انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 23 از 58:  « پیشین  1  ...  22  23  24  ...  57  58  پسین »

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران


زن

 
بخش نوعی نگاه
رئیس هیئت داوران بخش نوعی نگاه توماس وینتربرگ، کارگردان فیلم‌های «جشن» و «شکار» است. «حلقه بلینگ» ساخته سوفیا کوپولا فیلم افتتاحیه این بخش است.


«حلقه بلینگ» ساخته سوفیا کوپولا
«گرند سنترال» ساخته ربه‌کا زلوتوسکی
«Sara Prefere La Course» ساخته کلوئه روبیچو
«ناشناس» ساخته محمد رسول‌اف
«La Jaula De Oro» ساخته دیه‌گو کیمدا-دیز
«L'image Manquante» ساخته ریتی پان
«خَم‌ها» ساخته فلورا لائو
«L'inconnu Du Lac» ساخته آلن گورودی
«می‌یل» ساخته والریا گولینو
«گوربه‌گور» ساخته جیمز فرانکو
«Norte, Hangganan Ng Kasatsayan» ساخته لاو دیاز
«لعنتی‌ها» ساخته کلر دینز
«ایستگاه فروتویل» ساخته رایان کوگلر
«رژه مرگ» ساخته آدولفو الیکس جونیور
«عمر» ساخته هانی ابواسد
     
  
زن

 
نمایش ویژه

«Otdat Konci» ساخته تایسا ایگومنتسوا
«فریب‌خورده و رهاشده» ساخته جیمز توباک
«آخرهفته یک قهرمان» رومن پولانسکی
«قلب تپنده را خاموش کن» ساخته روبرتو مینروینی
«مسابقه بزرگ محمدعلی» ساخته استفن فریرز
     
  
زن

 
نمایش نیمه‌شب
«کارآگاه کور» ساخته جانی تو
«تیراندازی در باران موسمی» ساخته آمیت کومار

خارج از مسابقه
«پیوندهای خونی» ساخته گیوم کانته
«همه چیز از دست رفت» ساخته جی. سی. چاندور

ادای دین به جری لوئیس
«مکس رز» ساخته دانیل نوآه

گفتنیست شصت و ششمین جشنواره فیلم کن 15 مه (25 اردیبهشت) با درام "گتسبی بزرگ" به کارگردانی باز لورمان آغاز می‌شود و 26 مه (5 خرداد) با تریلر فرانسوی «زولو» ساخته ژروم سال به پایان می‌رسد.
     
  
زن

 
مهترین فیلمهای جشنواره کن 2013 کدامها هستند؟

در حالی که این روزها دست اندرکاران جشنواره کن اخبار تولید فیلم ها را از گوشه و کنار دنیا پیگیری می کنند و هر لحظه شاهد طولانی تر شدن فهرست آثاری هستند که باید به بازبینی شان بنشینند – بین 1000 تا 1500 اثر – بد نیست ما هم نگاهی به این سیاهه بیندازیم و در مورد فیلم های احتمالی حاضر در کن آینده کمی خیالپردازی کنیم.

فعلا و با توجه به اینکه اغلب سینماگران تا آخرین لحظه چیزی از شرایط قطعی آثارشان نمی گویند، همه حرف ها در حد اگر و شاید و چرا که نه است؛ اما باید اعتراف کرد که از همین حالا می توان به کن سال آینده دل بست و امیدوار بود. پس به سراغ فیلم هایی می رویم که به دیدنشان مشتاق هستیم و ضربان قلبمان را بالا می برند.

جیمی پیکارد (Jimmy Picard)

این نخستین فیلم آمریکایی آرنودپلوشین، کارگردان فرانسوی فیلم تحسین شده قصه کریسمس (2008) است. این پروژه کمی عجیب، که بر اساس یکی از آثار جرج دوورو، مردم شناس و روان شناس مطرح فرانسوی – آمریکایی ساخته شده، داستان آشنایی یک مرد هندی روان پریش با بازی بنیچیو دل تورو با روان کاوی تبعیدی با بازی ماتیو آمالریک را روایت می کند.

بلبل (Nightingale)

پس از برخورد سردی که در سال 2000 با فیلم محوطه (The Yards) در کن شد، جیمز گری قسم خورد که دیگر پایش را به این جشنواره نگذارد؛ اما هشت سال بعد به ترتیب با دو فیلم شب مال ماست و دو عاشق بار دیگر به کن آمد.

پس عجیب نخواهد بود که این بار هم با درام تازه اش که داستان آن در سال های 1920 نیویورک اتفاق می افتد و بازیگرانی چون ماریو کوتیار و واکین فینیکس دارد، به بولوار کوازت کن بیاید.

تنها خدا می بخشد (Only God Forgives)

ویندینگ رفن دانمارکی پس از اینکه در سال 2011 جایزه بهترین کارگردانی جشنواره کن را برای راننندگی دریافت کرد، بلافاصله به همراه بازیگر همان فیلم، رایان گاسلینگ به بانکوک رفت تا فیلمی با پس زمینه موضوعی مسابقات بوکس در تایلند بسازد. کریستین اسکات توماس دیگر بازیگر این فیلم اکشن است.

گریس موناکو (Grace of Monaco)

به نظر می رسد نقش گریس کِلی، ستاره هالیوود که در سال 1956 با شاهزاده موناکو ازدواج کرد، به شدت نیکول کیدمن را مجذوب خود کرده است. اگر امیدوار باشیم که اُلیویه داهان با این فیلم مانند فیلم قبلی اش، زندگی شیرین (2007) مورد استقبال قرار بگیرد، از همین حالا می توان حضور پرشور گروه سازندگان فیلم را روی فرش قرمز کن تصور کرد. البته فیلمبرداری تا ماه ژانویه ادامه خواهد داشت اما تجربه نشان داده که این مدت زمان برای آماده شدن فیلم کافی خواهد بود.

اهالی پرواز (Bird People)

پاسکال فران از همان زمان که با فیلم لیدی چترلی (2006) پنج جایزه سزار – اسکار فرانسوی – را از آن خود کرد، کنجکاوی ها را در مورد فیلم تازه خود، که گفته می شود فیلمنامه بسیار خوبی دارد، برانگیخت. داستان اهالی پرواز که ظاهرا گاهی رنگ و بوی فانتزی به خود می گیرد، در منطقه ای فرودگاهی در پاریس می گذرد و ماجرای برخورد آدم هایی را روایت می کند که زندگی هر کدامشان به نوعی با کار در این منطقه پیوند خورده است. رادا میچل، جاش چارلز و آناییس دوموستیه از بازیگران این فیلم هستند.



گتسبی بزرگ (The Great Gatsby)

فیلم تازه باز لورمن به شیوه سه بعدی، با اقتباس از رمان معروف اسکات فیتز جرالد و با بازی لئوناردو دی کاپریو ساخته شده است. آیا واقعا باید منتظر نمایش این فیلم در جشنواره کن بود؟ به هر حال با توجه به اینکه تاریخ اکران آن دائم به تعویق می افتد، شاید این فیلم بهترین گزینه برای نمایش در افتتاحیه جشنواره باشد.

جکی در سرزمین زنان (Jacky in Women's Kingdom)

در جشنواره سال 2009 کن، ریاض سطوف در بخش «دو هفته کارگردانان» حضوری موفق داشت. حالا فیلم تازه این نویسنده و نقاش فرانسوی حداقل روی کاغذ بسیار جذاب به نظر می رسد؛ جکی با بازی ونسان لاکوست قدم به سرزمینی می گذارد که در آن زنان قدرت را به دست دارند و به هیچ وجه مایل نیستند آن را با کسی تقسیم کنند. از دیگر بازیگران فیلم می توان به شارلوت گینزبورگ و نوئمی لووسکی اشاره کرد.

ترانه غروب (Sunset Song)

ترنس دیویس که چندی پیش با فیلم دریای آبی عمیق (2011) بازگشتی غافلگیرکننده به دنیای سینما داشت، پس از آن به اسکاتلند رفت تا پروژه ای را که سال ها به آن دلبستگی داشت، آغاز کند: اقتباس از یکی از رمان های کلاسیک ادبیات اسکاتلند نوشته لویس گرسیک گیبون با بازی پیتر مولان و اگنس دِین. البته در مورد به موقع آماده شدن این فیلم هیچ اطمینانی وجود ندارد اما ارزش آن را دارد که فعلا صبر کنیم.

بی سر و پاها (Les Salauds)

دو سال پس از ماده سفید، کلر دنیس به سراغ ساخت فیلم تازه ای با بازی ونسان لیندون و شیارا ماسترویانی رفته است. زمان زیادی از آغاز فیلمبرداری نمی گذرد اما از آنجا که دنیس آخرین بار با یکی از نخستین فیلم هایش یعنی شکلات (1988) مهمان آمفی تئاتر لومیر کن بود، به نظر می رسد این بار طوری برنامه ریزی کرده که به جشنواره برسد.

آبی رنگ گرمی است (Blue is a Hot Color)

پس از برخوردهای نه چندان امیدوار کننده با ونوس سیاه (2010) عبداللطیف کشیش این بار اقتباس سینمایی از یک داستان مصور را در دستور کار خود قرار داده است. لئا سِیدو بازیگر 27 ساله فرانسوی ایفای نقش محوری فیلم را که دختری جوان با موهای آبی است به عهده دارد. سِیدو که از کار کردن با کشیش راضی به نظر می رسد، در مصاحبه ای گفته که این فیلم به عنوان تجربه ای لازم و جالب در کارنامه بازیگری اش ثبت خواهد شد.

ضعف شدید (Abus de Faiblesse)

در سال 2011 جوی استار – خواننده مشهور فرانسوی – با فیلم پلیس در جشنواره کن حضور داشت و سال آینده شاید دوست و همکارش کول شِن با فیلم ضعف شدید به کن سفر کند. ازابل هوپر دیگر بازیگر این فیلم زندگی نامه ای است.

فقط عشاق زنده ماندند (Only Lovers Left Alive)

این فیلم که در دیترویت آمریکا و مونیخ آلمان فیلمبرداری شده، در واقع باید نوعی گرگ و میش به سبک جیم جارموش باشد. داستان خون آشامی فیلم این بار بر بستری از دنیای موسیقی زیرزمینی اتفاق می افتد. تا هیدلستون بازیگر فیلم اسب کارزار اسپیلبرگ، نقش اصلی داستان را دارد و تیلدا سوئینتون، میا واسیکوفسکا و جان هرت گروه بازیگران را تشکیل می دهند.



حلقه بلینگ (The Bling Ring)

اما واتسون، لزلی مان و کرستن دانست بازیگران فیلم جدید سوفیا کاپولا هستند. فیلمی گرم و دیدنی که ماجراهای باندی حرفه ای را روایت می کند که دست به سرقت هایی برنامه ریزی شده از خانه های افراد مشهور می زنند.

آدم کش (The Assassin)

این فیلم هم مثل فیلم تازه وونگ کاروای که قرار است داستان زندگی مربی معروف بروس لی را به تصویر بکشد، دائم از آن صحبت می شود اما خبری از اکرانش نیست. ساخته جدید هوشیائو شین که گل های شانگهای (1998) را در کارنامه دارد، فیلمی با محوریت ورزش های رزمی است که فیلمبرداری آن از دو سال پیش آغاز شده، گاهی متوقف شده و به تازگی دوباره از سر گرفته شده است. آیا شاهد نمایش آن در کن خواهیم بود؟ کسی چه می داند!

گذشته (Le Passe)

کارگردان فیلم جد ایی نادر از سیمین پاییز امسال فیلم جدید خود را در فرانسه کلید زد. این فیلم که تریلری اجتماعی به سبک آثار فرهادی است با بازی طاهر رحیم در یکی از نقش های اصلی داستان ساخته می شود.

12 سال بردگی (Twelve Years a Slave)

فیلم تازه کارگردان شرم (2011) و اعتصاب غذا (2008) که تابستان گذشته در نیوارلئان فیلمبرداری شد، داستان زندگی مردی را در قرن نوزدهم میلادی تصویر می کندن که ربوده و به عنوان برده فروخته می شود. می توان حدس زد بازیگران این فیلم در کن آینده چه غوغایی به پا خواهد کرد: برد پیت و مایکل فاسبندر.

کنگره (The Congress)

به نظر می رسد آری فولمن پس از سال ها بالاخره پروژه تازه اش را به پایان رسانده است. کنگره اقتباسی سینمایی از یکی از آثار علمی – خیالی جدید استانیسلاو لِم، نویسنده لهستانی رمان معروف سولاریس است که از ترکیب نماهای واقعی و تصاویر انیمیشن ساخته شده است. رابین رایت و پل جیاماتی بازیگران این فیلم هستند.

همه چیز از دست رفت (All Is Lost)

این دومین اثر بلند کارگردان اخطار فوری (2011) است؛ فیلم قابل اعتنایی که داستان اعضای شرکتی را روایت می کرد که در مخمصه ای حاصل از بحران اقتصادی گرفتار می شوند. فیلم جدید جی. سی. چَندور در یک کلام، کنجکاوی برانگیز مطلق است و فقط یک بازیگر دارد، رابرت ردفورد که در دریا گرفتار می شود.

یاس آبی (Blue Jasmine)

چیز زیادی درباره فیلم تازه وودی آلن نمی دانیم جز اینکه فیلمبرداری اش به پایان رسیده و بازگشت آلن به آمریکا را رقم خواهد زد. الک بالدوین و کیت بلانشت برای ورودی آلن در این فیلم نقش آفرینی کرده اند.

و دیگر آن که جرج میلر کار فیلمبرداری قسمت تازه ای از فیلم های مکس دیوانه را به پایان رسانده و والریا برونی تدِچی پس از چند سال فیلم جدیدی با عنوان قصری در ایتالیا با بازی لویی گارل ساخته است.

ریکا زوتوفسکی (احتیاط زیبا / 2010)، کتل کیلووره (عشق همچون زهر / 2010)، لئافیزر (به سوئیس خوش آمدید / 2004) و مارینا دو وان (به پشت سر نگاه نکن / 2009) با فیلم های تازه شان در اتاق های تدوین حبس شده اند. همچنین نیل بلومکمپ کارگردان فیلم منطقه 9 (2009) اثر به احتمال زیاد دیدنی اش با بازی مت دیمون و جودی فاستر را به مرحله پس از تولید رسانده و جیا ژانگ که، فیلمساز مطرح و مستقل سینمای چین که با فیلم زندگی ساکن (2006) برنده شیر طلای ونیز شد، به سراغ اولین پروژه عظیم سینمایی خود رفته است. با توجه به این فهرست که همچنان می تواند ادامه داشته باشد، تا مدت ها می توان هیجان زده بود.
     
  
مرد

 
انتشار پوستر رسمی فیلم «گذشته» در ایران


پوستر رسمی جدیدترین ساخته‌ی اصغر فرهادی که از چهارشنبه 29 خرداد ماه به نمایش درمی آید، در آستانه‌ی اکران عمومی منتشر شد



علی سرتیپی مدیرعامل موسسه‌ی «فیلمیران» که پخش جدیدترین فیلم اصغر فرهادی را بر عهده دارد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره‌ی وضعیت اکران «گذشته» بیان کرد: این فیلم قطعا از چهارشنبه این هفته (29خردادماه) در 10 سینمای تهران اکران می‌شود. همچنین اکران این فیلم در 10 سینمای شهرستانی نیز از شنبه (اول تیرماه) آغاز خواهد شد.

وی درباره‌ اکران «گذشته» در سینماهای حوزه‌ هنری گفت: انشاءالله حوزه‌ی هنری هیچ مشکلی با اکران این فیلم نخواهد داشت و «گذشته» در آن سینماها نیز روی پرده برود.

سرتیپی همچنین درباره‌ی تبلیغات تلویزیونی فیلم سینمایی «گذشته» گفت که هنوز وضعیت این بخش مشخص نشده است.

در هفته‌های قبل بحث اینکه آیا «گذشته» در سینماهای حوزه‌ی هنری اکران خواهد شد یا نه؟ داغ شده بود و رسانه‌های مختلف در این باره به گمانه‌زنی پرداخته بودند اما شنیده‌ها حاکی از آن است که قرار است مسوولان حوزه هنری سه‌شنبه 28خردادماه این فیلم را مشاهده کرده و نتیجه را اعلام کنند.

فیلم «گذشته» قرار است از چهارشنبه 29 خرداد ماه در گروه سینمایی«آفریقا» به‌واسطه‌ پخش «فیلمیران» عرضه شود.

در خلاصه داستان «گذشته» آمده است: «احمد (علی مصفا) 4 سال پس از جدایی از همسر فرانسوی‌اش به در خواست او راهی پاریس می‌شود تا مراحل اداری طلاقشان را طی کرده و ثبت کنند. او در مدت اقامت کوتاهش متوجه آشفتگی «لوسی» دختر همسر سابقش می‌شود. تلاش او برای کمک به «لوسی» پرده از رازی در گذشته بر می‌دارد.»

به گزارش ایسنا، علاوه‌بر «برنیس بژو» (بازیگر نامزد اسکار و گلدن‌گلوب و برنده‌ سزار و برگزیده کن) و همچنین «طاهر رحیم» (برنده جایزه سزار)، بازیگران دیگری چون «علی مصفا»، «پائولین بورلت»، بازیگر بلژیکی فیلم معروف «زندگی صورتی»، «الیس آگویس»، «ژان جستین» ،«سابرینا وازانی» و«بابک کریمی» در این فیلم، مقابل دوربین محمود کلاری رفته‌اند.

فیلم «گذشته» جدیدترین ساخته‌ی اصغر فرهادی در طول چهار هفته‌ی گذشته در سینماهای فرانسه به 800 هزار تماشاگر رسیده است و همچنان نمایش ادامه دارد.

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
زن

andishmand
 


جهانگیر کوثری از آغاز پیش‌تولید فیلم تازه علی رفیعی در اواسط تابستان امسال خبر داد.

جهانگیر کوثری تهیه کننده سینمای ایران در گفت و گو با خبرنگار سینما خبرگزاری هنر ایران گفت: به زودی پیش تولید فیلم "سالتو" به کارگردانی علی رفیعی را آغاز خواهیم کرد و هنوز زمانش مشخص نیست. چون علی رفیعی نمایش "یرما" را روی صحنه دارد و بعد از پایان این نمایش قرار است مقدمات پیش تولید "سالتو" را فراهم کنم.
تهیه کننده فیلم "نسل جادویی" ادامه داد: "سالتو" به تازگی از وزارت ارشاد پروانه ساخت گرفته است و به زودی پیش تولید آن را آغاز خواهیم کرد.
کوثری درباره فعالیت هایش گفت : در حال حاضر نمایش "مرغ باران" به کارگردانی پری صابری را در تالار وحدت را تهیه کردم و مدتی است که فعالیت سینمایی کمتری داشته ام.
"سوت پایان" نیکی کریمی آخرین فیلمی است که جهانگیر کوثری تهیه کنندگی آن را بر عهده داشته است و قرار است که به زودی تهیه کنندگی تازه ترین فیلم علی رفیعی بعد از "ماهی ها عاشق می شوند" و "آقا یوسف" را عهده دار شود.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
ستارگان سينماي ايران اين روزها چه مي كنند؟

جدیدترین اخبار از فعالیت سینمایی پرویز پرستویی،حمید فرخ نژاد، محمدرضا گلزار و هدیه تهرانی

براي علاقه مندان سينماي ايران تازه ترين اخبار فعاليتهاي ستاره هاي سينما هميشه جذاب بوده است . ستارگاني كه بسياري از علاقه مندان سينما به خاطر علاقه به آنها به سينما مي روند . در گزارش زير سعي شده تا به مهمترين فعاليتهاي ستاره هاي سينماي ايران پرداخته شود .‌



پرويز پرستويي




در حالي كه این روزها فيلم۱۳۵۹ را بر پرده سینماها دارد چندی پیش بازي در فيلم جديد خسرو معصومي در نقش يك رزمنده را به پایان رساند. بد نیست بدانید بازي پرستويي در فيلم ۱۳۵۹ بااستقبال خوب منتقدان در جشنواره مواجه شد و آنها نقش آفريني پرستويي دراين فيلم را متفاوت از ديگر فيلمهايش در سالهاي اخير دانسته اند .او هنوز يك فيلم اكران نشده از سالهاي قبل دارد وآن فيلم ،فيلمي نيست جز صد سال به اين سالها ،كه هنوز پس از سالها اكران نشده است .


محمد رضا گلزار





خبرهایی از حضور او در فيلم جديد محمد بانكي منتشر شده . البته دوخواهر فيلم قبلي بانكي كه آن هم با حضور گلزار ساخته شد اگر چه از فروش بسيار خوبي برخوردار شد ولي يكي از ضعيف ترين فيلمهاي چند سال اخير سينماي ايران بود . گلزار دو فيلم ديگر را نيز آماده نمايش دارد كه گويا قرار است امسال اكران شوند . گلزار كه علاوه بر سينما در زمينه ورزش نيز فعاليت دارد همچنان به فعاليت در زمينه واليبال و اسكي ادامه مي دهد . کنسرت گروه موسیقی ریزار به سرپرستی او سال گذشته برنامه داشت.



هديه تهراني




هديه تهراني از اواخر سال گذشته قرار بود در فيلم پيمان معادي برف روي كاجها بازي كند كه گويا عوامل اين فيلم نتوانستند اين بازيگر سرسخت سينماي ايرات را براي حضور دراين فيلم راضي كنند. او قرار است در فیلم جدید حسن فتحی که در خارج ازکشور فیلمبرداری می شود بازی کند اما گویا هنوز ممنوع الخروج بودن او حل نشده است .هديه تهراني در سالهاي اخير به جز بازي در فيلم هفت دقيقه تا پاييز هيچ فعاليت سينمايي انجام نداده . او دراين مدت همه كار كرده از برگزاري نمايشگاه عكس تا خريد يك خانه قجري تا برگزاري تور كوير گردي. آخرين بار هم در كنسرت موسيقي شهرام ناظري در اواخر سال گذشته ديده شد . كنسرتي كه محمود دولت آبادي نيز در آن حضور داشت .


حميد فرخ ن‍ژاد



حميد فرخ ن‍‍ژاد اين روزها و پس از حضور در فيلم شيخ طادي ،در حال بازي درسري جديد سريال قلب يخي بود . او سپس به فیلم گشت ارشاد سعید سهیلی پیوست .فرخ ن‍ژاد كه از بازيگران توانمند سينماي ايران است از معدود بازيگراني است كه هم عامه مردم او را دوست دارند وهم منتقدان به تحسين از او پرداخته اند و هم در جشنواره هاي بين المللي جوايز معتبري را دريافت كرده است . او اواخر سال گذشته آتشكاررا برپرده سينماها داشت ودر جشنواره فيلم فجر فيلم سفر سرخش با استقبال خوبي مواجه شد .فرخ نژ‍اد سال گذشته در جديدترين ساخته رسول صدر عاملي نيزحضور داشت كه همچنان در مراحل فني به سر مي برد.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   

 
نامه هیات مدیره خانه سینما به دکتر حسن روحانی رئیس جمهور منتخب مردم برای دولت یازدهم:
وزیر فرهنگ و ارشادی انتخاب کنید که با هنرمندان به زبان فرهنگ سخن بگوید


به گزارش سینمانگار، هیات مدیره خانه سینما با انتشار نامه‌ای خطاب به دکتر حسن روحانی(رئیس جمهور منتخب مردم برای دولت یازدهم) ضمن تبریک به وی به دلیل این انتخاب، ضمن برشمردن مطالبات بر زمین مانده در حوزه سینما در دولت های نهم ودهم، از وی تقاضا کرد وزیر فرهنگ و ارشادی که با هنرمندان به زبان فرهنگ سخن بگوید، انتخاب کند.


متن نامه اعضاء هیات مدیره خانه سینما به دکتر حسن روحانی به شرح زیر است:

جناب آقای حسن روحانی، رئیس جمهور محترم منتخب ملت ایران

با تبریک انتخاب شایسته مردم، پیروزی عقلانیت و اعتدال و تدبیر و امید را آغاز دورانی تازه می‌دانیم. ناگفته پیداست که بار مسئولیت سنگین در دوره‌ای دشوار بر دوش حضرتعالی گذاشته شده است.

نحوه پاسخگویی به سیلاب مطالبات مردم و گروه‌های اجتماعی است که می‌تواند ثبات و امنیت و آرامش را به کشور بازآورد. هر چند صبوری سرشت مردم ماست، اما بی‌تابی امروز قابل درک است.

اهل فرهنگ و هنر به سهم خویش می‌کوشند در طرح مطالبات رفتار واقع بینانه پیشه کنند. تمام آنچه را که در این سالها بر فرهنگ گذشت مکرر نمی‌کنیم که جز ملال به بار نمی‌آورد. کوتاه آنکه حوزه فرهنگ به ویژه از این روزن که ما می‌نگریم: سینما، دچار آسیب‌های هولناک شده است.

بحران بی‌اخلاقی مهلک‌تر از نادانی‌های مدیریتی گریبانگیر سینماست. امیدواریم بازگشت اخلاق به حوزه سیاست که در مسیر پیروزی شما و با حرکت زیبای جناب آقای دکتر عارف رخ نمود، این کیمیای وجود را به حوزه سینما باز آورد.

اما تکالیف بر زمین مانده دو دولت قبل در برنامه توسعه چهارم شامل تأمین امنیت شغلی و تأسیس صندوق بیمه بیکاری، به رسمیت شناختن حقوق صنفی و سپردن کار به دست اصناف، تضمین آزادی‌های مصرح در قانون اساسی از جمله تأمین آزادی بیان و رفع سانسور، ایجاد فضای حیاتی برای فعالیت بخش خصوصی، بسنده کردن دولت به سیاستگزاری کلان در حوزه فرهنگ و بسترسازی و سرمایه‌گذاری در حوزه سخت افزاری سینما... تنها بخش کوچکی از سیلابی است که جنابعالی و دولت آینده تدبیر و امید در حوزه سینما با آن سر و کار خواهد داشت.

نه می‌پسندیم که در مسیر سیلاب سد بسازید، نه می‌خواهیم سیلاب خان و مان دولت را بروبد، نه انتظار داریم با کلید تدبیر قفل همه نابسامانی‌ها یک شبه گشوده شود. آغاز مدبرانه روند اصلاح نیز به قدر لازم امید بخش است. به ویژه انتخاب وزیر فرهنگ و ارشادی که با هنرمندان به زبان فرهنگ سخن بگوید، به هنرمندان و تشکل‌های صنفی واقعی آنان اعتماد داشته باشد و خود را موظف به فراهم ساختن زیرساخت‌های حوزه فرهنگ و هنر بداند، گام اول این روند محسوب می‌شود.

جامعه اصناف سینمای ایران (خانه سینما) به سهم خود با تمام توان خواهد کوشید در راستای تحقق این اهداف با دولت آینده تدبیر و امید همکاری کند.
L
     
  

 

دیدگاه و برنامه‌های حسن روحانی در رابطه با سینمای ایران و کمک به آن برای خروج از بحران باید یک انقلاب در سینما انجام بدهیم/ سینما را به سینما فهمان واگذار کنیم/ بگذاریم تشکلهای سینمایی آزاد باشند، ممیزی را به خودشان واگذار کنیم/ قید و بندهایی که خیلی مفید نیست را به کنار خواهم گذاشت
دیدگاه و برنامه‌های حسن روحانی در رابطه با سینمای ایران و کمک به آن برای خروج از بحران


به گزارش سینمانگار، دکتر حسن روحانی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در برنامه تلویزیونی "به انتخاب شما" که عصر امروز(چهارشنبه) از شبکه سه سیما پخش شد، با انتقاد از شرایط نامناسب فعلی سینما، اظهار کرد باید انقلابی در سینمای ایران به وجود آید.

در بخشی از این برنامه یکی از جوانان این چنین پرسید: می خواستم بدانم که با توجه به وضعیت کنونی سینماها برنامه ایشان برای سینمای انقلاب چیست؟

حسن روحانی در پاسخ گفت: از سینما صحبت شد گفتند سینمای انقلاب فکر میکنم باید انقلابی در سینما شود اول، واقعا ما سینمایی را می بینیم باقی مانده باشد! چقدر از فیلمها ساخته شده است که در داخل نشده است استفاده بشود امروز در بیرون پخش می شود و مردم از رسانه های دیگر دارند این فیلمها را نگاه می کنند. بالای دویست فیلم در همین چند سال اخیر آیا این شایسته ما هست؟ از سینما بحث شد، چه خبر است سینما؟ ‌فروش بلیط ها چه وضعی دارد؟ همان روزهای سه شنبه که نصف قیمت است چه خبر است؟ مقایسه کنیم سال نود و یک که بعضی ها گفتند سال سیاه بود برای فروش بلیط سینما، مقایسه کنیم با سال شصت و سه زمان جنگ ببینیم چقدر فاصله دارد. فروش بلیط در سال شصت و سه چند میلیون بوده در نود و یک چند میلیون بوده؟ بیاییم سینما را به سینما فهمان، به آنهایی که فیلم ساز هستند، هنرمند هستند، به آنها واگذار کنیم. سینما را ندهیم دست چهار تا افرادی که جوان هستند، تازه روزهای اولیه شان است، رشته های دیگر خوانده اند آنها بخواهند قضاوت کنند راجع به سینمای ما. سینما را به ملت واگذار کنیم مردم بهترین انتخاب را خواهند کرد. افرادی هستند که در بیرون باید جایزه ببرند اما در داخل به آنها توجه نشود. حتی بعضی ها ناچار شوند بروند بیرون فیلم بسازند. فضا را باز کنیم جوانها را بگذاریم بیایند در صحنه. دلسوزان را بگذاریم فعالیت کنند. یادمان باشد اخلاق با زبان سینما بهتر در دل ها جا می گیرد. یادمان باشد که ایمان با سینما بهتر در دل جوانهای ما جایگزین می شود. یادمان باشد که وطن دوستی از طریق هنر و سینما بهتر جایگزین می شود در اذهان مردم ما. یادمان باشد که زیباترین راه برای بیان فرهنگ در جامعه، ارتقاء فرهنگ در جامعه سینما است. به سینما اهمیت بدهیم بگذاریم تشکلهای سینمایی آزاد باشند، ممیزی را به خودشان واگذار کنیم، قانون شفاف بنویسیم به خودشان واگذار کنیم. چرا خیلی از کارها به اصناف به تشکلهای صنفی خودشان واگذار شده است؟ چطور نظام مهندسی ما درست کردیم، نظام پزشکی درست کردیم، نظام سینمایی هم درست کنیم. به پیشکسوتان سینما احترام کنیم بدانیم که آنها دلسوز کشور هستند، دلسوز مردم هستند، دلسوز انقلاب هستند. سینما خیلی خوب است به شرط اینکه یک انقلابی در سینما ما انجام بدهیم. من در دولت آینده کاری خواهم کرد که مردم در همه زمینه ها بویژه در سینما بتوانند آنچه مد نظر آنها است، اهداف آنها است به خوبی دست پیدا کنند. قید و بندهایی که خیلی مفید نیست آن قید و بندها را به کنار خواهم گذاشت. یک چیز مهم است فرهنگ ایرانی فرهنگ اسلامی، هویت ایرانی هویت اسلامی، به همین توجه کنیم کافی است، برای اینکه سینمای ما در این چارچوب بدرخشد.


L
     
  

 
بسته خبری پروپیمانی از آخرین رویدادها پیرامون فیلم «گذشته» آخرین ساخته اصغر فرهادی



به گزارش سینمانگار، به نقل از ایسنا، فیلم «گذشته» جدیدترین ساخته‌ی اصغر فرهادی در طول سه هفته‌ی گذشته در سینماهای فرانسه بیش از 750 هزار مخاطب داشته است.

طبق اعلام پخش‌کننده جهانی فیلم، «گذشته» که این روزها در بیش از 500 سینما در فرانسه در حال اکران است، پس از سه هفته حدود 750 هزار تماشاگر فرانسوی را به سالن‌های سینما کشاند.

اکران این فیلم همچنان در فرانسه ادامه دارد، در حالیکه نمایش آن در بلژیک و سویس نیز آغاز شده است.

بنا بر این گزارش، در روز دوشنبه فروش فیلم «گذشته» از فیلم هالیوودی «گتسبی بزرگ» ساخته "باز لورمن" (فیلم افتتاحیه جشنواره کن) پیشی گرفت.

فیلم سینمایی «گذشته» توسط پخش‌کننده‌ی بین‌المللی‌اش کمپانی "ممنتو" به کشورهای چون آمریکا و کانادا (کمپانی سونی‌ پیکچرز کلاسیک)، آلمان، اسپانیا، ایتالیا، اتریش، بلژیک، سویس، ایسلند، نروژ، سوئد، دانمارک، فنلاند، پرتغال، یونان، ترکیه، یوگسلاوی، لهستان، بلغارستان، جمهوری چک، روسیه، رومانی، آرژانتین، شیلی، اروگوئه، پاراگوئه، پرو، برزیل، کلمبیا، مکزیک، ونزوئلا، هنگ‌کنگ، کره جنوبی، تایوان، هند، سنگاپور، ژاپن، استرالیا، نیوزلند و کشورهای خاورمیانه واگذار شده است.


فرهادی با «گذشته» به جشنواره فیلم مونیخ می‌رود

جشنواره فیلم مونیخ از فیلم «گذشته» اصغر فرهادی برای حضور در این رویداد سینمایی دعوت کرد.

جشنواره فیلم مونیخ به عنوان دومین رویداد معتبر سینمای آلمان پس از جشنواره برلین، امسال از فیلم برنده نخل طلای «آبی گرمترین رنگ است» و برخی فیلم‌های بخش مسابقه کن برای حضور در بخش رقابتی دعوت کرده است.

فیلم «گذشته» ساخته اصغر فرهادی یکی از فیلم‌هایی است که در بخش رقابتی جشنواره فیلم مونیخ نمایش خواهد یافت. این فیلم در شصت‌وششمین جشنواره کن علاوه‌بر جایزه بهترین فیلم معنوی، جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را برای «برنیس بژو» به ارمغان آورد.

علاوه بر فیلم برنده نخل طلای «آبی گرمترین رنگ است» ساخته "عبدالطیف کشیش"، فیلم‌های «تنها خدا می‌بخشد» از "نیکلاس وندینگ رفین"،‌ «لمس گناه» از "ژانگ‌ ژیا"، فیلم «مهاجر» از "جیمز گری" و فیلم «هلی» از "امات اسکالانته" (برنده جایزه‌ بهترین کارگردانی کن)، «زیبایی بزرگ» ساخته "پائولو سورنتینو" از جمله فیلم‌های حاضر در بخش رقابتی این رویداد سینمایی هستند.

جشنواره بین‌المللی فیلم مونیخ از 28 ژوئن تا ششم جولای (7 تا 15 تیر) برگزار می‌شود.
L
     
  
صفحه  صفحه 23 از 58:  « پیشین  1  ...  22  23  24  ...  57  58  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA