انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
فرهنگ و هنر
  
صفحه  صفحه 18 از 49:  « پیشین  1  ...  17  18  19  ...  48  49  پسین »

روزنگار تاریخ جهان


مرد

 
akhavan
خداییش تایپیکت تو لوتی خداست
     
  
مرد

 
پيمان «سن استفانو» و قرارگرفتن مسکو و لندن در برابر یکدیگر در بالکان

سوم مارس 1878 برغم مخالفت انگلستان قرارداد پايان جنگ روسيه و عثماني معروف به پيمان «سن استفانو» ميان دو دولت امضاء شد. روسيه از اين جنگ كه تا دروازه هاي استانبول گسترش يافته بود، دو هدف داشت؛ يكي اجباركردن عثماني به تاييد استقلال صربستان، مونته نگرو، مقدونيه و بلغارستان بود كه اكثريت جمعيت اين منطقه اسلاو و همنژاد روس ها هستند و ديگري بسط نفوذ خود از طريق اين اسلاوها (اسلاوهاي جنوبي) تا مديترانه. انگلستان رقيب قديمي استعماری روسيه مايل به اين کار نبود مخصوصا نمي خواست كه بلغارستان به درياي سياه و درياي اژه راه یابد.
با اين كه انگلستان براي ادامه جنگ با روسيه به كمك عثماني كشتي جنگي فرستاده بود و اين كشتي ها به تنگه «بسفور» (منطقه استانبول) رسيده بودند، سران عثماني ترجيح دادند كه با روسيه سازش كنند، زيرا مي دانستند كه انگلستان تنها به منافع خودش مي انديشد. عثماني با امضاي پيمان «سن استفانو» درعین حال روسيه و انگلستان را در برابر يكديگر قرارداد.
در واکنش به این پیمان انگلستان به تحریک صربستان و بلغارستان برضد یکدیگر پرداخت و این دو را به جان هم انداخت و هنگامي كه روسيه براي پايان دادن به جنگ اين دو كشور همسايه به مياجيگري پرداخت انگلستان نيز وارد مذاكرات شد كه از سوم مارس 1886 در بوخارست آغاز گرديده بود. مذاكرات بوخارست موفق به برقراراي صلح ميان صربها و بلغارها شد ولي ديگر انگلستان از منطقه بالكان خارج نشد و اثر انگشتش همه جا در رويدادهاي بعدي بالكان مشاهده مي شد.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
سياست خارجي آلمان، 7 سال پس از وحدت و امپراتوري شدن ـ سياست تقسيم مسالمت آميز جهان ميان اروپاييان!


ديسرائيلي --------------------- بيسمارک

دولت آلمان به صدر اعظمي بيسمارک هفت سال پس ازاينکه موفق شد آلماني ها را به زير يک پرچم بياورد و امپراتوري اعلام کند از مارس 1878 سياست خارجي تازه اي در پيش گرفت و اين سياست پايه استعماري و سهم خواهي داشت ولي بدون درگيري بارقيبان. اجراي اين سياست نياز به اين داشت که ميان قدرت هاي اروپايي به جاي معارضه سازش بر قرار باشد. با همين هدف دولت آلمان کنگره برلن را در 13 ژوئيه 1878 براي حل اختلاف مستعمراتي اروپائيان و تصاحب مسالمت آميز ساير سرزمين ها ايجاد تفاهم ميان قدرت هاي اروپايي و در همين راستا رفع بحران تازه روابط انگلستان و روسيه را تشكيل داد. در اين كنگره بود كه تمامي قفقاز به روسيه، بوسني ــ هرزگوين به اتريش، قبرس به انگلستان و کنگو به بلژيک داده شد و ميان اروپاييان برسر تقسيم آفريقا توافق بعمل آمد و .... همچنين قرارشد كه بلغارستان، مقدونيه و آلباني با حفظ استقلال خود؛ اسما ( و تشريفاتي) جزيي از امپراتوري عثماني به شمار آيند.
در كنگره برلن ديسراييلي نخست وزير يهودي انگلستان از فرصت استفاده كرد و انديشه روسيه از ايجاد يك اتحاديه سراسري «پان اسلاو» از خاوردور تا درياي آدرياتيك را افشاء كرد. اما اين افشاگري با مداخله بيسمارك به حمايت از روسيه به جايي نرسيد.
انگلستان به تحريكات خود در خارج از جلسات كنگره ادامه داد و صربستان و بلغارستان را به جان هم انداخت و هنگامي كه روسيه براي پايان دادن به جنگ اين دو كشور همسايه به ميانجيگري پرداخت، انگلستان نيز وارد مذاكرات شد كه از سوم مارس 1886 در بوخارست آغاز گرديده بود.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
ادامه و تشديد دامنه اعتراضات روسيه برغم کوتاه آمدن تزار نيکلاي دوم


نيکلاي دوم

سوم مارس 1905 نیکلای دوم تزار روسیه که با تظاهرات و ناآرامی رو به رو شده بود با ایجاد مجلسی مرکب از نمایندگان منتخب به نام «دوما» موافقت کرد. ناآرامی و اعتراض عمدتا به سبب فقر توده ها و نظام ارباب و رعیتی و زورگویی اعیان ـ اشراف روسیه بود. این اقدام تزار، معترضان روس را راضی نکرد و ناآرامی ها ادامه و شدت یافت و مدیریت تظاهرات به تدریج به دست کسانی افتاد که ادامه عمر نظام تزاری را مانع و سدِ به قدرت رسیدن خود می پنداشتند و رنگ دمکراسی خواهی به آن زدند و ....
دولت های استعماری رقیب روسیه هم کمک کردند و تزار به توصیه اطرافیان ناچارشد دوم مارس 1917 تفویض اختیارات کند شاید که اوضاع آرام شود که بازهم بی نتیجه بود. با کنار رفتن تزار وقت [گرچه ظاهری]،سوسیال دمکرات های روسیه منشعب و به دو گروه بُلشویک (اکثریون) و مِنشویک (اقلیت ـ اعتدالیون) تقسیم شدند. بلشویک ها با عبور از دمکراسی طلبان و سوسیال دمکرات ها، خود میداندار شدند و در اکتبر آن سال [طبق تقویم قدیم ـ ژولیان؛ ماه نوامبر1917] انقلاب بلشویکی همه چیز را در آن امپراتوری زیر و رو کرد. تزار نیکلای دوم و افراد خانواده اش 17 جولای 1918 در تبعیدگاه و بدون محاکمه به تصمیم یک کمیته محلی انقلاب کشته شدند.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
انگلستان به دنبال نفت و سلطه بر آسياي غربي، «بغداد» را تصرف كرد


نقشه بغداد

نيروهاي انگليسي كه با هدف بيرون آوردن بین النهرین از دست عثماني وارد اين سرزمين شده بودند از سوم مارس 1917 حمله به شهر بغداد را آغاز كردند و این شهر هشت روز بعد (11 مارس) به تصرف آنان درآمد. از نظر انگليسي ها بغداد كليد تصاحب نفت عراق و سلطه بر سرزمين هاي عربي و کلید آسیای غربی بشمار مي رود. منطقه بغداد از زمان تاسيس تيسفون و استقرار پايتخت ايران در آنجا در سال 135 پيش از ميلاد مركز قدرت در شرق بوده است. پس از اشكانيان و ساسانيان، عباسيان آنجا را پايتخت خود قرار دادند و دولت عثماني با دادن امتيازات فراوان به ایران، بغداد را از آن خود کرده بود و سلطان عثمانی پس از استقرار در بغداد بود که خود را خلیفه مسلمین سنی اعلام کرد. عثمانی عملا از بغداد بود که بر مناطق عربي شرق مصر حكومت مي كرد. در جریان جنگ انگلستان با عثمانی برسر عراق، نیروهای عثمانی شدیدا مقاومت کردند و در چند نبرد از جمله زد و خورد مدائن (نه چندان دور از طاق کسری) واحدهای انگلیسی را به عقب رانده بودند. حكومت انگليسي ها بر بغداد آسان نبود و دائما گرفتار بپاخیزی، شورش و زد و خورد بودند. انگلیسی ها بودند که عراق را از سه ایالت مختلف المذهب و نژاد بوجود آوردند مرزهایش را طبق سیاست خود ترسیم و نام قدیمی ایرانی آن (اراک = ایراک) را برآن نهادند. در دوران ساسانیان ایالتی که تیسفون (پایتخت) در آن واقع شده بود و تا کویت امروز امتداد داشت «اراک، به کسر الف» خوانده می شد.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
کشف نفت در کشور سعودي و نگاهي کوتاه به سير تحول آن

سوم مارس 1938 کمپانی آمریکایی «استاندارد اویل کالیفرنیا» و شریک آن کمپانی «تکزاس اویل» در منطقه دمام واقع در جنوب شرقي کشور سعودی (نه چندان دور از شهر ظهران و خليج فارس) نفت کشف کردند. شهر الدمام Ad Dammam حاکم نشين ايالت جنوب شرقي کشور سعودي اينک سومين شهر اين کشور پس از جده و رياض است.
کمپانی استاندارد اویل 29 ماه مه 1933 از پادشاه وقت کشور سعودی امتیاز اکتشاف نفت گرفته بود که نزدیک به پنج سال بعد موفق به کشف آن شد. یک سال پس از کشف نفت در بحرین بود که این کمپانی تلاش کرد تا از پادشاه سعودی امتیاز اکتشاف و استخراج نفت بگیرد زیرا که متوجه شده بود که سراسر منطقه دارای ذخایر نفت خام است. این ماده چند دهه قبل از آن در ایران و بعدا در عراق کشف و استخراج آن آغاز شده بود. کمپانی استاندارد اویل در سال 1944 بر شعبه خود در کشور سعودی نام آرامکو = Arabian American oil Company گذارد. در سال 1950 و در جریان مبارزات ملت ایران به ملی کردن نفت خود، عبدالعزیز ابن سعود پادشاه وقت کشور سعودی نیز با تهدید به ملی کردن، از کمپانی آمریکایی خواست که قسمتی از سهام آرامکو و سهم بیشتری از درآمد نفت را به آن دولت بدهد. پس از یک رشته تحولات دیگر، آرامکو از 1988 به «سعودی آرامکو» تغییر نام داده است. کشور سعودی اینک بزرگترین صادرکننده نفت درجهان است و ذخایر نفتی آن نیز بیش از سایر کشورهاست و هرسال حدود 3 میلیارد بشکه نفت استخراج می کند.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
shakaat: خداییش تایپیکت تو لوتی خداست
کووچیکتمم داداش.
لطف داری
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
برخي ديگر از رويدادهاي 3 مارس

1193:صلاح الدين ايوبي حاكم كُرد مصر و سوريه و مدافع جهان اسلام در برابر هجوم صليبيون اروپايي در گذشت.

1259:هلاكوخان ايلخان مغول ايران دمشق را تصرف كرد. وي 10 فوريه 1258 بغداد را متصرف شده بود و آخرين خليفه عباسي را كشته بود.


1837:دولت واشنگتن استقلال جمهوري تكزاس را برسميت شناخت.

1847:الكساندر گراهام بل اسكاتلندي مخترع تلفن به دنيا آمد.

1861:الکساندر دوم تزار روسیه در سالروز سلطنت خود با صدور اعلامیه ای به سرفدم در روسیه پایان داد (Serfdom خرید اراضی زراعی با کشاورزان ـ کشاورزان وابسته به زمین زراعی که هشتاد درصد نفوس آن زمان روسیه را تشکیل می دادند). الکساندر دوم سوم مارس 1855 تزار روسیه شده بود. وی در سال 1881 ترور شد.

1871:كنگره آمريكا با وضع يك قانون به استقلال سرخپوستان ( بوميان ) اين كشور در اراضي محصور خود پايان داد.

1815:دولت آمريكا به الجزاير كه كشتي ها و اتباع اين كشور را بازداشت كرده بود اعلان جنگ داد.

1904:ویلهلم دوم امپراتور (قیصر) آلمان نخستین رهبر یک کشور بود که پیام رسمی خود را در صفحه گرامافون (طریقه ادیسون) ضبط کرد. ده ها سال طول کشید تا نوار ضبط صوت ساخته شود.

1917:نيكلاي اول تزار روسيه تفويض اختيار كرد و دولت موقت قدرت را به دست گرفت كه هشت ماه بعد انقلاب بلشويكي اين دولت موقت را بركنار ساخت.

1923:مجله هفتگی خبری تایم با ماهیت محافظه کارانه (راستگرایی و ضد کمونیسم) انتشار خود را آغاز کرد. اين مجله توسط دو روزنامه نگار؛ Henry Luce و Briton Hadden انتشار يافت که Hadden شش سال بعد درگذشت. Henry Luce يک آمريکايي متولد چين بود. والدين او در چين مروج يک فرقه مسيحيت بودند که وي به دنيا آمد. مجله تايم همزمان با آمريکا در لندن، هنگ کنگ و سيدني نيز طبع و منتشر مي شود، البته با مطالب کمي متفاوت. تيراژ اين مجله در فوريه 2010 جمعا سه ميليون و چهارصد هزار بود.

1928:نيروي هوايي انگلستان وهابيون مسلح را كه از كشور سعودي به مرزهاي عراق و كويت رخنه كرده بودند بمباران كرد.در آن زمان عراق و كويت تحت الحمايه انگلستان بودند.

1942:یک اسکادران بمب افکن ژاپنی به شهر بروم Broome استرالیا حمله برد و در این بمباران بیش از یکصد استرالیایی کشته شدند. "بروم" که شهري ساحلي در منطقه کيمبرلي است در غرب استراليا واقع شده است و قبل از مهاجرت انگليسي ها، مسکن قبيله ياوورو Yawuru بود. مهاجران انگليسي بسيار از بوميان استراليا ازجمله ياووروها را نابود کردند و برجايشان نشستند. امپراتوری ژاپن می گفت که آسیا مال آسیایی هاست و مهاجران اروپایی که به حالت تعرض وارد استرالیا و ... شده اند باید حکومت را به بومیان بسپارند. جغرافيون آسيايي از ديرزمان، خواندن استراليا به عنوان اقيانوسيه (اشاره به قاره اي جدا از آسيا)را بخشي از توطئه استعمارگران اروپايي بيان کرده اند که به این ترتیب خواسته اند برای آن سرزمین ماهيت جداگانه بتراشند تا اعتراض آسياييان به مهاجرنشين انگليسي ساختن آن را عملا رد کرده باشند.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
مقدمه فرضيه دمكراسي - نگاهي به نظرات رابرت دال



پرفسور «رابرت دال R. Dahl» متولد 1915 و از دمكراسي نويسان بنام قرن 20 كتاب معروف خود «مقدمه فرضيه دمكراسي» را چهارم مارس سال 1956 منتشر ساخت. كتاب هاي مهم ديگر او عبارتند از: «چه كسي بايد حكومت كند منتشره در 1961»، «دمكراسي و انتقادهايي كه به آن وارد آمده است منتشره در سال 1989» و «درباره دمكراسي منتشره در سال 1998». «پالي راكي»، «دمكراتيك پاليتيكز» دو اثر ديگر اين انديشمند آمريكايي هستند.
پرفسور دال كه كار تدريس دمكراسي را از 1946 آغاز كرد عقيده دارد كه ميان واقعيت هاي دمكراسي و ايده آلهاي آن فرسنگ ها فاصله است. او مي گويد كه دمكراسي پس از نزديك به 25 قرن هنوز ــ جز در چند كشور كوچك در اروپاي شمالي و غربي و احتمالا كاستاريكا ــ فرضيه است و تا مسئله مشاركت در آن به طور كامل حل نشود به صورت فرضيه باقي خواهد ماند. حتي دولت هايي كه خود را پاسدار دمكراسي معرفي مي كنند برنامه جامعي براي آموزش دمكراسي به مردم ندارند. دمكراسي بايد تدريس و تجربه شود تا مردم آن را از ضروريات زندگاني به حساب آورند.
به عقيده دال، دمكراسي از تعديل توزيع درآمد نمي تواند جدا باشد و از مردمي كه همه حواسشان معطوف به تامين حداقل معيشت است و يا مردمي كه رسانه هاي عمومي مستقل (حرفه اي) ندارند نمي توان انتظار مشاركت واقعي در دمكراسي را داشت. نامزد انتخابات، هرچند شايسته، مردمدوست و مناسب، وقتي كه وسيله تبليغ در اختيار نداشته باشد و مردم او و انديشه ها و كارهايش را نشناسند شكست مي خورد. گذشته نشان داد نظام هاي سوسياليستي هم كه واژه دمكراتيك را يدك مي كشيدند به قدري گرفتار بورو كراسي پيچيده خود و فاصله هيات حاكمه از مردم شده بودند كه در اين جوامع شنيدن كلمه دمكراسي براي مردم مشمئز كننده شده بود.
به زعم دال، كشوري را كه در آن اكثريت به عقايد و نظرات اقليت توجه نكند نمي توان دمكراتيك ناميد. جامعه اي مي تواند خود را دمكراتيك بنامد كه فرهنگ دمكراسي در آن عموميت يافته و قسمتي از زندگي روزمره مردم شده باشد.
دال مي گويد كه نبايد گفت كاپيتاليسم مترادف با دمكراسي است، زيرا كاپيتاليسم اگر كنترل نشود در جامعه ايجاد نابرابري عميق مي كند و مردم را از دمكراسي متنفر و دست كم نسبت به آن بي اعتنا مي كند و در اينجاست كه آمادگي براي قبول ديكتاتوري زياد مي شود زيرا كه اكثريت مردم ذاتا خواهان ثبات و نظم هستند.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
نخستین زنی که عضو قوه مقننه آمریکا شد و با ورود آمریکا به جنگ اول و جنگ دوم جهانی مخالفت کرد


Jeannette سالخورده -------- Jeannette جوان

ژانت رانکین Jeannette Pickering Rankin چهارم مارس 1917 به عنوان نماینده ایالت مونتانا وارد کنگره آمریکا شد. او نخستین زنی است که به عضویت قوه مقننه آمریکا درآمده بود. در آن زمان زنان هنوز در همه ایالات آمریکا حق مشارکت در انتخابات را به دست نیاورده بودند. ایالت مونتانا (واقع در شمال غربی ایالت متحده و دیوار به دیوار کانادا) حق رای دادن و رای گرفتن را به زنان این ایالت داده بود. بانو رانکین (رنکین) یک فعال سیاسی، مبارز تامین حقوق مدنی شهروندان و مخالف هرگونه جنگ و جدال بود. وی در آغاز کار نمایندگی کنگره با اینکه عضو حزب جمهوریخواه بود با درخواست «وودرو ویلسون» رئیس جمهور وقت برای ورود آمریکا به جنگ جهانی اول مخالفت کرد. پیرامون رای مخالف او تبلیغ فراوان شد و نظر رای دهندگان مونتانا را نسبت به وی تغییر داد به گونه ایکه در دور بعد به او رای ندادند. بانو رانکین (متولد 1880 و متوفا در 1973) 20 سال بعد دوباره به نمایندگی از ایالت مونتانا به کنگره رفت و این بار تنها عضو قوه مقننه آمریکا بود که با درخواست روزولت برای ورود به جنگ جهانی دوم مخالفت کرد و لایحه دولت تنها با همین یک رای مخالف تصویب شد. بانو رانکین تا پایان عمر از مبارزه برای تامین حقوق مدنی و آزادی ها و نیز مخالفت با جنگ و خونریزی دست نکشید و از راه اندازان بنام تظاهرات ضد جنگ ویتنام بود. وی پیش از ورود به سیاست، مددکار اجتماعی بود و در همین رشته تحصیل کرده بود.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
صفحه  صفحه 18 از 49:  « پیشین  1  ...  17  18  19  ...  48  49  پسین » 
فرهنگ و هنر

روزنگار تاریخ جهان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA