انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 2 از 7:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  پسین »

قوهای سپید گیلان (ملوان بندر انزلی)


مرد

 
مربیان پیشین قوهای سپید گیلان



بهمن صالح‌نیا

نصرت ایراندوست

محمد احمدزاده

بهمن صالح‌نیا

منوچهر درجزی

نصرت ایراندوست

محمد احمدزاده

فرهاد پورغلامی

محمد احمدزاده
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
بازیکنان برجسته قوهای سپید گیلان




سیروس قایقران

غفور جهانی

محمد احمدزاده

عزیز اسپندار

فرهاد پورغلامی

پایان رافت

اکبر میثاقیان

عارف محمدوند

پژمان نوری

مازیار زارع

حسن اشجاری

سید جلال حسینی

سید جلال رافخایی
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
مربیان قوهای سپید گیلان
بهمن صالح‌نیا






بهمن صالح نیا (زاده ۲۰ اسفند ۱۳۱۷ در بندر انزلی) مربی فوتبال ایرانی است.

صالح‌نیا در سال ۱۳۱۷ در محله سامانسر شهر بندر انزلی به دنیا آمد. او از عوامل اصلی تاسیس باشگاه ملوان بندر انزلی بود و در سال ۱۳۴۸ نقش اساسی در تاسیس این باشگاه ایفا کرد. از این رو وی لقب پدر ملوان را نیز یدک می‌کشد.


در سال ۱۳۴۸ بهمن صالح نیا دبیر ورزش مدارس شهر بندر انزلی عده ای جوان را به دور خود جمع کرد و پایه های تشکیل تیم ملوان بندرانزلی را ریخت. مدتی بعد نیروی دریای ارتش این تیم را تحت پوشش خود گرفت. صالح نیا که می توان او را بنیانگذار ملوان دانست، در سال ۵۲ خودش سکان هدایت تیم ملوان را بر عهده گرفت و تا سال ۷۷ یکسره هدایت این تیم را بر عهده داشت.



برگرفته از خاطرات بهمن صالح نیا است که از زبان خودش ارائه گردیده است :





من عضو تیم آموزشگاهی بندر انزلی بودم که مربیگری آن بر عهده جبار صمدی بودتیم ما پس از قهرمانی در استان به عنوان نماینده استان گیلان راهی مسابقات تبریز شد ، مسابقاتی که باعث آشنایی من با مرحوم دهداری کاپیتان مسجد سلیمان و همچنین پذیرفته شدن من در دانشسرا به توصیه مرحوم آزاد سرپرست تیم دانشسرا شد. صالح نیا بعد از اتمام دانشسرا به انزلی آمد و معلم همکلاسیها وهم مدرسه ایهای سابقش شد. وی بعنوان جوان ترین عضو تیم منتخب انزلی کمک مربی تیم هم بود. آن زمان هم مسابقات بین شهری بخصوص با تیم رشت در میان انزلی چیها از اهمیت خاصی برخوردار بود. در محل کنونی آپارتمانهای ارتش در میان پشته، زمین فوتبال بسیار عالی وجود داشت در کنار این زمین دو درخت توت بزرگ بود که از آنها بعنوان رختکن استفاده می کردیم ، چاه آبی هم در آنجا وجود داشت که بعد از بازی با سطل از آن آب می کشیدیم وبا آن دوش می گرفتیم ، توی همین زمین با خیلی از تیمها بازی کردیم ازجمله رشت که در یک بازی با نتیجه ۱۱ بر ۱ آنها را شکست دادیم که هفت گل آن را برادرم جواد به ثمر رساند.

سال ۴۸ سال مهمی برای فوتبال انزلی بود: قهرمانی تیم آموزشگاههای انزلی در بابل و نائب قهرمانی در مشهد همچنین وجود استعدادهای بسیار خوب در انزلی این فکر را در من تقویت کرد که برای تشکیل یک تیم فوتبال دست به کار شوم بنابراین با کمک دوستداران فوتبال در انزلی ، جناب کریم رستگار که آن موقع سروان نیروی دریایی انزلی بودند وهمچنین تیمسار آریانپور فرمانده وقت پایگاه نیروی دریایی انزلی، موفق به دریافت پروانه باشگاه شدیم که به اسم تیم نیروی دریایی انزلی و نه"ملوان" به فعالیت بپردازد .

تیم نیروی دریایی اولین مسابقه را با تیم گیو انزلی برگزار می کند که ۲ بر ۱ آن بازی را می برد ، در آن تیم غفور جهانی ، نصرت ایراندوست ، سلطانزادی ، بهمن صالح نیا و... بازی می کردند. تیم نیروی دریایی در اولین مسابقات رسمی اش به قهرمانی استان گیلان می رسد و به مرحله اول مسابقات منطقه ای کشوری راه میابد.


در ساری تیمهای ساری، قائم شهر و گارد تهران به مربیگری مرحوم دهداری و چند تیم دیگر حضور داشتند که ما دوم شدیم و با تیم گارد به مسابقات اهواز اعزام شدیم آن موقع سفرها مثل حالا نبود، کل تیم را با ۷۲۰۰ تومان سوار اتوبوس ماکروس نیروی دریایی کردیم و باید ده روز را با همین مبلغ سر می کردیم! شبها زیر سکوهای ورزشگاه اهواز که بعنوان خوابگاه بود می خوابیدیم! صبحانه را خودمان تهیه می کردیم بهمراه مسئول تدارکاتمان که مرحوم شهنواز بود، نهار را هم در یک رستوران معمولی اهواز می خوردیم، نکته جالب شام بود که هر کس فقط می توانست سه سیخ کباب بخورد نه بیشتر! مسابقات اهواز بود که اسم تیم نیروی دریایی انزلی را در دهانها چرخاند، تیمی که به نظر مطبوعات آن زمان همانند دینامو مسکو بازی می کرد. ما واقعاً سبک بازی آنها را بازی می کردیم استفاده از تمام نقاط زمین و ارسال توپ های بلند وقدرت بدنی فراوان. اما تنها بر اثر یک ضربه کاشته بازی را به جم آبادان واگذار کردیم و سوم شدیم مقامی که با آن نمی شد به جام تخت جمشید راه یافت. بعد از اینکه تیم به بندر انزلی برگشت به تیم نیروی دریایی خبر دادند که می تواند در اولین دوره جام تخت جمشید شرکت کند پس حالا باید برای تیم اسم انتخاب می شد: ما سه اسم آرتمیس، ملوان و بایندر را پیشنهاد دادیم که ملوان انتخاب شد.


ملوان که بعد از ورودش به جام تخت جمشید همواره روند رو به رشدی را داشت، سه دوره بهترین تیم شهرستانی شد ویک دوره قهرمان جام حذفی، بازیکنان زیادی در سطح بالا به فوتبال کشور و تیم ملی معرفی کرد و بهمن صالح نیا بعنوان مربی به تیم ملی راه یافت: به ما گفتند فرانک اوفارل بهمراه اسکینر آمده اند تا تمرین ملوان را ببینند، توی تمرین غفور خیلی آماده بود وتقریبا هر توپی را که گوش ها وبخصوص جاوید جهانگیری برایش فرستادند وارد دروازه کرد، بعد از تمرین آن روز غفور جهانی و عزیز اسپندار و جاوید جهانگیری به تیم ملی دعوت شدند ومن هم همکار اوفارل در تیم ملی شدم.


ملوان در فینال جام حذفی آن سال تراکتور سازی را از پیش روی برداشت وقهرمان ایران شد. اما ششمین دوره جام تخت جمشید بدلیل وقوع انقلاب نیمه تمام ماند. در این سالها ملوان همچنان تمرین می کرد و در مسابقاتی که در شهرستانهای دیگر انجام می شد شرکت می کرد.





تیم هایی که بهمن صالح نیا مربی آن بوده است


ملوان بندر انزلی

استقلال شهرداری بندر انزلی

دستیار فرانک اوفارل در تیم ملی فوتبال ایران

قهرمانی با ملوان بندر انزلی در اولین دوره جام حذفی با شکست ۴-۱ تراکتورسازی تبریز

قهرمانی در جام حذفی با شکست استقلال در فینال رقابتها در دهه ۶۰

قهرمانی در جام حذفی در سالهای۵۵و۶۵و۶۹

نایب قهرمانی در جام حذفی سالهای۶۶و۶۷و۷۰
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
نصرت ایراندوست







نصرت ایراندوست متولد بندر انزلی است و از مربیان و بازیکنان فوتبال ایران محسوب میشود.


نصرت ایراندوست یکی از پیشکوستان باشگاه ملوان بندر انزلی محسوب میشود. که سابقه مربیگری در این تیم را دارد و موفق شده است با این تیم مقام هقتم لیگ برتر فوتبال ایران را بدست آورد. وی در دوران بازیگری نیز به همراه ملوان موفق به کسب عناوین مختلفی از جمله کسب عنوان قهرمانی جام حذفی ایران را نیز به دست آورده است. او در حال حاضر سرمربی تیم چوکا تالش است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
محمد احمدزاده






محمد احمدزاده فوتبالیست و مربی فوتبال ایران از اهالی بندر انزلی است. وی هم‌اکنون سرمربی‌گری باشگاه فوتبال گهر دورود در لیگ برتر را بعهده دارد.

محمد احمدزاده در سال ۱۳۳۹ به دنیا آمد وی در سال ۱۳۵۴ و در سن ۱۵ سالگی با تیم نوجوانان ملوان، فوتبال را آغاز کرد. احمدزاده در سال ۱۳۵۷ به عضویت تیم بزرگسالان ملوان درآمد و در لیگ هفتم برای این تیم بازی کرد. وی در شهریور ۱۳۵۷ و برای مسابقات قهرمانی آسیا و کان فرانسه به عضویت تیم ملی نوجوانان ایران درآمد و در سال ۱۳۵۹ به تیم ملی جوانان دعوت شد. احمدزاده در سال ۱۳۶۰ در تیم فوتبال تهران جوان بازی می‌کرد و در بین سال‌های ۶۱ تا ۶۴ رشته ورزشی خود را به بسکتبال و تنیس روی میز تغییر داد و در اواخر سال ۶۴ به فوتبال و ملوان انزلی بازگشت.

وی در سال ۱۳۶۵ به مربیگری بهمن صالح نیا با تیم ملوان قهرمان جام حذفی ایران شد و در همان سال قهرمان منطقه ۴ آسیا در سریلانکا با همین تیم شد.




افتخارات

آقای گل مسابقات منطقه ۴ آسیا با تیم ملوان با زدن ۱۰ گل زده

زدن رکورد دست نیافتنی ۹ گل در یک مسابقه در مسابقات قهرمانی منطقه ۴ آسیا در سریلانکا

آقای گل مسابقات لیگ گیلان با تیم ملوان

نایب قهرمان جام حذفی کشور با تیم ملوان در سال ۱۳۶۶

نایب قهرمان جام حذفی ایران با تیم ملوان در سال ۱۳۶۷

آقای گل لیگ آزادگان با به ثمر رساندن ۱۶ گل

قهرمان جام حذفی ایران در سال ۱۳۶۹ با تیم ملوان

شروع مربیگری با تیم جوانان بانک تجارت در تهران در سال ۱۳۷۲
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
منوچهر درجزی



منوچهر درجزی متولد بندر انزلی است و از مربیان و بازیکنان فوتبال ایران محسوب میشود.

منوچهر درجزی یکی از پیشکوستان باشگاه ملوان بندر انزلی محسوب میشود. وی متولد یازدهم خرداد ۱۳۳۴ است وی از مربیان مجاز لیگ برتر فوتبال ایران است که سابقه مربیگری در این تیم را دارد. او در سال ۱۳۵۳ به عنوان جوان‌ترین بازیکن تیم ملوان در مسابقات فوتبال جام تخت جمشید پا به عرصه فوتبال نهاد و تا سال ۱۳۶۷ به عنوان بازیکن و کاپیتان تیم ملوان حضور داشت آخرین بازی او در جام حذفی در اهواز با نایب قهرمانی تیم ملوان به عنوان بازیکن به پایان رسید و بعد از آن به جرگه مربیان پیوست اودرتیم جوانان، امید و بزرگ سالان ملوان مربیگری کرده است و دارای مدرک A از کنفدراسیون فوتبال آسیا می‌باشد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
فرهاد پورغلامی



فرهاد پورغلامی متولد بندر انزلی بازیکن سابق و مربی فوتبال اهل ایران است. وی از پیشکسوتان باشگاه فوتبال ملوان است و مدت ها در سمت های مختلف با این تیم کار کرده است.پورغلامی هم اکنون دستیار مجید جلالی در باشگاه تراکتورسازی تبریز است.


او از بازیکنان قدیمی ملوان محسوب میشود و در زمانی که به عنوان بازیکن وارد زمین فوتبال می‌شد، در خط میانی فوتبال بازی می‌کرد.

پورغلامی چندی بعد به مربیگری رو آورد و در کارنامه مربیگری او، دستیاری محمد احمدزاده در تیم ملی زیر ۲۰ ساله‌ها و در تیم ملوان به چشم می‌خورد.

فرهاد پورغلامی در سال ۱۳۸۹ با تیم ملوان در لیگ برتر قرارداد همکاری بست . وی در همان سال این تیم را به فینال جام حذفی رساند ولی از پرسپولیس شکست خوردند و نائب قهرمان شدند .

در مهر ماه ۱۳۹۱ و پس از انتصاب احمدزاده به سمت مدیر فنی ملوان، پورغلامی از سمت سرمربی‌گری استعفا داد و پس از آن احمدزاده سکان هدایت این تیم را بعهده گرفت.

افتخارات
جام حذفی


جام حذفی فوتبال ایران

قهرمان (۲): ۶۶-۱۳۶۵، ۶۹-۱۳۶۸

نایب قهرمان (۳): ۶۷-۱۳۶۶، ۶۸-۱۳۶۷، ۷۰-۱۳۶۹


مربی

جام حذفی فوتبال ایران

نایب قهرمان (۱): ۹۰–۱۳۸۹

تیم هایی که فرهاد پورغلامی مربی آن بوده است


زیر ۲۰ سال ایران (دستیار)

ملوان بندر انزلی (دستیار)

ملوان بندر انزلی بی

ملوان بندر انزلی

تراکتورسازی (دستیار)

پایان مربیان قوهای سپید گیلان
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
سیروس قایقران


سیروس قایقران فرزند زکریا (پرویز) در اول بهمن ماه ۱۳۴۰ در محله کلویر بندر انزلی پا به عرصه هستی نهاد. سیروس از همان ابتدای کودکی به فوتبال در زمینهای خاکی کلویر روی آورد و با استعداد درخشانش به عضویت تیم فوتبال منتخب آموزشگاهها در آمد. وی در سن ۱۶ سالگی در سال ۱۳۵۶ موفق شد به عنوان یکی از مهرهای اصلی در تیمهای نوجوانان و جوانان ملوان استعدادهای خود را به نمایش بگذارد و با مهارتهای منحصربه‌فردش ملوان را به رتبه قهرمانی باشگاههای گیلان رساند. وی در سالهای ۵۷ تا ۶۳ افتخارات زیادی را برای ملوان و گیلان به ارمغان آورد مانند دو گلی که وارد دروازه پرسپولیس کرد و یا گل زیبایی که وارد دروازه تیم منتخب مازندران نمود.

سیروس در سال ۱۳۶۳ به تیم ملی دعوت شد و در سال ۶۶ تنها فوتبالیست شهرستانی بود که دهداری بازوبند کاپیتانی تیم ملی ایران را به بازوان او بست. در سال ۶۷ در جام ملتهای آسیا در قطر، تیم ملی ایران با رهبری سیروس به مقام سومی دست یافت و در سال ۶۹ تیم ایران را با گلهای زیبایش پس از ۲۰ سال به قهرمانی در بازیهای آسیایی پکن رساند. سیروس به الاتحاد قطر (الغرافه قطر فعلی) پیوست و بعد از مدتی بازی در قطر، مجدداً به تیم اول خود ملوان پیوست و این تیم را قهرمان جام حذفی و راهی مسابقات آسیایی کرد.

سیروس در سال ۷۲ به عنوان بازیکن و سپس مربی به تیم کشاورز تهران پیوست و نتایج قابل توجهی بدست آورد. وی سپس به تیم دسته دومی مسعود هرمزگان پیوست و مدتی در آنجا مشغول به مربیگری شد .

در سالهای ۷۶ و ۷۷ سیروس بارها تمایل خود را برای بازگشت به ملوان به عنوان بازیکن یا مربی اعلام کرد. اما در اوایل سال ۷۷ که وی برای تعطیلات نوروز همراه خانواده‌اش به انزلی آمده بود در بازگشت و در حالیکه همراه فرزند، همسر و برادر همسرش در اتومبیل رنوی خود عازم تهران بود در حوالی امامزاده هاشم با کامیون خاور تصادف نمود که منجر به فوت وی و فرزندش گردید.


محل تحصیلات او بندر انزلی و شغل پدر کارمند تربیت بدنی و شغل مادر خانه دار بود.

دارای ۴ برادر به اسامی آقایان عبداله ، ناصر ، نادر و حسین و دارای ۲ خواهر بود.

فرزند وی راستین قایقران متولد ۶/۱/۱۳۶۹، در حادثه رانندگی ذکر شده فوت نمود. همسر وی خانم افسانه اسدان می‌باشند.

مربیان وی در تیم ملی : پرویز دهداری، مهدی مناجاتی، علی پروین، ناصر ابراهیمی، بهمن صالح نیا، رضا وطنخواه

مربیان وی در گیلان: بهمن صالح نیا، احمد صومی، غفور جهانی، مجید جهانپور، نصرت ایراندوست

وی در ۱۰۰ مسابقه شرکت داشت که ۴۳ بازی، رسمی بوده است. در ۲۱ بازی کاپیتان تیم ملی بوده و ۱۴ گل برای تیم ملی به ثمر رسانده است که بهترین آنها به تیم کره جنوبی در نیمه نهایی بازیهای آسیایی ۱۹۹۰ پکن بود. اولین بازی ملی را در ۳۰ دی ماه ۱۳۶۳ برابر یوگسلاوی و آخرین بازی ملی را در ۲۶ فروردین ۱۳۷۲ برابر بوسنی انجام داد. اولین کاپیتانی تیم ملی را در ۱۱ آذر ۱۳۶۷ برابر قطر به عهده گرفت.

سابقه مربیگری: کشاورز تهران ( با این تیم به مقام سوم لیگ کشور رسید)/مسعود هرمزگان






افتخارات


قهرمان جام حذفی کشور

قهرمان گروه مقدماتی آسیا با ملوان بندر انزلی

نایب قهرمانی لیگ استانی قدس با منتخب گیلان

مقام سومی در جام ملتهای آسیا ۱۹۸۸

قهرمان بازیهای آسیایی پکن ۱۹۹۰
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
غفور جهانی



غفور جهانی (زاده ۲۸ خرداد ۱۳۳۰ - بندرانزلی) بازیکن فوتبال اهل ایران است.

وی فوتبال را در بندر انزلی و از زمینی شروع کرد که از آن زمین بازیکنان بزرگی چون سیروس قایقران، علی نیاکانی و عزیز اسپندار هم به فوتبال ایران معرفی شدند.

در نوجوانی به عضویت تیم نوجوانان منتخب بندرانزلی درآمد و از این راه ابتدا به تیم ملی نوجوانان در آمد. در ادامه وی به عضویت تیم‌های ملی جوانان، امید و در نهایت تیم ملی ایران درآمد.


در آن زمان فوتبال ایران به صورت باشگاهی نبود و بصورت منتخب استانها بود. در سال ۱۳۴۹ تیم منتخب گیلان با داشتن غفور جهانی قهرمان ایران شد. و او بعدها در باشگاههایی چون استقلال بندر انزلی و ملوان بندر انزلی عضویت پیدا کرد و به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شد. غفور جهانی توانست آقای گل ایران شود.

توانست با گلزنی به تیم ملی فوتبال استرالیا، همراه تیم ملی ایران برای نخستین بار به جام جهانی فوتبال راه پیدا کند. تیم ملی فوتبال ایران، با بازی و گل‌های غفور جهانی توانست برای اولین بار به جام جهانی آرژانتین برود. وی به همراه ملوان هم افتخاراتی چون قهرمانی جام حذفی را بدست آورد و یکسال بعد از جام جهانی از فوتبال خداحافظی کرد.

غفور جهانی کارمند بازنشسته گمرک ایران است و هم اکنون مربیگری تیم‌های محلی بندرانزلی را برعهده دارد.


اوج درخشش این بازیکن به دهه پنجاه خورشیدی برمی گردد که وی در باشگاه ملوان بندر انزلی در نقش مهاجم بازی می‌کرد. با راهیابی به تیم ملی، شهرت و محبوبیت وی در سطح کشور گسترش یافت. غفور جهانی که از وی با عنوان شیر گیلان یاد می‌شد
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
عزیز اسپندار



عزیز اسپندار (متولد ۱۳۲۷) در بندر انزلی است. وی یکی از سه تفنگدار افسانه ای ملوان در دهه پنجاه است و از پیشکسوتان باشگاه ملوان بندر انزلی محسوب میگردد.


آقای گل ایران در سال ۱۳۵۳و۱۳۵۶، دومین گلزن برتر کل دوران جام تخت حمشید با ۴۷ گل زده، یکی از سه تفنگدار افسانه ای ملوان و برندهٔ نخستین جام حذفی ایران، عضویت در تیم ملی ارتش ایران در پیش از انقلاب، نایب قهرمانی جهان در ایتالیا در سال ۱۳۷۴ به عنوان مربی با تیم ملی ارتش و کسب مقام هفتم لیگ برتر چهارم فوتبال ایران به عنوان مربی از دیگر افتخارات وی به شمار می آید.


در سال ۱۳۴۲ هنگامی که ۱۵ سال سن داشت فوتبال را به صورت جدی در سربازخانهٔ قدیم واقع در غازیان در بندر انزلی که هم اکنون کوی نیروی دریایی خوانده می‌شود شروع کرد. سال ۱۳۴۴ اسپندار به تیم کلنی انزلی دعوت شد و همراه با تیم آموزشگاه‌های انزلی در سال ۱۳۴۶ سوم ایران شد .سپس در سال ۱۳۴۷ در ایران با تیم آموزشگاه‌های انزلی مقام نخست را کسب کرد.


در مسابقات انتخابی جام تخت جمشید در سال ۱۳۵۱ ملوان در اهواز به عنوان منضبط‌ترین و منسجم‌ترین تیم انتخاب شد همهٔ ما چنان گذشت و همکاری داشتیم که مطرح نبود چه کسی گل می زند، در اهواز خوابگاه ما زیر جایگاه استادیوم بود و در بیست و چهار ساعت فقط یک وعده غذا می خوردیم که شامل یک عدد لواش و دو سیخ جگر بود در بازی آخر بچه‌ها کاملا تحلیل رفته بودند بازیکنان جوان اینها را بدانند دو روز قبل از اختتامیه پول ما تمام شد، چای و شیرینی تنها غذای ما تا زمان بازگشت به انزلی بود. گریه‌های آقای بهمن صالح نیا در لحظهٔ انتخاب ملوان به عنوان یکی از تیم‌های نهایی جام تخت جمشید هیچ وقت از یادم نمی رود.



اسپنداراز سال ۶۰ مشغول مربیگری می‌باشد و در طول دوران مربیگری و در تمامی آنها با رتبه ممتاز قبول شد و استعداد خود را همچون دوران بازیگری در مربیگری نیز نشان داد بطوریکه بینگهام ایرلندی ( مدرس کلاس آو سرمربی اسبق ایرلند در جام جهانی ۱۹۸۲) در مصاحبه تلویزیونی به تعریف از وی پرداخت . اسپندار در حال حاضر دارای مدرک آ آسیا در زمینه مربیگری می‌باشد و در سال ۸۶ نیز به همراه نصرت ایراندوست مربیگری تیم شاهین پارس جنوبی را بر عهده داشت.


وهمچنین قهرمانی در جام حذفی درسال ۱۳۵۵ و زدن دو گل در فینال که گل دوم وی که گل آخر بازی نیز بود از دایره مرکز زمین به ثمر رسید و به گفته کارشناسان فوتبال کشور بهترین گل به ثمر رسیده در تاریخ جام حذفی کشور نیز می‌باشد. در ضمن اسپندار با ۶۲ گل زده در لیگ تخت جمشید و جام حذفیبرترین گلزن تاریخ ملوان نیز می‌باشد.




باشگاه



شیلات بندر انزلی

کلنی بندر انزلی

آموزشگاههای بندر انزلی

کارگران بندر انزلی

ملوان بندر انزلی
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
صفحه  صفحه 2 از 7:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  پسین » 
ورزش
ورزش

قوهای سپید گیلان (ملوان بندر انزلی)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA