انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 1 از 2:  1  2  پسین »

تهمینه میلانی


زن

Princess
 
تهمینه میلانی



زمینه فعالیت: فیلمنامه‌نویس، کارگردان، منشی صحنه، طراحی صحنه و لباس و تهیه کننده
زاده: ۱۵ شهریور ۱۳۳۹، ۱۹۶۰، تبریز
نام : تهمینه رضایی میلانی
ملیت:ایرانی
سال‌های فعالیت: ۱۳۵۸ تا کنون
همسر: محمد نیک بین
فرزندان: جینا
جشن سینمای ایران:برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم (بچه‌های طلاق) [دوره ۸ جشنواره فیلم فجر (فیلم‌های اول و دوم) - سال ۱۳۶۸]
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
تهمینه میلانی (۱۳۳۹، تبریز)



فیلمنامه نویس و کارگردان ایرانی سینمای ایران است. او منشی صحنه، طرّاحی صحنه و لباس، و تهیه کنندگی فیلم را نیز تجربه کرده‌است.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
زندگی‌نامه



تهمینه میلانی در سال ۱۳۳۹ در شهر تبریز به دنیا آمد. در دوران دبیرستان به تهران نقل مکان کرد و در دبیرستانهای شرف و مرجان به ادامه تحصیل پرداخت. سال ۱۳۵۷ در رشته برق دانشگاه تبریز قبول شد. هم‌زمان با پیروزی انقلاب و بسته شدن دانشگاه‌ها به تهران بازگشت و در رشته معماری دانشگاه علم و صنعت مشغول به تحصیل گردید. با بسته شدن دانشگاه‌ها حضور در جلسات شعرخوانی، نمایش فیلم و از فعالیت‌هایی این قبیل را برگزید. در یکی از این جلسات بود که با مسعود کیمیایی آشنا گردید و توانست نظر موافق او را در دستیاری وی در کارگاه آزاد فیلم جلب نماید. بسیار جوان بود که به عنوان اولین تجربه سینمائی به عنوان منشی صحنه فیلم خط قرمز برگزیده شد. با باز شدن دانشگاه‌ها در کنار کار در کارگاه آزاد فیلم به ادامه تحصیل پرداخت. او که به آرامی به کار در سینما آشنا می‌گردید شروع به نوشتن فیلمنامه (اگر فردا بیاید، دوستت دارم مادر، عشق و مرگ و …) و کار در دیگر فیلمها (ای ایران، جهیزیه‌ای برای رباب، دل نمک و …) کرد.

اولین فیلم او بچه‌های طلاق جایزه بهترین فیلم اول را در جشنواره فجر برد و جایزه نقدی آن به او کمک کرد که مجدداً به همراه رضا بانکی و مهدی احمدی فیلم افسانه آه را بسازد. پس از شکست تجاری این فیلم، فیلم کمدی دیگه چه خبر با بازی ماهایا پطروسیان را ساخت. فیلمی که بسیار پرفروش شد.

در سال ۱۳۷۶ و با ایجاد فضای باز سیاسی پس از انتخابات دوم خرداد ریاست جمهوری میلانی فیلم دو زن را ساخت. به خاطر ساخت این فیلم، میلانی جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر را برد و نامزد جایزه بهترین کارگردانی از همین جشنواره شد. میلانی که بارها در مصاحبه‌هایش تاکید کرده که یک فمینیست ایرانی است، پس از موفقیت فیلم «دو زن» فیلم‌های نیمه پنهان و واکنش پنجم را هر سه با بازی نیکی کریمی ساخت. میلانی به خاطر ساخت این سه فیلم با واکنش‌های شدیداللحنی روبرو شد. در سال ۱۳۷۹ پس از به نمایش درآمدن فیلم نیمه پنهان دستگیر شد. روزنامه‌ها ۴ جرم «اقدام علیه امنیت ملی، محاربه با خدا، همکاری با گروه­های معاند و تشویش اذهان عمومی از طریق آثارهنری» را اتهامات وی اعلام کرده بودند اما خود او می‌گوید که هیچگاه تفهیم اتهام نشد. وی ۴ روز در انفرادی و ۴ روز در بند عمومی زندان اوین به سر برد و با دخترانی آشنا شد که بعدها زندگی آن‌ها را در فیلمی به نام «تسویه حساب» به تصویر کشید. میلانی پس از ۸ روز به دستور رهبر جمهوری اسلامی علی خامنه‌ای و رئیس‌جمهور محمد خاتمی از زندان آزاد شد و ۵ سال بعد تبرئه شد.

پس از فیلم‌های سه‌گانه میلانی با بازی نیکی کریمی، فیلم زن زیادی با بازی مریلا زارعی در سال ۱۳۸۳ به نمایش درآمد. این فیلم هم در ادامه حال و هوای فیلم‌های اخیر میلانی بود با واکنش سرد منتقدان مواجه شد اما به فروش خوبی دست پیدا کرد. در سال ۱۳۸۴ بر اساس کتاب «شفای کودک درون» اثر لوچیا کاپاکیونه فیلم آتش بس با بازی مهناز افشار و محمدرضا گلزار را ساخت. این فیلم که به بخش مسابقه سینمای ایران در جشنواره فیلم فجر راه نیافت، در سال ۱۳۸۵ اکران شد و رکورد فروش صد میلیون تومان در هفته اول را به جای گذاشت. پس از ساخت و اکران فیلم «آتش بس»، لوچیا کاپاکیونه، نویسنده کتاب «شفای کودک درون» با ارسال نامه‌ای به میلانی از او تشکر و قدردانی کرد.∗

در روز شنبه ۹ مردادماه ۸۹ (۳۱ جولای ۲۰۱۰) در سالن گیبسون آمفی‌تئاتر شهر لس‌آنجلس، از بهروز وثوقی بازیگر مشهور سینمای پیش از انقلاب ایران تجلیل شد که عکس حضور تهمینه میلانی روی فرش قرمز این مراسم منتشر شده‌است.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
فیلم‌شناسی



  • 1.۱۳۸۹ شیر یا خط (با عنوان قبلی «فری کثیف»)_که فیلمبرداری آن به سال ۱۳۹۱ موکول شده‌است.
  • 2.۱۳۸۹ یکی از ما دو نفر(با عنوان قبلی «پرَنسیپ»)) (تهمینه میلانی)
  • 3.۱۳۸۶ سوپر استار (تهمینه میلانی) [کارگردان-فیلمنامه نویس]
  • 4.۱۳۸۶ تسویه حساب (تهمینه میلانی) [کارگردان-فیلمنامه نویس]
  • 5.۱۳۸۴ آتش‌بس (تهمینه میلانی) [کارگردان-فیلمنامه نویس]
  • 6.۱۳۸۳ زن زیادی (تهمینه میلانی) [کارگردان-فیلمنامه نویس]
  • 7.۱۳۸۱ واکنش پنجم (تهمینه میلانی) [کارگردان-فیلمنامه نویس]
  • 8.۱۳۸۰ بمانی (داریوش مهرجویی) [تهیه کننده]
  • 9.۱۳۷۹ خاکستری (مهرداد میرفلاح) [فیلمنامه نویس]
  • 10.۱۳۷۹ شب‌های تهران (داریوش فرهنگ) [فیلمنامه نویس]
  • 11.۱۳۷۹ نیمه پنهان (تهمینه میلانی) [کارگردان-فیلمنامه نویس-تهیه کننده]
  • 12.۱۳۷۷ دو زن (تهمینه میلانی) [کارگردان-فیلمنامه نویس]
  • 13.۱۳۷۳ کاکادو (تهمینه میلانی) [کارگردان-فیلمنامه نویس-طراح صحنه و لباس]
  • 14.۱۳۷۰ دیگه چه خبر؟! (تهمینه میلانی) [کارگردان-فیلمنامه نویس-تهیه کننده]
  • 15.۱۳۶۹ عشق و مرگ (محمدرضا اعلامی) [فیلمنامه نویس]
  • 16.۱۳۶۹ افسانه آه (تهمینه میلانی) [کارگردان-فیلمنامه نویس-تهیه کننده]
  • 17.۱۳۶۸ بچه‌های طلاق (تهمینه میلانی) [کارگردان-فیلمنامه نویس-طراح صحنه و لباس]
  • 18.۱۳۶۱ پیک جنگل (حسن هدایت) [منشی صحنه]
  • 19.۱۳۵۸ خط قرمز (مسعود کیمیایی) [منشی صحنه]

عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
جوایز و افتخارات




داخلی
  • 1.نامزد سیمرغ بلورین فیلم منتخب تماشاگران (واکنش پنجم)[ دوره ۲۱ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۸۱ ]
  • 2.نامزد تندیس زرین بهترین کارگردانی (واکنش پنجم)[ دوره ۷ جشن خانه سینما (مسابقه) - سال ۱۳۸۲ ]
  • 3.نامزد سیمرغ بلورین بهترین فیلم (بمانی)[ دوره ۲۰ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۸۰ ]
  • 4.نامزد سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی (دو زن)[ دوره ۱۷ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۷۷ ]
  • 5.برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه (دو زن))[ دوره ۱۷ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۷۷ ]
  • 6.برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم (بچه‌های طلاق)[ دوره ۸ جشنواره فیلم فجر (فیلم‌های اول و دوم) - سال ۱۳۶۸ ]



خارجی
  • ۲۰۰۳: جایزه بهترین فیلمنامه از جشنواره فیلم قاهره برای فیلم واکنش پنجم‌
  • پس از ساخت و اکران فیلم «آتش بس»، لوچیا کاپاکیونه، نویسنده کتاب «شفای کودک درون» با ارسال نامه‌ای به میلانی از او تشکر و قدردانی کرد.

عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
میلانی در مراسم تجلیل از بهروز وثوقی



تهمینه میلانی، در مراسم تجلیل از بهروز وثوقی بازیگر مشهور سینمای پیش از انقلاب ایران که شنبه 9 مردادماه 89 (31 جولای 2010) در سالن گیبسون آمفی‌تئاتر شهر لس‌آنجلس برگزار شد، شرکت کرد.

عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
◊◊ <واكنش‌ پنجم> برنده‌ بهترین‌ فیلمنامه‌ از جشنواره‌ قاهره‌



در بیست‌ و هفتمین‌ دوره‌ جشنواره‌ فیلم‌ قاهره‌ كه‌ از 15 تا 25 مهرماه‌ سال‌ جاری در كشور مصر برگزار شد، جایزه‌ بهترین‌ فیلمنامه‌ به‌ واكنش‌ پنجم‌ ساخته‌ تهمینه‌ میلانی اهدا شد.
به‌ گزارش‌ روابط‌ عمومی بنیاد سینمایی فارابی هیأ‌ت‌ داوران‌ بیست‌ و هفتمین‌ جشنواره‌ فیلم‌ قاهره‌ متشكل‌ از ژان‌ كلودبریالی (بازیگر فرانسوی / رییس‌ هیأ‌ت‌ داوران)، كریستین‌ حكیم‌ (بازیگر زن‌ اندونزیایی)، موسی عبسی ثنا (كارگردان‌ سنگالی)، رضا بهمن‌ (كارگردان‌ تونسی)، نبیلا عبید (بازیگر زن‌ مصری)، پیرس‌ هاگارد (كارگردان‌ انگلیسی) بای لینگ‌ (بازیگر زن‌ آمریكایی)، گوران‌ پاسكالیویچ‌ (كارگردان‌ یوگسلاوی)، زیتزو روسیلینی (تهیه‌كننده‌ ایتالیایی)، محمد سلماوی (نویسنده‌ مصری)، سرگئی سولوفیوف‌ (كارگردان‌ روسی) و یانوش‌ زاروكسی (كارگردان‌ لهستانی)، به‌ خاطر بیانیه‌ای قدرتمند درباره‌ حقوق‌ زنان‌ در ایران‌ امروز در قالب‌ درامی سرزنده‌ و تأ‌ثیرگذار جایزه‌ سعدالدین‌ وهبا برای بهترین‌ فیلمنامه‌ را به‌ تهمینه‌ میلانی برای واكنش‌ پنجم‌ اهدا نمودند.
به‌ این‌ ترتیب، نخستین‌ حضور فیلم‌ واكنش‌ پنجم‌ در جشنواره‌های بین‌المللی خارجی در یكی از یازده‌ رویداد الف‌ سینمای جهان، افتخاری دیگر را برای سینمای ایران‌ به‌ ارمغان‌ آورد. گفتنی است‌ پیش‌ از این‌ نیز سینمای ایران‌ جوایزی ارزشمند از جمله‌ بهترین‌ فیلمنامه‌ برای بودن‌ یا نبودن‌ ساخته‌ كیانوش‌ عیاری، بهترین‌ بازیگر زن‌ برای پگاه‌ آهنگرانی به‌ خاطر نقش‌آفرینی در دختری با كفشهای كتانی ساخته‌ رسول‌ صدرعاملی، بهترین‌ بازیگر زن‌ برای نیكی كریمی به‌ خاطر بازی در نیمه‌ پنهان‌ و بهترین‌ مشاركت‌ هنری برای تهمینه‌ میلانی برای نیمه‌ پنهان‌ و بهترین‌ بازیگر زن‌ برای كتایون‌ ریاحی به‌ خاطر نقش‌آفرینی در شام‌ آخر ساخته‌ فریدون‌ جیرانی را از این‌ جشنواره‌ معتبر قاره‌ آفریقا كسب‌ كرده‌ است.
بنیاد سینمایی فارابی در مقام‌ پخش‌كننده‌ بین‌المللی كلیه‌ فیلمهای ایرانی كه‌ تاكنون‌ در جشنواره‌ فیلم‌ قاهره‌ به‌ كسب‌ جایزه‌ نائل‌ شده‌اند؛ فیلم‌های امتحان‌ ساخته‌ ناصر رفایی را در بخش‌ جشنواره‌ جشنواره‌ها و عشق‌ فیلم‌ ساخته‌ ابراهیم‌ وحیدزاده‌ را در بخش‌ اطلاعاتی عرضه‌ نمود. سایر فیلم‌های ایرانی حاضر در جشنواره‌ عبارت‌ بودند از: زندان‌ زنان‌ ساخته‌ منیژه‌ حكمت، نورا ساخته‌ محمود شولیزاده‌ و گاگومان‌ ساخته‌ محمد رسول‌اف‌ در بخش‌ جشنواره‌ جشنواره‌ها و تهران‌ ساعت‌ هفت‌ صبح‌ ساخته‌ امیرشهاب‌ رضویان‌ در بخش‌ اطلاعاتی.
فهرست‌ كامل‌ جوایز بیست‌ و هفتمین‌ جشنواره‌ فیلم‌ <قاهره> به‌ شرح‌ زیر است:
-- جایزه‌ بهترین‌ مشاركت‌ هنری با تاماس‌ ساس‌ كارگردان‌ فیلم‌ زمین‌ خورده‌ عشق‌ از مجارستان‌
-- جایزه‌ نجیب‌ محفوظ‌ برای اولین‌ و دومین‌ اثر كارگردان‌ به‌ شكار ایو آسمارا كارگردان‌ فیلم‌ ویولون‌ بدون‌ سیم‌ از اندونزی
-- جایزه‌ سعدالدین‌ رهبا برای بهترین‌ فیلمنامه‌ به‌ تهمینه‌ میلانی برای فیلم‌ واكنش‌ پنجم‌ از ایران‌
-- جایزه‌ بهترین‌ بازیگر مرد به‌ سونگ‌ گوفنگ‌ برای فیلم‌ پدر ساخته‌ لیانگ‌شان‌ از چین‌
جایزه‌ بهترین‌ بازیگر زن‌ (مشتركا) به‌ ساندرین‌ كیبرلن‌ و سیلوی تستو برای فیلم‌ دختران‌ بیهمتا ساخته‌ پیر ژولیوه‌ از فرانسه‌
-- جایزه‌ هرم‌ نقره‌ای ویژه‌ هیأ‌ت‌ داوران‌ به‌ فیلم‌ محصول‌ زیتون‌ ساخته‌ حنا الیاس‌ از فلسطین‌
-- جایزه‌ هرم‌ طلایی بهترین‌ فیلم‌ به‌ فیلم‌ سلطان‌ ساخته‌ نیكوس‌ گراماتیكوس‌ از یونان‌
-- جایزه‌ بهترین‌ فیلم‌ عرب‌ به‌ فیلم‌ محصول‌ زیتون‌ ساخته‌ حنا الیاس‌ از فلسطین‌
-- دیپلم‌ افتخار فیلم‌ عرب‌ به‌ فیلم‌ عشق‌ زنانه‌ از مصر.

عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
تهمینه ميلاني: با «تسويه‌حساب» به جامعه هشدار جدي دادم



سینمای ما- تهمينه ميلاني كارگردان «تسويه‌حساب» با بيان اينكه اين فيلم يك طنز تلخ اجتماعي است، گفت: با ساخت اين فيلم با مردم ديالوگ برقرار كردم و يك هشدار جدي اجتماعي به تمام اقشار جامعه دادم. شامگاه سه‌شنبه نشست نقد و بررسي فيلم «تسويه‌حساب» با حضور «تهمينه ميلاني» (كارگردان)، «مهناز افشار» (بازيگر)، «لادن مستوفي» (بازيگر)، «اسحاق خان‌زادي» (صدابردار)، «عليرضا پورصباغ» (مجري و منتقد) و «مجيد شجاعي» (منتقد)، در فرهنگسراي انقلاب برگزار شد.
بنابراين گزارش، در اين نشست، عليرضا پورصباغ از «تهمينه ميلاني» در مورد چگونگي شكل‌گيري فيلمنامه «تسويه‌حساب» سوال كرد كه وي در پاسخ، اظهار داشت: من وقتي «نيمه پنهان» را ساختم به مدت 8 روز زنداني شدم، در زندان با سرگروه دختران بزه كار هم‌بند شدم كه شخصيت اين زن من را خيلي تحت تاثير قرار داد چرا كه او شخصيتي متنفر از جامعه بود.
وي در ادامه افزود: آن زن مدام از كلمه «تسويه‌حساب» استفاده مي‌كرد، بعد از آزادي، مطالعه ميداني خود را نسبت به زن‌هاي بزه كار آغاز كردم و به اين نتيجه رسيدم كه در حق آنها خيلي ظلم شده است و با ساخت اين فيلم اداي ديني به اين افراد داشتم.
از «مهناز افشار» در مورد نقش خود در اين فيلم سوال شد كه وي در پاسخ، اظهار داشت: «تسويه‌حساب» كار سختي بود. سرگذشت دختران بزه كار و هدايت‌هاي «تهمينه ميلاني» به من خيلي كمك كرد، اميدوارم رو سفيد باشم و شما كه فيلم را ديد راضي باشيد.
بنابراين گزارش، در ادامه «عليرضا پورصباغ» از «اسحاق‌خان‌زادي» در مورد نحوه صدابرداري اين كار سوال كرد كه وي در پاسخ، گفت:«تهمينه‌ميلاني» تنها كارگرداني است كه به كاركردن با او افتخار مي‌كنم و مثل ببر برايش كار مي‌كنم. هر وقت من را دعوت به كار كرد با تمام وجود در خدمت ايشان هستم.
مجری مراسم از «مهدي‌شجاعي» در مورد اين فيلم سوال كرد كه وي در پاسخ، اظهار داشت: من خيلي خوشحالم كه امسال چند فيلم رفع توقيف شدند و در «تسويه‌حساب» از شخصيت‌پردازي كار خيلي لذت بردم. فيلم براي نوجوانان آموزنده است گاهي فيلم ما را مي‌خنداند و گاهي هم اشك از گوشه چشمانمان سرازير مي‌شود.
همچنين ميلاني در پاسخ به اين سوال كه چرا چهار شخصيت؟ اظهار داشت: چهار شخصيت خيلي برايم مهم نبود مجبور به انتخاب شدم. وقتي تحقيق ميداني انجام دادم به تعداد زيادي آسيب‌هاي اجتماعي رسيدم و مي‌توانم بگويم كه متاسفانه ما گم شديم و سليقه در كارها حكم فرما شده است. من فكر مي‌كنم افراد زير 13 سال هم بايد اين فيلم را ببينند چرا كه متاسفانه مساله تجاوز در خانواده‌ها وجود دارد چه بخواهيم يا نه.
كارگردان «واكنش پنجم» در ادامه افزود: اگر با اين گروه همدردي كنيم شايد آگاه‌تر شوند و مسائل خود را مطرح كنند، به نظر من نمي‌شود صورت مسئله را پاك كرد. در جمع‌بندي تحقيقات، اول 10 شخصيت طراحي كردم و در ادامه شخصيت‌ها را كمتر كردم تا به چهار كاراكتر اصلي رسيدم كه در فيلم ديدم كه اينها به ته خط رسيده‌اند.
كارگردان «بچه‌هاي طلاق» در ادامه افزود: «تسويه‌حساب» يك طنز تلخ اجتماعي است، درست است در طول تماشاي كار ما مي‌خنديم اما در آينده مطمئنم درباره آن در خانواده‌ها صحبت مي‌كنيم كه اين فرق سينما و تلويزيون است.
در ادامه مجری از «مهناز افشار» در مورد ارتباط با اين افراد سوال كرد كه وي در پاسخ، اظهار داشت: با اين افراد ارتباط نداشتم اما صفحه حوادث روزنامه‌ها را مي‌خواندم و چند روز حالم بد بود و يكبار هم با «تهمينه‌ميلاني» به زندان اوين رفتيم و من اين نوع آدم‌ها را از نزديك ديدم و لمس‌شان كردم و متاسف شدم از اينكه اين نوع آدم‌ها نمي‌توانند مثل آدم‌هاي عادي جامعه باشند و در نهايت راهنمايي‌هاي «تهمينه‌ميلاني» در طول كار به من خيلي كمك كرد اميدوارم توانسته باشم نقش را در بياورم.
بنابراين گزارش، در ادامه «تهمينه ميلاني»، گفت: انگيزه ساختن اين فيلم اين بود كه با مردم ديالوگ برقرار كنم. هر زني به هر دليلي به زندان رفت و متنبه شد آيا حمايت مي‌شود؟ كسي به او كار مي‌دهد؟ نه چرا سابقه‌دار است؟ من با ساخت اين فيلم يك هشدار اجتماعي به تمام اقشار جامعه دادم.
كارگردان «افسانه آه» در ادامه افزود: من مردم ايران را دوست دارم پس ارزان فروشي نمي‌كنم و بهترين هنرپيشه‌ها، لوكيشن‌ها و دكورها را در فيلم‌هايم استفاده مي‌كنم كه قيمت آنها به اندازه بيست فيلم سينمايي است، چرا كه دوست دارم با مردم ديالوگ برقرار كنم و ميليون‌ها نفر اين فيلم را ببينند و با هم بحث كنند.
در ادامه از «لادن مستوفي» در مورد نقش در اين فيلم پرسيده شد كه وي در پاسخ، گفت: اين فيلم كي از بهترين نقش‌هاي من در طول سال‌هاي فعاليتم است و اميدوارم پيام فيلم به شما انتقال داده شده باشد. خيلي تلفن به من زده شد و در برخورد با مردم خيلي استقبال از فيلم رضايت بخش بوده. خوشحالم بعد از سه سال رفع توقيف حرفي براي گفتن براي تمام اقشار جامعه دارد.
وي در ادامه افزود: ما يك تيم بوديم و كار را با بحث و گفت‌وگو جلو برديم و نهايتا فيلمي كه شما ديديد با همفكري تنگاتنگ گروه شكل گرفت.
در ادامه «مجيد شجاعي» از «تهمينه‌ميلاني» در مورد پايان‌بندي كار سوال كرد كه وي در پاسخ، گفت: به هر حال در پايان «سارا» (مهناز افشار) كافي شاپ خريده و دوست خود «السا فيروز آذر» را دعوت مي‌كنند تا دست از بزه‌كاري بردارد و درس بخواند كه اميد به آينده داشته باشند اما نجات اين افراد خيلي سخت است. سكانس آخر در زندان مي‌گذرد و دختر تازه به دنيا آمده آغاز زندگي خود را در زندان مي‌بيند و اين چرخه بسته مي‌شود و اين نگاه جامعه‌شناسانه است.
يكي از حضار از «تهمينه ميلاني» در مورد ارائه راه كار سوال كرد كه وي در پاسخ، گفت: وظيفه هنرمند طرح موضوع است و مسئولين بايد با همفكري اين مسئله و معضل را حل كند.
همچنين يكي از حضار از «تهمينه‌ميلاني» در مورد عدم كار با فيلمنامه ديگران پرسيد كه وي در پاسخ،خاطر نشان كرد: من تا به حال فيلمنامه كسي را كار نكردم، يكبار حوزه هنري پيشنهاد كرد كتاب «دا» را به فيلم تبديل كنم اين كتاب من را تكان داد اما نتوانستم.
كارگردان «دوزن» در ادامه افزود: هر فيلمي كه مي‌سازم بايد عاشق آن موضوع باشم و روي آن ساعت‌ها فكر كنم.
استقبال خوبی از اين فيلم صورت گرفت به طوري تمام صندلي‌ها پر و عده‌اي سرپا به تماشاي فيلم نشستند.مراسم با اهدا لوح تقدير به مدعوين به پايان رسيد. از نكات قابل توجه در اين مراسم، قطع نمايش فيلم به دليل پاره شدن نسخه به نمايش درآمده بود كه به مدت 30 دقيقه حاضران را معطل كرد.

عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
وقتي كتاب «دا» را مي‌خواندم، زار زار گريه مي‌كردم



سینمای ما- كارگردان فيلم سينمايي «تسويه حساب گفت: كتاب «دا» اثر ارزشمند سيده زهرا حسيني را براي من فرستادند. من وقتي كتاب را مي‌خواندم، زار زار گريه مي‌كردم چون با آن همدلي و همذات‌پنداري كردم. نشست نقد و بررسي فيلم سينمايي «تسويه حساب» با حضور تهمينه ميلاني نويسنده و كارگردان، محمد نيك‌بين تهيه‌كننده، مهناز افشار، بهاره افشاري، السا فيروزآذر بازيگران، عزيزا‌لله حاجي‌مشهدي، عليرضا پورصباغ، علي زادمهر و رضا استادي در برنامه صداي تصوير در راديو گفت‌وگو برگزار شد.

* در «تسويه‌ حساب» به دليل محدوديت‌ها، افراد پاستوريزه هم شده‌اند
«محمد نيك‌بين» تهيه‌كننده فيلم در اين نشست گفت: من فكر مي‌كنم اين فيلم واقعيت را كامل نشان نمي‌دهد. به غير از اينكه اصلا غلوي در اين كار نشده، به خاطر مسائل نمايشي و محدوديت‌هايي كه وجود دارد سعي شده اين افراد تا حدودي پاستوريزه شوند. كساني كه فكر مي‌كنند اين مسئله غلو شده فكر مي‌كنم در بطن جامعه نيستند و تماسي با جامعه ندارند تا ببينند جامعه چه خبر است.
وي در ادامه بيان داشت: تعداد اين افراد هم به آن صورت كم نيست. ما الان زن‌هاي بزهكار زياد داريم. هدف ما از ساختن اين فيلم اين است كه راهكاري براي اين مسئله پيدا شود. وقتي كه خانم‌ها از زندان بيرون مي‌آيند با آن سوابق كه هيچ گونه مهارتي هم ندارند، هيچ آشنايي با چيزي ندارند. به عنوان يك بزهكار مي‌آيند بيرون. حالا راه حل چيست و چه امكاناتي ما به عنوان شهروند و مسئولين در اختيار ‌آن‌ها مي‌گذاريم كه بيايند در يك سيستم حداقل متعادل و متعادل زندگي كنند چون اگر اين اتفاق نيفتد وضعيت قبل تكرار مي‌شود و اين چيزي است كه فيلم به خوبي مي‌گويد.

* دليل نام‌‌گذاري «تسويه حساب» هشدار جدي به جامعه است
«تهمينه ميلاني» گفت: من خانمي را مي‌شناختم كه بي‌گناه زندان بود و وقتي كه آزاد شد به دليل اينكه يك مدت با زنان زنداني زندگي كرده بود، شناخت پيدا كرده بود. چرا كه همه زنان زنداني جرم‌هاي وحشتناك نداشتند. اين خانم چون وضع مالي‌اش هم بد نبود وقتي از زندان آزاد شد، جرايم آن‌ها را پرداخت و به آن‌ها شانس داد و به هر كدام 500 هزار تومان پول داد. براي چند نفر از آن‌ ها موقعيتي فراهم كرد كه بافندگي ياد بگيرند. همان چند خانم الان از طريق بافتن زندگي مي‌كنند. اين‌ها آمادگي يك زندگي خوب را دارند متأسفانه شانسي وجود نداشته است. وي در ادامه اظهار داشت: ما وقتي مسئله «تسويه حساب» را مطرح مي‌كنيم مسئله خيلي خطرناك است. وقتي زن‌ها از جامعه كينه بگيرند بسيار بي‌رحم مي‌شوند. اگر من اسم فيلم را گذاشتم «تسويه حساب» براي اين است كه به جامعه يك هشدار جدي بدهم كه اين زن‌ها را جدي بگيريد. اگر فيلم‌هايي نظير اين فيلم ساخته شود كه واقعا تهيه‌كنندهاي- نه همسر من- اين جرأت و جسارت را ندارد كه بيايد روي آسيب‌هاي اجتماعي سرمايه گذاري كند، خوب ترجيح مي‌دهند يك فيلم طنز سطحي بسازند و پول در بياورند.

* وقتي كتاب را مي‌خواندم، زار زار گريه مي‌كردم
تهمينه ميلاني در ادامه افزود: تاكنون به من فيلمنامه‌اي داده نشده است... البته چرا كتاب «دا» اثر ارزشمند سيده زهرا حسيني را براي من فرستادند. من وقتي كتاب را مي‌خواندم، زار زار گريه مي‌كردم. با آن همدلي و همذات‌پنداري كردم و تحت تأثير آن قصه «تنهايي پر هياهو» را نوشتم. قصه شبيه كتاب نيست، حتي شبيه قهرمانان هم نيست ولي همدلي كه در من ايجاد كرد خيلي به من نزديك بود. صدها رمان براي من فرستاده مي‌شود ولي هرگز اين همدلي را با آن‌ها نمي‌كنم.

* شخصيت «ليلا» ما به ازاي بيروني داشت
«مهناز افشار» در اين نشست بيان داشت: من مي‌خواهم راجع به يك اتفاق واقعي براي شما صحبت كنم كه تا به امروز براي ميلاني هم نگفتم. زماني كه فيلمنامه تسويه حساب را خواندم يك دوست مستندساز دارم كه يك مستند به من نشان داد. راجع به زن‌هاي بزهكار و دقيقا شخصيت ليلا. بدون اينكه ميلاني بداند يك ما به ازاي كاملا بيروني داشت و اسم شخصيت هم ليلا بود.
وي اضافه كرد: شخصيت ليلا را تا به امروز نگفتم و عين آن شخصيتي كه در مستند ديدم را بازي كردم. مي‌خواهم بگويم همه اين شخصيت‌ها ما به ازاي بيروني دارند ولي اتفاقي كه معمولا مي‌افتد ما فكر مي‌كنيم حرف نزدن راجع به معضلات و سرپوش گذاشتن روي آن‌ها بهترين راه حل است، در صورتي كه اين اشتباه‌ترين راه است. ما اين موضوع را سال‌ها درباره HIV داشتيم و حرف نمي‌زديم و فكر مي‌كرديم به پيشگيري آن كمك مي‌كند. در صورتي كه سال‌ها است كه آمار نشان داده كه اين قضيه و فيلم ساختن راجع به آن‌ به پيشگيري اين بيماري كمك كرده است.

* يكي از مسئولان رده بالا به وزير نامه نوشت شما چطور جلوي اين فيلم را گرفته‌ايد
«السا فيروزآذر» بازيگر اين سريال گفت: مريم دختري است كه كمتر از بقيه آسيب ديده است ولي به خاطر آن آزادي‌هايي كه فكر مي‌كند حقش است و نداشته. او به خاطر خواهرش از شهرستان پا مي‌شود مي‌آيد تهران نه به خاطر آزادي فردي خودش.
وي درخصوص علاقه مريم به پدر اظهار داشت: موقعي كه پيش‌توليد و تمرين بود با خانم ميلاني خيلي صحبت مي‌كرديم. خود من هم اين سؤال را از ايشان پرسيدم و گفتند اين هم به پدرش خيلي زياد علاقه دارد حتي آنجا كه با خواهرش صحبت مي‌كند و خواهرش مي گويد كه آقام گفته ديگه شما مرديد، ناراحت مي‌شود. يعني عاشقانه پدر متعصبش را دوست دارد. هم خودش و هم خواهرش آروز دارند برگردند پيش پدرشان و تعصب دارد روي سفره‌اي كه حتي يك لقمه نان درآن سفره بوده نه چيز رنگين!
وي در ادامه تصريح كرد: اين دختر نسبت به مردها دلسوزي دارد. چيزي كه شخصيت‌هاي ديگر ندارند و حتي وقتي پول اين مردها را مي‌گيرند يا مي‌دزدند، مي‌گويد كه چرا بايد اين كار را بكند؟ عدالت نيست!
ميلاني‌ در اين باره گفت: مريم خيلي طبيعي‌تر از بقيه است. يعني نسبت به جنس مرد، اصلا منفي نگاه نمي‌كند. انگيزه‌هايش هم متفاوت است. آمده كنكور بدهد و دانشگاه برود و خواهرش را حمايت كند. يعني براي خوش‌گذراني و تنوع نيامده است. من رابطه خواهري اين دو را در اين فيلم گذاشتم كه به دخترهاي گل‌مان كه در شهر هاي مختلف فكر مي‌كنند كه با فرار مي‌توانند زندگي بهتري را براي خودشان رقم بزنند نشان دهم كه من شما را مي‌فهمم. شما باهوش هستيد. شما مي‌دانيد اين شرايط، شرايط انساني نيست. ولي ممكن است فرار شما و رفتن به يك شهر بزرگ شرايط بدتري را براي شما رقم بزند و ناخواسته درجايي قرار بگيريد كه به فكرتان نمي‌رسد. من اين فيلم را با آدم‌هاي مختلفي ديدم. اين سه سالي كه نمايش داده نشد، دست به دامن خيلي‌ها شدم كه فيلم را ببينند تا شايد شرايطي براي پخش فراهم شود. چون معتقد بودم واقعا به نفع جامعه است.
وي افزود: اين فيلم را وقتي متخصصيني مانند جامعه‌شناس و روانشناس و حتي كساني كه در ناجا بودند و روي آسيب‌هاي اجتماعي كار مي‌كردند، مي‌ديدند همه مي‌گفتند فوق‌العاده است. از كلمه فوق‌العاده استفاده مي‌كردند. آن‌هايي كه دانشي در زمينه آسيب داشتند به شدت پشت اين فيلم ايستادند. يكي از مسئولان رده‌بالا نامه نوشت براي وزير كه من تعجب مي‌كنم شما چطور جلوي اين فيلم را گرفتيد.
كارگردان «تسويه حساب» گفت: من «سوپراستار» را كه ساختم بارها تأكيد كردم كه بيشتر اين خودشيفته‌ها در ميان ستاره‌هاي فوتبال يا ورزش يا سينما و حتي سياستمداراني كه بدون اينكه ظرفيت‌هاي لازم را داشته باشند به موقعيتي برسند، هستند ولي معني‌اش اين نيست كه هر كسي كه «سوپراستار» شد، خودخواه است.

* منتقدان نسبت به فيلم عكس‌العملي نشان نمي‌دادند
السا فيروزآذر در اين نشست درباره نوشته‌هاي منتقدان درباره «تسويه حساب» گفت: من در زمان جشنواره، اكران‌هاي «تسويه حساب» را رفتم. برايم خيلي جالب بود كه وقتي با مردم فيلم را مي‌ديدم، جايي كه فيلم هيجان داشت كف مي‌زدند و جايي كه خنده داشت مي‌خنديدند. وقتي فيلم را با منتقدان ديدم، هيچ عكس‌العملي نشان نمي‌دادند. صداي جمعي را نمي‌شنيدم. براي من جالب بود كه اين‌ها خنده‌شان نمي‌گيرد. از جنس پوست، خون و استخوان نيستند. اين نگاه نمي‌تواند منصفانه باشد. حس من اين بود كه منصفانه نيست. جايي كه منتقدان حضور داشتند با جايي كه مردم عادي نشسته بودند تفاوت بسيار داشت.
محمد نيك‌بين گفت: در فيلم تسويه حساب، مسئله‌اي كه وجود دارد اين است كه داستان اصلي آن دخترها هستند. در نتيجه زندگي مردها پيگيري نمي‌شود. آن‌ها به صورت مقطعي هستند كه فقط يك چيزي نشان داده شوند.
تهمينه ميلاني در اين خصوص گفت: من هدفم اين بود كه با هر كدام از اين مردها و بحث‌هايي كه مي‌كنند يك بخشي از جامعه را معرفي كنم و بعد به زندگي اين دخترها نزديك شوم. ميل نداشتم خيلي عادي نشان دهم اول فيلم چه اتفاقي مي افتد.
ميلاني گفت: من اصولا بازيگرهايم را از آدم‌هايي انتخاب مي‌كنم كه مي‌دانم توانا هستند و آن پتانسيل را دارند و مي‌توانند. يعني وقتي مي‌گوييم افشاري تشريف بيار اين نقش را بازي كن، مطمئن هستم كه مي‌تواند.
وي اضافه كرد: من يك دكتر روان‌شناس دارم كه البته به دليل گرفتاري ايشان در يكي دو فيلم اخير همكاري نداريم. ايشان كاري كه مي‌كرد، مي‌آمد منزل ما فيلمنامه را مي‌خوانديم و مي‌گفت تو از اين مي‌خواهي چه چيزي به تماشاچي بدهي؟ بعد من مي‌گفتم اين را مي‌خواهم بگويم. مي‌گفت بدتر مي‌شود يا بهتر مي‌شود.

* به آن اندازه كه بايد به ما خسته نباشيد بگويند، نگفتند
اين كارگردان در ادامه اظهار داشت: الان مرد زن مهم نيست. انديشه، نوع تفكر و احساسمان مهم است .من زن‌هايي را مي‌شناسم كه از صد تا مرد مرد سالار بدتر فكر مي كنند. اصلا الان جنسيت ملاك نيست. هيچ جاي دنيا نيست. درست است كه زن و مرد با هم تفاوت دارند اما تفكر مي‌تواند مترقي يا غير مترقي باشد. هميشه مي‌گويم بهترين فيلم زنانه را ژكان ساخته بود. يا فيلم «سارا»ي مهرجويي كه من خيلي آن را دوست دارم. من درباره زن فيلمي به آن قدرت در سينما نديده‌ام...
وي تصريح كرد: يكي از تأثيرگذار‌ترين صحنه‌ها، صحنه‌اي است كه ليلا اعتراف مي‌كند معتاد است. خودم گريه‌ام مي‌گيرد. ديگري صحنه خواهر مريم است. به نظرم فيروز آذر هم خوب بازي كرد. او هم من را متأثر كرد وقتي كه مي‌گويد كاش برمي‌گشتم به همان زيرزمين خانه پدري‌ام. همه با هم سعي خود را كرديم منتها به آن اندازه كه بايد به ما خسته نباشيد بگويند، نگفتند.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
تفكرم را تغيير نداده‌ام شايد مسير را عوض كرده‌ام



نگاهي به كارنامه فيلمسازي تهمينه ميلاني نشان مي‌دهد كه گاه تغييراتي در ديدگاه‌ها و مسيرهاي او ايجاد شده است. درواقع كارنامه فيلمسازي ميلاني را مي‌توان به سه دوره تقسيم كرد: زماني ميلاني فيلم‌هايي همچون آفسانه آه، بچه‌هاي طلاق و ديگه چه خبر را كارگرداني مي‌كند و زماني به ساخت آثاري همچون دو زن، واكنش پنجم و زن زيادي دست مي‌زند و زماني فيلم‌هايي همچون آتش بس و سوپر استار را كارگرداني مي‌كند.
كارگردان نيمه پنهان اين تغيير مسير را طبيعي و ناشي از سياست‌هاي روز جامعه مي‌داند و مي‌گويد: تغيير و سياست‌هاي روز در فيلمسازي ايران بسيار تاثيرگذار است و اين تاثير آنقدر آشكار است كه مي‌توان آن را بررسي و ارزيابي كرد. در يك دوره كه فضا بازتر بود؛ فيلم‌هاي زنانه‌تري ساختم، دو زن، واكنش پنجم و زن زيادي محصول اين دوران است اما در دوره‌اي كه با ساخت فيلم‌هايي با موضوعاتي در محوريت زنان مخالفت مي‌شد من به سمت ساخت آتش‌بس و سوپراستار رفتم.
هرچند او منكر نمي‌شود كه ترس از توقيف نيز در اين تغيير مسير نقش داشته است و مي‌گويد: براي من مخاطب مهم است. من فيلم مي‌سازم كه مخاطب آن را ببينند نه اينكه توقيف شود براي من توقيف فيلم ارزش نيست. و ادامه مي‌دهد: حتي توقيف تسويه حساب در ساخت سوپراستار تاثير داشت و اگر تسويه حساب توقيف نمي‌شد فيلم بعدي‌ام را در همان زمينه حقوق و مشكلات زنان مي‌ساختم. اما اين بدان معنا نيست كه فيلم سوپراستار را دوست نداشته باشم.
كارگردان آتش بس معتقد است كه باوجود موفقيت بعضي فيلم‌هايش هرگز به دنبال تكرار نبوده است و مي‌گويد: هرگز خودم را تكرار نكرده‌ و نخواهم كرد اتفاقا بعداز موفقيت ميلياردي آتش‌بس؛ تهيه‌كننده‌ها اصرار مي‌كردند كه فيلمي مشابه آتش‌بس برايشان بسازم ولي ترجيح دادم كه تسويه‌حساب را بسازم كه متاسفانه عدم صدور پروانه نمايش آن به مدت سه سال صدمه بزرگي به من و همسرم وارد كرد.
ميلاني به جز كارگرداني فيلم‌هاي خود؛ فيلنامه‌ نيز نوشته است. مي‌گويد: در اين سال‌ها فيلمنامه خيابان عشق ممنوع را نوشتم كه داريوش فرهنگ با سليقه خودش شب‌هاي تهران را از آن ساخت و در ساخت فيلم بماني داريوش مهرجويي هم مشاركت كردم.

* زمان ساخت تسويه حساب فريب خوردم

تسويه حساب كه در بيست و هشتمين جشنواره فيلم فجر به نمايش درآمد؛ واكنش‌هاي بسياري را به دنبال داشت. اين واكنش‌ها تا زمان اكران فيلم نيز ادامه داشت. اين فيلم سه سال توقيف بود. ميلاني درباره ساخت و توقيف آن مي‌گويد: تسويه حساب را عين فيلمنامه تصويب شده ساختم و درواقع به نوعي فريب مسئولين وقت را خوردم كه بعدها هيچ مسئوليتي قبول نكردند حتي وقتي اعتراض من به وزير ارشاد رسيد؛ ايشان لطف كردند و نماينده‌اي را مسئول رسيدگي به مشكل من كردند. در گزارش مكتوب نماينده نيز قيد شد كه من تسويه‌حساب را عين فيلمنامه ساخته‌ام. اصلا اعتقاد ندارم كه چون جو آماده نيست بايد دوربين را زمين بگذاريم و اجازه دهيم كه فيلم‌هايي كه شايسته سينماي ايران نيست؛ ساخته شود البته چون فيلمسازي در ايران منوط به كسب مجوز است؛ من كمي تغيير مسير دادم و اما مي‌توانيد همه فيلم‌هاي من را كنار هم بگذاريد و ببينيد كه تفكرم را عوض نكرده‌ام هر چند شايد كمي از موضوعات مورد علاقه‌ام دور شده‌ام.
وي علت اصلي توقيف تسويه حساب را عملكرد بعضي مديران و فشارهاي كه به آنها وارد مي‌شود؛ مي‌داند و مي‌گويد: متاسفانه در چند سال اخير اعمال سليقه فردي و فشار از طرف برخي جريان‌هاي فكري به مسئولين نمايش زياد شده است به ويژه فيلمسازان ناموفقي كه خود را قيم انقلاب مي‌دانند و مخالف هر نوع حركت رو به جلو و پيش‌رو هستند. آنها رشد سينماي مستقل را دشمن خود ارزيابي مي‌كنند. اين افراد كه خود را مدافع تفكر سنتي مي‌دانند؛ دائم سد راه سينماي اجتماعي مي‌شوند.
وي ادامه مي‌دهد: جامعه تسويه حساب را امروز مي‌بيند و واكنش بسيار مثبتي به آن دارد. متاسفانه مردم تصميم نمي‌گيرند كه كدام فيلم روي پرده بيايد بلكه از روي فيلم‌هاي روي پرده يكي از آنها را انتخاب مي‌كنند اين يعني سليقه مسئولان نمايش در نمايش فيلم‌ها دخيل است.
ميلاني درباره انتخاب نام تسويه حساب براي اين فيلم هم مي‌گويد: افرادي كه ازسوي جامعه ناديده گرفته مي‌شوند؛ كينه جامعه را به دل گرفته و با آن تسويه حساب مي‌كنند. اين فضا مسلما به نفع هيچ‌كس نيست پس بهتر است شرايط اجتماعي به نوعي تغيير كند كه اساسا هيچ يك از افراد آن ناديده گرفته نشوند و اگر هم صدمه‌اي به افرادي از آن وارد شد؛ برنامه‌ريزي درست براي حل مشكلات رواني و اقتصادي آنها انجام پذيرد.
ميلاني اعتقاد ندارد كه در اين فيلم؛ پيام را فيلم را فداي داستان كرده؛ پس مي‌گويد: تسويه‌حساب هم مانند دو زن و فيلم‌هاي ديگر؛ داستان دارد. منتهي شكل روايتي آن متفاوت است يعني از نقطه الف تا ي پشت سر هم تعريف نمي‌شوند بلكه با گذاشتن پازل‌هاي متفاوت كنارهم شكل مي‌گيرد. علت انتخاب اين نوع داستان‌گويي آن بود كه تماشاگر را تا كامل شدن اطلاعات چندبار درمعرض قضاوت قرار دهم تا با تكميل اطلاعات ببينند كه قاضي خوبي بوده‌اند يا خير.
هرچند او تاكيد مي‌كند كه به دنبال طرح بحث انتقام و دفاع از آن نبوده است: هدف اين فيلم؛ انتقام نيست بلكه نشان دادن اين واقعيت است كه حتي اگر بر فرض محال زناني كه به دليل جرائم متعدد به زندان مي‌افتند، تنبيه شدند؛ وقتي مجدد به جامعه برمي‌گردند جامعه هيچ برنامه‌ مشخصي براي اين افراد كه ارشاد شده‌اند؛ ندارد و خود آنها هم نه سواد و نه تخصص كافي و نه خانواده‌اي مهربان دارند تا آنها را حمايت كند. آنها حتي به لحاظ اقتصادي تامين نيستند بنابراين چه راه چاره‌اي جز ادامه بزهكاري دارند؟!
كارگردان تسويه حساب باوجود آنكه از فقر پژوهش درباره زنان آسيب ديده گلايه دارد؛ درباره تهيه مستندات خود براي ساخت اين فيلم مي‌گويد: منابع مكتوب زيادي به جز پژوهش‌هاي دانشجويي يا تحقيقات ngoهاي مختلف در اين زمينه وجود ندارد اما با مصاحبه‌هاي شفاهي با زن‌هاي آسيب‌ديده و تحليل رفتار و شخصيت ايشان با گروهي از روانشناسان و جامعه‌شناسان روي تك‌تك ديالوگ‌هاي فيلم كار كارشناسي انجام گرفته است.
ميلاني وظيفه هنرمند را بيان درد مي‌داند و نه ارائه راهكار و درمان و ادامه مي‌دهد: وظيفه فيلم‌ساز نشان دادن راه‌حل نيست بلكه طرح مسئله است. اين وظيفه مسئولين و برنامه‌ريزان اجتماعي و شهري است كه راه چاره را بيابند. وظيفه من نيست كه درمان را بگوييم هنرمند فقط درد را بيان مي‌كند.
ميلاني درحاليكه تاكيد مي‌كند كه هرگز از زنان تسويه حساب دفاع نكرده بلكه براي آنان دلسوزي مي‌كند، درباره نپرداختن به مردان خوب در اين فيلم مي‌گويد: فيلم من داستان مردان خوب نيست. قهرمان فيلم من زن‌ها هستند البته اين ايده كه عملكرد مرد خوب را بررسي كنيد؛ ايده‌ خوبي است اما داستان را به سمت ديگري مي‌برد.
كارگردان تسويه حساب درباره پايان‌بندي فيلم و نقش نيروي انتظامي در فيلم مي‌گويد: نيروي انتظامي و قانون تعريف خود را دارد. شما موقعي كه مرتكب جرمي مي‌شويد نيروي انتظامي با شما برخورد مي‌كند. من در فيلم همين را نشان دادم البته وقتي در فيلم چنين معضلي را نشان مي‌دهم؛ مي‌خواهم بگويم كه به نوعي ضعف قانوني وجود دارد كه چنين اتفاقاتي در جامعه رخ مي‌دهد درمورد پايان‌بندي فيلم هم قصد داشتم اميد در فيلم جريان داشته باشد هرچند به نظر من اين افراد هيچ اميدي ندارند.
ميلاني درباره انتخاب عوامل و همكاري با آنها هم مي‌گويد: تقريبا 90 درصد بازيگران همان بازيگران انتخاب اول بودند جز در موارد خاصي كه بازيگر موردنظر من مشغول بازي در فيلم ديگري بود. ضمن آنكه اصلا اهل بداهه‌پردازي نيستم و با يك فيلمنامه كامل سر صحنه مي‌روم. همكاري با زرين دست نيز بسيار خوب و حرفه‌اي بود و من از پيشنهادات خوب ايشان هميشه استقبال مي‌كردم.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
صفحه  صفحه 1 از 2:  1  2  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

تهمینه میلانی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA