انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 5 از 10:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  پسین »

بیوگرافی هنرمندان ایرانی


مرد

 
بیوگرافی حسام نواب صفوی
حسام نواب صفوی
فارغ التحصیل بازیگری از دانشگاه آزاد اسلامی.
شروع فعالیت سینمایی با بازی در فیلم اعتراض (مسعود کیمیایی) در سال ١٣٧٨.
با بازی در نقش کوتاهی در فیلم اعتراض به دنیای بازیگری قدم گذاشت. به قول خودش بخشهای عمده بازی او و پولاد کیمیایی بنابهدلایلی از فیلم حذف شده است
نام اصلی: حسام
نام خانوادگی اصلی: نواب صفوی
سمت (در بخش های): بازیگران،
......................................
تاریخ تولد: 1353
محل تولد: تهران
ملیت: ایران
پست الکترونیک:
hesamsafavi@yahoo.com
......................................
مدرک تحصیلی: فارغ التحصیل بازیگری
بیوگرافی
فارغ التحصیل بازیگری از دانشگاه آزاد اسلامی.
شروع فعالیت سینمایی با بازی در فیلم اعتراض (مسعود کیمیایی) در سال ١٣٧٨.
با بازی در نقش کوتاهی در فیلم اعتراض به دنیای بازیگری قدم گذاشت. به قول خودش بخشهای عمده بازی او و پولاد کیمیایی بنابهدلایلی از فیلم حذف شده است.
اما با مجموعه تلویزیونی کیف انگلیسی در نقشی منفی ظاهر شد و فیزیک چهره و بازی اش توجه خیلی ها را جلب کرد. بازی خوب و قابل قبول او در فیلم اتانازی نشان داد که توانایی هایی هم دارد.
بخشی از فیلم شناسی:
1385 مهمان ( سعید اسدی ) [بازیگر]
1384 سوغات فرنگ ( ) [بازیگر]
1384 ابراهیم خلیل الله ( محمدرضا ورزی ) [بازیگر]
1383 سرود تولد ( علی قوی تن ) [بازیگر]
1383 ازدواج به سبک ایرانی ( حسن فتحی ) [بازیگر]
1383 عروس فراری ( بهرام کاظمی ) [بازیگر]
1382 شمعی در باد ( پوران درخشنده ) [بازیگر]
1381 عروس خوشقدم ( کاظم راست گفتار ) [بازیگر]
1381 سیزده گربه روی شیروانی ( علی عبدالعلی زاده ) [بازیگر]
1380 اتانازی ( رحمان رضایی ) [بازیگر]
1380 نان، عشق، موتور هزار ( ابوالحسن داودی ) [بازیگر]
1378 اعتراض ( مسعود کیمیایی ) [بازیگر]
قول میدهم لام تا کام حرفى نزنم
فقط بگذار از”دال تا میم” بگویم ، بگذار بگویم که“دوستت دارم.
     
  
مرد

 
آنکه با عرب نيا بود دهن به دهن...آنکه لقلقه زبانش بود ذكرِ «من»!



آن مارلون براندوي سينماي ايران، آن آل پاچينو و رابرت دنيرويِ دوران! آن با فريبرز عرب نيا دهن به دهن، آن لقلقه ­ي زبانش ذكرِ من! آن که در کمک به زلزله زدگان بود پای کار ، آن که در مرگ استادش بود بسی بی قرار! آن بازيگر فيلم دلخون و سعادت آباد، آن که بود صریح و رک و از تعارفات آزاد، آن موافق آزادي بيان در فضاي هنري و فرهنگي، آن كه در پاسخ به دست مزد كم مي گفت:«اِهِكي زرنگي!» آن بازيگرِ فيلم بوتيك، آن داراي حركات بدني آنتيك! آن در هنگام حرف زدن پر انرژِی وبی قرار، آن داراي ژست‌هاي غير عادي و دیوانه وار!!! آن صاحب استعدادِ بازيگريِ خداداد، مولانا شيخ حامد خانِ بهداد!



متولّد مشهد بود و وضع مالي اش پيش از شهرت بد بود و در اغلب جشنواره­هاي فیلم فجر نامزد بود وحاصل تلاشش در کلاس سوم راهنمایی سه بار نمره­ي رد بود و نويسنده­ي فیلمنامه ای به نام "مرتد" بود و در تعريف از خود بسيار كار بلد بود!



از كودكي مولانا نقل كرده اند كه بسيار بازيگوش بود و در دعواهاي خاصِ اطفال، بسيار پرجنب و جوش بود. از آن جمله نقل است كه روزي به مادرش گفت:«يا مادر! اجازه مي دهي با كودكان كوي و برزن بازي كنم؟!» پس پاسخ شنيد :«‌خير! برو درسَت را بخوان بچّه!» پس عرض كرد: «‌حال كه نميگذاري با ايشان بازي كنم، پس لااقل اجازه بده با آنها دعوا كنم!»‌ از همين روي بود كه در ميان انواع رشته هاي ورزشي ارادتي خاص به ورزش بوكس داشت و محمد علي كِلي را بسيار دوست مي داشت!



اولين فيلمش «آخرِ بازي» بود و از ديد خودش آخرِ بازي بود و از كارنامه­ي هنريش بسيار راضي بود و به اعتراف دوست و دشمن، بسيار از خود راضي بود!

از مرام او نقل است که بسیار در مرگ عزیزان آه و ناله سر می داد به طوری که در مرگ استادنا حمید سمندریان چنان مجلسی گرم بکرد، که دیگر کولر گازی نیز جواب گوی سیل مشتاقان نبود و از بس که جامه درید و خرقه بر تن شکافت، دیگران جملگی بساط زاری به یک سو نهادند و دست هایشان را به نشان تسلیم بالا بردند و بر این قدر شناسی و اشک روان او حسرت ها خوردند!!!

از سجاياي اخلاقي مولانا اين بود كه بسيار مَنم مَنم مي­كرد و اعتقاد داشت كه از همه هنرپيشه‏ هاى اين مملكت تماشايى‏ تر است!!! و هر وقت که حالی دست می داد آیینه ای در برابر دیدگان تیزبین خویش قرار می داد و نغمه سر می داد:

«هر کسی به تماشایی رفتند به صحرایی

ما را که تو منظوری، خاطر نرود جایی!!»




شيخنا خود را از مردم مي دانست و بسيار دغدغه­ی ايشان داشت. چنانكه روزي مريدي او را گفت: «يا حامد! آيا تو هم روزي ايران را ترك خواهي كرد؟» پس فرمود: «من قصد كرده بودم ازايران بروم، اما كلاه خودم را قاضي كردم و ديدم حيف است مردم جواهرى چون مرا از دست بدهند! پس ماندم!»



گويند شيخنا هر وقت دلتنگ يار و ديار خود مشهد مي شد، به آژانس هواپيمايي مي رفت و بليتي در قسمت انتهايي هواپيما رزرو مي­كرد. روزي مريدي پا ركاب از او پرسيد: «‌يا بهداد! چرا اين قدر تأكيد داري كه در قسمت انتهايي هواپيما بنشيني؟!» پس شيخنا نگاهي نافذ به او انداخت و گفت :‌« اين راز با تو مي گويم، امّا با خود دار كه اگر ديگران نيز بدانند زين پس چنين كنند و ديگر جايي براي ما باقي نخواهد ماند؛ اگر دقّت كرده باشي هرگاه هواپيمايي سقوط كند، سرنشينان آن جملگي جان به جان آفرين تسليم كنند؛ ما ته مينشينيم كه از آسيب اجل در امان مانيم!خوش نداريم سينماي كشور را داغدار دردانه­ يگانه­ اي چون خويش كنيم!» پس گويند مريد فراست مولانا را تحسين كرد و از شوق دانستن اين راز تا مشهد ديگر دم نزد!

از جمله كمالات ديگر مولانا نيم دانگ صدايي بود كه در گروه داركوب از آن بهره ها مي برد و دل مریدان دلسوخته اش را با خواندن اشعاري در وصف خود مي برد و سر هر شنونده­­ی آشنا به موسیقی را می خورد! از آن همه شعر، اين دو بيت شهرتي عام يافته است:

«من حامد بهدادم، از بازي خود شادم!

از اين همه بازيگر، دلداده­ بهدادم!

مجنون رخ خويشم، خودشيفتگي كيشم!

هرگز نرود از سر، اين حُسن خدادادم!»


     
  
زن

 
بیوگرافی پارسا پیروزفر





نام اصلي: پارسا

نام خانوادگي اصلي: پیروزفر

......................................

تاريخ تولد: 1351

محل تولد: تهران

مليت: ایران

......................................


مدرك تحصيلي: فارغ التحصیل نقاشی



بيوگرافي

فارغ التحصیل نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران.
پس از تجربیاتی در زمینه گرافیک و تصویرسازی، از سال 1370 در نمایش های عروسکی شرکت کرد و سپس به فعالیت در دوبله پرداخت.
از دیگر فعالیتهایش، شرکت در نمایشنامه های رادیویی است.
در نمایش "بینوایان" و "بانو آئویی" بازی کرده و در تعدادی نمایش ویژه کودکان به صورت نوار کاست نیز همکاری داشته است.
او تا به حال در سه فیلم از فیلمهای مسعود کیمیایی خوش درخشیده است: "ضیافت"، "مرسدس" و "اعتراض".
او اواسط آبان 1380 نمایش "هنر" را با بازی و کارگردانی خویش به روی صحنه برد.
سرانجام پس از ده سال، مزد زحماتش را برای بازی بسیار زیبایش در فیلم "مهمان مامان" از هشتمین جشن خانه سینما دریافت کرد.

دیگر جوایز:
- برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم های آسیایی دهلی نو برای بازی در فیلم "اشک سرما" در سال 1384
دلم می خواست زمان را به عقب باز می گرداندم…
نه برای اینکه آنهایی که رفتند را باز گردانم…
برای اینکه نگذارم آنها بیایند…!
     
  
مرد

 
دختر ایرانی که در فیلم وحشتناک اره بازی کرد!



بهار در سال ۱۹۷۹ در سن ۴ سالگی به همراه والدین و خواهرش صبا سومخ به لس آنجلس آمد. او در دانشگاه کالیفرنیا، سانتا بارباراتحصیل نمود و در یک شرکت مشغول به کار شد...

بهار سومخ (به انگلیسی: Bahar Soomekh) (زاده ۳۰ مارس ۱۹۷۵ در شهر تهران)بازیگر ایرانی تبار است که در سینمای هالیوود به فعالیت در زمینه بازیگری اشتغال دارد.
وی در فیلم‌های مطرح تصادف، ماموریت غیرممکن ۳ و اره ۳ بازی کرده‌است.

بهار در سال ۱۹۷۹ در سن ۴ سالگی به همراه والدین و خواهرش صبا سومخ به لس آنجلس آمد. او در دانشگاه کالیفرنیا، سانتا بارباراتحصیل نمود و در یک شرکت مشغول به کار شد.
همزمان او به کلاس‌های بازیگری نیز می‌رفت. اولین بازی بهار در سن ۲۷ سالگی در شوی تلویزیونی «Without a Trace» در قالب یک بازیگر میهمان بود. او در سال ۲۰۰۴ در فیلم تصادف ساخته پاول هگیس به ایفای نقش پرداخت .
او همچنین در فیلم سیریانا بازی کرد که البته نقش او در نسخه اکران فیلم حذف شد. از دیگر فیلم‌های مطرحی که بهار در آن به ایفای نقش پرداخته می‌توان به «سریال ۲۴» ، «ماموریت غیرممکن ۳» و «اره ۳» اشاره کرد. او در فیلم اره ۳ نقش دکتر لین را بازی کرد که یکی از مهمترین بازی‌های او به حساب می‌آید.

بهار در سال ۲۰۰۶ از سوی مجله پیپل در لیست ۱۰۰ زن زیبای جهان قرار گرفت.
فیلم‌شناسی
* درست مثل یک زن (۲۰۱۲)
* اره سه‌بعدی (۲۰۱۰)
* اره ۶ (۲۰۰۹)
* اره ۵ (۲۰۰۸)
* اره ۴ (۲۰۰۷)
* اره ۳ (۲۰۰۶)
* مأموریت غیرممکن ۳ (۲۰۰۶)
* ۲۴ (مجموعه تلویزیونی) (۲۰۰۵)
YEMARD

ز چشمت چشم آن دارم ، که از چشمم نیاندازد
به چشمانی که چشمانم ، به چشمان تو مینازد
زکات چشم ، چشمی سوی چشم ما کن
که چشمم را بجز چشمت ، دگر چشمی نمی سازد . . .
     
  
مرد

 
زندگینامه یکتا ناصر

[aligncenter]



اوایل تنها تئاتر بازی می کرده و بعد به دفاتر سینمایی معرفی میشود .متولد آبان ۱۳۵۷ است از سال ۷۴ فعالیت هنری خودش رو آغاز کرد در دبیرستان رشته ی تجربی را گذرانده و در حال حاضر رشته ی تحصیلی اش مهندسی محیط زیست است…



… به گفته ی خودش آدم تنبلیه و برای بدست آوردن هر آنچه که دوست می داشت به کمک شانس بدست اورده و به همین خاطر خیلی تلاش برای بازیگری ( تحصیل بازیگری ) نکرده …
او در سال ۷۵ در حالی که فقط ۱۸ سال داشت برای نخستین بار مقابل دوربین رفت و در کار تلویزیونی گلهای کاغذی ایفای نقش کرد …
در سال ۷۶ که مسیر و سلیقه ی سینمای ایران تغییر کرد و به سمت جوانگرایی و جوان پسندی رفت یکتا ناصر که از قبل زمینه ی حضور در سینما را داشت ترجیح داد به درسهای دانشگاه بپردارد ! در این سالها موجی از جوانان به صورت فراگیر وارد سینما شدند و آنهایی که استعداد داشتند خود را نشان دادند و آنهایی هم که استعداد نداشتند این فرصت را بدست آوردند تا در چند پروژه خوب خود را مطرح کنند امی در این میان تنها کارهایی برای یکتا پیش آمد که خیلی باعث مطرح کردن این هنرمند نشد ( از جمله : پدر خوانده – شب چراغ ) این روند کار تا سال ۷۹ ادامه داشت …. تا اینکه در سال ۷۹ تغییر سرنوشت یکتا به دست حمید لبخنده با کار تلویزیونی ( با من بمان) رقم خورد …
بهرام رادان که تازه با شور عشق نادر مقدس در کنار مهناز افشار به شهرت و محبوبیت رسیده بود در فیلم ساقی به کارگردانی محمدرضا اعلامی در کنار یکتا قرار گرفت و این خود باعث مطرح شدن یکتا در سینما شد …بعد از فیلم ساقی سیلی از پیشنهادات به سمت یکتا آمد و یکتا در اواخر سال ۷۹ یک فیلم تلویزیونی به نام ( ضربه سوم ) را کار کرد …



در دهه ی ۸۰ او بخاطر کار کردن با کارگردانان مطرحی چون لبخنده و اعلامی بازیگری را جدی گرفت و به عنوان اولین انتخاب . پروژه ی سینمایی ( ناه پشت ابر ) را برگزبد … که البته این فیلم بخاطر اینکه ستارگان نامدار در این فیلم حضور نداشتند و همچنین تبلیغات ضعیف فیلم باعث شد فیلم فروش چندانی نداشته باشد … بعد از این فیلم یکتا در کنار میترا حجار فیلم ( فراری ) را به ساخته ی رضا جعفری بازی کرد … که البته فراری هم مانند ساقی توقیف شد !!!!
سال ۸۱ را یکتا با امیدواری برای اکران دو فیلم اصلی ایش که توقیف شده بود آغاز کرد … وقتی امید او مانند سازنندگان ساقی و فراری نقش بر آب شد دوباره راه تلویزیون را پیش گرفت و با مجموعه ی ( عید آن سالها ) دوباره به تلویزیون آمد …
( پیش پرده ) نام فیلم تلویزیونی دیگر یکتا در سال ۸۱ بود و با همین اثر این سال کاری هم به پایان برد تا وقت بیشتری برای پرداختن به موسیقی و نقاشی داشته باشد .
وقتی در سال ۸۲ یکتا پیشنهاد بازی در فیلم ( عاشق مترسک ) را پذیرفت نه خود یکتا و نه هیچکدام ار اهالی سینما فکر نمی کردند که این فیلم هم به سرنوشت دو فیلم قبلی بازیگر جوان دچار شود !!!! اما این اتفاق افتاد و این فیلم یکتا هم توقیف شد !!!!
!!!!!! دیگر همه باور کرده بودند که طلسمی در سینما برای ستاره ی سینما بوجود آمده که مشخص نیست کی خواهد شکست و بد شانسی کی دست از سر یکتا ناصر بر می دارد !!!!!! و دوباره یکتا مجبور شد به تلویزیون بیاید …
او در سالهای ۸۲ تا ۸۴ ترجیح داد فقط به پیشنهادهای تلویزیونی پاسخ مثبت بدهد … بعد از با من بمان لبخنده – سریال ( لبه تاریکی ) ساخته سعید سلطانی را بازی کرد و در پی پخش این مجموعه از تلویزیون و درصد بالای بیننده اش محبوبیت و شهرت یکتا به چند برابر رسید ….



… و در سال ۸۴ که به پیشنهاد احمد امینی پاسخ مثبت داد و یکی از نقش های اصلی مجموعه (( اولین شب آرامش )) را بازی کرد …. البته یک فیلم تلویزیونی دیگر از یکتا به نام ( قند ترش ) ساخته کوروش خزایی نیز از دیگر کارهای یکتا در این سالهاست ….
و بالاخره در ۲۱ مرداد ( فردای تولد خودم ) سال ۸۳ با اکران فیلم فراری طلسم سینمایی یکتا شکست که البته قبل از آن و با فاصله ی دراز از تولید ( ساقی ) نخستین فیلم یکتا ساخته ی اعلامی اکران شده بود که با تغییر ذائقه ی سینما دوستان به موفقیت لازم نرسید … این موضوع دقیقا برای فیلم فراری هم بود که وقتی اکران شد که سینما از سوژه ی فرار دختران اشباع شده بود …. ( عاشق مترسک ) هم نیز از ۲۴ فروردین ۸۴ اکران شد و دقیقا سومین کار یکتا هم دچار سرنوشت دو کار قبلی اش شد و خیلی موفق نشد ….
بعد از این او کارهای بسیار دیگری کار کرد . از جمله : ( خنگ آباد ) مهدی اباسلط – ( مستند خانه ای در شن ) اردشیر افشین راد – ( ابر می بارید . باران نه ) محمدرضا آهنج – ( قتل آنلاین ) مسعود آب پرور که در حال حاضر بر پرده ی سینماهاست که این فیلم در پائیز و زمستان ۸۴ فیلمبرداری شد و به مراحل فنی رفت . – (افسانه شادیها ) یا ( روزهای نازنین ) علی قوی تن که این فیلم از دی ماه ۸۴ کلید خورد و تا پایان فروردین ۸۵ ادامه داشت . – ( سود تولد ) علی قوی تن در بهار ۸۵ – ( باران رویا ها را نمی شوید ) اصغر یوسفی نژاد
     
  ویرایش شده توسط: amirrf   
زن

 
بیوگرافی الهام حمیدی

متولد 1356/9/8 در شهر تهران هست و دو برادر دارد که از خودش کوچکتر هستند.
پدرش در جوانی تئاتر کار میکرده؛ عموی پدرش گوینده رادیو بوده و در واقع این استعداد در خانواده آنها وجود داشته است.
از هفت سالگی تو تمام تئاترهای مدرسه شرکت کرده که این مسئله گاه با اعتراض مادرش همراه بوده است.
ازدواج کرده است اما همسرش در زمینه هنری فعالیت نمیکند.
تحصیلاتش را در رشته حسابداری در دانشگاه رودهن به پایان رسانده و از همین دانشگاه لیسانس گرفته است.
یک ترم به کلاسهای بازیگری رفته است و همان کلاسها بود و برای بازی در ((آوایی در گلستان)) آقای رامین لباسچی انتخاب شد.
مردم او را با ((مسافری از هند)) میشناسند،او در این سریال نقش پروانه را بازی میکرد.
بسیار کدبانو و خانه دار است. آشپزی اش بسیار خوب است و سعی میکند هر کاری انجام میدهد به نحو احسن باشد.
گریم او در فیلم ((خیلی دور خیلی نزدیک)) آنقدر خوب انجام شده بود که یکی از همکارانش در نگاه اول او را نشناخته بود و فکر میکرد او از بازیگران بومی است.
فیلم های که الهام حمیدی در آن نقش آفرینی کرده است:
معجزه ازدواج
کوی دامون
نقش سنگ
جوان امروز
مسافری از هند
باران عشق
خیلی دور خیلی نزدیک
زیر تیغ
شوق پرواز

بازی در مسافری از هند، در عین حالی که تجربیات فراوانی به همراه داشت از لحاظ روحی تأثیر عمیقی روی او گذاشت به طوری که تا مدتها حس افراد شکست خورده را داشت.
از بین بازیگران ایرانی علاقه فراوانی به عزت الله انتظامی*اکبر عبدی دارد و از بین خانم ها فاطمه معتمدآریا*گوهر خیراندیش را دوست دارد.
عاشق صدای اصفهانی،عبداللهی و رضا صادقی است، او به هر دو موسیقی سنتی و پاپ علاقه مند است.
در فیلم سرگیجه هم با کوروش تهامی همبازی بود، علاوه بر تهامی بازیگرانی چون مهدی سلوکی*کامبیز دیرباز هم بازی میکردند.
اصلا به فوتبال علاقه ای ندارد. طرفدار هیچ کدام از تیم های کشور یا باشگاهها نیست اما بازی های تیم ملی را دنبال میکند.
از بین کارگردانان کارهای مجید مجیدی را خیلی دوست دارد، تماشای بچه های آسمان او را خیلی تحت تاثیر قرار داده است.
به نظر او خداوند از طریق نشانه ها با انسان حرف میزند اما روزمرگی و غرق شدن در خواسته های مادی زنگاری است که مانع دیدن از خداوند میشود.
در جشن خانه سینما جایزه بهترین نقش مکمل را از آن خود کرد تا همگان بیشتر تواناییهای او را تایید کنند.
آلبوم عکس الهام حمیدی

----------------------

------------------------

-------------------------

-----------------------

---------------------

---------------------
Signature
     
  ویرایش شده توسط: marjan1369   
زن

 
بیوگرافی شبنم قلی خانی

شبنم قلی خانی در نوزدهم آبان سال 1356 در تهران به دنیا اومد.
او دارای دیپلم ریاضی فیزیک است، در دانشگاه در رشته تئاتر قبول شد و گرایش طراحی صحنه را انتخاب کرد.
چندی بعد در کنکور کارشناسی ارشد در گرایش کارگردانی تئاتر مشغول به تحصیل شد و هم اکنون فارغ التحصیل این رشته است.
وی کارش را از سال 1375 با تئاتر آنتیگونه آغاز کرد و در سال 1376 با همین تئاتر، در شهر تئاتر شهر بر روی صحنه رفت، اولین کار او باعث شد وی با بازی در فیلم سینمایی <مریم مقدس> به کارگردانی شهرام بحرانی چهره شود.
سال 1379 بود که او یک شبه ره صد ساله پیمود؛ از دیگر فیلم های سینمایی که او ایفای نقش کرد می توان به
یک الف ناقابل
عطش
جوجه اردک من
وعده دیدار
اشاره داشت.
همچنین او در مجموعه های تلویزیونی زیادی ایفای نقش کرده است که از آن جمله می توان به
اولین شب آرامش
اشاره کرد.
جمعه 19 آبان تولد این بازیگر توانای سینما و تلویزیون است، او به جز مدرک تحصیلی که اخذ کرده، یک دوره آموزش گریم سینمایی و چهره پردازی زیر نظر استاد جلال الدین معیریان گذارنده و یک دوره آموزش فیلم نامه نویسی نیز در کلاس های حوزه هنری زیر نظر فریدون جیرانی دیده است.
وی در حال حاضر غیر از بازیگری و کارگردانی فیلم در دانشگاه آزاد مشغول تدریس رشته تئاتر به دانشجویان است، وی در زمینه ساخت فیلم کوتاه هم فعالیت میکند؛ ابتدا فیلمی به نام ((من تنها)) را ساخت و سپس فیلم دیگری به نام ((خونه)) کارگردانی کرد..
شبنم قلی خانی در کنار مادرش در منطقه سعادت آباد تهران زندگی می کند.
چرا که سال ها پیش پدرش دارفانی را وداع گفته است؛آخرین کاری که از او در نوبت پخش است ((اگر عشق نبود)) به کارگردانی فیاض موسوی است، وی در این مجموعه نقش دختری به نام پریسا را ایفا می کند؛پریسا دختری است که می تواند با مشکلات به تنهایی کنار بیاید؛ او به عرفان رو می آورد و این معنویت در زندگی اش باعث می شود از پس مشکلات برآید.
همان طور که گفتیم قلی خانی در سال 82 پدرش را از دست داد و حالا با مادرش زندگی می کند؛ او فرزند سوم خانواده است،یک برادر و یک خواهر بزرگتر از خود دارد که هر دو متاهل و دارای فرزند هستند.
او از لحاظ شخصیتی آدم جالبی است؛ آدم های مختلف را در زندگی به راحتی می تواند تحمل کند و به قول معروف زود از کوره در نمی رود؛ اما ناگفته نماند که گاهی اوقات محیط کار و زندگی خسته اش می کند، با اینکه در قبال اطرافیان تحمل دارد، اما در رابطه با خودش این گونه نیست.
قلی خانی در مجموعه اولین شب آرامش می گوید: نقش آذر را دوست داشتم و از اینکه این نقش را بازی کردم راضی ام"آذر بر پایه احساساتش فکر نمی کرد و از روی منطق عمل می کرد؛ همان طور که در مجموعه دیدیم که او در روز ازدواج از سفره عقد بلند می شود و می رود، به نظرم آذر تصمیم درستی گرفت؛او به حرف دلش گوش کرد.
علاقه او به فرزاد باعث می شود که وارد زندگی علیرضا نشود تا او را بدبخت کند او می خواست مجبور نباشد تا یک عمر به طرف مقابل دروغ بگوید و وانمود کند که دوستش دارد اما خودش کس دیگری را در دل دوست داشته باشد.
گرچه در آخرین لحظات به این فکر افتاد؛اما تصمیم درست و منطقی همین بود.
شبنم قلی خانی درباره یک فیلم خوب می گوید: یک فیلم یا مجموعه ابتدا به فیلمنامه قوی برمی گردد؛اکر چیزی غیر از آن باشد..اثر خوب در نمی آید..
قلی خانی امروز 29 ساله شده که برای یک بازیگر سن تجربه در سینما است؛ او خوشحال است که در طول زندگی اش آدم مفیدی بوده است؛ دو مدرک تحصیلی'استاد دانشگاه'بازیگر قابل تئاتر'سینما و تلویزیون و از همه مهم تر انسانی است که از حاشیه به دور است؛؛ جشن تولد شبنم را تلفنی به او تبریک می گوییم.
آلبوم عکس شبنم قلی خانی

‏@‏@@@@@

‏@‏@@@@@
Signature
     
  
زن

 
بیوگرافی شیلا خداداد
شیلا خداداد در چهاردهم آبان ماه 1359 در یک خانواده کوچک و در شهر تهران به دنیا آمد.
او دوران تحصیل را با موفقیت سپری کرد و در سال 1375 وارد دبیرستان شد.
در دبیرستان رشته ریاضی فیزیک به تحصیل پرداخت و در سال 1378 فارغ التحصیل شد و به دانشگاه راه یافت.
در دانشگاه آزاد رشته شیمی محض را برگزید و در این رشته شروع به تحصیل کرد.
شیلا خداداد به طور کاملا اتفاقی توسط مسعود کیمیایی وارد عرصه سینما شد و در کنار بزرگان این رشته شروع به کار کرد
Signature
     
  
مرد

 
حمید فرخ نژاد

نام اصلی: حمید
نام خانوادگی اصلی: فرخ نژاد
سمت (در بخش های): بازیگران،تهیه و تولید،فیلمنامه،
تاریخ تولد: 1348
محل تولد: آبادان
ملیت: ایران
مدرک تحصیلی: فارغ التحصیل کارگردانی تاتر
فارغ التحصیل رشته کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران.
- ساخت چند فیلم کوتاه و چند نمایشنامه دانشجویی
- پایان نامه آنکه گفت آری. آنکه گفت نه - برتولد برشت. موضوع پایان نامه تئوری: نمایش در شرق.
شروع فعالیت سینمایی با فیلم در کوچه‌های عشق (خسرو سینایی) به عنوان بازیگر و دستیار کارگردان در سال 1369.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
سابقه کاری


بازیگری
۱۳۶۹ در کوچه‌های عشق (خسرو سینایی)
۱۳۷۸ عروس آتش (خسرو سینایی)
۱۳۸۰ ارتفاع پست (ابراهیم حاتمی‌کیا)
۱۳۸۱ تب (رضا کریمی)
۱۳۸۳ به رنگ ارغوان (ابراهیم حاتمی‌کیا)
۱۳۸۳ طبل بزرگ زیر پای چپ (کاظم معصومی)
۱۳۸۴ صحنه جرم، ورود ممنوع (ابراهیم شیبانی)
۱۳۸۴ چهارشنبه سوری (اصغر فرهادی)
۱۳۸۶ حقیقت گمشده (محمد احمدی)
۱۳۸۶ آتشکار (محسن امیریوسفی)
۱۳۸۷ پوسته (مصطفی آل احمد)
۱۳۸۷ پوست موز (علی عطشانی)
۱۳۸۷ حریم (سیدرضا خطیبی سرابی)
۱۳۸۸ همبازی (غلامرضا رمضانی)
۱۳۸۸ شب واقعه (شهرام اسدی)
۱۳۸۸ بیداری رویاها (محمدعلی باشه آهنگر)
۱۳۸۸ دموکراسی تو روز روشن (علی عطشانی)
۱۳۸۸ شکلات داغ (حامد کلاهداری)
۱۳۸۸ در انتظار معجزه (رسول صدرعاملی)
۱۳۸۹ چرخ و فلک (بهرام بهرامیان)
۱۳۹۰ محمد (ص) (مجید مجیدی)
۱۳۹۰ گشت ارشاد (سعید سهیلی)
۱۳۹۰ روزهای زندگی (پرویز شیخ‌طادی)
۱۳۹۰ دوباره با هم (روزبه حیدری)
۱۳۹۰ زندگی خصوصی آقا و خانم میم (روح‌الله حجازی)
نویسندگی، تولید و کارگردانی
۱۳۷۶ کوچه پاییز (خسرو سینایی)- مدیر تولید
۱۳۷۸ عروس آتش (خسرو سینایی)- فیلمنامه‌نویس
۱۳۷۹ سفر سرخ - فیلمنامه‌نویس و کارگردان
تئاتر
۱۳۸۲ شب هزار و یکم (بهرام بیضایی) - بازیگر
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  ویرایش شده توسط: ellipseses   
صفحه  صفحه 5 از 10:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

بیوگرافی هنرمندان ایرانی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA