ارسالها: 2554
#31
Posted: 8 Nov 2012 22:08
خداحافظی بانوی ۱۷ ساله با المپیک/ آرزو حکیمی به نیمه نهایی نرسید
دیگر ورزشها - نماینده کایاک ایران در لندن از رقابت های المپیک کنار رفت.
به گزارش خبرآنلاین؛آرزو حکیمی با ثبت زمان یک دقیقه و 58 ثانیه و 598 هزارم ثانیه در گروه خود هفتم شد تا نتواند به نیمه نهایی رقابت های کایاک انفرادی زنان برسد.در گروه حکیمی ورزشکارانی از کشورهای دانمارک،آلمان،کوبا،نیوزیلند،فنلاند و آمریکا حضور داشتند که پاروزنان فنلاند، دانمارک و آلمان به ترتیب اول تا سوم شدند.
بانوی ایرانی با 17 سال سن کوچکترین شرکت کننده رقابت های قایقرانی و همچنین کوچک ترین ورزشکار ایرانی در لندن بود.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#32
Posted: 8 Nov 2012 22:09
دراگون بوت ایران در آستانه تعلیق قرار گرفت
دیگر ورزشها - دراگون بوت ایران به دلیل اینکه یک عضو غیر فعال در فدراسیون جهانی است،در آستانه تعلیق قرار گرفت.
به گزارش خبرآنلاین؛علیرغم تلاش های بی وقفه مسؤولین و ورزشکاران رشته ورزشی دراگون بوت، اعضای این تیم به علت کمبود بودجه تیم های ملی آقایان و بانوان به مسابقات قهرمانی آسیا که شهریور ماه امسال در کره جنوبی برگزار می شود، اعزام نخواهند شد.
پیش از این نیز به دلایل مشابه با اعزام تیم های ملی دراگون بوت به مسابقات قهرمانی جهان 2011 و بازی های آسیایی ساحلی 2012 مخالفت شده بود، که همین عدم حضور در مسابقات بین المللی منجر به لغو میزبانی ایران برای مسابقات قهرمانی جهان 2013 شد. همچنین علیرغم جذب حامیان مالی، شورای برون مرزی با حضور تیم های باشگاهی این رشته ورزشی در مسابقات قهرمانی باشگاه های جهان در سال های 2011 و 2012 نیز مخالفت کرد.این اتفاق در حالی رخ می دهد که بیش از 600 ورزشکار در مسابقات انتخابی تیم ملی این رشته ورزشی حضور یافتند و ملی پوشان منتخب از اواخر خرداد ماه امسال در اردوی تیم ملی به سر می برند.
عدم حضور تیم های ایرانی در مسابقات بین المللی، هم اکنون دراگون بوت ایران را در آستانه تعلیق از سوی فدراسیون جهانی و کنفدراسیون آسیایی این رشته ورزشی قرار داده است و عملا ایران به یک عضو غیر فعال تبدیل شده است.
تیم های ملی دراگون بوت بانوان و آقایان ایران در سال های 2008 تا 2010 موفق به کسب مدال های متعدد آسیایی و جهانی این رشته ورزشی شده اند.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#33
Posted: 8 Nov 2012 22:10
نامه IOC به کمیته المپیک ایران /مشکل استقلال برخی از فدراسیون ها را برطرف کنید
مدیریت ورزش - در نامه کمیته بین المللی المپیک تاکید شده است که فدراسیونهای ورزشی باید مستقل باشند و هیچ دخالتی در امور آنها صورت نگیرد.
به گزارش خبر آنلاین؛به دنبال مسائل به وجود آمده در برخی فدراسیونهای ورزشی ایران و نامههای فدراسیونها جهانی، کمیتهی بین المللی المپیک همچنان مصرانه به دنبال حل و فصل این مسائل است و در نامهای که ظاهرا در واکنش به پاسخ ایران به اعتراضات قبلی بود، بار دیگر از ایران خواست تا این مسائل را برطرف کند.
در نامه ای که روز گذشته با امضای "پر میرو"، مدیر روابط بین الملل کمیته بین الملی المپیک، و "حسین المسلم"، مدیر فنی شورای المپیک آسیا، به کمیته ملی المپیک ایران به ریاست محمد علی آبادی و دبیرکلی بهرام افشارزاده ارسال شده، آمده است:
رییس و دبیرکل محترم کمیته ملی المپیک ایران
اول از همه مراتب خشنودی خود را از ملاقاتی که در لندن داشتیم به اطلاع میرسانیم و امیدواریم که نمایندگان شما از رقابتهای المپیک لندن که با موفقیت برایتان توام بود، به سلامت به خانه بازگشته باشند.همچنان که در نشستی که در لندن داشتیم درباره موضوعات مطرح شده صحبت کردیم، مایلیم بار دیگر از این طریق مواضع قبلی خود را درباره تعدادی از فدراسیون ورزشی در ایران و همچنین مباحث مربوط به همکاری کمیته ملی المپیک با نهادهای دولتی به اطلاع شما برسانیم.
1- رابطه بین فعالیتهای ورزشی و نهادهای دولتی.
کمیته بینالمللی المپیک نقش اساسی و کلیدی نهادهای دولتی در گسترش و توسعه فعالیتهای ورزشی در سطح ملی را محترم میشمارد و به دنبال آن شدیدا کمیته ملی المپیک در کشورهای مختلف را تشویق میکند که روابط خوب خود را به منظور سودرسانی به ورزش با دولت خودشان گسترش دهند. البته این همکاری باید به شکل دوطرفه باشد و هیچگونه دخالتی در آن وجود نداشته باشد. همچنین طرفین باید در کمال احترام براساس قوانین، آییننامه و تعهدات خودشان برخورد کنند. این مساله به این معناست که نهادهای دولتی هرگز نباید در مسائل داخلی، فعالیتها، نحوه اداره، مدیریت، انتخابات و سایر فعالیتهای مرتبط به نهادهای ورزشی، به هیچ وجه دخالت کنند. نهادهای ورزشی باید در درجه اول کاملا به طور مستقل اداره شوند و نحوه مدیریت آن براساس قوانین مندرج در آییننامههای بینالمللی مصوب باشد. چراکه آنها زیرنظر مجامع بینالمللی ورزشی فعالیت میکنند.
برای توجه بیشتر درباره اصول و قوانین مصوب در چارت کمیته بینالمللی المپیک به بند 5 درباره اصول اساسی المپیک دقت کنید: «با توجه به این که ورزش فعالیتی است که در سطح جامعه رخ میدهد، فدراسیونهای رشتههای المپیکی این حق را دارند و البته مجبورند که مستقل باشد. به عبارت دیگر این موضوع به معنای تصویب، کنترل و اجرای قوانین ورزشی به شکل کاملا آزاد میباشد. تعیین ساختار و نحوه اداره این نهادهای ورزشی به عهده خود آنهاست و حق برگزاری انتخابات آزاد و بدون هیچ گونه تاثیرپذیری از نهادهای بیرون برای آنها کاملا وجود دارد. همچنین مسوولیت تضمین اجرای درست قوانین و مدیریت صحیح نهادها برعهده خود آنهاست.
قانون 5/27- در راستای تعیین و انجام صحیح ماموریت، کمیته ملی المپیک در کشورهای مختلف میتواند با نهادهای دولتی و حکومتی همکاری داشته باشد تا بتوانند به روابط حسنه دست پیدا کنند. البته این همکاری به هیچ وجه نباید به شکلی باشد که با قوانین و چارت کمیته بینالمللی المپیک مغایرت داشته باشد. کمیته ملی المپیک در کشورهای مختلف همچنین این مجوز را دارند که با نهادهای غیردولتی هم همکاری داشته باشند.
قانون 6/27- کمیته ملی المپیک در یک کشور باید استقلال خود را حفظ کرده و با مقابل کلیه فشارها از سوی هر نهاد سیاسی، حقوقی، مذهبی، اقتصادی مقاومت کند و اجازه ندهد که قوانین چارت کمیته بینالمللی المپیک زیرسوال برود.
قانون 9/27- کمیته بینالمللی المپیک علاوه بر مجازاتها و محرومیتهایی که برای کشورهای متخلف در چارت خود پیشبینی کرده، میتواند از طریق هیات اجرایی خود، تصمیمات مناسب را اتخاذ کند تا در یک کشور فعالیتهای المپیکی در راستای صحیح صورت گیرد. این تصمیمگیری میتواند شامل محرومیت و یا به رسمیت نشناختن کمیته ملی المپیک آن کشور در صورت زیرپا گذاشتن قوانین باشد. این دخالت میتواند همچنین در شرایطی که قوانین، آییننامه و مصوبات کمیته ملی المپیک یک کشور توسط مقامات دولتی تحت تاثیر قرار گرفته باشد، صورت پذیرد.
با مرور این قوانین کلی مندرج در چارت کمیته بینالمللی المپیک، انتظار میرود که به منظور بازدهی هرچه بیشتر ورزش و فعالیتهای ورزشی در کشور شما، نهادهای دولتی مرتبط با مسائل ورزشی و همچنین کمیته ملی المپیک شما و فدراسیونهای ورزشی به شکل معقولی با یکدیگر تعامل داشته و رفتار متناسب با قوانین بینالمللی پیشرو گیرند تا طرفین با رعایت احترام متقابل نقش سازندهای در رشد ورزش کشور داشته باشند.
2- چارچوب قانونی برای فعالیت فدراسیونهای ورزشی زیرنظر کمیته بینالمللی المپیک
نهادهای ورزشی در یک کشور (به طور خاص) کمیته ملی المپیک و فدراسیونهای ورزشی که در رقابتهای المپیک شرکت میکنند، در درجه اول تحت نظارت آییننامه کمیته بینالمللی ملی المپیک مدیریت میشوند و پس از آن آییننامه فدراسیونهای جهانی درباره آنها قابل اجراست.
فدراسیونهای ورزشی همچنین باید با چارچوبهای قانونی کشور خودشان همخوانی و سنخیت داشته باشند و آن رشته ورزشی نباید مغایرتی با اصول و ارزشهای آن کشور داشته باشد. در صورتی که اصول تصویب شده درباره یک ورزش در کشوری با آییننامهها و قوانین بینالمللی همخوانی نداشته باشد، در این صورت این وظیفه نهادهای دولتی است که با همکاری نهادهای ورزشی بتوانند تضاد موجود بین قوانین داخلی و بینالمللی را به هر شکل ممکن از بین ببرند تا موضوع حل و فصل شد و اطمینان حاصل نمایند که قوانین ورزشی با استقلال نهادهای ورزشی منافاتی ندارد و فعالیت آنها را در مجامع بین المللی با مشکلی روبهرو نمیسازد.
با نگاهی به عبارت بالا، از کمیته ملی المپیک ایران و فدراسیونهای ورزشی انتظار میرود که با سازمانهای روابط عمومی و نهادهای دولتی همکاری مضاعفی داشته باشند تا قسمتهایی از قوانین داخلی ایران که با استقلال نهادی ورزشی سازگار نیست، به شکلی اصلاح و تغییر پیدا کند.
به طور خاص باید کاملا مشخص شود که نهادهای دولتی به هیچ وجه حق مداخله در انتخابات فدراسیونهای ورزشی را ندارند و حتی از طریق سازمانهای واسطه و ذیربط نیز در این امور دخالت نمیکنند. همچنین فدراسیونهای ورزشی باید طبق اساسنامههای بینالمللی از طریق برگزاری مجمع، انتخابات خود را برگزار کنند.
پس بدینوسیله از ایران درخواست میشود که با همکاری نهادهای دولتی، در این راستا حرکت کنند و لطفا در اسرع وقت ما را در جریان این فرآیند درباره بازنگری قوانین ناسازگار قرار دهید.
کمیته بینالمللی المپیک و شورای المپیک آسیا کاملا تماس خود را با شما حفظ خواهد کرد و هر کمکی که در این زمینه ممکن باشد، دریغ نخواهد کرد.
