انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
فرهنگ و هنر
  
صفحه  صفحه 19 از 65:  « پیشین  1  ...  18  19  20  ...  64  65  پسین »

Armenians | ارامنه


مرد

 
تاریخ
استان‌های جنوبی و غربی ارمنستان در سالهای ۱۲۴۲ تا ۱۲۴۵ فتح می‌شوند. قشون مغول در سال ۱۲۴۲ بفرماندهی بایجو نویان به سختی می‌تواند مقاومت شجاعانه و دو ماهه ساکنین کارین را در هم شکسته شهر را تصرف و ویران نماید. سال بعد آنها در غرب به قیصریه (شهر) و یرزنکا می‌رسند. سال ۱۲۴۵ توام با میان رودان شمالی و شام (سرزمین)، تمام ارمنستان جنوبی را هم فتح می‌نمایند.

در زمان سلطه مغولها (قرنهای ۱۳-۱۴) گروهی از ایشخان‌های ارمنی موجودیت خود را حفظ نمودند و تا اواخر قرن چهاردهم نقش خود را در حیات کشور ایفا می‌نمودند. مانند ایشخان‌های استان سیونیک،ساسون (شهر)،وان و غیره. اما سایر خاندانهای ایشخانی مانند زاکاریان‌ها، واهرامیان‌ها، واچودیان‌ها و پروشیان‌ها و دوپین‌ها حسن جلالیانها در نیمه دوم قرن سیزدهم قدرت قبلی خود را از دست داده بودند.

سلطه مغولها نتایج وخیمی داشت بسیاری از مناطق و شهرهای ارمنستان ویران و خالی از سکنه شد. متعاقب سیاست قتل و غارت و باجگیری قهرآمیز، زندگی اقتصادی کشور سقوط و نزول شدیدی کرد. اگر چه گاهی در این یا آن سوی کشور تحرک جزئی اقتصادی ایجاد می‌شد، لیکن موقتی بود و تاثیر قطعی و چشمگیری روی وضع کلی زندگی اقتصادی بگذاشت.

مغولها در ارمنستان و نیز در سایر کشورهای تابعه باج و خراج متعددی وضع کرده بودند. من جمله مخصوصا" مالیات زمین که تا نصف درآمد را تشکیل می‌داد. مالیات سرانه از ذکور ۱۵ تا ۶۰ ساله دریافت می‌شد. مالیات‌ها از کلیسا هم دریافت می‌کردند.

قسمتی از مالیاتها بصورت آذوقه و قسمت دیگر بصورت پول پرداخت می‌شد. مالیاتچی‌ها معمولا" با دسته‌های مسلح گردش می‌کردند، ظلم و کشتار و هرگونه خودکامگی پدیده‌های عادی و همیشگی بود. دهقانان برای خانهای مغول، فئودالهای ارمنی و کلیسا، انواع بیگاری و کارهای اجباری را انجام می‌دادند.

در نتیجه سیاست اداری و مالیاتی قهرآمیز بخش قابل توجهی از فئودالهای ارمنی از اراضیشان محروم شدند. زمین‌های وسیع به طبقه مرفه مغول و جزا" به تجار واگذار می‌شد. وابستگی دهقانان به زمینداران تقویت گردید. دهقانان و نجبای ناراضی ارمنی برعلیه سنگین مغول به اسلحه متوسل می‌شدند. قیامهای متحد ارمنی و گرجی بر ضد اشغالگران بوقوع پیوست.

در سالهای اخر دهه ۴۰ قرن سیزدهم، ساکنین ارمنی و گرجی،استان لوری،تفلیس و نواحی اطراف سعی در قیام نمودند، ولی موفق آنچنانی نداشتند. در سالهای ۱۲۵۹ تا ۱۲۶۱ میلادی قیام جدید ملل ارمنی و گرجی به رهبری داویت پادشاه گرجستان بوقوع پیوست.

از ایشخانهای ارمنی، زاکاریانها در قیام شرکت کرده بودند. قیام کنندگان چندین حمله برروی دسته‌های مغول انجام می‌دهند. انها قادر می‌شوند قسمتی از قشون آنها را نیز که برعلیه قیام کنندگان حملات تنبیهی آغاز کرده بود نابود سازند.

لیکن باوجود این مغولها موفق به دستگیری و کشتن بیشتر رهبران نهضت شده و قیام را در خون خفه نمودند.



پایان
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
پادشاهی ارمنی کیلیکیه



قلمرو پادشاهی ارمنی کیلیکیه






پرچم






نشان نظامی


پادشاهی ارمنی کیلیکیه به (ارمنی کلاسیک Կիլիկիոյ Հայոց Թագաւորութիւն به لاتین Kilikio Hayots Tagavorutyun) یا به عنوان ارمنستان جدید یا ارمنستان کوچک نیز شناخته شده است.

سرزمین کیلیکیه یکی از سکونتگاه‌های کهن بشری است که نام آن در بسیاری ازمتون مربوط به دورهٔ باستان به ثبت رسیده و به سبب موقعیت حساسش همواره در طول تاریخ مورد توجه فاتحان بوده.

پادشاه آشور، شلمانصر سوم، در یکی از کتیبه‌های خویش، متعلق به ۸۳۴ قبل از میلاد، اشاره‌ای به نبردهای خود و فتح این سرزمین کرده است. در دورهٔ حکومت هخامنشیان، کوروش، موفق شد کیلیکیه را مطیع خویش سازد.

بر مبنای بخشی از همین متون اشاره شده اسکندر مقدونی این سرزمین را از جمله متصرفات خود می‌دانست و پس از او سلوکیان آن را تحت حکومت خود در آوردند. سپس، عربها در پی فتوحاتشان در قرن هفتم میلادی بخشهایی از این سرزمین را تصاحب کردند که تا قرن دهم میلادی جزو محدودهٔ سرزمینهای فتح شدهٔ آنها باقی‌ماند.

در نیمهٔ دوم قرن دهم میلادی و در فاصلهٔ سالهای ۹۶۳- ۹۶۵م، امپراتوری بیزانس بسیاری از شهرهای مهم کیلیکیه را، که در دست عربها بود، به تصرف خویش در آورد. دیری نگذشت که با شکستن دیوار دفاعی عربها، در حدود کوههای توروس، سربازان بیزانسی موفق به پیشروی شدند و تمامی این سرزمین را جزو قلمرو امپراتوری بیزانس قرار دادند.

در قرن یازدهم میلادی با ظهور حکومتی ارمنی در سرزمین کیلیکیه که در اندک زمانی تبدیل به قدرتی مستقل با ابعاد نظامی، سیاسی و فرهنگی در خور توجهی شد به گونه‌ای که بخش اعظمی از حوادث مربوط به پادشاهی کیلیکیه درمتون تاریخی مورخان اروپایی هم روزگار آن در ذیل عنوانهای بارون نشین جدید ارمنی، ارمنستان جدید یا ارمنستان صغیر به نگارش درآمد و تا سدههای بعد نیز مورد بررسی قرار گرفت.



پایتخت طرسوس (اولین پایتخت), قوزان (ترکیه)
زبان‌(ها) زبان ارمنی (زبان بومی), زبان لاتین, فرانسه قدیم
دین کلیسای حواری ارمنی
دولت پادشاهی
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
موقعیت جغرافیایی کیلیکیه
بر مبنای مطالعات جغرافیایی و بر اساس طبیعت حاکم بر کیلیکیه، که از تنوع خاصی برخوردار است، رشته کوههای توروس، که در قسمتهای غرب، شمال و شرق این سرزمین گسترده است، همواره یکی از مهمترین محافظان طبیعی این سرزمین بوده و در طی دوران پادشاهی کیلیکیه قلعه‌های مستحکم بسیاری را بر بلندای تپه‌های خود از گزند مهاجمان محفوظ داشته.
جغرافیدانان، این سرزمین را به لحاظ طبیعی به چندین بخش تقسیم کرده‌اند:




نوار غربی شامل ناحیه‌ای سنگلاخی است که با تپه‌های صخره‌ای کم ارتفاعی احاطه و در متون تاریخی با عنوان کیلیکیهٔ سنگلاخی مشخص شده.

بخشهایی از نوار شرقی نیز از دشتها تشکیل و شمال شرقی با زنجیره‌ای از کوهها و قله‌های نسبتاً مرتفع، که گاه بلندی آنها به ۳٬۵۰۰ متر می‌رسد، پوشانیده شده. این بخش به کیلیکیهٔ کوهستانی معروف است و در متون برخی مورخان ارمنی از آن با عنوان بام کیلیکیه یاد شده. قسمتهای جنوب شرقی کیلیکیه را نیز کوههایی کم ارتفاع احاطه کرده‌اند که بلندای قله‌های آن گاه به ۲٬۰۰۰ متر می‌رسد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
آب و هوا و منابع طبیعی کیلیکیه


آب و هوای کیلیکیهٔ کوهستانی متغیر و از تابستانهای گرم و زمستانهای بسیار سرد برخوردار است.

در نواحی دشتی، معمولاً فصل بهار از آوریل (اردیبهشت) آغاز می‌شود و به دلیل وجود رودخانه‌ها و جویبارهای این بخش، که از کوههای توروس سرچشمه می‌گیرند و به دریای مدیترانه می‌ریزند، این منطقه ناحیه‌ای حاصلخیز محسوب می‌شود. این عوامل سبب رونق کشاورزی در حوزهٔ پادشاهی کیلیکیه شده بود و محصولات متنوعی چون گندم، جو، برنج و پنبه در دشتهای حاصلخیز آن کشت می‌شد.

کیلیکیه از تنوع گیاهی فراوانی برخوردار است و وجود گونه‌های فراوانی از بوته‌های صحرایی، به ویژه در بخش کوهستانی آن، سبب گسترش دامداری در کوهپایه‌ها و تپه‌های منتهی به این نواحی شده.

بر اساس اسناد موجود پرورش و تربیت اسب یکی از حرفه‌های رایج در بین مردمان ساکن درکیلیکیهٔ کوهستانی بوده. همچنین، این سرزمین دارای معادن زیرزمینی فراوانی است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
اقوام و موقعیت نظامی و اجتماعی کیلیکیه
در قرون وسطا ساکنان سرزمین کیلیکیه را مردمانی ازقومیتهای مختلف از قبیل ارمنیان، رومیان، آشوریان، یونانیان و اعراب تشکیل می‌دادند.

در قرن سیزدهم میلادی، کل جمعیت این سرزمین در محدودهٔ پادشاهی ارمنی کیلیکیه بیش از یک میلیون نفر بوده که در نواحی مختلف این پادشاهی و در گستره‌ای در حدود چهل هزار کیلومتر مربع پراکنده بوده‌اند.

سرزمین کیلیکیه شهرهای فراونی را در خود جای داده بود که بسیاری از آنها با دیوارها و قلعه‌هایی مستحکم محصور شده و علاوه بر استحکامات نظامی از امکانات اجتماعی و اقتصادی کافی نیز برخوردار بودند. از این میان چهار شهر سیس (قوزان (ترکیه))، آدانا، آنازاربا، موپسوئست از اهمیت اقتصادی و سیاسی بیشتری برخوردار بوده‌اند.

در بخشهای کوهستانی قلعه‌هایی قرار داشت که از استحکامات و بنایی با ویژگیهای نظامی خاص برخوردار بود. از مهمترین این قلعه‌ها می‌توان به واهکا، لامبرون (لامپرون)، گوگلاگ و کاپان اشاره کرد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
ورود مهاجران ارمنی و تشکیل حکومتی مستقل

ارمنستان کوچک و ایالتهای اطراف آن در سال ۱۲۰۰م

بر اساس متون تاریخی ارمنی تقریباً از ابتدای قرن یازدهم میلادی جمعیت انبوهی از ارمنیان شهرها و روستاهای مختلف ارمنستان پس از حملات سپاهیان بیزانس مجبور به ترک سرزمین خویش شدند وبه سوی سرزمینی امن تر مهاجرت کردند.

سرزمین کیلیکیه به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص خود، که نوید سرزمینی آرام و امن را می‌داد بیشتر مورد توجه مهاجران ارمنی قرار گرفت و روز به روز بر شمار ارمنیانی که به این سرزمین مهاجرت می‌کردند افزوده شد. به گونه‌ای که در دههٔ چهل قرن یازدهم میلادی و در پی مهاجرتها و سکونت ارمنیان در نواحی مختلف کیلیکیه چندین امیرنشین ارمنی در این ناحیه تشکیل شد که همگی آنها خاستگاهی فئودالی داشتند و متعلق به یکی از خاندان‌های بزرگ ارمنستان بودند.

پس از مدتی نه چندان طولانی و در اواخر نیمهٔ نخست قرن یازدهم میلادی، سرداران نظامی ارمنی مسئولیت ادارهٔ برخی قلعه‌های نظامی مهم کیلیکیه را در دست گرفتند و به این ترتیب، با شکل گیری نخستین نشانه‌های تمرکز و توسعهٔ قدرت، امیرنشینهایی ارمنی به وجود آمد و زمینهٔ لازم برای ایجاد امارتی مستقل و متحد را فراهم ساخت.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
شاهزاده روبن


شاهزاده روبن (۱۰۸۰ـ ۱۰۹۵م)

در اواخر سال ۱۰۸۰م شاهزاده روبن، از امرای نامی ارمنی - که در قلعه‌ای در ناحیهٔ شمال کیلیکیه اقامت داشت، به همراهی برخی دیگر از نجبای ارمنی و سپاهیان خود و به منظور دستیابی به حکومتی مستقل در برابر امپراتوری بیزانس قیام کرد و وارد نبردهایی سخت و طولانی با لشگریان بیزانس شد.


او با تمامی امیرنشینهای ارمنی، که در نواحی مختلف بخش کوهستانی کیلیکیه ساکن بودند، پیمان اتحاد بست و به یاری آنها توانست برخی از قلعه‌های واقع در بخش کوهستانی کیلیکیه را نیز ازآن خویش سازد و در نهایت، با رهبری مطلق خود حکومتی مستقل تشکیل دهد. این حکومت درآغاز عنوان امارت روبینیان را به خود اختصاص داد اما بعدها از آن با نام امارت ارمنی کیلیکیه یاد شد و البته در برخی منابع اروپایی به صورت باروننشین ارمنی کیلیکیه نیز عنوان شده است.

روبن تا ۱۰۹۵م حکومت کرد و پس از او فرزندش، کنستانتین یکم، قدرت را درست گرفت.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
کنستانتین اول
پس از شاهزاده روبن فرزندش، کنستانتین اول (۱۰۹۵-۱۱۰۰م)، قدرت را درست گرفت. وی سیاستهای پدر را به منظور تحکیم و ثبات هر چه بیشتر امارت تازه تشکیل شدهٔ ارمنی کیلیکیه دنبال کرد و در اندک زمانی موفق شد قلعهٔ واهکا واقع در کیلیکیه کوهستانی را، که یکی از مهمترین استحکامات امپراتوری بیزانس بود، تصرف کند.

کنستانتین، قلعهٔ واهکا را به دلیل اهمیت و حساسیت نظامی که داشت به منزلهٔ مرکز حکومت خویش انتخاب کرد و به نبردهای خود به منظور توسعهٔ قلمرو خویش در دو جبهه، در برابر امپراتوری بیزانس و نیز سلجوقیان، ادامه داد.

مقارن همین ایام سپاهیان صلیبی از سمت غرب به شرق در حال پیشروی بودند. آنان در هر سرزمینی که به تصرف درمی آوردند امیرنشینی تأسیس می‌کردند و با تکیه بر همین سیاست توانستند تا ۱۲۷۰م بر متصرفاتشان در شرق حکومت کنند.

در اوایل ۱۰۹۷م، دو لشکر از سربازان صلیبیون وارد سرزمین کیلیکیه شدند. آنان از کنستانتین، حاکم امارت ارمنی کیلیکیه، درخواست یاری کردند و او به همراه برخی از امرای دیگر و لشگریان خود به سپاهیان صلیبی پیوست. هدف اصلی کنستانتین از همراهی با سپاهیان صلیبی به کارگیری نیروی مضاعف آنها در دسترسی به مواضع بیشتری در سرزمین کیلیکیه بود.

سپاهیان صلیبی به کمک امرای ارمنی موفق شدند بسیاری از قلعه‌های واقع در دشتهای کیلیکیه را ازآن خویش سازند. آنان سپس به پیشرویهای خود در شرق ادامه دادند و در نهایت نیز امیرنشینی هم‌مرز با امارت ارمنی کیلیکیه ایجاد کردند که نقشی مهم درتعیین سرنوشت آتی این امارت ایفا کرد.

در نتیجهٔ حملات سپاهیان صلیبی به شرق، که همزمان در جبه‌های مختلفی به نبرد می‌پرداختند، امپراتوری بیزانس فرصت بیشتری به دست‌آورد تا به توسعهٔ متصرفات خود و بازپسگیری قلعه‌هایی که تحت حکومت امارت ارمنی کیلیکیه قرار داشت بپردازد و در اندک زمانی موفق شد تا بر نواحی واقع در دشتهای کیلیکیه مسلط شود. پس از چندی نیز از شکست سختی که سپاهیان صلیبی در یکی از نبردهایشان با آن مواجه شدند به نفع خود بهره برد و توانست چندین قلعهٔ مهم را در محدودهٔ کیلیکیه فتح کند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
توروس اول
پس از کنستانتین فرزندش، توروس اول (۱۱۰۰- ۱۱۲۹م)، زمام حکومت را در دست گرفت. او به منظور گسترش متصرفات خویش نبردهایی طولانی را آغاز کرد و موفق شد شهرهای سیس و آنازاربا را ضمیمهٔ قلمرو خود سازد و حکومتی خودمختار تشکیل دهد که کاملاً مستقل از حکومت بیزانس عمل می‌کرد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
لوون اول



در نیمهٔ نخست قرن دوازدهم میلادی، در دورهٔ جانشین توروس اول، یعنی لوون اول (۱۱۲۹- ۱۱۳۷م)، امارت ارمنی کیلیکیه با حوادث مختلفی رو به رو شد. گروهی از لشگریان صلیبی در پی کسب متصرفات بیشتر و به قصد تصاحب شهرها و قلعه‌های مهم واقع در دشتهای کیلیکیه به این سرزمین لشگرکشی کردند. لوون در تمامی جنگها پیروز و مانع پیشروی آنها به محدودهٔ قلمرو کیلیکیه شد. سپاهیان صلیبی، که خود را از لحاظ نظامی در برابر لشگریان لوون ناتوان میدیدند، با خدعهای وی را به اسارت در آوردند و او در قبال آزادی خویش ناچار شد برخی از قلعه‌های مهم امارت ارمنی کیلیکیه، واقع در دشتهای این سرزمین، را به آنها واگذار کند.
لوون اول

چندی بعد نیز امپراتوری بیزانس به قصد نابودی کامل امارت مذکور به نواحی کوهستانی لشگرکشی کرد و طی جنگهایی طولانی و سخت موفق شد بسیاری از قلعه‌های مهم را به تصرف خویش در آورد. لوون نیز دستگیر و اسیر شد. در نتیجهٔ این حملات، امارت ارمنی کیلیکیه برای مدت زمانی نه چندان طولانی استقلال خویش را از دست داد.

در ۱۱۴۲م لوون، که در کنستانتینوپولیس در اسارت به سر می‌برد، درگذشت.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
صفحه  صفحه 19 از 65:  « پیشین  1  ...  18  19  20  ...  64  65  پسین » 
فرهنگ و هنر

Armenians | ارامنه

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA