ارسالها: 23330
#61
Posted: 14 Sep 2013 12:09
ورزشگاه شهید درفشیفر تهران
ورزشگاه شهید درفشیفر نام ورزشگاه فوتبالی است که در منطقه جنتآباد تهران قرار دارد
در دوران مدیریت محمدحسن انصاریفرد این ورزشگاه به بخش خصوصی اجاره شده بود،این ورزشگاه در تاریخ ۲۳ دی ۱۳۹۱ و در زمان مدیریت محمدرضا رویانیان در پرسپولیس تهران به طور کامل و برای همیشه در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار گرفت.
ورزشگاه ایرانخودرو تهران
ورزشگاه ایرانخودرو یک ورزشگاه چند منظوره در پیکان شهر درغرب شهر تهران است. بیشتر استفاده این ورزشگاه انجام بازیهای فوتبال است. این ورزشگاه، ورزشگاه اختصاصی کارخانه ماشین سازی ایران خودرو میباشد که در اختیار تیمهای فونبال این کارخانه از جمله پیکان تهران قراردارد. تیم فوتبال پیکان تهران بازیهای خود را در لیگ برتر در این زمین برگزار میکرد و در حال حاضر پیکان تهران تمرینهای خود را در این ورزشگاه انجام میدهد.
ورزشگاه راهآهن تهران
ورزشگاه راهآهن یک ورزشگاه فوتبال در شهرک اکباتان تهران است. این ورزشگاه در همسایگی ورزشگاه شهید دستگردی قرار دارد.
پیشینه
ورزشگاه راهآهن ورزشگاه خانگی باشگاه راهآهن است که پیش از این ورزشگاه خانگی پرسپولیس تهران بودهاست. علی عبده، مالک پرسپولیس ورزشگاه فوتبال آپادانا را ساخت. پرسپولیس به علت کمبود امکانات برای هوادارنش و عدم همکاری دیگر باشگاهها، تنها یک بازی در ورزشگاه آپادانا انجام داد و از آن پس از آن تنها برای تمرین استفاده کرد. در سال ۱۳۵۴ و پس از حمایت نکردن دیگر باشگاهها از حرفهایگری پرسپولیس، عبدو ورزشگاه آپادانا را به ارزش ۲۰۰٬۰۰۰ تومان به باشگاه راهآهن فروخت.در شهریور ۱۳۸۷، پس از انتقال باشگاه راهآهن به شهرری، پرسپولیس ورزشگاه راهآهن را به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان برای یک سال اجاره کرد و پس از ۳۵ سال به ورزشگاه خانگی دیرین خود در اکباتان بازگشت.
پس از واگذاری باشگاه راه آهن این ورزشگاه به طور اختصاصی در اختیار این تیم قرار گرفت.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#62
Posted: 14 Sep 2013 12:19
ورزشگاه شهید کشوری تهران
ورزشگاه شهید کشوری نام ورزشگاه فوتبالی است که مساحت حدود ۳۵ هزار مترمربع ، متعلق به استقلال تهران و در منطقه میرداماد تهران قرار دارد.
قبل از انقلاب
در میانه دهه ۴۰ شمسی، در پایین تپههای داودیه و در محل چمن فعلی ورزشگاه، محل تمرین بازی گلف اتباع آمریکایی بود.که پس از چندی، شهرداری وقت در آن مکان سالن وزنهبرداری ساخت. در سال۱۳۵۰، استخر مجموعه ساخته شد. در سال ۱۳۵۱ ، خوابگاه مجموعه ساخته شد که از آن به عنوان اردوی تیم ملی استفاده میشد. درسال ۱۳۵۴، سالن چند منظورهای دو و میدانی افتتاح شد.
پس از انقلاب
ر سال۱۳۸۰ ،۶زمین تنیس و خانه فوتبال دستی ایران در این ورزشگاه افتتاح شد.
واگذاری به باشگاه استقلال تهران
در ۱۷ دی ۱۳۹۱ این ورزشگاه با دستور وزیر ورزش و جوانان و موافقت رئیسجمهور وقت، به استقلال تهران واگذار شد.اما پس از چند روز این خبر تکذیب شد.ولی پس از پیگیریهای مسئولین و معاون حقوقی باشگاه استقلال تهران بالاخره مجموعه شهیدکشوری تهران با تمامی امکانات (به جز اماکن اداری تحت اختيار فدراسيونهاي دووميداني، بسکتبال و کاراته) به باشگاه استقلال واگذار شد.
آتشسوزی
در ۱۴ اسفند ۱۳۹۱ بخشی از مجموعه ورزشی شهید کشوری به دلیلی نامشخص دچار حادثه آتشسوزی شد.
اماکن مجموعه
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#63
Posted: 14 Sep 2013 12:39
ورزشگاه فولادشهر اصفهان
ورزشگاه فولادشهر یک ورزشگاه فوتبال در نزدیکی اصفهان است. ورزشگاه فولادشهر، ورزشگاه اختصاصی باشگاه فوتبال ذوبآهن اصفهان است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#64
Posted: 21 Sep 2013 09:29
ورزشگاه نقش جهان اصفهان
ورزشگاه نقش جهان ورزشگاهی چند منظوره در شهر اصفهان در کشور ایران است.این ورزشگاه که فاز اول آن در سال ۱۳۸۱ افتتاح شد فقط برای مسابقات فوتبال مورد استفاده قرار گرفت که تیم سپاهان در سالهای ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵ بازیهای خانگی خود را در این ورزشگاه برگزار میکرد.
موقعیت جغرافیایی استادیوم
استادیوم نقش جهان در شمال شهر اصفهان و در مجاورت پارک جنگلی هزار جریب و بین دو شهر (اصفهان و دولت آباد) قرار دارد که بخشی از زمین در حوزه استحفاظی دولت آباد و بخشی دیگر در اصفهان میباشد.
مشخصات فنی کل استادیوم
فرم استادیوم: بیضی شکل (در دو طبقه)
ظرفیت طبقه اول: ۴۲ هزار نفر
ظرفیت طبقه دوم: ۳۳ هزار نفر
مساحت کل استادیوم بر روی پلات فرم: به ابعاد ۳۰۰*۳۵۰ و به مساحت کل ۱۰۳۲۵۰ متر مربع *(۱۰ هکتار)
جاده اختصاصی ویژه استادیوم: به صورت دو باند مجزا به طول ۱۳۰۰ متر
امکانات پیش بینی شده در طبقه اول
زمین چمن طبیعی با زهکشی مجموعاً به وسعت ۱۱ هزار متر مربع
چهار ورودی جهت ورزشکاران، تماشاگران و بخش امور اداری و جایگاه ویژه
پیست دومیدانی ۸ باندی ( تارتان) به وسعت ۶ هزار متر مربع
پیست ورزشهای ۷ گانه
تونل ماراتن با شیب ۵ درصد به طول ۱۱۰ متر
فضاهای اداری و امکانات پیش بینی شده زیرگرادانها ( سکوها ) ۷ هزار متر مربع
امکانات پیش بینی شده زیر گرادانها ( سکوها)
دفاتر هیاتهای ورزشی، رختکن اختصاصی داوران، رختکن اختصاصی مربیان، رختکن ویژه چهار تیم ورزشی، بهداری، اتاق تست دوپینگ و تقلیل وزن، تریا، انتظامات، رختکن ویژه دو تیم معلولین، سرویسهای بهداشتی و انبار.
امکانات پیش بینی شده زیر قارچهای طبقه دوم
سالنهای ورزشی تمرینی جهت ورزشکاران قبل از مسابقه: دو سالن والیبال و بسکتبال به مساحت ۷۸۰ مترمربع
سالنهای ورزشی تمرینی کوچک: دارای رختکن، سونا، سالن تنیس روی میز و سالن ژیمناستیک به مساحت ۹۰۰ متر مربع
ورودیهای تماشاگران و راه پلهها برای دسترسی به طبقه دوم
مراحل ساخت استادیوم نقش جهان
در مرحله اول کاسه استادیوم، گرادانها (سکوهای تماشاگران) و فضای زیر گرادانها (سکوها) و پیست دومیدانی ساخته شدهاست.
در مرحله دوم اجرایی، گرادانهای (سکوهای) قارچی شکل پیرامون کاسه در طبقه دوم، راه پلهها، ورودیهای شمالی، جنوبی، شرقی ساختمان جایگاه ویژه، سرویسهای ۴ گانه بهداشتی و پوشش بام طبقه دوم اجرا خواهد شد.
حواشی
سپاهانیها که اولین دوره قهرمانی لیگ برتر خود را در ورزشگاه نقش جهان اصفهان جشن گرفتند، سالهاست در انتظار تکمیل این ورزشگاه هستند و نیاز آنها به وجود این ورزشگاه در حدی است که رحیمی مدیرعامل باشگاه سپاهان پس از قهرمانی در لیگ یازدهم تهدید کرد اگر تا سال ۱۳۹۲ این ورزشگاه آماده نشود مسابقات سپاهان را به استان دیگری منتقل میکند. طبق آخرین وعده ترکاشوند مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفتهاست ورزشگاه بزرگ نقش جهان اصفهان از پروژههای طرح مهر ماندگار میباشد و بر اساس برنامه زمانبندی باید ورزشگاه نقش جهان تا ۲۲ بهمن سال ۱۳۹۱ تکمیل شود و به هیچ عنوان و دلیلی برای ما پذیرفته نیست که برنامه زمانبندی به تاخیر بیفتد..( افتتاح غیر رسمی این ورزشگاه به اواخر شهریور ماه 92 موکول شده است و افتتاح رسمی آن در نیم فصل دوم فوتبال باشگاهی ایران و همزمان با شروع بازی های آسیایی باشگاه فوتبال سپاهان ایران می باشد.)
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#65
Posted: 21 Sep 2013 09:39
ورزشگاه یادگار امام تبریز
ورزشگاه یادگار امام تبریز (سهند) دومین ورزشگاه بزرگ فوتبال ایران بوده و گنجایش آن ۸۰،۴۵۱ نفراست. این ورزشگاه از سال ۱۳۶۸ خورشیدی شروع به ساخت گردید و یکی از ۱۴ مکان ورزشی دهکده المپیک تبریز بهشمار میرود؛ بهطوری که از مجموع ۳۶۰ هکتار مساحت این دهکده، ۱۲٫۵ هکتار به ورزشگاه یادگار امام اختصاص یافتهاست.
این ورزشگاه، طبق ارزیابیهای انجام گرفته توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا، موفق به دریافت درجه A شدهاست.
طرح معماری
طراح این استادیوم، موفق به دریافت جایزه بینالمللی ایافسی شدهاست. همچنین، ورزشگاهی واقع در شهر هیروشیمای ژاپن، با طرحی مشابه این استادیوم ساخته شدهاست.
طراحی ورزشگاه یادگار امام در سال ۱۳۶۴ صورت گرفته و کلنگزنی و مراحل اجرایی آن از سال ۱۳۶۷ آغاز شد.
طبقه اول سکوی تماشاگران ورزشگاه، فاقد ستون بوده و به صورت طبیعی بر روی صخره و کوه سوار شدهاست که تنها دو ورزشگاه در دنیا با این ویژگی ساخته شدهاند.
نورافکنها
چندین بار در هنگام برگزاری مسابقات رسمی در این ورزشگاه، قطع برق و خاموش شدن نورافکنها، باعث توقف جریان بازیها شده و یا برخی از بازیها نیمهتمام ماندند
پیش از این میزان روشنایی نورافکنهای ورزشگاه ۶۰۰ لوکس بود که مسئولان ورزشگاه، به منظور آمادهسازی آن برای میزبانی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، با توافق با یک شرکت بینالمللی و الگوبرداری از ورزشگاههای میزبان جام جهانی در آفریقای جنوبی، میزان روشنایی آن را به ۱۵۰۰ لوکس، که بالاتر از استاندارد ایافسی (۱۲۰۰ لوکس) است، رساندهاند.به این منظور، برای نخستین بار در ایران، نورافکنهای با قدرت بالا و مصرف کمتر به نسبت نورافکنهای قبلی در استادیوم یادگار امام تبریز نصب شدهاست.
تابلوهای تبلیغاتی الکترونیکی
تابلوهای تبلیغاتی الکترونیکی LED کنار زمین، برای نخستین بار -پس از ورزشگاه آزادی تهران- در این ورزشگاه نصب شد؛ اما به دلایل نامعلومی این تابلوها در آغاز فصل ۹۱-۹۲ جمع آوری شد.
بلیط الکترونیکی
برای نخستین بار در تاریخ ورزش ایران، طرح بلیط الکترونیکی در این ورزشگاه به اجرا درآمدهاست. تماشاگران میتوانند، بلیط بازیها را از طریق اینترنت خریداری کرده و با استفاده از کارت-بلیطهای الکترونیکی خود وارد ورزشگاه شوند.
بازدید مسافران از ورزشگاه یادگار امام تبریز
با صعود باشگاه تراکتورسازی به لیگ برتر و برگزاری بازیهای خانگی این تیم در ورزشگاه یادگار امام، این استادیوم به شهرت فراوانی در نزد مردم ایران دست یافتهاست. از این رو بسیاری از مسافران و گردشگرانی که وارد شهر تبریز میشوند، در کنار بازدید از اماکن دیدنی این شهر، از ورزشگاه یادگار امام نیز دیدن میکنند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#66
Posted: 21 Sep 2013 09:47
ورزشگاه تختی تبریز
ورزشگاه تختی معروف به ورزشگاه باغشمال یکی از قدیمیترین ورزشگاههای ایران و تبریز میباشد که قبل از افتتاح ورزشگاه یادگار امام تبریز، به عنوان ورزشگاه اصلی این شهر استفاده میشد. این ورزشگاه بخشی از مجموعه ورزشی تختی تبریز میباشدکه در سال ۱۳۲۷ افتتاح گردیده است.
بازیهای لیگ برتر ایران در این ورزشگاه به علت عدم اجازه شورای تامین استان آذربایجان شرقی انجام نمیپذیرد و فقط بازیهای دستههای پایینتر در آن صورت میگیرد.
تاریخچه
ورزشگاه باغشمال در محله باغشمال تبریز در سال ۱۳۲۷ افتتاح گردیده است و در همان سال مسابقات قهرمانی کشور در رشتههای فوتبال، بسکتبال و والیبال به صورت متمرکز در این ورزشگاه برگزار شد. در زمان برگزاری این مسابقات زمین فوتبال ورزشگاه خاکی بود.
در سال ۱۳۳۵، چمن ورزشگاه در بازی دوستانه منتخب تبریز و تیمی از آدنا ترکیه افتتاح شد. بعد از انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ نام این ورزشگاه به تختی تغییر یافته است.
پرتماشاگرترین بازیها
در یکی از بازیهای انجام شده در این ورزشگاه در سال ۶۴، نزدیک به ۴۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند به طوری که دور پیست و سقف ورزشگاه نیز مملو از جمعیت بود.
پرتماشاگرترین بازی دهه ۷۰ نیز به بازی دو تیم تراکتورسازی و پاس در سال ۷۱ مربوط میباشد که ۳۰هزار نفر از نزدیک این بازی را مشاهده کردند. بازی دوستانه منتخب آذربایجانشرقی و آلمان شرقی نیز یکی از پرتماشاگرترین بازیها در این استادیوم بوده است
بازیهای بینالمللی
چند بازی بینالمللی در این ورزشگاه انجام گرفته است که از آن جمله میتوان به دیدار تیم ملی ایران با کویت در سال ۷۵ و بازیهای مقدماتی جامجهانی ۲۰۰۲ با حضور تیمهای ایران، گوام و تاجیکستان اشاره نمود.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#67
Posted: 21 Sep 2013 09:56
ورزشگاه شهید باکری تبریز
ورزشگاه تراکتورسازی نام ورزشگاه اختصاصی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز است. این ورزشگاه فاقد نام مصوب بود؛ اما مدیرعامل وقت باشگاه آن را به افتخار مهدی باکری، ورزشگاه شهید باکری نامگذاری کردهاست.
این ورزشگاه دارای ظرفیت ۱۰،۰۰۰ تماشاگر بوده و در کنار مجموعه کارخانجات تراکتورسازی قرار گرفتهاست. باشگاه فوتبال تراکتورسازی تبریز، پیش از صعود به لیگ برتر، بازیهای خانگی خود را در لیگ آزادگان در این استادیوم برگزار میکرد؛ اما پس از صعود به لیگ برتر، بازیهای خانگی خود را در ورزشگاه یادگار امام تبریز و تمرینات خود را نیز در ورزشگاه اختصاصی خود انجام میدهد.
بازسازی
مجموعه ورزشی شهید باکری، در اوایل سال ۱۳۹۰ مورد تعمیر و تجهیز و در مرداد ماه سال ۱۳۹۱ مورد بهرهبرداری مجدد قرار گرفت. از جمله امکانات این ورزشگاه میتوان به استخر، سونا، سالن بدنسازی، سالن سرپوشیده و چند زمین چمن اشاره کرد.
--------------------------------------------------------------
ورزشگاه بنیان دیزل تبریز
ورزشگاه بنیان دیزل تبریز نام ورزشگاه اختصاصی باشگاه فوتبال گسترش فولاد تبریز است. این ورزشگاه در مجاورت شرکت بنیان دیزل تبریز واقع در منطقه غربی تبریز قرار گرفته است. گنجایش کنونی این ورزشگاه ۱۲٫۰۰۰ نفر است.
تاریخچه
در اواخر سال ۱۳۸۹ عملیات احداث این ورزشگاه در مساحتی بالغ بر ۵ هکتار آغاز شد. فاز اول این مجموعه با گنجایش ۲٫۰۰۰ صندلی ویژه تماشاگران، زمین چمن جهت برگزاری مسابقات و سایر امکانات مورد نیاز بهرهبرداری رسید.
فاز دوم عملیات استانداردسازی استادیوم در روز ۲ تیر ۱۳۹۰ با بهینهسازی زمین چمن و اجرای سیستم زهکشی و آبیاری خودکار آغاز شد. افزون بر این زمین چمن شماره ۲ نیز جهت انجام تمرینات به بهرهبرداری رسید. همچنین ظرفیت صندلیهای ورزشگاه نیز از ۲٫۰۰۰ صندلی به ۷٫۰۰۰ و در فاز سوم نیز به ۱۲٫۰۰۰ صندلی افزایش یافت
امکانات
طبقه همکف این مجموعه دارای دو رختکن ویژه تیمهای میزبان و میهمان که با سرویسهای بهداشتی و دوش حمام مجهز شده است اتاق ویژه داوران و اتاق پزشکان با تجهیزات کامل از ویژگیهای بارز این ساختمان بشمار میرود. همچنین طبقه اول شامل اتاق فرمان، مدیریت و جایگاه مخصوص میهمانان ویژه که اشراف بصری کاملی را به آنچه در زمین مسابقه میگذرد دارا خواهد بودوطبقه دوم این مجموعه شامل اتاق ویژه تصویر برداران، اتاق تست دوپینگ، اتاق ناظر داوری، نمازخانه، اتاق گزارشگر تلویزیونی و رادیویی، اتاق ویژه خبرنگاران و رسانهها) و سالن کنفرانس مطبوعاتی) میباشد که با امکانات منحصر بفرد و طراحی زیبای خود طبقه دوم این مجموعه را به حد استانداردهای بین المللی نزدیک ساخته است.
زمین چمن شماره۲
در این مجموعه علاوه بر زمین چمن شماره یک که مخصوص برگزاری مسابقات رسمی میباشد زمین چمن شماره ۲ جهت تمرینات شامل دو رختکن به ابعاد هر کدام ۷۵ متر مربع، سرویسهای بهداشتی و آبخوری با فنس کشی مدرن و خزانه چمن میباشد.
ساختمان VIP
ساختمان VIPاین مجموعه در مساحتی به متراژ ۴۰۰ متر مربع در دو طبقه با طراحی زیبای داخلی و نمای کامپوزیتی مطابق با آخرین متد روز و برگرفته شده از نمونههای استانداردساخته شده است.
همچنین مسئولان باشگاه، قصد دارند با رفع ایرادات جزئی این ورزشگاه، نظیر نصب اسکوربورد و نورافکن، گواهی استادیوم درجه A را از نظر ضوابط و مقررات کنفدراسیون فوتبال آسیا برای این ورزشگاه کسب کنند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#68
Posted: 21 Sep 2013 10:08
ورزشگاه تختی اهواز
ورزشگاه تختی اهواز یک ورزشگاه چند منظوره در شهر اهواز از استان خوزستان میباشد. از این ورزشگاه بیشتر برای انجام بازیهای فوتبال و راگبی استفاده میشود.
گنجایش
تا قبل از بازسازی سال ۱۳۸۴، گنجایش رسمی ورزشگاه مشخص نبود با این حال رکود حضور تماشاگران در آن حدود ۳۰٫۰۰۰ نفر اعلام شدهبود. پس از بازسازی به دلیل نصب صندلی ظرفیت ورزشگاه کاهش یافت و به عدد ۱۸٫۰۰۰ رسید. با تکمیل صندلیها در سال های اخیر، گنجایش ورزشگاه به ۱۵٫۰۰۰ نفر کاهش یافت.
بازسازی
به دلیل ارتفاع کم این ورزشگاه از سطح دریا ( ۱/۵ متر) مشکلاتی برای انجام بازی در زمین چمن مجموعه ایجاد میشد. بنابراین مسئولان در سال ۱۳۸۴ تصمیم به بازسازی این مجموعه پیر گرفتند. که پس از کش و قوسهای فراوان این ورزشگاه مجدداً در سال ۱۳۸۵ آماده میزبانی از مسابقات شد.
-------------------------------------
ورزشگاه تختی ابادان
ورزشگاه تختی آبادان یک ورزشگاه چند منظوره در شهر آبادان از استان خوزستان است. این ورزشگاه بیشتر برای انحام بازیهای فوتبال مورد استفاده قرار میگیرد و در حال حاضر به عنوان ورزشگاه خانگی تیم فوتبال صنعتنفت آبادان شناخته میشود.
ورزشگاه اصلی تیم صنعت نفت، ورزشگاه جهان پهلوان تختی آبادان واقع در خیابان بهمنشیر(کارگر) آبادان میباشد. این ورزشگاه یکی از قدیمی ترین ورزشگاههای فوتبال در ایران است که طی ۲ دهه اخیر ۳ بار مورد بازسازی اساسی قرار گرفته است در مرحله اول روبروی جایگاه اصلی به تعداد ۶ سکو ساخته شد که ظرفیت ورزشگاه را از ۵ هزار نفر اولیه به ۸۰۰۰ نفر تبدیل کرد در مرحله دوم و پس از افتتاح جایگاههای جدید جایگاه اصلی بعد از ۵۰ سال از بنای اولیه و ۳۰ سال از تبدیل به چمن بازسازی اساسی شد و این مرحله نیز در سال ۱۳۸۶ افتتاح گردید در مرحله سوم فضاهای زیر جایگاه اصلی به اماکنی از قبیل کلینیک پزشکی - اتاق کنفرانس - رختکنهای جدید و اتاق مونیتورینگ تبدیل شد در اواسط لیگ ۸۶-۸۷ و بازی با سایپا این ورزشگاه به عنوان دومین ورزشگاه ایران در آن زمان صاحب اسکوربورد تمام دیجیتال گردید تا تمامی وقایع بازی توسط تماشاگران قابل دیدن گردد در اواسط لیگ ۸۹-۹۰ نیز این ورزشگاه پس از ورزشگاه آزادی دارای سیستم دوربین مداربسته برای کنترل هرچه بیشتر فضای ورزشگاه گردید. این ورزشگاه در بازدید مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا نتوانست با معیار های AFC همخوانی داشته باشد ولی با نکاتی که از سوی ناظران کنفدراسیون فوتبال آسیا گوش زد شد و طی اقدامی گسترده از سوی مدیران باشگاه صنعت نفت آبادان و پالایشگاه آبادان ۹۰ درصد نواقص برطرف شد و همچنین مقرر گردیده است که تا پایان سال تمام ورزشگاه تختی مجهز به صندلی شود درب های ورودی به ورزشگاه نیز به گیت های الکترونیک تبدیل شوند. همچنین از دیگر برنامه های تکمیلی جهت این ورزشگاه پیر نصب سایبان برای جایگاه های تماشاگران می باشد. این ورزشگاه متعلق به پالایشگاه آبادان بوده و به عنوان ورزشگاه اختصاصی تیم نفت آبادان شناخته می گردد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#69
Posted: 21 Sep 2013 10:19
ورزشگاه حافظیه شیراز
ورزشگاه حافظیه که دقیقاً در روبروی آرامگاه حافظ واقع شدهاست و محل برگزاری مسابقات تیمهای شیرازی در لیگ برتر ایران و لیگ دسته یک است. این ورزشگاه با ظرفیت ۲۰ هزار نفر جمعیت محل برگزاری بازیهای خانگی تیمهای برق شیراز و فجر شهید سپاسی است.
جشنواره بالنهای هوای داغ در ورزشگاه حافظیه شیراز
به مناسبت هفته شیراز برای اولین بار در ایران ۱۲ بالون هوای داغ به طور همزمان بر فراز آسمان شیراز به پرواز درآمدند. مراسم مذکور در طی دو مرحله برگزار گردید در مرحله اول در غروب و شب تاریخ ۶ اردیبهشت ۱۳۸۹ بالونها در ورزشگاه حافظیه مراسم نورافشانی شبانه داشتند و در صبح روز ۷ اردیبهشت ۱۳۸۹ بالونها از دو مکان ورزشگاه حافظیه و ورزشگاه دانشکده علوم پزشکی در بلوار چمران پرواز کردند وپس از ۲ ساعت پرواز بر فراز شیراز در نقاط مختلف شهر فرود آمدند.
تأسیس ۱۳۲۴
----------------------------------------------------------
ورزشگاه میانرود شیراز
ورزشگاه میانرود شیراز یک ورزشگاه فوتبال در شیراز است که در سال ۱۳۷۴ پس از جستجوهای فراوان مبنی بر تعیین بهترین مکان از نظر جغرافیایی آب وهوایی وگستردگی مکانی در اطراف شیراز، شهرک میانرود برای ساخت این مجموعه ورزشی انتخاب شد. در دوره ریاست جمهوری خاتمی کلنگ شروع کار با حضور معاون اول وقت زده و کار شروع شد ابتدای کار قرار بر استفاده از متخصصین کرهای بود که تضمین کرده بودند کار چهار ساله تمام میشود ولی احتیاج به دستگاههای مخصوص داشتند که حمل آنها از کره به ایران متحمل هزینهای برابر با خرج خود ورزشگاه فوتبال بود که دولت زیر بار این هزینه نرفت و قرار شد همان طرح کرهایها با متخصصین ایرانی انجام شود و کار به شرکتهای تهرانی و تبریزی سپرده شد با بودجه دومیلیارد تومان اولیه. این مجموع قرار بود تبدیل به دهکده المپیک شیراز بشود اما بعد از آن محدود به مجموعه چند منظوره شد و دهکده المپیک مورد نظر به منطقهای در شرق شیراز در نزدیکی فرودگاه این شهر انتقال داده شد.
این مجموعه چند منظوره شامل استادیوم ۵۰ هزار نفری فوتبال زمین شماره دو سه فوتبال سالن چند منظوره پیست دومیدانی پیست دوچرخه سواری واستخر شنا و زمین تنیس میباشد این ورزشگاه نیمه کاره بصورت گرد همانند ورزشگاه آزادی ساخته شده و دو طبقه که البته سکوهای طبقه دوم به حالت تقریبا دو طبقهاست که از دور نمایی سه طبقه را دارد. نمای زیبای استادیوم با توجه به استفاده از امکانات سایبان بسیار زیباتر میشود این ورزشگاه تماما با نقشهای کرهای ساخته شده و به گواه کارشناس مجموعه کاملترین استادیوم خاورمیانه خواهد بود که از نظر زیر ساختهای لازم آخرین تحولات در زمینه ورزشگاهسازی در دنیا و زیرساختهای چمن، فروشگاهها، پارکینگ، موقعیت سکوها، سرویسهای بهداشتی و... پیش بینیهای لازم شده مزیت این ورزشگاه نسبت به ورزشگاه آزادی کریدور آن است که کریدور دور آزادی در طبقه اول با عرض ۶ متر است اما در این ورزشگاه ۹ متر میباشد برخلاف آزادی این ورزشگاه دپو نیست وتمامااز ستونهای مستحکم وزیبا استفاده شده که دقیقا ورودی تماشاگران از میان همین ستونها پله گذاری شده. با توجه به اینکه این مجموعه در حاشیه کمربندی شیراز قرار گرفته وتا مرکز شهر تنها ۱۵دقیقه مسافت دارد ودر حاشیه کوه قرار دارد مشکل آب وهوایی رفت وآمد ترافیک دوری راه وغیره را ندارد.بحثهای بسیاری برای انتقال مجموعه در زمان تعویض ریاست جمهوری به شهر جدید صدرا شد که با توجه به هزینه زیادی که صورت گرفته بود امکان جابجایی طرح نبود.
نام ورزشگاه
از سوی مسئولین پیشین نام ورزشگاه آزادی برای این مجموعه در نظر گرفته شدهاست که انتظار میرود با توحه به سابقه دیرینه شیراز و داشتن مشاهیری چون حافظ، سعدی، ملاصدرا، سیبویه، شیخ روزبهان و نامهایی تاریخی چون تیرازیس (نام قدیم شیراز)، انشان، پارت، پاسارگاد، پارسه و... نامی تداعی کننده فارس و شیراز برای این مجموعه در نظر گرفته شود و از نام تکراری ورزشگاه آزادی برای این مجموعه استفاده نشود.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#70
Posted: 21 Sep 2013 10:27
ورزشگاه عضدی رشت
ورزشگاه شهید دکتر حسن عضدی یک ورزشگاه چند منظوره با قدمتی بیش از نیم قرن در کلانشهر رشت میباشد. این ورزشگاه ورزشگاه خانگی تیمهای سپیدرود رشت و پگاه گیلان و شهرداری رشت بود.
این ورزشگاه در حال بازسازی کلی است و با روکش چمن مصنوعی در اختیار تیم فوتبال داماش گیلان قرار گرفته و تیم سپیدرود رشت به ورزشگاه سردار جنگل رشت کوچ کرده است و این ورزشگاه را در اختیار دارد.
بازسازی کلی ورزشگاه در دوفاز انجام خواهد فاز اول بازسازی ورزشگاه با تجهیز جایگاه تماشگران به صندلی و احداث سالن کنفرانس، نصب نمایشگر ورزشگاه و امکانات ارتباطی و سایر امکانات طبق آییننامههای AFC به پایان رسیده است و با انجام فاز دوم بازسازی بنیادی امکانات ورشگاه شهید دکتر عضدی رشت فراتر از استاندرهای AFC خواهد بود با حذف پیست تارتان به یک ورزشگاه اختصاصی مسقف فوتبال با چمن طبیعی و پنجاه و پنج هزار نفر ظرفیت در دو طبقه با پارکینگ طبقاتی تبدیل خواهد شد.
این ورزشگاه در یکی از نقاط مرکزی شهر رشت، در خیابان جهانپهلوان نامجو قرار دارد. اداره کل تربیت بدنی استان گیلان در کنار این مجموعه ورزشی بنا شده است.
با صعود تیم داماش گیلان به لیگ برتر فوتبال ایران اعلام شد با تجهیز ورزشگاه به صندلی و نصب اسکوربود دیدارهای تیم داماش گیلان در لیگ برتر در ورزشگاه شهید دکتر عضدی رشت برگزار میشود.
گنجایش این ورزشگاه بیست هزار نفر است.
گنجایش
گنجایش ورزشگاه عضدی ۱۷٬۰۰۰ نفر است در یک طبقه است و همچنین در حالت فشرده تا ۲۰،۰۰۰ نفر را میتواند در خود جای دهد.
ویژگی منحصربهفرد ورزشگاه دکتر عضدی رشت برای اولین بار در ایران درج کلمه رشت با رنگ آبی تیره بر زمینه سفید به صورت لاتین ( R A S H T ) بر روی صندلی های روبهروی جایگاه ورزشگاه اصلی شهر رشت است.
روکش چمن
ورزشگاه دکتر عضدی رشت با روکش چمن مصنوعی است .
روشنایی
روشنایی زمین و ورزشگاه توسط ۴ عدد برج که در شمال غربی، شمال شرقی، جنوب غربی و جنوب شرقی ورزشگاه قرار دارند تأمین میشود که سطح نوری برابر ۱۴۰۰ لوکس در سطح زمین تولید میکنند که این مقدار ۲۰۰ لوکس فراتر از استاندارد AFC است.
ورزشگاه عضدی رشت پس از بازسازی دارای امکانات نوردهی در کل محیط ورزشگاه، راهروها و راه های ارتباطی محوطه داخل مجموعه ورزشی است.
صوتی
سیستم صوتی ورزشگاه غیرمتمرکز و برای هر جایگاه ورزشگاه از تعدادی بلندگو در جهتهای مختلف استفاده شدهاست.
ارتباطی
اتاق کنفرانس مطبوعاتی
اتاق خبرنگاران مجهز
دسترسی به اینترنت پر سرعت بیسیم ویژه رسانه ها
جایگاه تصویر برداری حرفهای از بازیها مجهز به آسانسور ویژه تصویر برداران
نمایشگر
نمایشگر یا اسکوربرد ورزشگاه در ابتدا به صورت متنی و تک رنگ بود اما پس بازسازی و به صورت یک نمایشگر رنگی درآمد.
امکانات رفاهی، تشریفاتی
جایگاه VIP به صورت مبلمان
رختکن های میهمان و میزبان به صورت مدرن و مبلمان
کولر اسپیلت جهت سرمایش و گرمایش اتاق ها و رختکن ها
نیمکت های ذخیره مبله
اتاق ویژه داوران
اتاق تست دوپینگ
دو دستگاه آبسردکن مجهز به سیستم تصفیه آب ویژه تماشاگران
دو مجموعه سرویس های بهداشتی شامل بر ۲۴ چشمه دستشویی ویژه تماشاگران
امکانات فنی
اتاق امنیت و کنترل که در این اتاق کنترل سیستم اسکوربورد، کنترل سیستم های صوتی، تصویری و کنترل سیستم برق ورزشگاه را زیر نظر خواهد داشت.
دوربین های مدار بسته
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.