انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
فرهنگ و هنر
  
صفحه  صفحه 15 از 49:  « پیشین  1  ...  14  15  16  ...  48  49  پسین »

روزنگار تاریخ جهان


مرد

 
حمله هوایی ژاپن به استرالیا با 250 بمب افکن ـ دليل حمله و نگاهی به استقرار انگلیسی ها در استرالیا

19 فوريه 1942 دريك حمله نیروی هوايي امپراتوري ژاپن به استراليا صدها تن در منطقه «داروين» كشته شدند. در اين حمله بيش از 250 بمب افکن ژاپني شركت داشتند. امپراتوري ژاپن با شعار اخراج استعمارگران اروپايي از آسيا دست به جنگ زده بود و می گفت که خون بومیان بیگناه از زمین استرالیا می جوشد.
حملات هوایی امپراتوری ژاپن به استرالیا از 26 ژانویه مصادف با روزی که در سال 1788 نخستین گروه انگلیسی ها در استرالیا مستقر شده بودند آغاز شده بود.
امپراتوری ژاپن 15 فوریه 1942 با همان شعار اخراج غرب از شرق، سنگاپور ـ مستعمره انگلستان در جنوب شرقی آسیا ـ را درپی یک نبرد هفت روزه تصرف کرد و 80 هزار نظامی انگلیسی ـ استرالیایی و فرمانده آنان «ژنرال آرثر پرسیوال» تسلیم ژنرال ژاپنی ـ تومویوکی یاماشیتا ـ شدند. این بزرگترین رقم تسلیم نظامی در تاریخ انگلستان بوده است. به علاوه، این ژنرال ژاپنی ضمن تصرف مناطقی که امروز فدراسیون مالزیا را تشکیل می دهند، پنجاه هزار انگلیسی دیگر را اسیر کرده بود. کمپانی هند شرقی انگلستان سنگاپور را که اینک عمدتا چینی نشین است در سال 1819 از سلطان حسین شاه پادشاه وقت مالایا اجاره کرده بود تا در آن جا یک مرکز تجاری و رفت و آمد کشتی ها ایجاد کند که بعدا مالک آن شده و شماری از هندیان را به آن جا کوچ داده بود. امپراتوری ژاپن در 25 دسامبر 1941 هنگ کنگ را از دست انگلیسی ها خارج ساخته بود. بمباران اتمی آگوست 1945 امپراتوری ژاپن را مجبور به تسلیم کرد نه جنگ متعارفی که در آن پیروز بود. از اظهار نظرهای مورخان و مفسران چنین برمی آید که انتقال قدرت از غرب به شرق از دهه یکم قرن 21 و نیز طلوع قدرت «اوراسیا» مهاجرنشین های اروپایی مشرق زمین را نگران آینده خود کرده است.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
فرستادن ژاپنی های آمریکایی به اردوگاه ها!

19 فوريه 1942 و کمتر از سه ماه پس از ورود آمریکا به جنگ با امپراتوري ژاپن، روزولت رئیس جمهور وقت آمریکا با امضاي دستورالعمل [بخشنامه] شماره 9066 دستورداد كه ژاپني های مقیم و اتباع نچرالایزد ژاپنی تبار آمريكا و حتي ژاپنی هایی که در خاك آمريكا متولد شده بودند به كمپ های دوردست فرستاده و درآن جا نگهداري شوند. دراجراي اين بخشنامه ژاپني هاي آمريكايي اموال و كسب و كار خود را اجبارا رها ساختند كه از دستشان رفت. دولت آمريكا احتمال می داد كه اين ژاپني ها به كشور نياكانشان وفادار مانده باشند و به مساعي نظامي ژاپن كمك كنند. طبق اصلاحیه چهاردهم قانون اساسی ايالات متحده آمريكا كساني كه دراين كشور متولد مي شوند تبعه بومي آمريكا بشمار مي آيند. [تبعه بومی را نمی شود از وطن اخراج کرد ولی دادگاه می تواند در مواردی از تبعه نچرالایزد ـ کسی که در کشور دیگر متولد شده و بعد تغییر تابعیت داده باشد ـ سلب تابعیت و اخراج ـ دیپورت ـ کند]. اقدام روزولت ناقض قانون اساسي آمریکا بود كه بازرسي، دستگيري و بازداشت بدون حكم قاضي دادگاه را اكيدا منع كرده است و اتهام با دلایل آن پس از تفهیم به متهم و تعیین وکیل مدافع باید به قاضی داده شود تا بتواند با بازرسی و دستگیری و بازداشت [پیش از محاکمه با حضور هیات منصفه] موافقت کند. نیم قرن پس از اعزام غیر قانونی ژاپنی ها به کمپ ها، دولت آمریکا از آنان عذرخواهی کرد و غرامت داد.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
برخي ديگر از رويدادهاي 19 فوريه

1473:

Copernicus

نيكلائوس كوپرنيكوسNicolaus Copernicus (كوپرنيك) رياضي دان و فضاشناس لهستاني و صاحب فرضيه «هليو سنتريك پلنتري» در اين روز به دنيا آمد و 70 سال عمر كرد. وي صاحب فرضيه هاي تازه اي در فضاشناسي است. كوپرنيك همانند ساير دانشمندان قرون وسطي در رشته هاي ديگر علوم از جمله پزشي هم تبحر داشت. کوپرنيک که بيست و چهارم ماه مي 1543 به دنيا آمده بود يکي از دانشمنداني است که ثابت كرد زمين از سيارات منظومه شمسي است و اين سيارات در مداري به گرد خورشيد مي چرخند و در عين يك گردش هم به دور خود دارند. در مورد زمين، گردش به دور خورشيد فصول را به وجود مي آورد و به دور خود، شبانه روز را. ابوریحان بیرونی دانشمند ایرانی این استدلال را پنج قرن پیش از کوپرنيک و با تفصیل بیشتری ارائه داده بود.


1674:جنگ سوم انگلستان و هلند با امضاي پيمان صلح وست مينستر Westminster پايان يافت و دولت هلند منطقه نيوآمستردام در آمريكاي شمالي را به انگلستان واگذار كرد كه اين دولت آن را به نيويورك تغيير نام داد. قبلا نيروهاي انگليسي اين منطقه را كه يك مهاجرنشين هلندي بود تصرف كرده بودند.

1833:



Elie Ducommun مردي که براي تلاش جهت تحقق ايده هايش دستمزد نگرفت و چشمداشت نداشت در اين روز در سال 1833 در ژنو (سويس) به دنيا آمد. وي که يک معلم و در عين حال روزنامه نگار بود با کمک همفکرانش در سال 1867 نخستين انجمن کاملا مستقل (غير دولتي) صلح و آزادي را تاسيس کرد و مدتي نيز مدير دفتر بين المللي صلح بود. با اين خدمات بود که «الي» در سال 1902 برنده جايزه صلح نوبل شد. او که هفتم دسامبر 1906 در برنBern درگذشت از اين ايده خود که تلاش در راه به ثمر رساندن عقيده و نظر لذت بخش است و نبايد به خاطر آن انتظار مزد داشت بکرات دفاع کرده بود. به باور او تلاش در راه ايده و انديشه باعث نشاط و شادي و تقويت حافظه و دور سازي افسردگي از خود مي شود. «الي» گفته است که براي حفظ صلح بايد جنگ طلبان را افشاء و دست آنان را باز کرد و اين کار از دست روزنامه نگار و تاريخنگار برمي آيد. بسياري از دولتمردان سود و ترقي خود را در برافروختن آتش جنگ مي دانند. اين شمار ـ آن زمان که در اوج قدرت هستند نمي توانند عذاب وجدان در اواخر عمر را پيش بيني کنند و تأمل کنند.


1927:چينيان به اشغال نظامي شانگهاي از سوي انگلستان اعتراض كردند و در اين شهر دست به اعتصاب عمومي و تظاهرات زدند.

1861:الكساندر دوم تزار وقت روسيه در اين روز فروش (واگذاري) كشاورزان با زمين مزروعي (سِرفدم - نوعي بردگي) را هنگام معامله مزرعه لغو كرد.

1959:دولت انگلستان موافقت كرد به جزيره قبرس مستعمره اش استقلال دهد. اين استقلال از 16 اوت 1960 عملي شد. قبرسي ها براي كسب اين استقلال مبارزات خونين كرده بودند. رهبر اصلي آنان در اين مبارزات اسقف ماكاريوس بود. ماكاريوس پس از تحقق استقلال به رياست جمهوري قبرس انتخاب شد.

1997:



دنگ شيائو پينگ Deng Xiaoping که پس از مرگ مائو تسه دونگ، چين را به نوعي کاپيتاليسم (اصطلاحا نظام بازار آزاد) بازگردانيد پس از 92 سال و چند ماه زندگي کردن درگذشت. وي در دهه 1920 در فرانسه به صف کمونيستها! پيوسته بود و پس از بالاآمدن از نردبان حزب کمونيست چين، به قالب خود بازگشت و راه تجديد نظر طلبي درپيش گرفت. دنگ در جريان انقلاب فرهنگي چين دو بار برکنار (اصطلاحا؛ پاکسازي) شد ولي پس از درگذشت مائو اورا به مقام بازگردانيدند و در طول 14 سال رهبري او (از 1978 تا 1992) چين دوباره کاپيتاليستي و طبقاتي شد و هرآنچه که مائو بافته بود پنبه شد. براي مثال: خبرگزاري چين عکس نيمه عريان بازيگر فيلم، زيباترين زنان، زنان مدل و عکس مريلين مونرو با دامن بالازده در وبسايت خود قرار مي دهد و مخابره مي کند و مجله فوربس فهرست بلند بالايي از ميليونرهاي چيني ـ چيني که مائو حتي آرايش آنچناني موي سر را ممنوع کرده بود تا انسانها متفاوت از هم نباشند ـ به دست مي دهد و ....
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
سرآغاز انتقال برده سیاه، زن و نوكر به آمريكاي شمالي

20 فوريه سال 1619 ناخداي يك كشتي هلندي 20 سياهپوست را كه در آفريقا شكار شده بودند به آمريكاي شمالي (ويرجينيا) رسانید و به مهاجران انگليسي اين منطقه فروخت و با اين عمل كار انتقال برده از آفريقا به آمريكا آغاز شد. مهاجران انگليسي درسال 1607 وارد ويرجينيا شده بودند. بوميان آمريكاي شمالي (سرخپوستان) مطلقا حاضر به كاركردن براي مهاجران نبودند. این بوميان نزدیک به سه قرن با مهاجران اروپایی سر جنگ داشتند و آنان را متجاوز به خاک و تصرف اراضی و املاکشان مي دانستند.
همزمان با انتقال 20 برده سياه يك كشتي انگليسي هم 90 زن اروپايي را به جيمزتاون [نخستین آبادی مهاجران در ويرجينيا» منتقل كرد كه مي توان گفت آنان هم به صورتي واگذار شدند. در آن زمان انتقال آن قبيل زنان سپيد پوست به آمريكاي شمالي امري عادي بود تا به همسري مردان مهاجر (انگليسي) درآيند. هريك از اين زنان در برابر دريافت 200 پاوند (ليره انگليسي) واگذار مي شدند كه به جاي پول، توتون و بعدا پنبه تحويل مي شد. شرط معامله اين زنان اين بود كه متقاضي در كليسا حاضر شود و با زن مورد نظر ازدواج كند. بنابراين به يك مرد بيش از يك زن واگذار نمي شد. زن پس از ازدواج آزاد مي شد و برده نبود.
در همان زمان [قرن هفدهم]، كساني هم در اروپا بودند كه به عنوان داوطلب نوكري (سِروانت) به آمريكاي شمالي مهاجرت مي كردند و اينان تا زماني كه هزينه سفر خود [از اروپا به آمريكا] را با ارباب تصفيه نمي كردند در حكم برده او بودند با اين تفاوت كه ارباب نمي توانست آنان را بفروشد و يا نسبت به ايشان تعدي كند.


نقشه مسير انتقال برده از آفريقا به قاره آمريکا در قرون 17 و 18
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
روزی که امير افغانستان كشته شد

حبيب الله خان
امير حبيب الله خان حكمران افغانستان 20 فوريه سال 1919 در جلال آباد هدف گلوله قرار گرفت و كشته شد. قاتل دستگير نشد و انگيزه قتل هم هنوز به درستي روشن نشده است. حبيب آلله خان در طول 18 سال حكومتش تلاش بسيار كرد كه عنوان خود را از «امير» به «پادشاه» ارتقاء دهد كه انگليسي ها كه بر امور سياسي افغانستان سرپرستي داشتند زير بار نرفتند و به جاي عنوان پادشاه به او لقب «سِر» دادند. حبيب الله خان كه داراي 4 زن رسمي و 15 متعه (زوجه موقت) بود حتي براي اين كه نشان دهد كه تحت الحمايه انگلستان نيست از جانب خود به چند كشور سفير فرستاد. بعضي مورخان قتل او را به حساب مماشات با انگلستان و پاره اي ديگر به عدم سازش با آن دولت و نيز دست زدن به برخي اصلاحات كه با نظام قبيله اي و سنتي افغان ها همخواني نداشت دانسته اند. حبيب الله خان با قوم مغول تبار و شيعه مذهب هزاره ميانه خوبي نداشت.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
زمین لرزه هاي کونسپسیون ـ یک شهر بزرگ شیلی در طول دو قرن

بیستم فوریه 1835 یک زمین لرزه شدید شهر کونسپسیون Concepcion کشور شیلی را کاملا ویران ساخت و تلفات سنگین ببار آورد. این شهر که «پدرو دو والديويا Pedro de Vadivia» افسر اسپانیایی سنگ بناي آن را در 15 اکتبر سال 1550 میلادی گذارد. درپی زلزله سال 1835 که باعث خرابی کامل شهر شد باقیمانده جمعیت آن از آن جا منتقل و شهر تازه ای برایشان به همان نام ساخته شد که اینک 225 هزار جمعیت دارد و با حومه اش یک منطقه 900 هزار نفری را تشکيل مي دهد. تا ده ها سال سکونت در شهر خراب شده در زلزله 1835 ممنوع بود. زلزله سال 1835 آخرين زمين لرزه کونسپسیون نبوده است. اين شهر در سال هاي 1939، 1960 و 2010 هم گرفتار زلزله شد. زلزله 27 فوريه 2010 به شدت 8 و 8 دهم در مقياس ريشتر بارديگر به اين شهر آسيب زد ، 521 تن از ساکنان شهر را کشت و هزاران نفر ديگر را مجروح ساخت.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
تظاهرات و اعتصاب عمومی طولانی شانگ های که آغاز پایان خودمختاری قدرت هاي جهاني وقت در چین بود ـ اشاره به گوشه اي از مداخله اين قدرت در چين وقت

تظاهرات و اعتصاب عمومی گسترده چينيان در اعتراض به اشغال نظامي شانگ هاي از سوي انگلستان بیستم فوریه 1927 آغاز شد که چندین روز ادامه داشت و نهال لِفتیسم چینی (سوسیالیسم + کنفوسیوسیسم + ناسیونالیسم چینی)را بارور کرد. تظاهرات فوریه 1927 بزرگترین واکنش توده های چین نسبت به مداخله و نفوذ قدرت های جهاني وقت و خودمختار بودن بیگانگان در وطنشان پس از جنبش مشت زنان (= مردم بدون اسلحه) سال 1900 بود.
در ژانویه 1927 دولت انگلستان به بهانه در مخاطره بودن اتباع این کشور در شانگ های، این شهر بندری بزرگ [اینک 21 میلیونی] را اشغال نظامی کرده و در آب های آن کشتی جنگی مستقر ساخته بود. دولت لندن از دیر زمان، شانگ های را شهری بین المللی اعلام کرده بود. انگلیسی ها از زمان پیروزی بر چین در جنگ یکم تریاک و قرارداد ترک مخاصمه منعقده در سال 1842 (معروف به قرارداد نانکینگ) در شانگ های مستقر شده و راه را برای ورود اتباع قدرت های وقت باز کرده بودند. شانگ های [در لغت، به معنای بالاتر از دریا] که در دهانه یانگ تسه واقع شده است در قرون نوزدهم و بیستم کلید ورود به چین بشمار می آمد. انتشار عنوان «شهر بین المللی» که انگلیسی ها مطرح ساخته بودند، جمعیت خارجیان شانگ های را تا سال 1932 به هفتاد هزار تن رسانیده بود که 30 هزار یهودی اروپایی بر این شمار اضافه شدند و به علاوه روس های فراری مخالف بلشویک ها (معروف به سفیدها). این کثرت خارجی و عموما اروپایی و آمریکایی که خود را هم مطیع قوانین و ضوابط دولت چین نمی دانستند یکی از انگيزه هاي گلوله باران کردن و تصرف موقت شانگ های توسط امپراتوری ژاپن در همان سال (سال 1932) بشمار آورده شده است. آمریکاییان ساکن شانگ های در کشور خود، «شانگهایلاندر» خوانده می شدند. ژاپنی ها در سال 1937 نیز شانگ های تصرف و تا سال 1945 در آنجا بودند. نارضایی چینیان از این وضعیت سبب شده بود که شانگ های به صورت کانون چپگرایان و کمونیستهای چینی درآید. افتادن شانگ های به دست نیروهای مائو به مسئله خودمختاری خارجیان در شانگ های پایان داد و ....
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
برخي ديگر از رويدادهاي 20 فوريه

1725:مهاجران سپيد پوست انگليسي در نيوهمشاير (امريكاي شمالي) ده سرخپوست را در خواب دستگير كردند پوست سر آنان را كندند و بابت هر پوست سر 100 پاوند جايزه گرفتند!.


1879:كنگره آمريكا رسم دوئل Duel (تيراندازي به سوي يکديگر با حضور شاهد ازقبل براي انجام آن توافق بعمل آمده با اسلحه يکنواخت و با هدف انتقامگيري) را در شهر واشنگتن ممنوع ساخت كه بعدا در همه ايالات 50 گانه عضو فدراسيون غير قانوني گرديده است.


تصويري خيالي از يک دوئل

1872:سايرس (كوروش) بالدوين روش توليد برق از فشار آب (توربين) را كه اختراع كرده بود به ثبت داد.

1947:



لُرد مونت باتِنLord Mountbatten - شاهزاده انگليسي از فرزندزادگان ملکه ويکتوريا - نايب السلطنه هند شد. وي آخرين حكمران انگليسي هند بود. لرد مونت باتن که 25 ژوئن 1900 به دنيا آمده بود و يک افسر نيروي دريايي انگلستان و زماني لرد اول بحريه اين کشور بود 27 آگوست 1979 در جريان يک قايق سواري به دست استقلال طلبان ايرلندي کشته شد. ايرلندي ها قايق تفريحي او را با بمب منفجر کردند.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
روزي که نخستين نسخه هاي مانيفست کمونيست به نخبگان داده شد

مارکس و انگلس


مارکس و انگلس ـ دو اندیشمند آلمانی ـ در لندن چند نسخه از فرضیه خود ـ مانیفست کمونیستThe communist Manifestoـ را میان نخبگان جهت اظهار نظر توزیع کردند. این مانیفست که به زبان آلمانی و زير عنوان Manifesto kommunistischen نوشته شده بود روز 26 فوریه (5 روز بعد) انتشار عمومی یافت و در دسترس همگان قرارگرفت. در این مانیفست، تاکید شده است که تاریخ بشر و جوامع بشری چیزی جز رویدادهای ناشی از نبرد طبقاتی نیست، بشر خواهان برابری کامل است و لذا تبدیل جوامع کاپیتالیستی به سوسیالیستی اجتناب ناپذیر خواهد بود.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  ویرایش شده توسط: akhavan   
مرد

 
«سوسياليسم آيزنر» بنيادگذار جمهوري سوسياليستي «باواريا»ي آلمان كه در اين روز كشته شد

Kurt Eisner

كورت آيزنر Kurt Eisner روزنامه نگار سوسياليست و انديشمند بنام آلماني و موسس جمهوري سوسياليستي باواريا 21 فوربه سال 1919 در 52 سالگي در مونيخ به دست يك ناسيوناليست به نام «آنتون آركو» كشته شد.
كورت از اعضاي حزب سوسيال دمكرات آلمان بود كه پس از جدا شدن سوسياليست هاي افراطي از آن و تشكيل حزب سوسياليست (كمونيست) به آنان پيوسته بود. وي نظراتي متفاوت از كمونيست هاي روسيه داشت و معتقد بود كه نبايد كارخانه ها و ساير منابع توليدي موجود را ملي كرد بلكه از اين پس هر موسسه تازه كه به وجود خواهد آمد بايد متعلق به جامعه (دولتي) باشد. تنها بايد به اسثتمار كارگران در منابع توليد فعلي پايان داده شود در مديريت و منافع خالص مشاركت داشته باشند و سهم سود سرمايه بايد به مراتب كمتر باشد تا ارزش انسان بالا رود. وي توصيه مي كرد كه بايد با وضع ماليات سنگين بر درآمدهاي بالا مانع افزايش بيش از حد ثروت ثروتمندان شد ارث بردن از منابع توليد محدود شود، مالكيت زمين و منابع طبيعي مطلقا ملي و از طريق اجاره واگذار شوند و سوسياليسم، طبق برنامه و تدريجا طي يك قرن پياده گردد. وي صريحا گفت كه روس ها با برنامه اي كه اعلام داشته اند و مي خواهند يكشبه و جهش وار ره صد ساله بروند به هدف مطلوب نخواهند رسيد و به محض برخورد با مانع به ديكتاتوري و خشونت متوسل خواهند شد كه اين كار به شهرت سوسياليسم در سراسر جهان صدمه خواهد زد زيرا كه خشونت نتيجه احساس شكست، ضعف ، ترديد، و در پي كلافه شدن از گسترش نارضايي ها و ناآرامي هاست. در پياده كردن يك فرضيه اقتصادي نبايد شتاب كرد بايد نخست آن را در گوشه اي از كشور تجربه و بعدا نتايج را سراسري ساخت. هر گونه شتاب در تغيير شكل اقتصاد يك جامعه و سوسياليستي كردن سريع آن بدون طي كردن مراحل نه تنها به كل توليد آسيب خواهد رساند بلكه خلاقيت، پيشرفت و توسعه را از ميان خواهد برد، يعني درست مثل اين است كه نوزاد چند روزه را به رودخانه اي طغيانگر و پرخروش بيندازيند و بگويند شنا كن و ... . به علاوه در توزيع مشاغل به بازدهي و مهارت فرد بايد توجه شود نه «گذشته» وي و انديشه اقتصادي ــ سياسي او . بايد حداقل درآمد و دستمزد بالا رود تا فقير وجود نداشته باشد كه تلفات و زيان تخريب ناشي از فقر بيش از بمب و گلوله توپ است. پيش از رسيدن به سوسياليسم خالص نبايد دستمزدها را يكسان كرد كه در اين صورت «انگيزه» از ميان خواهد رفت و كسي رنج تحصيل، پژوهش، ابداع و اختراع را بر خود هموار نخواهد كرد. نبايد مانع كار اضافي فرد و فعاليت هاي جانبي او شد كه اين كارها به سود همه جامعه است. برخلاف تصور گام هاي تحول در زمينه هاي اجتماعي بايد سريعتر از اقتصادي باشد تا عموم مردم آن را با گوشت و پوست خود لمس كنند و اين تحولات در نظام قضايي، آموزش و پرورش، بهداشت و تنظيم روابط مردم يك جامعه بايد سريعتر صورت گيرد و در زماني كوتاه انجام شود. دادگاه بايد توده اي و محلي باشد تا آراء آن ايجاد نارضايتي نكند و بيم فساد در آن نرود. تا امور آموزش و درمان رايگان و عمومي نباشد، طبقه اجتماعي در يك جامعه كه وضعيتي مغاير شئون انسان ها و انسانيت است از ميان نخواهد رفت. پارلمان و شورا و ساير دستگاه هاي قانون ساز را مي توان سريعا و ظرف چند ساعت سوسياليستي كرد و از دست سياستمداران بازيگر كه ده ها سال است از مردم و خواست آنان فاصله گرفته اند و چهار چشمي دنبال منافع خود هستند خارج ساخت و به دست كارشناسان و خبرگان جامعه سپرد. كورت آيزنر بود كه مطابقت كردن شرايط انتخاب شونده با نظام جامعه وضعيت و روند آن را مطرح ساخت كه دنباله نظر فارابي است. آيزنر در اين زمينه معتقد بود كه اين وظيفه اساسي بزرگان و دلسوزان جامعه و حزب و جمعيت است كه بروند و بگردند و افراد واجد شرايط را بيابند و به عنوان نامزد به مردم معرفي كنند تا از ميان آنان كه با اندك تفاوت شرايط برابر از نظر مهارت و وسعت ديد براي وضع قانون دارند هركدامشان را كه مايلند انتخاب كنند و اين برگزيدگان با وضعيت مشابهي مديران اجرايي را از ميان كساني كه معرفي مي شوند منصوب كنند.
كورت آيزنر نويسنده روزنامه فرانكفورتر زايتونگ با اين افكار توجه مردم «باواريا» را جلب كرد و در اين ايالت به وزارت رسيد و در آخرين روز حيات امپراتوري آلمان و ساعاتي پيش از فرار ويلهلم دوم قيصر آلمان به هلند، در باواريا جمهوري سوسياليستي اعلام داشت و در نخستين اعلاميه خود تاكيد كرد كه اين نظام بر پايه افكار خود اوست و مطابق سوسياليسم روسيه (ماركسيسم) نيست كه حد نهايي سوسياليسم (سوسياليسم تمام عيار) است.
نظام سوسياليستي «آيزنر = آيس نر» كه هنوز هواداران فراوان دارد و چيزي شبيه سوسياليسم فعلي چين است تنها چهار ماه اقتدار داشت و با قتل وي به پايان رسيد اما فرضيه او همچنان باقي مانده و مورد توجه است.


عکس ديگري از Kurt Eisner
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
صفحه  صفحه 15 از 49:  « پیشین  1  ...  14  15  16  ...  48  49  پسین » 
فرهنگ و هنر

روزنگار تاریخ جهان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA