انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 4 از 83:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  80  81  82  83  پسین »

جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل (نظرسنجی پست اول)


مرد

 
آلمان در جام جهانی


چگونه به بازی ها راه یافتند
به راحتی صعود کردند. با ۲۸ امتیاز از ۱۰ بازی و تفاضل گل مثبت ۲۶ در کنار هلند موفق‌ترین نمایش را در منطقه انتخابی اروپا داشتند و فقط یک بار مساوی کردند.

دو نتیجه عجیب در مقابل حریف اصلی‌شان، سوئد داشتند. در خانه در کمال ناباوری به نتیجه پر گل ۴ بر ۴ تن دادند. اما در بازی آخر که البته تاثیری در سرنوشت دو تیم نداشت، با نتیجه ۵ بر ۳ میزبان‌‎شان را شکست دادند.
از چند بازی مانده به پایان رقابت‌های گروهی، صعودشان به عنوان یکی از نخستین تیم های صعود کننده مسجل شده بود.
بهترین نمایش جهانی
پس از برزیل و ایتالیا، پرافتخارترین تیم جهان هستند. نخستین بار در سال ۱۹۵۴ در قالب تیم آلمان غربی ۱۹۵۴ پیش از آنکه برزیل قهرمانی را تجربه کند، جام جهانی را بالای سر بردند پس از ایتالیا دومین تیم اروپایی بودند که قهرمان جهان می‌شدند.
در سال ۱۹۷۴ مغرور از نخستین قهرمانی‌شان در جام ملت‌های اروپا در سال ۱۹۷۲، در حالیکه از امتیاز میزبانی هم برخودار بودند، با در اختیار داشتن ستارگانی مانند زپ مایر، پل برایتنر، ولفگنگ اوورات، برتی فوگتس و فرانتس بکن بائر و گل‌های سرنوشت‌ساز گرد مولر دومین قهرمانی خود را جشن گرفتند.
در سال ۱۹۹۰ پس از پیوند دو آلمان، برای نخستین بار پس از جنگ جهانی دوم در قالب یک تیم به جام جهانی رسیدند. در فینال دوره پیش از آن ۳ بر ۲ مغلوب آرژانتین شده بودند. این فینال در سال ۱۹۹۰ هم تکرار شد و این بار آلمان با تک گل آندریاس بره‌مه از روی نقطه پنالتی انتقام شکست چهار سال پیش را را گرفت و به جمع سه ستاره‌های جام جهانی (برزیل و ایتالیا) پیوست.

مربی
یواخیم لوو

زمانی که یورگن کلینزمن در سال ۲۰۰۶ هدایت تیم آلمان را برعهده گرفت، سیستم بازی آلمان را تا حد زیادی تغییر داد و آلمان را به تیمی هجومی‌تر تبدیل کرد. یواخیم لوو، دستیارش که جایگزین او شد، روش کلینزمن را ادامه داد.
"یوگی" حالا وارد هشتمین سال سرمربی‌گری خود در تیم آلمان شده است که از این نظر یکی از پرسابقه‌ترین مربیان آلمان محسوب می‌شود. با این حال در این سال‌ها انتقادات زیادی از او شده است. منتقدان او می گوید که او تیم را دچار رخوت کرده و هواداران او می‌گویند با توجه به دخشش آلمان در مسابقات انتخابی فعلا هیچ کسی بهتر از او در آلمان وجود ندارد.
او در نزدیک به هشت سال هدایت تیم ملی آلمان در هیچ تورنمنت بین المللی برنده نشده است. نایب قهرمانی و رسیدن به نیمه نهایی در دو جام ملت‌های اروپا و کسب مقام سومی در دوره قبلی جام جهانی بهترین دستاورد او با تیم آلمان در سال‌های اخیر بوده است.
این مربی ۵۳ ساله تا سال ۲۰۱۴ با تیم ملی آلمان قرارداد دارد.

ستاره
مسعود اوزیل


free screen capture
تا پیش از جام جهانی ۲۰۱۰ تقریبا ناشناخته بود٬ اما نقش او در راه یابی آلمان به نیمه نهایی چشم‌ها را خیره کرد و برای دریافت عنوان بهترین بازیکن جام نامزد شد.
از وردربرمن به رئال مادرید رفت و پس از چند فصل، امسال را با آرسنال آغاز کرد.
حرکت های انفجاری او هر تیمی را به حرکت وا می‌دارد. به خصوص اگر گلزنانی مثل میروسلاو کلوزه و ماریو گومز منتظر فرصت‌هایی باشند که او فراهم می‌کند. هر چند خودش در حال حاضر بهترین گلزن آلمان محسوب می‌شود و با ۸ گل زده گلزن برتر گروه C در مسابقات انتخابی بود.
اما مصدومیت سامی خدیرا همبازی سابق اوزیل در رئال شاید کمی از بُرّش خط میانی آلمان بکاهد.
اوزیل از موثرترین بازیکنان آلمان در جام جهانی زیر ۲۱ در سال ۲۰۰۹ بود که همراه این تیم به قهرمانی رسید.

بازیکن افسانه‌ای
فرانتس بکن بائر


how to take a screen shot
فرانتس بکن بائر یک بار با بازوبند کاپیتانی (۱۹۷۴) و یک بار در لباس سرمربی تیم آلمان (۱۹۹۰) به قهرمانی جام جهانی رسیده است و تنها بازیکن جهان است که هم به عنوان کاپیتان و هم به عنوان سرمربی قهرمان جام جهانی شده‌اند.
او که در آلمان به قیصر مشهور است این افتخار را دارد که زمانی که آلمان برای نخستین بار قهرمان اروپا شد (۱۹۷۲) کاپیتان تیم ملی باشد.
بکن بائر دو بار نیز به عنوان بازیکن برتر سال اروپا برگزیده شده است.

حضور در جام جهانی
۱۹۳۴ (سوم) ، ۱۹۳۸ (دور اول) ، ۱۹۵۴ (قهرمان) ، ۱۹۵۸ (چهارم) ، ۱۹۶۲ (یک چهارم نهایی) ، ۱۹۶۶ (دوم) ، ۱۹۷۰ (سوم) ، ۱۹۷۴ (قهرمان) ، ۱۹۷۸ (دور دوم) ، ۱۹۸۲ (دوم) ، ۱۹۸۶ (دوم) ، ۱۹۹۰ (قهرمان) ، ۱۹۹۴ (یک چهارم نهایی) ، ۱۹۹۸ (یک چهارم نهایی) ، ۲۰۰۲ (دوم) ، ۲۰۰۶ (سوم) و ۲۰۱۰ (سوم
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
یونان در جام جهانی

یونان در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ در گروه هفتم اروپا در کنار بوسنی و هرزگوین، اسلوواکی، لیتوانی، لتونی و لیختن‌اشتاین قرار گرفت.
یونان در این گروه در دو بازی مستقیم با رقیب اصلی‌اش، بوسنی و هرزگوین، تنها ۱ امتیاز بدست آورد، اما هر ۸ بازی دیگر خود مقابل سایر تیم‌های گروه را برد.

اما این ۲۵ امتیاز هم برای صعود مستقیم کافی نبود و یونانی‌ها که هم‌امتیاز با بوسنی در گروه دوم شده بودند، راهی بازی پلی‌آف مقابل رومانی شدند. پیروزی ۳-۱ در بازی رفت در آتن تا حد زیادی خیال آنها را از راهیابی به جام جهانی راحت کرد.
بازی برگشت دو تیم در رومانی هم ۱-۱ مساوی شد تا یونان هم مسافر برزیل شود.
بهترین نتایج در جام‌های جهانی
یونان با اینکه یک بار در جام ملت‌های اروپا قهرمان شده (سال ۲۰۰۴)، سابقه چندان درخشانی در سطح جهانی ندارد. پیروزی بر۲-۱ بر نیجریه در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی تنها نتیجه خوب این کشور در جام‌های جهانی بوده است.
البته یونان در آن مسابقات هم با دو شکست مقابل کره جنوبی و آرژانتین در گروهش سو شد و خیلی زود به خانه بازگشت.

سرمربی
فرناندو سانتوس

این مربی ۵۴ ساله پرتغالی در سال ۲۰۱۰ جانشین اوتو رهاگل، سرمربی افسانه‌ای یونانی‌ها شد که با این تیم در سال ۲۰۰۴ قهرمان اروپا شده بود.
آقای سانتوس بیشتر دهه ۲۰۰۰ را در فوتبال باشگاهی یونان فعالیت می‌کرد و هدایت باشگاه‌های مطرح آ.ا.ک. آتن، پاناتینایکوس و پائوک را برعهده داشت.
او در سال ۲۰۱۰ از سوی سازمان لیگ فوتبال یونان به‌عنوان بهترین مربی دهه ۲۰۰۰ این کشور انتخاب شد.
آقای سانتوس که مهندس برق هم هست، چهار بار عنوان مربی سال یونان را کسب کرده، و در اواخر دهه ۱۹۹۰ در کشور خودش با پورتو ۱ قهرمانی لیگ ۲ قهرمانی در جام حذفی پرتغال را تجربه کرده است.

ستاره افسانه‌ای
دیمیتریس دومازوس

فوتبال یونان در سال‌های اخیر بیشتر با بازیکنان قدرتی و تاکتیک‌های دفاعی‌اش شناخته می‌شود. اما در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰، بازیکنی تکنیکی بنام "میمیس" دومازوس معروف‌ترین چهره فوتبال این کشور بود.
دومازوس از سال ۱۹۵۹، یعنی در ۱۷ سالگی، وارد تیم ملی شد و تا سال ۱۹۸۰ در این تیم بازی کرد. او از سال ۱۹۷۰ به‌مدت ۱۰ سال بازوبند کاپیتانی را هم در اختیار داشت.
دومازوس همه دوران فعالیت باشگاهی‌اش بجز یک فصل را در پاناتینایکوس گذراند و بیش از ۵۰۰ بار برای این تیم به میدان رفت، و از جمله در سال ۱۹۷۱ در بازی فینال جام قهرمانان اروپا (سلف لیگ قهرمانان) مقابل آژاکس آمستردام حضور داشت و به مدال نقره آن مسابقات دست یافت.
اما با توجه به ضعف تیم ملی یونان در آن سال‌ها، هیچگاه نتوانست در یک تورنمنت ملی بزرگ شرکت کند.

چهره شاخص این دوره
کنستانتینوس میتروگلو


این مهاجم ۲۵ ساله که در باشگاه المپیاکوس بازی می‌کند، در حال حاضر آماده‌ترین مهره تهاجمی یونان است، و باشگاه‌های انگلیسی بزرگی در پی جذب او هستند. "میتروگل" گلزنی در تیم ملی از حدود یک سال پیش شروع کرده، اما در همین مدت ۸ گل برای یونان زده است.
او در بازی‌های پلی‌آف مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ در دو بازی رفت و برگشت مقابل رومانی ۳ گل از ۴ گل تیمش را زد و نقش پررنگی در راهیابی یونان به جام جهانی داشت.

سابقه در جام‌های جهانی
یونان سابقه چندان درخشانی در جام‌های جهانی ندارد. این کشور برای اولین بار در جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا حضور در این مسابقات را تجربه کرد. البته تجربه اول این تیم با دو شکست ۴-هیچ مقابل آرژانتین و بلغارستان، و باخت ۲-هیچ به نیجریه همراه بود.
به این ترتیب، یونان در اولین تلاشش با ۳ باخت، بدون گل زده و با ۱۰ گل خورده در همان دور مقدماتی حذف شد و در میان ۲۴ تیم حاضر در مسابقات، ضعیف‌ترین عملکرد را داشت.
دومین و آخرین تجربه این کشور به جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی برمی‌گردد؛ جایی که با دو شکست ۲-هیچ مقابل کره جنوبی و آرژانتین، و برد ۲-۱ مقابل نیجریه در همان مرحله گروهی از جام حذف شد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
فرانسه در جام جهانی؛ خروس‌ها

چگونگی راهیابی به مسابقات
فرانسه در دور مقدماتی در گروه آخر (گروه ۹)، و در کنار اسپانیا، فنلاند، بلاروس و گرجستان قرار گرفت. این گروه تنها گروه ۵ تیمی قاره اروپا بود.خروس‌های فرانسوی در بازی‌های مقدماتی شروع خوبی داشتند و بعد از دو پیروزی، در بازی سوم در زمین اسپانیا با گل اولیویه ژیرو در وقت‌های تلف‌شده به تساوی رسیدند، و سپس با توجه به توقف اسپانیا مقابل فنلاند، با پیروزی بر گرجستان در پایان دور رفت در صدر گروه قرار گرفتند.

اما در دور برگشت وضعیت برعکس شد. ماتادورهای قهرمان جهان و اروپا در این دور همه بازی‌های خارج از خانه خود، از جمله بازی مقابل فرانسه، را بردند و سرگروه شدند، و فرانسه راهی بازی پلی‌آف مقابل اوکراین شد.
در مرحله پلی‌آف، اوکراینی‌ها با برد ۲-هیچ در بازی رفت خروس‌ها را تا آستانه تکرار تجربه تلخ سال ۱۹۹۳ بردند، اما فرانسوی‌ها در بازی برگشت در یک مسابقه بیاد ماندنی ۳ گل به حریف سرسختشان زدند و مسافر برزیل شدند.
بهترین نتایج در جام‌های جهانی
فرانسه در سال ۱۹۹۸ میزبان جام جهانی بود با هدایت امه ژاکه و به لطف خط دفاعی فوق‌العاده مستحکمش، و البته درخشش ستاره‌ای بنام زین‌الدین زیدان در خط میانی، توانست جام را در خانه نگاه دارد. این تنها قهرمانی خروس‌ها در جام‌های جهانیست.
البته آنها در سال ۲۰۰۶ هم به فینال رسیدند، اما در ضربات پنالتی جام را به ایتالیا واگذار کردند.

سرمربی
دیدیه دشان

کاپیتان تیم افسانه‌ای فرانسه که در سال‌های ۱۹۹۸ و ۲۰۰۰ قهرمان جهان و اروپا شد، حالا نفر اول نیمکت این تیم است. دشان ۴۵ ساله به‌عنوان بازیکن تقریبا به همه افتخارات دست یافته است.
او علاوه بر بالای سر بردن جام جهانی ۱۹۹۸ و جام ملت‌های ۲۰۰۰، در سال‌های ۱۹۹۳ و ۱۹۹۶ با مارسی و یوونتوس لیگ قهرمانان را فتح کرده، و با این دو تیم چند قهرمانی در لیگ‌های فرانسه و ایتالیا را هم تجربه کرده است.
دشان در عرصه مربیگری هم نسبتا موفق بوده است. او در سال ۲۰۰۴ با موناکو تا فینال لیگ قهرمان پیش رفت. سپس در قامت سرمربی به یوونتوس بازگشت و این تیم را که بخاطر رسوایی تبانی (کالچوپولی) به دسته دوم سقوط کرده بود، به دسته اول برگرداند.
دشان بین سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۲ هم هدایت المپیک مارسی را در دست داشت و در سال ۲۰۱۰ این تیم را بعد از ۱۸ سال دوباره به قهرمانی فرانسه رساند.

ستاره افسانه‌ای
زین‌الدین زیدان


green shot
فرانسه از دیرباز ستاره‌های زیادی را به فوتبال جهان معرفی کرده است. ژوست فونتن، ریمون کوپا، ژان-پیر پاپن، اریک کانتونا، و از همه معروف‌تر، میشل پلاتینی در مقاطعی بهترین بازیکنان نسل خود بوده‌اند.
اما بازیکنی که فرانسه با آن شناخته می‌شود، و می‌توان گفت این کشور بزرگ‌ترین افتخارات فوتبالش را مدیون اوست، کسی نیست جز زین‌الدین زیدان.
این شماره ۱۰ الجزایری‌تبار که سه بار مرد سال فوتبال جهان شده، با دو گلی که در فینال جام جهانی ۱۹۹۸ به برزیل زد، فرانسه را به تنها جام جهانی تاریخش رساند و پس از قهرمانی در یورو ۲۰۰۰، در جام جهانی ۲۰۰۶ هم در آخرین بازی‌های دوران فعالیت حرفه‌ایش تیم درهم ریخته ریمون دومنک را به فینال رساند و با مدال نقره جام جهانی از فوتبال خداحافظی کرد.
او یکی از ۴ بازیکنیست که در فینال دو جام جهانی گل زده‌اند. زیدان ۴۱ ساله پس از آویختن کفش‌هایش اعلام کرد که قصد ندارد وارد عالم مربیگری شود، اما بعد از قبول پست مدیریت ورزشی رئال مادرید در سال ۲۰۱۱، امسال در این تیم دستیار کارلو آنچلوتی شده است.

چهره شاخص این دوره
فرانک ریبری


شاخص‌ترین بازیکن حال حاضر تیم ملی فرانسه فرانک ریبری است. فرانسه از زمان خداحافظی زیدان دیگر در سطح اول فوتبال اروپا و جهان مطرح نبوده، و در مراحل پایانی تورنمنت‌های بین‌المللی عمده حضور نیافته است.
اما ریبری ۳۰ ساله یکی از معدود ستارگان باقی‌مانده از نسلیست که در جام جهانی ۲۰۰۶ به فینال رسید. این گوش چپ راست پا که فصل گذشته با بایرن مونیخ علاوه بر قهرمانی در لیگ و جام حذفی آلمان، لیگ قهرمانان اروپا را هم فتح کرده، در این فصل هم در شرایط خوبی قرار دارد و به تازگی جایزه بهترین بازیکن سال ۲۰۱۳ اروپا را از یوفا دریافت کرده است.
ریبری در جام جهانی برزیل ۳۱ ساله خواهد بود و این جام احتمالا آخرین فرصت او برای درخشش در جام‌های جهانی و جبران عملکرد بسیار ضعیف و پرحاشیه‌اش در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی خواهد بود.

سابقه در جام‌های جهانی
خروس‌های فرانسوی برای چهاردهمین بار است که در جام‌های جهانی حاضر می‌شوند. فرانسه یکی از ۱۳ کشوری بود که در سال ۱۹۳۰ در اولین جام جهانی در اوروگوئه شرکت داشتند.
اما تا دهه ۱۹۸۰، آنها بجز در جام جهانی ۱۹۵۸ سوئد، هیچگاه به جمع ۴ تیم پایانی راه پیدا نکردند. فرانسه در جام‌های ۱۹۸۲ اسپانیا و ۱۹۸۶ مکزیک با تکیه بر خط میانی قدرتمندی متشکل از ستارگانی نظیر میشل پلاتینی، ژان تیگانا، آلن ژیرس و لوئیز فرناندز، به نیمه نهایی رسید، اما هر دو بار مقابل آلمان شکست خورد.
بعد از دو دوره غیبت در سال‌های ۱۹۹۰ و ۱۹۹۴، فرانسه در سال ۱۹۹۸ میزبان جام بود و توانست به بزرگ‌ترین افتخار ورزشی خود دست یابد و برای اولین بار قهرمان جهان شود.
فرانسه در جام جهانی ۲۰۰۲ کره جنوبی و ژاپن هم مدعی اول قهرمانی به حساب می‌آمد، اما در کمال ناباوری با شکست مقابل سنگال و دانمارک و تساوی با اوروگوئه، آنهم بدون حتی یک گل زده، به خانه برگشت.
خروس‌ها در جام جهانی ۲۰۰۶ تا فینال پیش رفتند و تنها در ضربات پنالتی جام را به ایتالیا واگذار کردند. اما عملکرد سینوسی آنها در جام جهانی ۲۰۱۰ هم ادامه داشت و یک بار دیگر در همان دور مقدماتی با جام خداحافظی کردند.
البته عملکرد ضعیف فرانسه در این جام، تحت‌الشعاع جنجال‌های درون اردوی این تیم، و از جمله سرباز زدن بازیکنان از حضور در جلسه تمرین، درگیری شماری از آنها با ریمون دومنک (سرمربی وقت)، و اخراج نیکولا آنلکا از اردوی تیم قرار گرفت.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
انگلستان در جام جهانی

چگونگی راهیابی به مسابقات
انگلستان در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ در قاره اروپا در گروه ۸ در کنار اوکراین، مونته‌نگرو، لهستان، سن‌مارینو و مولداوی قرار داشت.در این گروه اوکراین نزدیک‌ترین رقیب انگلستان بود، اما انگلیسی‌ها نهایتا توانستند با کسب ۱ امتیاز بیشتر از اوکراین به‌عنوان تیم اول گروه سهمیه صعود مستقیم به جام جهانی را بدست آورند.

بهترین نتایج در جام‌های جهانی
انگلستان در سال ۱۹۶۶ میزبانی جام جهانی را برعهده داشت. این تیم که با شکست پرتغال و ستاره نامدارش اوزه‌بیو به بازی فینال رسیده بود، در این مسابقه توانست با پیروزی در یک بازی جنجالی مقابل آلمان، برای اولین بار قهرمان جهان شود.
بازی دو تیم در وقت قانونی ۲-۲ مساوی تمام شد. در اواخر وقت اضافه اول ضربه جف هرست، مهاجم انگلستان، بعد از برخورد به تیرک افقی روی خط دروازه فرود آمد.
داور که صحنه را به‌درستی ندیده بود، بعد از مشورت با کمک داور توپ را گل اعلام کرد. اختلاف نظر بر سر ورود یا عدم ورود این توپ به دروازه آلمان بعد از حدود نیم قرن همچنان ادامه دارد.
در آخرین دقیقه وقت اضافه، در حالی که شماری از تماشاچیان در حال ورود به زمین بودند، جف هرست روی یک ضد حمله یک گل دیگر هم زد و نتیجه را ۴-۲ کرد. این تنها قهرمانی انگلستان در جام جهانی است.

سرمربی
روی هاجسون

این مربی ۶۶ ساله در ماه مه ۲۰۱۲ در تیم ملی انگلستان جانشین فابیو کاپلو شد. او که به‌عنوان بازیکن پیشینه چندان درخشانی ندارد، مربیگری را از ۲۹ سالگی با باشگاه هالمشتاد سوئد شروع کرد.
او در اولین فصل حضورش در هالمشتاد این تیم را که یک فصل قبل تنها به‌خاطر تفاضل گل در دسته اول سوئد ماندگار شده بود، به قهرمانی لیگ این کشور رساند. او در سال ۱۹۷۹ هم این موفقیت را تکرار کرد.
هاجسون بعد از اینکه ۲ سال در بریستول سیتی دستیار باب هافتون بود، در سال ۱۹۸۲ به فوتبال سوئد بازگشت. هاجسون در سال ۱۹۸۵ هدایت باشگاه مالمو را بدست گرفت و با این تیم ۵ بار پیاپی قهرمان سوئد شد.
هاجسون و دوست و همکارش باب هافتون استفاده از دفاع منطقه‌ای را بجای یارگیری نفر به نفر در فوتبال سوئد رواج دادند. او در سال ۱۹۹۲ هدایت تیم ملی سوئیس را برعهده گرفت و این تیم را بعد از ۲۸ سال غیبت در عرصه جهانی به جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا رساند.
سوئیس در این مسابقات تا مرحله یک‌هشتم نهایی بالا رفت. هاجسون پس از آن به عرصه باشگاهی بازگشت و در تیم‌های مطرحی چون اینتر (۲ بار)، بلکبرن روورز، گراس‌هاپرز، اودینزه، فولهام و لیورپول مربیگری کرد.
آخرین تیم باشگاهی او پیش از قبول سکان هدایت تیم ملی انگلستان هم وست‌برامویچ آلبیون انگلستان بود. او با اینتر و فولهام در جام یوفا (و لیگ اروپا) نایب قهرمان شده، و در سال ۲۰۱۰ جایزه بهترین مربی سال را از اتحادیه مربیان لیگ‌های انگلستان دریافت کرده است.

ستاره افسانه‌ای
بابی چارلتون

او یکی از اعضای کلیدی تیمی بود که در سال ۱۹۶۶ تنها قهرمانی انگلستان در جام جهانی را بدست آورد.
سر بابی چارلتون به اینکه معمولا به‌عنوان هافبک هجومی و پشت سر مهاجم نوک به میدان می‌رفت، با ۴۹ گل زده در ۱۰۶ بازی ملی همچنان بهترین گلزن تاریخ تیم ملی انگلستان است.
او از سال ۱۹۵۶ به‌مدت ۱۷ سال برای منچستر یونایتد بازی کرد و یکی از بازماندگان حادثه هوایی مونیخ است که در آن ۸ بازیکن منچستر یونایتد کشته شدند.
چارلتون در جام‌های جهانی ۱۹۵۸، ۱۹۶۲، ۱۹۶۶ و ۱۹۷۰ عضو تیم ملی کشورش بود و در سه جام آخر بازی کرد. او در جام جهانی ۱۹۶۶ به‌عنوان بهترین بازیکن جام انتخاب شد و توپ طلا را دریافت کرد.
چارلتون با در دوران فوتبالش با منچستر یونایتد ۳ قهرمانی لیگ انگلستان و ۱ قهرمانی باشگاه‌های اروپا را تجربه کرده است. او از سال ۱۹۸۴ عضو هیأت مدیره منچستر یونایتد است و در عین حال در زمینه مبارزه با مین‌های ضد نفر فعالیت می‌کند.

چهره شاخص این دوره
وین رونی


این مهاجم ۲۸ ساله در این فصل به اوج آمادگی بازگشته، و کلیدی‌ترین مهره هجومی تیم ملی انگلستان به‌حساب می‌آید. رونی بازی در تیم ملی را در ۱۷ سالگی آغاز کرد و در ۱۰ سال اخیر یکی از بازیکنان ثابت انگلستان بوده است.
او در ۸۸ بازی ۳۸ گل برای تیم ملی انگلستان زده است. او با منچستر یونایتد ۵ عنوان قهرمانی لیگ برتر و یک عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را بدست آورده، و در سال ۲۰۱۰ جایزه بهترین بازیکن فصل لیگ برتر را کسب کرده است.

سابقه در جام‌های جهانی
انگلستان مهد فوتبال در شکل امروزی آن است و اولین مسابقه بین‌المللی فوتبال در سال ۱۸۷۲ میان این کشور و اسکاتلند برگزار شد. اما روابط میان فدراسیون فوتبال این کشور و فیفا در اواخر دهه ۱۹۲۰ تیره شد و انگلستان در سال ۱۹۲۸ از فیفا خارج شد.
این کشور در سال ۱۹۴۶ دوباره به فیفا پیوست و در سال ۱۹۵۰ برای اولین بار در جام جهانی شرکت کرد. با این حال، تیم ملی این کشور تا سال ۱۹۶۶ نتوانست از مرحله یک‌چهارم نهایی فراتر برود.
انگلستان بعد از قهرمانی در جام جهانی ۱۹۶۶ هم نتایج چندان درخشانی در جام‌های جهانی نداشته، و بهترین عملکرد آن به سال ۱۹۹۰ بازمی‌گردد که توانست به مقام چهارم دست یابد.
این کشور در سال‌های ۱۹۷۴، ۱۹۷۸ و ۱۹۹۴ در راهیابی به جام جهانی ناکام بوده است. انگلستان در سال ۲۰۱۴ برای چهاردهمین بار در جام جهانی شرکت خواهد کرد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
آمریکا در جام جهانی

چگونگی راهیابی به مسابقات
آمریکا به‌عنوان یکی از ۶ تیم برتر کنفدراسیون آمریکای شمالی و مرکزی و حزوه کارائیب (کونکاکاف) از شرکت در ۲ دور اول مرحله مقدماتی معاف بود. این تیم که در دور سوم با گواتمالا، جامائیکا و آنتیگوا و باربودا همگروه شده بود، توانست به‌عنوان تیم اول به دور پایانی راه پیدا کند.

آمریکا دور چهارم را با شکست مقابل هندوراس آغاز کرد، اما در ادامه علاوه بر هر ۵ بازی خانگی‌اش، در زمین جامائیکا و پاناما هم به پیروزی رسید و با ۲۲ امتیاز به‌عنوان تیم اول کونکاکاف به جام جهانی ۲۰۱۴ راه یافت.
بهترین نتایج در جام‌های جهانی
آمریکا در سال ۱۹۳۰ در اولین دوره جام جهانی شرکت کرد و توانست به مقام سوم دست پیدا کند. این عنوان بهترین نتیجه آمریکا در تاریخ‌های جام‌های جهانی، و در عین حال بالاترین مقامیست که کشوری خارج از اروپا و آمریکای جنوبی در این مسابقات بدست آورده است.
در این جام جهانی، آمریکا بلژیک و پاراگوئه را با ۳ گل شکست داد و به نیمه نهایی رسید، اما در این مرحله ۶-۱ مغلوب آرژانتین شد و از صعود به فینال بازماند، اما با توجه به نتایج بهترش نسبت به یوگسلاوی، یعنی دیگر تیم ناکام مرحله نیمه نهایی، به‌عنوان تیم سوم معرفی شد.

سرمربی
یورگن کلینزمن


free photo hosting
این آلمانی ۴۹ ساله که از ۲ سال پیش هدایت تیم ملی آمریکا را در دست گرفته، یکی از پرافتخارترین بازیکنان تاریخ تیم ملی کشورش است.
کلینزمن در ۱۰۸ بازی ملی ۴۷ گل برای آلمان زد و از این حیث پس از گرد مولر (۶۸) و میروسلاو کلوزه (۶۷) سوم است. کلینزمن در سال ۱۹۹۰ در ایتالیا قهرمان جام جهانی شد و ۶ سال بعد در انگلستان به‌عنوان کاپیتان آلمان جام قهرمانی یورو ۱۹۹۶ را بالای سر برد.
کلینزمن در رده باشگاهی در تیم‌های مطرحی نظیر بایرن مونیخ، اینتر، تاتنهام و موناکو بازی کرده و سابقه قهرمانی در بوندسلیگا و جام یوفا را دارد.
او در سال ۲۰۰۴ در اولین تجربه سرمربیگری‌اش روی نیمکت تیم ملی آلمان نشست و در جام جهانی ۲۰۰۶ با این تیم به مقام سوم دست یافت.
او و یواخیم لو (سرمربی فعلی آلمان و دستیار آن زمان کلینزمن) که بعد از نتایج بسیار بد آلمان در یورو ۲۰۰۴ هدایت این تیم را بدست گرفته بودند، بابکار گرفتن نسلی از بازیکنان جوان، تیمی تازه را پایه‌ریزی کردند که در سال‌های بعد از آن دوباره به یکی از مدعیان اصلی تورنمنت‌های جهانی تبدیل شد.
کلینزمن بعد از جام جهانی ۲۰۰۶ جایش را به یواخیم لو داد. او پس از یک فصل نه‌چندان موفق در بایرن مونیخ (فصل ۲۰۰۹-۲۰۰۸) در سال ۲۰۱۱ هدایت تیم ملی آمریکا را برعهده گرفت و علاوه بر صعود بی‌دردسر به جام جهانی ۲۰۱۴، با این تیم فاتح گولد کاپ (جام ملت‌های کونکاکاف) شد. کلینزمن علاوه بر فوتبال، مدرک فنی نانوایی و شیرینی‌پزی هم دارد.

ستاره افسانه‌ای
لاندن داناوان

این هافبک-مهاجم ۳۱ ساله که در حال حاضر در باشگاه لس‌آنجلس گالاکسی توپ می‌زند، شناخته شده‌ترین فوتبالیست آمریکایی در جهان است. او که اولین بار در ۱۸ سالگی برای تیم ملی آمریکا به میدان رفت، تاکنون در ۱۵۴ بازی ملی ۵۷ گل زده، و گلزن‌ترین بازیکن تاریخ تیم ملی کشورش به حساب می‌آید.
داناوان سابقه بازی در باشگاه‌های بایر لورکوزن و اورتون را دارد و حدود ۲ ماه هم بطور قرضی برای بایرن مونیخ بازی کرده است. او که با باشگاه‌های لس‌آنجلس گالاکسی و سن خوزه ارث‌کوئیک ۵ بار قهرمان لیگ آمریکا شده، با تیم ملی آمریکا هم ۴ بار گولد کاپ را فتح کرده، و در سال ۲۰۰۹ هم تا فینال جام کنفدراسیون‌ها پیش رفته است.
داناوان در جام جهانی ۲۰۰۲ به‌عنوان بهترین بازیکن جوان و یکی از ۱۱ بازیکن تیم برتر جام انتخاب شد. داناوان تنها ۱۰ بازی دیگر تا شکستن رکورد ۱۶۴ بازی ملی کوبی جونز فاصله دارد.

چهره شاخص این دوره
کلینت دمپسی


این بازیکن ۳۰ ساله که در پست‌های هافبک هجومی و مهاجم بازی می‌کند، به‌همراه لاندن داناوان از باتجربه‌ترین و زهردارترین مهره‌های هجومی تیم ملی آمریکاست.
دمپسی تابحال ۱۰۱ بازی ملی انجام داده و کاپیتان تیم ملی کشورش است. او تاکنون ۳۶ گل ملی هم زده است. دمپسی در حال حاضر در باشگاه سیاتل ساوندرز آمریکا بازی می‌کند، اما پیراهن باشگاه‌های فولهام و تاتنهام انگلستان را هم بر تن کرده است.
او در عین برخورداری از سرعت و تکنیک بالا، بازیکن جنگنده‌ و بعضا خشنی هم هست و سابقه آسیب رساندن به حریفان، از جمله شکستن استخوان گونه جان تری (مدافع چلسی) و فک یکی از هم‌تیمی‌هایش در تیم ملی بنام جیمی کونراد، را هم دارد.

سابقه در جام‌های جهانی
آمریکا در اولین دوره جام جهانی به جمع ۴ تیم پایانی راه یافت و در جتم‌های ۱۹۳۴ و ۱۹۵۰ هم حاضر بود، هرچند که در همان دور اول حذف شد.
اما بعد از سال ۱۹۵۰، آمریکا برای حضور در معتبرترین تورنمنت فوتبال جهان ۴۰ سال انتظار کشید. آمریکا در سال ۱۹۹۰ با ایتالیای میزبان، چکسلواکی و اتریش همگروه بود و با قبول شکست در هر سه بازی، خیلی زود به‌خانه بازگشت.
این کشور در سال ۱۹۹۴ میزبان جام جهانی بود و تونست با پیروزی بر کلمبیا و تساوی مقابل سوئیس به‌عنوان تیم سوم راهی دور بعد شود. اما حریف بعدی آمریکا برزیل بود که نه تنها آمریکا را شکست داد، بلکه نهایتا قهرمان آن جام هم شد.
آمریکا پس از سال ۱۹۹۴ هم در همه جام‌های جهانی حاضر بوده، و بهترین نتیجه آن به سال ۲۰۰۲ مربوط می‌شود که توانست به جمع ۸ تیم پایانی راه یابد. این کشور در حال حاضر در رده‌بندی فیفا در میان کشورهای عضو کونکاکاف بالاترین رتبه را دارد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
هلند در جام جهانی؛ نارنجی‌ها

photo storage
چگونگی راهیابی به مسابقات
هلند در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ در گروه ۴ با رومانی، ترکیه، مجارستان، استونی و آندورا همگروه بود. "نارنجی‌ها" برای صعود از گروهشان چندان به دردسر نیفتادند.آنها بجز یک تساوی ۲-۲ در زمین استونی، بقیه بازی‌هایشان را با دست‌کم ۲ گل اختلاف بردند و روادید سفر به برزیل را دریافت کردند.
آنها با کسب ۲۸ امتیاز از ۱۰ بازی و تفاضل گل +۲۹ در میان تیم‌های اروپایی حاضر در مرحله مقدماتی بهترین عملکرد را داشتند.

بهترین نتایج در جام‌های جهانی
هلند تابحال ۳ بار به فینال جام‌های جهانی راه یافته، اما هر بار دستش از جام کوتاه مانده است.به‌همین دلیل، برخی به تیم ملی این کشور لقب "بهترین تیمی که تابحال قهرمان جهان نشده" داده‌اند.
نارنجی‌ها در جام‌های جهانی ۱۹۷۴ آلمان و ۱۹۷۸ آرژانتین در فینال مغلوب میزبانان شدند، و در سال ۲۰۱۰ هم در آفریقای جنوبی به اسپانیا باختند.دو شکست اخیر هلند در فینال جام‌های جهانی در وقت اضافه بوده است.

سرمربی
لوئیس فان‌گال

این مربی نامدار ۶۲ ساله برای اولین بار حضور در جام‌جهانی را تجربه می‌کند. او پیش از جام جهانی ۲۰۰۲ هم هدایت تیم ملی هلند را برعهده داشت، اما در مرحله مقدماتی در عین ناباوری بعد از پرتغال و ایرلند سوم شد و از صعود بازماند.
از آن گروه ایرلند به بازی پلی‌آف رفت و با پیروزی بر ایران به جام جهانی راه یافت.
فان‌گال یکی از پرافتخارترین مربیان اروپا در رده باشگاهیست. او سرمربیگری را در سال ۱۹۹۱ با آژاکس آمستردام شروع کرد و با این تیم در سال ۱۹۹۲ جام یوفا، و در سال ۱۹۹۵ لیگ قهرمانان وسوپر جام اروپا را فتح کرد.
او پس از ۳ قهرمانی در لیگ هلند از آژاکس جدا شد و به بارسلونا رفت.فان‌خال در بارسلونا هم یک قهرمانی سوپر جام اروپا، دو قهرمانی لیگ و یک قهرمانی جام حذفی اسپانیا را در کارنامه‌اش ثبت کرد.
او پس از آنکه در سال ۲۰۰۹ با آ. زد. آلکمار قهرمان لیگ هلند شد، به بایرن مونیخ رفت و در سال ۲۰۱۰ با این تیم قهرمان لیگ و جام حذفی آلمان، و نایب قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد.
فان‌گال که معمولا روابط چندان خوبی با رسانه‌ها ندارد، در تیم‌هایش به نظم تیمی اهمیت فوق‌العاده‌ای می‌دهد، و از بازیکنانش می‌خواهد تاکتیک‌های پیچیده‌ای را اجرا کرده، و به وظایفشان دقیقا پایبند باشند.
همین سختگیری‌ها باعث شده که او با ستارگانی نظیر ریوالدو (بارسلونا) و لوکا تونی (بایرن مونیخ) دچار اختلاف شود.
فان‌گال با یوهان کرویف و گروهی از بازیکنان سابقش در آژاکس نظیر دنیس برگ‌کمپ و مارک اوورمارس هم روابط چندان خوبی ندارد و چندی پیش بر سر نحوه اداره باشگاه آژاکس با آنها اختلاف پیدا کرد.

ستاره افسانه‌ای
یوهان کرویف


take a screenshot
فوتبال هلند در ۴ دهه اخیر بازیکنان بزرگی نظیر مارکو فان باستن، رود گولیت و دنیس برگ‌کمپ را به فوتبال اروپا معرفی کرده است. اما ستاره‌ای که نام تیم ملی هلند، باشگاه آژاکس و "توتال فوتبال" به نام او پیوند خورده، یوهان کرویف است.
او نماد نسلی بود که از در اواخر دهه ۱۹۶۰ در مدرسه فوتبال آژاکس تربیت شده، و در اوایل دهه ۱۹۷۰ به قدرت اول فوتبال اروپا و جهان تبدیل شدند.
آژاکس در آن سال‌ها علاوه بر قهرمانی‌های پرشمار و پیاپی در فوتبال هلند، در سال‌های ۱۹۷۱، ۱۹۷۲ و ۱۹۷۳ سه بار پیاپی قهرمان باشگاه‌های اروپا شد، و تیم ملی هلند هم در جام جهانی ۱۹۷۴ با ترکیبی مبتنی بر بازیکنان این باشگاه تا فینال پیش رفت. او در این سال‌ها ۳ بار توپ طلایی اروپا را دریافت کرد.
کرویف در سال ۱۹۷۳ به بارسلونا رفت و در همان فصل با این تیم قهرمان اسپانیا شد. او در فاصله چند ماه به آغاز جام جهانی ۱۹۷۸ از تیم ملی خداحافظی کرد، و در نایب قهرمانی هلند در این جام حضور نداشت.
او با وجود اینکه پرآوازه‌ترین بازیکن تاریخ هلند است، تنها ۴۸ بازی ملی برای کشورش انجام داده، که برای بازیکنی در اندازه او آمار چندان بالایی نیست.
کرویف ۳۳ گل ملی هم بنام خود ثبت کرد است. او پس از چند سال بازی در باشگاه‌های آمریکا، در سال‌های پایانی فوتبالش به آژاکس بازگشت، اما در میان تعجب بسیاری از هوادارانش آخرین فصل فوتبالش (فصل ۸۴-۱۹۸۳) را در فاینورد روتردام سپری کرد.
او در کسوت مربیگری هم موفق بود، و از جمله با بارسلونا بین سال‌های ۱۹۹۱ و ۱۹۹۴ چهار بار پیاپی قهرمان لیگ اسپانیا شد، و در سال ۱۹۹۲ جام قهرمانان باشگاه‌ها و سوپر جام اروپا را هم فتح کرد.
یوهان کرویف طراح آکادمی جوانان باشگاه بارسلونا، لا ماسیا، هم هست، و برخی بازیکنان و مربیان سابق این باشگاه (از جمله پپ گواردیولا) خود را در فوتبال پیرو مکتب او می‌دانند.

چهره شاخص این دوره
رابین فان‌پرسی


picture sharing
این مهاجم ۳۰ ساله با ۱۱ گل زده همراه لوئیس سوارز اوروگوئه‌ای بهترین گلزن مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ است.
او در دو فصل اخیر آقای گل لیگ برتر فوتبال انگلستان شده است. فان‌پرسی که بازوبند کاپیتانی تیم ملی هلند را هم بر بازو می‌بندد، اولین بار در سال ۲۰۰۵ برای تیم ملی هلند به میدان رفت.
او تابحال ۷۹ بار برای این تیم بازی کرده، و اخیرا با زدن گل ملی شماره ۴۱، با پیشی گرفتن از پاتریک کلایورت، به برترین گلزن تاریخ تیم ملی هلند تبدیل شده است.
فان‌پرسی فوتبال حرفه‌ای را با فاینورد روتردام شروع کرد و در سال ۲۰۰۴ به آرسنال پیوست.
او تابستان ۲۰۱۲ با جدایی از آرسنال به منچستر یونایتد ملحق شد و درپایان فصل پیش با این تیم اولین قهرمانی‌اش در لیگ برتر را جشن گرفت.
فان‌پرسی در جام‌های جهانی ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ هم برای تیم ملی هلند بازی کرده است.

سابقه در جام‌های جهانی
نارنجی‌ها در جام‌های جهانی ۱۹۳۴ و ۱۹۳۸ شرکت داشتند، اما در همان دور اول از گردونه مسابقات حذف شدند.
پس از آن به‌مدت ۳۶ سال در جام‌های جهانی خبری از هلند نبود. اما آنها در جام جهانی ۱۹۷۴ آلمان بازگشتی پر سر و صدا داشتند و با سبک بازی خاص باشگاه آژاکس، معروف به "توال فوتبال" تا فینال پیش رفتند.
هلندی‌ها بازی فینال را در حالی ۱-۲ به میزبان واگذار کردند که در آغاز بازی پیش از آنکه بازیکنان آلمان بتوانند توپ را لمس کنند، از روی نقطه پنالتی یک گل به آنها زده بودند.
هلند در جام جهانی ۱۹۷۸، که اتفاقا با ایران هم‌گروه بود، شروع چندان خوبی نداشت، و پس از پرو به‌عنوان تیم دوم گروه راهی مرحله بعد شد. اما در مرحله بعدی در گروهی که آلمان و ایتالیا هم حضور داشتند، با اقتدار اول شد و به فینال رسید.
حریف هلند در بازی فینال آرژانتین، میزبان جام، بود که توانست هلند را در وقت اضافه ۳-۱ شکست دهد. به این ترتیب هلند اولین تیمی بود که در جام جهانی دو فینال پیاپی را واگذار می‌کرد.
هلندی‌ها پس از ناکامی در صعود به جام‌های ۱۹۸۲ و ۱۹۸۶، از سال ۱۹۹۰ دوباره به جام جهانی بازگشتند و از آن پس بجز در سال ۲۰۰۲، در بقیه دوره‌ها حاضر بوده‌اند.
آنها در سال ۲۰۱۰ با هدایت برت فان‌مارویک تا فینال پیش رفتند، و در آنجا در وقت اضافه روی گل آندرس اینیستا به اسپانیا باختند.
اما با وجود کسب مقام نایب قهرمانی، سبک بازی خشن و عمدتا مبتنی بر ضد حملات تیم ملی هلند انتقاد شمار زیادی از طرفداران این تیم را در پی داشت.
برزیل ۲۰۱۴ دهمین حضور هلند در جام‌های جهانی خواهد بود.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  ویرایش شده توسط: shomal   
مرد

 
مرسي از مطالب مفيدت!
اگه موافق باشين در تاپيك بحث جام هم باشه!
ايران و آرژانتين و نيجريه و بوسني،
بنظرم ايران و ارژانتين صعود ميكنن
مرگ آن نیست که در قبر سیاه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ی خاطره ها محو شوم
     
  
مرد

 
مرسي از مطالب مفيدت!
اگه موافق باشين در تاپيك بحث جام هم باشه!
ايران و آرژانتين و نيجريه و بوسني،
بنظرم ايران و ارژانتين صعود ميكنن
مرگ آن نیست که در قبر سیاه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ی خاطره ها محو شوم
     
  
مرد

 
DjShahram: مرسي از مطالب مفيدت!
اگه موافق باشين در تاپيك بحث جام هم باشه!
ايران و آرژانتين و نيجريه و بوسني،
بنظرم ايران و ارژانتين صعود ميكنن
ممنون دادا اما بحث جاش تو تایپیک میزگرد ورزشیه
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
هندوراس در جام جهانی؛ دو رنگ‌ها

چگونگی راهیابی به مسابقات
هندوراس به‌عنوان یکی از ۶ تیم برتر کنفدراسیون آمریکای شمالی و مرکزی، و حوزه دریای کارائیب (کونکاکاف) در مرحله مقدماتی از شرکت در دو دور اول معاف بود و از دور سوم در مسابقات حاضر شد.

۶ تیم صعود کرده از مراحل قبلی در کنار ۶ تیم برتر رده‌بندی ۱۲ تیم این دور را تشکیل می‌دادند. این ۱۲ تیم به ۳ گروه ۴ تیمی تقسیم شدند، و هندوراس که همراه آمریکا و مکزیک یکی از سرگروه‌ها بود، در گروه ۳ در کنار کانادا، پاناما و کوبا قرار گرفت.
هندوراس در این دور با ۱۱ امتیاز همراه پاناما از گروهش صعود کرد. در دور آخر مرحله مقدماتی، ۶ تیم صعود کرده، یعنی آمریکا، کستاریکا، هندوراس، مکزیک، جامائیکا و پاناما در یک گروه با هم رقابت می‌کردند. هندوراس در این گروه بعد از آمریکا و کاستاریکا – بالاتر از مکزیک – سوم شد و آخرین سهمیه صعود مستقیم کونکاکاف به جام جهانی ۲۰۱۴ را از آن خود کرد.
بهترین نتایج در جام‌های جهانی
بهترین عملکرد هندوراس در جام‌های جهانی به سال ۱۹۸۲ برمی‌گردد. در آن سال، هندوراس در اولین حضورش در جام‌های جهانی با اسپانیای میزبان، یوگسلاوی سابق و ایرلند شمالی هم‌گروه شد.
هندوراس در بازی اول توانست اسپانیا را ۱-۱ متوقف کند و در بازی دوم مقابل ایرلند شمالی هم این نتیجه را تکرار کرد، اما در بازی سوم مقابل یوگسلاوی با گلی که در دقیقه ۸۸ از روی نقطه پنالتی دریافت کرد، ۱-هیچ بازنده شد.
به این ترتیب هندوراس با ۲ امتیاز از ۳ بازی در انتهای جدول گروه قرار گرفت، اما کسب ۲ امتیاز و قرار گرفتن در آستانه صعود به دور دوم دستاورد بزرگی برای این تیم تازه وارد بود و بهترین نتیجه این کشور در جام‌های جهانی محسوب می‌شود.

مربی
لوئیس فرناندو سوارز

این مربی ۵۳ ساله کلمبیایی از دو سال پیش هدایت هندوراس را بدست گرفته است. آقای سوارز کار سرمربیگری را از سال ۱۹۹۹ و با باشگاه اتلتیکو ناسیونال کلمبیا شروع کرد و در آن سال با این تیم قهرمان لیگ کلمبیا شد. او سابقه مربیگری در باشگاه‌های اکوادور و پرو را هم دارد.
ستاره افسانه‌ای
کارلوس پاون

او که تنها یک سال پیش از فوتبال خداحافظی کرد، بهترین گلزن ملی و یکی از باسابقه‌ترین بازیکنان تاریخ تیم ملی هندوراس است.
پاون در ۱۷ سالی که برای تیم ملی هندوراس بازی می‌کرد، در ۱۰۱ بازی ۵۸ گل ملی زد و در سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۹ مرد سال فوتبال کشورش شد.
کارلوس پاون بیشتر دوران فعالیتش در رده باشگاهی را در فوتبال مکزیک گذراند، اما سابقه بازی در تیم‌های اودینزه و ناپل ایتالیا و رئال وایادولید اسپانیا را هم دارد.
او در لیگ آمریکا، کلمبیا، گواتمالا و خود هندوراس هم بازی کرده، و از این نظر یکی از دنیا‌دیده‌ترین بازیکنان فوتبال هندوراس محسوب می‌شود. او در سال ۲۰۱۰ از بازی‌های ملی خداحافظی کرد.

چهره شاخص این دوره
ویلسون پالاسیوس


imgur
این هافبک ۲۹ ساله که با ۹۲ بازی ملی یکی از باسابقه‌ترین بازیکنان حال حاضر تیم ملی هندوراس است، از دو سال پیش در باشگاه استوک سیتی انگلستان بازی می‌کند.
پالاسیوس که از قدرت بدنی خوبی برخوردار است، سابقه بازی در تیم‌های انگلیسی دیگری نظیر تاتنهام و ویگان اتلتیک را هم دارد.
البته او در فصل جاری بیشتر به‌علت مصدومیت غایب بوده، اما در صورتی که آمادگی جسمی‌اش را بدست بیاورد، دوباره فرمانده میانه زمین هندوراس خواهد شد.
پالاسیوس در جام جهانی ۲۰۱۰ هم در ترکیب هندوراس حاضر بود، و جالب اینکه دو برادرش، جری و جانی هم در آن تیم عضویت داشتند.

سابقه در جام‌های جهانی
هندوراس سومین بار است که به جام جهانی راه پیدا می‌کند. این کشور در جام‌های جهانی ۱۹۸۲ اسپانیا و ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی هم حاضر بوده است.
هندوراس در سال ۱۹۸۲ با دو تساوی و یک باخت در گروهش آخر شد، و در سال ۲۰۱۰ هم که با اسپانیا، شیلی و سوئیس همگروه بود، با باخت مقابل دو تیم اول، و تساوی مقابل سوئیس، با کسب تنها ۱ امتیاز باز هم در پله آخر گروهش قرار گرفت.
به این ترتیب هندوراسی‌ها در جام جهانی ۲۰۱۴ در پی کسب اولین پیروزی تاریخشان خواهند بود.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
صفحه  صفحه 4 از 83:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  80  81  82  83  پسین » 
ورزش
ورزش

جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل (نظرسنجی پست اول)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA