انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
فرهنگ و هنر
  
صفحه  صفحه 12 از 27:  « پیشین  1  ...  11  12  13  ...  26  27  پسین »

تاریخ و تمدن کشورها


مرد

 
ژوستینین یکم



زادهٔ ۴۸۳ میلادی، مرگ در سال ۵۶۵ میلادی، امپراتور روم شرقی ( بیزانس )، از سال ۵۲۷ میلادی تا زمان مرگش بود. او نزد کلیسای ارتدکس خاوری به قدّیس یوستی‌نیانوس بزرگ شناخته شده‌است. او پس از عمویش یوستی‌نیانوس یکم دومین فرمانروا از دودمان یوستینی بود.

از کارهای یوستی‌نیانوس نوشتن قانون شهروندی روم و اصلاحات دیوانی و ارتشی بود. او امپراتور جاه‌طلبی بود و کوشید تا مرزهای پیشین امپراتوری روم را بازگرداند و این روم غربی و به ویژه شهر رم را نیز در بر می‌گرفت. فرمانروایی او به شکوفایی فرهنگ بیزانسی انجامید. او سازه‌های چندی از خود به‌جا گذارد که برجسته‌ترینش کلیسای ایاصوفیه که تا سده‌ها مرکز کلیسای ارتدکس خاوری بود، است. یوستی‌نیانوس کوشش بسیاری برای گسترش مسیحیت نمود.


فرمانروایی یوستی‌نیانوس همدوره با پادشاهی خسرو انوشیروان بر ایران بود. در ۵۲۹ یوستی‌نیانوس که معتقد بود فرایند آموزش باید تنها در دست مسیحیان باشد، آکادمی نوافلاطونیان را در آتن بست و فیلسوفانی از آتن به دربار خسرو پناهنده‌شدند. یوستی‌نیانوس چون هماورد خود ایران را در زمینه بازرگانی پیشتاز می‌دید، به ناچار از دریانوردان اتیوپیایی برای بازرگانی سود جست. با این همه از این ترفند هم رومیان بهره چندانی نبردند.



میان سال‌های ۵۴۰ تا ۵۶۲ (میلادی) به جنگ با ساسانیان پرداخت. در بهار ۵۴۰ خسرو یکم به مرزهای روم لشکر کشید. حلب را گرفت، آنگاه در ژوئن بر انطاکیه چیره‌گشت. درعا را محاصره‌کرد. آنگاه به پادشاهی کوچک ولی استراتژیک لزستان در کنار دریای سیاه که پیرو روم بود روی آورد. بلیزاریوس سردار رومی در ۵۴۱ به پدافند پرداخت و در آغاز پیروزی‌های کوچکی نیز به دست‌آورد، ولی در ۵۴۲ به کنستانتینوپول فراخوانده‌شد. در ۵۴۳ گسترش طاعون جنگ را آرام نمود. در ۵۴۴ انوشیروان ادسا را محاصره‌کرد ولی در دستیابی بدان شهر بزرگ ناکام ماند. پیشرفت هر دو سوی نبرد، اندک بود، پس در ۵۴۵ دو سوی میدان، دست از جنگ کشیدند و بر سر مرزهای جنوبی با هم کنار آمدند ولی جنگ لزستان در شمال دنباله‌داشت، تا اینکه در ۵۵۷ قرار صلحی که پنج سال ادامه داشت بین دو قدرت وضع شد.





دوران ۱ اوت ۵۲۷ - ۱۴ نوامبر ۵۶۵

نام کامل Flavius Petrus Sabbatius Iustinianus

زادروز ۴۸۳

زادگاه Tauresium , داردانیا

مرگ ۱۴ نوامبر ۵۶۵ (۸۲ سال)

محل مرگ کنستانتینوپول

پیش از یوستین دوم

پس از یوستین یکم
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
ژوستین دوم
ژوستین دوم یا یوستین دوم (درگذشتهٔ ۴ اکتبر ۵۷۸)، امپراتور بیزانس از ۵۶۵ تا ۵۷۴ بود. او در ۵۷۲ به شاهنشاهی ساسانی حمله کرد اما ایرانیان نه تنها سپاهیان او را عقب راندند بلکه با پیشروی در خاک بیزانس قلعه دارا را نیز به اشغال خود درآوردند. ضربهٔ روحی ناشی از این شکست چنان بود که ژوستین به حال جنون افتاد و همسرش سوفیا و فرمانده‌اش تیبریوس به‌جای او ادارهٔ حکومت را در دست گرفتند.



ژوستین خواهرزاده و مشاور ژوستینیان یکم، امپراتور وقت بیزانس بود و پس از مرگ دایی اش در نوامبر ۵۶۵ با عنوان ژوستین دوم بر تخت امپراتوری روم شرقی نشست.

ژوستین حکومتش را با پرداخت بدهی‌های دولت، معافیت مالیات‌هایی که زمانشان سر رسیده بود و کاهش هزینه‌ها آغاز کرد. او همچنین برای مدتی در آغاز دوران حکومتش گرایش‌های مذهبی را آزاد گذاشت زیرا امیدوار بود بتواند با تشکیل اتحادیه‌ای از مسیحیان مونوفیزیت (معتقد به تک ذاتی عیسی)، آنها را با کلیسای ارتودوکس متحد سازد. با این حال او در مارس ۵۷۱ به این بردباری مذهبی پایان داد و با تصویب فرمانی علیه مسیحیان مونوفیزیت دستور اعدام و یا زندانی‌شدن آنها را صادر نمود.


ژوستین متحد فرانک‌ها در غرب امپراتوری بود با این حال او نتوانست جلوی ورود لومباردها را به ایتالیا در ۵۶۸ بگیرد و دیری نپایید که بخشی از آن سرزمین برای همیشه از دست رفت.

از سوی دیگر آوارها به‌طور مرتب با حملاتشان مزاحمت‌هایی را برای روم شرقی ایجاد می‌کردند و به‌همین منظور در زمان امپراتور ژوستینیان، او با دادن باج به آنها صلح را خریداری می‌نمود. اما ژوستین تمایلی به ادامهٔ این کار نداشت و هنگامی که آوارها از او درخواست خراج نمودند از این کار امتناع ورزید. در عوض او با ترکان غربی ساکن در آسیای مرکزی پیمان اتحاد بست تا بدین ترتیب برگ برنده‌ای در مقابله با آوارها و ایرانیان داشته باشد. اما علی‌رغم این موضوع ژوستین در لشگرکشیش علیه آوارها که منطقهٔ دانوب را مورد تاخت و تاز خود قرار داده بودند موفق نبود و مجبور شذ تا در ۵۷۱ با آنان پای میز مذاکره بنشیند. سه سال بعد، عهدنامه‌ای بین دو طرف امضا شد که امپراتوری بیزانس را مکلف می‌نمود تا سالانه خراجی را به آوارها بپردازد.

امضای چنین عهدنامه‌ای خشم ترکان غربی را برانگیخت و در ۵۷۶ آنها نه تنها اتحاد خود با بیزانس را شکستند، بلکه حتی یکی از دژهای روم شرقی در کریمه را نیز به اشغال خود درآوردند.
حمله به ایران و شکست بیزانس

در ۵۷۱ بخشی از ارمنستان که که توسط دولت ایران اداره می‌شد علیه شاهنشاهی ساسانی سر به شورش برداشت و در این راه از امپراتوری بیزانس درخواست یاری نمود. در پاسخ به این درخواست، ژوستین سپاهیانش را به ارمنستان فرستاد و آنها به ایران یورش بردند. اما ایرانیان در مقابل این حمله نه تنها موفق به عقب راندن نیروهای روم شرقی شدند، بلکه خود یورشی را به خاک بیزانس آغاز کرده و موفق به فتح چندین شهر مهم از جمله دژ-شهر دارا در نوامبر ۵۷۳ شدند.

هنگامی که خبر این شکست و سقوط قلعه دارا به ژوستین رسید، ضربهٔ روحی ناشی از آن چنان شدید بود که کار امپراتور را به دیوانگی کشاند و سبب شد تا سوفیا، همسر امپراتور در ۵۷۴ از جانب او وارد مذاکرات صلح با خسرو انوشیروان، شاهنشاه ایران شود.
سال‌های پایانی و مرگ

با درخواست امپراتریس سوفیا، ژوستین فرماندهٔ خود تیبریوس را به فرزندخواندگی پذیرفت و او را در ۷ دسامبر ۵۷۴ سزار و جانشین خود ساخت. او علی‌رغم آنکه در این مدت هنوز عنوان امپراتور را داشت اما از بیشتر امور کشوری به‌دور بود و ادارهٔ حکومت برعهدهٔ سوفیا و تیبریوس قرار داشت.

ژوستین سپس تیبریوس را در ۲۶ سپتامبر ۵۷۸ به امپراتوری مشترک با خود برگزید و خودش کمی بعد از آن در ۴ اکتبر همان سال درگذشت.



دوران ۱۵ نوامبر ۵۶۵ - ۵۷۴

نام کامل Flavius Justinus Junior Augustus

زادروز ۵۲۰

زادگاه کنستانتینوپول

مرگ ۴ اکتبر ۵۷۸ (۵۸ سال)

محل مرگ کنستانتینوپول

پیش از تیبریوس دوم کنستانتین

پس از ژوستینیان یکم

همسر سوفیا

دودمان دودمان ژوستینی
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
تیبریوس دوم کنستانتین
تیبریوس دوم کنستانتینوس (درگذشتهٔ ۱۴ اوت ۵۸۲) امپراتور روم شرقی (بیزانس) از ۵۷۴ تا ۵۷۸ به‌طور مشترک با امپراتور ژوستین دوم و پس از مرگ او به‌تنهایی از ۵۷۸ تا هنگام مرگ خود در ۵۸۲ بود.





تیبریوس در لشکرکشی‌های امپراتور ژوستین دوم علیه آوارها در بالکان شرکت داشت و هنگامی که ژوستین به‌دنبال اطلاع از سقوط قلعهٔ دارا در نوامبر ۵۷۳ به‌دست ایرانیان کارش به‌جنون کشید، امپراتریس سوفیا و تیبریوس ادارهٔ دولت را در دست گرفته و وارد مذاکرات صلح با ایران شدند. ژوستین سپس تیبریوس را به پسرخواندگی خود گرفت و او را در ۷ دسامبر ۵۷۴ سزار و جانشین خود خواند و در ۲۶ سپتامبر ۵۷۸ به امپراتوری مشترک با خود رساند. ژوستینین کمی بعد در ۴ اکتبر همان سال درگذشت و تیبریوس با عنوان تیبریوس دوم کنستانتینوس، تنها فرمانروای وقت امپراتوری بیزانس شد.


در ۵۷۸ دو امپراتوری ایران و بیزانس بر سر مسألهٔ ارمنستان و قلعهٔ شهر دارا با یکدیگر وارد مذاکرات صلح شذه بودند و چنین می‌نمود که خسرو انوشیروان، شاهنشاه ساسانی با پیشنهاد صلح بیزانسی‌ها موافقت خواهد نمود. اما او ناگهان در اوایل بهار ۵۷۹ درگذشت و جانشینش هرمز چهارم، پیشنهادهای تیبریوس را نپذیرفت و بدین ترتیب درگیری بین دو طرف بار دیگر از سر گرفته شد که در طول دوران حکومت تیبریوس ادامه داشت.


روم شرقی در مرزهای شمالیش درگیر حملات آوارها بود و تیبریوس سعی کرد تا آنها را با دادن باج آرام نماید. اما آوارها اقدام به محاصرهٔ سیرمیوم (سرمسکا میتروویتسای امروزی در صربستان) به مدت ۲ سال نمودند و سرانجام تیبریوس مجبور شد تا در ۵۸۲ سیرمیوم را تسلیم انها نماید.

در همین زمان اسلاوها نیز به تراکیه، تسالی، ایلیریکوم و دیگر مناطق یونان سرازیر شدند و آنها را در اختیار خود گرفتند.


در ۵۸۲ تیبریوس که به سختی بیمار بود و مرگ خود را نزدیک می‌دید موریس، فرماندهٔ سپاهیانش درجنگ با ایرانیان را جانشین خود معرفی نمود و در ۱۳ اوت همان سال تاج امپراتوری را بر سر او گذاشت. تیبریوس یک روز بعد در ۱۴ اوت ۵۸۲ درگذشت.




دوران
۵۷۴ - ۵۷۸
(به‌طور مشترک با ژوستین دوم)
۵۷۸ - ۵۸۲
(به‌تنهایی)

نام کامل فلاویوس تیبریوس کنستانتینوس اگوستوس

زادروز ۵۲۰

زادگاه تراکیه

مرگ ۱۴ اوت ۵۸۲ (۶۲ سال)

محل مرگ کنستانتینوپول، بیزانس

پیش از موریس

پس از ژوستین دوم
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
موریس
موریس یا موریکیوس یا موریق از امپراتوران بیزانس یا روم شرقی در سدهٔ ششم میلادی بود.


او پنجمین امپراتور از سلسلهٔ ژوستینیان بوده و داماد تیبریوس چهارمین امپراتور، از همان سلسله بود.

چون تیبریوس فرزند مذکری نداشت، موریکیوس در سال ۵۸۲ میلادی، به جایگزینی وی برگزیده شد.

موریکیوس در تاریخ ایران نیز نقشی ایفا نمود.

در سال ۵۹۱ میلادی وی برای بازپس گیری مقام سلطنت به خسروپرویز که از ایران تبعید شده بود کمک کرد و برادر خویش ثیادوس را به همراه شصت هزار سپاه برای یاری در جنگ با بهرام چوبین روانهٔ ایران کرد. همچنین دختر خویش مریم را بعقد وی در آورد. بخاطر همین پشتیبانی پیمان صلحی بین ایران و بیزانس بسته شد.

به علت جنگهای مداومی که از زمان یوستی نیانوس یکم ادامه پیدا کرده بود، وضع اقتصادی و مالی کشور رو به وخامت گذاشت. فوکاس یکی از فرماندهان ارتشی، فرماندهی شورشی را بر عهده گرفت که در سال ۶۰۲ میلادی به خلع موریکیوس از سلطنت انجامید.

موریکیوس سرانجام بعد از اینکه مجبور به دیدن قتل تمامی پسرانش، در مقابل چشمش شد توسط فوکاس اعدام شد.‎




دوران ۱۳ اوت ۵۸۲ - ۲۷ نوامبر ۶۰۲

نام کامل فلاویوس موریکیوس تیبریوس اوگوستوس

زادروز ۵۳۹

زادگاه Arabissus, کاپادوکیه

مرگ ۲۷ نوامبر ۶۰۲ (۶۳ سال)

محل مرگ کنستانتینوپول

پیش از فوکاس

پس از تیبریوس دوم

دودمان ژوستینیان
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
فوکاس
فوکاس از سال ۶۰۲ تا سال ۶۱۰ امپراتور بیزانس بود. او فرماندهی شورشی را بعهده داشت که به خلع و کشته شدن موریکیوس امپراتور قبلی انجامید.

خسرو پرویز امپراتور ایران که برای بازپس گیری قدرت از بهرام چوبین مورد حمایت موریکیوس واقع شده بود و بخاطر وصلت با دخترش مریم، با امپراتور قبلی پیوند خانوادگی داشت، بعد از کشته شدن او وارد جنگ با بیزانس شد. این جنگها فتوحات بسیاری را برای سپاه خسرو پرویز در بر داشت.

در سال ۶۰۸ میلادی استاندار کارتاژ در شمال آفریقا که هم خود و هم پسرش هراکلیوس، نامیده می شدند، علیه فوکاس قیام کردند. در سال ۶۱۰ هراکلیوس جوان که به قصد تصرف کنستانتین پایتخت بیزانس حرکت کرده و تا حومهٔ شهر پیشروی کرده بود، با نمایندگان اشراف بیزانس دیدار کرد و در طی توافقی به عنوان امپراتور جدید بیزانس انتخاب شد.

فوکاس پس از دستگیری به دست خود هراکلیوس گردن زده شد.



دوران ۶۰۲ - ۶۱۰

نام کامل فلاویوس فوکاس اوگوستوس

مرگ ۶۱۰

محل مرگ کنستانتینوپول

پیش از هراکلیوس

پس از موریس
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
هراکلیوس
هراکلیوس یا هرقل امپراتور بیزانس یا روم شرقی بود. پدر وی نیز هراکلیوس نام داشت و فرماندار کارتاژ بود. هراکلیوس پدر در سال ۶۰۸ میلادی قیامی را علیه امپراتور وقت فوکاس رهبری کرد که به خلع و کشته شدن فوکاس انجامید.

در سال ۶۱۰ میلادی، هراکلیوس پسر، تاجگذاری کرد. او در سال ۶۴۱ میلادی به مرگ طبیعی درگذشت.



موریکیوس (موریس) امپراتور بیزانس با حمایتهای خود از خسرو پرویز در مقابل بهرام چوبین باعث بازگشت خسرو به تخت سلطنت شد. در مدّت فرمانروایی موریکیوس، بعد از حدود ۶۰۰ سال جنگ، بین ایران و روم روابط دو کشور صلح آمیز و حسنه بود. بعد از کشته شدن موریکیوس و خانوادهٔ او به دست فوکاس، خسرو فوکاس را برسمیت نشناخت و وارد جنگ با بیزانس شد. به سلطنت رسیدن هراکلیوس به اختلافات دو کشور پایان نداد زیرا خسرو پرویز خواستار به سلطنت رسیدن تئودوسیس پسر موریکیوس بود که ادعا میشد، بعد از مرگ موریکیوس به دربار خسرو پناه برده است.

در سال ۶۱۱ میلادی، سپاه ایران سوریه و آناتولی را به اشغال درآورد. سه سال بعد به کمک یهودیان توانست اورشلیم را تصرف کند و صلیب راستین (دارمقدس) که درانظار عالم مسیحیت، چیزی مقدس تر از آن نبود، به تیسفون فرستاده شد.

در سال ۶۱۶ میلادی، مصر توسط قشونی که رهبری آنرا شهربراز سردار نامی ایران، برعهده داشت، تصرف شد. این قسمتها از عهد هخامنشیان به بعد از تصرف ایران خارج شده بود.

در سال ۶۱۷ میلادی، سردار نامی دیگر ایران شاهین ممالک آسیای صغیر را یک بیک گرفت و به کالسدون نزدیکی کنستانتین (قسطنطنیه، استانبول در ترکیهٔ امروزی)، پایتخت بیزانس رسید در اینجا هراکلیوس با سردار ایرانی ملاقاتی کرده و درخواست صلح کرد. در عوض قراردادی، در جهت پرداخت خراج سالیانه به ایران، بسته شد.

در این زمان اوضاع بیزانس بسیار بد بود از یکطرف فتوحات ایران برای بیزانس تقریباً ممالکی را باقی نگذاشته بود و از طرف دیگر از طرف شمال آوارها پایتخت بیزانس را از راه خشکی، تحت تهدید قرار داده بودند و تهدید خطرناکتری نسبت به ایران بشمار می‌آمدند.
آغاز فتوحات هراکلیوس
تصویری نقاشی شده از بازگرداندن صلیب راستین توسط هراکلیوس به اورشلیم.

در سال ۶۲۲ میلادی، هراکلیوس با کمک اعانه مردم و خزائن کلیساها، توانست سپاهی را مجهز و جمع آوری کند و با کمک خزرها بطرف ایران لشکر کشی کرد. خسرو پرویز با قشونی مرکب از چهل هزار نفر به شیز (تخت سلیمان کنونی)واقع در آذربایجان شتافت ولی هراکلیوس فاتح شد.

در سال ۶۲۳ میلادی، شهر گنزک را تسخیر و آتشکده آذرگشسپ را ویران کرد.

خسرو با اتحاد با آوارها در سال ۶۲۶ میلادی، کنستانتین، پایتخت بیزانس را محاصره کرد ولی نیروهای هراکلیوس توانستند، در نبردی شهر کالسدون را پس بگیرند. دلایل شکست خسرو در این جنگ فقدان قوهٔ بحریه بود. در تمام جنگهای مزبور هراکلیوس از اینکه دریاها در تصرف او بود، نهایت استفاده نظامی را توانست ببرد.

در سال ۶۲۷ میلادی، در طی نبردی که به نبرد نینوا معروف است. هراکلیوس به دستگرد حمله کرد. این محل تقریباً در فاصلهٔ ۱۲۰ کیلومتری تیسفون پایتخت ایران واقع بود. در اثر این حمله قصر خسرو توسط قشون روم غارت شد. هراکلیوس یک جشن مذهبی پر مسرت را در کاخ متروک دستگرد خسرو برگزار کرد. در خزاین این قصر، سیصد پرچم رومی را، با نشان جنگی آن که طی جنگ‌های سابق همچون نشانه‌های شکست روم، به دست ایرانیان افتاده بود با غنایم بسیار دیگر به دست آورد. در این جنگ خسرو قشون ایران را رها نموده و بطرف تیسفون فرار کرد. با این وجود لشکر ایران استقامت کرده و با انهدام پل‌ها و کانال نهروان، از پیشروی قشون هراکلیوس به طرف تیسفون، پایتخت ساسانی، جلوگیری کرد.

در سال ۶۲۸ میلادی خسرو پرویز به دست پسرش قباد دوم یا شیرویه به زندان افکنده شد و به قتل رسید. قباد که در آنزمان از طاعون در رنج بود، به هراکلیوس پیشنهاد صلح داد و خواستار حمایت هراکلیوس از فرزندش اردشیر سوم شد. صلح بدین شرایط مقرر گردید.

۱. طرفین آنچه خاک از همدیگر گرفته اند، مسترد دارند و اسرا را بیکدیگر باز پس دهند.

۲. صلیبی که ایرانیان از اورشلیم آورده بودند، پس بدهند.

باز پس گیری صلیب راستین جشنهای گسترده‌ای را در عالم مسیحیت به همراه داشت.


هراکلیوس تنها امپراتوری است که در تاریخ اسلام، از او به تفصیل سخن رفته است. در مطالب نوشته شده توسط مسلمانان هیچ دشمنی و عداوتی در مورد او دیده نمی‌شود. از عکرمه روایت کرده اند که رومیان و پارسیان به سرزمین نزدیک پیکار کردند و سرزمین نزدیک اذرعات بود که در آنجا رو به رو شدند و رومیان منهزم شدند و این خبر به پیغمبر صلی الله علیه و سلم و یاران وی رسید که به مکه بودند و حادثه برای آنها سخت بود که غلبه گبران امی را بر رومیان اهل کتاب خوش نداشتند و کافران مکه خوشدل شدند و یاران پیغمبر را شماتت کردند و گفتند شما اهل کتابید نصاری نیز اهل کتابند و ما امیانیم و برادران پارسی ما بر برادران کتابی شما ظفر یافتند. شما نیز اگر با ما پیکار کنید بر شما ظفر می یابیم. آنگاه سوره روم نزول یافت.

رومیان در نزدیک این سرزمین مغلوب گشتند و هم آنها از پس مغلوب شدنشان به زودی در طی چند سال غالب می شوند و جلوتر و بعدتر نیز همه کارها به ارادهٔ خداست، و آنروز مؤمنان از یاری خدا شادمان شوند که هر که را خواهد یاری کند و همو نیرومند و رحیم است، وعدهٔ خداست و خدا از وعدهٔ خویش تخلف نکند ولی بیشتر مردم نمی‌دانند.


ابوبکر در سال ۶۳۳ میلادی گروهی را به سوریه و فلسطین فرستاد و اینان توانستند سالی پس از آن به یک دسته کوچک از جنگاوران روم چیره شوند. جنگ اجنادین در سال ۶۳۴ میلادی در شام و فلسطین به پیروزی اعراب گرایید و یکی از زد و خوردهای خونینی بود که پیش از جنگ قادسیه انجام گرفت. دومین شکست سخت هراکلیوس امپراتور روم در خاک سوریه که دست آن امپراتوری را در آسیا کوتاه ساخت، جنگ یرموک می‌باشد که در سال ۶۳۶ میلادی رخ داد.

هراکلیوس و دو پسرش کنستانتین سوم و هراکلوناس که هر دو، در سال ۶۴۱ میلادی کشته شدند.

هراکلیوس دو بار ازدواج کرد بار اول با فابیا ادوکیا که دو فرزند ثمره این ازدواج بود. کنستانتین سوم پسر او بعد از هراکلیوس به سلطنت رسید.

بار دوم در سال ۶۱۳ میلادی، با خواهر زادهٔ خود به نام مارتینا ازدواج کرد. نه فرزند حاصل این ازدواج بود که اکثر آنها از بیماریهای ارثی در رنج بودند. هراکلوناس پسر مارتینا بعد از کشته شدن برادرش کنستانتین سوم به سلطنت رسید.

همچنین هراکلیوس یک فرزند دیگر، از مادری که نام او شناخته نشده، داشت، بنام «جان» که بر ضد پدر، یک شورش سیاسی را ترتیب داد. هراکلیوس در سال ۶۳۷ میلادی، دستور قطع بینی و دستهای او را صادر کرد.




دوران ۵ اکتبر ۶۱۰ - ۱۱ فوریه ۶۴۱

نام کامل فلاویوس هراکلیوس آگوستوس

زادروز حدود ۵۷۵

زادگاه کاپادوکیه (ترکیه امروزی)

مرگ ۱۱ فوریه ۶۴۱ (۶۵ یا ۶۶ سال)

پیش از کنستانتین سوم

پس از فوکاس

همسران فابیا اودوکیا
مارتینا

فرزندان کنستانتین سوم

هراکلوناس و چندین فرزند دیگر
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
کنستانتین سوم
هراکلیوس نووس کنستانتینیوس امپراتور بیزانس بود که نامش نیز به اختصار کنستانتین سوم بود، او و همسرش گرگوریا در سال ۶۴۱ میلادی به مدت کوتاهی حمکرانی کردند که به دورۀ حکومت چهار ماهه نیز مشهور است، آنان دختری به نام مانیانه داشتند که با یزدگرد سوم؛ آخرین شاهنشاه ساسانی ازدواج کرد.



دوران فوریه ۶۴۱ - مه ۶۴۱

نام کامل هراکلیوس نووس کنستانتینوس

مرگ مه ۶۴۱ (۲۸ یا ۲۹ سال)

پیش از هراکلوناس

پس از هراکلیوس

همسر گرگوریا

پدر هراکلیوس

مادر اودوکیا

فرزندان کنستانس دوم
تئودوسیوس

مانیان
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
هراکلوناس
هراکلوناس با نام کامل کنستانتینوس هراکلیوس‏ (زادهٔ ۶۱۵ یا ۶۲۶ — درگذشتهٔ ۶۴۱) امپراتور بیزانس برای مدت کوتاهی از فوریه تا سپتامبر ۶۴۱ بود. او را احتمالاً به اشتباه عامل مرگ برادر ناتنیش کنستانتین سوم می‌دانستند.
زندگینامه

هراکلوناس پسر هراکلیوس، امپراتور بیزانس از دومین همسرش مارتینا بود. نفوذ مارتینا در سال‌های پایانی حکومت هراکلیوس سبب شد تا عنوان «آگوستوس» در چهارم ژوئیهٔ ۶۳۸ به پسرش هراکلوناس اعطا شود و او پس از مرگ پدرش درفوریهٔ ۶۴۱ به امپراتوری مشترک با برادر ناتنیش کنستانتین سوم رسید. اما کنستانتین سوم ناگهان در مه ۶۴۱ درگذشت و او تنها امپراتور بیزانس شد.

هرچند کنستانتین احتمالاً بر اثر بیماری سل درگذشت اما مرگ نابهنگام او باعث بروز شایعاتی مبنی بر مسموم شدن او به‌فرمان مارتینا و هراکلوناس گردید. در نتیجهٔ این شایعات شورشی به رهبری ژنرال والنتینوس به‌وقوع پیوست و او هراکلوناس را وادار کرد تا خواهرزادهٔ جوانش کنستانس دوم (پسر کنستانتین سوم) را به فرمانروایی مشترک با خود برگزیند. مارتینا به‌منظور حفظ تعادل با تاجگذاری پسر کوچکش سزار داوید (تیبریوس) او را به مقام امپراتوری رساند. اما این کار او باعث رنجش حامیان کنستانس دوم گردید و والنتیانوس اینگونه شایع کرد که هراکلوناس و مادرش می‌خواهند کنستانس و طرفدارانش را حذف نمایند.

این موضوع به شورشی مجدد انجامید که با پیروزی شورشیان همراه بود. آنها زبان مارتینا و بینی هراکلوناس را بریده و آنها را به رودس تبعید نمودند. هیچ اطلاعی از هراکلوناس پس از این اتفاق در دست نیست و گمان می‌رود در همان سال ۶۴۱ درگذشته باشد. پس از او امپراتوری روم شرقی به کنستانس دوم رسید.




دوران فوریه ۶۴۱ - سپتامبر ۶۴۱

نام کامل کنستانتیوس هراکلیوس

زادروز ۶۱۵ یا ۶۲۶

مرگ ۶۴۱ (۱۵ سال)
پیش از کنستانس دوم

پس از کنستانتین سوم

پدر هراکلیوس

مادر مارتینا
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
کنستانس دوم
کنستانس دوم ملقب به کنستانس دوم پوگوناتوس یا کنستانس ریشو (زادهٔ ۷ نوامبر ۶۳۰ – درگذشتهٔ ۱۵ سپتامبر ۶۶۸) امپراتور روم شرقی (بیزانس) از ۶۶۱ تا ۶۶۸ بود و در دوران حکومت او، استان‌های جنوبی و شرقی بیزانس به‌دست مسلمانان افتاد.

کنستانس در ۷ نوامبر ۶۳۰ در قسطنطنیه زاده شد. او پسر هراکلیوس کنستانتین (بعدتر کنستانتین سوم) و گرگوریا بود و با عنوان فلاویوس هراکلیوس غسل تعمید یافت (او بعدتر در طول حکومتش با نام‌های کنستانتین و کنستانس شناخته شد و به‌خاطر ریش انبوهش به پوگاناتوس شهرت یافت).


هراکلیوس، امپراتور بیزانس پدر هراکلیوس کنستانتین بود که در فوریهٔ ۶۴۱ درگذشت و پس از او هراکلیوس کنستانتین باعنوان کنستانتین سوم به‌طور مشترک با برادر ناتنیش هراکلوناس به امپراتوری بیزانس رسید. اما دیری نپایید که کنستانتین سوم در همان سال و احتمالاً بر اثر بیماری سل درگذشت و چنین شایع شد که هراکلوناس و مادرش مارتینا او را به قتل رسانده‌اند. در نتیجهٔ این شایعات شورشی به رهبری ژنرال والنتینوس به‌وقوع پیوست و او هراکلوناس را وادار کرد تا خواهرزادهٔ جوانش کنستانس را به فرمانروایی مشترک با خود برگزیند. مارتینا به‌منظور حفظ تعادل با تاجگذاری پسر کوچکش سزار داوید او را به مقام امپراتوری رساند. اما این کار او باعث رنجش حامیان کنستانس گردید و والنتیانوس اینگونه شایع کرد که هراکلوناس و مادرش می‌خواهند کنستانس و طرفدارانش را حذف نمایند.


این موضوع به شورشی مجدد علیه هراکلوناس انجامید که با پیروزی شورشیان همراه بود. آنها زبان مارتینا و بینی هراکلوناس را بریده و سپس به رودس تبعیدشان نمودند.




پس از برکناری و تبعید امپراتور پیشین در سپتامبر ۶۴۱ که گمان می‌رود در همان سال نیز درگذشته باشد، امپراتوری روم شرقی به کنستانس رسید و او با عنوان کنستانس دوم تاجگذاری کرد. از آنجا که کنستانس دوم در زمان بر تخت نشستنش ۱۱ سال بیشتر نداشت، سنای قسطنطنیه به‌عنوان نایب‌السلطنهٔ او تا زمانی که به سن بلوغ برسد ادارهٔ حکومت را در دست گرفت.




در دومین سال از حکومت کنستانس، مسلمانان با حمله به مصر آنجا را به تصرف خود درآورده و در ۶۴۷ به ارمنستان یورش بردند. در ۶۴۸ آنها فریگیه را مورد تاخت و تاز خود قرار داده و در ۶۴۹ نخستین حملهٔ دریایی خود به کرت را آغازکردند.


یورش گستردهٔ مسلمانان به کیلیکیه و ایسوریا در فاصلهٔ ۶۵۰ تا ۶۵۱ سبب شد تا کنستانس وارد مذاکرات صلح با معاویه پسر ابی سفیان، فرماندار سوریه در دورهٔ خلافت عثمان شود. مهلت کوتاهی که در نتیجهٔ آتش‌بس به‌وجود آمد این امکان را به کنستانس داد تا نواحی غربی ارمنستان را همچنان در اختیار روم شرقی نگاه دارد.


اما معاویه در ۶۵۴ بار دیگر حملات دریایی خود را از سر گرفت و رودس را غارت نمود. کنستانس در ۶۵۵ ناوگانی را برای مقابله با مسلمانان به فینیکه فرستاد و خود فرماندهی آن را بر عهده گرفت. اما نتیجهٔ نبرد برای روم شرقی فاجعه‌بار بود. ۵۰۰ کشتی بیزانسی طی نبرد فینیکس غرق شد و امپراتور تنها با رشادت یکی از سربازانش توانست جان سالم از این مهلکه به در برد.

عثمان به‌دنبال این پیروزی آمادهٔ حمله به قسطنطنیه می‌شد که در ۶۵۶ به‌قتل رسید و مسلمانان درگیر جنگ‌های داخلی با یکدیگر شدند. سرانجام کنستانس دوم در ۶۵۹ موفق شد تا عهدنامهٔ صلحی را با فرماندار سوریه به امضا برساند.




کنستانس که شاهد تقسیم امپراتوری در پی اختلاف‌های مذهبی بود در دوران فرمانرواییش تلاش کرد تا کلیسایی متحد و یکپارچه را به‌وجود آورد. او در ۶۴۸ فرمانی را با عنوان تایپوس صادر نمود که به‌موجب آن، بحث دربارهٔ ذات الهی و دات انسانی مسیح که عامل بروز درگیری بود ممنوع می‌شد. پاپ مارتینوس یکم این فرمان را محکوم کرد و کنستانس او را در ۶۵۳ دستگیر و تبعید نمود.


کنستانس دوم در ۶۵۴ پسرش کنستانتین (بعدتر کنستانتین چهارم) را به امپراتوری مشترک با خود رساند و برادرش تئودوسیوس را از جانشینی خود محروم ساخت. او سپس در ۶۶۰ فرمان قتل برادرش را صادر نمود که این برادرکشی باعث نفرت زیردستانش در قسطنطنیه از او شد.




کنستانس در ۶۶۳ به‌منظور سفر به مناطق غربی پایتخت را ترک نمود و با گذر از شمال ایتالیا به رم و پس از آن به سیراکوزا در سیسیل رفت و در همانجا اقامت گزید. او در نظر داشت تا آنجا را به پایتخت همیشگی و مرکز استراتزیک امپراتوری برای مقابله با حملهٔ مسلمان در غرب بدل سازد.اما این تصمیم او مورد پسند هیچکدام از اهالی سیراکوزا و قسطنطنیه واقع نشد و سرانجام در ۱۵ سپتامبر ۶۶۸، هنگامی که کنستانس مشغول استحمام بود توسط پیشکار خود به قتل رسید.




دوران سپتامبر ۶۴۱ - ۱۵ سپتامبر ۶۶۸

نام کامل فلاویوس هراکلیوس

لقب(ها) کنستانس دوم پوگوناتوس
(به‌معنای کنستانس دوم ریشو)

زادروز ۷ نوامبر ۶۳۰

زادگاه کنستانتینوپول، بیزانس
(استانبول امروزی، ترکیه)

مرگ ۱۵ سپتامبر ۶۶۸ (۳۷ سال)

محل مرگ سیراکوزا، سیسیل

پیش از مزسیوس و کنستانتین چهارم

پس از هراکلوناس

همسر فاوستا

پدر کنستانتین سوم

مادر گرگوریا

فرزندان کنستانتین چهارم
هراکلیوس
تیبریوس
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
کنستانتین چهارم

کنستانتین چهارم متولّد سال ۶۵۲ میلادی یکی از امپراتوران بیزانس بود، دوران سلطنتش از ۶۶۸ میلادی تا ۶۸۵ میلادی (۱۵ سال) بود، او در حالی به پادشاهی رسید که خطر امپراتوری تازی (امپراتوری اسلامی) به‌شدت احساس می‌شد و ۵۰ سال بود که همواره بیزانس مورد هجوم اعراب تازی قرار گرفته بود.


اعراب مسلمان به مدت طولانی ۴ سال از طرف آسیایی به رهبری نیروهای عبد-الرحمان پایتخت بیزانس؛ قسطنطنیه را محاصره کرده ولی سرانجام مجبور به عقب نشینی شدند.





دوران ۶۶۸ - سپتامبر ۶۸۵

زادروز ۶۵۲

زادگاه کنستانتینوپول

مرگ سپتامبر ۶۸۵ (۳۳ سال)

محل مرگ کنستانتینوپول

پیش از ژوستینیان دوم

پس از مزسیوس
کنستانس دوم

همسر آناستازیا

پدر کنستانس دوم

مادر فاوستا

فرزندان ژوستینیان دوم
هراکلیوس
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
صفحه  صفحه 12 از 27:  « پیشین  1  ...  11  12  13  ...  26  27  پسین » 
فرهنگ و هنر

تاریخ و تمدن کشورها

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA