ارسالها: 23330
#51
Posted: 6 Sep 2013 21:36
لیگ برتر فوتبال ایران ۸۷–۱۳۸۶
جدول رده بندی
جدول نتایج
برترین گل زنان
پاس گل
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#56
Posted: 13 Sep 2013 18:34
لیگ برتر فوتبال ایران ۹۲–۱۳۹۱
لیگ برتر فوتبال ایران ۹۲–۱۳۹۱ دوازدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران میباشد. این مسابقات از تاریخ ۲۹ تیر ۱۳۹۱ با حضور ۱۸ تیم برگزار شدو در نهایت در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ تیم استقلال تهران قهرمان این مسابقات شد.
کارکنان و لباس ها
تغییرات مربیان در طول فصل
جدول رده بندی فصل
جایگاه در هفته
جدول بازیهای امسال
وضعیت پیشرفت تیمها
بهترین گلزنان
بیشترین پاس گل
پلیآف
پایان تاریخچه لیگ برتر
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#57
Posted: 13 Sep 2013 19:04
ورزشگاه ها
ورزشگاه آزادی تهران
ورزشگاه آزادی تهران ورزشگاه ملّی ایران و بزرگترین وزرشگاه این کشور است. این ورزشگاه برای میزبانی بازیهای آسیایی ۱۹۷۴ ساخته شد. این ورزشگاه در حقیقت بخشی از مجموعهٔ ورزشی آزادی است. بازیهای تیم ملی فوتبال ایران و تیمهای استقلال و پرسپولیس در این ورزشگاه برگزار میشود.
ورزشگاه آزادی تهران، از نظر استانداردها و ضوابط کنفدراسیون فوتبال آسیا، دارای نمره A- است.
تاریخچه
استادیوم آزادی، با معیارهای بین المللی و برای بازیهای آسیایی ۱۹۷۴ با مساحت ۱۴۱،۰۰۰ متر مربع در مجموعه ورزشی آزادی ساخته شد. طراحی و ساخت این ورزشگاه را عبدالعزیز فرمانفرماییان به عهده گرفت و در تاریخ ۲۶ مهر ۱۳۵۰ گشایش یافت.و در ۱۰ شهریور ۱۳۵۳ و همزمان با بازیهای آسیایی سال ۱۹۷۴ (میلادی) تهران افتتاح شد.
این ورزشگاه پیش از انقلاب آریامهر خوانده میشد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی آزادی نام گرفت.
تعمیر و بازسازی
در بازسازی استادیوم یکصد هزارنفری که از تاریخ خردادماه سال ۸۱ لغایت خرداد ماه سال ۸۲ بطول انجامید سکوهای طبقه اول بطور کامل عایقکاری گردید و رختکنهای موجود بازسازی شد.
مجموعه آزادی
مجموعهٔ ورزشی آزادی تهران هم اکنون با دارا بودن سالنهای چند منظوره، سالن دوازده هزار نفری و دریاچه مصنوعی یکی از بینظیرترین مجموعههای ورزشی آسیاست.
مشخصات ورزشگاه
زمین بازی ورزشگاه از چمن طبیعی واطراف چمن یک پیست دومیدانی در هشت ردیف از جنس تارتان قرار دارد و در قسمت غربی ورزشگاه و ضلع جنوب جایگاه ویژه، جایگاه گزارشگران صدا و سیما و در جنب راست این محل جایگاه خبرنگاران با ظرفیت ۸۵ نفر احداث شده است.
ایمنی
زمان تخلیه برای ورزشگاه ۱۱ دقیقه محاسبه شدهاست. تونلها وراهروهای استادیوم طوری پیش بینی شده که وسایل نقلیه از قبیل آتش نشانی، نظافت و همچنین کانتینرها ی مخصوص تلویزیون میتوانند در مواقع لزوم تا نزدیک جایگاه بیایند.
گنجایش
بیشینه گنجایش این ورزشگاه ۸۴٫۴۱۲ نفر است.از لحاظ گنجایش، استادیوم آزادی بزرگترین ورزشگاه فوتبال در خاورمیانه، چهارمین در آسیا و یازدهمین در جهان است.به تازگی ابهاماتی در مورد گنجایش ورزشگاه ابراز شدهاست. غلامرضا بهروان رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال ایران بر این باور است بیشترین گنجایش ورزشگاه ۸۵٫۰۰۰ است. افزون بر این گفته میشود پس از نصب صندلی در این ورزشگاه، گنجایش آن به ۷۸ هزار نفر کاهش یافتهاست.
علی فتحاللهزاده مدیرعامل باشگاه استقلال تهران اعتقاد دارد که ظرفیت این ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفره است
گنجایش جایگاهها طبقه همکف
گنجایش جایگاههای ورزشگاه آزادی به تکفیک براساس بلیط فروشی به شرح زیر است:
جایگاه یک (ویژه یا ویآیپی) ۶۵۰ نفر
جایگاه خبرنگاران ۸۵ نفر
جایگاه دو: ۸۹۰ نفر
جایگاه سه: ۸۳۹ نفر
جایگاه چهار: ۸۲۳ نفر
جایگاه پنج: ۸۵۹ نفر
جایگاه شش: ۸۶۵ نفر
جایگاه هفت: ۸۷۶ نفر
جایگاه هشت: ۸۹۰ نفر
جایگاه نه: ۸۸۶ نفر
جایگاه ۱۰: ۱۳۲ نفر
جایگاه ۱۱: ۸۸۲ نفر
جایگاه ۱۲: ۸۹۰ نفر
جایگاه ۱۳: ۸۸۷ نفر
جایگاه ۱۴: ۸۹۳ نفر
جایگاه ۱۵: ۸۹۲ نفر
جایگاه ۱۶: ۱۰۲۷ نفر
جایگاه ۱۷: ۱۱۸۱ نفر
جایگاه ۱۸: ۱۱۵۱ نفر
جایگاه ۱۹: ۱۱۵۵ نفر
جایگاه ۲۰: ۱۱۶۲ نفر
جایگاه ۲۱: ۱۱۸۳ نفر
جایگاه ۲۲: ۱۰۲۴ نفر
جایگاه ۲۳: ۸۹۱ نفر
جایگاه ۲۴: ۸۹۰ نفر
جایگاه ۲۵: ۸۹۰ نفر
جایگاه ۲۶: ۸۹۴ نفر
جایگاه ۲۷: ۸۹۵ نفر
جایگاه ۲۸: ۸۹۲ نفر
جایگاه ۲۹: ۸۹۱ نفر
جایگاه ۳۰: ۸۸۴ نفر
جایگاه ۳۱: ۸۸۸ نفر
جایگاه ۳۲: ۸۹۲ نفر
جایگاه ۳۳: ۸۴۶ نفر
جایگاه ۳۴: ۹۷۴ نفر
جایگاه ۳۵: ۱۱۷۴ نفر
جایگاه ۳۶: ۹۶۶ نفر
گنجایش طبقه بالا
طبقه بالا بر اساس اینکه هر نفر به اندازه یک کیسه سیمان جایبگیرد ۴۲ هزار نفر است که به تکفیک به شرح زیر است:
بالای جایگاه اصلی ۱۰۰۰۰ نفر
بلوکهای کناری هرکدام ۵۰۰۰ نفر (دو بلوک)
روبهروی جایگاه اصلی ۱۲۰۰۰ نفر
که در کل شامل شش جایگاه پنج هزار نفری و دو جایگاه شش هزار نفری است که مجموعش ۴۲ هزار نفر میشود.
روشنایی
روشنایی زمین و ورزشگاه توسط ۴ عدد برج که در شمال غربی، شمال شرقی، جنوب غربی و جنوب شرقی ورزشگاه قرار دارند تأمین میشود. در بالای این برجها از چراغهای گازی و مریکوری و تنگستن هالوژن استفاده شده که سطح نوری برابر ۱۶۵۰ لوکس در سطح زمین تولید میکنند که ضریب اختلاف شدت نور در نقاط مختلف ۱۵/۱۰۱ لوکس میباشد
سیستم صوتی
سیستم صوتی ورزشگاه غیرمتمرکز و برای هر جایگاه ورزشگاه از تعدادی بلندگو در جهتهای مختلف استفاده شدهاست.
نمایشگر
نمایشگر یا اسکوربرد ورزشگاه در ابتدا به صورت متنی و تک رنگ بود اما سپس بازسازی و به صورت یک نمایشگر رنگی درآمد و همزمان با بازی ایران - آلمان مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
ابعاد کل این نمایشگر ۵٫۷ در ۲۰ متر و قسمت نمایشگر رنگی ۲۰٫۷ × ۴٫۱۴ متر است و تفکیکپذیری آن ۲۷۸× ۵۷۶ است، همچنین این نمایشگر قابلیت نمایش ۷٫۱۶ میلیون رنگ را دارد.در قسمت غرب در بالاترین سطح استادیوم دستگاههای کنترل مربوط به صفحه اعلان نتایج و اتاق صوت قرار گرفته است.
دسترسی و وسایل نقلیه
این ورزشگاه محل پارک برای ۴۰۰ وسیله نقلیه به صورت سرپوشید و ۷ هزار جای پارک در بیرون از ورزشگاه دارد. ایستگاه مترو ورزشگاه آزادی در کنار این ورزشگاه واقع شدهاست.
معماری
معمار این ورزشگاه عبدالعزیز فرمانفرمائیان است که برای ۸۴٫۴۱۲ تماشاچی طراحی کرد طرح استادیوم براساس دید کامل برای همه تماشاچیان در نظر گرفته شدهاست بطوریکه حداکثر دید تماشاچی از مرکز زمین در شمال وجنوب ۱۳۶ متر و در شرق وغرب ۱۲۶ متر است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#58
Posted: 14 Sep 2013 11:23
ورزشگاه تختی تهران
ورزشگاه تختی تهران پنجمین ورزشگاه بزرگ ایران میباشد که در شرق تهران واقع است. این ورزشگاه برای میزبانی بازیهای آسیایی ۱۹۷۴ در زمان سلطنت محمدرضا پهلوی ساخته شد. این ورزشگاه در حقیقت بخشی از مجموعه ورزشی تختی است.
ورزشگاه تختی تنها ورزشگاه سرپوشیدهٔ ایران محسوب میشود و در زمان ساخت خود از جمله پیشرفتهترین ورزشگاههای دنیا به حساب میآمد.
این ورزشگاه پیش از انقلاب ایران، به افتخار فرح پهلوی، استادیوم فرح تهران خوانده میشد و پس از انقلاب ایران به تختی تغییر نام داد.
این ورزشگاه بر اساس تاج فرح و از روی نقشهٔ تاج فرح ساخته شدهاست. و جایگاه تماشاگران آن بر اساس طرح این تاج ساخته شدهاست.
مجموعهٔ ورزشی تختی تهران هم اکنون با دارا بودن سالنهای متعدد، ورزشگاه سرپوشیده و پیست دوچرخهسواری پس از مجموعه ورزشی آزادی تهران دومین مجموعهٔ ورزشی از نظر امکانات در سراسر ایران به حساب میآید.
تاریخچه مجموعه ورزشی تختی تهران
تقریباً دوسال پس از اتمام افتتاح استادیوم مونیخ که برای برگزاری بازیهای المپیک بین الملی ۱۹۷۴ در سال ۱۹۶۸ در مجله Baucn und wohncn مقالهای در مورد اسکلت پوششی کابلی تحت عنوان استادیوم سی هزار نفری در تهران بچاپ رسید.
در خرداد ماه ۱۳۴۵ طبق دستور فرح پهلوی آرشیتکت جهانگیر درویش بانیبا توجه به فعالیتهای ایشان که در زمینه معماری اسکلتهای بخصوصی در ایتالیا داشتند دستبکار طرح استادیوم سی هزار نفری شدند.ورزشگاه مذکور نخستین مجموعه که در قسمت شرق تهران قرار دارد، نخستین مجموعه ای است که برای پوشش وسیع آن از سیستم کابلی استفاده شده است.طرح جامع ورزشگاه، معماری استادیوم وپوشش آن توسط جهانگیر درویش طراحی شد.محاسبات پوشش فضا توسط فرانسوی ها(شرکت B.E.T.CETAC)و مدل سازی سیستم کابلی در دانشگاه ساری(Surrey)انگلستان وپلی تکنیک لندن انجام گرفت وسپس اجرای آن پوشش_که در ایران تازگی داشت_توسط مهندسان وکارگران الجزایری، که برای فرانسوی ها کار می کردند به مرحله اجرا درآمد. در مورد استادیوم فرح(تختی)، درویش نوآوری های زیادی را چه در سیستم پوشش کششی وچه در استخوانبندی بتنی طراحی کرده و به اجرا درآورده که در مقایسه با سایر استادیوم های خارج از کشور می توان گفت جزییات جالب وتازه تری دارد
امکانات ورزشی مجموعه
در این مجموعه، ورزشهایی نظیر دو و میدانی، دوچرخه سواری و تنیس انجام میشود. همچنین، در سالنهای چند منظوره مجتمع ورزشی فعالیتهای نظیر بدنسازی (خانمها و آقایان)، والیبال، بسکتبال، فوتبال و ژیمناستیک به صورت آموزشی انجام میشود. برای خانمها این کلاسها فقط در تابستان دایر است. زمین چمن فوتبال نیز با گنجایش ۳۵۰۰۰ نفر برای مسابقههای رسمی، ۱۲ زمین خاکی، و ۶ زمین چمن برای بازیهای محلی، چمن مصنوعی و استخر و سونا در نظر گرفته شده است.
مواردی که باعث اجرای این طرح گردید
الف : نیاز شهر تهران در سال ۱۳۵۴ که بانوان به طور اختصاصی در آن فعالیت ورزشی داشته و در آینده برای بهره برداری ورزشی وسیعتری قابل استفادهاست
ب: ایجاد استخوان بندی ساختمانی که مطابق با تازهترین تکنیکها و مصالح و ادامه فعالیتهای آرشیتکی در خارج از ایران باشد
ج: پیش بینی استادیوم در مجموعهای که برای فعالیتهای مختلف ورزشی شهر تهران برای سالهای آینده قابل استفاده باشد
در مورد طرح استادیوم ورزشی تختی پس از آزمایش مشخصات محاسبات روی مدل مقادیر مصالح حدوداً کمتر از ۳ درصد تغییر کرد که اجرای آن ۱۳۴۶ تا ۱۳۵۲ طول کشیده که نما و طرح از کشور ایتالیا و ساخت این ورزشگاه توسط فرانسوی میباشد.
نکات فنی طرح
۱- ایده کلی طرح استادیوم به صورت نعل اسبی طرح شدهاست بطوری که تمام تماشاگران در یکطرف و پشت به غرب قرار گیرند و در قسمت شمال و جنوب هم با حداقل جا ادامه پیدا کند.
علت اساسی وقت برگزاری حداکثر مسابقات از ساعت ۲ بعدازظهر به بعد بود که تمام بینندگان مسابقه تا آنجا که ممکن است در شرایط مساوی و خلاف نور خورشید قرار گیرند. از طرف دیگر این راه حل امکان خواهد داد که برای نمایشات ملی و نمابشات در شب از جهت شرق زمین اصلی مسابقات به عنوان یک صحنه عظیم استفاده شود.
۲- برای جایگاه بینندگان همانطور که هدف اساسی طرح بود پوششی که تقریبا بیش از ۳/۲ (دوسوم) سطح جایگاه را سایه بگیرد با پوششی کابلی طرح شد.
پوشش سقف
۱- شکل هندسی استخوان بندی پوشش به صورت یک زین اسب میباشد. ۲-پوشش از یک طرف متصل به کناره صلب بتنی استادیوم و از طرف دیگر توسط یک کابل مرکب بعنوان کناره داخلی غیر صلب مهار شدهاست.
۳- دو طرف کابل کناره در دو نقطه قرینه نسبت به محورعرضی استادیوم به فاصله ۲۳۵ متر از یکدیگر و هر کدام در ارتفاع ۷۰و۷۱ متر مهار شدهاند.
مدیران
رامین شیرمحمدی
1355-1352
علی پهلوانی
1357-1355
علی مرتضی قلی
1364-1357
مجتبی علیزاده
1365-1364
گودرز حبیبی
1370-1365
حاج آقا باغی
1370-1372
حسین دیانی
1373-1372
سعید دانیارزاده
1377-1373
علی توکل
1378-1377
ضیاء آذری
1382-1378
بابک سپهری
1383-1382
محمد قاسمی نژاد
1388-1383
جعفر زرنگار
1390-1388
حسین کلانترزاده
1390- تا اکنون
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#59
Posted: 14 Sep 2013 11:33
ورزشگاه شهید شیرودی(امجدیه) تهران
ورزشگاه شهید شیرودی (امجدیه) یک ورزشگاه دو و میدانی در تهران است که تا پیش از سال ۱۳۸۸ خورشیدی از ورزشگاههای معروف فوتبال در ایران بود و از آن سال دیگر مسابقات فوتبال در آن برگزار نمیشود. این ورزشگاه در مجموعه ورزشی شهید شیرودی قرار دارد.
ورزشگاه امجدیه در سال ۱۳۰۶ خورشیدی، ده سال پیش از آن که فدراسیون فوتبال ایران تأسیس شود، در باغ اهدایی امجدالسلطنه برپا شد. این ورزشگاه محل بسیاری از رویدادهای تاریخی و بهیاد ماندنی فوتبال ایران بودهاست.
نخستین راهیابی فوتبال ایران به بازیهای المپیک توکیو، ۱۹۶۴، با پیروزی بر هندوستان، نخستین قهرمانی جام ملتهای آسیا با پیروزی بر تیم اسرائیل، و نخستین قهرمانی در جام باشگاههای آسیا در امجدیه صورت گرفت.
در یکی از مسابقات سال ۱۳۴۷ در استادیوم امجدیه که بیش از ۳۰ هزار نفر تماشاگر به استادیوم آمده و شمار بسیاری در بیرون از ورزشگاه ماندند مسئولان وقت را بر آن داشت تا آغاز به ساخت ورزشگاه آزادی نمایند.
ورزشگاه امجدیه پس از انقلاب ۵۷ به نام علیاکبر شیرودی خلبان هوانیروز ارتش در جنگ ایران و عراق نامگذاری شد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#60
Posted: 14 Sep 2013 11:47
ورزشگاه شهید دستگردی
ورزشگاه شهید دستگردی یک ورزشگاه فوتبال در شهرک اکباتان تهران است. این ورزشگاه در همسایگی ورزشگاه راهآهن قرار دارد.
جزئیات
نام کامل باشگاه فرهنگی و ورزشی شهید دستگردی تهران
محل تهران، شهرک اکباتان
شروع ساخت حداقل سی سال پیش
بازسازی ۱۳۸۱
مالک نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
گرداننده باشگاه فرهنگی ورزشی پاس تهران
خانه پاس تهران (۱۳۸۶-۱۳۸۱)
این باشگاه دارای زمین بسکتبال و والیبال و فوتسال و استخر و سونا و سالن کشتی و جودو و ... می باشد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.