همچنین از کمیته ملی المپیک ایران درخواست میشود که از تکتک فدراسیونهای ورزشی بخواهد که اییننامه و ساختار خود را برای بررسی، اظهار نظر و بازبینی مجدد به فدراسیون جهانی متناظر ارسال کند. به این ترتیب تا زمانی که این کار صورت نگیرد، هیچ گونه انتخاباتی در فدراسیونهای ورزشی ایران مورد تایید قرار نخواهد گرفت و کمیته بینالمللی المپیک آن را به رسمیت نخواهد شناخت.
3- موضوع استقلال برخی از فدراسیونهای ورزشی در ایران
باتوجه به سلسله مطالبی که در بندهای پیشین ذکر شد، دولت نمیتواند هیچ یک از اعضای کمیته اجرایی فدراسیونهای ورزشی را عزل یا نصب کند.
از این رو از شما درخواست داریم که این نامه را به آن نهاد دولتی مرتبط با این مساله تحویل دهید، تا مشکل فعلی فدراسیونهای ورزشی شما از جمله شنا، دوچرخهسواری، تیر و کمان و قایقرانی بدون هیچگونه تاخیر برطرف و رضایت فدراسیونهای جهانی مربوطه بدون فوتوقت حاصل شود.
نهادهای دولتی باید بدانند که جایگاه فدراسیونهای جهانی کاملا باید محترم شمرده شود، در غیراینصورت فدراسیونهای ورزشی میتوانند به حالت تعلیق درآیند که این مساله ضربه سنگینی به فعالیت فدارسیون ورزشی و ورزشکاران ایرانی حاضر در رقابتهای بینالمللی وارد خواهد کرد. لطفا به محض اینکه این مسائل و مشکلات درباره فدراسیونهای ورزشی برطرف شد، ما را در جریان قرار دهید.
خلاصه کلام این که از کمیته ملی المپیک ایران انتظار میرود که این مسائل را با مقامات دولتی مرتبط در میان گذاشته و به ما اطمینان دهد که؛
1- قوانین و مادی از آییننامه فدراسیونهای ورزشی که با قوانین بینالمللی سازگاری ندارد، مورد اصلاح و ارزیابی دوباره قرار بگیرد تا کاملا با آییننامهها تطابق پیدا کند. خصوصا در مورد مسائل مربوط به استقلال.
2- آییننامه هر کدام از فدراسیونهای ورزشی به فدراسیون جهانی ارسال شود تا پیش از برگزاری هر انتخاباتی مورد بازبینی، نظرخواهی و تایید مجدد قرار گیرد.
3- موضوع مربوط به استقلال برخی از فدراسیونها توسط نهادهای دولتی حل و فصل شود. تا با قوانین فدراسیونهای جهانی کاملا همخوانی پیدا کند.
در پایان لطفا یک نسخه از آییننامه فعلی کمیته ملی المپیک کشورتان که مورد تصویب مقامهای دولتی قرار گرفته را از طریق ایمیل به دست ما برسانید.
لطفا هرچه سریعتر ما را در جریان پیشرفت در طی این روال و فرآیند مربوط به این اصلاحات قرار دهید. موضوعی که به یکی از بزرگترین نگرانیهای فدراسیونها و مجامع ورزشی تبدیل شده است.
از شما بابت همکاری در این زمینه سپاسگزاریم و امیدواریم هرچه زودتر پاسخ خود را دریافت کنیم.
با احترام پرهمیرو ، مدیر روابط عمومی کمیتههای ملی المپیک
حسین المسلم دبیرکل شورای المپیک آسیا
رونوشت:
ژاکروگ رییس کمیته بین المللی ملی المپیک
شیخ احمد آلفهد الصباح رییس شورای المپیک آسیا
اتحادیه فدراسیونهای المپیکی
تمام فدراسیونهای ورزشی جهانی
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#34
Posted: 8 Nov 2012 22:12
وزارت ورزش رسما اعلام کرد/ مجامع فدراسیون های قایقرانی و تیر و کمان برگزار می شود ؛ فردا و پس فردا/ بی خیال تهدید های IOC
مدیریت ورزش - وزارت ورزش تصمیم دارد بدونتوجه به نام کمیته بین المللی المپیک مجامع دو فدراسیون ورزشی در آستانه تعلیق ایران را برگزار کند.
به گزارش خبرآنلاین ؛طبق اعلام دفتر امور مجامع فدراسیون های ورزشی مجمع انتخاباتی فدراسیون قایقرانی ساعت 10 صبح اول شهریور برگزار میشود. مجمع انتخاباتی فدراسیون دوچرخهسواری نیز ساعت 10 دوم شهریور برگزار خواهد شد و مکان برگزاری این مجامع هتل المپیک تهران خواهد بود. این درحالی است که هفته قبل کمیته ملی المپیک نامه ای را از کمیته بین المللی المپیک منتشر کرد که در آن اشاره شده بود تا زمان اصلاح اساسنامه فدراسیون های ورزشی ، برگزاری هر نوع مجمعی از سوی نهاد قانونی تصمیم گیر برای ورزش ایران ممنوع است. بر اساس تغییرات مورد نظر این نهاد بین المللی باید اختیار برگزاری مجامع و عزل و نصب های رشته های المپیکی به کمیته ملی المپیک واگذار شود. اختیاری که اعطای آن 6 ماه قبل از مجمع المپیک به هیچ وجه به سود وزارت ورزش که مثل همه ی متولیان دولتی پیشین ورزش کشور حتما برای انتخابات این مجمع کاندیدایی مستقل از علی آبادی ، رئیس فعلی دارد ، نیست. نکته ای که سبب می شود تا وزارت ورزش پس از برگزاری تحت فشار انتخابات فدراسیون فوتبال و رای آوردن علی کفاشیان ، با احتیاطی بیشتر این مجامع را تحت نظر داشته باشد. اگرچه تهدید به تعلیق از سوی مجامع بین المللی وجود دارد اما هنوز بر اساس قوانین مصوب کشور ، این وزارت ورزش است که باید متولی برگزاری مجامع باشد. حقی که مسئولان وزارتخانه برای دفاع از آن تصمیم در تشکیل سریع مجامع دارند.
طبق اعلام دفتر امور مجامع فدراسیون های ورزشی، مجمع انتخاباتی سایر فدراسیون های ورزشی نیز طی هفته های آینده برگزار می شود.
باید دید این مجامع که در هفته بعد تشکیل شان با انتخابات مجمع کشتی ادامه خواهد داشت ، در نهایت چه حاصلی را برای ورزش کشور به بار خواهد آورد.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#35
Posted: 8 Nov 2012 22:13
اسبقیان در انتخابات غیر رسمی، رئیس فدراسیون قایقرانی شد
مدیریت ورزش - همانطور که وزارت ورزش برنامهریزی کرده بود، شروین اسبقیان به عنوان رئیس فدراسیون قایقرانی انتخاب شد.
به گزارش خبرآنلاين؛ مجمع فدراسيون قايقراني صبح امروز برگزار شد كه نتيجهاش انتخاب گزينه وزارت ورزش براي صندلي رياست اين فدراسيون بود. اين مجمع در حالي برگزار ميشد كه كميته ملي المپيك نماينده خود را اعزام نكرده بود تا انتخاب رئيس فدراسيون حالت غير رسمي به خود بگيرد. طبق قوانين، تمام انتخابات فدراسيونها بايد در حضور نماينده كميته ملي المپيك برگزار شود اما از آنجا كه وزارت ورزش، اصلاحات مورد نظر كميته بينالمللي المپيك (IOC) را ناديده گرفته بود، كميته ملي المپيك ايران هم نماينده خود را به اين جلسه اعزام نكرد.
در چنين شرايطي، خسرو ابراهيمي، حسين مطيعي، توفيق كابلي و شروين اسبقيان نامزد رياست فدراسيون شدند. ابراهيمي كه صبح قبل از جلسه انصراف داد. مطيعي و كابلي هم پيش از شروع راي گيري انصراف دادند تا شروين اسبقيان، گزينه مورد نظر وزارت ورزش، تنها نامزد رياست قايقراني باشد و با خيال راحت راي اعضاي مجمع را بگيرد. اسبقيان از 43 راي اخذ شده، 39 راي آورد.
مجمع فدراسيون قايقراني به خاطر تاخير حميد سجادي معاون ورزشي وزارت ورزش و جوانان، با نيم ساعت تاخير برگزار شد.
43
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#36
Posted: 8 Nov 2012 22:13
دعوت رسمی از دنیا مالی به اجلاس کنفدراسیون قایقرانی آسیا/ هنوز هم او رییس است
مدیریت ورزش - کنفدراسیون قایقرانی آسیا هنوز هم احمد دنیا مالی را به عنوان رییس فدراسیون ایران قبول دارد.
به گزارش خبرآنلاین؛فدراسیون رویینگ و کانوئینگ تایلند از احمد دنیا مالی دعوت کرده است تا به عنوان رییس فدراسیون قایقرانی ایران در مجمع روئینگ و کانوئینگ کنفدراسیون آسیبا شرکت کند.آنها علاوه بر دنیا مالی از حسن تیمور تاش نیز دعوت کرده اند تا به عنوان دبیر در این مجمع حضور داشته باشد.
این اتفاق در حالی افتاده است که چندی پیش مجمع انتخابات فدراسیون قایقرانی شروین اسبقیان را به عنوان رییس انتخاب و معرفی کرد.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#37
Posted: 8 Nov 2012 22:14
دنیا مالی :انفعال کمیته المپیک تعلیق ورزش ایران را سرعت می بخشد
مدیریت ورزش - رییس برکنار شده فدراسیون قایقرانی می گوید استیضاح وزیر دو آفت مهم را برای ورزش به همراه دارد.
احمد دنیا مالی در گفت و گو با خبرآنلاین؛با انتقاد از انفعال کمیته اجرایی المپیک در پاسخ به نامه های بین المللی گفت:«آنچه بیش از هر اتفاق دیگری می تواند خطر تعلیق ورزش ایران را افزایش دهد شیوه اتخاد شده از سوی هیات اجرایی المپیک ایران است.در ماه های اخیر نامه های متعددی از سوی نهادهای مختلف IOC به ایران فرستاده شده که پاسخ مشخصی را به همراه نداشته است.»
او این را گفت و ادامه داد:«حتی اگر کمیته المپیک ایران در نامه ای شرایط فعلی و قوانین دخلی مان را یک بار دیگر برای IOC می فرستاد می توانست دلیلی باشد برای بررسی مجدد پرونده در کمیته بین المللی،اما عدم پاسخگویی به نامه آنها به نوعی بی احترامی تلقی می شود که می تواند در تصمیمات آنها تاثیر گذار باشد.متاسفانه سردرگمی و نوع رفتارهای منفعلانه دوستان در کمیته المپیک شرایط را بدتر از قبل می کند.امیدورام هر چه سریعتر تصمیماتی در این زمینه گرفته شود.»
دنیا مالی در ادامه حرف هایش و در واکنش به استیضاح وزیر ورزش می گوید:«خوشحالم که این اتفاق نیفتاد.فکر میکنم در شرایطی که وضعیت اقتصادی مردم در اولویت است استیضاح وزیر ورزش نباید مطرح می شد.به نظر من استیضاح عباسی دو آفت برای ورزش کشور به همراه داشت.یکی اینکه این استیضاح بدعتی می شد برای استیضاح وزرای بعدی و کار وزرا را در آینده سخت می کرد.مشکل دیگر اینکه پس از استیضاح و با انتخاب سرپرست تمام تعاملات بین المللی و مکاتبات مهم این روزهای ورزش نا تمام می ماند و مشکلات ما را بیشتر می کرد.»
251
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#38
Posted: 8 Nov 2012 22:15
محکومیت موقت دنیامالی به ۶ ماه انفصال از خدمات دولتی
مدیریت ورزش - فارس نوشت:
رئیس سابق فدراسیون قایقرانی، با شکایت وزارت ورزش و جوانان به 6 ماه انفصال از خدمات دولتی محکوم شد.
شهرام گرجی، وکیل احمد دنیامالی در مورد حضور احمد دنیا مالی در دادگاه به دلیل شکایت وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: صبح امروز به همراه موکلم در دادگاه حاضر شدیم تا در مورد شکایت وزارت ورزش و جوانان دفاعیات خود را مطرح کنیم. یک سری اتهامات کلی وزارت ورزش علیه موکلم، رئیس اسبق فدراسیون قایقرانی زده بود که ما هم دفاعیاتمان را مطرح کردیم.
وکیل دنیا مالی در مورد بحث ممنوع الخروج بودن دنیا مالی گفت: این موضوع به دادگاه شعبه 57 10 کارکنان دولت است که در مورد صدور آن که غیر قطعی است وارد ماجرا شدم و درخواست واخواهی دادم که این مشکل هم برطرف میشود. در این دادگاه قاضی دنیا مالی را به مدت 6 ماه و به صورت موقت از خدمات دولتی منفصل محکوم کرد.
وی در مورد جلسه بعدی این دادگاه گفت، هنوز تاریخی اعلام نشده است.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#39
Posted: 8 Nov 2012 22:27
بهاي آرام
يك مرد اسكاتلندي كه آقاي جان مك گريگور ناميده مي شد ، اولين اروپايي بود كه به استفاده از قايقهاي ساخته شده با اهداف گردشگري و سفر تفريحي مباورت نمود. همچنين ايشان اولين باشگاه كاياك قايقراني را در مورخ بيست و پنجم جولاي 1866 در شهر لندن تاسيس نمود. آقاي گريگور، سازمان دهنده (باني) اولين مسابقات قايقراني در سال 1869 نيز مي باشد.
پيشرفت شگرف و اساسي در زمينه قايقهاي تفريحي (گردشگري) در سال 1905 يعني آن هنگامي كه آقاي آلفرد هوريخ Alfred Heurich نمونه هايي از قايقهاي كاياك تاشو را ابداع نمود، آغاز شد. ضمناً اولين انجمن ورزشكاران رشته كاياك درمورخ 19 و 20 ژانويه سال 1924 در شهر كپنهاگ (دانمارك) (IRK) تاسيس گرديد.اين انجمن در اصل ً انجمن بين المللي ورزش قايقرانيً ناميده مي شد.
اولين مسابقات قهرماني اروپا در مورخ 19 آگوست سال 1933 در شهر پراگ (Prague) برگزار شد. همچنين در مورخ 16 مي 1934 كميته بين المللي المپيك حضور قايقرانان را در بازيهاي المپيك تصويب نمود و اين مساله در سال 1936 و در جريان يازدهمين دوره بازيهاي المپيك برلين تحقق يافت.
مسابقات امروز رشه آبهاي آارم ورزش قايقراني :
فدراسيون جهاني قايقراني امروزه تعداد 106، فدراسيون عضو دارد. همچنين آن وظيفه نظارت و سازماندهي مسابقات قايقراني در المپيكها-مسابقات قهرماني قاره اي و جهان ومسابقات ورزشي منطقه اي (در قاره هاي امريكا-آسيا-مديترانه) را به عهده دارد.
برنامه مسابقه قايقراني سيدني 2000 شامل دوازده مسابقه، تعداد 9 مسابقه براي آقايان و 3 مسابقه براي خانمها كه در آن در مسافت 1000 متر پنج مسابقه براي مردان و در مسافت 500 متر رشته آبهاي آرام تعداد 4 مسابقه براي مردان و تعداد 3 مسابقه براي خانمها وجود دارد، خواهد بود.
روي هم رفته در اين مسابقات بيش از دويست تيم و تعداد 275 ورزشكار حضور خواهند داشت. ضمناً براساس برنامه استاندارد مسابقات قايقراني، مسابقاتي با فواصل بيش از مسافت 200 و 500 متر وجود نخواهد داشت.
بدون شك، موفق ترين ورزشكار المپيك آقاي سوئد گرت فرد ريكسن (Swede Gert Fredericson) است. ايشان در جريان مسابقات المپيك يعني در جريان سالهاي 1948 تا 1969 تعداد شش مدال طلا و يك مدال برنز را در رشته آبهاي آرام بازيهاي المپيك كسب نموده است.
ضمناً جالب است بدانيد كه رشته آبهاي آرام از سال 1936 براي آقايان و ازسال 1946 براي شركت كنندگان خانم در برنامه المپيك گنجانده شده است.
مسابقات رشته آبهاي آرام قايقراني در استراليا:
اولين حضور تيم قايقراني استراليا در بازيهاي المپيك 1956 در شهر ملبورن بود، جائي كه آقايان والتر براون (Walter Brown) و دنيس گرين (Dennis Green) از اين كشور موفق به كسب مدال برنز در رده كاياك دو نفره 1000 متر شدند. اين در حالي بود كه همسايگان بسيار موفق اين كشور از قبيل نيوزيلنديها با يكي از ورزشكاران خود به نام آقاي آلن Alan موفق به كسب مدال طلا در بازيهاي المپيك لس آنجلس در رده كاياك يك نفره 1000 متر شدند.
همچنين تيم كاياك چهارنفره اين كشور موفق به كسب مدال طلا در بازيهاي المپيك سال 1984 ، لس آنجلس گرديد و اينكه ورزشكاران ديگر اين كشور به نامهاي آقايان ايان فرگوسن (Ian Fergusen) و پائول مك دنالد (Paul Mcdonald) موفق به كسب مدال طلايي ديگر در رده كاياك دو نفره 500 متر در سال 1988 و در جريان بازيهاي المپيك كره (سئول) شدند
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#40
Posted: 8 Nov 2012 22:28
روئینگ
روئينگ نيز كه در حال حاضر در برنامه بازي هاي المپيك قرار دارد، براي اولين بار به عنوان يك وسيله حمل و نقل در مصر، يونان و روم باستان مورد استفاده قرار گرفت. روئينگ به عنوان يك ورزش احتمالاً در قرن 17 و اوايل قرن 18 در كشورهاي تحت نظر انگليس آغاز شد. در قرن 19 روئينگ در اروپا رواج يافت و به آمريكا صادر شد. در مسابقات اوليه معمولاً افراد حرفه اي شركت مي كردند. ادوارد ند هانلان كه اهل تورنتو بود، اولين قهرمان شناخته شده در روئينگ بود. مسابقات روئينگ رقابتي قبل از اغلب ورزش هاي المپيكي در المپيك مدرن وجود داشته است.
اين رشته براي اولين بار در بازي هاي المپيك 1900 فرانسه ظاهر شد و زنان براي اولين بار در بازي هاي المپيك 1976 در رشته روئينگ اجازه حضور يافتند. رشته روئينگ اولين حضور خود در مسابقات آسيايي را در نهمين دوره بازي هاي آسيايي دهلي نو در سال 1982 تجربه كرد.
- روئينگ :
براي مردان چندين نوع مسابقه روئينگ در دو ماده سويپ و اسكولينگ وجود دارد. اين مسابقات شامل مسابقات يك نفره، دو نفره و چهارنفره در ماده سويپ و مسابقات دو نفره و چهار نفره با يا بدون سكان دار و قايق هاي بزرگ 8 نفره با يك سكان دار در ماده اسكول مي باشد.
مسابقات روئينگ در المپيك از سال 1996دستخوش تغيير شد و مسابقات سبك وزن ها معرفي شد. مسابقات دو نفره مردان با راهنما و چهار نفره مردان با راهنما برداشته شد و مسابقات جفت پاروي سبك وزن ها و چهارنفره بدون راهنما سبك وزن ها جايگزين آن شد. همچنين، مسابقه دونفره بدون راهنماي زنان برداشته شد و مسابقه جفت پاروي سبك وزن ها جايگزين آن شد.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"