انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 1 از 18:  1  2  3  4  5  ...  15  16  17  18  پسین »

جام کنفدراسیون‌های 2013


مرد

 
جام کنفدراسیون‌های 2013

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  ویرایش شده توسط: maryy   
مرد

 
جام کنفدراسیون‌های فیفا (به انگلیسی: FIFA Confederations Cup)‏

یک دوره مسابقه فوتبال برای تیم‌های ملی است که هر چهار سال یک‌بار توسط فیفا برگزار می‌شود. جام آرتمیو فرانچی و موندالیتو ۱۹۸۰ یا کوپا ده‌اورو قبل از این جام برگزار می‌شدند. در این مسابقات تیم‌های برتر شش کنفدراسیون فیفا (CAF، CONMEBOL، یوفا، AFC، OFC، CONCACAF)، همین‌طور قهرمان جام جهانی و کشور میزبان با هم به رقابت می‌پردازند که تعداد تیم‌ها به هشت تیم می‌رسد. زمانی که قهرمان جام جهانی، برنده جام کنفدراسیون‌ها نیز باشد، نایب‌قهرمان جام جهانی به جام کنفدراسیون‌ها اضافه می‌شود تا هشت تیم، کامل شود. به‌هرحال در مسابقات سال ۲۰۰۵، برزیل به عنوان قهرمان جام جهانی و آلمان به عنوان نایب‌قهرمان جام جهانی و میزبان واجد شرایط شدند. آن موقع برزیل قهرمان کوپا آمریکا هم شده بود، بنابراین آرژانتین که در کوپا آمریکا دوم بود به مسابقات راه یافت.
در سه دوره از مسابقات پیشین تیم‌ها از شرکت در مسابقات امتناع ورزیدند. آلمان که قهرمان یورو ۹۶ بود از شرکت در جام کنفدراسیون‌های سال ۱۹۹۷ امتناع ورزید و جایش را به نایب‌قهرمان یورو ۹۶ که جمهوری چک بود داد. فرانسه که قهرمان جام جهانی ۱۹۹۸ بود از شرکت در جام کنفدراسیون‌های سال ۱۹۹۹ امتناع ورزید و جایش را به نایب‌قهرمان آن مسابقات که برزیل بود و در کوپا آمریکا ۱۹۹۷ هم قهرمان شده بود، داد. آلمان که نایب‌قهرمان جام جهانی ۲۰۰۲ بود از شرکت در جام کنفدراسیون‌های سال ۲۰۰۳ امتناع ورزید و جایش را به تیم سوم جام جهانی ۲۰۰۲ که ترکیه بود، داد.
برای دوره بعدی مسابقات تاکنون تیم‌های آفریقای جنوبی (میزبان)، ایتالیا (قهرمان جام جهانی ۲۰۰۶)، ایالات متحده (قهرمان جام طلایی کونکاکاف ۲۰۰۷)، برزیل (قهرمان کوپا آمریکا ۲۰۰۷) و عراق (قهرمان جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۷)و اسپانیا(قهرمان جام ملت‌های اروپا ۲۰۰۸) واجد شرایط شده‌اند.


رقابت‌های جام کنفدراسیون‌ها از سال 1997 به این نام خوانده شد، اما سابقه آن به دهه 80 برمی‌گردد، زمانی که برندگان تورنمنت‌های مختلف گرد هم می‌آمدند و با هم بازی می‌کردند تا قهرمان نهایی مشخص شود.

رقابت‌های جام کنفدراسیون‌ها از سال 1997 به این نام خوانده شد، اما سابقه آن به دهه 80 برمی‌گردد، زمانی که برندگان تورنمنت‌های مختلف گرد هم می‌آمدند و با هم بازی می‌کردند تا قهرمان نهایی مشخص شود. نطفه جام در سال 1980 بسته شد. در آن هنگام برندگان چند دوره از جام‌های جهانی در اروگوئه جمع شدند تا پنجاهمین سالگرد اولین دوره جام جهانی را جشن بگیرند. اما تنها در سال 1997 بود که فیفا این رقابت‌ها را تحت پوشش خود قرار داد و فاصله بین هر دو دوره را دو سال تعیین کرد.

طبق دستور فیفا، قرار بر این شد که قهرمان‌های کنفدراسیون‌های مختلف در این جام به مصاف هم بروند. از سال 2001، این تورنمنت تبدیل به صحنه‌ای برای تمرین جام جهانی تبدیل شد و وقتی فاصله دو دوره به چهار سال افزایش یافت، این موضوع تبدیل به فاکتوری مهم گشت. به این ترتیب تیم میزبان جام جهانی جام کنفدراسیون‌ها را برگزار می‌کند تا آماده برگزاری جام جهانی شود. بسیاری تلاش دارند قهرمان جام جهانی را از روی موفقیت یا ناکامی تیم‌ها در جام کنفدراسیون‌ها پیش‌بینی کنند، اما این جام به ندرت نشان‌دهنده آن چیزی بوده که 12 ماه بعد قرار بوده روی دهد. هدف این تورنمنت گرد هم آوردن موفق‌ترین تیم‌های سال‌های اخیر بوده است تا بزرگ‌ترین نام‌های دنیای فوتبال در آن جمع شوند. اما اغلب این گونه نمی‌شود و تیم‌های بزرگ‌تر آن را فرصتی برای تجربه‌اندوزی و بازی دادن به بازیکنان کمتر به میدان رفته می‌پندارند. این تورنمنت فرصتی برای کشورهای کوچک‌تر هم هست که بتوانند فراتر از وزن واقعی خود بدرخشند. مثلا استرالیا در فینال جام 1997 حاضر شد و چهار سال بعد با شکست فرانسه و برزیل باعث شگفتی همگان گشت.

این جام همچنین مفیدترین تمرین برای میزبان جام جهانی است که تجربه بازی به دست آورد. پیش از این، میزبانان که حضورشان در جام جهانی قطعی بود، مجبور بودند برای آماده‌سازی خود را به چند بازی دوستانه محدود سازند. این جام قرار بود تورنمنت جایی برای تعیین نهایی بهترین تیم ملی دنیا باشد، اما نتوانسته به این عنوان دست یابد و بیشتر تبدیل به تورنمنتی دوستانه و مجلل شده است. بسیاری از تیم‌ها هم از حق خود برای حضور در این رقابت‌ها چشم‌پوشی کرده‌اند. آلمان در سال‌های 97 و 2003 از حضور در جام گذشت و در سال 1999 هم فرانسه از حضور در آن انصراف داد تا جلوه جام کاهش یابد. با این وجود چندین دیدار جذاب در این جام برگزار شده. فینال سال 1999 نمونه خوبی است که در آن مکزیک با نتیجه چهار بر سه برزیل را شکست داد؛ این بازی در خاطره‌ها می‌ماند. همچنین در سال‌های 1997 و 2005، برزیل که فرم عالی خود را برای این تورنمنت نگاه داشته بود نمایش‌هایی دیدنی داشت.

این تورنمنت داغ مرگ مارک ویوین فوئه، هافبک تیم ملی کامرون را هم بر پیشانی خود می‌بیند. آن تراژدی در سال 2003 اتفاق افتاد و بازیکن سابق وستهم، منچسترسیتی و المپیک لیون در بازی نیمه‌نهایی مقابل کلمبیا به زمین افتاد و جان داد. فرانسه و کامرون فینال را برگزار کردند، در حالی که دوستان و هم‌بازی‌های فوئه در هر دو سوی فینال حضور داشتند. تورنمنت پایانی احساسی پیدا می‌کرد و بعد از پیروزی یک بر صفر فرانسه، دو تیم برای احترام به فوئه جشن شادی را با هم برگزار می‌کردند. کمتر تورنمنت فیفا بوده که گذشته‌ای چنین درهم‌پیچیده داشته باشد.

اولین دوره در سال 1980 برگزار شد. مسابقات حذفی بود و موندیالیتو نام گرفته بود. در آن رقابت‌ها پنج برنده جام جهانی حاضر بودند، هر چند که انگلیس از این رقابت‌ها انصراف داده بود و جای این تیم را هلند گرفته بود. در آن دیدارها، سرانجام اروگوئه با پیروزی مقابل برزیل قهرمان شد و همین نشان داد که پیروزی در این جام الزاما یک تیم را بهترین جهان نمی‌سازد. در سال‌های 1985 و 1993 رقابت‌هایی برگزار شد که در آن برندگان کوپا آمه‌ریکا و قهرمانان رقابت‌های اروپایی با هم بازی می‌کردند. این جام در همان دو دوره برگزار شد و نام آرتمیو فرانکی، رییس سابق یوفا بر آن نهاده شد. در سال 1992 رقابت‌هایی با نام جام سلطان فهد در عربستان سعودی برگزار شد و در سال 1995 قرار بر این شد که جام‌های آرتمیو فرانکی و شاه فهد با هم ادغام گردند. در جام سلطان فهد در سال 1992 آرژانتین قهرمان دنیا شد. سه سال بعد، تیم‌های شرکت‌کننده در جام از چهار به شش افزایش یافتند و این بار دانمارک عنوان قهرمانی را به دست آورد.

در سال 1997 فیفا تصمیم گرفت به رقابت‌ها شکلی رسمی دهد و اولین دوره آن را هم در عربستان سعودی برگزار کرد. در این دوره هشت تیم حضور داشتند و برزیل که بهترین تاریخ جام را داشت با نمایش‌هایی بی‌نظیر قهرمان شد. در آن تیم کهنه‌کارهایی از تیم قهرمان جهان در سال 1994 مانند روماریو، دونگا و کافو، در کنار ستاره‌های رو به رشدی مثل دنیلسون و رونالدو حضور داشتند. آنها در مرحله گروهی به استرالیا باختند اما در فینال انتقام گرفتند و شش بر صفر استرالیا را بردند. برزیل دو سال بعد هم در فینال حضور داشت. تورنمنت برای اولین بار در خاورمیانه برگزار نمی‌شد و به مکزیک منتقل شده بود. تیم میزبان فوق‌العاده بود و در فینالی به یاد ماندنی برزیل را چهار بر سه شکست داد.

در سال 2001، برای اولین بار از جام کنفدراسیون‌ها به عنوان تمرین جام جهانی استفاده شد و کره و ژاپن میزبانی آن را به عهده گرفتند. فرانسه این بار قهرمان شد تا مشخص شود تیمی که در این جام می‌درخشد لزوما در جام جهانی موفق نخواهد بود. 12 ماه بعد، آبی‌ها بدون به ثمر رساندن حتی یک گل از جام جهانی حذف شدند. برزیل در جام کنفدراسیون‌ها عملکرد خوبی نداشت ولی سرانجام در جام جهانی قهرمان شد. دو دوره بعدی این رقابت‌ها در اروپا برگزار شد. فرانسه در سال 2003 میزبان بود و با وجود خاطراتی که از صحنه‌های دلخراش آن دیدار نیمه‌نهایی بین کامرون و کلمبیا در اذهان مانده، بازی‌های جذاب و لذت‌بخشی برگزار شد و گل‌هایی دیدنی به ثمر رسید. دو سال بعد میزبانی به آلمان رسید که قرار بود جام جهانی را هم برگزار کند. آلمان سعی داشت در این رقابت‌ها خود را ثابت کند، اما تیم‌های برزیل و آرژانتین از آمریکای جنوبی تیتر یک روزنامه‌ها را از آن خود ساختند. این دو تیم در شبی که رگباری سیل‌آسا در فرانکفورت می‌بارید فینال را برگزار کردند و برزیل با نتیجه چهار بر یک پیروز شد تا شکستی که چند هفته قبل در مرحله مقدماتی جام جهانی از رقیب همیشگی خورده بود را جبران نماید. اغلب تیم‌های حاضر در این دوره هجومی بازی می‌کردند چون حذف از این رقابت‌ها برایشان چندان مهم نبود. به این ترتیب بود که در هر دیدار این تورنمنت به طور میانگین 5/3 گل به ثمر رسید.

طرفداران و کارشناسان امیدوارند که تورنمت 2009 آفریقای جنوبی هم مانند دوره‌های پیشین باشد. تیم‌هایی مانند اسپانیا و عراق برای اولین بار در این دوره حضور دارند و روشن است که پیش‌درآمدی جذاب از آن چه در سال 2010 روی خواهد داد را می‌بینیم.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  ویرایش شده توسط: maryy   
مرد

 
نخسیتن دوره این رقابت‌ها در شرایطی سال 1992 در عربستان برگزار شد که آرژانتینی ها با ستارگان وقت خود قهرمانی را بدست آوردند.

میزبانی عربستان و قهرمانی آرژانتین
نخسیتن دوره این رقابت‌ها در شرایطی سال 1992 در عربستان برگزار شد که آرژانتین در آن سال با ستارگانی چون گابریل باتیستوتا و کلودیو کانی‌گیا و تحت هدایت آلفیو بازیل، خودش را برای فتح جام جهانی 1994 آماده می‌کرد و در این تورنمنت که تحت عنوان جام ملک فهد برگزار شد، به عنوان قهرمانی دست یافت. پس از آرژانتین تیم‌های عربستان، آمریکا و ساحل عاج در رده‌های دوم و چهارم قرار گرفتند.در اولین دوره این رقابت‌ها که با شرکت چهار کشور برگزار شد گابریل باتیستوتا از آرژانتین و بروس موری از آمریکا با زدن دو گل به عنوان آقای گل شناخته شدند.
فینال: آرژانتین 3 ـ عربستان یک، گل‌ها: رودریگوئز (18)، کانی گیا (24) و دیه‌گو سیمونه ( 64) برای آرژانتین و سعید العویران (65) برای عربستان.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
قهرمانی دانمارک با برادران لادروپ
دومین دوره رقابت‌ها هم در شرایطی سال 95 در عربستان برگزار شد که دانمارک شگفتی‌ساز جام ملت‌های اروپا در سال 92 در این تورنمنت هم با ستارگان سرشناس خود برادران لادروپ و تحت هدایت ریچارد نیلسون قهرمانی این جام را که نسبت به دوره گذشته با کیفیت تر برگزار شد، از آن خود کرد.
تیم‌های شرکت‌کننده: عربستان، آرژانتین، نیجریه، دانمارک، ژاپن و مکزیک
رده‌بندی نهایی: 1 ـ دانمارک 2 ـ آرژانتین 3 ـ مکزیک 4 ـ نیجریه
فینال: دانمارک 2 ـ آرژانتین صفر، گل‌ها: میشل لادروپ (48 ـ پنالتی) و پیتر راموسن (75)
آقای گل: لوئیس گارسیا (مکزیک) با 3 گل زده


نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  ویرایش شده توسط: maryy   
مرد

 
زوج طلایی روماریو‌ ـ رونالدو


سومین دوره بازی‌ها هم در عربستان و سال 97 برگزار شد آن هم در شرایطی که برزیل برای نخستین بار در این رقابت‌ها آفتابی شد و با نمایش خیره‌کننده خط حمله‌اش یعنی جایی که روماریو و رونالدو در تیم تحت هدایت ماریوزاگالو حضور داشتند بر سکوی قهرمانی ایستاد. فینال این رقابت‌ها ازجمله دیدارهای به یادماندنی برای علاقه‌مندان به فوتبال برزیل است. جایی که طلایی‌پوشان 6 بر صفر استرالیا را در هم شکستند.
تیم‌های شرکت‌کننده: استرالیا، عربستان، برزیل، امارات، مکزیک، جمهوری چک، آفریقای جنوبی و اروگوئه
رده‌بندینهایی: 1 ـ برزیل2 ـ استرالیا 3 ـ جمهوری چک 4 ـ اروگوئه

آقای گل: روماریو (برزیل) با 7 گل زده
فینال: برزیل 6 ـ استرالیا صفر، گل‌ها: روماریو (38، 53 و 75) و رونالدو (15، 27 و 59 ـ پنالتی)

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  ویرایش شده توسط: maryy   
مرد

 
قهرمانی مکزیک در خانه
سال 1999 مکزیک در شرایطی به عنوان میزبان چهارمین دوره این رقابت‌ها انتخاب شد که تیم ملی آلمان یکی از پرافتخارترین تیم‌های دنیای فوتبال برای نخستین بار گام به این رقابت‌ها گذاشت، اما این تیم که سال‌های افول خود را پشت سر می‌گذاشت با وجود در اختیار داشتن بازیکنانی چون ینس لمان، میشاییل بالاک و ماتئوس کارکشته، در دور مقدماتی حذف شد. در یکی از جالب‌ترین بازی‌های این دوره ژرمن‌ها به شکست سنگین 4 بر صفر برابر برزیل تن دادند.
با وجود این پیروزی برزیل و در شرایطی که همه منتظر قهرمانی ای برزیلی‌ها بودند این شاگردان مانوئل لاپونته در مکزیک بودند که با دروازه‌بان سرشناش خود خورخه کامپوس و با مهاجمانی چون هرناندز و بلانکو در فینال بر برزیل غلبه کردند و بر جام قهرمانی بوسه زدند. قهرمانی که با توجه به شکست دادن رقیب دیرینه، این کشور را غرق در شور و شادی کرد.
تیم‌های شرکت‌کننده: آلمان، عربستان، بولیوی، برزیل، مصر،آمریکا، مکزیک و نیوزیلند
رده‌بندی نهایی: 1 ـ مکزیک 2 ـ برزیل 3 ـ آمریکا 4 ـ عربستان
بهترین گلزنان: رونالدینیو (برزیل)، بلانکو (مکزیک) و مرزوق العتیبی (عربستان) با 6 گل زده
فینال: مکزیک 4 ـ برزیل 3، گل‌ها: میگوئل زپدا (13 و 51)، خوزه مانوئل آپندیس (28) و بلانکو (62) برای مکزیک و سرجینیو (43 ـ پنالتی)، رونی (47) و روبرتو (63) برای برزیل

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
قهرمانی خروس‌ها در‌ آسیای شرقی
فیفا میزبانی این دوره از رقابت‌ها را سال 2001 به کره جنوبی و ژاپن سپرد، دو کشوری که برای نخستین بار بنا بود سال 2002 یک جام جهانی را خارج از اروپا و آمریکا میزبانی کنند و این بازی‌ها فرصت خوبی بود برای محک زدن این دو کشور. در این رقابت‌ها فرانسوی‌ها که با قهرمانی در جام جهانی 98 و جام ملت‌های اروپای 2000 گام به شرق آسیا گذاشته بودند این جام قهرمانی را هم بالای سر بردند تا کلکسیون افتخارات نسل طلایی خروس‌ها تکمیل شود.
تیم‌های شرکت‌کننده: استرالیا، کامرون، برزیل، کانادا، فرانسه، ژاپن، مکزیک و کره جنوبی
رده‌بندی نهایی: 1 ـ فرانسه، 2 ـ ژاپن، 3 ـ استرالیا، 4 ـ برزیل
بهترین گلزنان: شان‌مورفی (استرالیا)، پاتریک ویرا، رابرت پیرس، اریک کاریرا، سیلوین ویلتورد (فرانسه)، تاکایوکی سوزوکی (ژاپن) و سان هانگ هنگ هوانگ (کره جنوبی) هر کدام با 2 گل زده
فینال: فرانسه یک ـ ژاپن صفر، گل: پاتریک ویرا (30)

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
دومین قهرمانی فرانسه با درخشش آنری


فرانسه تیمی که جام جهانی 2002 را با وجود همراهی همه ستارگانش بدون حتی کسب یک پیروزی به پایان برده بود، میزبانی جام کنفدراسیون‌ها در سال 2003 را غنیمت شمرد تا با تکرار عنوان قهرمانی خاطره آن حضور ضعیف در شرق آسیا را به فراموشی بسپارد. این مهم با درخشش مهاجم آماده‌ای به نام تیه‌ری آنری محبوب توپچی‌های لندنی محقق شد و فرانسوی‌ها برای دومین بار پیاپی قهرمان جام کنفدراسیون‌ها شدند.
تیم‌های شرکت‌کننده: برزیل، کامرون، فرانسه، کلمیبا، ژاپن، نیوزلند، ترکیه و آمریکا
رده‌بندی نهایی: 1ـ فرانسه، 2 ـ کامرون، 3 ـ ترکیه، 4 ـ کلمبیا
آقای گل: تیه‌ری آنری با 4 گل زده
فینال: فرانسه یک ـ کامرون صفر، گل: تیه‌ری آنری (97)
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
ژرمن‌ها همچنان در حسرت قهرمانی


در شرایطی که میزبانی جام جهانی 2006 به آلمان واگذار شده بود یک سال پیش از آن یعنی سال 2005 ژرمن‌ها میزبان هفتمین دوره جام کنفدراسیون‌ها شدند، تیم یورگن کلینزمن که بتدریج خود را برای قهرمانی جام جهانی آن هم در خانه آماده می‌کرد اتفاقا در جام کنفدراسیون‌ها به‌عنوان سومی بسنده کرد، عنوانی که سال بعد در جام جهانی هم تکرار شد.
با این حال این عناوین سرآغاز بازگشت آلمان به روزهای اوجش بود و می‌توان گفت از سال 2005 به این طرف آلمان به همان جایگاه واقعی و مدعی خود بازگشت. هرچند چنین تیم پرافتخاری همچنان جام قهرمانی کنفدراسیون‌ها را در کلکسیون افتخارات خود خالی می‌بیند، اما فینال این دوره از رقابت‌ها به یک دیدار سنتی تبدیل شد، برزیل ـ آرژانتین جایی که برزیلی‌ها برای دومین بار قهرمان این جام شدند. آن هم در شرایطی که در مرحله نیمه نهایی هم آلمان را 3 بر2 شکست داده بودند تا با هدایت کارلوس آلبرتو پریرا قهرمانی مقتدرانه‌ای را جشن بگیرند.


تیم‌های شرکت‌کننده: آرژانتین، استرالیا، آلمان، برزیل، یونان، ژاپن، مکزیک، تونس
رده‌بندی نهایی: 1 ـ برزیل، 2 ـ آرژانتین، 3 ـ آلمان، 4 ـ مکزیک
آقای گل: آدریانو (برزیل) 5 گل
فینال: برزیل4 ـ آرژانتین یک، گل‌ها: آدریانو (11 و 63)، کاکا (16) و رونالدینیو (47) برای برزیل و پابلو آیمار (65) برای آرژانتین

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
برزیل پرافتخارترین شد



برزیلی‌ها که در تاریخ جام جهانی با پنج عنوان قهرمانی پرافتخارترین تیم دنیا محسوب می‌شوند سال 2009 یعنی در دوره گذشته جام کنفدراسیون‌ها در آفریقای جنوبی با هدایت کارلوس دونگا سومین قهرمانی خود را در این جام نیز جشن گرفتند تا در این رقابت‌ها هم پرافتخارترین تیم لقب بگیرند.
تیم‌های شرکت‌کننده: برزیل، مصر، عراق، ایتالیا، نیوزلند، آفریقای جنوبی، اسپانیا و آمریکا
رده‌بندی نهایی: 1ـ برزیل، 2ـ آمریکا، 3 ـ اسپانیا، 4 ـ آفریقای جنوبی
آقای گل: فابیانو (برزیل)
فینال: برزیل 3 ـ آمریکا 2، گل‌ها: فابیانو (46 و 74) و لوسیو (84) برای برزیل و دمپسی (10) و لاندون داناوان (27) برای آمریکا

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
صفحه  صفحه 1 از 18:  1  2  3  4  5  ...  15  16  17  18  پسین » 
ورزش
ورزش

جام کنفدراسیون‌های 2013


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA