه در تمرین. همچنین نبود آشپز و غذای ایرانی هم از نکات منفی بود.
کلا از بحث تاپیک خارج شدیم.. مدیران عفو کنند
- مسابقه اول با آرژانتین: آرژانتین به مربی گری ولاسکو، ۵ روز قبل از مسابقات به ژاپن رسیده بود تا تاثیر اختلاف زمان، به حداقل برسد و بازیکنان کامل با شرایط محیطی اشنا و هماهنگ بشن. همچنین ولاسکو قبل از یک مربی بودن یک روانشناس خوب است.. او کامل به تیم ایران شناخت داشت و همه مسیر های موفقیت تیم ما رو بست، در حالیکه کادر فنی به جای کار روی روح و روان بازیکنان، مرتب سیستم عوض میکرد و بازیکنان رو به صورت کلیشه در سیستم ها جاگذاری میکرد و سیستم جدیدی رو نکرد. از طرفی اولین باخت در مسابقات به آرژانتین باعث شد ته مونده روحیه بازیکنان هم از بین بره و دیگه امیدی به پیروزی های بعدی نداشته باشند.

- خلاصه کار اینکه ما توی اون دوره از مسابقات بیشتر از تکنیک والیبال خوب، نیازمند روانشناس خوب داشتیم که متاسفانه در این زمینه فوق العاده ضعیف بودیم. یکی دیگه از موارد ضعف ما سیستم آنالیز بود. متاسفانه به دلیل کم تجربه بودن و عدم به روز بودن علم تیم آنالیز ما نمیشد آنالیز خوبی از مسابقات داشته باشیم.
مربیان، سیچلدو و ولاسکو سبک های خودشون رو به ایران اووردن و همونطور که مردم دیدند، از سال ۲۰۱۲ این پیشرفت تصاعدی خوبی در والیبال بود و گل اون توی لیگ جهانی ۲۰۱۳ بود که ایران برزیل رو توی برزیل ۳-۰ برد. بعد از درخواست آرژانتین برای بازگشت ولاسکو ایران برای گرفتن مربی جدید تلاش هایی کرد و نهایتا کواچ انتخاب شد. کواچ نقاط ضعف و قوتی داشت. بازم میگم من یه مربی معمولی در سطح پایه هستم و نمیتونم نظر کارشناسی بدم، ولی از مهمترین معایب اون این بود که حرف ش توی بازیکنان خریدار نداشت.. ممکن بود تیم به سیستم اون بازی کنه، ولی برای بازیکنان بیشتر حکم دوست رو داشت تا مربی.
اگه بخوام توضیح بدم باید یه تاپیک جدا براش بزنم و کلی مسائل رو باز کنم، ولی در حد اختصار همین حد کافیه

در ضمن دوستان، اگر سوالی در زمینه والیبال، اعم از داوری و تکنیک و تاکتیک و . . . داشتین، در حد توان در خدمتم. بلکه یه تکونی بخوره این تاپیک!
The Search for Freedom
درک کردن سخته، درک نشدن سخت تر
     
  ویرایش شده توسط: Hosein777   
مرد

 
آناستازی یا لوزانو؟ شاگرد ولاسکو مرد اول نیمکت تیم ملی است

داستان انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال به لحظات پایانی خود نزدیک شده است. در واقع با اتفاقی که روز گذشته رخ داد می‌توان گفت که ماجرای انتخاب سرمربی تیم ملی تمام شده است. چرا که فدراسیون والیبال شخصیت اصلی این ماجرا را انتخاب کرده و حالا مانده فقط اعلام نام آناستازی یا لوزانو به عنوان سرمربی! بله در اتفاقی نادر فدراسیون والیبال ایران ابتدا مربی تیم ملی را انتخاب کرده حضورش را روی نیمکت قطعی کرده و حالا مانده تنها انتخاب سرمربی!

به گزارش تابناک، روز گذشته و در جریان بازدید محمدرضا داورزنی از نمایشگاه مطبوعات مشخص شد نسیم تغییرات در نیمکت تیم ملی والیبال قطعی شده است. تا پیش از این اگرچه اخبار از مذاکرات مسئولان فدراسیون با گزینه‌های مختلف خبر می‌داد اما با توجه به اینکه مسئولان فدراسیون هیچگاه به صورت قطعی از خداخافظی با اسلوبودان کواچ سخن نگفته بودند نمی‌شد با قاطعیت از تغییر در نیمکت تیم ملی سخن گفت. اما روز گذشته محمدرضا داورزنی اعلام کرد که حضور خوان سیچلو روی نیمکت تیم ملی قطعی شده و حالا مانده انتخاب سرمربی تیم ملی از میان دو گزینه آناستازی و لوزانو!

اگرچه دغدغه همه در خصوص تیم ملی والیبال مشخص شدن سرنوشت سرمربی تیم ملی است اما از حرف‌های داورزنی و اتفاقاتی که در جریان انتخاب سرمربی به وجود آمد چنین بر می‌آید که گویا شخصیت اصلی تغییرات نیمکت تیم ملی نه سرمربی که دستیار ان است. کسی که هنوز تکلیف سرمربی مشخص نشده حضورش روی نیمکت تیم ملی قطعی شده است. این موضوع وقتی جالب‌تر می‌شود که بدانیم بهروز عطایی، از مربیان و کارشناسان والیبال کشورمان چندی پیش خیلی اصرار داشت سیچلو سرمربی تیم ملی می‌شود. در همان زمانی که هیچ‌کس دستیار ولاسکو را در حد و اندازه‌های نیمکت تیم ملی نمی‌دانست او در گفت‌وگویی با انتقاد از نتایج ضعیف تیم ملی کار کواچ را در ایران تمام شده دانسته بود و سیچلو را جانشین او معرفی کرد. اگرچه حضور سیچلو روی نیمکت تیم ملی به‌عنوان سرمربی کمی بعید به نظر می‌رسید اما حالا این اتفاق در سطحی پائین‌تر رخ داده است. شاید در ظاهر سیچلو سرمربی نشده باشد و به‌عنوان کمک روی نیمکت بنشیند اما قدرتی فراتر از سرمربی پیدا کرده. انگار او می‌تواند سرمربی را تعیین کند.

sichello

خوان سیچلو، سرمربی کنونی تیم ملی قطر کسی است که در روزهای درخشان والیبال ایران به‌عنوان دستیار در کنار خولیو ولاسکو می‌نشسته و آشنایی کاملی با والیبال ایران و با زیکنانش دارد. او که پس از رفتن ولاسکو از والیبال ایران مورد توجه تیم‌های ملی کشورهای همسایه قرار گرفته بود در اولین تجربه خود به‌عنوان سرمربی به تیم ملی قطر پیوست و با این تیم نتایج درخشانی کسب کرد. او در مدت حضورش در قطر توانست رتبه تیم قطر را در مسابقات قهرمانی آسیا از یازدهم به چهارم بهبود دهد.وی همچنین توانست رتبه تیم قطر را در رنکینگ جهانی از چهل و نهم به چهل و ششم بهبود ببخشد.

حضور او روی نیمکت تیم ملی ایران به‌عنوان مربی از چند جهت مهم است. نخست اینکه او بازیکنان و شرایط والیبال ایران را به خوبی می‌شناسد و این مسئله در مدت زمان کوتاه باقیمانده تا انتخابی المپیک به تیم ملی و سرمربی جدیدی که ممکن است روی نیمکت بنشیند کمک فراوانی می‌کند. نکته بعدی ماجرا اینجاست که حضور او به‌عنوان دستیار می‌تواند وزن نیمکت تیم ملی ایران را بالا ببرد. چه اینکه یکی از بزرگترین مشکلات نیمکت کواچ این بود که دستیاران او به هیچ وجه در حد و اندازه‌های یک تیم ملی نبودند و این در مقایسه با نیمکت تیم‌های ملی دیگر به تیم ما ضربه‌های جبران‌ناپذیری زد. از سوی دیگر او پرورش‌یافته مربی بزرگ و با دیسیپلینی چون ولاسکو است و به خوبی می‌تواند ان اقتدار لازم در تمرینات تیم ملی را اعمال کند. چیزی که کواچ از انجام او عاجز بود و آن کاریزمای لازم برای تاثیرگذاری روی بازیکنانش را نداشت.

اما مهم‌ترین تهدید حضور او در تیم ملی، آن هم با وزنی که مسئولان فدراسیون به حضور او داده‌اند این است که ممکن است میان او سرمربی احتمالی اصطکاک پدید آید. خصوصا اینکه مسئولان فدراسیون گویا جایگاه او را در تیم ملی بیشتر از یک دستیار در نظر گرفته‌اند و از زوج او با آناستازی یا لوزانو صحبت می‌کنند. بهروز عطایی که عضو کارگروه بررسی نتایج تیم ملی است در این زمینه می‌گوید: «فدراسیون مذاکراتی را با سی چلو داشته است و حضور او در ایران تقریبا قطعی شده‌ است. البته فدراسیون به‌دنبال آن است تا بتواند لوزانو را به عنوان سرمربی تیم انتخاب کند و سی‌چلو هم در کنار او در کادر فنی تیم قرار گیرد که اگر این زوج شکل بگیرد، کمک زیادی به والیبال ایران می‌شود. سی چلو در حال حاضر سرمربی تیم ملی قطر است و می‌تواند با این تیم لغو قرارداد کند و برای کار به ایران بیاید و لوزانو هم از این جهت مشکلی برای حضور در ایران ندارد.»

البته فراتر از همه این‌ها یک امکان دیگر هم وجود دارد و آن اینکه مذاکرات با لوزانو و آناستازی به هر دلیلی به بن‌بست بخورد و آنگاه فدراسیون سیچلو را به‌عنوان سرمربی انتخاب کند. به هر حال از میان همه این گزینه‌ها چنان بر می‌آید که گویا شخصیت اصلی و مهم نیمکت تیم ملی والیبال ایران مشخص شده است و حالا باید منتظر پایان مسابقات لیگ و آغاز تمرینات تیم ملی برای مسابقات انتخابی المپیک در ژاپن باشیم.
The Search for Freedom
درک کردن سخته، درک نشدن سخت تر
     
  
صفحه  صفحه 18 از 19:  « پیشین  1  ...  16  17  18  19  پسین » 
ورزش
ورزش

Volleyball | واليبال

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA