انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
فرهنگ و هنر
  
صفحه  صفحه 4 از 49:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  46  47  48  49  پسین »

روزنگار تاریخ جهان


مرد

 
روزي که گاندي پدر هند نوين به قتل رسيد


گاندي دو نوه اش را در برگرفته است
مهاتما گاندي رهبر انقلاب استقلال هند و نجات دهنده اين كشور از استعمار طولاني انگلستان سي ام ژانويه 1948 به دست يك ناسيوناليست هندو كه با تجزيه اين شبه قاره مخالف بود كشته شد. گاندي مبتكر مبارزه منفي براي رسيدن به هدف سياسي است. گاندي كه هنديان او را مهاتما (آموزگار بزرگ) مي نامند هنگام فوت 78 ساله بود. او براي شركت در اجتماع روزانه هوادارانش وارد اين جمع مي شد كه از فاصله نزديك هدف گلوله «ناتوران ويناياك گدسه» 36 ساله قرار گرفت و 20 دقيقه بعد درگذشت. گاندي همان روز روزه سياسي پنج روزه اش را پايان داده بود كه به خاطر شنيده شدن پيامش مبني بر تحمل پيروان اديان ديگر و دوستي انسانها ــ صرفنطر از دين و نژاد - به آن دست زده بود.
انتشار خبر قتل گاندي سبب شد كه نزاع خونين هندو و مسلمان از سر گرفته شود. گاندي را بزرگترين منادي صلح در قرن 20 خوانده اند.


گاندي رهبري فروتن بود كه ساده زندگي مي كرد تا سرمشق قرار گيرد
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
هرج و مرج در دادگاه صدام ـ صدام قبلا دو بار رئيسي را که براي دادگاه مامور محاکمه او تعيين شده بود بازداشت كرده بود!


صدام در جلسه 29 ژانويه 2006 دادگاه و در حال اعتراض به قاضي

جلسه 29 ژانويه 2006 دادگاه صدام حسين و شركاء جهت رسيدگي اتهامات وارده به آنان به رياست «رئوف رشيد عبدالرحمن» قاضي «كُرد» و معاون سابق دادگاه هاي كيفري اربيل تشكيل شده بود. تفسيرنگاران قبلا ابراز نظر كرده بودند كه رئوف عبدالرحمن بمانند قاضي امين بي طرف نخواهد بود زيرا كه صدام حسين در طول حكومت خود دوبار او را زنداني كرده بود و يك بار زير شكنجه نزديك بود كه فلج شود. وي متولد حلبچه است كه در زمان صدام بمباران شيميايي شده بود.
در آغاز جلسه 29 ژانويه 2006 وكيلان و مشاوران قضايي صدام كه به همان دلايل به صلاحيت رئيس تازه اعتراض داشتند جلسه را ترك كرده بودند. برزان برادر ناتني صدام هم با سر و صداي زياد اعتراض به ناكافي بودن درمان بيماري خود در زندان كرد و با قاضي به مشاجره پرداخت و با الفاظ ركيك به قاضي اهانت كرد كه قاضي دستور اخراج وي را از جلسه داد. در اين هنگام صدام از جاي خود بلند شد و در حالي که عصبي و خشمناك و برافروخته به نظر مي رسيد خطاب به رئيس دادگاه مشروعيت و صلاحيت وي را زير سئوال برد و گفت كه مي خواهد چنين دادگاهي را ترك كند كه رئيس دادگاه به او گفت: برو محاكمه را به صورت غيابي ادامه مي دهم.
صدام به اين طرز كلام اعتراض كرد و گفت: تو به من مي گويي: «برو». من بودم که 35 سال اين كشور را اداره كردم كه تو به اينجا رسيدي. رئوف عبدالرحمن پاسخ داد: فعلا من رئيس دادگاه هستم و تو متهم برايت وكيل تسخيري انتخاب مي كنم كه صدام گفت نمي پذيرم و در حالي كه يك مامور پليس او را دنبال مي كرد از جلسه خارج شد و متعاقب او ساير متهمان از جمله «طه ياسين رمضان» و جلسه تعطيل شد.
اين دادگاه بعدا صدام و برزان را به اعدام محکوم کرد که حکم درباره صدام در سي ام دسامبر 2006 و درباره برزان در ژانويه 2007 به اجرا درآمد.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
برخي ديگر از رويدادهاي 30 ژانويه

1800:دولت ايالات متحده آمريكا اعلام كرد كه جمعيت اين كشور عبارت است از: 5 ميليون و 308 هزار و 483 سفيد پوست و يك ميليون و200 هزار و 37 برده سياه پوست. در اين ارقام بوميان (سرخپوستان) به حساب نيامده اند زيرا كه در آن زمان بوميان خود را تابع دولت آمريكا نمي دانستند و زير بار سرشماري نمي رفتند. شمار ساکنان قانوني آمريکا در سال 2006 از رقم 300 ميليون تجاوز کرد و در سال 2011 به بيش از 310 ميليون رسيد.

1929:رضاشاه براي تقويت بنيه نظامي ارتش شش ميليون تومان اسلحه از خارج خريد.

1991:در خفجه واقع در شرق كشور سعودي ميان نيروهاي عراقي كه از روز پيش از اين به اين منطقه حمله ور شده بودند و نيروهاي ائتلاف نبردي سخت جريان داشت كه در چند مورد به صورت زد و خورد ساختمان به ساختمان درآمده بود.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
اجراي قانون انتقال بومیان آمریکا (سرخپوستان) به رزرویشن ها
دولت واشنگتن در اجرای قانون مصوب کنگره این کشور 31 ژانويه 1876 دستورداد که همه بومیان (سرخپوستان) به رزرویشن ها (اراضی محصوری که برایشان در نظر گرفته شده بود) منتقل شوند. بومیان منطقه (ایالات متحده آمریکای شمالی) از هنگام ورود و استقرار نخستين دسته مهاجران انگلیسی ها در آن سرزمین در سال 1607 با آنان در حال جنگ و مبارزه بودند. تصاحب اراضی علت اصلی این مقاومت بود. دلبستگی و وفاداری به فرهنگ ملی و خودداری از کارکردن برای مهاجران علل دیگر.
نبرد بومیان با مهاجران و بعدا دولت واشنگتن تا دهه 1890 ادامه داشت. مقامات دولتي به همان اندازه که برشمار مهاجران اروپایی افزوده می شد و نیاز به زمین داشتند بر فشار خود به بومیان می افزودند و آنان را به سمت غرب آمریکا می راندند ـ مناطقي که هنوز مهاجرنشین نشده و یا در کنترل فرانسه و اسپانیا بود.
در سال 1824 قانونی وضع شد که بومیان شرق آمریکا (مهاجرنشین هاي قدیمي تر جنوب شرقي و عمدتا جورجيا کاروليناي شمالي تنسي و ...) به غرب رود «می سی پی» منتقل شوند. در یک مورد این بومیان و عمدتا چروکی ها که مردمی متمدن و دارای کتابت بودند مجبور شدند هزاران کیلومتر راه را پیاده طی کنند تا به اکلاهما برسند که مورخان در تالیفات خود به این انتقال «تریل آو تیرز» به مفهوم مسیر اشک و اشک ریزان پیش رفتن عنوان داده اند. در این انتقال با پای پیاده بیش از چهار هزار تن جان دادند.
در سال 1871 کنگره آمریکا قانون دیگری وضع کرد و دولت این کشوررا از انعقاد هرگونه قرارداد با قبایل بومی به عنوان ملت مستقل ممنوع کرد. با اینکه يک قانون موضوعه در قرن بیستم بومیان را اتباع دولت فدرال می داند پاره اي از بومیان همچنان دم از استقلال می زنند. طبق برخي نوشته ها بومیان ایالات متحده چهار قرن پیش هنگام ورود مهاجران انگلیسی 18 تا 40 میلیون بودند که اینک حدود سه میلیون نفرند. رزرویشن های بومیان تحت نظارت پلیس امنیت داخلی آمریکا (اف. بی. آی) قراردارد. به اظهار برخي از گردشگران آمريکاي لاتين بنظر می رسد که بوميان ساکن رزرويشن ها به نوعي غير مستقيم تشویق به مصرف الکل و قمار می شوند.


پشت جلد دو کتاب (تاليف جيمز ارل جانز و John Ehle ) درباره تريل آو تيرز
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
قیام محمد صالح در مالزی برضد استعمار لندن


محمد صالح

قیام محمد صالح (داتو مت صالح) برضد استعمار انگلستان در برنئوی شمالی (ایالت صباح از اعضای فدراسیون مالزیا) با قتل او در سی و یکم ژانویه 1900 پایان یافت. قيام صالح 4 سال طول کشيده بود.
ترور صالح عملی سازمان یافته بشمار آمده است. انگلیسی ها که داشتند برنامه هندوستان را در برنئو پیاده می کردند و با تشکيل کمپاني کشت توتون و صدور محصولات کشاورزی و تجارت آغاز کرده بودند هنگامی که به دریافت مالیات و وضع ضوابط دیگر دست زدند که علامت حکومت کردن و استعمار بود با اعتراض محمد صالح ـ یک رهبر محلی ـ رو به رو شدند اما اعتنا نکردند. صالح که چنین دید مردم را به قیام دعوت کرد و از سال 1894 با انگلیسی ها وارد کار مبارزه شد که فصلی از مبارزات ملت هارا تشکیل می دهد.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
در ژانويه 1915 و براي نخستين بار ارتش نهم آلمان بر ضد ارتش دوم روسيه در جبهه لهستان سلاح شيميايي بکاربرد


31 ژانويه سال 1915 و در جريان جنگ جهاني اول نيروهاي آلمان در جبهه روسيه بر ضد نظاميان اين كشور سلاح شيميايي (گاز خفه كننده) بکار بردند. اين سلاح در نبرد بوليمو Battle of Bolimow در لهستان و حاشيه خط آهن منتهي به شهر ورشو بکار رفت. ارتش نهم آلمان به فرماندهي ژنرال فون مکنسن Von Mackensen درصدد رسيدن به شهر ورشو و تصرف اين شهر بود که با ضد حمله ارتش دوم روسيه به فرماندهي ژنرال سميرنوف Smirnov رو به رو شده بود و برف سنگين عمليات هر دو ارتش را نيمه فعال کرده بود. لهستان از دو قرن قبل از آن در کنترل روسيه بود که مردم هر دو کشور از يک نژاد و اسلاو هستند.
در تاريخ عمومي آمده است که اين نخستين بار بود که سلاح شيميايي به صورت وسيع (نه آزمايشي) در جنگ دو ارتش بکار رفت. آلماني ها در ماه مي همين سال در نبرد Ypres بگونه اي موثرتر گاز کشنده بکار بردند. در جبهه بوليمو به علت توفان برف و شدت سرم، سلاح شيميايي آلمان (گاز خفه کننده) تلفات سنگين نداشت.


يک نظامي با ماسک ضد گاز (1917)


شيميدانهاي آلماني تلاش براي ساختن اين سلاح را كه براي نخستين بار در ژانويه 1915 بگونه اي وسيع بكار رفت از سال ها قبل از جنگ جهاني اول آغاز کرده بودند زيراکه اروپا در حالت صلح مسلح بسر مي برد و هر آن انتظار وقوع جنگ مي رفت.
بکاربردن سلاح گاز خفه کننده در جبهه بوليمو در ژانويه 1915 آغاز کار بود و نيروهاي آلماني بعدا آن را به دفعات در جبهه فرانسه مورد استفاده قرار دادند. ادامه بکاربردن اين سلاح باعث شد که ماسک ضد گاز ساخته شود و ....
بکاربردن سلاح هاي شيميايي که اصطلاحا اسلحه کشتار جمعي خوانده مي شود بعدا نيز ادامه يافت براي مثال: نيروهاي آمريكا در جنگل هاي جنوب ويتنام از «ايجنت اورنج» استفاده كردند و نيروهاي عراقي در جريان جنگ دهه 1980 بر ضد ايران و نيز کردها بمب شيميايي بكار بردند و ... .
در طول سده 20 چند قرارداد دوجانبه و چندجانبه برضد ساخت و انبار كردن و بكار بردن اين نوع اسلحه امضاء شده است. ولي هنوز زراد خانه بسياري از كشورها از جمله روسيه پر از اين نوع اسلحه است.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
تحقیر چین توسط انگلیسی ها که چینیان را بیدار کرد و برانگیخت ولي ... ـ لشكر كشي انگلستان به شانگهاي در سال 1927


منظره اي به چشم آشنا - بستگان سربازان انگليسي براي بدرقه آنان كه 31 ژانويه 1927 عازم چين بودند گرد آمده اند . در اين ماه در سال 2003 عكس هاي مشابهي در روزنامه ها به چاپ رسيد كه نظاميان سه كشور انگليسي زبان آمريكا انگلستان و استراليا را در ميان بدرقه بستگان نشان مي دهد كه عازم جنگ با عراق بودند


به بهانه «در مخاطره بودن» اتباع انگلستان در شانگهاي چين 31 ژانويه 1927 دولت انگلستان 12 هزار تن از سربازان اين كشور را در كشتي نشاند و روانه چين ساخت تا از اتباع انگليسي در شانگهاي حفاطت كنند!. دولت انگلستان براي توجيه عمل خود ادعاكرده بود كه درگيري ناسيوناليست هاي جنوب به رياست چيان كاي شك با دولت پكن (دسته شمالي ها كه كنترل شانگهاي را هم به دست داشت) در حال انتقال يافتن به داخل شانگهاي است كه در اين شهر هم اتحاديه هاي كارگري(کمونيستها) تحريك به اعتصاب كرده اند و جنبش چيني مخالف حضور خارجيان در آن كشور نيز با ايجاد مزاحمت هاي انفرادي جان و مال اتباع آن كشور در شانگهاي را تهديد مي كند. در اعلاميه دولت انگلستان از شانگهاي به عنوان «شهر بين المللي!» نام برده شده بود. دولت انگلستان در اعلاميه خود تصوير تيره و پر هرج و مرجي از چين آن زمان ترسيم کرده بود. دولت انگلستان همزمان با اعزام نيروي نظامي با دولت آمريكا تماس گرفت تا به مساعي نظامي انگلستان در اين زمينه كمك كند كه دولت آمريكا چند كشتي جنگي و چهار هزار تفنگدار روانه شانگهاي كرد و به همين ترتيب ژاپن و فرانسه. در آن زمان شمار خارجيان شهر شانگهاي از 40 هزار تن تجاوز مي كرد كه خود را تابع نظامات مقامات محلي چين نمي دانستند.
در آن دوران چين وضعيت عجيبي داشت. در ماه مارس آن سال جمع نيروهاي دولت هاي چهارگانه در آب هاي شانگهاي از 20 هزار نظامي و 20 كشتي جنگي متجاوز شده بود كه ماه بعد ميان ملیون نفاق افتاد و باعث انشعاب در صف ملیون شد و ملیون چپگرا از بدنه اصلي جدا شده و به جناح مائو پيوستند كه در آن زمان در جاي ديگر چين فعال بود. همين هرج و مرج داخلي تحقير و فشار هاي قدرت هاي خارجي و تعرض وسيع ژاپني ها در دهه 1930 به چين و قتل عامي كه به راه انداختند سبب شد كه چيني ها از خواب دويست ساله بيدار شوند و .... مبارزه چينيان با سلطه قدرت هاي وقت (انگلستان فرانسه آمريکا ژاپن آلمان و روسيه) از اواخر قرن 19 آغاز شده بود. جنبش چينيان برضد امپرياليست هاي وقت و مداخله گري خارجيان معروف به «مشت زنان» در سال 1900 با مداخله قدرت هاي وقت و اعزام نيروي نظامي مشترک سركوب شد.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
و هيتلر زمام امور آلمان را به دست گرفت


Paul Von Hindenburg در دوران جنگ جهاني اول
پس از يك ماه مذاكرات پشت پرده و برغم مخالفت شديد كمونيست هاي آلمان 30 ژانويه سال 1933 پال فون هيندنبورگ Paul Von Hindenburg ـ فيلد مارشال آلمان و رئيس جمهور این کشور از آدولف هيتلر كه حزب او ـ حزب سوسياليست ملي كارگران آلمان (اختصارا نازي) ـ برنده انتخابات شده بود خواست که دولت تشکیل دهد و هيتلر صدر اعظم آلمان شد و وعده حل همه مشکلات اقتصادي ناشي از کاهش شديد پول ملي و نيز رفع تحقیر آلمانی ها را داد که از سوی فاتحان جنگ جهانی اول ضمن قراردادهاي پايان جنگ (قراردادهاي ورساي) اعمال شده بود و گفت که تلاش خواهد کرد کیفیت انسانی ژرمن ها به صدر ملل دیگر برسد.
توده هاي آلماني كه پس از شكست اين كشور در جنگ جهاني اول از سوي فاتحان جنگ تحقير شده بودند و به آنان شرايط سخت و غرامت سنگين تحميل شده بود و تورم پول در آن کشور بیداد می کرد از انتصاب هيتلر و وعده هايي كه داده بود خرسند شده بودند ولي كمونيست هاي آلمان که «ناسیونال سوسیالیسم» هیتلررا مانع از گسترش «انترناسیونال سوسیالیسم» خود و احیانا شکست آن می دانستند در همان نخستين روز صدراعظم شدن هیتلر به سوي دسته كوچكي از اعضاي حزب نازي که در یک خیابان برلین شادی می کردند آتش گشودند و دو تن از آنان را كشتند و با اين عمل هيتلر را دشمن خوني كمونيسم كردند كه اين دشمني حتي به خصومت هيتلر با شوروي منجر شد.
هيندنبورگ که رياست دولت آلمان را به هيتلر سپرد يک سال بعد درگذشت و هيتلر از آن پس خودرا پيشواي آلمان اعلام کرد. هيندنبورگ برغم شکست ارتش آلمان در جنگ جهاني اول همچنان مورد علاقه آلماني ها بود. وي که دوم اکتبر 1847 در پوسن پروس (پروشيا) به دنيا آمده بود از سال 1916 تا 1919 رئيس ستاد ارتش آلمان بود. پوسن زادگاه او طبق قراردادهاي ورساي از سال 1919 ضميمه لهستان شده است که پوزنان خوانده مي شود. هيتلر به خاطر بازگردانيدن مناطق آلماني ازجمله پوسن به قلمرو آلمان دست به تصرف آن ها زد که جنگ جهاني دوم آغاز شد. اگر اشتباه نکرده بود و شوروي را مورد تعرض قرار نداده بود در جنگ پيروز مي شد و انگلستان نيز بمانند فرانسه وقت ازپاي در مي آمد و مسير تاريخ تغيير مي کرد و اين نبود که اينک مي بينيم. هيندنبورگ دوم آگوست 1934 و در 87 سالگي درگذشت. ملیون آلماني هنوز چشم به اراضي از دست رفته اين کشور در جنگ جهاني اول دارند و بنابراين بقاي اتحاديه اروپا مورد ترديد است. آلمان کشور شماره يکم اتحاديه اروپاست.


هيلتر به اين سان به ديدار هيندنبورگ شتافت تا اورا صدراعظم آلمان اعلام کند
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
تسليم شدن فيلدمارشال پاولوس و پایان جنگ استالینگراد

Friedrich Paulus
سی و یکم ژانویه 1943 نبرد خانه به خانه استالینگراد با تسلیم شدن فیلد مارشال فردریک پاولوس Friedrich Paulus فرمانده ارتش ششم آلمان پایان یافت و دو روز طول کشید تا نظامیان آلمانی در خانه ها کوچه ها و خیابان های شهر به اسارت درآیند. در حمله به استالینگراد ـ شهری در کناره غربی رود ولگا که به ولگوگراد تغییر نام داده شده است ـ 270 هزار نظامی آلمانی و متحدان اروپای شرقی آلمان از جمله رومانی شرکت داشتند. تلفات این نبرد 743 هزار تن گزارش شده است. هیتلر پاولوس را فیلد مارشال کرده بود تا تسلیم نشود زیرا که سابقه نداشته یک فیلدمارشال آلمانی تسلیم شود ـ ایستادگی و یا خودکشی. ولی پاولوس یک روز پس از دریافت عنوان فیلدمارشالی تسلیم شد و تا سال 1953 در شوروی بازداشت بود و چهارسال آخر عمر خودرا در آلمان گذرانید و در طول این مدت در چند مصاحبه و مقاله اشتباهات هیتلر از جمله آغاز جنگ پیش از تکمیل سلاح های تازه (جت جنگنده موشک و سلاح هسته ای) تعرض غیر ضروری به شوروی و حمایت نظامی غیر لازم از جاه طلبی موسولینی را تشريح کرد و گفت که آلمان نبايد در آن واحد در چند جبهه و با چند کشور درگير مي شد زيراکه استطاعت اين کاررا نداشت. طبق قاعده تعرض [فرضیه کلازوویتس] نيروهاي آلمان بايد سه برابر نظاميان کشور مورد تعرض بودند با هشت برابر قدرت آتش که در عمل چنین نبود. با رعايت اين قاعده ما مي توانستيم که در يک زمان تنها با يک کشور درگير شويم.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
پزشگ انگلیسی که دهها بانوی بیمار خودرا کشت


دکتر شیپمن
یک دادگاه کیفری انگلستان 31 ژانویه 2000 یک پزشک این کشور را که گفته شده بود نزدیک به دویست و پنجاه تن از بیماران خود و همگی از بانوان را کشته است به حبس ابد محکوم کرد. پلیس تنها موفق شده بود که مدارک لازم برای قتل 15 تن از آنان را به دادگاه بدهد. دکتر هارولد شیپمن که 13 ژانویه 2004 خودرا در سلول زندان حلق آویز کرد و درگذشت قربانیانش را با تزریق و یا تجویز ترکیبی نیرومند از مورفین می کشت و چون مرگ پس از یکی دو روز صورت می گرفت مورد سوء ظن قرار نمی گرفت. وی هنگامی تحت تعقیب قرار گرفت که زنی از بیماران خودرا مجبور کرد وصیتنامه اش را به او بدهد و در این وصیتنامه به نفع خود دستکاری کرد. بیمارکشی دکتر شیپمن 23 سال طول کشیده بود. وی در منطقه منچستر طبابت می کرد و از بیماران بدحال در منازلشان عیادت می کرد. انگیزه این جنایات به درستی روشن نشده است.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
صفحه  صفحه 4 از 49:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  46  47  48  49  پسین » 
فرهنگ و هنر

روزنگار تاریخ جهان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA