ارسالها: 2554
#21
Posted: 16 Sep 2012 07:52
راکت جدید بابولات با گردآوری و ضبط اطلاعات تمام حرکات و ضرباتی که یک بازیکن تنیس به توب وارد میکند، ستاره های تنیس را شگفت زده کرد.
free picture hosting
این راکت تنیس که از آن با عنوان Play & Connect متعلق به شرکت Babolat داری حسگر و فناوری الکترونیکی است که اطلاعات را درباره بازی بازیکن ضبط کرده و به کاربر این امکان را می دهد که عملکرد آنها را با استفاده از دانلود اطلاعات از طریق USB یا تماشای آمار زنده از طریق ارتباط بی سیم روی رایانه، تبلت و تلفن هوشمند تحلیل کند.
شرکت Babolat با همکاری شرکت تحلیل حرکت Movea این راکت را تولید کرده است. این نخستین فناوری در راکت تنیس است که موجب می شود از قابلیت ضبط و جمع آوری اطلاعات بازی برخوردار باشد.
اطلاعات بازی از طریق راکت به صفحه نمایشهای بزرگ ورزشگاه منتقل می شود
سازندگان این ابزار ورزشی فناورانه ابراز امیدواری کرده اند که ساخت این راکت بتواند به بازیکنان تنیس چه حرفه ای و چه تازه کار کمک کند به اطلاعات مورد نیاز خود برای تحیلی بازی دست پیدا کنند. در میان این اطلاعات می توان به ضربات مختلف بازیکن، چرخش توپ، جایگاه توپ در برخورد با راکت، قدرت بازی و سرعت سرویس اشاره کرد.
free picture hosting
تمام این اطلاعات به صورت زنده قابل مشاهده است و حتی می توان اطلاعات خام عملکرد بازیکن را با سایر بازیکنان و مربی آنها مقایسه کرد.
یک نمونه آزمایشی از این راکت اخیرا در مسابقات تنیس آزاد فرانسه در پاریس به نمایش گذاشته شد و بازیکنانی چون رافائل نادا، جو ویلفرد سونگا، کیم کلایسترز و لی نا از آن استفاده کردند.
upload pictures
تماشاگران نیز این بازی را همراه با آمار آن به صورت زنده این اطلاعات را یا در صفحه نمایش بزرگ ورزشگاه ، در تبلتها و تلفنهای هوشمند خود دنبال کردند
رافائل نادال درباره این راکت اظهار داشت: این راکت وسیله شگفت انگیزی است که با فناوری دریافت اطلاعات از مسابقات همراه شده و روش تازه ای را برای تحلیل بازی فراهم می کند.
upload picture
رافائل نادال بازیکن مشهور تنیس اسپانیایی در توصیف این راکت که اطلاعات بازی وی را ضبط می کند آن را شگفت انگیز توصیف کرد
لی نا نیز در رابطه با این که می توان اطلاعات بازی را در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشت گفت: نمی خواهم که اطلاعات بازی خود را به رقبایم نشان دهم.
این راکت الکترونیکی در سال 2013 با قیمتی حدود 313 دلار به فروش می رسد.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ویرایش شده توسط: mohan1978
ارسالها: 2554
#22
Posted: 16 Sep 2012 08:11
آشنایی با قهرمانان از دیروز تا امروز تنیس
1-................... Roger Federer ........................ 11,805
2..................... Novak Djokovic.................... 10,470
3.................... Andy Murray ........................ 8,570
4.................... Rafael Nadal .............................. 7,515
5..................... David Ferrer ....................... 5,915
6................... Tomas Berdych ............................ 4,830
7................... Jo-Wilfried Tsonga ............................... 4,520
8.................. Juan Martin del Potro................................ 3,890
9................. Janko Tipsarevic................................ 3,285
10............. John Isner........................... 2,610
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ویرایش شده توسط: mohan1978
ارسالها: 2554
#23
Posted: 16 Sep 2012 08:19
راجر فدرر(به فرانسوی: Roger Federer) (زاده: ۸ آگوست ۱۹۸۱) بازیکن سوئیسی تنیس حرفهای و در حال حاضر نفر اول رده بندی برترین تنیس بازان جهان است. تعداد زیادی از مفسران ورزشی، منتقدین تنیس، بازیگران گذشته و حال، وی را بزرگترین تنیسور تمام زمانها میدانند. او برای ۲۳۷ هفتهٔ متوالی و مجموع بیش از 287 هفته(بیشتر از هر کسی) در جایگاه اول فهرست برترین بازیکنان تنیس جهان بودهاست.
فدرر ۱۷ گرنداسلم تنیس را به دست آوردهاست که از هر بازیگر مرد دیگری بیشتر است. راجر فدرر در کنار بیورن برگ ، رکورددار قهرمانی متوالی در مسابقات آزاد ویمبلدون است. او پنج سال متوالی قهرمان مسابقات تنیس ویمبلدون شدهاست.
=============================================================
دوران کودکی
راجر فدرر در ۸ آگوست ۱۹۸۱ در بازل سوئیس بدنیا آمد پدرش رابرت فدرر و مادرش لینت فدرر نام دارند. پس از تولد راجر به همراه خانواده، به منطقهای به نام مانچسین سوییس نقل مکان کردند که در حومه شهر بازل کشور سوییس واقع است.
=============================================================
کودکی با یک راکت تنیس
خواهر فدرر در مورد کودکی او حرفهای جالبی میزند:
راجر از ۶ سالگی پای مسابقات بزرگ تنیس استرالیا و ویمبلدون مینشست و همین علاقه باعث شد تا پدر در ۸ سالگی او را در مدرسه تنیس ثبت نام کند. هنگامی که او ۱۰ ساله بود، همه مردم شهر با هیجان از بازی خوب او در زمین تنیس حرف میزدند. زمانیکه هم سن و سالان خود را با ضربات دیدنی راکت شکست میداد، حریفانش را در آغوش میگرفت و به آنها میگفت: شما دفعه بعد مرا خواهید برد. راجر با جدیت کامل به پیشرفت در این ورزش نائل شد و حالا خوشحالم که او یک نام بزرگ و ستاره در این ورزش است. ”
راجر در ابتدا فوتبال را هم در کنار تنیس دنبال میکرد، اما بعد از مدتی با رها کردن فوتبال تمرکز خود را روی تنیس گذاشت و در ۱۳ سالگی با ترک زادگاهش برای تحصیل در آکادمی حرفهای تنیس سوئیس، عازم شهر زوریخ شد.
=============================================================
آغاز تنیس حرفهای
فدرر تا ۱۶ سالگی مدام مصدوم بود و نمیتوانست خوب و مرتب به تمرین بپردازد، اما سرانجام با بهبود مصدویتهایش توانست در سال ۱۹۹۸ به دنیای حرفهای تنیس وارد شود و به اتحادیه تنیسورهای حرفهای جهان بپیوندد. رویارویی وی با بیون بورگ در اوایل ورودش به جمع حرفهایها که با شکست راجر همراه بود درسهای بزرگی به وی داد و پس از شکست از این قهرمان پر آوازه آن سالها، فدرر در مسیر رو به رشد قرار گرفت. راجرر در سال ۱۹۹۸ وارد تیم دیویس کاپ سوئیس شد و در حالی که کم سن و سال ترین عضو تیم سوئیس بود بعنوان بهترین تنیسور تیم برگزیده شد. تورنمت میلان اولین تورنمنت جهانی بود که فدرر توانست به قهرمانی در آن دست یابد. فتح این تورنمنت در سال ۲۰۰۱ برای راجر محقق شد و این آغازی بود بر قهرمانی پیاپی اعجوبه تنیس جهان.
============================================================
ازدواج
ناکامیهای پی در پی فدرر، سال ۲۰۰۸ را برای او به کابوسی واقعی مبدل میکرد و برای هوادارانش نیز شکستهای او قابل باور نبود. چند باخت متوالی در رویارویی با نفر دوم رده بندی بهترینهای تنیس (رافائل نادال) او را از فرم خوب خود خارج کرد و آنقدر در طول سال گذشته باخت تا اختلاف فاحش امتیازاتش با نفرات دوم و سوم در جدول کاهش یافت. فدرر بالاخره جای خود را در جدول رده بندی به نادال داد و به رتبه دوم تنزل یافت. در چنین شرایطی بود که راجر در وب سایت شخصی اش خبر ازدواج خود را اعلام کرد. برخلاف تصور مراسم ویژهای برگزار نشد و تنها دوستان نزدیک عروس و داماد امکان حضور در مجلس را یافتند. همسر او میرکا اصالت اسلواکی و تابعیت سوییس را دارد. میرکا که حدود سه سال از راجر بزرگتر است در رقابتهای المپیک سیدنی عضو تیم تنیس زنان سوئیس بود و آشنایی راجر با وی به همین بازیها بر میگردد. بالاترین رتبه میرکا در رنگینک جهانی تنیس عنوان هفتاد و ششمی است که در اول سپتامبر ۲۰۰۱ به آن دست یافت.
============================================================
درآمد از تنیس
راجر فدرر که در مجموع پر درآمد ترین بازیکن جهان بوده از سال ۱۹۹۸ که به جمع حرفهایها پیوسته تاکنون ۴۵ میلیون دلار جایزه گرفته است و اگر سال اولش را به حساب نیاوریم بطور میانگین سالی چهار و نیم میلیون دلار درآمد را به خود اختصاص داده است.[نیازمند منبع] نکته حائز اهمیت اینکه، فدرر با شکستن رکورد جوایز نقدیه پیت سمپراس، هم اکنون از این حیث نیز، در صدر موفق ترین تنیس بازان جهان، جای دارد.
============================================================
افتخارات
فدرر تاکنون توانستهاست عناوین متعددی را در دنیای تنیس از آن خود کند. از جمله فتوحات ریز و درشت وی میتوان به این موارد اشاره کرد:
۱۷ بار قهرمانی در تورنمنتهای گرند اسلم که هفت بار آن در اوپن ویمبلدون، پنج بار در آزاد آمریکا، چهار بار در جام آزاد استرالیا و بالاخره یک بار هم در جام آزاد فرانسه روی دادهاست.
کسب مقام سوم و مدال برنز المپیک سیدنی
کسب مدال طلا در المپیک ۲۰۰۸ پکن در قسمت دو نفره
کسب مدال نقره در المپیک ۲۰۱۲ لندن
وی تنها بازیکنی است که موفق شده هم مسابقات تنیس آزاد آمریکا و هم اوپن ویمبلدون را در پنج سال متوالی، فتح کند!
============================================================
نکاتی جالب در مورد فدرر
او اولین تنسوری است که پس از متسویلاندر توانستهاست در یک فصل، از بین چهار گرند اسلم موجود، قهرمانی در سه گرند اسلم را، از آن خود کند.
از ۲۰ سالگی و بعد از فوت مربیش دیگر مربی ندارد.
به سه زبان انگلیسی، فرانسوی و آلمانی مسلط است.
ویل اسمیت پیراهن «مردان سیاهپوش» را به راجر فدرر هدیه داد
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ویرایش شده توسط: mohan1978
ارسالها: 2554
#24
Posted: 16 Sep 2012 08:33
نواک جوکوویچ (به صربی: Новак Ђоковић, Novak Đoković) (زادهٔ ۲۲ مه ۱۹۸۷) در بلگراد، صربستان (یوگوسلاوی وقت)، یک تنیسباز حرفهای صرب و نفر شمارهٔ دوی دنیا در حال حاضر است.
=============================================================
آغاز تنیس
نواک جوکوویچ در ۲۲ می ۱۹۸۷ در بلگراد، صربستان (یوگوسلاوی سابق)، به دنیا آمد. نام پدرش سردیان ومادرش دیانا است او دو برادر کوچکتر از خود به نامهای مارکو و جورجی دارد که هردو تنیسور هستند. نواک از چهار سالگی تنیس راشروع کرد سپس در شش سالگی زیر نظر تنیسور سابق صربستان یلنا گنچیچ تنیس را ادامه داد.(۱۹۹۳) نواک شش سال در کنار گنچیچ تنیس را ادامه داد در طول این شش سال استعداد او در تنیس نظر همه را به خود جلب کرد وگنچیچ او را برای ادامه تنیس به نیکولا پیلیچ معرفی کرد ودر سال ۱۹۹۹ نواک تنیس خود را درکنار پیلیچ ادامه داد. دو سال بعد جوکوویچ چهارده ساله رقابت در مسابقات جهانی راشروع کرد وتوانست در مسابقات قهرمانی اروپا در رقابتهای تک نفره-دونفره وتیمی قهرمان شود. بعد از چند سال جوکوویچ و خانواده اش در مونته کارلو-موناکو در فرانسه اقامت گزیدند و در سال ۲۰۰۶ او باتنیسور سابق اسلواکی مارین وایدا شروع به کار کرد.
============================================================
سال ۲۰۰۶
جوکوویچ در سال ۲۰۰۶ با رسیدن دور یک چهارم نهایی گرند اسلم رولند گاروس و دور چهارم در ویمبلدون خود رابه جمع چهل تنیسور برتر جهان رساند. سه هفته بعد از ویمبلدون او اولین قهرمانی خود را در مسابقات آمسفورت در هلند با غلبه بر نسکولاس ماسو از هلند جشن گرفت. سپس او دومین قهرمانی خود را در مسابقات متس در فرانسه بدست آورد وتوانست به جمع ۲۰ تنیسور برتر جهان ملحق شود.
============================================================
سال ۲۰۰۷
جوکوویچ سال ۲۰۰۷ را با قهرمانی در مسابقات آدلاید در استرالیا آغاز کرد. اما در دور چهارم اولین گرند اسلم سال در استرالیا در سه ست پیاپی به فدرر باخت. نتایج او در دو مسترز ایندین ولز و میامی او را در جمع ده نفر اول جهان قرار داد او در اولین مسترز سال در ایالت کالیفرنیا ودر شهر ایندین ولز در آمریکا به فینال رسید و مقابل رافائل نادال شکست خورد اما یک هفته بعد در مسترز میامی در آمریکا در دور یک چهارم نهایی نادال راشکست داد سپس توانست به فینال برسد و با پیروزی مقابل گیرمو کانیاس از آرژانتین موفق به کسب اولین جام مسترز خود شد. او در سومین مسترز در زمینهای خاکی مونته کارلو در فرانسه در دور سوم به دیوید فرر باخت سپس به پرتغال رفت و در مسابقات استوریل در برابر ریچارد گاسکه ار فرانسه پیروز شد و به قهرمانی رسید. جوکوویچ در دو مسترز بعدی در ایتالیا و آلمان در دور یک چارم نهایی به ترتیب مقابل رافائل نادال و کارلوس مویاشکست خورد. دو هفته بعد در مسابقات گرند اسلم فرانسه برای اولین بار به نیمه نهایی یکی از مسابقات گرند اسلم رسیدو به نادال قهرمان آن مسابقات باخت. یک ماه بعد او در یک چهارم نهایی ویمبلدون در دیداری سخت مقابل مارکوس بغداتیس پیروز شد این دیدار ۵ساعت طول کشید و جوکوویچ توانست در پنج ست با نتایج ۷-۶ ۷-۶ ۶-۷ ۴-۶ ۷-۵ بازی را بسود خود به پایان برساند. در نیمه نهایی بدلبل مصدومیت ناچار به انصراف مقابل نادال شد. در مسترز مونترئال جوکوویچ بعد از بوریس بکر اولین تنیسوری شد که در یک تورنمنت نفرات اول و دوم و سوم را پشت سر هم شکست داد. او در یک چهارم نهایی اندی رادیک نفر سوم جهان در نیمه نهایی رافائل نادال نفر دوم جهان و در فینال فدرر نفر اول جهان راشکست داد و دومین قهرمانی خود را در مسابقات مسترز به دست آورد. در مسترز سینسیناتی جوکوویچ در دور دوم شکست خورد اما دو هفته بعد در گرند اسلم آمریکا به فینال رسیداین اولین فینال گرند اسلم جوکوویچ بود که در سه ست پیاپی به فدرر باخت. در پایان سال او با قهرمانی در جام وین در اتریش مقام سومی خود را در پایان سال مسجل کرد و به مسابقات پایان سال در چین راه یافت.
=============================================================
سال ۲۰۰۸
جوکوویچ سال ۲۰۰۸ را در گرند اسلم استرالیا آغاز کرد او تا دیدار نیمه نهایی به سادگی از سد حریفان گذشت و با پیروزی مقابل فدرر در سه ست پیاپی شگفتی بزرگی خلق کرد و به فینال رفت او در فینال مقابل تسونگا از فرانسه ست اول را باخت اما در سه ست بعدی پیروز شد و برای اولین بار قهرمان یکی از مسابقات گرند اسلم شد. از فوریه سال ۲۰۰۵ تا کنون این اولین بار بود که یک گرند اسلم را تنیسوری غیر از فدرر و نادال تصاحب میکند. این بزرگترین قهرمانی جوکوویچ در زندگی ورزشی او محسوب میشد. پس از قهرمانی در استرالیا او به دبی رفت اما در دور نیمه نهایی به اندی رادیک باخت. سپس در مسترز ایندین ولز با شکست ماردی فیش نهمین قهرمانی خود را بدست آورد. دهمین قهرمانی او هم در مسترز رم در ایتالیا بود که با شکست واورینکا در فینال جام قهرمانی را بالای سر برد. یک هفته بعد در نیمه نهایی مسترز هامبورگ آلمان به نادال باخت و در نیمه نهایی گرند اسلم فرانسه در برابر نادال شکست خورد سپس در زمینهای چمن کوینز در لندن باز هم به نادال باخت ودر ویمبلدون در دور دوم به مارات سافین بازی را واگذار کرد تا بعد از قهرمانیهای پی در پی در ابتدای سال باز هم قهرمانیها را به نادال وفدرر واگذار کند. در مسترز کانادا نتوانست از قهرمانی سال گذشته دفاع کند و در یک چهارم نهایی به اندی مورای باخت سپس در مسترز سینسیناتی به فینال رفت و باز هم نتوانست اندی مورای را ببرد و ۶-۷ ۶-۷ به او باخت. در بازیهای اولمپیک مدال برنز گرفت و در گرند اسلم آمریکا در نیمه نهایی به فدرر باخت. اما بالاخره در مسابقات پایان سال در چین قهرمان شد.
وی در جولای سال ۲۰۱۱ در بازی فینال ویمیلدون رافائل نادال تنیسور اسپانیایی و مرد شماره یک تنیس جهان را با نتیجه ۳ بر ۱ شکست داد تا با این شکست به نفر اول رده بندی تنیس بازان مرد جهان تبدیل شود. او در ژانویهٔ ۲۰۰۸ نخستین عنوان گرانداسلم خود را در آزاد استرالیا برد. در دور نیمهنهایی جوکوویچ راجر فدرر رتبهٔ یک وقت دنیا و قهرمان دور قبل را در سه سِتِ پیاپی شکست داد. در بازی نهایی هم در مقابل جو-ویفرید تسونگا با بردن سه ست در چهار ست به پیروزی رسید. پس نخستین بازیکن نمایندهٔ صربستان شد که برندهٔ یک عنوان گرانداسلم شدهاست و نیز جوانترین بازیکن در عصر آزاد که به دیدار نیمهنهایی هر چهار گرانداسلم رسیدهاست.
جوکوویچ در آزاد آمریکای سال ۲۰۰۷ به مقام دوم رسید. او همچنین به دور نهایی شش سری بزرگان رسیدهاست و در چهارتای آنها برنده شدهاست. به علاوه او به دور نیمهنهایی آزاد فرانسه ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ و نیز آنِ مسابقات قهرمانی ویمبلدون ۲۰۰۷ رسیدهاست. وی در نخستین حضور خود در بازیهای المپیک (پکن ۲۰۰۸) جیمز بلیک نمایندهٔ آمریکا را شکست داد و به مدال برنز دست یافت.
نواک جوکوویچ یکی از هوادران پروپاقرص باشگاه میلان ایتالیاست. او در ژوئن ۲۰۱۱ با سفر به ایتالیا پیراهن شماره ۱ را از قهرمان ایتالیا دریافت کرد.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#26
Posted: 16 Sep 2012 08:44
[url=http:]
اندی ماری انگلیس
اندره "اندی" ماری (متولد ۱۵ مه ۱۹۸۷ میلادی) بازیکن حرفهای تنیس اهل کشور اسکاتلند است و در رنکینگ جهانی در رتبه چهارم قرار دارد. او درباره ملیت خود میگوید: قبلا بارها شنیده بودم به من می گویند مورای انگلیسی! و من برای تصحیح این اشتباه یک بار بصورت علنی این واقعیت را گفتم که من متولد اسکاتلند هستم! اما بعد از آنت شایعه سازی درباره من شروع شد که او ضد انگلیسی است. تا اینکه در مسابقات ملی با قبول پیراهن ملی به همه نشان دادم که خاک من بریتانیاست و هیچ وقت ضد انگلیس نبودهام. فقط دوست دارم برای کشورم بازی کنم
==============================================================
دوران کودکی
تقریبا سه سال داشت که مادرش راکتی به او هدیه داد، پنج ساله بود که لئون اسمیت مربی سرشناس بریتانیایی دربارهٔ او گفت: تا بحال خردسالی مثل اندی ندیدهام که اینگونه مثل جوانها تنیس بازی کند، او در کنار مادرش جودی و برادرش جیمی به فراگیری و تمرین میپرداخت و مراحل ترقی را یکی پس از دیگری میپیمود... و همه چیز آماده شد تا اندی حالا تبدیل به مرد شماره یک تنیس بریتانیا شود. او ۱۹۰ قد دارد و دو دست است. اما در بازیها از دست راست خود استفاده میکند. اندی تنها ۸ ساله بود که در قتل عام شهر دانبلین جان سالم به در برد او به همراه خانواده اش در سن ۱۲ سالگی به فلوریدای آمریکا مهاجرت کرد و در آنجا ساکن شد. در دسامبر ۲۰۰۴ وقتی او ۱۷ ساله بود توانست یو اس اوپن نوجوانان را کسب کند. دو هفته پس از آن او برای خود یک عضو گروهی بریتانیایی پیدا کرد تا در جام دیویس اتریش شرکت کند. اما او این بازی را ۳ بر ۲ به حریفانش واگذار کرد! د دسامبر همین سال بود که او از سوی شبکه بی بی سی بعنوان جوانترین شخصیت ورزشی بریتانیا برگزیده شد.
==============================================================
1999 - 2005
اندی ماری در اوپن آمریکا
این سالها در بردارندهٔ افتخارات اندی ماری از سن ۱۲ تا ۱۸ سالگیست. دورهای که این نوجوان در تنیس جوانان خود نمایی میکرد. در ۱۱ سالگی در اولین رقابت رسمی در سالیهول با برادرش روبرو شد و موفق شد در فینال این رقابتها او را شکست دهد و نخستین شگفتیها را خلق کند. در ۱۲ سالگی موفقیت دیگری در اورنج بول میامی بدست آورد و به قهرمان این رقابتها در سطح جوانان رسید. اندی مدت کوتاهی هم به فراگیری فوتبال مشغول شد. اما بعدها با جدی تر شدن آموزش تنیس فوتبال را رها کرد و به طور تخصصی به ورزش محبوبش پرداخت. ۱۵ ساله بود که به بارسلونای اسپانیا رفت و برای مدتی در آنجا زیر نظر امیلیو سانچز و بر روی زمین خاکی به تمرین و آموزش پرداخت. در همین سالها او به همراه آدری کیناف در رقابتهای دوبل ال تی اِی نشنال به قهرمانی رسید و همچنین به قهرمانی انفرادی همین مسابقات نیز دست یافت. در سپتامبر ۲۰۰۳ او اولین قهرمانی خودرا در رقابتهای سنیور بدست آورد. او بازی در ردهٔ سنیورها را تا بیشتر از ماه مه ادامه نداد. و پس از قهرمانیش روزهای خوبی را در سال ۲۰۰۳ پشت سر نگذاشت. تا اینکه در سپتامبر ۲۰۰۴ بزرگترین و باشکوه ترین قهرمانیش تا به آن روز را در کنار خانواده اش جشن گرفت، اندی موفق شد با غلبه بر سرگئی استاخوفسکی در رده جوانهای گرند اسلم یو اس اوپن، جام قهرمانی را بالای سر ببرد. این موفقیت بزرگی برای این جوان ۱۷ ساله محسوب میشد. و تقریبا سرآغازی بود برای دوران طلایی ترقی و خیزی که به سمت تنیس حرفهای بر میداشت
==============================================================
2005
ماری در مسیر فینالیست شدن رقابتهای اوپن آمریکا
اندی سال ۲۰۰۵ را در حالی آغاز کرد که در ردهٔ ۴۰۷ جهان قرار داشت. در ماه مارس او به جوانترین بازیکن بریتانیایی مبدل شد که در دیویس کاپ برای کشورش بازی میکند. سپس در ماه آوریل از ردهٔ جوانان به حرفهای صعود کرد تا برای اولین رقابتش در اِی تی پی خود را آماده کند. او اولین تورنمنت خود در اِی تی پی را در هارد کورت بارسلونا تجربه کرد. او در اولین دور مغلوب جان هرنیچ شد. در هفتههای بعد اندی باز هم در ردهٔ جونیور موفق ظاهر شد و توانست تا مرحلهٔ نیمه نهایی رقابتهای اوپن فرانسه بالا بیاید و در این مرحله مغلوب مارین چیلیچ کروات شد. او در مرحلهٔ یک چهارم پایانی موفق شده بود خوان مارتین دل پوترو را پشت سر بگذارد. بعد از رولند او برای رقابتهای کویینز لندن وایلد کارت تهیه کرد. اما باز هم نتوانست موفقیتی بدست آورد و علارقم بازی درخشانش در دور اول بازیها حذف شد. بلافاصله پس از پایان این رقابتها اندی خودرا برای ویمبلدون آماده کرد. اندی در این رقابتها بسیار درخشان ظاهر شد و توانست در اولین مرحله جورج باستل را از پیش رو بردارد و در دور دوم مقابل رادک استپانکی که آن زمان سید ۱۴ مسابقات بود به پیروزی برسد. در دور سوم اما اندی نتوانست مقابل داوید نلبندیان به پیروزی برسد و بازی را در ۵ ست واگذار کرد... در گرند اسلم بعدی یعنی یو اس اوپن که اندی یک بار قهرمانی در آن را در ردهٔ جونیور تجربه کرده بود اندی نتوانست از دور دوم بیشتر بالا بیاید. اما صحنهٔ خودنمایی اندی اوپن تایلند بود که توانست پس از پشت سر گذاشتن رقیبانی چون رابین سودرلینگ و رابی گینپری در فینال با مرد شماره یک آن زمان یعنی راجر فدرر روبرو شود. گرچه در فینال بازی را به راحتی به حریف قدر خود واگذار کرد اما این موفقیت سبب شد تا اندی در ۳ اکتبر ۲۰۰۵ جزو ۱۰۰ تنیسور برتر جهان قرار بگیرد! پس از آن اندی در رقابتهای بازل سوییس هم شرکت کرد و با اینکه موفقیت چندانی نتوانست کسب کند اما ثابت کرد که مرد اول تنیس بریتانیاست! او در ۳ ست توانست تیم هنمن انگلیسی مرد برتر تنیس بریتانیای آن دوره را شکست دهد و خود بر جای او بنشیند. به سبب همین موفقیتهایش در سال ۲۰۰۵، سالی که اندی طعم تنیس حرفهای راچشید، در پایان سال بعنوان مرد برتر ورزش اسکاتلند از سوی بی بی سی برگزیده شد! اندی سال را با رنک ۶۴ تمام کرد و مسلما این گامی بزرگ بود برای اینکه در آینده جزو ده تنیسور برتر باشد...
==============================================================
2006
سالی که استارت تروفیهای رنگارنگ برای اندی شروع شد... اوایل فصل اندی با شکست دادن لیتون هیوئیت مرد شماره ۱۱ آن سالها در فینال سن خوزه توانست اولین جام اِی تی پی خود را بالای سر ّببرد. پس از آن اندی مثل همیشه در فصل خاک نتوانست موفقیت چندانی بدست آورد اما با شروع دوبارهٔ فصل هارد در اواخر سال بازیهای اندی دوباره جان گرفتند. در سینسیناتی ۲۰۰۶ او پس از حذف کردن تیم هنمن رقیب و هموطن همیشگیش توانست مقابل راجر فدرر به پیروزی برسد و در کنار رافائل نادال تنها تنیسوری باشد که راجر فدرر را در سال ۲۰۰۶ شکست دادهاست! این پیروزی بزرگی برای اندی بود... در یو اس اما اندی تا دور چهارم بیشتر نتوانست بالا بیاید. اندی با صعودی رویایی سال را با رنکینگ ۱۷ به پایان برد.
==============================================================
2007
در این سال اندی برای تیم خود و در واقع مهمترین پست در تیم خود یعنی مربی مایلز مک لاگلان را برگزید. در آغاز سال با شروعی خوب توانست تا فینال رقابتهای اوپن قطر صعود کند اما در فینال و در دو ست پیاپی مغلوب ایوان لیوبیچیچ شد. در اوپن استرالیا اندی تا دور چهارم بازیها صعود کرد و در این مرحله مغلوب رافائل نادال اسپانیایی شد. پس از آن اندی به خوبی توانست از عنوان خود در سن خوزه دفاع کند و با شکست ایوو کارلوویچ در فینال دوباره جام قهرمانی این رقابتها را بدست آورد.
==============================================================
2008
اتفاق بزرگی که برای اندی در این سال رخ داد صعود او به ده تنیسور برتر و قرار گرفتن کنار نامهای بزرگی مثل نادال و فدرر و رادیک بود. او بعنوان سید ۹ وارد رقابتهای اوپن استرالیا شد. اما اینبار بخت با او یار نبود و اندی در همان دور اول مغلوب جو ویلفرد سونگا شد! در همین سال دومین عنوان خود یعنی Open 13 را بدست آورد. در ویمبلدون او مغلوب نادال شد و در اولین تورمنتش پس از ویمبلدون یعنی راجرز کاپ هم در مرحلهٔ نیممه نهایی دوباره مغلوب ماتادور اسپانیایی مرد شماره ۲ آن سال شد. اندی اولین عنوان مسترز خودرا در رقابتهای مسترز سینسیناتی آمریکا با غلبه بر جوکوویچ بدست آورد. اندی هر دوست این فینال را در تایبرک به سود خود تمام کرد. در المپیک آن سال در چین او نمایش خوبی نداشت و در مرحلهٔ اول حذف شد. اما یکی از بهترین نمایشهای او مربوط به یو اس اوپن همان سال میشود که توانست تا فینال بالا بیاید. اما در فینال مقابل فدرر ضعیف ظاهر شد و هر سه ست را واگذار کرد. در پایان سال اندی با رنک ۴ تور ای تی پی خود را به اتمام رساند.
==============================================================
2009
ماری در دور یک چهارم پایانی اوپن فرانسه در سال ۲۰۰۹
اگر به کارنامهٔ اندی و قهرمانیهای اون نگاهی بیندازیم بی شک ۲۰۰۹ موفقترین سال در طول دوران حرفهای او تا به حال بودهاست. در ادامهٔ موفقیتهای اندی در سالهای پیشین سال ۲۰۰۹ هم آغاز خوبی برای او داشت. اندی در تورمنت نمایشی ابوظبی مقابل جیمز بلیک و راجر فدرر و رافائل نادال به پیروزی رسید و قهرمان شد. در ادامه او اوپن قطر را هم فتح کرد تا موفقیتهایش را تکمیل کند. پس از آن اندی تا مرحلهٔ چهارم استرالیا بیشتر نتوانست بالا بیاید و در تورمنت بعدی یعنی ایندین ولز در فینال مغلوب رافائل نادال مرد شماره یک آن سال شد. در فینال میامی نیز جوکوویچ صرب را در هر دوست شکست داد تا مسترزی دیگر در کارنامه اش داشته باشد. در تورمنت کویینز لندن هم با نمایشی درخشان توانست قهرمان رقبابتها لقب بگیرد. حالا همه چیز آماده بود تا اندی ویمبلدون را از آن خود کند. در غیاب نادال اندی بعنوان سید دوم وارد این تورمنت شد. بازیهای خوب اندی او را تا مرحلهٔ نیمه نهایی بالا آورد. اما رادیک آماده اجازه نداد که اندی به فینال راه پیدا کند. سپس اندی در مونترال خوان مارتین دل پوترو را شکست داد و قهرمان این رقابتها شد. پس از آن در رقابتهای سینسیناتی مغلوب فدرر شد و از دور مسابقات کنار رفت. اندی در حالی در مسابقات یو اس اپن شرکت کرد که از ناراحتی جزئی مچ دست رنج میبرد. تا اینکه در مرحلهٔ یک چهارم نهایی مغلوب مارین چیلیچ کروات شد. اما اندی در همین سال بود که در برههای از زمان به بالاترین رنکینگ دوران بازیگری خود رسید. اندی برای مدتی مرد شمارهٔ ۲ جهان ماند!!
==============================================================
2010
همهٔ چشمها به اندی دوخته شده بود تا بالاخره به اولین گرند اسلم خود دست پیدا کند. اندی در حالی مسابقات استرالیا را آغاز کرد که سید پنجم مسابقات بود. بازیهای خیره کننده و آمادگی او همهٔ کارشناسان را برآن داشت تا اورا یکی از بختهای اصلی قهرمانی حتی بالا تر از نادال بدانند. و همین طور هم شد. با اینکه در بازی مقابل رافائل نادال این بایکن اسپانیایی به دلیل مصدومیت از ادامهٔ بازی انصراف داد اما اندی بسیار مسلط ظاهر شد و توانست تا مرحلهٔ فینال به خوبی بالا بیاید. همه چیز آماده بود تا اندی اولین گرند اسلم خود را کسب کند... اما راجر فدرر باز هم اندی را از این افتخار باز داشت و در فینال رقابتها توانست به راحتی از سد اندی موری بگذرد و قهرمان شود. فصل خاک برای اندی مانند همیشه موفقیت خاصی نداشت. تا اینکه در رقابتهای تورنتو ی امسال اندی با غلبه بر رقبای همیشگیش نادال و فدرر توانست قهرمان شود. و این آخرین افتخاری بود که اندی امسال بدان دست یافت... چون یکی از بدترین یو اس اپنهای دوران بازیگریش را امسال سپری کرد. در حالیکه همگان منتظر بودند که اندی با آمادگی کامل تا مراحل بالایی صعود کند در کمال ناباوری این بازیکن اسکاتلندی در دور سوم مغلوب واورینکا شد و از دور مسابقات کنار رفت. گرند اسلمهای سال ۲۰۱۰ هم تمام شدند و چشم تمامی طرفداران او هنوز منتظر است تا اشکهای اندی را پس از فتح یک گرند اسلم ببیند... راستی تا کی باید هواداران منتظر بمانند؟!
==============================================================
المپیک ۲۰۱۲ لندن
اندی ماری در تاریخ پنجم آگوست ۲۰۱۲ با صعود به مرحله فینال مسابقات تنیس المپیک، با رقابت با راجر فدرر سوییسی و شکست او، توانست مدال طلای انفرادی مردان را بدست آورد.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ویرایش شده توسط: mohan1978
ارسالها: 2554
#28
Posted: 16 Sep 2012 09:28
و نوبت به ۳ نفر اول از بانوان میرسه
جدیدترین رنکینگ WTA (تنیس زنان)
رنکینگ تنیس زنان (WTA)
1...............ویکتوریا آزارنکا...................10265.
2.............. .ماریا شاراپووا...................8435
3...............آگنیژکا رادوانسکا..............8295
4...............سرینا ویلیامز...................7900
5................پترا کویتووا.....................6690
6...............انجلیک کربر....................5085
7...............سارا ارانی.....................4755
8................لی نا..........................4526
9................سامانتا استوزر..............4200
10...............ماریون بارتولی...............3800
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#29
Posted: 16 Sep 2012 09:50
ببخشید که اطلاعات در مورد خانوما کمتر هست تقصیر خودشونه
اینم به احترام زیبایی خانوما عکس بزرگشون رو میزارم
photo upload
ویکتوریا آزارنکا (به بلاروسی: Вікторыя Азарэнка, Азаранка، به روسی: Виктория Азаренко؛ متولد ۳۱ ژوئیه ۱۹۸۹) تنیسوری حرفهای از بلاروس است.
Azarenka 2010 US Open.jpg
در ۷ سالگی از طریق مادرش، آلا، با تنیس آشنا شد و از سال ۲۰۰۳ با شرکت در مسابقات آیتیاف، اولین مسابقات رسمی خود را شروع کرد و در سال ۲۰۰۶ به جمع صد تنیسور برتر زن دبلیوتیای راه یافت.
زمین مورد علاقهٰ او، زمینهای سخت است گرچه نتایج گرنداسلمهای انفرادی او حاکی از موفقیت بیشتر او در زمینهای خاکی و چمن است. او همچنین دو عنوان مختلط گرنداسلم را در سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ بردهاست و در سال ۲۰۰۵ به عنوان قهرمان جونیورز جهان از سوی آیتیاف شناخته شد.
در سال ۲۰۱۲ آزارنکا با شکست دادن ماریا شاراپووا اولین عنوان گرند اسلم خود یعنی آزاد استرالیا را کسب کرد.
البته بقول ما از اون نترس که های و هوی داره
در میان این همه هیاهم شاراپووا و ویلیامز آزارنکا میاد و نفر اول میشه
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ویرایش شده توسط: mohan1978