ارسالها: 23330
#41
Posted: 10 Dec 2013 00:04
محمدمهدی نظری زاده
محمدمهدی نظری زاده ۱۳۶۷ در شیراز، بازیکن فوتبال اهل ایران که در پُست مهاجم استقلال تهران بازی میکند.
کارلوس کیروش، سرمربی تیم ملی مهدی نظری را برای مسابقات فوتبال غرب آسیا ۲۰۱۲ به تیم ملی فوتبال ایران دعوت کرد.
مهدی نظری به مدت ۱۰ سال از ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۶ در آکادمی ولیعصر شیراز مشغول به فعالیت بود. سپس به تیم بزرگسالان مرصاد شیراز رفت و ۲ فصل را در این تیم سپری کرد. در سال ۱۳۸۸ به تیم فجر سپاسی پیوست. این مهاجم طی ۴ فصل حضور در این تیم ۹۸ بازی و ۲۱ گل را در کارنامه خود ثبت کرد. وی با بازیهای خوبی که برای تیم فجرسپاسی انجام داد نظر مدیران باشگاه استقلال تهران را به سوی خود جلب کرد. پس از مذاکره و توافق با مسئولان این باشگاه در ۱۴ خرداد ۱۳۹۲ با امضای قراردادی ۱ ساله به باشگاه استقلال تهران پیوست، تا لیگ سیزدهم فوتبال ایران را در جمع آبی پوشان پایتخت توپ بزند.وی اولین بازی خود را برای تیم فوتبال استقلال مقابل تیم فوتبال سپاهان انجام داد .
باشگاه
مرصاد شیراز
فجرسپاسی
استقلال تهران
پایان بازیکنان مشهور باشگاه فجر سپاسی شیراز
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#42
Posted: 10 Dec 2013 00:14
سرمربیان فجر سپاسی از ابتدا تا کنون
1-خلیل صالحی 1 دوره
2-ابراهیم قاسمپور 1 دوره بعنوان بازیکن مربی
3-منصور پورحیدری 1 دوره
4-محمود یاوری 3 دوره
5-غلامحسین پیروانی 2 دوره که بیشترین زمان سرمربیگری تاریخ لیگ برتر است در حدود 10 سال
6-داوود مهابادی 1 دوره
7-محمد احمدزاده 1 دوره
8-علی اصغر کلانتری 1 دوره
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#43
Posted: 10 Dec 2013 15:20
باشگاه فوتبال برق شیراز
باشگاه فوتبال برق شیراز قدیمی ترین باشگاه فوتبال ایرانی است که در شیراز قرار دارد. برق یک بار به قهرمانی جام حذفی ایران دست یافتهاست.
در سال ۱۳۲۵ عدهای از جوانان ورزشدوست شیرازی که در «کارخانه چراغبرق شیراز» کار میکردند، به رهبری «ابراهیم نعمتاللهی» تصمیم به تشکیل یک تیم فوتبال گرفتند. در روز ۲۵ اردیبهشت ۱۳۲۵، مهندس خمسی، مدیر کارخانه در جلسهای با تاسیس باشگاه برق موافقت کرد. تیم فوتبال برق شیراز قدیمی ترین تیم فوتبال ایران میباشد. البته لازم به ذکر است که در سال ۱۳۲۴ یک باشگاه دوچرخه سواری به نام دوچرخه سواران در تهران تاسیس شد که بعدها به باشگاه تاج تبدیل شد اما چون در ابتدا این باشگاه در زمینه فوتبال فعالیت نداشتهاست قدیمی ترین باشگاه ایران برق شیراز محسوب میشود.
باشگاه برق کار خود را با سرپرستی نعمتاللهی و مربیگری بهادر قهرمان آغاز کرد. حمایتهای کارخانه و مدیریت آن از ابتدا غیرمالی بود، اما همان کمکها نیز چندان دوام نداشت و پس از مدت کوتاهی قطع شد. پس از آن نعمتاللهی با سرمایه شخصی عهدهدار نیازهای مالی باشگاه شد. با افزایش مشکلات مالی بهادر قهرمان پس از ۶ تا ۷ ماه از تیم کنارهگیری کرد و مسئولیت مربیگری هم بر دوش نعمتاللهی افتاد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#44
Posted: 10 Dec 2013 15:23
دوران جام تخت جمشید (۱۳۵۷-۱۳۵۰)
در سال 1356 برق شیراز با مربیگری عباس رضوی به عنوان بهترین تیم شهرستانی جام تخت جمشید دست یافت وبه عنوان پاداش به جام استقلال چین اعزام شد. در این جام تیمهای مقتدری ازجمله تیم ملی چین /مراکش/غنا/ مکزیک /فلیپین وبرق شیراز حضور داشتند که در نهایت تیم برق شیراز به عنوان سومی دست یافت. بردهای پر گل این تیم مقابل دو تیم پر طرفدار آنروزها یعنی تاج و پرسپولیس موجب شگفتی کارشناسان بود حال آنکه نا تمام ماندن لیگ در این سال موجب قطع شدن نوار پیروزیهای لالههای نارنجی مقابل سرخابی پایتخت شده و در ادامه این تیم به دومین بحران از سه بحران بزرگ تاریخ خود پا گذاشت، بحران سال ۵۷ و سالهای نخست پس از انقلاب که با تلاشهای حسن منجمی این تیم به حیات خود در فوتبال کاملاً دولتی شده پس از انقلاب در ایران ادامه داد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#45
Posted: 10 Dec 2013 15:23
دهه ۶۰ و ۷۰ (۱۳۷۹-۱۳۵۸)
دهه هفتاد را دههٔ طلایی برق شیراز میدانند. سالهایی که بازیکنان بزرگی همچون داریوش یزدانی، رضا استواری، افشین پیروانی، مهدی شیری و... چهره قدرتمندی از فوتبال شیراز را به نمایش میگذاشتند کما این که در روزهای بازی برق در ورزشگاه ارتش شیراز هیچ جای خالی روی سکوها پیدا نمیشد.
این تیم در دههٔ هفتاد ۲ بار به فینال جام حذفی راه یافت و یک بار به قهرمانی دست یافت. در آن سال این تیم در جام باشگاههای آسیا به دلیل عدم همکاری دولت صدام فقط با ۱۳ بازیکن به عراق عازم شد و به توفیق نرسید. در آن زمان مصطفوی رءیس فدراسیون فوتبال ایران بود که رابطه بسیار بدی با تیم برق شیراز و مدیرانش داشت. مصطفوی تیم برق را فردای بازگشت از عراق وادار به بازی با استقلال کرد، آنروز در حالی که یاران برق به سختی به عدد ۱۱ میرسیدنند شکست سختی از استقلال خوردند و در سراشیب سقوط به دسته ۲ قرار گرفتند و در همان سال در حالی که نماینده ایران در آسیا بودند به دسته دو سقوط کردند. در سال ۱۳۷۸ دوباره به سطح اول فوتبال ایران بازگشتند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#46
Posted: 10 Dec 2013 15:25
سقوط از لیگ برتر ۸۸ - ۸۷ به لیگ دسته یک
این تیم پس از کسب رتبه ۱۸ لیگ برتر، به لیگ دسته اول راه یافت.
رتبه سوم لیگ دسته یک در سال ۸۸ - ۸۹
تیم برق شیراز پس از کسب نتایج خوب پس از اولین سال سقوط به لیگ یک به علت کمبود یک امتیاز نسبت به تیم اول گروه و کمبود ۲ گل تفاضل نسبت به تیم دوم در جایگاه سوم قرار گرفت و از صعود دوباره به لیگ برتر باز ماند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#47
Posted: 10 Dec 2013 15:26
امکانات باشگاه
در ابتدا این تیم در زمین معروف محلهٔ سعدی شیراز بازی میکرد که سالمندان شیرازی خاطرات بسیار زیادی از این زمین دارند. پیش از انقلاب اسلامی در دهه پنجاه، باشگاه کنونی با امکانات استخر سرپوشیده، زمین چمن استاندارد، سالنهای فوتسال وبدنسازی و زمین بسکتبال و والیبال در بلوار رازی ساخته شد که در زمان خود منحصربهفرد ترین امکانات در کشور برای یک تیم فوتبال محسوب میشد. بخشی از این امکانات در دهه هفتاد به باشگاه اضافه شد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#48
Posted: 10 Dec 2013 15:28
مجموعه افتخارات
بهترین تیم شهرستانی بعنوان نماینده ایران در تورنمنت بینالمللی دیوار بزرگ چین ۱۳۵۶
بهترین تیم شهرستانی و بهترین خط دفاع ۱۳۷۳
قــهـرمانی جــام حذفی ۱۳۷۶
نایب قهرمانی جــام حذفی ۱۳۷۵
قهرمان اولین دوره جام اتحادیه کشور ۱۳۷۹
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#49
Posted: 10 Dec 2013 15:31
بهترین و بدترین نتیجه
بهترین نتیجه تاریخ تیم برق شیراز برد ۶ بر صفر برابر استقلال رشت (داماش کنونی)۱۳۸۰-استادیوم حافظیه وضعیف ترین نتیجه این تیم شکست ۷ بر ۲ مقابل پیکان تهران ۱۳۸۴-پیکانشهر به ثبت رسیده شده.
هواداران
برق نسبت به تیمهای همشهریاش در شیراز از محبوبیت بیشتری برخوردار است، اما در بیرون از شیراز چندان هوادار ندارد. مقاومت سپاسی رقیب برق است، اگرچه شهرآورد شیراز نسبت به دیگر شهرآوردهای فوتبال ایران حساسیت کمتری دارد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#50
Posted: 10 Dec 2013 15:35
مربیان پیشین
ابراهیم عباسی
بیژن بیداری
کارنیک مهربانیان
عباس رضوی
خلیل صالحی کارونیان
حسین حسینزاده
محمود یاوری (۱۳۵۷)
فریدون اصغرزاده (۱۳۷۴)
غلامحسین پیروانی (۱۳۷۴)
محمود یاوری (۱۳۷۵)
خلیل صالحی کارونیان (۱۳۷۵)
ابراهیم بیوگرادلیچ (۱۳۷۵)
حسن حبیبی (۱۳۷۶)
غلامحسین پیروانی (۱۳۷۷)
محمد عباسی (۱۳۷۸)
اصغر شرفی (۱۳۸۰-۱۳۷۹)
ابراهیم قاسمپور (۱۳۸۱)
محمد عباسی (۱۳۸۳-۱۳۸۲)
محمد احمدزاده (۱۳۸۴-۱۳۸۳)
عباس سیمکانی (۱۳۸۳)
محمود یاوری (۱۳۸۴)
زلاتکو ایوانکوویچ (۱۳۸۵-۱۳۸۴)
بیژن ذوالفقارنسب (۱۳۸۶-۱۳۸۵)
محمود یاوری (۱۳۸۷-۱۳۸۶)
محمد عباسی (۱۳۸۷)
فرشاد پیوس (۱۳۸۷)
رسول کربکندی (۱۳۸۷)
علیاصغر کلانتری (۱۳۸۹-۱۳۸۸)
مهدی دینورزاده (۱۳۹۰-۱۳۸۹)
علیرضا امامیفر (۱۳۹۰-۱۳۸۹)
حسین حسینزاده (۱۳۹۰-۱۳۸۹)
مهرداد شکاری (۱۳۹۱-۱۳۹۰)
اصغر شرفی (۱۳۹۱)
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.