ارسالها: 23330
#401
Posted: 17 Apr 2014 22:25
بابکن آودیسیان
بابکن آودیسیان متولد ۱۳۰۷ آبادان، دارای مدرک تحصیلی دیپلم است. وی فعالیت سینمایی را با تهیه کنندگی فیلم «بی ستاره ها» به کارگردانی خسرو پرویزی آغاز کرد. از دیگر فعالیتهای او میتوان به مدیر دفتر واردات و توزیع فیلم و مؤسس استودیو تهران - شهرستان فیلم اشاره کرد.
در مقام تهیه کنندگی
- شهر بزرگ (۱۳۴۴)
- آخرین گذرگاه (۱۳۴۴)
- آرامش قبل از طوفان (۱۳۴۰)
- آتش و خاکستر (۱۳۴۰)
- آخرین هوس (۱۳۳۹)
- بیستارهها (۱۳۳۸)
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#402
Posted: 17 Apr 2014 22:32
آیلین ویگن
آیلین ویگن دختر ویگن ملقب به سلطان جاز ایران در تهران متولد شد. او به تشویق پدرش به بازیگری در فیلم های سینمایی روی آورد و از سال ۱۳۵۳ تا ۱۳۵۷ در ۸ فیلم بازی کرد.
آیلین دردریان (ویگن) در خارج از کشور پس همکاری با تلویزیون های محلی و داخلی فارسی زبان آمریکا بعنوان مجری، اولین بار فعالیت تلویزیونی خود را از شبکه NITV به مدیریت "ضیاآتابای" که در سرتاسر جهان پخش گردید آغاز کرد، پس از تعطیلی NITV فعالیت خود را در شبکه تصویر ایران به مدیریت "امیر میرچی" و هم اکنون در شبکه Merci Tv به مدیریت "فرزان دلجو(همسر سابقش)" به مجریگری می پردازد .
شروع فعالیت سینمایی با فیلم یاران (امیر مجاهد و فرزان دلجو) به عنوان بازیگر در سال ۱۳۵۳.
نام اصلی آیلین دردریان
زمینه فعالیت سینما
تولد ۱۳۳۱
تهران
والدین ویگن
ملیت ایران
پیشه بازیگر
سالهای فعالیت
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#403
Posted: 17 Apr 2014 22:36
فیلم
- ۱ - امشب اشكی می ریزد (۱۳۵۷)
- ۲ - بوی گندم (۱۳۵۶)
- ۳ - فریاد عشق (۱۳۵۶)
- ۴ - ماهی ها در خاك می میرند (۱۳۵۶)
- ۵ - علف های هرز (۱۳۵۵)
- ۶ - فاصله (۱۳۵۴)
- ۷ - شكست ناپذیر (۱۳۵۳)
- ۸ - یاران (۱۳۵۳)
پایان آیلین ویگن
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#404
Posted: 17 Apr 2014 22:39
سیمون آیوازیان
سیمون آیوازیان استاد دانشگاه و آموزگار گیتار و معماری ، نوازندهی گیتار کلاسیک و فلامینکو و عکاس ایرانی است. از آیوازیان با لقب «پدر گیتار کلاسیک ایران» یاد میکنند.
زادروز ۱۳۲۳_ بندر انزلی
سبکها کلاسیک و فلامنکو
کار(ها) نوازندگی، تدریس، نقاشی، عکاسی
ساز(ها) گیتار
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#405
Posted: 17 Apr 2014 22:41
زندگی
وی ابتدا نوازندگی را با ساز ماندولین در سن ۱۲ سالگی آغاز کرد پس از ۱۴ سالگی با ساز گیتار آشنا شد و گیتار کلاسیک را به مدت هفت سال با شیوههای آکادمیک به صورت خود آموز فراگرفت.
با اولین استاد فلامنکوی خود خوان آلبا در سن ۲۱ سالگی آشنا شد و پنج توکه از توکههای معروف اسپانیایی را نزد او آموخت. به موازات گیتار فلامنکو به یادگیری گیتار کلاسیک نیز ادامه میداد.
مدتی نزد آلیریو دیاز گیتاریست بنام ونزوئلایی که در اواخر دستیار سگوویا بودهاست درسهایی را به صورت خصوصی فرا گرفت.
سپس از توصیههای تخصصی جولیان بایزنتین که از شاگردان ممتاز جولیان بریم میباشد برای مدت کوتاهی استفاده کرد. از سالهای ۴۵ تا ۴۸، ۴ مدال طلای نوازندگی گیتار از مسابقات دانشگاهها و اموزشگاههای عالی کشور کسب کردهاست. ضمن آنکه جایزه ویژه داوران کنگره دانشجویی (دانشجویان خارجی) را در مادرید کسب کردهاست.
در بین سالهای ۱۳۵۵ تا ۱۳۵۷ از محضر ژان دورینگ که از شاگردان نارسیسو یپس و شاگرد ممتاز کنسرواتوار پاریس بود استفاده کرد و بین سالهای ۱۳۴۳ تا ۱۳۵۴ بیش از ده کنسرت گیتار به صورت تکنوازی و همنوازی (دوئت) اجرا کرد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#406
Posted: 17 Apr 2014 22:44
تحصیلات
با اتمام دوره دبیرستان وارد رشته معماری دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد و پس از اتمام دوره دانشگاهی به عنوان عضو هیأت علمی به استخدام دانشگاه تهران در آمد، پس از چند سال تدریس جهت ادامه تحصیل عازم فرانسه شد و مدرک دکترای خود را در رشته معماری و باستان شناسی از دانشگاه سوربون پاریس دریافت کرد و مجدداً در دانشگاه تهران به تدریس رشته معماری و در کنار آن، عکاسی و موسیقی پرداخت و بالاخره پس از طی مدارج علمی مقام استادی را کسب نمود.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#407
Posted: 17 Apr 2014 22:45
فعالیتها در زمینهی موسیقی
دکتر سیمون آیوازیان در بسیاری از جشنوارهها و مسابقات نوازندگی گیتار کلاسیک و فلامنکو حضور داشته و بارها به عنوان سخنران در جشنوارهها و همایشها دعوت داشته و بارها از ایشان در ان مراسمها که هر کدام آن قسمتی از تاریخ ساز گیتار ایران را شامل میشود، تجلیل به عمل آمدهاست. از آن جمله میتوان به جشنوارههای فجر، جوان، مسابقات گیتار کلاسیک و فلامنکو ایران، همایش سراسری فلامنکو ایران و جشنواره گیتار نوازان اصفهان شاره کرد. آرشیو نت وپارتیتور و همچنین آرشیو صوتی و آموزشی وی در زمینه گیتار کلاسیک بسیار منحصربهفرد می باشد و حاصل سال ها توجه و ممارست وی در زمینه موسیقی و گیتار کلاسیک می باشد. دکتر آیوازیان مشوق و معرف بسیاری از نوازندگان گیتار کلاسیک در زمینه دانشگاهی و تحصیلی خارج از کشور می باشد و طی چهار دهه فعالیت حرفه ای هزاران هنرجو نزد او آموزش دیده اند.
پایان سیمون آیوازیان
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#408
Posted: 17 Apr 2014 22:47
ادموند اختر
ادموند اختر فوتبالیست ایرانی-ارمنی بازنشسته تیم های مطرح آرارات ، استقلال ، پاس تهران است.
ادموند اختر در دو شهرآورد استقلال و پرسپولیس دو گل برای تیم استقلال به ثمر رساندهاست و به یکی از بازیکنان محبوب استقلال تبدیل شد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#409
Posted: 17 Apr 2014 22:52
اِدمان آیوازیان
اِدمان آیوازیان (زادهٔ ۱۳۱۰ خورشیدی، تهران). نقاش، معمار و طراح ارمنی-ایرانی میباشد.
نقاشی را از سیزده سالگی شروع کرد و در شانزده سالگی موفق به دریافت جایزهٔ نخست مسابقهٔ بینالمللی نقاشان جوان تهران شد. نه سال بعد جایزهٔ فرهنگ و هنر دو سالانهٔ تهران را از آن خود ساخت و در پی آن برای شرکت در دو سالانهٔ ونیز منتخب شد. آیوازیان نقاشی را در فرهنگستان هنرهای زیبای رم و معماری را در انگلستان فرا گرفت. طراحی و نظارت بر اجرای هتل گاجره و دبیرستان ارمنی طوماسیان از نخستین کارهای او پس از بازگشت به ایران بود. از آثار دیگر اِدمان میتوان به طراحی داخلی مسجد فرودگاه ریاض، نقاشی دیواری سالن انتظار فرودگاه جده، نقاشی دیواری برای موزهٔ ملی عربستان و طراحی موزاییک برای مسجد جامع عمان اشاره کرد.
آیوازیان در طراحی کتیبههای خط ثلث و کوفی و کاشیکاریهای مساجد عربستان، کویت و عمان از نقاشی اسلامی و ایرانی تأثیر پذیرفته است.
او تنها هنرمند ایرانی است که به عضویت انجمن سلطنتی نقاشان رنگ روغن انگلستان پذیرفته شده است. آثار آیوازیان در مساجد، کلیساها، موزهها و بسیاری از اماکن عمومی و مجموعههای شخصی از جمله موزهٔ سنت لازار ونیز و همچنین موزهٔ آرام خاچاطوریان ایروان نگهداری میشود.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#410
Posted: 17 Apr 2014 22:55
او از دوران کودکی و دوران حرفهای خود چنین میگوید:
<< خیلی زود پدرم را از دست دادم. نه سال داشتم و بزرگترین فرزند خانواده بودم. ما چهار تا بچه بودیم و مادر به زحمت ما را بزرگ کرد. ناچار مرا به پرورشگاه اصفهان فرستادند و سه سال آنجا در مدرسه شاهعباس تحصیل کردم، خوب آن زمان جنگ بود و همه در مضیقه بودند، دوران سختی بود. بعد از سه سال به تهران بازگشتم و به مدرسه مهر رفتم در آنجا بهترین نمراتم در نقاشی بود بعد به دبیرستان تمدن رفتم.
مدیر مدرسه تمدن هم مرا به عنوان دستیار به نقاشان توصیه میکرد. برای نقاشی سقف سفارت مصر، ناصر مانی به دنبال جوانی برای دستیاری میگشت و مدیر مدرسه تمدن مرا به وی پیشنهاد کرد. ساختمان سفارت آن زمان مصر، اکنون به موزه آبگینه و سفالینه تبدیل شده است. بعد انجمن مشاگویت (فرهنگ) درست شد که عدهای از جوانان را برای ادامه تحصیل به ارمنستان فرستاد.
من در ابتدا به انگلیس رفتم و در رشته معماری درس آموختم و دیپلم معماری گرفتم. معماری را هم به این دلیل انتخاب کردم که در سالهای آخری که ایران بودم به این کار مشغول بودم، چون آن زمان هم مانند الان از نقاشی نمیشد گذران زندگی کرد. من برای یک معمار کارهای تزینات داخلی میکردم و به این ترتیب وارد عرصه معماری شدم>>.
<< من همیشه نقاشی را با طراحی کردن موضوع شروع میکنم و جزئیات مهم را آنچنان ثبت میکنم که شاید یک عکاس قادر به انجام آن نباشد. من انواع ابزارها را به کار میگیرم، ابزاری که سریعترین امکان را برای ثبت لحظههای بسیار کوتاه برایم میسر کند؛ گواش، زغال و یا مرکب برای این منظور بسیار عالی هستند. هنگامی که رنگ روغن به همراه دارم تغییر ناگهانی شرایط آب و هوا، مخصوصاً، در انگلستان مرا مجبور میکند تا با نهایت سرعتی که میتوانم نقاشی کنم و عموماً بر خلاف میل باطنی با بومهای نیمه تمام به آتلیه برمیگردم و کار را با قلم مو یا کاردک و یا هرچیزی که دم دستم باشد به اتمام میرسانم. در آتلیه، عموماً همزمان بر روی دو یا سه نقاشی کار میکنم این کار باعث میشود که من زمان کافی برای نقد و بررسی و یا حتی تغییر کار را داشته باشم>>.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.