انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 7 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  پسین »

المپیک و پارالمپیک سوچی ۲۰۱۴


مرد

 
مقام‌های ۵۱ و ۵۵ اسکی بازان ایرانی در اسکی مارپیچ بزرگ المپیک سوچی

screenshot capture
محمد کیادربندسری و حسین ساوه شمشکی دو نماینده ایران در رشته اسکی مارپیچ آلپاین در پایان دو دور به ترتیب به مقام‌های ۵۱ و ۵۵ دست یافتند.

رقابت‌های اسکی مارپیچ بزرک با شرکت ۱۰۹ اسکی باز از ۵۵ کشور جهان برگزار شد که تد لیگتی، اسکی باز آمریکایی با زمان یک دقیقه و ۲۱ ثانیه و هشت صدم ثانیه مدال طلای این رشته را از آن خود کرد و دو اسکی باز فرانسوی در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.
حسن ساوه شمشکی در گفتگویی درباره این مسابقه گفت: "در مارپیچ بزرگ ۹ ثانیه رکوردم را بهبود بخشیدم و از این قضیه راضی ام. البته برف پیست شل بود و همین باعث شد تا کمتر ریسک کنیم و مراقب باشیم تا به خط پایان برسیم".
هر دو نماینده ایران نسبت به المپیک ونکوور کانادا نتیجه بهتری کسب کردند.
محمد کیادربندسری سه ثانیه زودتر نسبت به ونکوور از پایان عبور کرد و حسین ساوه شمشکی هم با ۹ ثانیه کاهش زمان در جایگاه پنجاه و پنجم قرار گرفت.
محمدکیادربندسری هم درباره این مسابقه گفت: "با توجه به بارش برف و گرم شدن دمای برف وضعیت برف در این مسابقه تغییر کرد. برای ما که رسیدن به المپیک خیلی سخت است شرایط به گونه ای بود که باید ریسک می کردیم تا اوت نکنیم. می توانستم ۲ ثانیه بهتر اسکی کنم. ضمن اینکه اگر مسابقه ۱۰ مانش بود در مانش دهم من با نفر اول شاید ۳ ثانیه اختلاف داشتم."
در این مسابقات ۲۷ اسکی باز به دلایل مختلف نتوانستند دو مرحله اسکی مارپیچ را به پایان برند.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
اسکی بازان ایرانی رکورد ملی را در سوچی شکستند

image hosting
اسکی بازان ایرانی موفق شدند مسابقه ی مارپیچ بزرگ در بازی های المپیک سوچی را با موفقیت به اتمام برسانند. علیداد ساوه شمشکی ،

سکی باز ایرانی موفق شد رکورد خود در مسابقه ی مارپیچ بزرگ چهار سال پیش در المپیک ونکور را بشکند. حسین ساوه شمشکی که نفر هفتادم المپیک ونکور شده بود در سوچی مقام پنجاه و پنجم را بدست آورد. محمد کیادربندسری توانست نتیجه خود را بهبود بخشد و رکورد ایران را 9 پله بالا برد یعنی مقام شصتم ونکور را به پنجاه و یکم سوچی تغییر داد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
اعضای گروه پوسی رایت در سوچی تازیانه خوردند

windows screenshot
نیروهای قزاق که به تامین امنیت بازی‌های المپیک زمستانی سوچی کمک می‌کنند، چند نفر از اعضای گروه پوسی رایت را با تازیانه زده‌اند.
تصاویری از این صحنه‌ها منتشر شده و اعضای این گروه منتقد را در حال تازیانه خوردن نشان می‌دهد.


پلیس از شاهدان عینی در این مورد سئوال و جواب کرده اما فردی بازداشت نشده است.
روز دوشنبه این هفته، دو نفر از اعضای این گروه به ظن سرقت در سوچی بازداشت شدند اما سپس آزاد شدند.
تصاویر ضبط شده نشان می‌دهد که نادژدا تولوکونیکووا و ماریا آلیوخینا که به دلیل اجرای موسیقی در کلیسا مدتی را در حبس بودند، به همراه سایر اعضای گروه مورد حمله این نیروهای قزاق قرار گرفتند.



photo sharing sites
به نظر می‌رسد که یکی از نیروهای قزاق ماده‌ای را روی صورت یکی از اعضای گروه که ماسک اسکی پوشیده بود، پاشیدند و سپس مامور دیگری با تازیانه شروع به زدن اعضای گروه و یک مرد که دوربین فیلمبرداری در دست داشت کرد.
سایر نیروهای قزاق نیز وارد عمل شده و اعضای پوسی رایت را به زمین انداخته و آنها را مورد ضرب قرار دادند.
ماریا آلیوخینا و نادژدا تولوکونیکووا پس از آنکه آهنگی اعتراض‌آمیز و جنجالی به نام "دعای پانکی" را در یکی از کلیساهای مهم مسکو اجرا کردند، در تابستان ۲۰۱۲ بدلیل "شرارت مبتنی بر نفرت مذهبی" دستگیر شدند.
در این آهنگ از حمایت کلیسای ارتودوکس از ولادیمیر پوتین به شدت انتقاد می‌شد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
دوازدهمین روز المپیک سوچی؛ دو مدال برای فرانسه در اسکی آلپاین

how do you print screen
در دوازدهمین روز از بازیهای المپیک سوچی در ماده اسکی مارپیچ بزرگ در بخش مردان، تد لیگتی آمریکایی مدال طلا گرفت.

او در مجموع دو مرحله با ثبت زمان دو دقیقه و چهل و پنج ثانیه و بیست و نه صدم ثانیه در جایگاه اول ایستاد.

او دو مقام قهرمانی جام جهانی در همین رشته را در کارنامه دارد. با این قهرمانی، او اولین مرد آمریکایی تاریخ المپیک شد که در رشته آلپاین دو بار طلا گرفته است.

استیو میسیلیه و الکسی پنتورو به ترتیب مدال نقره و برنز این رقابتها را به نام خود ثبت کردند. این درخشش در اسکی آلپاین در ماده مارپیچ بزرگ بعد از هشت سال نصیب فرانسویها شد.

اما مارسل هیرشر اتریشی آنطور که انتظار می رفت ظاهر نشد و به مقام چهارم بسنده کرد.


ششمین طلا برای روسیه

روسیه، میزبان بازیهای المپیک سوچی به ششمین مدال طلای خود دست یافت.

در رشته «اسنوبورد پارالل مارپيچ بزرگ» که در دو قسمت زنان و مردان برگزار شد، ویس وایلد که قبلا آمریکایی بوده و حالا به تابعیت روسیه درآمده اولین مدال طلا با پیراهن روسیه را بدست آورد.

او از سال 2012 با نام روسیه در رقابتهای ورزشی شرکت کرده و همسر او آلنا زاوارزینا هم که یک روس است در قسمت زنان درهمین رشته به مدال برنز رسید. کومرسوییسی در این ماده طلا گرفت.

یک نروژی رکوردار تعداد مدال در المپیک شد

در مسابقات اسکی صحرانوردی امدادی زنان و مردان، تیم نروژ موفق به کسب مقام اول شد.

با این پیروزی، اوله اینار بیورن دالن در سن چهل سالگی عنوان دارنده بیشترین مدالهای المپیک را نیز از آن خود کرد. (سیزده مدال شامل هشت مدال طلا)

در ترکیب تیم نروژ چهره های مشهوری چون تورا برگر، تیریل اکخوف، اوله اینار بیورن دالن و امیل هگل اسویندسن قرار داشتند.

باید به این نکته اشاره کرد که این دومین موفقیت امیل هگل اسویندسن در المپیک سوچی است. او در کل تاکنون چهار بار قهرمان المپیک شده است.

جمهوری چک و شگفت آورتر از همه ایتالیا به ترتیب در جایگاه دوم و سوم ایستادند.

درخشش تیم فنلاند در اسکی صحرانوردی مردان

در رقابت سخت و بی وقفه مسابقات تیمی اسکی صحرانوردی مردان، فنلاندیها صاحب مدال طلا شدند. لیوو نیسکانن و سامی یاهویاروی به مقام اول دست یافتند.

روس ها به نقره بسنده کرد و سوئدییها نیز در جایگاه سوم ایستادند. بعد از پایان مسابقه، آلمانها به نتایج اعتراض کردند. هرچند، اعتراض آنها مورد قبول قرار نگرفت.

اسکاندیناوها هر سه مدال اسکی تیمی صحرانوردی زنان را درو کردند

در قسمت زنان این رشته ماریت بیورگن اوستبرگ نروژی برای دیگر حریفان شانسی باقی نگذاشتند و مدال طلا را از آن خود کردند.

اسکی بازان فنلاندی نیز با تنها نه ثانیه اختلاف در جایگاه دوم ایستادند و سوئدی ها نیز مدال برنز را به گردن آویختند.

بدین ترتیب سه مدال مسابقات تیمی اسکی صحرانوردی به زنان اهل اسکاندیناوی تعلق گرفت.

حذف تیم هاکی روی یخ روسیه

در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات هاکی روی یخ المپیک سوچی، روسیه حذف شد.

در این بازی پرهیجان، فنلاند با ارائه یک بازی کم اشتباه با نتیجه سه بر یک روسیه را شکست داد.

بگفته بسیاری از ناظران، موفقیت ورزشی بازیهای المپیک سوچی برای روسها تا حد زیادی بستگی به پیروزی یا شکست در هاکی که بنوعی ورزش ملی روسیه بحساب می آید داشت.

فنلاند که چهار سال پیش در ونکوور مدال برنز گرفته بود درمرحله نیمه نهایی این مسابقات به دیدار سوئد می رود.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
صدای اعتراض اوکراینی ها در سوچی هم شنیده شد

برخی از ورزشکاران اوکراینی حاضر در سوچی تصمیم به ترک بازیها گرفته اند و دلیل آنهم احترام به قربانیان میدان استقلال کی یف و همدردی با بازماندگان آنها در اوکراین است.
مارک آدامز، سخنگوی کمیته بین المللی المپیک، می گوید بدون دخالت درباره این تصمیم، سازمان متبوعش ترجیح می دهد که ورزشکاران برای احترام به منشور المپیک، سوچی را ترک نکنند.

سخنگوی اول کمیته بین المللی المپیک، مانند سیاستمداران جواب داد و گفت: "بوبکا مطلقا به تصمیم تمامی ورزشکاران اوکراینی احترام می گذارد. اما می دانم که ما در کمیته بین المللی المپیک به راههایی کوچکتر و ساده تر برای همدردی با مردم اوکراین می اندیشیم و فکر می کنیم بهترین اتفاق ماندن تیم اوکراین در روسیه است."

وی همچنین درباره بستن بازوبند سیاه از سوی ورزشکاران اعلام کرد: "بستن بازوبند سیاه به هیچ وجهه ممنوع نیست، اعضای کمیته بین المللی المپیک با مسئولان اوکراینی دیروز گفتگو کرده اند و نتیجه گفتگوها این بوده است که شاید بتوان بنوعی دیگر همدردی کرد. مثل دیروز که به یاد قربانیان این حادثه در دهکده المپیک یک دقیقه سکوت کردند."

مخالفان دولت اوکراین، رییس جمهوری روسیه، ولادیمیر پوتین را مسئول اصلی کشتارها در کشورشان می دانند.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
پیروزی تاریخی روسیه در المپیاد سوچی

print screen

آدلینا سوتنیکووا، اسکیت باز روی یخ روسیه در باز یهای المپیاد سوچی، اولین مدال طلای المپیکی در تاریخ پاتیناژ روسیه را در رقص انفرادی روی یخ زنان برنده شد. یونا کیم از کره جنوبی قهرمان باز یهای المپیک سال 2010 میلادی مدال نقره را برنده شد. کارولینا کوستنر قهرمان پنج باره اروپا مدال برنز را نصیب خود کرد.

آدلینای سوتنیکووای 17 ساله بخوبی برای باز یهای المپیک آماده شده بود. این ورزشکار روسیه در هر دو برنامه بلند و کوتاه اسکیت انفرادی روی یخ عالی هنرنمایی کرد. او دشوارترین عناصر واجب الاجرای برنامه را به شکل زیبایی به انجام رساند و اسکیت او فوق العاده موزیکال، زیبا و رسا بود. آدلینا پس از پایان برنامه خود، بسختی توانست اشک های شادی را کنترل کند. تماشاچیان برپا ایستاده و با شور و شعف بی نظیری او را تحسین کردند. وقتی روی تابلوی امتیازات بیش از 149 امتیاز به او تعلق گرفت، انفجار کف زدن های پر شور استادیوم یخ 12 هزار نفری را به لرزه درآورد.


آدلینا سوتنیکووا پس از هنرنمایی اعلام نمود که از همان ابتدا برای دریافت مدال طلا بود که روی یخ رفت.

- فاصله من تا جای اول خیلی کم بود. بخوبی درک می کردم که اگر اسکیت من تمیز باشد همه چیز ممکن خواهد بود. اما وقتی روی یخ اسکیت می کردم فکر نکردم که حتما برای مدال طلا باید مبارزه کنم ، فقط فکر کردم باید کارم را خوب انجام بدهم و تمام عناصر برنامه را آنطور که می دانم انجام بدهم. همین کار را هم کردم.

باوجود این، راه رسیدن به بازی های المپیک سوچی برای آدلینا سوتنیکووا آسان نبود. چند ماه قبل از شروع المپیاد، اسکیت باز روسیه در صحبتی با خبر نگار صدای روسیه اعتراف کرد که به او توجه نمی کنند و توانایی او را دست کم می گیرند و حتی ممکن است از فهرست شرکت کنندگان المپیاد حذف شود. در آن زمان شنیدن چنین چیزی عجیب به نظر رسید. مگر این اسکیت باز که قهرمان اسکیت روی یخ روسیه بود می توانست نگران چنین چیزی باشد؟ با وجود تمام تردید ها و نگرانی ها او بخوبی درک می کرد که کوچکترین اشتباهی باعث آن خواهد شد که توجه همه متوجه دیگر ورزشکاران شود ، زیرا رقابت در اسکیت انفرادی زنان روسیه فوق العاده شدید است.

یولیا لیپنیتسکایا 15 ساله پس از پیروزی در باز یهای قهرمانی اروپا و هنرنمایی عالی در برنامه تیمی در بازی های سوچی قلب جهانیان را تسخیر کرد. قبل از استارت انفرادی، همانا لیپنیتسکایای جوان را « امید اصلی المپیکی» سوچی نامیدند.

آدلینا سوتنیکووا خودش در سال 2008 میلادی جنجال به پا کرد. او در سن 12 سالگی قهرمان روسیه شد و از رقبای مسن تر و باتجربه تر خود جلو زد که از تجربه بازی های اروپا و جهان برخوردار بودند. طی 5 سال راه زیادی تا مدال طلای المپیکی پیموده شد. در سال 2011 میلادی سوتنیکووا در باز یهای قهرمانی نوجوانان برنده شد. و حالا مدال طلای المپیاد سوچی را نیز نصیب خود کرد.

یلنا بویانووا مربی او گفت : خوشحالم که آدلینا به چنین پیروزی دست یافت. آدلینا هر روز در مبارزه با خود پیروز می شود. شکستهایی بودند و من خوشحالم که او همیشه از این شکست ها سربلند بیرون آمده و به راه خود ادامه داده است. این مهمترین نکته در یک ورزشکار است. اگر او بتواند همه چیز را پشت سر بگذارد می تواند به هر چه بخواهد برسد. من همیشه می دانستم که آدلینا از قدرت روحی خوبی برخوردار است. ما همه به او اطمینان داشتیم.

اسکیت بازان روسیه توانستند در باز یهای المپیک سوچی یک جهش واقعی نشان بدهند. تا کنون روسیه مدالهای طلای المپیکی را در تمام انواع اسکیت روی یخ به غیر از اسکیت انفرادی زنان بدست آورده بود. در سوچی اسکیت بازان روسیه دو مدال طلا نصیب خود کردند. ابتدا یولیا لیپنیتسکایا در مسابقات تیمی طلا را نصیب تیم روسیه کرد و بعد آدلینا سوتنیکووا پیروزی طلایی را در مسابقه خود تکرار کرد. اسکیت بازان روسیه در بازی های سوچی 5 مدال دریافت کردند. علاوه بر پیروزی در مسابقه تیمی و انفرادی زنان، مدالهای طلا و نقره در اسکیت دو نفره روی یخ و مدال برنز در رقص روی یخ نصیب روسیه شد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
المپیکی حــلال

image ru
"از جانب مرکز بین المللی " حلال" برای همه ورزشکاران در سوچی موفقیت و برای مهمانان خارجی ، خاطره ای فراموش نشدنی از حضورشان در سرزمین مهماندوست روسیه آرزو می کنم!"

مدیر کل مرکز بین المللی استاندارد و گواهی " حلال" شورای مفتیان روسیه آیدار حاجی گازیزوف پس از مراسم افتتاحیه ی بازی های المپیک در سوچی در وبلاگ خود این طور نوشت.

بر اساس آمار ، تقریبا هر یک نفر از سه شرکت کننده در بازی های المپیک مسلمان است. به طور مثال در المپیک تابستانی گذشته در لندن و در سال 2012 بیش از 3 هزار ورزشکار مسلمان شرکت کردند. و در سوچی نیز کم نیستند در بین شرکت کنندگان بیست و دومین بازی های زمستانی نمایندگانی از بیش از ده ها کشور اسلامی حضور دارند. از جمله لبنان، مراکش، امارات متحده عربی، الجزایر، ترکیه، ایران ، پاکستان و قزاقستان.

آیدار حاجی گازیزوف به خبرنگار ما گفت : در سوچی سه دهکده المپیک است یکی در منطقه ی ساحلی و دو تای دیگر در کوه. در هر دهکده المپیک مراکز بین المللی باز شده است این مکان ها برای مسافرینی از مذاهب گوناگون تمامی شرایط را برای اقامه ی نماز ، دعا ، تمرکز فکر و روح مهیا می کند چرا که مسئولیت سنگینی بر دوش این ورزشکاران است. خیلی از آنها بسیار جوانند. سن متوسط شرکت کنندگان در تیم روسیه ، 23 سال و نیم است. این مراکز به صورت شبانه روزی باز هستند. برای مسلمانان مکانی برای وضو هم وجود دارد. در آنها برادران ما و نمایندگانی از مفتیان جمهوری قفقاز شمالی آدیگیا کار می کنند. امام ها همگی از دانش های عالی مذهبی برخوردار بوده و به زبان های ترکی و عربی مسلطند. ما با آنها دیدار داشتیم و نماز جمعه را برگزار کردیم.

عسکربی کاردانوف ، سرپرستی مفتیان جمهوری آدیگیا ( پایتخت آن شهر مایکوپ است و فاصله اش با سوچی 260 کیلومتر می باشد) را برعهده دارد و او در دانشکده اسلامی " ابو-نور" در دمشق تحصیل کرده است. او نه تنها امامان بلکه داوطلبینی مسلط به زبان های گوناگون را به پایتخت بازی های زمستانی فرستاده است ، دانش آموزان و دعوت شدگان از آدیگیا زمانی را در سوریه و یا ترکیه زندگی کرده اند.

داوطلبین مسلمان از جمهوری تاتارستان نیز کم نیستند. آنها از کارمندان سازمان بازرسی دولتی و نگهبانان راه آهن هستند.

آیدار حاجی می گوید : برگزاری موفقیت آمیز المپیک دانشجویی در قازان ( در ماه جولای سال گذشته) دلیلی بود که این متخصصین را به المپیک سوچی دعوت کنیم. طبیعتا مسلمانان زیادی در بین آشپز ها هستند. شرایط ضروری المپیک ، غذایی است که ورزشکار با توجه به اعتقادات خود انتخاب می کند. مسئله مربوط به غذای حلال هم حل شده است. کارمندان مرکز بین المللی استاندارد و گواهی " حلال" طی چند روز تا افتتاح المپیک برخی از سالن های غذاخوری المپیکی را بازرسی کردند. اعضای آنها در ابتدا دوره های تئوری " حلال" را طی کرده اند و سپس به طور عملی باید دانش های حرفه ای خود را نشان دهند.

به طور مثال چه چیزی را می توان در شام یک ورزشکار مسلمان پیشنهاد کرد؟ در یکی از روزها گوشت بره تهیه شده با کاری ، گوشت بوقلمون بخارپز و یا ماهی قزل آلا پیشنهاد می شود. در روزهای دیگر منوی متفاوتی خواهد بود اما همیشه متنوع و خوشمزه است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
ویکتور آن نتیجه شورت ترک روسیه را به رتبه ای بی سابقه رساند

windows screenshot
ورزشکار دوی روی یخ روسیه در مسابقات المپیک زمستانی در رشته شورت ترک پنجمین مدال را برای روسیه کسب کرد. روسیه تا کنون دارای سه مدال طلا، یک نقره و یک برنز است. نقطه اوج آن پیروزی تیم روسیه در رشته اسکی استقامتی 5000 متر بود. تیم روسیه چهار سال پیش در بازی های ونکهور آرزوی این پیروزی را داشت که نتواند بهآن دست یابد. این گروه جایگاه بیستم را کسب کردند که به مرحله فینال راه پیدا نکردند و قاعدتا مدالی نیز به دست نیاوردند. امروز تیم ملی روسیه در رشته شورت ترک یکی از قوی ترین تیم های دنیاست. ویکتور آن 28 ساله دارنده شش مدال قهرمانی است.
ویکتور سه مدال طلای اول ورزش حرفه ای را در بازی های سال 2006 تورین کسب کرد. در آن بازی ها در تیم کره جنوبی شرکت کرده و نام آن هن سو را بر روری او گذاشتند. اما بعدها دچار صدماتی شد و در بازی های المپیک ونکهور نتوانست شرکت کند. در آن زمان او به دنبال تغییر شهروندی در سال 2011 بود و به روسیه مهاجرت کرد. او با انتخاب نام ویکتور که به معنای پیروز است، اطمینان داشت که موفقیت های زیادی کسب خواهد کرد.

ویکتور در بازی های سوچی موفقیت سابق خود در تورین را یک بار دیگر به دست آورد. او در رشته اسکی استقامتی در مسافت 1000 و 500 متر مدال طلا آورده و در 1500 متر سوم شد. تیم کره امروز بدون ویکتور نتوانست مدال کسب کند.

این ورزشکار از روسیه تشکر می کند که به او امکان تحقق آرزوهایش و شرکت در بازی های المپیک را دادند. ویکتور قصد ندارد چیزی را به کره اثبات کند. او می گوید: «هر ورزشکاری دوست دارد نتیجه کارش را نشان دهد اما هدف این نیست که چیزی را به نمایش بگذارد، بلکه فقط می خواهد به هدف یعنی کسب نتیجه عالی دست یابد. امکان شرکت در بازی های المپیک برای من بسیار مهم است. من از همکارانم در تیم تشکر می کنم و خوشحال هستم که ما همگی تا پایان مسابقه مبارزه کردیم»

اتحادیه دوندگان روی یخ روسیه با دعوت ویکتور آن به تیم ملی ریسک بزرگی کرد. به هرحال این ورزشکار دچار صدمه جدی شده بود و اولین نتایج در مسابقات بلافاصله ظاهر نشدند. علاوه بر این، بسیاری از متخصصین از همان اول با تردید به ویکتور نگاه می کردند. حتی الکسی کراوتسوف رییس اتحادیه نیز این گفته ها را تایید کرده و می گوید: «زمانی که ویکتور آن به روسیه آمد ما او را ازنظر وضعیت جسمانی و سلامت آزمایش کردیم. می توانم بگویم که پزشکان ما نیز متعجب بودند و از من می پرسیدند: «شما چه انتظاری از این ورزشکار دارید؟» من گفتم که ما می خواهیم او را برای مسابقات المپیک آماده کنیم. و پزشکن با تردید نسبت به این قضیه برخورد کردند. ما متوجه شدیم که او ورزشکار بااستعدادی است، اما صدمات جسمی او جدی است و یک عمل جراحی روی او ویکتور انجام دادیم. نتیجه اصلا قابل پیش بینی نبود و نمی توانست تضمینی به ما بدهد».

ویکتور آن به همه ثابت کرد که بیهوده به او اعتماد نکرده اند. حضور او در تیم ملی بر نتیجه مسابقات تاثیر دارد. او یک پیشرو است و تمام تیم را به دنبال خود کشید. با کمک او ولادیمیر گریگوریف توانست در مسافت 1000 متر مدال نقره کسب کند. در اسکی استقامتی 5000 متر که پایان دهنده بازی ها بود، همه به خوبی درخشیدند و بهترین بازی خود را به نمایش گذاشتند.

دستاورد دیگر ویکتور آن که می تواند به آن افتخار کن، بیشتر شدن محبوبیت رشته شورت ترک در روسیه است. در بازی های سوچی هر مسابقه فینال با حضور انبوه تماشاچیان برگزار می شود. بلیط ها حتی برای تماشای تمرینات تیم ملی نیز فروخته می شود. در مسابقات اسکی مقاومتی مردان استادیوم 12 هزار نفری «آیس برگ» طوری پر شده بود که انگار مسابقه فینال هاکی است. طرفداران فریاد می زدند: «روسیه به پیش» و «ویتیا، تو محشری!».
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
سیزدهمین روز المپیک سوچی تحت تاثیر وقایع اوکراین به پایان رسید

how to use print screen
برخلاف روزهای گذشته، برنامه امروز را با پیروزی و درخشش ورزشکاران آغاز نمی کنیم. رخدادهای دردناک دو روز اخیر در اوکراین، دنیای ورزش را نیز تحت تاثیر قرار داده است؛ اخبار ضد و نقیض زیادی در مورد ورزشکاران اوکراینی حاضر در سوچی منتشر شده مبنی بر اینکه تعدادی از آنها قصد دارند بازی های المپیک را تحریم کنند.

ماتسوتسکا نخستین گام را برداشت

بوگدانا ماتسوتسکا، نخستین ورزشکاری اوکراین بود که اعلام کرد در واکنش به رخدادهای اخیر در کشورش در بازی های المپیک سوچی شرکت نخواهد کرد. او قرار بود روز جمعه در رشته مارپیچ کوچک حضور یابد. اکنون اخبار حاکی از آن است که چند ورزشکار دیگر نیز قصد دارند بازی های سوچی را تحریم کنند. نکته ای که سرگی بوبکا، رئیس کمیته ملی المپیک اوکراین را به دردسر انداخته و در شرایط سختی قرار داده است.
مارک آدامس، سخنگوی کمیته بین المللی المپیک در دفاع از همکار خود گفت: «[بوبکا] به تصمیم ورزشکاران احترام می گذارد. البته می دانیم که کمیته ملی المپیک اوکراین بر این باور است که بهترین نحوه همبستگی [با مردم اوکراین] و تلاش برای آشتی ملی این است که ورزشکاران در سوچی بمانند.»
وی سپس خبر ممنوعیت حمل دستبند سیاه توسط ورزشکاران به یاد و خاطره کشته شدگان را نادرست دانست و گفت: «هیچکس ورزشکاران را از حمل دستبند سیاه منع نکرد. ما روز گذشته با مقامات کمیته المپیک اوکراین دیدار داشتیم و به این نتیجه رسیدیم که راه های دیگری هم وجود دارد. و تصمیم بر آن شد که ورزشکاران در دهکده المپیک یک دقیقه سکوت کنند.»
پدر ماتسوتسکا که مربی وی نیز هست در صفحه فیسبوکش اعلام کرد که رئیس جمهوری اوکراین در ازاء مذاکره با مخالفان و یافتن راه حلی مسالمت آمیز «امید و آرزوی مردم اوکراین را به خاک و خون کشید» و او و دخترش در اعتراض به این رفتار حضور در المپیک را تحریم می کنند.

در این میان، سیزدهمین روز از این بازی ها با برگزاری شش فینال دنبال شد:

نوردیک ترکیبی
در رشته نوردیک ترکیبی مردان که پرش و اسکی کراس را در بر می گیرد، در ماده تیمی، نروژی ها با اختلاف تنها ۳ صدم ثانیه، تیم آلمان را شکست دادند و طلا گرفتند. اتریش پس از آلمان به برنز قناعت کرد.

اسکی کراس آزاد
فرانسوی ها در رشته اسکی کراس، ماده آزاد، بی رقیب بودند و همه مدال ها را از آن خود کردند. آخرین بار که فرانسه به این مهم دست یافته بود در بازی های سال ۱۹۲۴ پاریس است. ژان فدریک شاپویی طلا گرفت تا فرانسه فعلا با ۱۴ مدال در جایگاه نهم جدول مدال ها قرار گیرد.

پاتیناژ نمایشی زنان
روسیه برای نخستین بار در تاریخ المپیک در رشته پاتیناز نمایشی زنان طلا گرفت؛ آدلین سوتنیکووا که نخست در برنامه کوتاه مجبور به قبول شکست در برابر یونا کیم کره ای، مدافع عنوان قهرمانی شده بود در برنامه آزاد به رای داوران مستحق مدال طلا شناخته شد تا در آستانه هفده سالگی قهرمان المپیک لقب گیرد. کارولینا کوستلر ایتالیایی نیز به مدال برنز رسید.

اسکی روی یخ زنان
فینال اسکی روی یخ زنان، مثل همیشه یعنی از زمانی که سال ۱۹۹۸ به جمع رشته های المپیک اضافه شد، بین کانادا و ایالات متحده آمریکا برگزار شد. ماری فلیپ پولین دو بار دروازه آمریکا را گشود تا کانادا ۳ به ۲ قهرمان جام جهانی امسال را شکست دهد و برای چهارمین بار متوالی قهرمان المپیک شود.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
چهاردهمین روز المپیک با طلای تاریخی اوکراین همراه شد

موفقیت تاریخی اسکی بازان اوکراینی که در حال حاضر مردم کشورشان در شرایط سختی به سر می برند، از اتفاقات قابل توجه رقابتهای روز جمعه بود.

این موفقیت در رشته دوگانه اسکی و تیراندازی زنان نصیب اوکراینی ها شد. ویتا سمرنکو، جولیا هیما، والیا سمرنکو و اولنا پیدهوروشنا تیم اوکراین را در این مسابقه تشکیل می دادند.

این اولین مدال طلای المپیک زمستانی اوکراین طی بیست سال گذشته و دومین مدال در تاریخ بازیهای المپیک زمستانی این کشور است. در المپیک زمستانی 1994 در لیلهامر نروژ، اوکسانا بایول در پاتیناژ نمایشی طلا گرفته بود.

دوگانه کاران روس، در جایگاه دوم قرار گرفتند و نروژیها مدال برنز را از آن خود کردند.


طلا و نقره «اسکی کراس آزاد مردان» برای کانادا

فرانسوی ها روز پنجشنبه در رشته اسکی کراس، ماده آزاد مردان بی رقیب بودند و همه مدال ها را از آن خود کردند، اما روز جمعه در بخش زنان موفق به دریافت مدالی نشدند و به جایگاه چهارم بسنده کردند.

در قسمت زنان این رشته، کانادایی ها خوش درخشیدند و مدالهای طلا و نقره را از آن خود کردند. ماریل تامپسون و کلسی سروا به ترتیب جایگاه اول و دوم را به خود اختصاص دادند.

آنا هولملوند سوئدی نیز مدال برنز را به گردن آویخت.

ناکامی ماریا هوفل ریش

در اسکی آلپاین زنان، بهترین های مارپیچ کوچک مشخص شدند. میکاییلا شیفرین، اسکی باز هجیده ساله آمریکایی، با ثبت زمان یک دقیقه چهل و چهار ثانیه و پنجاه و چهار صدم ثانیه در مجموع دو مرحله، با پیشی گرفتن از همه حریفان، مدال طلا را به گردن آویخت.

مارلیز شیلد و کاترین ستل که هر دو اتریشی هستند نیز به ترتیب در جایگاه دوم و سوم ایستادند.

ماریا هوفل ریش، برنده مسابقات مارپیچ کوچک ونکوور و قهرمان سه دوره المپیک نیز به جایگاه چهارم بسنده کرد.

آزمایش مثبت دوپینگ یک ورزشکار آلمانی

مثبت بودن تست دوپینگ یکی از المپیکی های آلمان بنام ایفی زاخن باخر اشتیلا تایید شد. او بلافاصله از ادامه مسابقات المپیک سوچی محروم و تیم زنان آلمان بدون او، در مسابقه امدادی شرکت کرد.

صبح جمعه، اغلب رسانه های آلمان به این موضوع پرداختند. ایفی زاخن باخر اشتیلا تاکنون پنج مدال المپیک از جمله دو طلا را در کارنامه دارد. او که در امدادی ترکیبی چهارم شد در المپیک 2002 و 2010 در اسکی صحرانوردی طلا گرفته بود.

ایفی زاخن باخر اشتیلا قبلا نیز طی بازهای المپیک تورین در سال 2006 در رابطه با موضوع دوپینگ دچار مشکل شده بود. او در واکنش به این ماجرا از آن بعنوان بدترین کابوسش یاد کرده و گفته شاید نتیجه آزمایش، به مواد غذایی مصرفی او ارتباط داشته است.

آزمایش دوپینگ ویلیام فورانی ایتالیایی هم از قرار معلوم مثبت اعلام شده است.

طلای روسیه در اسکیت سرعت

مسابقات روز جمعه با پیروزی ویکتور آن، در مسابقات اسکیت سرعت مسیر کوتاه به پایان رسید. این ورزشکار بیست و هشت ساله که اصالتا اهل کره جنوبی است ولی تابعیت روسیه دارد و با پرچم این کشور در المپیک شرکت کرده، برنده مسابقه پانصد متر شد و کمی بعد نیز همراه تیم ملی روسیه در مسابقه تیمی پنج هزارمتر، قهرمانی را تجربه کرد.
سوهیون آن که حالا با نام روسی ویکتورآن، برای روسیه مسابقه می دهد، ششمین مرتبه ای بود که قهرمان المپیک شد. سه مدال طلای او مربوط به بازیهای 2006 تورین است که برای کره جنوبی کسب کرده و سه مدال دیگر در سوچی زیر پرچم روسیه.

کانادا و سوئد در فینال هاکی مردان

در مرحله نیمه نهایی هاکی روی یخ در قسمت مردان، سوئد موفق شد با نتیجه دو بر یک فنلاند را از پیش رو بردارد. در دیداری دیگر آمریکا با نتیجه یک بر صفر از کانادا شکست خورد.

بدین ترتیب بازی فینال این دوره را تیمهای کانادا و سوئد برگزار خواهند کرد.

نروژ در صدر جدول رده بندی مدال ها

در جدول رده بندی مدال ها، نروژ با کسب ده مدال طلا از مجموع بیست و دو مدال، در صدر قرار دارد.

این در حالیست که از نظر تعداد، آمریکا با بیست و هفت مدال، بیشترین تعداد مدال را به خود اختصاص داده است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
صفحه  صفحه 7 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  پسین » 
ورزش
ورزش

المپیک و پارالمپیک سوچی ۲۰۱۴

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA