انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 5 از 6:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  پسین »

ورزش ها و بازیهای محلی جهان


مرد

 
ورزش موج سواری



ورزش موج سواری یعنی چه؟


به موازات افرادی که دست از جان شسته، راه فضا را در پیش میگیرند، و آنهایی که در مسابقات موتر رانی شرکت می کنند، و خطر را به جان می خرند، و همچنین آنهایی کــــه سوار بر طیاره های بدون مـــوتور ، در فضای بیکران ، سرنوشت خویش را به دست باد می سپارند، .... عده ای هم هستند، که در دریا وقتی هوا طوفانی می شود، و تمام قایقرانان از بیم جانشان به گوشهء خانه خود می خزند، آنها به جنگ امواج می روند. این افراد را ( موج سوار ) می نامند.

موج سواران از تخته بلند و باریکی برای موج سواری در اقیانوس استفاده می کنند. موج سواران همواره با تختهء موج سواری، تا محلی که موجها قبل از رسیدن به ساحل از همه قویتر هستند، شنا مـــی کنند. وقتی که موج نزدیک می شود، موج سوار روی تخته می رود، و در قله موج به سمت ساحل سواری می کند! این ورزش تازگی ندارد، و از چند قرن پیش موج سواری در جزایر اقیانوس آرام معمول بوده است. در سال 1788 هنگامی که (( کاپیتان کوک )) هاوایی را کشف کرد، ساحل نشینانی را مشاهده نمود، که روی موجهایی به ارتفاع چهــــار متر سواری می کنند.

در سالهای پیشین تختهء موج سواری از چوب ساخته می شد، و بسیار سنگین بود، به طـــوری که بیش از 60 کیلو گرم وزن داشت. امــــروزه آنها را از فایبر گلاس می سازند، که محکمتر و سبکتر است. در عصر ما موج سواری یکی از ورزشهای معمول است، و در هاوایی، و مناطق ساحلی امریکای شمالی، افریقای جنوبی و استرالیا علاقمندان زیادی دارد.
"حیف نمیشه به عقب برگردیم به شبای پرسه و در به دری

کافه چی دکمه ی برگشتو بزن به روزای خوب کافه لوتی "
     
  
مرد

 
موج سواری

موج سواری با کایت

موج سواری با کمک کایت که همچنین تخته سواری با کایت هم نامیده می شود، با کمک یک کایت یزرگ انجام می شود که موج سوار را که بر روی یک تخته کوچک سوار است بر روی آب می کشد.
فرد کایت سوار از یک تخته مخصوص که دارای جای پا می باشد استفاده می کند و بدین وسیله می تواند قدرت حرکتی کایت را کنترل کند ، این ورزش هنوز در مراحل ابتدایی شکل گیری است ، اما به سرعت در بین مردم محبوبیت می یابد ، در سال ۲۰۰۶ تعداد افراد کایت سوار حدود ۱۵۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰۰ نفر تخمین زده می شد.
این ورزش به دلیل ابداعاتی که در طراحی کایت ، سیستم های رهایی ایمنی و ساختار آن صورت گرفته است ، از امنیت بیشتری برخوردار است. بسیاری از تکنیکهای حرکت در این ورزش ، مناسب برای کایت سواران و شرایط مختلف می باشد، تکنیکهایی همچون حالت تعقیب ، حالت آزاد ، پرش و دویدن.
موج سواری با کمک کایت یکی دیگر از اشکال ورزشهای تلفیقی است که شامل تخته اسکیت سواری با کمک کایت ، اسکیت روی برف با کمک کایت ، پرش با کایت و ... می شود که در تمامی آنها از نیروی حرکتی کایت برای راندن تخته ها در دریا استفاده می شود.

تاریخچه:
استفاده از کایت برای راندن برای اولین بار در قرن سیزدهم به چینی ها نسبت داده می شود.در دهه ۱۸۰۰ میلادی ، جورج پوکوک کایتهای بزرگی را برای راندن بر روی زمین و قایق ها بر روی آب مورد استفاده قرار داد که برای کنترل آن از یک سیستم کنترل ۴ خطه استفاده می کرد ، سیستمی مشابه با چیزی که امروزه از آن استفاده می شود. هم ارابه ها هم قایق ها می توانستند جهت خود را تغییر داده و در مسیر باد حرکت کنند.

کایتها می توانستند برای یک مدت مداوم در هوا پرواز کنند، هدف از این کار استفاده از نیروی کایت به جای نیروی اسب برای حرکت بود تا بدین وسیله از دادن مالیات برای اسب که در آن زمان رایج بود ، خلاصی یابند. در سال ۱۹۰۳ ، ساموئل کودی که پیشکسوت فن هوانوردی بود ، کایتهای مخصوص پرواز انسان را ساخت و موفق به عبور از کانال انگلیسی با یک قایق کوجک از جنس کتان شد که با نیروی کایت حرکت می کرد.
در اواخر دهه ۱۹۷۰ تولید انواع کایتهای کولار و سپس اسپکترا و همچنین کایتهای قابل کنترل دیگر که کارایی بالا داشتند ، باعث گردید تا از نیروی کایت برای کشش استفاده گردد. در سال ۱۹۷۸ کایت فلکسی فویل که ساخته «یان دیز» بود قایق تورنادو را با سرعتی بالغ بر ۴۰ کیلومتر در ساعت کشید .
در دهه ۱۹۸۰ تلاشهایی برای حرکت با کایت صورت گرفت و موفقیتهایی هم در اسکیت روی یخ ، اسکي روی برف، اسکی روی آب و اسکیت با کمک کایت بدست آمد.
دو برادر با نامهای برونو لگاگنوس و دومینیک لگاگنوس اهل سواحل آتلانتیک در فرانسه در اواخر دهه ۱۹۷۰ و اوایل دهه ۱۹۸۰ طراحیهایی برای کایتهای مخصوص موج سواری انجام دادند و بالاخره در نوامبر ۱۹۸۴ اولین کایت که قابلیت باد شدن را داشت به نام خود ثبت کردند و این اختراع تاکنون توسط بسیاری از شرکتهای سازنده کایت مورد استفاده قرار گرفته است .

رکوردهای سرعت:
در حال حاضر بیشترین رکورد در ارتفاع بالای ۵۰۰ متر (۱۶۴۰ پا) متعلق به الکساندر کازرگو می باشد که سرعت در این رکورد ۷/۸۸ کیلومتر در ساعت (۹۲/۴۷گره) بوده است .

محدودیت ها:
موج سواری با کایت در بعضی مناطق محدود یا ممنوع شده است . این محدودیتها معمولاً برای امنیت ، جلوگیری از ترافیک در سواحل و همچنین ضعف در آموزش این ورزش می باشد. هنگامیکه ورزشکاران این رشته سازماندهی شوند، این محدودیتها هم برداشته می شوند. یکی از دلایلی که ورزشکاران حرفه ای نگرانی بیشتری در مورد ایمنی و کیفیت بالای تجهیزاتشان دارند این است که دچار ممنوعیت و محدودیت در ورزش مورد علاقه شان نشوند.
معمولاً تمامی مناطق علامت مخصوصی برای ممنوعیت این ورزش ندارند. فقط شما می توانید با شنیدن صدای نگهبان پارک یا غریق نجات و یا دیگر مقامات مسئول از محدودیت و ممنوعیت انجام این ورزش در آن منطقه اطلاع یابند. بنابراین اگر شما موج سوارانی را در یک منطقه مشاهده کردید ، احتمالاً در آن محدوده ، ممنوعیتی برای انجام این ورزش وجود ندارد. هنگامی که وارد یک منطقه جدید می شوید حتماً پیش از انجام هرگونه ورزش در مورد محدودیتهای آن منطقه سوال کنید . این سوال ساده به شما کمک می کند که با استرس کمتری ورزش خود را انجام دهید و برخوردهای کمتری با مقامات و مسئولان آن منطقه خواهید داشت . اگر ورزشکاران دیگر به شما توصیه هایی کردند ، مثلاً از یک اندازه خاص کایت استفاده نکنید، به حرف آنان گوش کرده و جای خود را به نقطه مناسبتری تغییر دهید. در صورت عدم توجه به این توصیه ها شاید حوادث و تصادفاتی برای شما اتفاق بیفتد.
تجهیزات:
برای انجام موج سواری با کمک کایت ، چندین وسیله اصلی مورد نیاز می باشد .

الف)کایت
کایت ها با علائم(LEI(R) ، BOW(L) ، Foil(T در بازار موجود می باشند. در حالت کلی کایتها به دو شکل کلی موجود می باشند:
کایتهایی که قابلیت باد شدن دارند (Leading dge inflatables) و کایتهایی که دارای صفحات معمولی می باشند (Foil kites).
کایتهایی که قابلیت باد شدن دارند به عنوان کایتهای LEI یا کایتهای C شکل هم شناخته می شوند و غالباً از جنس نایلون مقاوم در برابر پارگی ساخته می شوند که لبه های آنها قابلیت باد شدن دارند . این قابلیت باد شدن ، به کایت شکل خاصی می دهد و مچنین در صورت سقوط کایت در آب ، آن را غوطه ور نگه می دارد . کایتهای LEI محبوبترین انتخاب در میان اغلب ورزشکاران این رشته می باشند زیرا عکس العمل حرکتی آنها سریع و به راحتی قابل کنترل می باشند و در صورت سقوط در آب به سرعت می توان آنها را دوباره به پرواز درآورد.اگر یک کایت LEI با شدت زیاد به سطح آب یا زمین برخورد کند ، بادکنکهای ان می ترکند و یا کایت پاره می شود .
در سال ۲۰۰۵ کایتهای BOW (که با عنوان کایتهای Flat LEI هم شناخته می شوند.)با لبه هایی از جنس کرباس ساخته شدند که لبه های انها دارای ابزار کنترل می باشند . این قابلیت باعث می شود که زاویه حرکتی کایت بیشتر تنظیم گردد و بنابراین میزان و گستره سرعت بوجود آمده از کایتهای LEI پیشین بسیار بیشتر خواهد بود. به آسانی می توان قدرت این کایتها را کنترل کرد به همین دلیل قابلیت ایمنی آنها بالاست. همچنین این کایتها میزان بیشتری از باد را در مقایسه با کایتهای C شکل مورد استفاده قرار می دهند. قابلیت تنظیم زاویه پرواز کایت باعث می شود که در هنگام سقوط در آب با سرعت بیشتری دوباره به پرواز دربیایند. کایتهای BOW در میان ورزشکاران مبتدی و حرفه ای رشته موج سواری با کایت از محبوبیت بیشتری برخوردار می باشند. اغلب سازندگان کایتهای LEI در سال ۲۰۰۶، گونه ای از کایتهای BOW را تولید کردند.


ب) کایتهای Foilهم معمولاً به طور استاندارد دارای کیسه های هوایی می باشند تا بتوان بدین وسیله آنها را به پرواز درآورند و همچنین دارای ابزارهایی برای مهار و نگهداری کمان کایت در حین پرواز می باشند که از این نظر مشابه پاراگلایدر می باشند، اینگونه از کایتها معمولاً بصورت ساختار کیسه هوایی باز یا بسته طراحی می شوند. کیسه های هوایی باز معمولاً با کمک جریان هوای ثابت که درون مجراهای هوایی دمیده می شود، باد می شوند اما در صورت سقوط در آب معمولاً پرواز مجدد آنها غیر ممکن است زیرا زود خیس می شوند و امکان باد کردن آن ها وجود ندارد.
کیسه های هوایی بسته تقریباً شبیه به کیسه های هوایی باز هستند با این تفاوت که آن ها را در خود نگه می دارند و در نتیجه کایت متورم به نظر می رسد. در صورت سقوط کایت در آب ، امکان پرواز مجدد آن راحت تر می باشد ، یک ابزار کشنده ثابت که در قسمت انتقال قدرت تعبیه شده است این کار را ساده تر کرده است.
"حیف نمیشه به عقب برگردیم به شبای پرسه و در به دری

کافه چی دکمه ی برگشتو بزن به روزای خوب کافه لوتی "
     
  
مرد

 
"حیف نمیشه به عقب برگردیم به شبای پرسه و در به دری

کافه چی دکمه ی برگشتو بزن به روزای خوب کافه لوتی "
     
  
مرد

 
"حیف نمیشه به عقب برگردیم به شبای پرسه و در به دری

کافه چی دکمه ی برگشتو بزن به روزای خوب کافه لوتی "
     
  
مرد

 
"حیف نمیشه به عقب برگردیم به شبای پرسه و در به دری

کافه چی دکمه ی برگشتو بزن به روزای خوب کافه لوتی "
     
  
مرد

 
"حیف نمیشه به عقب برگردیم به شبای پرسه و در به دری

کافه چی دکمه ی برگشتو بزن به روزای خوب کافه لوتی "
     
  
مرد

 
موج سواری - چرا که نه؟

"حیف نمیشه به عقب برگردیم به شبای پرسه و در به دری

کافه چی دکمه ی برگشتو بزن به روزای خوب کافه لوتی "
     
  
مرد

 
"حیف نمیشه به عقب برگردیم به شبای پرسه و در به دری

کافه چی دکمه ی برگشتو بزن به روزای خوب کافه لوتی "
     
  
مرد

 
ورزش گلف

گُلْف یکی از بازیهای فضای آزاد است که در آن بازیکنان بطور فردی یا تیمی به‌وسیله چوبهای گوناگون ویژه‌ای توپ کوچکی را درون سوراخی در زمین می‌اندازند. در آیین‌نامه بازی گلف این بازی را اینگونه تعریف کرده‌اند: "گلف پرتاب یک توپ از نقطه آغاز بازی به درون یک سوراخ است که به‌وسیله یک یا چند ضربه پیاپی و بر طبق قوانین مشخصی صورت گرفته باشد."


  • خاستگاه بازی گلف

خاستگاه گلف سرزمین اسکاتلند است. این بازی از چندین سده پیش در بریتانیا بازی می‌شده است. مشهورترین و قدیمی ترین زمین گلف جهان در شهر سنت اندروز در اسکاتلند قرار دارد و نخستین قوانین رسمی این رشته در شهر ادینبورگ پایتخت اسکاتلند نوشته شده است. واژه «گلف» که از سده ۱۶ میلادی برای این بازی به کار می‌رود از واژه‌های قدیمی اسکاتلندی " "Golve و " "Goff گرفته شده که در اصل مشتقی از واژه آلمانی میان‌سده‌ای "Kolf" بوده است. این اصطلاح kolf به معنای باشگاه است. این بازی با اینکه معمولاً به عنوان بازی مرفّهان و نخبگان بشمار می‌آید امروزه در میان طبقات دیگر هم محبوبیت یافته و بازیگران بیشتری را از سراسر جهان به خود جلب می‌کند.

  • ویژگیهای بازی گلف
  • تلاش برای نجات توپ از گودال شن

زمین گلف حدود سی یا چهل هزار متر مربع وسعت دارد. برای بازی گلف کفش ویژه میخداری نیاز است تا به هنگام ضربه زدن پای بازیکن نچرخد. لباس گلف هم برای راحتی حرکت بدن و از جنس مخصوص درست شده است. برای گلف‌بازی ساک ویژه‌ای نیاز است تا چهارده چوب گلف را در خود جای دهد. این ساک در زیر خود چرخهایی دارد که به گلف‌باز اجازه می‌دهد تا ساک و چوبهای خود را براحتی در سراسر زمین بهمراه ببرد. هر کدام از این چوبها برای زدن ضربه‌های گوناگونی بکار می‌روند. هر بازی گلف بین چهار تا پنج ساعت طول می‌کشد ودارای قوانین خودش است
گلف در ایران

اولین زمین گلف کشور در شهر مسجد سلیمان احداث گردید. اولین زمین چمن گلف کشور ایران در مجموعه ثامن شهر مشهد احداث گردید.

تا قبل از سال ۱۳۷۴ گلف در ایران فدراسیون نداشت و از آن سال فدراسیون گلف تشکیل شد و از سال ۸۳ عیسی اسحاقی، سخنگو و معاون سابق سازمان تربیت بدنی ریاست آنرا برعهده دارد.


در سال ۱۳۸۳ حدود ۲۰۰ گلف باز در ایران مشغول به بازی بودند و هم اکنون تعداد بازیکنان به ۱۵ هزار نفر رسیده است.در بخش قهرمانی نیز لیگ گلف در دو گروه پیشرفته و نیمه پیشرفته با حضور ۱۲ تیم برگزار می شود


امروزه طرحهای اجرایی چندی در دست اقدام است تا در محوطه دانشگاه تهران، هتلها و همچنین در زمینی میان چالوس و نوشهر زمینهای گلف ساخته شود


. تیم ملی گلف بانوان ایران از سال ۱۳۸۰ آغاز بکار کرده و دوره‌های مسابقه انتخابی برای تیم ملی نیز میان گلف‌بازان شهرهای گوناگون ایران انجام شده است. فدراسیون گلف ایران لیگهایی میان باشگاه‌های کشور برگزار می‌کند. تا امروز استان‌های خوزستان، تهران، مشهد٬ اصفهان، فارس و قم دارای باشگاه‌های گلف هستند.

تنها کتاب گلف به زبان فارسی ترجمه‌ای است از کتاب مالکولم کمبل که توسط انتشارات اندیشه سرا منتشر شده است.

  • گلف در تهران

تنها باشگاه ورزشی تهران که امکاناتی برای بازی گلف دارد، باشگاه انقلاب است. این زمین با شش کیلومتر درازا در برگیرنده ۶۰ هکتار چمن است اما، به سبب نبودن نور افکن کافی استفاده از این زمین به ساعات روز محدود می‌شود. (زمینهای گلف دیگری نیز در اهواز مسجد سلیمان، آبادان و اصفهان وجود دارد که همگی خاکی است). در زمین گلف باشگاه انقلاب مسابقه‌هایی هم برگزار می‌شود که مسابقه‌های پایان فصل، مسابقه‌های جام دیپلماتیک، مسابقه رده جوانان و بزرگسالان، مسابقه‌های قهرمانی باشگاه‌های کشور و مسابقه جام فجر از آن جمله است.

  • تصورات اشتباه

واژه «Golf» از مخفف عبارت «Gentlemen Only, Ladies Forbidden» (فقط آقایان، خانم‌ها ممنوع) ریشه نگرفته است. خاستگاه واقعی این واژه نا مشخص است اما در دوران اسکاتلند میانه وجود داشته است.
"حیف نمیشه به عقب برگردیم به شبای پرسه و در به دری

کافه چی دکمه ی برگشتو بزن به روزای خوب کافه لوتی "
     
  
مرد

 
گلف در ایران

از قدمت ورزش گلف در جهان نزديك به ۶۰۰ سال مى گذرد، اما اين رشته ورزشى در ايران ديرينه اى ۸۵ساله دارد.

در سال ۱۳۰۳ با ورود اروپايى ها به جنوب ايران براى كشف و استخراج نفت، گلف وارد ايران شد و به تدريج در شهرهاى جنوبى ايران گسترش پيدا كرد، با اين حال پس از گذشت ۸۵ سال هنوز گلف نتوانسته به يك ورزش فراگير و عمومى در سراسر ايران و دربين ورزش دوستان تبديل شود و عمده تلاش فدراسيون گلف در ايران همين گسترش اين ورزش است.

تا قبل از سال ۱۳۷۴ گلف در ايران فدراسيون نداشت و از آن سال فدراسيون گلف تشكيل شد و از سال ۸۳ عيسى اسحاقى ، سخنگو و معاون سابق سازمان تربيت بدنى رياست آنرا برعهده دارد.

آقاى اسحاقى ، با ارائه آمارهايى معتقد است فدراسيون او در اين زمينه عملكرد مثبتى داشته است: "شركت كردن ۱۱ تيم در دومين دوره مسابقات گلف المپياد ايرانيان ، كه چند ماه پيش برگزار شد نشان مى دهد كه گلف در مسير توسعه حركت مى كند، در بخش زير ساخت ها ما در چهار سال پيش شش زمين داشتيم الان تعداد زمين هاى ما ۲۰ رسيده و قرار است تا پايان سال به عدد ۳۰ برسيم.

"در سال ۱۳۸۳ حدود ۲۰۰ گلف باز در ايران مشغول به بازى بودند و هم اكنون تعداد بازيكنان به ۱۵ هزار نفر رسيده است.در بخش قهرمانى نيز ليگ گلف در دو گروه پيشرفته و نيمه پيشرفته با حضور ۱۲ تيم برگزار مى شود."

با اين حال باز هم نمى توان گفت كه گلف يك ورزش فراگير در ايران است و هميشه اين تصور در بين اهالى ورزش وجود داشته كه گلف تنها در بين قشر مرفه جامعه طرفدار دارد.

رئيس فدراسيون در اين باره توضيح مى دهد: "خيلى ها فكر مى كردند كه فقط پولدارها، سفيران و اتباع خارجى در ايران به اين ورزش مى پردازند و به همين علت ما آمديم آموزش رايگان گلف راه انداختيم از طرفى گلف را مدارس هم فعال كرديم تا بدين ترتيب تمامى اقشار جامعه جذب اين رشته شوند، با اين حال همچنان براى بيشتر جا انداختن اين رشته كارهاى زيادى داريم."

  • حضور پررنگ بانوان

نزدیک به سه چهارم گلف بازان ایران را زنان تشکیل می دهند

یکى از ويژگى هاى گلف اين است كه علاقه مندان زن ايرانى مى توانند به راحتى به آن بپردازند.

از طرفى از آنجا كه گلف محدوديت سنى ندارد ، فدراسيون گلف تلاش زيادى براى اشاعه اين ورزش در بين خانواده ها دارد و از همين رو از هر چند هفته يك بار يك جشنواره مينى گلف در يكى از استانهاى كشور برگزار مى شود .

در حال حاضر نزديك به ۷۵ درصد گلف بازان ايران را بانوان تشكيل مى دهند و حدود ۱۰ هزار نفر ورزشكار زن در ايران به گلف مى پردازند، در دوشهر تهران و مسجد سليمان نيز ليگ گلف بانوان با شركت شش تيم برگزار مى شود.

تيم ملى بانوان نيز سه سالى است كه تشكيل شده اما هنوز به تورنمنت و رقابت معتبرى اعزام نشده است. .

فدراسيون گلف چندى پيش از "ليلا زنگنه " كه يكى از قهرمانان ايرانى ساكن سوئد است دعوت كرد به عضويت تيم ملى ايران در بيايد و در رقابت هاى قهرمانى آسيا شركت كند كه با جواب منفى اين گلف باز روبه رور شد.

با اين وجود مسوولان فدراسيون گلف به پيشرفت گلف بازان زن كاملا خوش بين اند و گلف را ورزشى مناسب براى بانوان ورزش دوست ايرانى مى دانند.

  • اميدوار به كسب مدال

در حال حاضر گلف جزو ورزشهاى المپيكى محسوب نمى شود هرچند كه احتمال داده مى شود در آينده اين رشته به بازى هاى المپيك اضافه شود و حتى خبرهايى مبنى بر شركت دادن گلف در المپيك لندن منتشر شده است.
عیسی اسحاقی

عیسی اسحاقی رئیس فدراسیون گلف معتقد است این ورزش در مسیر توسعه حرکت می کند

با اين حال چند سالى است كه گلف در بازى هاى آسيايى حضور دارد و در اين رشته ۱۲ مدال در قسمت آقايان و بانوان توزيع مى شود؛ به همين علت فدراسيون گلف در زمينه ورزش قهرمانى و تقويت تيم ملى نيز فعاليت مى كند.

تيم ملى گلف آقايان ايران سال گذشته در مسابقات قهرمانى آسيا و اقيانوسيه در بين ۲۹ كشور هفدهم شد، البته گلف بازان زن ايرانى هنوز در يك تورنمنت معتبر و درجه يك شركت نكرده اند.

مسابقات مينى گلف قهرمانى آسيا كه آبان ماه در تايلند برگزار مى شود ديگر رقابت مهمى است كه گلف ايران پيش روى خود مى بيند.

در بين گلف بازان ايرانى ، حسن كريميان داراى بهترين رده است و معمولا در رده بندى آسيايى ها در رتبه اى بين چهل تا پنجاهم ديده مى شود.

با اينكه تا به امروز گلف ايران در آسيا عنوان خاصى به دست نياورده، اما عیسی اسحاقى به اين تيم كاملا خوش بين است:" از سال گذشته استارت بازى هاى آسيايى ۲۰۱۰ گوانگجو را زده ايم و اميدوارم بتوانيم تيم خوبى را براى اين مسابقات آماده كنيم. اگر توجه بيشترى به گلف شود ، حتى احتمال كسب مدال در بازى هاى آسيايى وجود دارد."

"مشكل اصلى ما كمبود بودجه است با سالى ۱۰۰ ميليون تومان ما نمى توانيم تيم ملى را به تورنمنت هاى زيادى اعزام كنيم و زير ساخت هاى لازم را به وجود بياوريم، اگر امكانات كافى داشته باشيم و تيم را در طول سال به چهار ، پنج تورنمنت خوب بفرستيم شانس كسب مدال در آسيا را خواهيم داشت."

  • كمبود زمين استاندارد

باوجود گذشت سه سال از تشکیل تیم ملی بانوان گلف ایران، این تیم هنوز به یک تورنمنت بین المللی معتبر اعزام نشده است

يكى از مشكلات فدراسيون گلف كمبود زمين است و تلاشهاى زيادى براى احداث زمين هاى گلف و مينى گلف انجام شده است.

در حال حاضر ۲۰ زمين گلف و مينى گلف در ايران وجود دارند كه اكثر آنها زمين هاى خاكى هستند و تنها در تهران، خرم آباد، هشتگرد و تبريز زمين چمن طبيعى وجود دارد.

در بين اين ۲۰ زمين، زمين هاى مينى گلف بيشتر از زمين هاى گلف است كه جنس چمن آنها طبيعى نيست.

يك زمين استاندارد بين المللى بايد داراى ۱۸ سوراخ وچمن طبيعى باشد كه هيچ يك از زمين هاى ايران داراى اين شرايط نيست و زمين چمن مجموعه ورزشى انقلاب با ۱۳ سوراخ نزديك ترين زمين به استانداردهاى بين المللى است؛ البته زمينى كه ۹ سوراخ داشته باشد هم براى برگزارى يك مسابقه رسمى مورد تائيداست.

طبق برنامه هاى فدراسيون گلف تا پايان سال ۸۷ تعداد زمين هاى گلف به ۳۰ خواهد رسيد. فدراسيون گلف چند ماه پيش كميته "وودبال" را هم راه اندازى كرد تا اين كميته در كنار كميته مينى گلف فعاليت كند. در وودبال، بازيكن بايد به جاى اينكه توپ را به سوراخ بيندازد بايد آنرا وارد دروازه كند.
"حیف نمیشه به عقب برگردیم به شبای پرسه و در به دری

کافه چی دکمه ی برگشتو بزن به روزای خوب کافه لوتی "
     
  
صفحه  صفحه 5 از 6:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  پسین » 
ورزش
ورزش

ورزش ها و بازیهای محلی جهان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA