انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
با عرض پوزش از دوستان عزیز، ارسال پست در انجمن موقتا بسته شده و بعد از آپدیت انجمن، بزودی درست خواهد شد.
فرهنگ و هنر
  
صفحه  صفحه 22 از 49:  « پیشین  1  ...  21  22  23  ...  48  49  پسین »

روزنگار تاریخ جهان


مرد

 
ژنرال گرانت فرمانده نيروهاي فدراسيون آمريكا شد ـ اشاره به جنگ هاي داخلي اين کشور و خودداري قدرت هاي وقت از مداخله و تغيير روش در دنياي معاصر


Gen. Ulysses Grant

ابراهام لينكلن رئيس جمهوري وقت آمريكا دهم مارس سال 1864 ميلادي و در جريان جنگ داخلي اين كشور ژنرال يوليسس گرانت Ulysses Grant را به فرماندهي كل نيروهاي اتحاديه (فدراسيون آمريكا) منصوب كرد و جنگ در اپریل 1865 با پيروزي نيروهاي فدراسيون آمريکا (شمالي ها) بر نظاميان کنفدراسيون آمريکا (جنوبي ها) پايان يافت . ژنرال گرانت چند سال بعد به رياست جمهوري ايالات متحده آمريكا انتخاب شد.
اين جنگ برادركشي که 4 سال (از 1861 تا 1865) طول كشيد جمعا 617 هزار کشته تلفات داشت. جمع مجروحان 412 هزار تن گزارش شده است. در طول جنگ شمار نيروهاي شمال دو ميليون و دويست هزار تن و شمار نيروهاي جنوب يک ميليون و 65 هزار نفر بود.
در پي جنگ خونين چهار ساله داخلي آمريكا كسي مجازات نشد و به همين دليل كينه ها سريعا پايان يافت. از اين روش 130 سال بعد و پس از انتقال قدرت در اتحاديه آفريقاي جنوبي به اكثريت سياهيوست استفاده شد و در اين كشور هم كسي به خاطر كارهاي گذشته اش با اجراي برنامه «اعتراف كن، پوزش بخواه و بخشوده شو» مجازات نشد.
در جنگ داخلي آمريكا فرماندهي نيروهاي كنفدراسيون را ژنرال «رابرت لي» برعهده داشت كه پس از جنگ يك دانشگاه تاسيس كرد كه هنوز به نام او باقي است. نام ژنرال لي برغم شرکت در جنگ داخلي و شکست بر بزرگراه ها و تالارهاي متعدد گذارده شده است.
جنگ داخلي آمريکا ثابت کرد که کشورهاي صنعتي بر کشورهاي کشاورزي برتري نظامي دارند. درجريان جنگ داخلي، ايالات شمالي آمريکا صنعتي و ايالات جنوبي کشاورزي بودند. در اين جنگ برغم تقاضاي جنوبي ها که عمدتا مهاجران انگليسي بودند دولت انگلستان به حمايت از آن ها مداخله نکرد.
تا دهه هاي اخير دولت ها مي کوشيدند که در منازعات داخلي ملت ديگر مداخله علني نکنند که ديديم در جريان مناقشات ليبي، سران دولت هاي فرانسه،انگلستان، ايتاليا و آمريکا و وزيران امور خارجه اين دولت ها چندبار علنا و صريحا از معمر قذافي خواستند که از قدرت دست بکشد و از ليبي (وطن خود) خارج شود و اشاره کردند که ممکن است به کمک مخالفان قذافي نيروي نظامي بفرستند و منطقه «پرواز ممنوع» در آسمان ليبي برقرار کنند [که فرستادند و رژيم اورا منهدم ساختند]. اين دولت ها کشتي جنگي نيز به نزديکي آب هاي ليبي فرستادند ـ چنين وضعيتي قبلا و در طول تاريخ سابقه نداشت. [حال آن که در قوانين کيفري کشورهاي اروپاي غربي و ايالات متحده، تحريک علني به شورش بر ضد دولت جرم شناخته شده است و Sedition عنوان دارد]. جيمي کارتر در سال 1978 و در جريان انقلاب ايران به شکلي بسيار محرمانه به شاه توصيه کرده بود که در آن شرايط بهتراست از ايران خارج شود.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
برخي ديگر از رويدادهاي 10 مارس

418:امپراتوري روم يهوديان را از داشتن مشاغل دولتي محروم كرد.

1572:به دستور اليزابت اول دراين روز «توماس هووارد» امير منطقه نورفك انگلستان به جرم خيانت گردن زده شد.

1624:انگلستان به امپراتوري اسپانيا اعلان جنگ داد.

1625:چارلز اول پادشاه وقت انگلستان به اعضاي پارلمان اين كشور كه حاضر به وضع ماليات تازه نبودند گفت برويد و يازده سال ديگر بياييد تا آن زمان به شما نيازي نيست.

1945:امپراتوري ژاپن كه تمامي شبه جزيره هندوچين را تصرف كرده بود يكي پس از ديگري به كشورهاي پنجگانه اين منطقه كه قبلا مستعمره فرانسه و انگلستان بودند استقلال داد و اين کار را از ويتنام شروع كرد.

1985:



كنستانتين چرننكو Konstantin U. Chernenko رهبر 73 ساله شوروي پس از 13 ماه حكومت بر اين جماهيريه درگذشت.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
و به اين آساني «فرناندو كورتز» مكزيك را تصرف كرد



فرناندو كورتزFernando Cortez افسر اسپانيايي 13 مارس 1519 با پانصد مرد مسلح گام به مكزيك گذارد تا اين سرزمين پهناور را به نام پادشاه اسپانيا تصرف و خزائن پر از طلاي دولت آن را به كشور خود منتقل كند. در آن زمان در مكزيك دو تمدن درخشان «آزتك» و «مايا» در شمال و جنوب وجود داشت كه شهرهاي بزرگ و ابنيه باشكوه برپاداشته و داراي تقويم و قانون، دانش و هنر بودند. پادشاه آزتك Aztec داراي يك ارتش 20 هزارنفري ثابت بود و سازمان هاي اداري كارآمد داشت. ضعف اين ارتش تنها نداشتن اسلحه آتشين (توپ و تفنگ) و اسب بود.
کورتز پس از پياده شدن در ساحل مكزيك متوجه ترس سربازان خود شد و دستور داد كه كشتي ها را آتش بزنند تا اميد بازگشت وجود نداشته باشد.
كورتز همان روز چند بومي را دستگير كرد و در ميان آنان متوجه استعداد شگفت انگيز دختري به يادگيري زبان اسپانيايي شد. وي را به همسري برگزيد تا اعتمادش را جلب كند و هفت ماه بعد از او به عنوان مترجم در گفتگوهاي خود با پادشاه آزتك (مكزيكي هاي شمالي) استفاده كرد.
با اين كه پادشاه آزتك حاضر به دادن طلا به اسپانيايي ها شده بود و سپاهيان خود را از جنگ برحذر داشته بود نظاميان اسپانيايي به اشاره كورتز ناگهان آزتكي ها را زير آتش توپ و تفنگ قراردادند و تلفاتي سنگين وارد ساختند زيرا كورتز باورنمي كرد كه پادشاه آزتك به اين سادگي همه خزائن خود را در اختيار او بگذارد. او تصور مي كرد كه طلا براي آزتكي ها همان ارزشي را دارد كه براي اروپائيان.
با همين حمله غافلگيرانه كورتز مكزيك را تصرف كرد و خزائن آن را به اسپانيا منتقل ساخت. مكزيك كه ايالات غربي و جنوب غربي آمريكا از جمله كاليفرنيا و تكزاس ضميمه آن بود تا پايان دهه دوم قرن 19 از مستعمرات اسپانيا در قاره آمريكا بشمار مي رفت. استعمار اسپانيا بر مكزيك از نيمه اول قرن نوزدهم پايان يافته ولي فرهنگ و زبان اسپانيايي و مذهب كاتوليك باقي مانده است.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
تاسماني به نيوزيلند رسيد و بر همه منطقه نام «استراليا = جنوبي» گذارد



«آبل تاسماني» دريانورد هلندي و مامور كمپاني هند شرقي هلند (اندونزي) كه به دستور مدير اين كمپاني مامور يافتن راهي از جنوب اقيانوس آرام به جنوب شيلي و ورود به اقيانوس اطلس و رسيدن به اروپا شده بود 13 مارس 1642 به جزايري رسيد كه آن ها را به نام ايالت زيلند هلند «نيوزيلند» ناميد. بعدا انگليسي ها آن جا را متصرف و مهاجر نشين ديگر خود كردند ولي نامي را که تاسماني بر آن نهاده بود تغيير ندادند.
تاسماني متولد 1603 و متوفي در 1659 نخستين اروپايي است كه به جزيره اي كه به نام او "تاسماني = تازمي نيا" نامگذاري شده رسيد كه بعدا انگلستان آن را هم متصرف و ضميمه مهاجرنشين خود استراليا كرده است. تاسماني كل منطقه را "استراليا" كه واژه هلندي به معناي "جنوبي" است ناميد كه از آن زمان تغيير نيافته است.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
تزار روسيه الكساندر دوم که «سِرف ها» را آزاد کرد ترور شد


الكساندر دوم تزار روسيه 13 مارس 1881 هنگامي كه با كالسكه سلطنتي از خيابان مي گذشت با پرتاب بمب كشته شد. دو بمب به فاصله كمي از هم توسط دو نفر از دو جهت به سوي او پرتاب شده بود. وي 63 سال عمر و 26 سال حكومت كرده بود.
الكساندر دوم جانشين نيكلاي اول بيش از تزارهاي قبلي درس خوانده بود و در نيمه اول سلطنت خود دست به اصلاحات مهم از جمله لغو رسم فروش زارعين با املاكي كه روي آن ها كار مي كردند (سرفدم) زده بود كه با اين اقدام بيش از 20 ميليون «سرف» و اعضاي خانواده انان آزاد شده بودند. از اصلاحات ديگر او جدا كردن قوه قضايي از قوه اجرايي و دادن استقلال به قضات و علني كردن محاكمات بود. او با وارد ساختن يك شكست نظامي به عثماني در 1878سال شكست «كريمه» را جبران ساخته بود.
الكساندر دوم در نيمه دوم عمر حكومت خود تغيير رويه داده بود به گونه اي كه مخالفانش او را الكساندر مرتجع مي خواندند. گروه «جنبش اراده ملي» از مخالفان او بود كه نقشه قتل وي را كشيد و به دست دو تن از اعضاي خود او را كشت
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
آنارشيست هايي که نخست وزير اسپانيا را كشتند ـ نگاهي به فرضيه آنارشيسم

درست يك ماه پس از قتل پتر كروپوتكينPeter Kropotkin فرضيه پرداز آنارشيسم پيروان او هشتم مارس 1921 در شهر مادريد «ادواردو داتو» نخست وزير وقت اسپانيا را كه ازجلسه پارلمان به خانه اش مي رفت هدف گلوله قراردادند كه 13 مارس (پنج روز بعد) درگذشت. آنارشيست ها «داتو» را متهم به جاه طلبي و ضد حقوق كارگران كرده بودند.



داتو


«كروپوتكين» فرضيه پرداز آنارشيسم يك شاهزاده روس بود كه بر پايه عقايد «زنو» فيلسوف و رياضيدان يوناني قرن پنجم پيش از ميلاد معتقد به كاهش هرچه بيشتر اختيارات دولت و سپردن اختيارات حكومتي به انجمن ها، حكومت گروهي و تامين عدالت اجتماعي ــ اقتصادي و قرارگرفتن ثروت و منابع توليد در دست جامعه بود. انتشار اين افكار كه با سوسياليسم مشابهت داشت سبب شد كه در سال 1872 او را در روسيه دستگير و زنداني كنند كه بعدا با كمك پيروانش از زندان فرار كرد و به اروپاي غربي رفت و در اين جا هم بمانند روسيه هواداران فراوان به دست آورد. پاپيوليست ها و سوسياليست هاي راديكال و كساني که خواهان جامعه بدون دولت (دولت ـ با مفهوم متعارف آن) بودند به او پيوستند. چون فرضيه كروپوتكين ترور فردي را منع نمي كرد و لذا هواداران اين عقيده در اروپا و آمريكا دست به ترورهاي متعدد زدند و چند رئيس دولت را كشتند و به همين لحاظ مخالفانشان آنان را آشوب طلب خواندند و تکرار اين صفت در برخي زبان ها به صورتي درآمده که آنارشيست مفهوم آشوب طلب يافته و در قرن 21 مترادف با تروريست شده است.
كروپوتكين بعدا چون اوضاع روسيه را مساعد ترويج عقايد خود يافته بود در سال 1917 به اين كشور بازگشت ولي با بي اعتنايي كمونيست ها رو به رو شد و گوشه عزلت اختيار كرد كه در سال 1921 به قتل رسيد و معلوم نشد كه عامل اصلي قتل وي چه كسي و دسته اي بوده است.



زنو




كروپوتكين
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
يكي شدن اتريش و آلمان (انشلوس)

13 مارس 1938 وحدت آلمان و اتريش تامين شد و اين دو سرزمين ژرمن ها يكي شدند كه انشلوس Anschluss (به زبان آلماني؛ اتحاديه) تشكيل دادند. پس از پايان جنگ جهاني اول كه منجر به از ميان رفتن امپراتوري اتريش شد اتريشي ها خواهان پيوستن به آلمان شدند تا به اين صورت كشور بزرگي داشته باشند ولي قرارداد ورساي مانع اين كار بود. هيتلر كه خود زاده اتريش بود پس از قبضه قدرت در آلمان و پاره كردن قرارداد ورساي تمايل به يكي شدن دو كشور نشان داد كه صدر اعظم اتريش موافقت نداشت. اين صدر اعظم 12 مارس استعفا كرد و روز بعد صدر اعظم تازه كه از حزب ناسيونال سوسياليست بود يكي شدن دو كشور را اعلام داشت و يك روز پس از آن هيتلر از "وين" ديدن كرد. استقبال اتريشي ها از هيتلر چشمگير بود. وي از بالكن محل اقامتش به ابراز احساسات آنان پاسخ داد و به داخل ساختمان بازگشت. چون ابراز احساسات قطع نشد هيتلر بارديگر به بالكن رفت و در حالي كه اشك مي ريخت گفت كه ملت آلمان ديگر از هم جدا نخواهد شد. در پي همين نطق بود كه هيتلر بر پافشاري خود به تحقق اتحاد آلماني هاي چك اسلواكي و لهستان افزود كه از علل جنگ جهاني دوم شد. اتريشي ها در كنار آلماني ها جنگيدند و شكست هيتلر در جنگ دوم باعث جداشدن دوباره اتريش از آلمان شد.



14 مارس 1938 هيتلر به اين صورت از خيابان هاي وين گذشت.




دختران جوان اتريشي 14 مارس 1938 در خيابان هاي وين به نظاميان آلماني كه براي محافظت از هيتلر وارد اين شهر شده بودند سلام نازي مي دهند
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
سلب اختيارات دكتر سوكارنو به اراده ژنرال سوهاتو ـ عاقبت کار

سوهارتو ــ مردي كه تنها يك نام داشت ــ يك سال پس از كودتا در 13 مارس 1967 به كنگره اندونزي اشاره كرد كه همه اختيارات و عناوين دكتر احمدسوكارنو بنيادگذار جمهوري اندونزي را جز لقب «پدر كشور» از او سلب كند. كنگره اندونزي ضمن سلب اين اختيارات از سوكارنو آن ها را به سوهاتو داد كه كودتاي او تا آن زمان باعث مرگ بيش از يكصد هزار اندونزيايي شده بود.
در جريان بحث کنگره (مجلس) اندونزي براي سلب اختيارات چندخبرنگار اروپايي به ديدار سوكارنو شتافتند تا واكنش او را نسبت اقدام كنگره اندونزي به دست آورند. دكتر سوكارنو به اين خبرنگاران چنين گفته بود:
اينان (اشاره به قدرتمداران وقت) معناي موازنه را نمي دانند و به اهميت وجود عدالت در جامعه بي اعتناء خواهند ماند. لذا روزي فراخواهد رسيد كه در جامعه اندونزي فاصله دارا و ندار از حد قابل قبول خواهد گذشت و آن وقت است كه اين جماعت خود را در زحمت خواهند ديد.
پيش بيني دكتر سوكارنو سي سال بعد تحقق يافت سوهارتو برکنار و اتهامات متعدد به او وارد آمد، دختر سوکارنو رئيس جمهور شد و چند سال بعد سورهارتو بيمار و خانه نشين در ميان نفرين و ناسزاي مردم درگذشت.



از راست به چپ : سوهارتو درسال 1966، زماني كه كودتا كرد ـ سورهارتو در سال 2002 پير و عاجز و بر كنار شده از قدرت و در معرض ده ها اتهام كه با ويلچر او را حركت مي دهند.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
برخي ديگر از رويدادهاي 13 مارس

1848:انقلابات اين سال اروپا كه اتريش را هم در برگرفته بود در اين روز «مترنيخ» صدر اعظم اين كشور را مجبور به كناره گيري كرد. او پس از تسليم استعفاءنامه اش گفت كه امپراتوري اتريش هم به دنبال او خواهد رفت. تاريخ نشان داد كه چنين شد.

1868:کار رسيدگي به محاكمه پارلماني (ايم پيچمنت) اندرو جانسون رئيس جمهوري وقت آمريكا به اتهام ناديده انگاشتن يك قانون مصوب از 13 مارس سال 1868 در كنگره اين كشور آغاز شد. اين رسيدگي در کميسيون مربوط مجلس نمايندگان و سپس صحن مجلس و آنگاه سناي آمريکا تا ماه مه به درازا کشيد.

1921:مغولستان خارجي (قسمت شمالي مغولستان) از چين جدا شد و به نام جمهوري مغولستان اعلام استقلال كرد.

1954:ژنرال جياپ دستور حمله و محاصره دژ «دين بين فو» را صادر كرد كه به شكست فرانسه و خروج اين كشور از هندوچين منجر شد.

1963:دو جت نظامي شوروي براي سنجش ميزان آمادگي دفاعي آمريكا برفراز قلمرو اين دولت در آلاسكا پرواز اكتشافي انجام دادند و سالم به پايگاه خود بازگشتند.

1989:سازمان دولتي دارو و غذاي آمريكا در پي مسموم شدن چند تن از اتباع اين كشور با خوردن انگور وارداتي از كشور شيلي كه به دانه هاي آن ماده سمي تزريق شده بود دستور جمع آوري ميوه هاي محصول اين كشور و منع واردات ميوه از شيلي تا اطلاع ثانوي را اعلام كرد. ايالات متحده که زماني صادرکننده شماره يک ميوه در جهان بود اينک که جمعيت آن و عمدتا به علت اصلاح نکردن قوانين بسيار قديمي مهاجرت از 313 ميليون گذشته است وارد کننده ميوه و عمدتا از آمريکاي لاتين فدراسيون آفريقاي جنوبي و اسپانيا شده است.

1955:پليس تركيه در استانبول به سوي علويان (شيعيان) تيراندازي و باعث مرگ 16 تن از آنان شد.

1999:به رغم مخالفت روسيه سه كشور عضو سابق پيمان ورشو ــ لهستان، چك و مجارستان ــ به عضويت ناتو (پيمان نظامي غرب) پذيرفته شدند.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
روزي كه كارل ماركس صاحب فرضيه سوسياليسم خالص درگذشت - نگاهي به عقايد او و تحولات سوسياليستي تازه


مارکس

كارل ماركس صاحب فرضيه سوسياليسم خالص (سوسياليسم علمي) 14 مارس سال 1883 در لندن درگذشت كه در همين شهر مدفون است. ماركس هنگام مرگ 64 ساله بود. وي مولف «مانيفست كمونيست» و كتاب كاپيتال است كه حاوي انديشه هايش هستند. «مانيفست كمونيست» كه در سال 1848 انتشار يافت پلاتفورم كمونيسم شناخته شده است.
ماركس فرضيه هاي سوسياليستي همزمان و يا پيش از خود را به عنوان سوسياليسم انقلابي نمي پذيرفت و آن ها را خرده بورژوازي، سوسياليست بورژوازي و ... خطاب مي كرد، كه به باور او به برابري كامل مردم نخواهند انجاميد. از نظر ماركس، بورژوازي (توانگري) در هر شکل نوعي كاپيتاليسم است.
ماركس معتقد به لغو مالكيت زمين و ابزارهاي توليد (كارخانه و كارگاه) توسط افراد و قرار گرفتن آن ها در دست جامعه و ابطال حق ارث بود. به علاوه مصادره ثروت ها و ملي و مشترک بودن آن ها، تصميم گيري مركزي (تمرکز قدرت و اختيارات ملي در مرکز)، تضمين شغل براي همه، همچنين همگاني بودن تامين امكانات رفاهي و بازنشستگي و از كار افتادگي، رايگان و يکنواخت و در دسترس همگان بودن آموزش و پرورش و بهداشت تا نگراني ها از ميان برود و تضاد طبقاتي كه به زعم او عامل اصلي رويدادها در طول تاريخ بوده است محو شود.
ماركس كه از دانشگاه برلن دكترا گرفته بود روزنامه نگاري را حرفه خود قرار داده بود و مدت ها سردبير روزنامه بود. وي به مدت 11 سال نيز مفسر و مقاله نويس روزنامه آمريكايي «نيويورك تريبيون» بود و مطالب خود را از اروپا براي اين روزنامه ارسال مي داشت و ارسال مي داشت.
ماركس كه روي اهميت امر اقتصاد در تحول تاريخ تاكيد مي كند زاده آلمان بود و فرضيه هاي خود را بر پايه شرايط جامعه آلمان كه از آن شناخت كامل داشت طرح زيري كرده بود . ولي اين فرضيه ها در روسيه كه جامعه اش آمادگي پياده کردن آنرها را نداشت به آزمايش در آمدند.
با وجود فروپاشي شوروي هنوز هواداران عقايد ماركس که مشابهت بسيار به نظرات مزدک ايراني - متفکر قرن ششم ميلادي دارد در سراسر جهان کم نيستند.
از آن جا که نابرابری ها برای بشر نسل نوین (که نسبت به نسل گذشته روشنتر، آگاهتر و حساستر است) قابل تحمل نیست و نارضایی خود را به صور مختلف و روزانه در گوشه و کنار جهان نشان می دهد پس از فروپاشی شوروی راه های تازه برای سوسیالیستی کردن جوامع ارائه شده است که مشابهت بیشتری به عقاید سن سیمون (سنت سایمون) فرانسوی و «اوون» دارند تا مارکسیسم و مزدکیسم. تازه ترین این ایسم ها «سوسیالیسم قرن 21» عنوان دارد که اندیشه آن را هوگو چاوس مطرح ساخته و دارد آن را در ونزوئلا پیاده می کند. این نوع سوسیالیسم ترکیبی عملی از فرضیه های سوسیالیستی قدیمی تر به اضافه اندیشه های ملی گرایانه سیمون بولیوار است. لاتین های قاره آمریکا که عمدتا مخلوطی از بومیان هستند گرایش چشمگیر به سوسیالیسم نوع تازه نشان داده اند. بومیان قاره آمریکا پیش از ورود کریستوفر کلمبوس اروپایی به آن قاره دارای نوعی زندگانی سوسیالیستی بودند.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
صفحه  صفحه 22 از 49:  « پیشین  1  ...  21  22  23  ...  48  49  پسین » 
فرهنگ و هنر

روزنگار تاریخ جهان


 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA