ارسالها: 23330
#381
Posted: 17 Apr 2014 21:06
سدیک آدامیان
سِدیک آدامیان شاعر ارمنی ایرانی است. او به زبانهای فارسی و ارمنی شعر میگوید.
او دارای لیسانس زبان و ادبیات ارمنی است و البته همانطور که خود میگوید دلبستهٔ زبان و ادبیات فارسی است چرا که تحصیلاتش از کودکی در مدارس فارسیزبان بودهاست.
آدامیان از ۱۲ سالگی شروع به شعرگفتن کرد. بنا به گفتهٔ وی در مورد اولین شعرش، وقتی کلاس ششم ابتدایی بود انشایی دربارهٔ فقر نوشت که ناخودآگاه و غیرارادی شعری آزاد از کار درآمد؛شعری به زبان فارسی. این شعر او همان موقع مورد تحسین قرار گرفت و در مجلهٔ دانشآموز به چاپ رسید و همین او را به شعرگفتن تشویق کرد.
بعدها بهمرور پس از گرفتن دیپلم ادبیاش در کنار شعر به طور جدی به نقاشی هم پرداخت. دو سال شاگرد یکی از معروفترین نقاشان اصفهان یعنی آقای وزیر بود و پس از آن به مدرسهٔ کمالالملک رفت و چهار سال آنجا آموزش دید و پس از آن یک دورهٔ دوساله را هم در دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران گذراند. در دانشگاه شاگرد هانیبال الخاص و منصور فلامکی بود.
در همان دورهای که به طور جدیتر به نقاشی پرداخت، شروع کرد به نوشتن داستانهای کوتاهی که اغلب در مجلهٔ تهران مصور چاپ میشد. اولین داستانی که برای تهران مصور فرستاد، مثل اولین شعر وی، دربارهٔ فقر بود و نامش «کفش بزرگتر از پا» بود. او این داستان را هم همانند اولین شعرش تحت تأثیر یکی از همکلاسیهای فقیرش نوشته بود. پس از آن، نوشتن داستان کوتاه را همراه با شعر و نقاشی ادامه داد و داستانهایش در تهران مصور و اطلاعات هفتگی و اطلاعات بانوان و نشریهای که به دو زبان ارمنی و فارسی درمیآمد، چاپ میشد.
بعد کمکم شروع کرد به تدریس ادبیات و نقاشی در مدارس. در مدرسهای به نام ودادی تدریس میکرد و یک سال هم کلاسی که وی در آن ادبیات درس میدادم، بالاترین نمره را آورد و از وزارت فرهنگ برای وی تشویقنامه فرستادند. دورهای هم در کودکستان مربی بود.
بعدها پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران خود وی کلاس خصوصی گذاشت و در خانه به تدریس ادامه داد. در این دوره، کارگاهی تأسیس کرد به نام «للساب» که عنوانش از حرف اول نام فرزندان وی تشکیل میشد: لئونارد، لئونتینا، سروژ، آلیس و برنارد. این کلاس خصوصی را تا وقتی که به آمریکا رفت داشت و هر دوسال یکبار هم از کارهایشان نمایشگاه میگذاشت.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#382
Posted: 17 Apr 2014 21:08
فعالیت ادبی
سدیک آدامیان شاعری ارمنی است که به فارسی هم شعر میگوید. او سرودن شعر را از سالهای نوجوانی آغاز کرده و دو کتاب شعر، یکی به زبان ارمنی با عنوان «سکوت در فریاد» و دیگری به زبان فارسی با عنوان «صدتا صدف و یک مروارید» دارد. مجموعه شعر تازهای را هم با عنوان «سدای بیصدا» آمادهٔ چاپ دارد که آن هم به زبان فارسی است.
«سکوت در فریاد» اولین مجموعه شعری است که از وی چاپ شده. این کتاب در سال ۱۹۸۵ به زبان ارمنی چاپ شد. بعدها وقتی قرار بود کتاب «زنان شاعر معاصر» چاپ شود، از خلیفهگری ارامنه خواستند که زنان شاعر مسیحی و ارمنی را هم معرفی کند تا نامشان در این کتاب بیاید. خلیفهگری هم که میدانست آدامیان تنها شاعر زن ارمنی که به فارسی شعر میگوید است و اسم او را دادند؛ بنابراین سدیک آدامیان تنها زن شاعر ارمنی است که نامش در آن کتاب آمدهاست. پس از آن پوران فرخزاد هم در کتاب «زنان همیشه» شعر او را چاپ کرد. در این کتاب هم او به عنوان تنها زن ارمنیزبان آمده که شعر فارسی گفته.
او دومین مجموعه شعرش به نام «صدتا صدف یک مروارید» را به زبان فارسی سرود آدامیان از نوجوانی به شعر فارسی علاقهٔ زیادی داشت و اشعار حافظ و فردوسی را همان زمان خوانده بود. بیشتر شعرهای وی نیز فارسی است. او در شعرهای فارسیاش اوایل بسیار تحت تأثیر سیمین بهبهانی بود و مقداری هم تحت تأثیر نیما یوشیج؛ اما بهتدریج زبان خود را در شعر پیدا کرد. او علاوه بر شعر نو، شعر کلاسیک هم دارد که بیشتر در قالب غزل و دوبیتی است.
آدامیان علاوه بر شعر به نقاشی و داستاننویسی هم پرداخته و داستانهایش در سالهای دور، اغلب در مجلات تهران مصور و اطلاعات هفتگی و نشریات ارمنی–فارسی به چاپ رسیدهاست او داستان را بیشتر از اینکه از کتابها بیاموزد از رفتن میان اجتماع و بهخصوص طبقات پایین جامعه آموخت و تحت تأثیر مشاهداتش از زندگی سخت این طبقات داستانهایش را نوشت و به همین دلیل همهٔ داستانهای وی دربارهٔ فقر بود. او در شعر و نقاشی بیشتر به سادهنویسی گرایش دارد زیرا دوست دارد آن را بفهمند.
پایان سدیک آدامیان
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#383
Posted: 17 Apr 2014 21:10
آندره آرزومانیان
آندره آرزومانیان (زاده ۱۳۳۳ - درگذشته ۱۱ خرداد ۱۳۸۹) نوازنده پیانو ایرانی-ارمنی و آهنگساز موسیقی فیلم است.
آندره آرزومانیان در تهران چشم به جهان گشود. وی فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۵۶ با نوازندگی پیانو آغاز کرد. او نوازندگی پیانو را در موسیقی فیلمهای فراوانی از جمله از کرخه تا راین (موسیقی متن از مجید انتظامی)، بوی پیراهن یوسف، آخرین پرواز، من ترانه پانزده سال دارم، زن امروز و بیتو هرگز بر عهده داشت. وی همچنین در آلبوم پاییز طلایی اثر فریبرز لاچینی و سمفونی ایثار اثر مجید انتظامی پیانو نواخته است.
آرزومانیان در ۱۱ خرداد ۱۳۸۹ بر اثر سرطان استخوان در سن ۵۶ سالگی در تهران درگذشت.
زادروز ۱۳۳۳
تهران
درگذشت ۱۱ خرداد ۱۳۸۹
تهران
آرامگاه بهشت زهرا
ملیت ایرانی
پیشه آهنگساز، نوازندهٔ پیانو
همسر شراره دولتآبادی
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#384
Posted: 17 Apr 2014 21:16
آهنگساز
- نطفه شوم (۱۳۸۷)
- پسران آجری (۱۳۸۵)
- الهه زیگورات (۱۳۸۲)
- جوان ایرانی (۱۳۸۲)
- محبوبه (۱۳۷۷)
- شبیخون (۱۳۷۶)
- زن امروز (۱۳۷۵)
- سرحد (۱۳۷۵)
- فرار از جهنم (۱۳۷۵)
- گاومیشها (۱۳۷۵)
- تعقیب (۱۳۷۴)
- سلام به انتظار (۱۳۷۴)
- گارد ویژه (۱۳۷۴)
- گریز از مرگ (۱۳۷۴)
- بیقرار (۱۳۷۳)
- بی تو هرگز (۱۳۷۲)
- از بلور خون (۱۳۷۱)
- خانواده کوچک ما (۱۳۷۰)
- سکوت (۱۳۶۹)
- علی و غول جنگل (۱۳۶۹)
- رانده شده (۱۳۶۸)
- شنگول و منگول (۱۳۶۸)
- سیمرغ (۱۳۶۶)
- ماهی (۱۳۶۶)
اجرای موسیقی
ضبط موسیقی
نوازنده
- من ترانه پانزده سال دارم (۱۳۸۰)
- آخرین پرواز (۱۳۶۸)
خواننده
تشکر
پایان آندره آرزومانیان
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#385
Posted: 17 Apr 2014 21:21
آرمیک
آرمیک با نام کامل آرمیک دشچی زاده، ۲۵ ژوئیه در تبریز متولد شد. وی گیتاریست ایرانی-ارمنی سبک فلامنکو است.
در کودکی با خانوادهاش به تهران آمد و در محله دروازهدولت و سپس خیابان گرگان (نامجوی فعلی) ساکن شد. مادرش سرپرستار بیمارستان پارس بود. پدرش را در سه ماهگی در حادثه تصادف رانندگی از دست داد. بعدها برادر وی نیز در حادثه رانندگی دیگری درگذشت.
آرمیک نواختن گیتار را از شش سالگی آغاز کرد. در نوجوانی به باشگاههای شبانه میرفت و گیتار مینواخت.
آرمیک در دهه پنجاه خورشیدی نواختن در ترانههای پاپ ایرانی را آغاز کرد و با مشهورترین خوانندگان ایرانی از جمله گوگوش، داریوش اقبالی و ابراهیم حامدی و آهنگسازانی نظیر واروژان و حسن شماعیزاده همکاری داشت.
او اکنون ساکن لوسآنجلس است و یکی از پرفروشترین نوازندگان گیتار در بازار موسیقی این کشور است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#386
Posted: 17 Apr 2014 21:21
زندگی هنری
نام آرمیک برای همه نوازندگان گیتار و بسیاری از مردم آشناست چه آن زمان که نوای گیتار او روح بخش و غنای آثار خوانندگانی چون شهیار قنبری بود و چه زمانی که همه دنیا او را بعنوان گیتاریستی مطرح با سبکی مخصوص به او شناختند. آثار او بارها در صدر برترین ها قرار گرفته و جزو پرفروشترین ها نیز بحساب می آید. سبک آرمیک را عده ای فلامنکو مینامند که شاید چندان هم دور نباشد چون علاقه او به موسیقی فلامنکو امریست انکار ناپذیر اما باید دانست او و سبکش شمه ای از موسیقی فلامنکو - جز - و حتی موسیقی ایرانیست بنوعی تلفیقی از سبکهای مختلف که Nuevo Flamenco مینامند چرا رنگ و حس موسیقی فلامنکو بیشتر در آن نمایان است.
علاقه آرمیک به موسیقی از کودکی آغاز شد. در هفت سالگی او چنان شیفته یک گیتار کلاسیک شد که ساعت مچی خود را برای آن به گرو گذاشت. او گیتار را در زیرزمین خانه- جایی که پنهان از خانواده تمرین می کرد- مخفی نمود. زمانی که مادرش از جریان مطلع شد او استعداد شگرفی در موسیقی نشان می داد، بنا بر این خانواده اش تأمین مخارج او را به عهده گرفت.او در حالی که مصمم به تکمیل نمودن آموزش رسمی خود در زمان تعیین شده بود، یک دوره آموزشی فشرده را طی دو سال گذراند.
در ۱۲ سالگی به آهنگسازی میپرداخت و سبک جاز را بصورت حرفه ای آغاز کرده برای حدود ۱۰ سال آن را ادامه داد. در طول این مدت او یکی دیگر از علایق خود یعنی فلامنکو را پرورش داد. علاقه مادم العمر آرمیک به گیتار فلامنکو در اولین دیدار او از اسپانیا آغاز شد. او اغلب برای همراهی و آموختن از موسیقیدانهای مختلف سبکهای کلاسیک و فلامنکو به اسپانیا سفر می کرد: "وقتی برای اولین بار یک گیتار فلامنکو را لمس کردم، دریافتم که این توانایی را دارم که بوسیله سازم حرف بزنم" با شروع کار تکنوازی در سال ۱۹۹۴ او از پیشینه جاز و علاقه اش به فلامنکو برای ایجاد تغییراتی اساسی در پدید آوردن سبک جدیدی از فلامنکو استفاده کرد.
در طول این سالها او بعنوان یک موسیقیدان، تقدیر و تحسین بسیاری را برای احساسات عمیق و مهارتهای موسیقیایی خارق العاده اش کسب نموده است. قطعات و اجراهای ازشمند او محدوده کاملی از ملودیهای محلی اسپانیایی را پوشش می دهد که در طی این سالهای سازنده از تعادل ظریفی که بین سبکهای فلامنکو و کلاسیک ایجاد کرده تا سبک لاتین و جازی که شنوندگان را امروزه در موسیقی او تحت تأ ثیر قرار می دهد پیشرفت محسوسی داشته است. قرار گرفتن آلبوم پیشین او درصدر بیلبورد جهانی و نمودارهای موسیقی دوره جدید و نیز یک فروش عالی در استرالیا دلیل قاطعی است مبنی بر پذیرش او عنوان هنرمندی که به تنهایی با طبقه بندیهای سنتی مقابله می کند.
آغاز کار او برای قطعه (bolero) با نام " گمشده در بهشت" (LOST IN PARADISE) حیطه استعدادهای موسیقیایی او را به عنوان آهنگساز، تنظیم کننده، گیتاریست ونیز تهیه کننده گسترش داد. "گمشده در بهشت" دور نمای با شکوهی از یک سبک بی همتا را که خود"gypsy jazz"می نامدش به تصویر می کشد که ترکیب شادی ازفاکتورهای کلاسیک rhumba ، cha_cha ،bolero ، jazz و bossa nova می باشد. با AMOR DE GUITARRA" "این هنرمند الهام گرا بار دیگر نوآوریهای جدیدی را که حاصل عشق او به گیتار است به شنوندگان خود عرضه می کند.در این قطعات که تقریباً شرح حال خود اوست، آرمیک خلأ های موجود را با کمک شور موسیقیایی خویش پر می کند.
AMOR DE GUITARRA قطعه ای رومانتیک و عاشقانه است که رشته مهارتهای هنری او را که به زیبایی تمام در پیش قرار می گیرند نشان می دهد.این قطعه یکی از زیباترین آهنگهای عاشقانه آلبوم است که علاقه، احترام و دانش موسیقیایی آرمیک را به روشنی به تصویر می کشد؛ خاطره ای از گردش در جاده عشاق در شبی مهتابی. ROMANCERO" " ملودی زیبایی از عشق و صلح است.ترتیب کار او در این قطعه به نحوی است که رفته رفته ملودی را گسترش داده ودر ادامه تنها به جنبه های استعاره ای که در تصور شنوندگان می گنجد اضافه می کند.
در"MIDNIGHT BOLERO" به شنوندگان عشق عرضه می کند.او دراین آهنگ ریتمهای فلامنکو و سازهای زهی را بطرز مبتکرانه ای با واکنشها و بانگهای احساسی ترکیب می کند که با طنین انداختن در بداهه نوازی باعث گرمی دلها می شود.در"FIESTA " این علاقه به موسیقی با سبک منسجمی از ریتمهایی همه گیر دنبال می شود که تکنوازی او را با ضرباهنگی به یاد ماندنی و الهاماتی درونی متناوباً به وقفه می اندازد. آرمیک مهارت ویژه ای در ریتمهای فلامنکو دارد و قسمتی از مهمترین دغدغه های خود را در"FOR YOU" به نمایش می گذارد. این قطعه تکنوازی مهارت او را به بهترین نحو نشان می دهد. او با ترکیب بخشهای تکرار شونده تند (RIFF) با لحظاتی آرام موسیقی ای بوجود می آورد که شنیدن آن بسیار لذت بخش است.
AMOR DE GUITARRA"" مطئناً بسیاری را در سراسر دنیا مجذوب خواهد کرد و به شنوندگان فرصتی برای شنیدن زیبا ترین و عاشقانه ترین ملودیهای دنیا خواهد داد. ۱۱ قطعه موسیقی نفس گیر و عالی که بنحوی واقعی زنده و شفاف هستند وازاصوات ناب فلامنکو ولاتین جاز تشکیل شده اند که آرمیک با بداهه نوازی با شکوهی با آن مقابله می کند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#387
Posted: 17 Apr 2014 21:23
آلبومهای آرمیک
- Gypsy Flame ۱۹۹۵
- Rubia ۱۹۹۶
- Malaga ۱۹۹۷
- Isla Del Sol ۱۹۹۹
- Rosas Del Amor ۲۰۰۱
- Magic Touch ۲۰۰۱
- Lost In Paradise ۲۰۰۲
- Amor De Guitarra ۲۰۰۳
- Piano Nights ۲۰۰۴
- Treasures ۲۰۰۴
- Romantic Dreams ۲۰۰۴
- Cafe Romantico ۲۰۰۵
- Mi Pasion ۲۰۰۶
- Barcelona ۲۰۰۸
- besose ۲۰۱۰
- ۲۰۱۲ casa de amor
- ۲۰۱۳ flames of love
پایان آرمیک
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#388
Posted: 17 Apr 2014 21:29
امانوئل آغاسی
امانوئل آغاسی بوکسور ایرانی بود. وی تبار آشوری-ارمنی را داراست. همچنین او پدر آندره آغاسی تنیس باز معروف می باشد.
آندره آغاسی
آندره آغاسی (زاده ۲۹ آوریل ۱۹۷۰) در لاس وگاس، آمریکا . از پرافتخارترین و مشهورترین قهرمانان تنیس دنیا است. او یکی از شش بازیکنی است که به همهٔ گرانداِسلَمهای تنیس دست یافتهاست.
وی فرزند امانوئل آغاسی بوکسور سابق ارمنی تیم ملی ایران در مسابقات المپیک ۱۹۴۸ لندن است. مادر آندره "بتی" یکی از کسانی است که از سرطان سینه نجات پیدا کرد. وی تا کنون دو بار ازدواج کرده است. همسر اول آندره آغاسی بروک شیلدز نام داشت که زندگی مشترک آن دو پس از مدتی پایان یافت. وی سپس با اشتفی گراف ازدواج نمود.
تاریخ تولد ۲۹ آوریل ۱۹۷۰ (۴۳ سال)
محل تولد لاس وگاس، نوادا
قد ۱.۸۰ متر
وزن ۸۰ کیلوگرم
تبدیل به حرفهای ۱۹۸۶
بازنشستگی ۳ سپتامبر ۲۰۰۶
شیوههای بازی راست دست، دو دست , Backhand
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#389
Posted: 17 Apr 2014 21:37
مارکار آقاجانیان
مارکار آقاجانیان فوتبالیست سابق و مربی فوتبال ارمنی اهل ایران است.متولد ۴ مارس ۱۹۶۵ (۴۹ سال) در تهران است. او سالها در پست مدافع در تیمهایی چون آرارات، بانک تجارت، بهمن کرج، پاس تهران و شهاب زنجان بازی میکرد. وی به همراه تیم پاس قهرمان اولین دوره لیگ آزادگان در سال ۱۳۷۰ و قهرمان جام باشگاههای آسیا ۱۹۹۱ شد.
وی به عنوان مربی هم در کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران حضور داشتهاست. در جام ملتهای آسیا ۲۰۰۷ که سرمربیگری تیم بر عهده امیر قلعهنویی بود او آنالیزور تیم بود و در بازیهای غرب آسیا دستیار پرویز مظلومی در تیم ملی ب بود. وی اکنون دستیار کیروش است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#390
Posted: 17 Apr 2014 21:42
ریموند "ری" جی. آقایان
ریموند "ری" جی. آقایان (به انگلیسی: Reymond "Ray" G. Aghayan) (زاده ۲۸ ژوئیه ۱۹۲۸ - مرگ ۱۰ اکتبر ۲۰۱۱) یک طراح لباس در صنعت فیلمسازی ایالات متحده بود.
او در سال ۱۹۶۷ به همراه همسرش باب مکی برنده جایزه امی به خاطر کارش در فیلم آنسوی آیینه شد.
آقایان همچنین سه بار نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین طراحی لباس برای فیلمهای گیلی، گیلی در سال ۱۹۷۰، بانو موسیقی بلوز میخواند در سال ۱۹۷۳ و همچنین دوشیزه خندهدار در سال ۱۹۷۶ شد.
او همچنین مسئول طراحی لباس برای مراسم افتتاحیه و اختتامیه بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۸۴ در لس آنجلس بود.
آقایان در ۱۰ اکتبر ۲۰۱۱ در خانهاش در لس آنجلس درگذشت.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.